Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bubek, jó volt olvasni a leveled és tök jók a képek, csak azt nem értem, hogy 1 hét kihagyás után ennyivel akarod kiszúrni a szemünket?! Kérünk még képet az édibébi Marciról!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek, Vuka ma nem viccel, én engedelmeskednék neki..

Kép Kép
coolasa

Látod Bubek egész jól megneveltem Coolasa-t, már egy kicsit tart tőlem! Csak azt nem értem Petránál miért nem érek el semmi eredményt? Egy órája kiabál, ill. most abbahagyta, mert ugye hulla fáradt, hiszen aludnia kellett volna, úgyhogy most teli tüdőből sír, én meg nem tudom megértetni vele, hogy aludni kellene és akkor minden OK lenne. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

na akkor tessék-tessék:
Meg kéne valahogy kaparintani azt az árnyékot, ami ott mozog!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Anya, jól ülök?
Kép

Hogy forog ez a micsoda..!!!
Kép

De azért kéne valamit szerezni innen! Izgi dolgok vannak itt...
Kép

Alvásvariációk...
Kép Kép

kis béka alszik...
Kép

rumlizunk...
Kép Kép

ezt meg csak úgy ráadásnak... :D
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek köszi szépen, nagyon jó fotók, nem értem miért akartad eltitkolni ezeket előlünk!!!
Nagyon aranyos Marci, tök jók a lavoros képek! Már ilyen szépen tud ülni egyedül?!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

ezek épp nem voltak lekicsinyítve....de mostmár télleg mennem kell, mert már zajozik is, nem csak ébren van... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Köszönjük Bubek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek, ehhez a kisbékás pózhoz nyilván valami méregdrága műtéten kellett keresztülesni... de megérte, mert szenzációs fotótéma.

Kép Kép
coolasa

Vuka,
ismerős ez a ordít, mert álmos, de nem alszik-szitu. Nekünk miden este a fürdés-fektetés előtt etetés előtti 3 óra telik így :shock: Aludni nem tud, de olyan fáradt, hogy majd leragad a szeme, és a fáradtságtól nyűgös, mint az állat. :shock: Persze mi ilyenkor vacsizunk, úgyhogy Anyósom addig hurcibálja az ölében, és hülyíti.

Eszti,
jól hangzik ez a kaja! Esetleg elküldenéd mailben a receptet? Az olivakrémet Te csinálod?

Sasha,
nem semmi energiakészlettel rendelkezhetsz, ha 3 gyerkőc mellett még egy ilyen kertibulifelfordulásészveszejtőgyerekzsivalyt is bevállalsz, mindezt ilyen rohadt nagy melegben :lol:

Bubek,
nagyon jók a képek! A rámolós főleg, olyan kis komisz rajta a Marci. De a kisbékás is édibédi. :D

Sajtiné,
szép álmokat Csipkerózsika! :lol:

Tücsökmami,
ebbe a dejólnézelki-témába nem folynék inább bele. :lol: Én egyáltalán nem érzem magam olyan csininek, hanem inkább debellának. És szomorú vagyok, mert itt van egy csomó jó felsőm (azok közül, ami még rámjön, mert IGEN, én is ki tudom hízni a ruháimat! :lol: ) szóval a még rámjövők közül alig van amit felvetehnék, mert mindegyiken átlátszik a melltartóbetét. És nemcsak a fehéreken üt át, hanem egy csomó más színűn is. :evil:

Mamacka,
ebben a melegben mi is kihagyjuk a megnyitót, de Mancsbá mondta, hogy elmegyünk majd, csak legyen kicsibb humánusabb az időjárás. Szorítok nagyon és GRATULÁLOK!!!! Egy kis bólét küldhetsz azért... :lol: :lol: :lol:

Ebben a melegben Petike is elég szarul van. Nagyon keveset alszik. Eddig sem vittel túlzásba, de most... A vizet nem fogadja el, ordít utána, úgyhogy nem erőltetem. Ha szomjas, majd szól. Hát jelez is, mert 2 óránként eszik. Szinte semmi másra nincs is időm. Pedig ma már tényleg kéne főzni vmit, de a konyhában pokoli a hőség :evil:
Egész nap ki se merészkedünk az udvarra, csak estefelé. Éjjel itt is dörgött az ég meg villámlott is, a szél is lengedezett vmicskét, de nem tudta elsönteni, hogy essen vagy ne essen. Nem esett. :evil:

Mancsbá már elindult Gyöngyösre. Még reggel is tanult. Ez is ritka! :lol:

Kép
mancs

Kiestek a spanyolkák :cry: :cry: :cry: De szarul is játszottak.

