Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc
Még lemeradt:Nem hiszem,hogy bemegyek vele!Én eleszek a dadus,míg ottjár.

B.Ildi
Ide is leírhatnád,ha gondolod!Sztem senkit sem terhelsz vele.

Tontica
Hogy vagy???Írj már!!!!

Ildi
Gyere már,nehogy otthon szomorkodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Gondolom nekem szántad, nem B.Ildinek :)
Köszönöm az érdeklődést, ezt írtam Ildinek a türelmetlenségemről (persze csak akit érdekel, a többiektől bocsi):
Igen, tényleg türelmetlen vagyok, okom van rá, több is...
Nem akartam nagy korkülönbségeket a gyerekek közt. Biztos sokaknak nagyon jó testvérek a gyerekei pedig 5-8-12 év van köztük, de szerintem ha nem nőnek együtt, más korhoz más érdeklődés tartozik, nem lesznek olyan Istenigazából tesók... akkor már nyűg csak a nagynak a kicsi. Nekem nem volt egy testvérem sem, elmondhatatlanul rossz volt, nem akarom ezt a gyerekemnek is.
Fősulira is járok, jövő nyáron fejeződik csak be, a gyesem pedig decemberben véget ér.
Visszamenni az eredeti munkahelyemre sehogysem tudok, egyrészt a fősulim, másrészt nagyon messze van, és 3 műszakos a munkarend. Gyerek nélkül még bírtam, de gyerekkel? Ki viszi oviba? Ki marad vele otthon ha beteg? Az apja is műszakozik! Így fel kéne jövő év elején mondanom. Na de egy keresővel nagyon komoly anyagi válságba kerülnénk, orvosra, gyógyszerekre biztosan nem jutna.
Talán ezek után megérted: nekem muszály még idén terhesnek lennem! Úgy gondolom, okkal vagyok türelmetlen.
Hát ez van :(
Vendég

Áfonya!
Megértelek. De a görcsös akarás nem tesz jót. Én 2 éve próbálok kismama lenni. Nekem nagyfiam 10, lányom 5. Fiam és a lányom között azért lett ennyi korkülönbség, mert előtte nem volt munkahelyem, és egy évet mindenképpen szerettem volna dolgozni. Viki nem azonnal jött, így lett köztük 5 év. Mikor Viki 3 múlt akkor vetettem le a spirált, gondom is volt vele, meg már szerettünk volna tesót. Munkahely miatt is jó lett volna (sok gondom volt), nem részletezem most miért, de jobban örültem volna, ha összejön ÍGy muszáj volt elmennem egyetemre (ez volt az egyik ok). De azóta sem sikerült. Közben volt egy műtétem is, laparom lett volna, de bevéreztem. Elméletileg minden oké most már, de gyakorlatilag mégsem. Most készülök a 2. inszemre.
moni

Áfonya
Igen,neked szántam :oops: :oops:

Nem is gondolod mennyire egycipőben járunk! :P
Nekem aug.-ban máris kezdődik a 3 műszakos munkarend!Lehet a szabimat sem adják ki,így,hogy GYES-t kapom ,még 1 évig.Azt viszont nem akarom feladni,mert legalább "védve vagyok" elbocsájtás ügyben.
Ha pedig decemberig nem jön a tesó...........akkor nem is tudom.Ha nem engednek el a munkahelyről,akkor 2 év különélés apától.

KépKép

KépKép
okr

Pontosabban miután megjött.
moni

Áfonya
Ja,tesóm nekem sincs,és kis korkülömbséget akartam a gyerekeimnek.Kisebbet,mint ami most lehetne :?
okr

Nincs tesóm, páromnak sincs...

Korkülönbséggel nem kell foglalkoznom, mert egy gyereknél többre nem is gondolhatok, és már az az egy sem akar összejönni.

