Új privát üzeneted érkezett!

Krisszi!

ANno beszéltem a bőrgyógyász ismerőssel és ő azt mondta, hogy kenegetheted magad nyugodtan, de ha hajlamos vagy a cskokra, akkor tök mindegy mennyit kensz magadra, úgyis megjelenik... Ja és az ablak az nálunk is vita mindig....

Kilók: én már leszxrxm... Volt már rosszabb is és lesz még több is... Depi van miatta, de ha egyszer le tudtam fogyni, akkor most is menni fgog.

Jaj megosztok veletek egy örömhirt: az egyik ismerősék terhesek... Már több éve próbálkoztak és sikerült :-))

Babóka!

Üdv a csapatban :-)

ÁKata!

Miuzujs a vérnyomásoddal? Remélem, hogy minden ok. Mellbimbó: nekem most épp hámlik.... Ja és érzékeny...

Tegnap az egyik kedves kollégám, aki általában nem is köszön azt mondja nekem: vegyek fel sapkát, mert ha az arcom barnul az nem jó a babának... Szerintetek ezt kedvességből mondta? Nem napozom, hanem kinn a szabadban úszok, de általában vagy reggel 9-kor, vagy du 3 után.... Ki mit gondol??

KépKép
KépKép
bunny75

fj35
Köszi a receptet azt hiszem kipróbálom, ebbe a melegbe úgy sincs nagy kedvem főzöcskézni.
baboka

Krisszi!

haj-téma:
egyszerűen sűrűbben mosom, ill. áttérek másik samponra, fél évente állítólag érdemes variálni a normál-zsíros-korpás típust. Nekem ti. zsíros és korpás is, ehhez képest normált használtam, fodrászom tanácsára. Meglátjuk.

Szkata!

Hogy bírod ezt a tempót? Hogy mindig van valami!!! Lassan szégyenlem magam, hogy csak a babóra kell most koncentrálnom, nincs tanulás, költözés, csőtörés, munkahelyi gond, extrém fájások...
Kitartás!

Jadey!

üvegfocit ma este kipróbáljuk :)

Ákata!

varrással megvárunk, ha jó neked, felhívsz és érted megyek. Hogy állsz az előkészületekkel?
Egész nap ráérek.
MElinda, Anyukád itt lesz segítségként?

köldök-téma: nekem is változik, most éppen csúcsos, körülötte pedig horpadt, kicsit félelmetes.
alvás: éjszaka forgolódom, alig alszom, elkezdett fájni a hátam is oldalfekvésben, ha így sem megy majd, állva álszom?!

BAbóka!

Jánosban szülök én is, meddőségiből a Dr.W-nél szülök. Téged kihez küldtek "át"?
Járok előkészítőre egész érdekes, jövő héten megyünk szülőszobát nézni, várom már.

Tina!
Én sokat agonizáltam azon, fürödjek-e a Balatonban. Végül nem bírtam ki, úgy hogy 7 hónapja nem úsztam. Annyira vicces volt...
A tegnapi felkészítőn kérdeztünk rá a tóban való fürdésre, meddig lehet. Bármeddig. Bár én uccsó hónapban nem fogok, hátha akkor már nyitva van a méhszáj és én nem is tudok róla, ne legyen belőle baj.

Képzeljétek! Most tért haza férjem egy ventillátorral. Olyan jó hüvi van. Melinda, nálatok nincs? Így sokkal elviselhetőbb!
Erika
piciri

bunny75
Én is kenegettem magam mindkét terhesség alatt és semmit sem ért, úgyhogy mára már felhagytam a felesleges kenegetéssel. Ezt a "kis"szépséghibát feledtetik ezek a kis drágák.
baboka

Lanyok,

a Ti parotok nem szol bele a gyerekszoba dekoralasba? Vagy egyutt dontotok? En szerettem volna mintas tapetat vagy legalabb diszitocsikot, de a parom ugyesen lebeszelt rola, hogy a gyerek ugyis neki fog allni kapirgalni a tapetat meg a diszitocsikot, szoval maradtunk abban, hogy legyen egyszeru feher fal, amit barmikor at lehet festeni, hogy ha netalan zsirkreta vagy viragfold vagy akarmi kerulni ra es inkabb dekorgaljak mas modon. Vegul is mindig meg tud gyozni ilyen praktikus dolgokkal.... Felteszem a kepeket, hogy mit talaltam mi, nalunk ilyen szines kepek fogjak feldobni a feher falat.

Persze meg nincsenek fenn, elnezest, hogy csak a pelenkazo es a komod tetejen tudtam lefenykepezni oket. Vettem 2006-os gyereknaptarakat (Felix a nyul, illetve Paddington maci), most egyebkent 100 Ft-ert aruljak a naptarakat es nagyon szep kepek vannak benne. Ezekbol vagtam ki es raktam be oket Ikea-s szines kepkeretekbe. Csak sajnos nem vettem eleg kepkeretet, igy meg egyszer majd vissza kell mennem, van meg 4 kepem keret nelkul egyelore...

Viola Kép Kép
fj35

Piciri!

Nem tudom, de én jobban tartok a Balaton vizétől, mint az uszodától.. Hetente minimum 3szor úszok kétezer métert és utána este felteszek egy kúpot, amiben van gombaölő... Eddig minden ok, doki bácsi azért kéthavonta kenetet levesz :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Piciri
Csak nem a Wiegandtnál szülsz? Mikor? Én is hozzájártam 13 évig.Nagyon imádom. A szülésnél is tök jó fej, meglátom és tök megnyugtató. A baj ,hogy most mivel ikrek lesznek nem vállalhat a meddőségi miatt. A jános szülészete nagyon jó, van külön papás szülőszoba is az is szép és családias én a kissebbik lányomat ott szültem tavaly. Bár a csecsemősök nem a legjobbak, de igazából ha segítség kell akkor rendelkezésre állnak. Amúgy a baba meg úgy is veled van a aszobába csak estére kell visszavinni őket, de így legalább éjszaka tudsz aludni. Ja és a látogatók is bemehetnek hozzád a szobába így nem kell mindíg kimenned a folyosóra.
baboka

De édes :-) Én még abszolút nem foglalkozom ezekkel... Először burkolás, festés, aztán költözés, közben megejtünk egy esküvőt, és utána Andriska... Szegény Drágám, pedig már nagyon várjuk....