Kép
mancs

Mancs nekem is ismerős az esti hiszti. Annyira örülök, hogy ezen már egy kicsit túl vagyunk. Szinte rettegtem az estéktől, számoltam vissza a perceket (így persze még lassabban telt az idő). Petra is nagyon hisztis volt este és szinte már vígasztalhatatlan és persze ennek a vacsora látta a kárát. Most is az esti időszak a legrosszabb, de már sokkal könnyebb Petrával. Régen pl. ha későn hazajött az apja, mindig hisztivel fogadta. Apa nagyon kivolt, hogy Ő csak a hisztis Petrát ismeri. Mostanában ha hazajön mindig mosollyal fogadjuk. Már néha meg is sértődöm, mert a gyerek hisztis, nem tudok vele mit kezdeni, hazajön az apja és neki vigyorog egyből. :lol:
Szóval kitartás, lesz ez még jobb is!!!

Végre lecsitult a gyerek, miután végigénekeltem neki a repertoáromat. Most megyünk is kajálni.

Egyébként Petra sem hajlandó semmit elfogadni ebben a nagy melegben. Próbálkoztam teával, vízzel, de nagyon nem akarja. És nem is hajlandó többször szopizni, marad a 3,5 - 4 óránkénti kaja. A melegtől pedig sokkal kevesebbet eszik. De semmi baja, nagyon jól érzi magát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hú, az előző üzim volt a 400.
Újabb mérföldkövet léptem át. :P

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ismerős ez a hazajön apa, és neki vigyorog. Persze amikor Peti felhív délután 4-kor és mondom, hogy jöjjön má, mert hót nyűgi a gyerek, és amikor belép az ajtón a gyerek széles vigyorral várja, akkor azt hiszi kamuzok.... :shock:

Mancs, nincs ennek receptje, mert tegnap találtam ki. Az ötletadó az volt, hogy volt tegnapelőttről grillcsirke, és annak is a melle, ami nagyon száraz. De hogy ne dobjuk ki, gondoltam, feldarabolom picikre, csináltam egy paradicsomszószt (hagyma dinsztel, bele a hámozott paradicsom, fokhagyma, bazsalikom, oregánó, kakukkfű, bors, só) és bele a pirított csirkemelldarabok. Természetesen az olívakrémet nem én csináltam, lehet boltban kapni, én imádom pirítósra. Na ebből is tettem bele egy kiskanállal. Hát ennyi volt a szószika. :) Made by Esztipeszti.

:lol:

Csoki
Vendég

Bubek, jó hogy végre jöttél, és mennyi kép! Szuperek! :)
Vendég

Aloha!

Takarítottam egy kicsit és olyan mintha hajat mostam volna, pedig nemis! :roll: Minyá megyek is a nagy medencébe csobbani egy hatalmasat, a víz 26 fokos... (állandóan úszizik benne egy vízmérő onnan tudom) Tegnap a 23 fokos vízben is tök jó volt pancsolni, totál lehűltem tőle:)

Mancs!
Ne viccelj! Tök jól éreztem magam a "kertibulifelfordulásészveszejtőgyerekzsivalyt"-ban :lol: :lol: :lol: Azóta enyhült is a honvágyam,minha elvágták volna. Ők ugyanis a barátnőim onnan ahol régen laktam és már nagyon-nagyon hiányoztak. Főleg, hogy másfél hete nem bírtam rávenni magam, hogy kimenjek hozzájuk!!!
Meg különben is, egy ekkora medence mellett nem lehet izzadni, pláne, ha benne csücsültünk :wink: Volt, hogy egyszerre mindannyian és még úgy is tök jól elfértünk. Totál mint egy strandon :wink:
na megyek is kicsit pancsizni aztán altatás...