Nem nem szólok ma többet. :roll:
angel37

Mégis szólok: a nem-et csak egyszer akartam írni :evil:
angel37

Kriszti

Hmmm...ez is egy nézőpont... :? Meg persze indoknak sem utolsó.... :roll:
Hihetetlen,hogyan tudnak egyébként "minőségi" tájékoztatást nyújtani :? ....
Akkor csak kintről drukkolsz? :wink:
Hogy hogy nem adják ki a szabidat? :roll: Én már most szabin vagyok,aztán 1 éves korától igénylem a GYES-t... szt ki kell,hogy adják,ami jár a 2 év után!!!!

anyapoc

Jaj lányok! Olyan jó hogy nem érzem egyedül magam a gondjaimmal! Köszönöm nektek! Hülye vagyok, de valahogy eszembe sem jutott hogy más is járhat hasonló cipőben.

Okr! Miért kell "2 év különélés apától"? Ezt nem értem :oops:
Vendég

Ja és nekem sincs tesóm
moni

Jaj, csajok, úgy viselkedek, mint egy elmeroggyant! :shock:

Előbb mondtam, hogy nem szólok többet, erre máris itt vagyok...

Akiknek közületek magas a prl-ja, mindenkinek megCT-zték az agyát???

Tegnap mondtam a páromnak, hogy szeretnék férfi lenni!!! Azt mondta, hogy ő annak nem örülne! :roll:
angel37

Bee is egyke, s még nincs csimutája. De lesz! :D

Áfonya! Ezen az első pár hét pánikon én is átestem. Tudom, baromi nehéz! Én is olyan zavart voltam, kapkodtam, ide-oda, még Clostit is bevettem.
Legalább tudják mi a bibi, és van rá gyógyszer. Nem hiszel benne? Én igen. Már nem hypózok például. Nem kívánom az édességet például. Pár kiló lement például. És ezek tök jó dolgok! Lassan lesz pé-m is, pedig olyan görbéim vannak mint Csakegynek!
Továbbmegyek Áfonya. Lehet hogy 10-15 év akár cukorbeteg is lehetsz, szív és érrendszeri problémákkal, ha nem kezelik az inzullinodat. Kérlek, kérlek, kérlek gondold meg ez a lapar dolgot. :roll:

Megint csak egyetértek Baratodildivel.

Aaaanggeeeelll!!! Ne mááárr! :cry Félsz attól a zárt izétől (MRI)??
beebeey

sziasztok!
én is itt vagyok ám, csak ugye nincs miről írni, a kedvem meg :(
de azért rövid helyzetjelentés (már ha érdekel vlkit...)
18. cn, sehol semmi, ovulációnak poros nyoma sincs, pedig nemcsak hőmérőzöm, hanem teszttel is nézem.

legkedvesebb elfoglaltságom, h a fertyn keresgélek hasonló görbéket, ahol mégis lett pé, de így a 18.cn-on egyre kevesebb ilyen van. tényleg vlki írta a múltkor, h rá tudja másolni mások görbéjét a sajátjára. h van ez :?: :?: :?: én úgy láttam, h azt az opciót csak azt tudja használni, aki fizetett érte.. van köztünk ilyen??

láttam a sok "rossz" hírt is... én n n megértem a nekikeseredőket, h mi a f..szért jönnek az akadályok sorra???? annyit írnék én is bátorításul, h azért az már egy előremutató lépés, ha már a problémát ismerjük, mert legalább közel a megoldás!!! mindenkinek n n sok +++++++++ energiát!!!!

viszont! ha én még egyszer olyan orvossal beszélek, aki türelemre int, azt simán otthagyom, de lehet, h még fejbe is verem! persze méltósággal kell viselnünk, amit a sors ránk mér, de neh már ölbetett kézzel üljünk!!! biztos én is túlbuzgolkodom, de sztm jól tettem, h pl elkezdtem mérni a hőmet + ovi teszt, mert így jól látszik, h nincs pém. ha kivárom a dokik által oly szívesen hangoztatott egy évet, akkor mivel jutok előrébb? (az egy éven kívül? :? ) egyszerűen annyival később derül ki maga a probléma...

moni, ez a hő még nem a világvége, én azért drukkolok és igazi hősnek tekintelek, h meg bírod állni a tesztelést. hajráá!!