KépKép
KépKép
bunny75

Piciri
Az Elekes doktort ajánlotta A Wiegandt, de nem ismerem. Esetleg hallottál már róla?
baboka

fj35
Nagyon ügyesen kitaláltad ezeket a dekorációkat és nagyon szépek. Az én férjemmel többnyire együtt döntünk ezekbe a kérdésekbe.
baboka

Babóka,
gyümölcsleves (főzős, de gyors és nnnn finom): meggy, jó sok víz, citromhéj, fahéj, szegfűszeg, cukor. Együtt felteszed főni, miután felforr, kicsit még főzöd. Liszttel, tejföllel behabarod, még egyet rottyantod. Én a végén belekeverek egy gyümölcsjoghurtot is. Nagyon nagy adagot lehet főzni belőle, hűtőben sokáig eláll. Bocs, pontos adagokat nem tudok írni, ráérzésre csinálom. Tejfölből egy nagylábashoz kell egy 2 decis. (Ja, ha kicsit 'túrós' benne a tejföl, a tetejét egy szűrőn átpasszírozom.) N. hamar megvan az egész.

Másik (nem főzős): rostos baracklé (sűrű, lehetőleg 100%), tejszín, kis cukor. Összeturmixolod, beleteszed a gyümölcsöket, majd a hűtőben állni hagyod, hogy összeérjen.

Mindkettőre lehet tenni tejszínhabot, én nem szeretem...

Babóka,
csíkok :cry: Nekem eddig nem jött elő (kopp-kopp), Chicco-krémet használok egyébként.

Krisszi,
örülök, hogy segíthettem (haj) :wink: Férj otthon: mi a férjemmel a megismerkedésünk óta együtt dolgoztunk. Nekem nagyon furcsa (most, hogy nem dolgozom), hogy nem vagyunk együtt napközben. Igaz, munkaidőben legfeljebb cigiszünetben csevegtünk, de mégis... most nem tudok odafordulni hozzá, ha valamit mondani akarok, és ez nagyon szokatlan. És mindig kiváncsian várom, hogy mit mesél, ha hazajön... (itt persze nem a focimeccskre gondolok, amit esetleg bent megnézett :wink:) Azt megértem viszont, hogy tanulásnál nagyon zavaró lehet. Nálunk fordított a helyzet: ha itthon dolgozik, van, hogy én nem zökkenthetem ki őt.

Viola,
az én féjem ilyesmikbe nem annyira szól bele, illetve csak az elrugaszkodásaimba :wink: A fallal lehet, hogy igaza van, ezen még nem tűnődtem (nálunk a gyerekszoba lesz az utolsó, mert a babákat egy éves korukig a mi szobánkban akarjuk altatni, addig ez a szoba a férjem dolgozója lesz). Nagyon édesek a képek! Hihetetlen, milyen energikus vagy!

Piciri,
nagyon köszönöm, csörgök majd, mikor Érdre érkezem (megadnád te is privátban a telefonszámodat?) Igyexem minél hamarabb jönni... Anyaggal egyébként sehol nem tartok, a melegben csak heverek... Igaz, én szabni a körömollóval nem tudok, de az anyagot előrajzolni igen, úgyhogy most veszek egy zuhanyt, és nekiállok...

Bunny,
évek óta Balatonon nyaralok. Soha semmilyen női fertőzést nem kaptam el a vizében. Ellenben egyszer mártózzak meg egy uszoda medencéjében, három nap múlva mehetek is a nőgyógyászhoz... Arcbarnulás: ugyan, nem ez árt, hanem az, ha kifexel a tűző napra. Nyilván mindenki barnul kicsit akkor is, ha nem napozik, úgyhogy nyugi! Kullancs-ügyben mi a helyzet?

ákata2

Ákata2
Nagyon köszi a receptet. A csíkokkal kapcsolatban lehet te szerencsés alkat vagy bár én mndkét gyerköcnél 2o-22kg-ot híztam.Valószínű ennek köszönhetem őket.
baboka

Doki
Ma voltam dokinál. Uh-on nézték Kittikét, aki mostanra már levetkőzte a szégyenlősségét. Két doki ott mutogatta a puncusát.
Érdekes mert a 4D-s uh-on azt mondták, hogy a súlya 1,8kg, most meg azt mérte a gép hogy kb. 1,6 kiló. Tudom nem nagy különbség, de azért mégis?!
Mondtam is a dokinak, hogy a lábujjaim hurkásodnak, meg a talpam feszül. Megfogta, azt mondja ez a vékony láb, nincs ennek semmi baja?! Mozgassam?!
Hmmm… ki vagyok engesztelve. Vékony lábak, valamit félrenézett.

Viola
Mi most vettünk tapétát. Rózsaszín és kis virágok vannak rajta. Persze mi is tudjuk hogy firkálgat majd meg stb. ezért is vettünk akciós tapétát. Az egész szobára volt 3500 Ft a tapéta. Nem nagy a szoba, de ezt legalább nem sajnáljuk. Majd ha nagyobb lesz, választ magának olyat amilyet szeretne.
Amúgy a fehér falat is fel lehet dobni ilyen jó kis képekkel amiket feltettél. Nagyon arik.
Nekem csak annyi a bajom a fehérrel, hogy anyósnál minden szoba fehér volt, úgy éreztem magam mint egy kórházban, így a mostani lakásban minden színes. Papagályodu.

Babycar
Tegnap voltunk a Bippa Kft-nél ez a babaholmiolcson.hu-s fajta. Van ott sok minden de színben egyik se tetszett. Férjem sem volt elájulva úgyhogy még nézelődünk… Én valami szép színűt szeretnék, szerintetek ez butaság??? Egy kislányt mégse akarok szürke babakocsiba tenni. Vagy ez már túlzás???

Ja és képzeljétek a doki elírta a gépben a születési dátumom így a papíron az szerepel hogy 59 éves vagyok. Azt hiszem akkor én vezetem az „öregségi” rekordot a topicban.

Meleg
Izzadok, tapadok, büdi vagyok, ragadok. UTÁLOM MÁR ezt a meleget!!! Este nuku alvás, melóhelyen is meleg van, nem az igazi a kondi, úgyhogy már elegem van.
Azért kitartás mindenkinek.

Ma megyek kismamatornára. Majd mesélek, hogy milyen volt.

Pusz mindenkinek:Bettus
bettus79

Sziasztok Kismamik! :D

Hogy bírjátok ezt a hőséget? :x

Hú, megint mennyi minden történt!! ..na végre a főnök magára csukta az ajtót van időm egy picit írni.
Tényleg, Ti még / meddig dolgoztok?