Kép
sasha

Az már tuti, hogy minél több gyereke van valakinek, annál több energiája, mert Sasha, tényleg le a kalappal, így bulit rendezni! :lol:
A képek önmagukért beszélnek, biztos jó volt. :)
Vendég

Eszti,
gyanakodtam én, hogy ez a Te saját kreálmányod :lol: Az olívakrém milyen márkájú? Még soha nem láttam, vagy csak elkerülte a figyelmemet... A RioMarénak van ilyen, vagy csak én emlékszem rosszul? Én a tonhalkrémért vagyok oda, akár Rio Marés, akár sk. :lol:

Kép
mancs

Én is kiporszívóztam és felmostam, de sajna még hátra van a WC és fürdőszoba takarítás, meg be kell még pakolni a mosogatógépet, hogy a konyha is kinézzen valahogy. Ma ugyanis jön a barátnőm és nem árt egy kis rend. Szerinte nagyon jól csinálom ezt az egészet, hogy ilyen rendezett a lakás, Petra nagyon aranyos és sok helyre megyünk. Ha majd neki is lesz, akkor rólam akar példát venni. :lol: :lol: :lol:
Nem árulom el neki, hogy a színfalak mögött kicsit másképp van a dolog, majd rájön. :wink:
Egyébként tényleg arra jók a vendégek, hogy akkor kénytelen kelletlen rászánom magam a takarításra, rendrakásra stb...

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs, ez valami olasz cucc, és tesóméktól kaptuk, valami speckó boltban vették, tán a Kulinárisban. De van rajta pici magyar címke, és az a neve, hogy zöld olívakrém. Boltban még én sem nagyon láttam.
Vendég

Vuka,
vendégek... egyetértek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!
Eszti, a nyálamban tocsogok. Jól hanzik az általad kreált kaja!
Bubek, irtó jók a képek! Ha Marci ínye és a szája között nincs fehéres lepedék akkor nem hiszem, hogy szájpenész. Sztem inkább kérdezz rá a dokinál/védőnőnél.
Mamac, megnyitón mi se leszünk, de neked kitartó ragasztót kívánok :) Nagyon édi dokid lehet, hogy elmegy a megnyitóra!

Szerencsére nálunk Szonja esténként nem dorbézol. Alszik mint eddig. Viszont nekem egy kicsit foggyanús az alsó ínye amikor negy hévvel elkezdi az ujjam rágcsálni. Nem korai ez még???? Az én melleimnek tuti az :shock:
Ma voltunk szurin. Szonja 6770gramm! (És általam mérve 70cm)

Megyek most teregetni. Vuka, te hős vagy, hogy tegnap vasaltál. Lehet nekem a szélviharban kellett volna?!

N

Kép Kép
natasa1975

Ez kimaradt,...
Sasha,....csúcs képeket tettél fel! És tényleg nem lehetsz egy fáradékony típus. S még csodálod, hogy ilyen izgő-mozgók a gyerekek?

Kép Kép
natasa1975

Megint próbálkozom a bealtatással, mert ugye reggen óta nem igazán szundikált, de sajna csak a sírás megy. Pedig már annyira szüksége lenne alvásra (és én is tudnám folytatni a takarítást).
Na megyek tovább próbálkozni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa van légkondink és vasaláskor az alá beállok, úgy elviselhető. Anyósom is mondta, hogy hozza a vasalnivalóit. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na talán most, úgy néz ki most nem köpi ki a cumit és akkor lehet, hogy bealszik! (Csak el ne kiabáljam)

Natasa gratulálok Szonja méreteihez, mi majd két nap múlva mérünk ilyen adatokat.

Van akinek már 4 hónapos korában kijön az első foga, szóval nem gyanus. Petra még csak nyüglődik, ill. a múlt hét volt olyan. Extra nyűgös volt, esténként végképp nem bírtam vele, még karban sem volt el, délután is pocsék volt, de akkor még valahogy sikerült lekötnöm, az éjszakák pedig borzasztóak voltak. Legalább 10-szer felsírt és alig akart visszaaludni. Azt mondta a védőnő, hogy valószínűleg a fogától volt. Sajnos nem tudom megnézni az ínyét, mert amint kinyitom a száját, már dugja is ki a nyelvét, amitől semmit nem látok. Egyébként mindent rág és első dolog, hogy mindent a szájába vegyen.

Na Petra kiterült úgyhogy mennem kell takarítani.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hű Natasa, a lányaink közt csak 3 hét és csupán 2.5 kg a különbség...
Amúgy ünnepélyesen megkérnélek, hogy legyél rám is tekintettel ebben a nagy melegben, és ne írj olyan bonyolult szóösszetételeket, hogy foggyanús, mert mindenhogy olvastam: faggyús, fogantyús...

