Csajok!!!Mindkét babóm alszik!!!!Majdnem egyszerre szunnyadtak el!!!A kiscsaj extra vicces volt, Zsombit leraktam az ágybe, de előtte őt még be kellett takarni,mert így bújik el(Apjával a kedcenc játékuk!!
) erre mire vissza jöttem már húzta a lóbőrt!!!!
De kitakartam és bevittem a szobájába, mert megsült volna és lepottyant volna a kanapéról!!!!
Zsuzsi:értem én, hogy"fáj", hogy a nővérednek ilyen jól megy, nekem is a sógórnőm vígan szoptat!!!De nekem a nővérem a legközelebb álló ember a páromon kívűl és neki is csak pár hétig sikerült a szopi, mert elfogyott a tejcsi.3 gyönyörű egészséges gyermeke van, na jó a keresztfiamnak vesebetegsége van, de az NEM a tápszertől lett!!!Másik sógórnőm., már az elején hozzátáplált, és így is 8 hónapos koráig szoptatta, de nem hinném , hogy különb lenne nálam!!!Mondjuk furcsa elvei vannak: a fia ha nem engedi meg nem jöhet ki az ágyából, a szobájából!!!(Februárban volt 1 éves)Nagyon nem játszanak vele, el van egyedül!!!Jó az én lányom is nagyon ritkán eljátszogat főleg mostanában, babázik meg minden, de akkor is igényli, hogy lásson, a közelben legyek!!!És én úgy tudom, ha a gyerekek játszani akarnak azt sosem egyedül akarják!!!És ez a kisfiú úgy van nevelve, hogy lerakják és elalszik, hát a Szonó nálunk nem, kicsit énekelgetni kell neki, ringatni, este mesét olvasni, de én úgy hiszem, hogy ez jár neki, amíg igényli!!!!
Tegnap is kaptam tőle 3 puszit csak úgy, nem is kellett kérni...kicsit meghatódtam!!!
És ha azt érzed, hogy így nem lesz olyan szoros a kapcsolatotok,akkor ezt is megcáfolnám, mert mindíg TE leszel az anyukája, Te szereted mindennél jobban a világon és ezt ő is tudja már most!!!
Az én kisbanyám is imád a nagyszülőkkel lenni, de ha elesik vagy bármi gond van akkor az én nevemtől harsog az utca!!!!!
Edit szóval a te körmöd, bocsi én is Virágra gondoltam.Na szóval nagyláb köröm???Mert ha nekem a sarka kicsit benő vagy a páromnak, én azt a pici darabot levágom és kész!!!Nem tudom másképp, hogy gyullad be???
Andi:én akkor forralom ki ha eszembe jut, az elején naponta, most meg pár napont, de lehet hogy hetente.
És ti mindíg mosogatószerrel mossátok el???Nekem 1 időben szines volt a tápi habja pedig mindíg jól elöblítem!!!
És a vízkővel mit csináltok???
Na jó hosszú lettem...
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."