Új privát üzeneted érkezett!

Gc!
www.crossstichuk.com Hiába, sietek, és reggel van, nem megy még rendesen...

P.
panda
Halásztelek

NEM IGAZ!!!! NEM HAGYOK KI TÖBB BETŰT!!!
www.crossstitchuk.com

P.[/b]
panda
Halásztelek

Sziasztok,

Gumicukor,
Szerencsere nekem sem kellett gyogyszer es a ciklusaim is rendben voltak,mertem a homet peteeresem is volt minden honapban.Nekunk Alex a 3.honapban jott, ezert mentem utana.A dokino csak 1 ev sikertelenseg utan javasolta volna a vervetelt meg esetleg a Clostyt,de en sem akartam gyogyszert szedni. :roll: Viszont latta rajtam az elszantsagot,ezert belement a vervetelbe :lol: :lol: Viszont arra jo volt , kulonben sosem tudom meg hogy alacsonyabb kicsit az egyik szintem.A potlast azert irta,mert nem akarta megvarni hogy esetleg tunet legyen,szerencsere nem volt,de biztonsagban ereztem magam tole.
Viszont azt mondta soxor csak egy nyugodt idoszak kell a sikerhez.Na nekunk ez jott be a nyaralas 8) ,szoritok hogy nektek is segitsen :wink:
Mivel nem megyek Agotaekhoz feladtam a csomit,szerintem ma meg is kapod.
Robog jo otlet,de tenyleg veszelyes,remelem Te kapod az autot :wink:

Alex holnap a mamaeknal lesz ugyhogy beterveztem egy jo kis ablakpucolast piheneskeppen :roll: :D
Ja es vegre talaltam egy uj csajt aki takarit,mivel en nem ismertem elotte szemelyesen ezert a furdoket en csinalom.(valahogy az tul szemelyes... )meg Alex szobajat a sok jatek miatt. Viszont vegre nem kell hajolgatnom :lol:

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Gumicukor!
Próbálkoztam a kínai oldallal, de nem sikerült semmi, mert erre a gépre még le kellene töltenem a kínai nyelvi kódokat vagy mit, de sajna, nem tudom, mert csak a rendszergazdának van ehhez jogosultsága :x . Szóval, esélyem sincs...

Panda
panda
Halásztelek

Solymi is változatlanul lázas, meg el van dugulva az orra, de más baja nincs. Most viszem dokihoz.

Csongika épp az imént gyömöszölt be kb. 4 pár gyerekcipőt a WC-be, mert Solymi nyitva hagyta a fedelét (de szerencsére a kakát lehúzta előbb :lol: )...

Zit
parazita

Nyuszika! Apjuk diktálja(mobilklímával kapcsolatban): Meleg levegőt ki kell vezetni. Ahhoz adniuk kellett volna egy kb. 100mm átmérőjű kihúzhatós flexibilis csövet, amit v. az ablakon, v. a falon keresztül ki kell vezetni. Rakjál fel egy képet a klíma hátuljáról meg a tartozékokról, ezek alapján Gyuri esetleg tud konkrét tanácsot adni. Ami tuti, az az, hogy a klímáknál meg kell bontani, vagy az ablaküveget, v. a falat.

Pussz:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

panda
ez a munkahelyi géped vagy az otthoni?

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Sajnálom hogy ennyien lemondták a talit, azért aki tud menni annak jó talizást!
mi is betegek vagyunk, vagyis ez túlzás, csak hasmenése van Emmának, de nem durva, kb napi 4x, azért inkább otthon maradt tegnaptól. Amúgy nem lázas, jó kedvű, jó étvágyú, nem tudom mitől lehet.
Mondjuk rengeteget fürdött ahétvégén a medencében, lehet sokat nyelt belőle?

Apósom meg leesett a szénakazalról és megrepedt a bordája, így lőttek a hétvégi tetőbefejezésnek, még az ág is húz, erre mondják, valahogy nem tudunk haladni, állandóan közbe jön valami.

Nyuszi!

Ügyes vagy a bolttal, szépen haladsz. a mobil klímát is ki kell vezetni, ez tuti, különben nem tudja hol leadni a meleget amit kivont. Na ezt jól megmondtam. de még kivezetve sincs olyan hatékony mint a split klíma, miért nem olyat vettetek? nekünk az volt és az csúcsszuper.