és mindenkit n megértek, akinek vlmiért "kell" terhesnek lennie, ez valóban n nyomasztó lehet, sok erőt (és persze babát :))

na jó hosszú lett, ahhoz képest, h nem volt kedvem írni :oops:

üdv! pt

Kép
ptnd

Angel!
Ne csináld már! Engem elküldtek koponya MRre. Az egyetlen szívás hogy minimum 6 hetet kell várni mire kapsz időpontot, maga a vizsgálat nem fájdalmas, max hangos. Egy éve CTm is volt, az még csendes is. Na jó, nem mondom, a vénás kontrasztanyag injekció nem leányálom, de azt nem is kap mindenki!
Én egyszerűen behunytam a szemem az MRben hogy ne érezzem, ne lássam milyen szűk. És hallanak téged, bármikor leállítják a vizsgálatot ha azt mondod! Őszintén szólva én hülyén vigyorogtam az első 5 percben, mert a fülvédőn át is hallani, és olyan viccesen, előre megmondhatóan kattog-zörög az MR. Mindig tudtam mikor, milyen hangon fog szólni :lol:
Tehát nincs mitől félned! Menj el nyugodtan ha elküldenek!
Ptnd!
Köszönöm a megértést :) jól esik.
Beebeey!
Meggondolom persze, meg orvos se mondta még, csak töprengek. De szerinted azt nem lehet hogy egy lapar (az ugye azonnali eredmény) és rögtön utána elkezdeni a metformint (ami hosszú távon hatásos). Szerintem nem hülyeség. És akkor egyrészt azonnal lenne esélyem másrészt a kezelés is megvolna. Na? Zseni vagyok? :D
Vendég

Jajaj jányok. Miközben nagyjából olvasom soraitokat, egyrészről azt gondolom, milyen szerencsés vagyok, hogy nekem nincsnenek ilyen-olyan nyavajáim.

Másik oldalról meg most gondoljatok bele nálunk két év, és semmi, úgy hogy még bajom sincs. Azt se tudom mit csináljak. Sajnos ez is durva, de ha a jobbik eszemre hallgatok, még mindig szerencsés vagyok.

Kérdés. Nekem most a ciklusom olyan 26 napos lett. A menzim 2 napra szűkült, meg a harmadik nap van valami minimál. Sztetek ez normális egyébként? Bár lehet, hogy erről már volt szó...

Kriszta!
Sőt nekem négy volt és mind ki is pukkant, szex volt orrba-szájba, és úgysem jött össze. Bár lehet itt rontottuk el. :oops:

Bee!
ISO, ne is mond!!!!!!!!!!! Akkor legközelebb tudom kihez fogok fordulni.

Na most írnék valami vidámat, de semmi viccös nem jut az eszembe. Márpedig lesz gyerek, ha mondom mindenkinek.
Vendég

áfonya irtam privit mert nem lattam betetted ide is :) Szerintem felejtsed el a lapart. Olvassal kicsit utana mit tud okozni :cry: A rossz inzulin pedig sajnos okozhat vetelest is es terhessegi cukorbetegseget. Nem usszuk meg rendbe kell tenni a baba elott meg :cry:

junko:
A rovid mensi attol fugg milyen intenziv, de lehet vekony mehnyalkahartya jele.

En is egyke vagyok amugy, ezert is akarok minimum 3 gyereket lehetoleg az elkovetkezo 11 even belul max!!!
baratodildi

Bee,
jaja, félek a zárt izétől :oops: Meg az eredménytől is most már ezek után! :(

Áfonya,
Tudom, hogy nem fáj. :)
Na igen a várakozási idő se valami barátságos, még ezzel is csak tolódna minden...

Junko,
Nekem szokott lenni 26 napos ciklusom, és sose vérzek ipari mennyiséget. Doki szerint ez jó így, ahogy van!
angel37

Becopizom inkabb a privit ide:
Nekem semeppen rozsas a helyzetem hidd el. En felmondtam februarban, mert minden doki azt mondta nekem azonnal babam lesz es a munkahelyemen nem akartam magam annak kitenni, hogy epp visszamegyek mar jovok is el. Szoval nagyon gaz, hogy mar februar ota magam utan fizetek egy bt-ben minden jarulekot es lassan a gyedem a negyedere csokken, mert ha nem leszek iden terhes akkor a tavalyi jo keresetem mar nem fog beleszamitani a 2 evbe ami alapjan szamoljak. Szoval nekem is van okom rohanni.
De ugyanakkor nem tudok mast csinalni, mint mindent megtenni, hogy gyorsabban menjen, de ugyanakkor nem tonkretenni a szervezetem, hiszen hiaba volt ket terhessegem, gyerekem nincs es mi harom gyereket szeretnenk felnevelni...(felnevelni=sokaig egeszssegesnek kell lennem) radasul jovo heten leszek 29... Nagyon megy el folottem az ido is. Hidd el kell neked is metformint, adjal neki ket honapot, inkabb harmat es aztan kezdjed el a clostis stimut, ha nem tudsz tovabb varni. Addig is le kell fogyni normalis sulyra es lehet mar kozben is becsuszik az ujabb baba, ki tudja sok pozitiv pelda van erre is...
baratodildi