Kép Kép
coolasa

Na mi van csajok, hol vagytok? Én már kitakarítottam, Petra is felébredt, úgyhogy megyünk is kajálni.

A barátnőm nemrég hívott, hogy elkérje a dokinénim (Gajdos Edit) telefonszámát, mert úgy néz ki, hogy jön a 2. baba. Az előző orvosával és kórházzal (BM) nem volt megelégedve, mindenképpen váltani akar. Az a baj, hogy anyagilag nem állnak túl jól és még azért átgondolja, kár, hogy nem lehet az Istvánba menni a vizsgálatokra.

Na most már tényleg megyünk kajálni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Én is vasaltam. Csak épp légkondi néküli szobában. És még most jönnek a pelusok+ a babaruhák. Mintha szaunában lennék. :shock: :shock: :shock:

Mancsbának megvan a vizsga, végülis írásbeli volt, már jön haza. Ezt is jól megszervezték, elvileg szóbeli lett volna. Még jó, hogy nem ingben nyakkendőben indult el, hanem csak vitte az ünneplős ruháját.

Kép
mancs

Gratula Mancsbának :!: :!: :!: :!: :!: (A hugom is végzett ma a vizsgáival, remélem jön Petrázni :wink: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs miért nem légkondis szobában vasalsz, elvileg nektek is van???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Egyelőre csak egy gyors helyzetjelentés rólunk:
Levente tegnap magkapta a 4 hós oltást, mérlegelés is volt, 8100 gr, gyarapodgatunk, gyarapodgatunk.... Dokinő megint megjegyezte, hogy nincs ő ahhoz szokva, hogy ekkora babákat oltani kell. Az utána következő 10 hónapos csak 30 dkg-mal volt nehezebb. Ja, és egy kis hős volt, csak icipicit nyikkant a szurinál, utána azonnal mosolygott a dokira. Sajnos a BCG oltásának nyoma sincs, jövő hónapban újraoltják.
Benedek Kecskeméten nyaral, még fel van háborodva az ottani nudista stíluson, de majd megszokja. Szüleim szent elhatározása, hogy na most aztán bilire szokás van!
Tegnap kaptam pár DVD-t, ezért nem netezek, ma reggeltől már a Róma c. sorozat 6. részénél tartok, azt hiszem, egy szuszra végignézem mind a 12 részt, ami testvérek közt is 10 óra. Ha el tudok szakadni tőle, rakok fel pár képet, vasárnap készült néhány egész jó.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Vuka,
igazad van... 3 szobánk van, és a klíma úgy van megoldva, hogy a nagyszobában van a falon, de teljesen behűti a hálószobát is, mert a nagyból nyílik. Vasalni viszont a 3. szobában szoktam, ami a gyerekszoba lesz majd, de még Petike a hálóban alszik velünk. A gyerekszobában pedig nincs klíma, így is fosok, nehogy vmi baja legyen tőle :shock: A vasalással járó neszezéssel meg nem akartam zavarni, így is örülök, ha alszik alkalmanként 1/4 órácskát... Most ezerrel csapkodja a játszószőnyeg csörgőit, meg a VIVA Tv-t nézi. Jajj, csak nehogy vmi érzelgős nyálzene menjen, vagy vmi technozörej... Ki is kapcsolom. :lol: És adok neki a gépről Aerosmith-t meg Guns n' Rosest :lol:

Kormi,
szopi közben dvd-zel? :lol: Én is azt csinálom! A rég nem látott filmjeimet nézem újra. A múlthéten kivégeztem a Gyűrűk ura trilógiát, a Bárányok hallgatnak-ot, és a Lesz ez még így se!-t. A Kört inkább kihagyom, az aztán tényleg nem szopi közbeni nézésre való. Most a Jóbarátokat nyomom :lol:

Rákészültem a mai meccsre, erre ma nem is lesz :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:

Kép
mancs

Sziasztok!

Szilvi végre bealudt,igy tudok irni!

Ma itt volt a barátnőm és shoppingoltunk vele.Nagyon tetszett neki a Szilvivel való séta,ő tolta végig a babakocsit,egy kicsit nosztalgiázott :lol:

Mancs:

Petike szerintem a kiskori képeidet nézve még mindig rád hasonlit!
A képek nagyon jók!!