Egy klím asimán lehűtött egy 12 m2-es és egy 22 m2-es szobát, úgyhogy a 12 m2-esben volt az ajtóval szemben és így átfújt a nagyszobába is. És csendes ésmi majd ide is olyat veszünk. csak hog ymikor :lol:

Képzeljétek, én meg kaptam anyukámtól egy mosogatógépet a szülinapomra, ami ugyan majd csak júliusban lesz, de ő akkor nem lesz itthon. De a férjem még nem kötötte be :roll: , mert ideiglenes helyre nem akarja, de végleges helye ha így haladunk 1 év múlva lesz, szóval dolgozom az ügyön hogy bekösse :twisted: . Akinek van, mit hazsnáltok bele? A 3 az egyben tablettát vagy külön külön vesztek hozzá szerket? A 3 az egybennek az ára kiscsit horribilis :oops:

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

manó
szegény apósod, mintha panda írta volna, hogy az ő anyósának is a bordája tört el. jobbulást mihamarabb.

mi a 3in1-t használjuk, de van 5in1 is. Calgonit 100 db-os vagy 60 nem is tudom. Igazából nekünk október óta ez a 2. csomag, amiből még félig van. az első csomagunk 3in1ben volt, ez a mostani a Calgonit Classic, ehhez kell só és öblítő is. én azt tapasztaltam, hogy ez egy kicsit máshogy mos, a 3in1bennel sokkal szebb lett. meg nálunk kicsit kemény is a víz. szóval alig várom már, hogy elfogyjon ez a csomag és újra a 3in1bent használjuk. nem is tudom vmi 3000 ft körül van az ára és amint látod nagyon sokáig elég. október óta lakunk itt és használjuk a mosogatógépet és még csak 1,5 dobozzal fogyott el.
szerintem sima mosószerből is lazán 2 hét alatt elfogy 1 flakon, szerintem olcsóbb a tabletta, meg ha külön vennél sima tablettát+öblítőt+sót. (só egyébként nem árt a 3in1 mellé sem, ezt a szervizes mondta)
én mindenesetre nagyon szeretem, kb. 2 naponta telik meg a 12 terítékes, és 9-11-14 litert fogyaszt 1 mosogatáskor, attól függ melyik programra. namost, ha a nagy lábasomat nézem, akkor az 9 liter, és ha csak azt mosnám kézzel meg még néhány csetreszt, akkor is több mint 9 liter fogyna el, kiöblítéssel együtt. igazából a vízfogyasztást nem dobta meg.

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi

GYertek csak, persze, remelem a tobbiek is, akik meg maradtak>?
Ilke, Beszti, Csics

MAno

A Somat markaju tabletta is jo, en nem veszek hozza csak sot, az meg kb. felevente kell, de a tabletta sem horror ar ugy emlexem. Asszem a 60 db-os volt 2000 alatt. Nekunk minden nap megy a mosogatogep, ha vendeg jon meg ketszer is. Elvileg a 3 in 1 hez so sem kene, csak en azert meg szoktam venni.

JA amugy koszi a segitseget mobilklima ugyben, kozben en is turkaltam ezugyben a neten es gyanus volt, hogy par cucc hianyzik. A parom csak berohant, felkapott egy dobozt es semmit nem kerdezett az eladotol...ma visszament reggel es megkapta a hianyzo dolgokat.:) Csak beuzemelni nem lesz egyszeru, mert pont a kozepso helyisegben lenne az emeleten, aminek nincs ablaka. Na de majd valahogy megoldjuk.

Ma beszereztunk egy adag cipot meg zoknit, tok izgi volt. Csak szegeny baratnom hazafele az autojaval elvitte egy masik auto tukret, tok ciki, hogy pont nekem tett szivesseget...

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Mi egész jól vagyunk.
Inkább csak azért gondolkodom rajta, hogy esetleg nem mennénk, mert jó lenne valami "vizes" program, mert egész héten itthon főttünk, és takarítottunk. És nem vagyunk kész (csak fent majdnem teljesen, de pl. a konyha nem), de már én is nehezen bírom.
Cipő::)

Manó!

Üzemeljétek be! :D Nagyonjó, ha van! Nekem anyósom nem akarta használni, amikor itt volt és vigyázott a gyerekekre (nem is vettem tablettát, épp akkor fogyott el, csa 2 db volt), de aztán rájött, milyen jó, és még tablettát is kért a szomszédból, hogy használni tudja, és otthonra is szeretne. :lol:
Szerintem a 3 in 1 tabletta se drága, ha belegondolsz, hogy ezzel egy teljes napi mosogatásod (nektek lehet, hogy két napi is 1 mosással) el van intézve. Én sót és öblítőt szoktam bele venni (sokáig elég 1), és inkább 2 in 1 tablettát vennék, de az legutóbb nem volt. Csak azért így csinálom, mert azt olvastam, hogy az öblítőgyöngy olyan programokhoz jó, ami 1 óra alatt végez, de az én gépem nem túl nagy tudású (félprogram sincs rajta, csak 3 alapprogram), és a legrövidebb program is 80 perces...