Csíkok : a Nekem a hasamon egy szál se, bár még csak a 21. hét végén vagyunk, viszont a mellemen sajnos már megjelen néhány halvány stria..lehet hogy a cicim nagyon iramban nő mint a pocim? :shock:

Bunny :D a kollégád, (aki nem köszön Neked) jó nagy ökörséget mondott. Már miért ártana a babának ha barnul az arcod?? :shock:

Én sajnos ebből nem tudok semmiféle pozitív hangvételt kiszűrni.. :?

Nálunk is van egy lány aki kb. 1 éve folyamatosan benyal a főnöknek de sajnos nem jutott vele sehova, mert mivel adják el a céget nem adnak senkinek kinevezést.. És most hogy ez van, kezd rájönni hogy hiába túlórázgatott itt esténként meg jövögetett be szabadsága alatt...és közben meg ment szépen tönkre a kapcsolata (mert ezt bár nem szeretik beismerni, de a férfiak ált. nem szeretik a karrierista nőket, főleg ha a párjuk többre viszik náluk). Én meg ugye bejelentettem hogy terhes vagyok, járok tornázgatni, meg lépek le hamarabb, állandóan mosolygok, plusz ezenfelül még felmondási védelmem is van...ő meg eszi a kefét (mert azért már ő is 28 éves, nem 21). Megyek be vmelyik reggel, áll a konyhában és egyszercsak odanyafog: Neked nem kéne vmi bő nyári ruha? Erre én: ez kérlek szépen ez egy nyári terhes poló egy nyári terhesnadrággal együtt (egyébként tényleg az volt, pont előtte vettem, én soha nem költök sok pénzt ruhára de a terhesruháimra tényleg nem sajnálom a pénzt, direk olyan kialakításút veszek, ami pocit tartja, meg úgy van megvarrva, stb.)
..jó, egy pár másodperc csönd, erre megint nyaffant egyet: be van festve a hajad? ...mondom igen kb. 3 éve ezzel festem, csak az 1.trim.-be nem lehetett...de egyéb kérdésed van? Erre fintorgott egyet és kiviharzott...és még én ne utáljam a köcsög multik hülye karrierista libáit :!:

Kata :D Balcsi melyik részén nyaralsz, és mikortájt? Ugye milyen klassz? Én úgy imádom a Balcsit, szerintem semminek nincs olyan hangulata, szegény nagyon kis "mostohagyerek" lett az utóbbi években :(

Bettus :) időnként elmérik súlyt, sajnos ez elég bizonytalan. Jó tornázást!

A többieket is szívből üdvözöljük, mindenki vigyázzon nagyon magára ebben a hőségben!!

Puszi:
Vendég

Sziasztok!

Su!
Jancsibá- ez jó :D
Igen,.láttam én is ezt a nőcit,azt hittem, hogy asszisztens. Szerintem ne aggódj. Diétázni próbálj, bár eddig is írtad, hogy nagyon odafigyeltél, nem tudom, mit lehetne még elhagyni . Meg aztán lehet, hogy megismételtetik a vérvételt és jobb lesz az eredmény, a fene se tudja…

Nem voltam még az az alagsorban, az –úgy olvastam- új alapítványi részleg. Tornára akartam járni, de inkább megvettem kazettán, az a nőci tartja, aki ott a vezető gyógytornász, szerintem jó, kis nyugis, laza torna. Tanfolyamra jártam, de nem az összesre és úgy ítéltem meg, hogy a többit kihagyom, mert néha olyan kérdéseket tettek fel és ment az idő, hogy pl: hol lehet parkolni és hasonlók…

Amit mondtak neked, hogy bejön mindenkihez a doki, ez fura. Lehet, hogy 2 év óta változott a helyzet, vagy csak én nem voltam túl szimpi neki? :(

Krisszi!
Én is így vagyok a hajammal, sehogy se jó, de nekem inkább az a problémám, hogy tök száraz, pedig használok balzsamot. De legtöbbször nem foglalkozom vele. Ha az utcán belenézek a tükörbe, elszörnyedek, hogy mekkora sejhajom lett. Ez van.

Jadey!
Jó tipp a flakonos vizes foci. Mi is kipróbáljuk!

Nagyon várom már a lehűlést!!! Először beizzítanak, hogy nem lesz nyár, aztán most mi van? Na, remélem, tényleg nem tart már sokáig és nem nagyon jön vissza ez a 40 fok.

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Sziasztok!

Gigi!
Jó, hogy újra itt! Most már nem tűnj el! :D
Gratula a költözéshez! A rumlihoz kitartást! Egy kicsit irigykedek, már én is úgy mennék innen, ahol most lakunk...
Nálunk is iszonyatos vihar volt az éjjel, fújt a szél, azt hittük kicsavarja a fákat az udvaron, de persze eső, az egy csepp sem esett :( Legalább Nektek eső is jutott! Még mindig hüvi van?

Kata!
Oké, küldöm a számom!
Nálatok csak szellő volt az éjjel?! Nálunk fakicsavargatós hurrikán jellegű szélroham volt. Éjjel fél 1-kor pakoltuk Anyuval hármasban be a muskátlikat, mert féltem, hogy valami jégvihar közeleg. Aztán persze utána még eső sem esett, nem hogy jég :evil: Fél 3-ra szélcsend és iszonyat meleg, hisz minden ablakot-ajtót bezártunk.
Én abban a kevéske időben, amikor nappal alhatnék, akkor itt lógok a neten mostanság...
Mellbimbó: sötétek és iszonyatosan érzékenyek. Visszavilágosodást még nem tapasztaltam. Köldököm már nekem sincs :lol:

Sz_Kata!
Lehülés normális hőfokra!!! Te hoztad ma a legjobb hírt! Köszi!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Babóka!
Igaz, hogy a Csajszik már írtak egy-két gyümileves receptet, de az enyém a legjobb! :lol: 8) :oops: Komolyra fordítva a szót, hétfőn csináltam először és isteni. Itt találod: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9550 Én változtattam az arányain, mivel csak 1 üveg meggybefőtt volt itthon és almát sem tettem bele, tej helyett tejszínnel, 1 pudinggal, 2 van. cukorral. De még így hasperkb is nagyon jól sikerült! Jó étvágyat!

