Sziasztok!
ÁKata - drukk megy ezerrel!!!!! Puszilunk!
Rejo - honnan tudod mindezt???
Szóról szóra igaz, amit írtál. Ma voltam alkotmányjogból,
ötöst kaptam! Előttem és utánam is szórt a nő, de pont azokat nagyon tudtam, amit kérdezett.
Johanna - gyönyörű!!! De ezt már mondtam
Bujka - hát, igen, azt vettem észre, hogy a skandinávok valahogy sokkal emberségesebb tudnak lenni, mint honfitársaink. Pedig alapvetően elég távolságtartó emberek, de az én főnököm - aki pedig a marketingigazgató a cégünknél, nagyon jó fej, írja az SMS-t mindig, hogy csak a babával törődjek, meg hogy hajrá, szaporodjon az emberiség!
Lehet az is közrejátszik, hogy pici gyereke van neki is és ő maga pedig tök fiatal, laza. Tornacipőben jár és retrós cuccokban, haja az égnek áll.
Jadey, ne érts félre, ha valakinek dolgoznia KELL és ezért KÉNYTELEN a babát valakire bízni, vagy csak szimplán nem tud máshogy ügyeket intézni és bébiszittert fogad hetente pár alkalomra, az más! De ha valaki öncélúan és önző érdekből önmegvalósít és ezért feláldozza a gyerekét - az egy szemét.
Győrffyvel olvastam egy interjút, nagyon aranyosan mesélte el, hogy a lánya az ő kíséretében hozta világra a babáját, tehát ez volt az igazi "apás szülés"
Nem is tudtam a tragédiáról, szegény, nagyon sajnálom... Csoda, hogy ilyen optimista és lelkes tudott maradni, kivételes egyéniség, az biztos!
Kelengyelista - mi lenne, ha bedobnánk a közösbe?
Én is kaptam egyet egy kedves lánytól egy másik topicból
KÓRHÁZICSOMAG LISTÁT, szerintem csemegézzünk, biztos hasznos lesz... A védőnőtől is kaptam egyet, de az nagyon általános - plusz neki nincs is gyereke, tehát érdemben azért nem sokat lehet adni a véleményére.
(Háromkerekű kocsihoz az volt a kommentje, hogy az olyan vagány
. arról, hogy nézzem meg, nem túl nehéz-e illetve hogy nem túl széles-e a pesti közlekedéshez, nem szólt semmit...)
Amúgy nekem
kéthavonta kell mennem védőnőhöz, de ezt már írtam. Nem csinál semmit, csak megmázsál és vérnyomást mér. Meg a múltkor rá akart beszélni heti egy gyümölcsnapra. Könyörgöm, 7 kilót híztam és mindjárt szülök, illetve ég a gyomrom - miért tartanék gyümölcsnapot??? Alapban sem bírok egy napig csak gyümit enni, nemhogy babásan... Nem komplett, mindegy.
Mamy, ne aggódj a mozgás miatt! mostmár sokkal kisebb a helyük, nem csoda, ha nem bukfenceznek egész nap!
Viola, úgy tudom, hogy érdemes kimenni Bécsbe, a Shopping City Südbe szoktunk volt járni, de már nem merek elindulni ilyen hosszú útra. Ruhanemű és babakocsi tuti olcsóbb, mint itt, egyéb kiegészítőket nem tudom. Rejo?
Ma voltam a baby-fun diszkontban (Csalogány u. 42.), megjutalmaztam magam egy kis vásárlással, megvettem majdnem mindent egy helyen. Kivéve babakocsi és légzésfigyelő - az még nincs.
NAgyon kedves volt a tulaj, csomót beszélgettünk, egyáltalán nem akart rátukmálni semmire, sőt, gyakran pont az olcsóbbat ajánlotta valamiből.
Nézzétek, milyen cuki kis játszócucc 4.900 forintért (a valóságban sokkal szebb, élénkebb színe van - piros alapszín, kékkel kombinálva és fehér barikák vannak rajta)
Élvezzétek a hűs fuvallatokat, megjelent az új Kismama és Anyák Lapja is - szóval mindenki relax
puszi!