KépKép
KépKépKép
beszti

Betti belázasodik folyton. Amúgy jó a hangulata. Tegnap nálunk olyan jégeső volt.. Rendesen féltek a gyerekek. Olyan hangja volt a garázstetőn a jégnek, mintha üvegre pattogott volna. Kép
ez a kertben nem pittypang...

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti

Huha ez nem semmi...

Beszti milyen vizes programra gondolsz? Strand? Egesz csaladfnak?
GYerekeknek medencet itt is tudunk beuzemelni, van egy bebipancsolo, meg egy melyebb medence, amibe 0.5m vizet is lehet engedni.
De megertem, hogy elegetek van a melegbol, nekem is. Csak en utalom a strandokat. Szegyen, de, pl. itt a godiben meg nem is voltam, pedig allitolag jo, termalvizes resz is van. Gondoljatok meg, Strandra szombaton is lehet menni...:)

KépKép
KépKép
nyuszika

A tali sajnos ugrott, Solyminak tüszős mandulája van, és változatlanul belázasodik... Aki maradt, annak jó szórakozást!

Zit
parazita

Sziasztok!

Szia Nyuszika :lol: Mi rendületlenül megyünk :lol: 1-2 között érkezünk. Az jó Nektek? Vagy menjünk később? Hogy alszanak a babáid? Nóri nagyon lelkes, ment volna ma is a "babatalira" :lol: Létszí küldjél nekem útvonalmailt. Nagyjából tudom, hogy merre vagytok, de a biztonság kedvéért kérek szépen egyet! magdolnamate@freemail.hu

Fú, a strandokat én sem bírom, százszor inkább a vadvizek, mint egy tömött medence. Unokatesóm kislánya gyerekmedencében!!!! kapott futószemölcsöt. Grrrr. alig bírták kikezelni szegény kislányt.

Tegnap este egyébként veszélyben éreztem a talit: Képzeljétek bújocskáztunk a babákkal, én gondoltam elbújok a franciaágyba. Nagy slunggal felhajtottam a takarót, teljes súlyommal belevetettem magam az ágyba. ÉÉÉS ott volt a fapolc. DURRR. Úgy bekokiztam a fejem, hogy utána fél óráig nem hallottam a jobb fülemre, lett egy hatalmas dudor a tarkómon, és eléggé érzem a fejem még ma is. Nagyon kemény érzés volt, tegnap este csak feküdtem, nagyon megijedtem. Szerencsére nem szédülök, nincs hányingerem meg semmi agyrázkódásos tünet nincs. a Dudor megvan, eléggé érzékeny a környéke, de ez természetes egy ilyen erejű ütközés után. komolyan, olyan vagyok, mint egy gyerek... 8)

Ma délelőtt nagyon szép helyen jártunk, ismét egy környékbeli tavacskát fedeztünk fel, jó nagyot sétáltunk, most csendespihenőzünk, aztán, ha nem lesz ennyire meleg irány a játszótér :wink:

Kataa! Múltkor kérdezted és még nem válaszoltam: Nóri este 9-10 körül alszik el. Reggel 9-10 -ig alszik (van, hogy fél11) DE!!! Ő nem alszik nap közben!!!! Egyébként ez a nagy szunyálás szerintem annak köszönhető, hogy a jó idő beálltával egész nap friss levegőn vagyunk, mozgunk, jövünk-megyünk. Amíg ovi volt, és nem volt ennyire nyüzsis a napunk reggel lazán felkelt 7-fél8-kor :lol:

Minden kis-nagy betegnek jobbulást!!!!!!!
Szép hétvégét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Hali

Mi meg Mszigeteztuk delelott, kis allatkert, hamburger, sajtos-tejfolos langos, perec.... sok seta.:)

Magdi

Persze, hogy gyertek, varlak Benneteket.:)
Nyugodtan gyertek ahogy jo Nektek, mert legfeljebb amig az enyimek alszanak, aki nem alszik lehet kint a teraszon, vagy a kertben. AMugy Emi van hogy nem alszik napkozben, de altalaban igen, egyutt teszem le oket 1 es 2 kozott.
kuldom a melt

Zita

Solyminak jobbulast!

KépKép
KépKép
nyuszika

MAgdi

Probaltam melt kuldeni, de visszadobta...

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika! Elméletileg már jó a freemail, most néztem, tegnap valóban volt valami gubanc, én sem tudtam megnyitni.
A mobilszámod megvan, ha nem tudsz mailt küldeni, akkor megcsörizlek, ha eltévedtem :lol:

Pusza:

Magdi
mléna

Sziasztok
Nyuszi
bocs hogy nem tudtam menni imike is beteg . :(

Zita
küldtem neked privit.elküldenéd nekem az email cimed privibe kérdeznék töled valamit.