Sasha:

A képek alapján jó hangulat lehetett a kerti bulin!
Dani ügyesen segitett neked! :D
A pizza jól nézett ki!

Eszti:
Jól hangzik ez a kaja amit kitaláltál!

Bubek:
Marci már milyen nagy fiú!Bevált a trükk a kisággyal?

Én már készülődöm a nyaralásra mert hétvégén utazunk,pakolgatok meg ilyenek.

Jééé esik az eső!!!Dörög az ég és süt a nap!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Hú, Beni tiszta nyűg ma. Semmi sem jó, csak kézben, de ott sem marad nyugton, mindent meg kéne fogni, de mégjobb, ha meg is kaparintjuk. Bármi a közelébe kerül már nyúl is érte, nyűvi, tolja befelé. Mozgásigényét már láttatok, le sem áll. Mi lesz velem ha megindul … :shock:

Mamac,
Köszi, hogy hívtál tegnap, tök jó volt hallani a hangod. :)
Nem tudtunk elmenni, Beni nem aludt délután, pont 5kor végre sikerült elringatni. De gondolatban ott vagyunk! És majd jövő héten meg is kuksizzuk a kiállítást. Te leszel még ott valamikor?

Omo,
A hegyfelőli oldalon nőttem fel, egész a hegynél, a Bárcziba jártam általánosba, az tőlünk 2 perc volt gyalog. Most pedig Óbudán lakom az Amfiteátrum utcájában.
Közel vagyunk azért így is, szóval minitalizni tudnánk … :wink:

Tücsökmami,
Mondjuk már meg ezeknek a kölköknek, hogy utánozás majomszokás, ok? És akkor hátha elkezdenek végre enni.

Sasha,
Te aztán tényleg egy energiabomba vagy! Szupi képek, és tök jó az a nagy medence is! 8)

Bubek,
Hogy hogy egyedül eszik????? Kanállal?
És mi az, hogy 300 milit? Egyszerre? Vagy azt issza egész nap? És miből? És e mellett szopizik?
Bocsi, valahogy ma gyengébb a felfogásom. :oops:
Nekem a legutolsó képen tetszik a legjobban.

Natasa,
Jó húsban van Szonja és szerintem is lehet simán a foga. Nem mindenki olyan mint Beni, már majdnem 8 hónapos és még sehol egy fogacska a láthatáron.

Kormi,
Ha ennyire ráérsz dobhatnál azokból a jó képekből. :lol:

Timi,
Nagggyon jó pihit Nektek, szerencsétek lesz, mert picit frissebb lesz a levegő, de azért jó időt mondanak.

Kép
Kép
Kép
ilba

Már megint nyűg. Most Híradót néz.
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Levente! Boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Igazán jól esik, ahogy dícséritek a sok energiámat... de azért a látszat csal ám. Olyan lusta voltam eddig, hogy a hangyuszkák ismét ellepték a konyhát... ma azért adtam nekik, de azért minden nap kéne, akár többször, de ebben a dög melegben csak azélvezeteken jár az eszem :lol: Pancsi, hami, meg a napozás, bár ez utóbbira ma kemény 5 percem jutott... Az ezt megelőzőekben sem sokkal több :P Na mindegy a lényeg az, hogy én nem érzem energiadúsnak magamat, jó lenne kb 5 percig egyhelyben maradni és az lehetőleg ne csak az éjszakára korlátozódjon :roll:

Ma szinte egész nap a nagy medencében pancsoltunk. A gyerekek még este 7-kor is benne voltak, szerencsére már nagyjából sikerült rávennem őket, hogy a belépőnek szánt kismedencébe lépjenek előbb, hogy ne hordják be a sok dzsuvát, de azért mindig van mit kihorhászni belőle, főleg dögöt. A sok hülye bogár vajon nem tudja, hogy nem tud úszni??? Naponta több 100-at horgászok ki. Tudjátok van az a szúnyoghálóból készített ételtakaró ami elég nagy és esernyő módjára működik, én meg jól befogtam bogárhorgászásra :twisted: Az legalább elég nagy és kiszed mindent, olyankor nem lehet mást látni, minthogy sasha kering a vívben a hálóval, néha tök jól elszédülök :lol:

A képek nagyon jók, most nem tudom részletezni, de teccik az alvós kép amin a kis tejcsi kicsordul a szája szélén a babónak, meg teccenek a játszószőnyeges képek és hiányolom Gabusék fotóit és irigykedem kicsit a légkondikra, bár nekem medencém van... azt hiszem inkább medence legyen, mint kondi, úgyse szoktam vasalni semmit. Időpocsékolás. Persze-persze, a Gabinál még én is vasaltam mindent, aztán már csak a bodijait, meg a pelusokat, azátn totál leszoktam, mert a Gabi is amolyan kétemberes baba volt, mint most Mancsék Petije. Örültem, ha negyed órát aludt egyhuzamban és azalatt inkább nem a vasalás volt a fő gondom,hanem ebédkészítés. Emlékszem volt, hogy az ebédből vacsora lett, mert azok a 10-20 perces alvások miatt csak részletekben haldtam, de szerencsére elmúlt. Tudjátok mi a gáz. Megszokni azt, amikor a gyerek alvásigénye lecsökken. Nekem nagyon rossz volt amikor a Gabi a napi 2 alvását lecsökkentette 1-re, folyamatosan úsztam, mert nem lehetett egyedül hagyni, kül9ömben zengett a ház. Most meg ha nem oviban van akkor nem alszik napközben egyáltalán, pedig néha jó lenne, mert komolyan zsong néha a fejem tőle. Folyamatosan csicsereg és sose fogy ki a témából. Egy papagály amelyik folyton dumál, de közben vagy 10-x elmondja egymás után ugyanazt...

A Dani az meg.... ha valami szídást kap, vagy valamiért túlságosan zokon veszi és nincs utána megvígasztalva, vagy csak túl fáradt akkor addig hergeli magát amíg kitaccsol. De szerencsére már tudom, hogy melyik sírásából (hisztiből is akár) jön a taccs és akár én szídtam előtte valamiért akkor is meg kell vígasztalni, ha nem akarok hányást takarítani. Egyébként ő meg olyan mint egy kiskutya. MInt a Kevin kutyám kölyöknek. Az is folyton dumált kutyául. A gyerek is kutyául dumál. Ha valamit meglát és nagyon rácsodálkozik elkezd u-u-u--u-ni és olyan mintha ugatna :twisted: Pl ma meglátott egy hangyát és addig uuuu-tt amíg oda nem mentem és le nem nyugtáztam, hogy az ott egy hangya. És mivel ebben a dögmelegben, (meg a folytonos medencézés miatt is) nincs rajta pelenka ezért tök olyan mint amikor a Kevin hozzánkerült. Itt egy pisi, ott egy kaka... És olyan aranyos, ha kakál valahova akkor jön, hogy kakakakakaka, persze ma is 2x úgy jött, hogy a nyomokból tudtam, hogy hova kakált, mert szentem mindkétszer belelépett és úgy tapicskolt végig a lakáson. Ja és reggeli után a Danci üla földön a csokikrémes kenyeret adogatom még neki és mikor felállt alatta nagy barna folt. Na mondom bekakált a gyerek. Először elvittem zuhanyozni, csupa kaka volt a feneke. Megyek ki a konyhába, erre azt mondja a párom, hogy tényleg kaka volt?, merthogy a Kevin megette... :shock: Nem volt durva ááá. Meg amikor jön a pisi azt is mindig figyelemmel kíséri és látom ahogy rácsodálkozik, ahogy jön. Mindig mondom neki, hogy a Dancika pisil, jön a pisi. Remélem így hamar megtanulja összekötni az ingert és a pisi tényét, mert ezek csak úgy megtörténnek vele még, nem tudatos. De reméljük ez a nyár tudatosítja benne ezeket és a GAbit látván a wc-n majd hamarabb leszokik a pelusról is. A Gabinak ugye több mint 2,5 év kellett ehhez, holott nem szokott ez ennyi ideig tartani.