Krisszi!
Én Marcinál is kenegettem magamat, amikor már méretesebb volt a hasam és most is. Marcinál a Milupa krémével, most a DM Babylove nevezetű csodájával. Nekem nem volt semmi csíkom a pocakomon, bár nem volt iszonyatosan nagy hasam, ebben bízok most is. Viszont a cicim csíkos lett alul és oldalt, egészen lilás csíkok voltak a szoptatás alatt is, de épp most ellenőriztem le, hogy mostanra már semmit nem is látok belőlük :D Érzésem szerint ez a csíkosodás is alkati kérdés, pl. Anyukámnak sem volt semmi csíkja a pocakján, pedig 30 éve nem nagyon kenegették semmi csodakrémmel.
Zárt ablak mellett aludni???!!! Nekem az lenne a halálos ítélet! Nem hogy most nyitott ablak, ajtó mellett alszunk, de még amikor 15 fokok voltak kinn, én akkor is kinyittattam, Ő pedig meleg pizsiben, nyakik betakarózva aludt, míg én tökéletesen éreztem magam az alig pizsiben :roll:
Dumaáradat: Páromnak is van néha-néha. Elhiszem, hogy néha sok belőlük :oops:

Bunny!
Gratula az ismerőseiteknek! Elhiszem, hogy milyen nagy csoda lehet ez Nekik, ha már eleve régóta próbálkoznak. Hisz egyébként is egy csodaként éli meg az ember :D
Ez a napbarnulás rossz a babának egy hülyeség. Maxi Neked lehet rossz, ha hajlamos vagy a foltosodásra, mert a pocakos nőknél gyakran előfordul. Lásd: én :(

Erika!
Igen, Anyu itt van még, úgyhogy Ő majd lefoglalja Marcit és nem lesz láb alatt :D
Fenn, a mi hálónkban és Marci szobájában van klíma és lenn vagy egy ventillátor, de délelőtt fura hangokat hallatott, úgyhogy gyorsan kikapcsoltam. Vagy túlmelegedett, vagy komolyabb baja van, de Gáborral lehet, hogy hozatok egy újat, mert nem lehet lenn kibírni nélküle.

Viola!
Nagyon helyesek a képek :D Mi anno együtt találtuk ki a gyerekszoba dekorációját: halványlila fal (nem túl gyakori, de akkoriban állandóan a BBC-n nézegettünk lakásberendezős műsort és ott nagyon megtetszett mindkettőnknek), és macis díszítőcsík. Én az első terhességem alatt nagyon sokat keresztszemeztem (félidőtől táppénzen voltam itthon) és azok kerültek elsősorban a falra :D

Bettus!
Az uh-os súlybecslések nagyon csalóak tudnak lenni! Az én dokim, emiatt sosem mond súlyt még körülbelülre sem. A lényeg, hogy egészséges Kittike és végre nem szégyenlős :D
59 év?! Egész jól tartod magad :lol:
Nekünk szürke a babakocsink, bár kisfiút toltunk és fogunk is benne tolni :D

Tűzmanó!
Egyre vacakabbul viselem a meleget, de nevezem inkább hőségnek!
Tényleg "kedves" ez a kis liba :twisted:

Megyek hűsölni!
Pusz: Melinda (32+5)

KépKép

KépKép
bujka

Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Tyűha

Most nézem a táblát és lányok, hát nemsokára jön a nagy napotok... Mi még Rolex-szal, Tűzmanóval javából "dagadunk" majd, mikor Ti már az első két hónapon túl lesztek... :-)

Tűzmanó:

látom mindenhol vannak "jóakarók". Te is zuglói vagy amúgy?

Annyit beszéltetek a gyümilevesről, hogy este lehet, hogy én is csinálok egyet :-) Koviubin is gondolkodtam, de múltkor a piacon voltam Apuval és hát azt mondta, hogy ez az ubi még nem alkalmas erre... Szóval most hétvégén megint jön, majd akkor kifaggatom, hogy mi is jó :-)

Hőség: már idézve egyik kismamánkat a txkxm, ami nincs is tele vele :twisted:

KépKép
KépKép
bunny75

Bujka
Köszi a gyümi leves receptjét, majd ezt is kipróbálom.
Jó lett a táblázat, még jó hogy én jutottam a végére, mert elméletileg decemberbe jönnek a törpikék.
baboka

Bettus,
a súlyt a méretek (fej- has- és combkörfogat meg egyebek) alapján számítja ki a gép. Ha egy milliméterrel is arrébb mér az orvos, már más lesz a súly. Úgyhogy ne aggódj!
Az életkorodhoz meg gratula! :wink: :D

Tűzmanó,
az ilyen kolleginák gusztustalanok. Dolgoztam én is anno ilyen helyen, pár liba olyan volt, mint a cukrozott patkányméreg - fúj. Néhány lánnyal viszont jó barátságba kerültünk, ez kárpótolt.

Melinda,
a szellő átvitt volt :wink: . Egyébként nálunk csak egy cserép muskátli dőlt le, meg azért annyira nem volt óriási a szélvihar, igaz, én egy balatonparti házban edződtem, ahol a kert sarkában 8 hatalmas jegenye figyelt, a valamint hatalmas fenyők. Hogy azok hogy tudtak zúgni... (Mi egyébként egy nagyon szélcsendes helyen lakunk, nálunk hamarabb elállt a 'szellő'). Számodat még nem kaptam meg :?:

ákata2

Orsi :) száraz haj: A Fructisnak van egy nagyon jó tégelyese csak ajánlhatom, de nem balzsam ha pakolás, kb. 3 percig kell rajta hagyni. Sajnos ezek a sima balzsamok nem hidratálnak kellőképpen :(

Kata :) cukrozott patkányméreg, ez aranyos! :lol:

Bunny :) csak a munkahely, lakni Káposztáson lakunk..imádom! :)
Ha uborkalevest csinálsz egyszerre mindkettő teljesül :P

Bujka :) tudom hogy egyszer régen már megírtad de sajnos elfelejtettem , :oops: kinél szülsz a Péterfyben? Szülésznőt választottál?

Most látom a táblázatban hogy Panek nov. 19-re van kiírva. Ha az uh-s doki nem tévedett és a kismanóm tényleg 1 héttel kisebb, még arra is van nagy esély hogy együtt szülünk :lol: :lol:
Vendég

Melinda, Piciri,
az étkezőasztalnál megalkottam a lehető legegyszerűbb mozdonyt és hozzá a kocsit, és mire kivágtam (papíron), elöntött a víz. Rámértem a kivágott sémákat az irdatlan hosszúságú falvédőre, és asszem, maradok az egyszerű zsebeknél. (Az újszülött úgyse tudja, mi az a mozdony, lényeg, hogy színes legyen.) A legkisebb ellenállás felé haladok ebben a hőségben.

Kankutyánk úgy kívánta enyhíteni a hőséget, hogy lefúrt a terasz mellett Kínáig. Sajna, a kiásott föld jórésze a kerti garnitúrán landolt, így mind a teraszt, mind a garnitúrát slagozhattam le. A hideg víz nagyon üdítő volt, legszívesebben a slag alá álltam volna (a felfázás miatt nem tettem). Már felvettem a férjemnek a kerti tus gondolatát...