Lányok
pénteken végre volt idöm és elvitük fülészetre a betesdába a fiukat imike fájlalta fülét és náthás kiderült hogy az bal füle begyuladt a sok fülzsirtol és kezdödö arcüreg gyuladása van :( igy most orvoságot kap sajna :( képzejétek mig odafelé fél-háromnegyed ora volt az ut adig kara délután 2 óra volt :x .

pusz Csics
csics

Sziasztok!

Nyuszika! Még1x nagyon köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Nóri a kocsiban hazafelé végig azt kérdezgette, hogy mikor megyünk legközelebb bababuliba :lol:
Én annak örültem különösen, hogy tudtunk végre beszélgetni!
Kedden megy felétek a férjem. Bedobhatja a tartozásom?
Férjem csinált valamit a Skype-al, nem látlak a partnerlistában. Megkeresnél mégegyszer? :wink:

Este jó későn értünk haza, még megálltunk Zuglóban a tesómnál.

Kis betegeknek továbbra is jobbulást!

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Nyuszi!
Cipők :P ! Mikor nyitsz?

Gumicukor!
A munkahelyi gépemhez nincs hozzáférésem, de nem baj, mert a kriksz-krakszok ellenére SIKERÜLT benéznem az oldalra, és majd' eldobtam magam, hogy mik vannak... Igaz, egy csomó mindent csak úgy találomra nyitogattam meg (nem tudtam a címét olvasni), de így is szuper. Még nem találtam meg, amit kerestem, de így is gazdagabb lettem jó sok mintával :lol: . Köszi szépen!!! Nem tudod, hogy az autók esetleg melyik topikban rejtőzhetnek???

Zit, Csics!
Fiúknak jobbulást!

Beszti!
Hogy áll a házatok??? A pindurkát már oda viszitek haza?

Na, megyek dolgozni :( ,

szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Halihó,
Nyuszi,
Köszönjük a vendéglátást, cukik voltak a gyerekek :) . Jó volna gyakrabban összehozni egy ilyen talit, kár, hogy nem sokat tudtunk dumcsizni, sajna kicsit későn értünk oda, de mentségünkre szól, hogy a Balcsiról jöttünk egyenest :D . Legközelebb lehet nálunk is a tali, mondjatok csajok időpontot, hétközbe szinte bármikor jó (tudok alkalmazkodni), de valamelyik hétvégére is megbeszélhetjük.
Zöldségekkel nálad mizujs? Nálam beindult a cukkini, az egész környéket ellátom vele, pedig csak 4 tő van :D . Mángoldot sem bírjuk olyan ütemben enni, ahogy nő és akkor a többiről még nem is beszéltem... :D .

Pénteken mi elutaztunk egy kis wellnesshétvégére, feltettem pár képet a fotóalbumba róla. Nagyon jól éreztük magunkat, persze ha már a Balcsinál jártunk akkor anyósékhoz is beugrottunk, így jó mozgalmas volt a hétvége.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235

Most mennem kell, bocsi, este még jövök.

Puszi,
Ilke
ilke

Hali,
Na kaptam még pár percet apától a gép előtt :),
Szóval ma semmi sem sikerült, néztem a keresztszemes oldalakat (amit Panda írt) de nem bírtam letölteni semmit, ha csak lementettem a képet, az nem lett túl jó minőség, arról leszámolni valamit képetelenség :( . Szerettem volna a profilomba képet feltenni, de nem bírok a Photoshoppal olyan pici képet készíteni amit elfogad a Babanet oldala, próbálkoztam ezzel a Lillypie oldallal is, de ott sem sikerült semmit összehoznom :cry: . No meg aztán délelőtt elmentem vásárolni, erre több mint 2 órára leállt a bank szoftverje és nem lehetett fizetni kártyával, készpénz nuku nálam, így otthagytam mindent, alig voltam pipa, mindezt két nyűgös gyerekkel. Útálom az ilyen napokat, na és fáj a fejem veszettül, igaz nemrég bekaptam egy algopirint, mert már hányingerem is volt tőle (sajna mindíg ez van), így most kicsit jobb. Brühü, brühü, megyek is fürödni meg aludni... :roll:
Pusz,
Ilke
ilke

Sziasztok!

Látom megújult a babanet.

