Hali!
Igazán jól esik, ahogy dícséritek a sok energiámat... de azért a látszat csal ám. Olyan lusta voltam eddig, hogy a hangyuszkák ismét ellepték a konyhát... ma azért adtam nekik, de azért minden nap kéne, akár többször, de ebben a dög melegben csak azélvezeteken jár az eszem
Pancsi, hami, meg a napozás, bár ez utóbbira ma kemény 5 percem jutott... Az ezt megelőzőekben sem sokkal több
Na mindegy a lényeg az, hogy én nem érzem energiadúsnak magamat, jó lenne kb 5 percig egyhelyben maradni és az lehetőleg ne csak az éjszakára korlátozódjon
Ma szinte egész nap a nagy medencében pancsoltunk. A gyerekek még este 7-kor is benne voltak, szerencsére már nagyjából sikerült rávennem őket, hogy a belépőnek szánt kismedencébe lépjenek előbb, hogy ne hordják be a sok dzsuvát, de azért mindig van mit kihorhászni belőle, főleg dögöt. A sok hülye bogár vajon nem tudja, hogy nem tud úszni??? Naponta több 100-at horgászok ki. Tudjátok van az a szúnyoghálóból készített ételtakaró ami elég nagy és esernyő módjára működik, én meg jól befogtam bogárhorgászásra
Az legalább elég nagy és kiszed mindent, olyankor nem lehet mást látni, minthogy sasha kering a vívben a hálóval, néha tök jól elszédülök
A képek nagyon jók, most nem tudom részletezni, de teccik az alvós kép amin a kis tejcsi kicsordul a szája szélén a babónak, meg teccenek a játszószőnyeges képek és hiányolom Gabusék fotóit és irigykedem kicsit a légkondikra, bár nekem medencém van... azt hiszem inkább medence legyen, mint kondi, úgyse szoktam vasalni semmit. Időpocsékolás. Persze-persze, a Gabinál még én is vasaltam mindent, aztán már csak a bodijait, meg a pelusokat, azátn totál leszoktam, mert a Gabi is amolyan kétemberes baba volt, mint most Mancsék Petije. Örültem, ha negyed órát aludt egyhuzamban és azalatt inkább nem a vasalás volt a fő gondom,hanem ebédkészítés. Emlékszem volt, hogy az ebédből vacsora lett, mert azok a 10-20 perces alvások miatt csak részletekben haldtam, de szerencsére elmúlt. Tudjátok mi a gáz. Megszokni azt, amikor a gyerek alvásigénye lecsökken. Nekem nagyon rossz volt amikor a Gabi a napi 2 alvását lecsökkentette 1-re, folyamatosan úsztam, mert nem lehetett egyedül hagyni, kül9ömben zengett a ház. Most meg ha nem oviban van akkor nem alszik napközben egyáltalán, pedig néha jó lenne, mert komolyan zsong néha a fejem tőle. Folyamatosan csicsereg és sose fogy ki a témából. Egy papagály amelyik folyton dumál, de közben vagy 10-x elmondja egymás után ugyanazt...
A Dani az meg.... ha valami szídást kap, vagy valamiért túlságosan zokon veszi és nincs utána megvígasztalva, vagy csak túl fáradt akkor addig hergeli magát amíg kitaccsol. De szerencsére már tudom, hogy melyik sírásából (hisztiből is akár) jön a taccs és akár én szídtam előtte valamiért akkor is meg kell vígasztalni, ha nem akarok hányást takarítani. Egyébként ő meg olyan mint egy kiskutya. MInt a Kevin kutyám kölyöknek. Az is folyton dumált kutyául. A gyerek is kutyául dumál. Ha valamit meglát és nagyon rácsodálkozik elkezd u-u-u--u-ni és olyan mintha ugatna
Pl ma meglátott egy hangyát és addig uuuu-tt amíg oda nem mentem és le nem nyugtáztam, hogy az ott egy hangya. És mivel ebben a dögmelegben, (meg a folytonos medencézés miatt is) nincs rajta pelenka ezért tök olyan mint amikor a Kevin hozzánkerült. Itt egy pisi, ott egy kaka... És olyan aranyos, ha kakál valahova akkor jön, hogy kakakakakaka, persze ma is 2x úgy jött, hogy a nyomokból tudtam, hogy hova kakált, mert szentem mindkétszer belelépett és úgy tapicskolt végig a lakáson. Ja és reggeli után a Danci üla földön a csokikrémes kenyeret adogatom még neki és mikor felállt alatta nagy barna folt. Na mondom bekakált a gyerek. Először elvittem zuhanyozni, csupa kaka volt a feneke. Megyek ki a konyhába, erre azt mondja a párom, hogy tényleg kaka volt?, merthogy a Kevin megette...
Nem volt durva ááá. Meg amikor jön a pisi azt is mindig figyelemmel kíséri és látom ahogy rácsodálkozik, ahogy jön. Mindig mondom neki, hogy a Dancika pisil, jön a pisi. Remélem így hamar megtanulja összekötni az ingert és a pisi tényét, mert ezek csak úgy megtörténnek vele még, nem tudatos. De reméljük ez a nyár tudatosítja benne ezeket és a GAbit látván a wc-n majd hamarabb leszokik a pelusról is. A Gabinak ugye több mint 2,5 év kellett ehhez, holott nem szokott ez ennyi ideig tartani.
Gerike meg jó baba, bár a meleg őt is megviseli, a pelenka fedte területen már van jópár melegkiütés is. Igyekszem hűvösben tartani, meg sokat pancsizik ő is. Van, hogy potya csapalátartós popsimosás van, meg sokszor mosom a kezét, meg az arcát is hűvös vízzel, de ha hideg akkor se reklamál.
na a család összes tagja már alszik, lassan nekem is mennem kéne már, mert aztán reggel meg jön az újabb nap, az újabb feladatokkal. Illene már a szobánkat is kitakarítani... círka 1 hét után... ennyit az energiámról. Meg ugye valamit valamiért. Most vagy gyerekezés-pancsolás-énismegpróbálomjóléreznimagam, vagy takarítok, de akkor meg nincs türelmem a sok hülyeségükhöz és hamar pipulok.
pusdzi és hűs éjszakát.