ákata2

Sziasztok!

Bujka, Bujka - szóról szóra leírtad azt, amit összeírogattam magamnak a hozzászólásokkal kapcsolatban :lol:

De azért párat csak leírok, ha már jegyzeteltem :lol:

Bunny - csíkosodás tényleg alkati tényező lehet, persze ártani biztosan nem árt, ha finoman masszírozzuk pld esténként a pocakot egy jó krémmel vagy olajjal.
Véleményem a kollégádról, aki az arcbarnulást mondta: egy igazi idióta! Max Neked lehet rossz a barnulás, ha hajlamos vagy a foltosodásra, illetve nem szabad sokat napozni várandósan a túlhevülés miatt. (Keringési rendszert nagyon megterheli) De ekkora baromságot, hogy az arc lebarnulása árt a babának??? :lol:

Viola - nagyon szépek a keretek, nagyon ügyi vagy és kreatív!!! Amúgy azt olvastam, hogy nem kell agyondíszíteni a babaszobát, elég pár színes kiegészítő és kellemes, meleg színűre festett falak. Szóval a keretek tökéletesek!

ÁKata - igazad van, mi is laktunk együtt 30 négyzetméteren és tök jó volt, egyfolytában beszélgettünk, na persze ma is kiváncsi vagyok a történésekre, mit csinált aznap, mit evett, stb - de amikor elmerülök mondjuk az eutanázia kérdéseiben és bejön, a "Akkor mikor mosod fel a fürdőszobát?" - című rendkívül fontos problémával, akkor nagyon csúnyát tudnék mondani :lol:

Bettus - már sokan mondták, de az UH súlybecslés tök megbízhatatlan! A SOTE-n nem is csinálják, direkt rákérdeztem: ha pár milliméterrel elszámolnak valami hosszt pl lábszárcsont, akkor nagy eltéréseket kalkulál a gép a súlyban.
Jól tartod magad! :lol:

Tűzmanó - miért nem kérdezted meg a csajtól, hogy "És nálatok mikor jön a baba? Itt lenne az ideje, nem gondolod?" Szerintem szívrohamot kapott volna.
(Nekem amúgy nagy mázlim van a melómban, a főnököm - aki norvég és pici gyereke van - nagyon örült a hírnek, közvetlen kolléganőim szintúgy, férfi kollégák tisztelettel vegyes csodálattal néztek rám - szóval nem tapasztaltam negatív megjegyzéseket. de ha bárki be is szólt volna - mondjátok meg, kit érdekel??? :lol: Mi vagyunk a világon a legszerencsésebbek, hogy babát várunk és lesz@rom mindenki véleményét :lol: )

(Karrierista p-k kontra gyerekvállalás - az Isten mentse meg a jövendő nemzedéket attól, hogy egy ilyen gyereket vállaljon! Akkkor inkább dolgozzon hatvanéves koráig és valósítsa meg önmagát, de ne tegye tönkre a gyereke életét is azzal, hogy megszüli. Ismerek olyanokat - elég sokat - akik 4 hónapos meg féléves gyereket hagytak bébisintérre mert annyira vissza akartak menni dolgozni. Ja, nem a pénz miatt, mert apuci is jól keresett, hanem azért, hogy "ne essenek ki a körforgásból" és nem is azért, mert agysebészek voltak és a tudomány súlyos veszteséget szenvedett volna akkor, ha ők történetesen két évig is kimaradnak a verkliből. Teljesen átlagos képességű, átlagos képzettségű nőkről beszélek, tök hétköznapi területen.)

Kata, cukrozott patkányméreg :lol: olyan jókat tudsz írni, szétröhögöm magam :lol:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Ákata!
Nagyon irigyellek a kert miatt, sajna mi idén csak nagyobb panelra cserélünk, ha jól megy minden majd jövőre veszünk kertes házat. Én is szívesen pancsolnék kint a kertben. Míg anyósoméknál laktunk még napozni is képes voltam kimenni,hát még pancsolni. :D Most meg itt szenvedünk fönt a melegbe. :oops:
baboka

Ákata!
Nagyon irigyellek a kert miatt, sajna mi idén csak nagyobb panelra cserélünk, ha jól megy minden majd jövőre veszünk kertes házat. Én is szívesen pancsolnék kint a kertben. Míg anyósoméknál laktunk még napozni is képes voltam kimenni,hát még pancsolni. :D Most meg itt szenvedünk fönt a melegbe. :oops:
baboka

Ákata!
baboka

Sziasztok,

Holnap megyünk a Balcsira!!! Igaz, csek egy napra ugrunk le, néhány szabadnapos kollegámmal. asszem veszek egy olyan naaagy úszógumit, emibe belefekszem. (vagy belehasalok, hassal a lyukban? ) :lol:

Úgy hallottam, természetes vízben fürödni kevésbé "veszélyes" mint a tömegnyomor strandon. Nekem a dokim egyiket sem tiltotta, sőt, azt mondta ússzak jó sokat (ha van kedvem), az majd fitten tart.

alakváltozás: nekem is sötétebb és nagyobb a mellbimbóm, csíkom (még) nincs, a köldököm kezd eltünni és olyan gödrök vannak a seggemen, mint a pesti utakon!! :oops: Én a drogerie marktos mamylove testápoló masszírozót használom, de csak a placebóhatás miatt. Meg mert jó az illata.

barnulás: ezt a hülyeséget már nekem is mondták. A baj csak az, hogy a férjem azóta parázik, és most is azon morfondírozik, hogy holnapra nem lesz elég, ha negyvenes naptejet használok, de kell sapka, meg valami vékony hosszú ujjú is, amivel gondosan betakarhatom magam :evil: a 40 fokban!

recept: felbuzdulva a nagy receptmegosztáson, nekem is van egy jó kis nyári levesreceptem, ugyan nem gyümölcsből, hanem cukkiniból. Adagokat nem tudok, azt szemre csinálom: A cukkinit (kb kettő) kis kockákra vágom, egy hagymát felaprítok. A hagymát vajon megpárolom, hozzáadom a cukkinit, amit meglocsolok egy citrom levével és megszórom felaprított kaporral. Sózom, borsozom. Ezután kb egy evőkanálnyi lisztet adok hozzá, ezzel elkeverem a zöldséget, majd felöntöm vízzel. Teszek bele egy leveskockát, csak a jobb ízért. Kb 20 percig rotyogtatom, utána botmixerrel öszeturmixolom az egészet és pirított kenyérkockával kínálom. fincsi savanykás leves, hidegen, melegen egyaránt jó!