Húsvét óta nem jártam erre. Májusba volt a sok mérleg meg a bevallás és bejelentkeztem a mostani államvizsgára ami végre SIKERÜLT! Nagyon nehezen tudtam megint tanulni mert apára megint nem tudtam számítani mert többnyire este jött haza, így nekem csak az éjszaka maradt. A végén már annyira ideg bajos voltam, hogy minden szalad. Nem takarítottam és a vasalnivaló is hegyekben áll. Nem baj most tele vagyok szabadiővel és majd szép sorjában megcsinálok mindent. Az a baj, hogy olyan izgulos vagyok, hogy utolsó este lefeküdtem 1-kor és már 3-kor keltem mert nem tudtam aludni, akkor kimentem a nappaliba és még olvasgattam a tételeimet. MIkor el kellett indulnom akkor meg már zsibbadt a kezem-lábam és szédültem is+ a WC-re jártam. Mindegy a lényeg az, hogy megvan és én mégegyszer gyerekek mellett nem fogok tanulni majd maximum ha 20 évesek lesznek.

A gyerekek jól vannak, nagyon jól eljátszanak együtt. A Petra már várja a szülinapját az Olivér meg folyton piszkálja őt. Komolyan az élvezi mikor a Petra vinnyog, nagyon kis sunyi.

Beszti
Jól látom jön a 4-eske? Gratulálok!

Nyuszi
Akkor ezek szerint belevágtál a cipőboltba. Drukkolok, hogy sok vásárló menjen. Sajnálom, hogy lemaradtam a találkozóról.

Mennyi beteg gyerek van, nem is gondolnám ilyen melegben, vagy pont ezért. Jobbulást nekik.

Megyek bepótolom a lemaradásomat.

Ági
petra2

Helló!

Ismét régen nem voltam, de elég mozgalamasak a napjaink, mindig van valami a 3 gyerkőccel és amellett is. Mosogatógépre egyre jobban irigy vagyok, már pácolom apát az írásaitok alapján, hogy mennyire hasznos dolog és ha egyszer úgy jön ki anyagilag, majd vegyünk egyet. Nem most lesz sajnos. Raktam fel képeket az Istvános topikba, de ide már nem sikerült, felébredtek a gyerkőcök és a reggeli teendő körülöttük se piskóta. Szóval, mivel elég hosszadalmas volt feltöltögetni azét a sok képet ide meg se próbálom, ha valakit érdekel akkor itt megnézheti:)))

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=10050

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha! Klasszak a képek, nagyon helyesek a fiúk. Geri mosolya :lol:

Ági! hatalmas gratula az államvizsgához! Most aztán tényleg jöhet a jól megérdemelt pihenés. :wink:

Ilke! Megkukucsoltam a képeket, jaj de nagyon szép helyen voltatok. És a medence!!! nem csodálom, hogy a inkább ebben fürödtetek :lol: Fejfájás elmúlt ugye?

Nyuszika! Nagyon eltüntél...remélem nem mi szívtuk le az energiáidat :wink: Tudom, hogy sok dolgod van ezen a héten, de esetleg, ha lesz egy kis időd elküldöd nekem a képeket?
Apjukkal egyeztetek, még nem 100%, de hétvégén én nagyon szeretnék Nagymarosra kimenni. Rádcsörgök majd, ha tuti a dolog!!! :D

Kicsi tali, hétköznap bármikor lehet nálunk is, én főképp olyan mamcikra gondoltam, akik nem dolgoznak, nincs ovi sem és uncsi az, hogy egyfolytában a játszóra mászkáljunk. Tényleg csak egy-két lelkes jelentkezőre várok és én ALKALMAZKODOM!!!! :lol:

Egyébként mi is egész nap kinnt vagyunk (leszámítva ezeket a déli órákat). Tegnap leszüreteltem a borsót, ma megpucoltam. ÉÉS nyílnak a kardvirágjaim. Különlegesen szépek, ha egyszer lesz időm szórakozni felteszek képet. Tényleg csodálatosak.

Kis betegek mamái hol vannak? Nem ám csavarogni, aztán a tali meg smafu :wink: :wink:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

hali,
nálunk sem múlhat el betegség nélkül a hét.. Dani hétfő reggelre 38,8 fokos lázzal ébredt, csak feküdt a kanapén, szakadt róla a víz. pont aznap ment volna a nagyihoz, és délután hoztuk volna el együtt a robogót. na, ő erről sajnos lemaradt. a párom otthon volt vele, és amíg elmentünk a mamiék vigyáztak rá. de én nem tudom miből van ez a gyerek, mert reggel a 38,8 után egy órával már csak 38 volt a láza, mindenféle lázcsillapítás nélkül. majd délben már csak 37,2, kezdett is élénkülni. est volt már csak láza, akkor adtam neki egy Nurofent, másnap már csak hőemelkedése volt, este már semmi láz. gyerekdoki szerint vmi virnya, nem adott rásemmit, mert se a torka, se semmi más egyéb tünet nem volt, csak a láz. ma már a páromat készíti ki, a héten még otthon lesznek. tegnap a nagy melegben kitette a férjem a kis felfújhtaós pancsolót a teraszra, jó hűs vízzel, így e kellemeset a hasznosal összekötötte, hűtötte a gyereket, meg a gyerek is szórakozott :)

