Sziasztok!
Gigi!
Jó, hogy újra itt! Most már nem tűnj el!
Gratula a költözéshez! A rumlihoz kitartást! Egy kicsit irigykedek, már én is úgy mennék innen, ahol most lakunk...
Nálunk is iszonyatos vihar volt az éjjel, fújt a szél, azt hittük kicsavarja a fákat az udvaron, de persze eső, az egy csepp sem esett
Legalább Nektek eső is jutott! Még mindig hüvi van?
Kata!
Oké, küldöm a számom!
Nálatok csak szellő volt az éjjel?! Nálunk fakicsavargatós hurrikán jellegű szélroham volt. Éjjel fél 1-kor pakoltuk Anyuval hármasban be a muskátlikat, mert féltem, hogy valami jégvihar közeleg. Aztán persze utána még eső sem esett, nem hogy jég
Fél 3-ra szélcsend és iszonyat meleg, hisz minden ablakot-ajtót bezártunk.
Én abban a kevéske időben, amikor nappal alhatnék, akkor itt lógok a neten mostanság...
Mellbimbó: sötétek és iszonyatosan érzékenyek. Visszavilágosodást még nem tapasztaltam. Köldököm már nekem sincs
Sz_Kata!
Lehülés normális hőfokra!!! Te hoztad ma a legjobb hírt! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!
Babóka!
Igaz, hogy a Csajszik már írtak egy-két gyümileves receptet, de az enyém a legjobb!
Komolyra fordítva a szót, hétfőn csináltam először és isteni. Itt találod:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9550 Én változtattam az arányain, mivel csak 1 üveg meggybefőtt volt itthon és almát sem tettem bele, tej helyett tejszínnel, 1 pudinggal, 2 van. cukorral. De még így hasperkb is nagyon jól sikerült! Jó étvágyat!
Krisszi!
Én Marcinál is kenegettem magamat, amikor már méretesebb volt a hasam és most is. Marcinál a Milupa krémével, most a DM Babylove nevezetű csodájával. Nekem nem volt semmi csíkom a pocakomon, bár nem volt iszonyatosan nagy hasam, ebben bízok most is. Viszont a cicim csíkos lett alul és oldalt, egészen lilás csíkok voltak a szoptatás alatt is, de épp most ellenőriztem le, hogy mostanra már semmit nem is látok belőlük
Érzésem szerint ez a csíkosodás is alkati kérdés, pl. Anyukámnak sem volt semmi csíkja a pocakján, pedig 30 éve nem nagyon kenegették semmi csodakrémmel.
Zárt ablak mellett aludni???!!! Nekem az lenne a halálos ítélet! Nem hogy most nyitott ablak, ajtó mellett alszunk, de még amikor 15 fokok voltak kinn, én akkor is kinyittattam, Ő pedig meleg pizsiben, nyakik betakarózva aludt, míg én tökéletesen éreztem magam az alig pizsiben
Dumaáradat: Páromnak is van néha-néha. Elhiszem, hogy néha sok belőlük
Bunny!
Gratula az ismerőseiteknek! Elhiszem, hogy milyen nagy csoda lehet ez Nekik, ha már eleve régóta próbálkoznak. Hisz egyébként is egy csodaként éli meg az ember
Ez a napbarnulás rossz a babának egy hülyeség. Maxi Neked lehet rossz, ha hajlamos vagy a foltosodásra, mert a pocakos nőknél gyakran előfordul. Lásd: én
Erika!
Igen, Anyu itt van még, úgyhogy Ő majd lefoglalja Marcit és nem lesz láb alatt
Fenn, a mi hálónkban és Marci szobájában van klíma és lenn vagy egy ventillátor, de délelőtt fura hangokat hallatott, úgyhogy gyorsan kikapcsoltam. Vagy túlmelegedett, vagy komolyabb baja van, de Gáborral lehet, hogy hozatok egy újat, mert nem lehet lenn kibírni nélküle.
Viola!
Nagyon helyesek a képek
Mi anno együtt találtuk ki a gyerekszoba dekorációját: halványlila fal (nem túl gyakori, de akkoriban állandóan a BBC-n nézegettünk lakásberendezős műsort és ott nagyon megtetszett mindkettőnknek), és macis díszítőcsík. Én az első terhességem alatt nagyon sokat keresztszemeztem (félidőtől táppénzen voltam itthon) és azok kerültek elsősorban a falra
Bettus!
Az uh-os súlybecslések nagyon csalóak tudnak lenni! Az én dokim, emiatt sosem mond súlyt még körülbelülre sem. A lényeg, hogy egészséges Kittike és végre nem szégyenlős
59 év?! Egész jól tartod magad
Nekünk szürke a babakocsink, bár kisfiút toltunk és fogunk is benne tolni
Tűzmanó!
Egyre vacakabbul viselem a meleget, de nevezem inkább hőségnek!
Tényleg "kedves" ez a kis liba
Megyek hűsölni!
Pusz: Melinda (32+5)