Pusszancs
sz_kata

Krisszi :) nagyon igazad van ám, amit a karrierista nők gyerekvállalásáról írtál, teljesen egyetértek Veled!

A volt főnöknőm is ilyen volt, pontosan ezt tette, visszament dolgozni, hogy nehogy eltűnjenek a "kapcsolatai", aztán mikor a gyereke 5 éves lett, egyszer láttam mert épp valamiért be kellett hoznia, csak bámult ki az ablakon bambán a kocsiból karikás szemekkel (komolyan mint a Bújocska c. filmben) pont az jutott eszembe mi van ezzel a szegény kislánnyal beteg talán, erre ott siránkozott, hogy pszichológushoz kell vinnie a gyereket mert ezen a szinten vegetál égész nap. Tnyleg milyen szülő az ilyen. Jobb is ha nem szül gyereket. :evil:
Vendég

szkata

nekem is a kalapot mondták.. Az úszás meg kimondottan jó :-) Az én párom is parázik mindentől...

Amióta meséltem neki, hogy más pasik is tartanak a szextől, hogy a gyerek fejét döngetik, azóta folyamatosan ezzel szivat.... Megőrjit néha....

KépKép
KépKép
bunny75

Bocsika, hogy ennyiszer ment be az üzim, de a gép valamiért megzavarodott meg egy kicsit le is lassult. Biztos fölforrt az ő agya is.
baboka

Karrierizmus és egy sztori: egyik kolléganőm mesélte a főnökkel folytatott beszélgetését: a főnök beígért neki egy baromi magas pozíciót, mire a kolléganőm mondta, hogy az a helyzet, hogy ő nemsokára férjhezmegy. Mire a főnök: és? Hát hogy akkor ő már nemsokára babát is szeretne. Főnök: és? Hát hogy akkor nem tudna tíz tizennégy órában melózni. Főnök: miért nem? Nem hallottál még arról, hogy bébiszitterre is lehetbízni a gyereket?
A főnök pasi, két kicsi gyereke van. Ha nő lenne, azt mondanám, az ilyennek sose legyen gyereke.
Hogy lehet komolyan gondolni, hogy a gyerek életének első és egyben legfontosabb lépéseit egy vadidegenre bízzuk?!
Komolyan, tiszta röhej. És a pasas tényleg nem érti, hogy mi a probléma. :x
sz_kata

Bunny,
:)

a pasik néha ooolyan hülyék. Az enyém mindenáron ki akarja próbálni, milyen ciciből szopizni. Mondom, ő a kisebbik gyerekem :lol: :lol:
sz_kata

Szkata :D véletlenül nem ugyanannál a cégnél dolgozunk? :lol:
Nálunk is pont ezt mondogatja a főnök mindenkinek hogy van bébiszitter... igaz nálunk én vagyok a második aki az irodából szülni ment a 4 év alatt... 8)

Cici-cumi: nálunk is a párom pont ugyanezt mondja! Hogy ő is ki akarja próbálni és biztos milyen finom lesz a tejcsim. Mondtam, neki persze majd eliszod a manó elől! Erre ő: hát majd ő az egyiken a baba a másikon! :lol:

Bunny :D szerintem nagyon klassz, hogy a pasijaink így féltenek minket... érdekeset írtál, nálunk ez még sosem merült fel az összebújás terén, sőt a párom nevettet meg mindig, hogy nem szégyellem magam a manó előtt...:oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Micsodí nap!
Vigyáztam az ikrekre..... :D
Kikészítettek,lányok készüljetek az állandó hátfájásra a sose pihenésre és a folyamatos sírásra.
Jaj nem irigyelem se unokatesomat se Titeket,de nagyon jó volt két kicsi apro manócskát ringatni.
kipurcantam,nem is igazán néztem át a dolgokat,majd holnap.

Viola!
Fehér felsőben voltam és hosszú lenvászon nadrágba.Én sajna nem emlékszem kosaras pocakos kismamára :)

Azért kérdeztem az alagsori uh-t,mert Én is azt hallottam,hogy az magán vagy alapítványi rendelő.Majd holnap megyek előadásra és megkeresem pontosan hova menjek.

Én is kicsit mérges voltam,hogy hétfőn az ügyeletes doki nem tudott foglalkozni egy-két percet Velem és mehettem kedden vissza.Azon gondolkodtam,hogy kedden nemhiszem ,hogy bemegyek a dokinénihez,mert ugy is juli10-én bemegyek a saját dokimhoz ,annyit nem szeretnék berohangálni pestre.

Most megyek pihenni ,mert elfáradtam....
:)
amióta nem eszem kenyeret,ugye tegnap óta,hihetetlen éhes vagyok.......

su
suezika

Krisszi,
köszönöm, de asszem olvastam valahol eme összetételt még régen, úgyhogy az írót illeti a dícséret :wink: Férji beszólások: az enyém ilyenekkel nem jön soha (ez dícséretes), legfeljebb sportlevezetésekkel (ez viszont fájdalmas, mert a felét nem értem).

Karrierista picsák: a sztorik, amiket írtatok, megdöbbentőek. Sajnos, én is találkoztam hasonlóval. Réges-rég egy évig óvónőként dolgoztam, és a gyerekeken nagyon látszott, hogyan nevelik, milyen szüleik vannak. Elég szomorú tapasztalatokat szereztem... és itt ne hátrányos helyzetű családokra gondoljatok, diszkrét kertváros kellemes kis ovija volt. Az egyik gyereket a túlzott elvárások bambává tették, a másikat a fel-fel bukkanó majd eltűnő anyja tette hisztérikussá. A harmadikat túlszerették, és valahogy sunyi lett, míg megint másik csak rajzfilmfigurákat tudott rajzolni, mert az elfoglalt anyuka annyit foglalkozott vele, hogy leültette a tévé elé... Kíváncsi vagyok, mára mi lett ezekből a gyerekekből.

Babóka,
sajna, a kertet ilyen melegben nem tudjuk használni :( Pedig én is úgy vártam már, hogy kertes házba költözzünk! Mondjuk a két kutyával így is óriási könnyebbség. Egyébként még rendbe kell hoznunk, de az apránként megy...