közben tegnap az egyik szemben lévő lépcsőház kigyulladt.... uis előző napokban , még az esőzés előtt vmi nagy gödröt ástak, vmit javtítgattak, és mivel nem volt még kész, ezért nem temették be, hanem csak egy raklappal fedték le. közen jött a bazi nagy eső, és beázott a garázsszint, eláztatva az elektromos vezetékeket, ahol 3 nap múlva zárlat lett, és kigyulladt a garázsszint.akkora füst volt, hogy a lécsőház most fehér helyett fekete. szerencsére a lakásokban nem esett kár, de akik ott laknak pár napra máshol vannak elszállásolva... még szerencse, hogy nem éjjel történt, hanem délelőtt.

mennem kell.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi

Sajna tenyleg ezer dolgom van, meg kedvem se nagyon volt irni.... Nagymaros alatt a vasutat ertetted? Az nekunk most bizti nem jo, mert hetfon szeretnem nyitni a boltot, vagyis most hetvegen pakolok, arazok, stb teljes gozzel. Raadasul apjuk vasarnap el is utazik egy hetre.:(
A penz meg raer, ne aggodj.:)
De majd valamikor jelentkezem.

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

Voltunk UH-n :D Minden OK babateso 270gramm es 44mm BPD-vel rendelkezik es irto helyeske :lol: Tudjuk a kicsi nemet is :!: Lehet talalgatni :wink: .
Tobbit majd kesobb,mert Alexnek hoemelkedese volt reggel igy nem vittem oviba,itt van velem az irodaban del ota es lelkesen boldogitja a nepet :lol:

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Kislány :D ?

Sasha,
Nagyon jók a képek, a lisztesek különösen tetszenek! :D

Jobbulást a lázas kisbetegeknek!

Pusz,
Ilke
ilke

hali,
sasha
megnéztem én is a képeket, nagyon jók! És közben eszembe jutott, milyen lesz majd, ha már nagyok lesznek a fiaid, mondjuk úgy 18-20 évesek, és hasonló kerti parti lesz. :D

kataa
csajszi? :lol:

nyuszi
hűha, nagyon beindult a az üzlet. izgi!! sok sikert az induláshoz! :)

én ma átestem a motoros tűzkeresztségen :) elmentünk fagyizni itt a környéken, meg a tortát megrendelni vasárnapra. a párom Danit hozta bringával, én meg addig robiztam mellettük. hűű, nagyon jó érzés, hazafelé Danit is vittem kb. 2 méteren, de nagyon lassan, tiszta extázisban volt.

úgy látszik ez a lázas nyavalya mindenkit utolér. Dani ma gyógyultnak lett nyilvánítva, de majd csak hétfőn megy oviba, még 2 hetet aztán szünet.

na, megnézem a krumpifőzit, jó éjt!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziaszok!

Kataa
Most olvasom, hogy te is babás vagy. Gratulálok! Én is kislánynak gondolom.

Gumicukor
Szerencse, hogy Dani ilyen hamar meggyógyult.
Hát ez elég rossz lehetett mármint azoknak akiket elszállásoltak.

Mléna
Én találkoznék veletek de én a gyerekekkel kocsi nélkül nem vállalkozok ilyen nagy túrára.

Sasha
Aranyosak a fiúk. Tényleg, hogy bírod?

Olyan rossz mi egész nap szinte bent vagyunk mert az egész kertben nincs árnyék. Hiába ültettem fákat azért azoknak kell pár év. MOst úgy csináljuk, hogy mikor felkelnek utána uzsi és olyan 17 körül megyünk csak ki. A Petra folyton fürödni akar de nem nagyon szeretem mert akkor az Olivér is szeretne és neki meg tiszta seb megint a teste. Véresre vakarja magát.

Ági
petra2

Hali!

Kataa!

Én fiút tippelek. Olyan fiús anyukának tűnsz te is. Bár aztán lehet hogy hülyeség.