Gerike meg jó baba, bár a meleg őt is megviseli, a pelenka fedte területen már van jópár melegkiütés is. Igyekszem hűvösben tartani, meg sokat pancsizik ő is. Van, hogy potya csapalátartós popsimosás van, meg sokszor mosom a kezét, meg az arcát is hűvös vízzel, de ha hideg akkor se reklamál.

na a család összes tagja már alszik, lassan nekem is mennem kéne már, mert aztán reggel meg jön az újabb nap, az újabb feladatokkal. Illene már a szobánkat is kitakarítani... círka 1 hét után... ennyit az energiámról. Meg ugye valamit valamiért. Most vagy gyerekezés-pancsolás-énismegpróbálomjóléreznimagam, vagy takarítok, de akkor meg nincs türelmem a sok hülyeségükhöz és hamar pipulok.

pusdzi és hűs éjszakát.

Kép
sasha

Ilba,
úgy egyedül, hogy fogja a poharat, vagy kajásüveget, és azt próbálja meginni. Ekkor én mint nagyon gondos anyuka az orra és az üveg között benyúlok a kanállal, és némi kaját kotrok a szájához, amit őfensége ügyesen beszippant. Egyszer már felszívott így egy kis almát is az orrába, így ezt csak nagyon ritkán játszuk. Pedig így egyszre már megevett majdnem egy félüveg HIPP alma-banánt...tiszta gáz. és persze ilyenkor úszik minden, mert mostmár nem az üvegbe adom oda neki, hanem egy szélesebb aventes pohárba. hát így eszik egyedül. de a kanálba ha beleteszem, és az uraságnak épp jó kedve van, akkor azt is megcsinálja, hogy beteszi magának a kanalat. persze egy kis segítséggel. :lol:

300 mili = kb 140 - 160 mili tej + 140-160 mili víz keverve. fele délelőtt fele délután. kortyolgatva. És igen emnellett minden alvásnál - azaz reggel 9-10h kor 12 - 13h-kor 15- 16h-kor valamint az esti alvásnál. Délelőtt többet szopizik, du meg többet isztik a csőrös pohárból. Ez az aventnek a csőrös pohara, csak nagyon erős a szelepe, és csinálunk rá Dezsővel mindegyikre (van vagy 6-8 db) egy-egy kis lukat. És így Marci könnyebben szíva, egy kicsit csepeg akkor is ha nem szívja, de nem nagyon, viszont nagyon ügyes. :D Persze, csak a többiek látták a talin, te még nem láttad hogy iszik csőrös pohárból.... :wink:

Levente boldog névnapot!
Kormi, milyen volt a keresztelő?

Ma kipróbáltuk a pancsolót. MAjd holnap remélem tezsek ki képeket, most nem mert nincs elem a gépben, lemerült...annyit fotóztam. MArci marhára bírta ezt a pancsit, úgyhogy holnap is megyünk!! :lol:

Ja jóéjt mindenkinek!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, és hova teszitek a lukat a csőrösre? Mert Benyót is megkínáltam tegnap két kaja között egy kis vízzel, és olyan édesen szopogatta a csőröst, meg ivott is belőle, szóval szerintem menni fog ez, csak még nem tudja olyan erővel szopizni, hogy jöjjön rendesen.
Vendég

Hú Esztipeszti ma jó korai voltál!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti,
a szelepre és úgy állítom mindig be, hogy a csőr alatt legyen a luk. remélem érted...

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, nem :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Csajok én ma inkább öngyilkos leszek mint ebben a melegben vasaljak. Pedig több gépnyi vasalnivaló vár rám a sarokban. És kajánul vigyorognak rám :shock:
Szonja alszik :D
Mi is kipróbáltuk már a csőrös itatást, de most visszatértünk a cumira, mert Szonja imádja a gumit rágni. Sőt, fogja az üveget kézzel-lábbal és tömködi a szájába.
Állítólag hamarosan jön az enyhülés. Ha nem akkor most láttátok utojára ismert időjósaink, mert én átmegyek brutálba és felkeresem őket :twisted:
Sasha, ez a kakis dolog tetszett :D

N

Kép Kép
natasa1975

Eszti,
tehát:
az aventes kispoharaimhoz vettürnk csőrt. olyan csatlakozása van mint a cumisüvegnek, de csőr van a végén. lefényképezem ma, és megmutatom. asszem én szúrtam el a magyarázatot, mert mintha lenne rendes csőröspohara is az aventnek, és te biztos arra gondolsz....de nekünk nem az van....jól látom?

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa, ezt ma olvastam, és gondoltam, tudsz vele mit kezdeni...