Kata,
nagyon jól hangzik ez a leves! Ezt is megpróbálom majd, ha nem lesz ilyen meleg... a konyha a pokol tornáca lett... Szopizás: az én férjem is várja már :wink: meg én is :wink: :wink:

ákata2

Ákata

Elhiszem, hogy sok munka vár még rátok ,de ti már látjátok az út végét. Mi viszont még ezt a lakáscsere projektet is most fogjuk kezdeni. Remélem sikerülni fog, mert mire jönnek a törpikék már mindent rendbe szeretnék rakni. Kicsit félek is mert a kicsi lánnyal is foglalkoznom kell,na meg a naggyal is. Hiába vagyok itthon néha kevés az időm.
Képzeljétek nálunk esik az eső. Remélem jön egy kis hűvi levegő.
baboka

Sziasztok!

Köszönöm a lányomrol irt szépeket.Nem táncolt soha életében de viszont uszott 2 évig..ez ilyen öröklött alak nála(apja ilyen sudár)De imád táncolni.

Hát lányok elmentünk a tescoba párom nagy örömére de nem sok jot találtam akinek body kell és lánya van(lesz :lol: ) annak talán érdemes kimenni.Talán rugibol is több volt mint fiura
Fiamra 1 bodyt kaptam nagyon jo anyaga van tiszta pamut..1 pici polot ami nem akcios volt meg egy alvos pamut rugit..És rentgeteg rövid ujju (nem vállpántos!!)rugi van eléggé gagyinak tüntek.Nem is vettem..

De ez nem jelenti azt hogy le akarnék bárkit is beszélni a vásárlásrol..A váci utiban semmi..Dobok majd képeket is

Piciri:
Holnap megyünk agárdra lehet akkor bevállalok egy vegyesváltot. :lol: :lol:

Krisszi:
Még nekem sincs csikom szerencsére de még elöjöhet.összehasonlitottam lányom terheskönyvét a mostanival és pont annyi kilo vagyok mint akkor ennyi idössen. Vele egy darab nem volt sehol.És most jön a java.a lánnyal 2.kg 70 dkg-ot hiztam..Összessen..Bizonyitékom van rá. :D ..Ja és 3 kiloval született..Ne kérdezzétek hogyan de remélem most is összejön.Nem koplaltam csak éppen nyári gyerek és rentgeteg gyümit ettem..

Sz kata:
Az uszogumi jo ötlet hasalvaSzépen mutatnék rajta..Mint egy kiterült béka :lol: .Én tegnap hasra szerettem volna fordulni kicsit a pléden párom azt mondta ás egy lyukat aztán meg van oldva:lol
:
Cicidolog:
Párom ugy nevez gombos katica :D akkorák lettek.De ha hozzáér a csillagokat látom olyan érzékenyek.

gyümileves:
Én simán a kiválasztott gyümiket felforralom van.cukorral, szegfüszeggel,pici fahéjjal,és cukorral,majd habtejszint behabarok liszttel nem tul sürüre és kész. Kihült isteni lesz.

Timi
Vendég

Suezika

Ez nem valami bíztató, de ha optimistán nézzük majd csak lesz valami, mások is megoldják valahogy. Bár nekem sajnos túl sok segítségem nem lesz csak a nagy lányom. Kicsit félek is de nemadnám a gyerekeimet semmiért. Ha az ikrek is olyanok lesznek mint a pici lánykám akkor már nyert ügyem lesz. Mekkorák az uncsitesód babái?
baboka

Lanyok,

en is voltam Tescoban, nem vettem semmit, mert nem talaltam semmi olyat, ami annyira megerte volna. Mondjuk a godolloi Tesco alapjaban eleg kicsi, lehet hogy mashol nagyobb a valasztek.

Viola
fj35

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 23:00-kor.
Vendég

Baboka!
Holnap beszámolok priviben a dokiról, nekem is lesz kérdésem.
Most Hot Jazz Band koncertre rohanok, hónapok óta nem voltam színházban sem, koncerten sem.

Melinda!
Azt írtam Katának, hogy otthon várom telefonját, érte megyek és együtt megyünk hozzád, ha neked is jó. Holnap találkozunk.

ÁKata!
privi üzi ment.
Erika
piciri

Piciri

Nagyon jó szórakozást neked.
Holnap nagyon várom az üzidet, kíváncsi vagyok. Kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.
baboka

Su!
Nekem azt mondták a cukordiétával kapcsolatban, hogy teljes kiörlésű kenyeret nyugodtan ehetek...már annyira megszerettem, hogy a normál fehér kenyér nem is ízlik :D
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Piciri, Melinda,
köszönöm, elmentettem :lol: Erika, jó szórakozást nektek!

Simigabi,
nektek pedig jó nyaralást!

Kata,
irigyellek a holnapi Balatonért... A legkirályabb szerintem a tehergumi-belső, abban nagyon jól el lehet dögleni a vizen...

Lányok, rátok egyébként jó még a fürdőruhátok? Én sztem a felsőbe nem férnék bele, az alsó meg eléggé röhejesen mutatna...

Su,
azért a sajátjaiddal sztem más, mint bébiszittelni... majd meglátod :wink:

Viola, Tina,
Tesco :( Este megyünk, majd megírom a tapasztalatokat. Én nem bánom, ha háromszáz forintért nem kapok full minőséget, lényeg, hogy pamut legyen. Úgyis kinövik sec perc alatt...

Most megyek, felküldöm a férjem cseresznyét szedni a létrára :wink: Végre, végre nincs meccs! és honap se lesz!!! Annnnyira örülök!!!

ákata2

Sziasztok!

ÁKAta, akkor is jó, bárki mondta is.. Nem is tudtam, hogy óvónéni is voltál :)
(Csekélységem pedig állatorvosnak készült, dolgoztam is egy évig az előkészítő mellett állatklinikán. csak nem bírtam látni a szenvedést és az emberi butaságot, kegyetlenséget)

Su, tényleg más lesz a saját gyereked, mint másé. Tényleg: mennyi lett a cukrod végül?

Karrierizmus: általában nem szoktam pálcát törni senki fölött - viszont mindig megtaláltak az olyan beszólások, hogy még "mindig nincs gyereked?" :( - de amikor már ártatlan gyerekek életét teszik tönkre, az oltári szemétség. A saját életét ugye mindenki úgy cseszi el, ahogy akarja, na de másét? Bébiszitter... szánalmas...

jó éjt, puszi!

Tök jók a receptek, ki fogom próbálni mindegyiket!

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Sziasztok csajok!

nem tudok sokat jönni ebben a melegben, csak döglődöm, nem is értem a többiek, akik nem dolgoznak klímás irodában hogy bírnak ennyit írni??? :lol:

Krisszi látom te is nagyon aktív vagy! Fogadjunk már mindent kitalálsz, és bármi mást csinálsz, csak tanulni ne kelljen!

ma kaptál időpontot a pótvizsgára? meg holnap mész ha jól emlékszem??