Gumicukor!
Ahhoz ez a medence már kicsit kicsi lenne... :lol: De benne lennék, akkor tuti nem pisilne a kezembe egyik gyerek se :lol:

Betegeskedőknek jobbulást. Dancim orra most majdnem 1 hónapig folyt és szégyen, nem szégyen, nyílváníthattok hanyagnak, nemtörődömnek, de nem adtam rá semmit. Illetve 1 hétig kapta a köptetőt, 2x voltam vele a dokinéninél és mikor az 1 heti köptetőzés, orcseppezés után azt mondta, hogy a köptetőt korlátlan ideig lehet szedni akkor megelégeltem és önhatalmúan nem adtam neki. Pedig zöld is jött neki. Érdekes volt, mert hol vizes volt, hol meg zöld, de nem élhet a gyerek folyton gyógyszeren, elég volt a téli 5 hónapos folyamatos ab, köptető, orrcsepp és orrszívás. Most még az orrát se szívtam, mivel egyébként is kifolyt. Csak megtöröltem. És lássatok csodát magától meggyógyult a gyerkek. Nem is tudom mikor, de talán már a múlt héten :oops: :lol: Sokáig tartott mire leküzdötte, de úgy gondolom, hogy köptetővel is ugyanennyi ideig tartott volna, mivel az nem magára a bacira van, csak a nyákot oldja és segít kifolyni, de mivel amúgy is folyt rendesen így nem láttam értelmét.

Ezzel együtt persze nem tartom követendőnek a példánkat, de én már tényleg tartok ettől a sok gyógyszerszedéstől. Ja, és végre látom értelmét a mandulakivételnek is. Nem gyulladt be a füle és ki tudott folyni a trutyi. Remélem így is marad. Most már csak a medencézés miatt aggódom, nehogy a belefolyt víztől gyulladjon be. :roll:

Ilke!

A lisztes kép nekem is tetszik, főleg amit művelt apa kulcsával, meg a sodrófával :lol: Bár a takarítás utána már nem annyira volt kellemes, de ez van.

pusz

Kép
sasha

Kataa!

ne csináld, már egyszer megígérted hogy ha tuti lesz megírod :D

Én kislánynak drukkolok, de szerintem fiú lesz :?

Manó

KépKép
manó

Na jo:) Mano meggyozott,szoval a doki szerint KISFIU!!!! :D :D :D
Hozzatennem hogy ugyanezen doki (aki a genteikus specialista ) par hete lanyt mondott,csak viszonyitas keppen :lol:
Apan kicsit lattam hogy a lany szele megerintette,de en nagyon orultem,tudtam en legbeleul hogy ebben a csaladba nincs megirva kislany :lol: :lol: De nalam az elmult hetek negativ tapasztalai barati korben arra vezettek hogy teljesen mindegy csak legyen es egeszseges legyen :!: Sajnos ez nem kozhej mar.
Egyebkent en is fius anyukanak gondolom magam ugyhogy beleptem a klubba,ahol nekem mar csak a mosogatogep segit majd a haztartasi munkaban :wink: Bar Alex segitokesz,remelem ez megmarad kamasz korara is :shock:

Alex mar jobban van,nincs mar hoemelkedese sem,de a heten otthon marad,fel napokra valtjuk egymast otthon apaval.

Sasha
En sem vagyok gyogyszer barat,csak ha kell de egy orrfolyas,plane tobb idegi tarto az inkabb gyogyuljon meg magatol,sok vitaminnal.
Te vagy a nyertes,eddig csak te tippeltel fiut :lol:

Mano
En is 3in 1-ra eskuszom,de so az mindenkepp kell a gepbe.

Agi
Nagy gratula a vizsgahoz,ugyi vagy :!:

Pusz,mennem kell haza.
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa! Nagy-nagy gratula a kis kukishoz! :lol: Nem közhely, hiszen TÉNYLEG csak az számít, hogy egészséges legyen!!!!!! Atyaég, most nézem a csíkod :shock: lassan túlvagytok a félidőn :lol: Repül az idő!

Sasha! Orrfolyásra én sem szoktam gyógyszert adni.
Köptető csak akkor játszik, ha köhögés is párosul. Nekünk azt mondta a dokink, hogy a köptetőt max. 4 napig lehet adni (Ambroxol v. Mucopront) és a hatását segíteni kell sok folyadékkal, infralámpával, fülmelegítéssel.
Szerintem jól teszed, hogy nem tömöd gyógyszerrel, egy orrfolyást le kell győznie az immunrendszernek :lol:

Ági! nekünk sincsen fa a kertben, én napernyővel oldom meg az árnyékolást. vicces, de 10 órától este 5-ig mást sem csinálok, mint hurcolom a napernyőket (ahogy megy a napocska úgy kell a homokozó és a pancsimedence fölött igazgatni). Emellet meg VIchy 50-e naptejjel kenem őket 2 óránként.
Vagy délelőtt játszóterezünk (fél12-ig ott tök jó árnyék van), aztán du. fél4-4-ig szobaszieszta.