"Ha biológussal laksz együtt, jobb, ha nem torkoskodsz a hűtőből."

Kép Kép
coolasa

Annyira mehetnékem van már. Bemennék a munkahelyemre, apa munkahelyére, vásárolni, reklamálni a Pannonhoz, OTP-be, de nem merek nekiindulni a nagy meleg miatt. Pedig szerintem Petra is örülne a sok sétának, nagyon szokta élvezni. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na akkor
Eszti,
ez az:
Kép Kép Kép

és a tegnapi pancsi:
Kép Kép Kép Kép

és így kidőlt utána. itt már majdnem alszik, csak itt merült le az elem...
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jéééé, Sasha csak most olvastam, mit írtá este. Amikor este írtam, akkior még nem volt ott a hsz-ed....

Olyan jól csinálod, komolyan mondom. Szeretnék én is így felnevelni gyerekeket...Remélem lesz még egy, szóval kettőt... de tényleg irígykedem egy kcisit....nagyon jó anya vagy! :wink: :D :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi, hol vagytok mááááán!!!!

Vuka, nálunk tök felhős az ég....szerintem akár el is indulhattok. bár lehet még a végén megáztok...

Natasa, jön a hüsi, lehet vasalni... :P

Nem fogjátok elhinni, de nálunk - ahogy Mancséknál - szintén Apa szokott vasalni....egyszerűen megelőz, és ez nagyon nagy segítség! Mindig mondom neki, hogy milyen rendes...mert tényleg az...

Coolasa,
valamikor kérdezted a közösségi házat.
hát az olyan, hogy fizetsz egy kis lóvét, és viheted a gyerkőcöt játszani. Olyan mint a bölcsi, csak te is ott vagy- egyetemben más anyukákkal, néha apukákkal is. És ez itt nálunk 150 Ft/óra. Van sok játék, meg játék, meg játék. És eztet ajánlottam én Sajtne-nak. Mert ők kb 10 percre laknak tőlünk (megjegyzem mégsem tudunk sose találkozni... :cry: :( :oops: :roll: ) , és együtt is mehetnénk oda.

Kép
----------------
B&M
bubek

Hali!

A szomszédunkban szerelték a kábeltévét és annyira jól sikerült nekik, hogy 2 napig nem volt se tévénk, se netünk. Imádom a szakembereket. Igyekszem visszaolvasni.

Mancs Petikéjének, nagyon boldog névnapot kívánok!
És minden Péter papának is.

Annyi finom kajáról volt szó, hogy csöpög a nyálam, de nem visz rá a lélek a főzésre. Iszonyatos meleg van, egész nap a lakásban vagyunk és megy nálunk is a klíma ezerrel. Így kibírható, de a bezárságot rosszul tűröm. És persze nincs kedvem takarítani, vasalni stb. Maximum némi látszatrendet teszek.
Ti hogy rudtok takarítani a gyerkőc mellett? Én a rendrakás után a porszívózással kezdem, de Bálint mellett még nem próbáltam, így mindig hétvégére marad. Nálatok nem zavarja a gyerkőcöket a porszívó hangja? Nem ébrednek fel rá?

Mamacka,
egy kalappal kívánok a kiállításhoz és bár én nem teszem tiszteletemet, de a fotós illusztrációt szívesen venném.

Sasha,
minden szerénységed ellenére nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyi minden bírsz és inkább élvezzétek a nyarat, mintsem takaríts. :? Az úgyis megvár :twisted:

Novum,
nagyon jó nyaralást Neketek! Addigra Fanni is hazajön? 2 hét folyamatos nyaralás neki? Irigy.

Voltunk ma és tegnap babamasszázson, de Bálint kb. fél óráig élvezte, így kicsit elhalasztjuk ezt a mókát még néhány héttel.
Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Szeretik a picik és meddig bírják?
Két hét múlva megpróbálkozunk a babaúszással is, hátha az jobban bejön. A vizet és a fürdés az első pillanattól fogva szereti.
Vuka, tulajdonképpen mi a program a babúszáson és mennyire kötött?

Mocorog a manóm, úgyhogy mennem kell, de azért dobok nénány képet a tegnapelőtti sétánkról. ha már úgyis lekicsinyítettem. Kép Kép Kép Kép

a többiektől bocsi, szaladnom kell

KépKép
kolmol

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?