Most megyünk mingyá dokihoz, remélem minden rendben lesz!

rakok fel képet Johannáról, Győrffy doki megint kitett magáért, és nagyon szép képeket csinált.
Azt mondták/mondtuk előre, kicsit ufós és alienes lesz a gyerek a 22. héten, pedig nem is, szép kerek kis pofija van. :D

na önző módon most nem is bírok ennél többet írni, este hűvösebb éghajlaton visszanézek majd!

Kép

Kép

Kép

Kép
rejo

Lányok!ú
Egy gyors bejelentkezés, utána du.ig nem leszek gépközelben. Ákatát bent tartották a kórházban, mert 160/90 a vérnyomása, ha bővebbet tudok, jelentkezem.
Erika
piciri

Szoritunk Akataert, remelem minden rendben lesz.

Viola
fj35

Sziasztok!

Tűzmanó!
Versényi Tibor az orvosom, de nem ismerted. Általában senkinek sem ismerős a neve, valszeg azért mert keveset van a kórházban, elsősorban a XIII. kerületi SZTK-ban rendel és magánját viszi. Már választottam szülésznőt: Farkas Adrienn. Nagyon tündéri, kedves. Én már az első szülésemkor felfigyeltem Rá és most úgy jött ki a lépés, hogy a szülésem időszakában dolgozik is. Cser Kata is nagyon aranyos, de Ő épp szabin lesz augusztus első felében. Ő Marci születésekor volt a szülésznőm. De egyébként a szülésznők szinte mind kedvesek a Péterfyben. Nekem egyetlen egy volt unszimpi, aki épp ügyeletes volt Marci születésekor :shock:
Te is tervezel választani, ugye?! Szerintem nagyon sokat segítenek, hisz végig Veled vannak. Bár a dokimra sem lehet egy szavam sem, mert a vajúdásom, szülésem utolsó 2-3 óráját végig mellettem ülve töltötte :)

Krisszi!
Csak nem egy rugóra jár az agyunk! :wink: :lol:
Klassz, hogy ilyen normális főnököd van, nagy kincs ám! Szerencsére én sem kaptam negatív véleményeket Marcival pocakoan a munkahelyemen, de a főnöknöm nem igazán volt tekintettel az állapotomra (minden extra feladattal mintha direkt engem talált volna meg és cseszegetett egyfolytában) :?

Sz_Kata!
Remélem jól érzitek Magatokat a Balatonon! Ma talán nincs olyan durva idő és még a levegő is mozog - legalábbis itt Érden.
A levest, hogy kipróbálom. Köszi! :D

Tina!
Tényleg klassz adottságai van a Nagylányodnak!
Remélem az érdi Tescoban több mindent találunk, bár én csak 3-4 rövid ujjú bodyt akarok venni, mert Marcitól vannak rucik, csak most végignézve a rövidujjú bodyból nincs elég (Ő decemberben született...).

Gabi!
Igaz, hogy már nem olvasod, de KELLEMES NYARALÁST!!! Várunk vissza! :D

Rejo!
Tényleg nagyon jól sikerültek a felvételek Johannáról! Kis mosoly figyel a picuri arcán :D

Erika!
Köszönöm a folyamatos helyzetjelentést Katáról. Én is írtam neki sms-t és kértem, hogy Neked vagy nekem adjon hírt magáról. Jó varrogást ezúton is! Amint Kata újra itthon van, bepótoljuk a szakkörködést!

Kata!
Tudom, hogy nem olvasod, de tudom, hogy nem lesz semmi baj és pár nap múlva újra itt leszel közöttünk!!!

Karrierista nők gyerekvállalása: nekem volt egy főnöknőm, aki kijelentette, hogy Ő nem akar gyereket. Először csodálkoztunk rajta, de aztán idővel rájöttem/rájövök, hogy egy karrierista, törtető (tudom, hogy a kettő nem ugyanaz!) nő jobb is, ha nem vállal gyereket, csak azért mert a társadalom elvárja tőle. Ő inkább reggel 8-tól este 8-10-ig a munkahelyén vakul, este színházba, étterembe jár, éli könnyed életét. Csak ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy nyugdíjas évei elég sivárak lesznek valószínűleg.

Hétfő után ismét csináltam gyümilevest! :D

Mindenkinek sok pusz: Melinda (32+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok lányok!

Tegnap este már azt hittem, hogy a kis levegőáramlás miatt majd lesz egy nyugodt esténk, tárva-nyitva hagytuk az ablakokat, hátha... Aztán az éjszaka közepén arra keltünk, hogy az ablakunk alatt éppen a sünik násza volt, egy kis kanbunyót is beleértve. 15 percen át küzdöttek a hölgy kegyeiért :twisted: Aranyosak voltak és édesek, de ha tudnék sün nyelven, biztos szóltam volna, hogy egy picit halkabban.... :lol:

Ákatának megy ezerrel a drukk!!! Meg persze a babócáknak is, hogy maradjanak még bent legalább 10 hetet :D
Szerintem ez a nagy hőguta se tett jót Kata vérnyomásának.

Karrierista nőkről nekem is ugyanez a véleményem. De a bébiszitter néha kényszer. Nekem is ilyen volt, igaz, már 3 éves volt Jade, de a szüleim még mindig 8 órában dolgoztak, én pedig egyedül neveltem őt. Pénz nélkül pedig nehéz lett volna. Sokszor volt lelkiismeretfurdalásom, de amikor csak tehettem, egyött voltunk és az minőségi együttlét volt :lol: Szóval van olyan, hogy másképp nem megoldható, bár én sem így terveztem.

Rejo: Nagggyon cuki a kisbabátok!!! Kifejezetten jó kép és egyáltalán nem alienes. Bár szerintem azok is cukik :lol:
A mi első 4d képünkre mindenki azt mondta, hogy húúúú, de ijesztő. Én pedig egy gyönyörú kis babócát láttam, biztos elfogultságból :lol:
Győrffyt én is ismerem, középsuliban osztálytársam volt a lánya, Melinda, aki sajnos 15 éves korunkban elhunyt. De már akkor is uh-s volt a papája, egy hihetetlenül kedves, mosolygós ffi, pedig nem lehet-lehetett egyszerű :(

Vigyázzatok magatokra, aztán nehogy megfázzatok a nagy lehűlésben :lol:

Puszi

KépKép
Kép
jadey

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?