Nyuszika! Igen, volt egy kis hátsó szándékom, hogy elhívlak Titeket, de teljesen érthető, hogy a boltocskát rendezgeted :lol: Azért ha arra megyünk rádcsörizek, legalább a pénzt odaadhassam. Rossz érzés tartozni :oops:

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Nem búcsúzom, hiszen Pancsi miatt maradok, de nagy fájdalom ért minket.
Ma jöttem haza a kórházból, ahol a kisbabánkból angyalka lett.
Beteg volt, ami kb. 3 hét alatt fejlődött ki és uralkodott el rajta, így meg kellett szülnöm.
Részletezni nem fogom, de biztos vagyok benne, hogy megértitek.
Ne sajnáljatok, tudom, hogy együttéreztek velünk.
bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!

Őszinte részvétem. :cry:
www.angyalokszulei.hu

Lányok, köszi a megértést a gyógyszer ügyben.

Magdi!
Na látod, minden orvos mást mond. Már totál unom, hogy nem lehet megbízható infot kapni. Egyébként én is az Ambroxolt adtam neki és erre mondta, hogy korlátlan ideig lehet. Illetve általánosságban mondta, de tudta, hogy ezt adtam... :evil:

Kataa!
Tényleg nem közhely, a lényeg, hogy egészséges legyen :roll:

Kép
sasha

Halacska! Őszínte Részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magdi
mléna

Halacska!

Nagyon sajnálom :cry: Amikor olvastam amit Kataa írt eszembe sem jutott, hogy rólatok írja, aztán néhány hozzászólással odébb :cry:

KépKép
manó

Bea
Őszinte részvétem. Veled együtt sirok én is :cry: .................

KépKép
KépKép
banyóci

Bea
Orulok hogy otthon vagy mar. Pihenj sokat :!: Gyogypuszikat kuldunk.
Kepzeld Ildiko (regi taki csajom ) is ott volt ahol Te, elment a varva vart babaja :cry: :cry: ...

Banyoci
Te meg ezek szerint egyben vagy?Ertesiots majd valakit ha megjon az ocsi,jo???

Mi most ebredtunk a delutani alvasbol,huu de jo is volt.
Pusz
K

Kép
Kép
kataa

Halacska,

Őszinte részvétem :cry: .

Ilke
ilke

Köszönjük lányok!
Hol jobb, hol rosszabb. Csak ne lenne ennyire közel Pancsi szülinapjához... :cry:

Banyóci
Szorítok nektek a szüléshez!!!!

Kata
Itt is gratulálok a kis fütyishez! Taki csaj miatt no komment. Nagyon sok mindent láttam, hallottam ezalatt a 4 nap alatt.

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

halacska
üdv itt újra. sokat gondolunk rátok a Balázzsal. engem is nagyon megrázott a hír, amikor beszéltünk, de remélem sikerül túltennetek magatokat lelkileg.
ami talán vigasztal, hogy hátha leszünk még együtt pocisak :)
puszi

KépKép
KépKép
gumicukor

[quote="halacska"]
írta:
halacska
Banyóci
Szorítok nektek a szüléshez!!!

Köszönöm!

Minden nap bent vagyok a kórházban, ó istenem ha tudtam volna....

KépKép
KépKép
banyóci

[quote="kataa"]
írta:
kataa
Banyoci
Te meg ezek szerint egyben vagy?Ertesiots majd valakit ha megjon az ocsi,jo???

Szólok, ha történik valami. Kisfiú :) . És tényleg totál mindegy a neme.........

KépKép
KépKép
banyóci

Halacska, őszinte részvétem. :(

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Bea

Oszinte reszvetem... nem is tudom mit mondjak.
Nagyon sok erot kivanok Nektek!
:(

KépKép
KépKép
nyuszika

és milyen erős volt Halacska, amikor beszéltem vele telefonon, én meg bőgtem... most még több ilyen erőt kívánok!!!

banyóci, nagy drukk!!! :) már túllépted a terminust?

én a héten csupa rossz hírt kaptam. halacska, aztán meg egyik osztálytársam belement egy kátyúba, nem nyílt ki a légzsák, és nekiment a fának, sérült az egyik agyféltekéje, két napja nincs magánál. 2 kicsi fia van, a férje padlón... k. 5 percen múlott, hogy anyukám majdnem vele ment haza. rajta kívül még ketten gondolták meg magukat, hogy inkább mással mennek... esendő az emberi élet, hajszálon múlnak dolgok.

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?