Sziasztok!
Sajnálom hogy ennyien lemondták a talit, azért aki tud menni annak jó talizást!
mi is betegek vagyunk, vagyis ez túlzás, csak hasmenése van Emmának, de nem durva, kb napi 4x, azért inkább otthon maradt tegnaptól. Amúgy nem lázas, jó kedvű, jó étvágyú, nem tudom mitől lehet.
Mondjuk rengeteget fürdött ahétvégén a medencében, lehet sokat nyelt belőle?
Apósom meg leesett a szénakazalról és megrepedt a bordája, így lőttek a hétvégi tetőbefejezésnek, még az ág is húz, erre mondják, valahogy nem tudunk haladni, állandóan közbe jön valami.
Nyuszi!
Ügyes vagy a bolttal, szépen haladsz. a mobil klímát is ki kell vezetni, ez tuti, különben nem tudja hol leadni a meleget amit kivont. Na ezt jól megmondtam. de még kivezetve sincs olyan hatékony mint a split klíma, miért nem olyat vettetek? nekünk az volt és az csúcsszuper.
Egy klím asimán lehűtött egy 12 m2-es és egy 22 m2-es szobát, úgyhogy a 12 m2-esben volt az ajtóval szemben és így átfújt a nagyszobába is. És csendes ésmi majd ide is olyat veszünk. csak hog ymikor
Képzeljétek, én meg kaptam anyukámtól egy mosogatógépet a szülinapomra, ami ugyan majd csak júliusban lesz, de ő akkor nem lesz itthon. De a férjem még nem kötötte be
, mert ideiglenes helyre nem akarja, de végleges helye ha így haladunk 1 év múlva lesz, szóval dolgozom az ügyön hogy bekösse
. Akinek van, mit hazsnáltok bele? A 3 az egyben tablettát vagy külön külön vesztek hozzá szerket? A 3 az egybennek az ára kiscsit horribilis
Manó