angel:
Nekem is van egy baratnom, akinel a magas prolaktin utan az elso dolog ez a vizsgalat volt. Amugy nagyon ritkan talalnak valami gondot, szerintem amiatt kar aggodni.
A bromot azt felirjak mar biztos rogton, a varakozasi ido miatt nem fog tolodni semmi szerintem.
baratodildi

Ildi, :)
aszondod nem fog tolódni? Annyira jó lenne!

Nehezen tudom én is igazából elképzelni, hogy tényleg találnának vmit, de már úgy kivan a tököm az újabb és újabb problémáktól és vizsgálatoktól! :roll: :roll:
angel37

Angyal, Bildi!

Köszi. Csak azért kérdeztem mert úgy néz ki egyre rövidül. Régen azért kitartott 4-5 napig. Mindegy ezen most nem akarom őrölni magam.

Angyal,
Ha úgy gondolod nincs baj, akkor nem is lesz.
Nagyon szorítok neked. Pénteken mikor mész? Mert én kb. 14-15-ig fogok dolgozni aztán viszonlátás. Ugyanakkor tudni szeretném mit mond neked a doki.
Vendég

Sziasztok lányok! :)

Junko!

Nem tudom, hogy normális-e, de nekem is ilyen mesum van/volt.... izé, érted? :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!

Jól van megnyugtattatok. Szégyenlem is magam hogy előhoztam ezt a mikron problémát.

Minden oké otthon?

Ptd! :)
Ne legyen rossz kedved.

Csak1, Monyó merre vagytok?
Vendég

Sziasztok,

nekem egy fiú ikertesóm van, és én is nagyon szeretnék kétpetéjű ikreket, szülés egyszerre letudva rögtön 2 gyönyörű aprósággal megajándékozva.
De ha már egy babóca lenne, annak is nagyon örülnék!!

A hőm az a világ leguncsibb hője, egy hete minden reggel pontosan 36,5
Junkó,

Sztem nem biztos hogy a 4-5 napos menszi egészségesebb mint a 2 napos. Állítólag az AVIVA TORNA is 2 napra rövidíti a hosszú menszit, mint pozitív hatás, miközben pete érést is okoz.
macspacs

Junko,
a franc tudja már ezt... Megint úgy érzem felültem a mókusherékre, aztán majd lesz vmi, nem tudok tenni úgyse semmit! :roll:

Pénteken fél2-re megyünk, és sajna nem sok esélyt látok rá, hogy 3-ig visszaérjek! :( Főleg ha a ruhaledobálást is belevesszük! :mrgreen: De ígérem minél hamarabb megpróbállak tudósítani, és persze minden érdeklődő topiclakót is! :)

Jaja, ahogy Macspacs mondja, az aviva is rövidít, aszerint is jobb a rövid ciklus+kevesebb vérzés! Mert ugye a mensivel ürül egy csomó méreganyag, savó, és a sok vér nem jelent színtiszta vért! Lehet, hogy a kevés vér viszont csak vér, és gyakorlatilag u.annyi, mint amennyi a több vérzésben van! Remélem vki azért érti mit akarok kimakogni! :oops: Az igazi vegák állítólag alig véreznek!
angel37

khmmm, természetesen a mókuskerékre... :roll: :mrgreen:
angel37

Angel,

nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz, szorítunk Neked!
macspacs

Macspacs,
köszi! :) :)

És természetesen viszont! Remélem nálad is jelentkezik a siker hamarosan! :)

Csinálod az avivát?
angel37

Angel,

Sajnos lusta disznó vagyok, mindíg elhatározom hogy reggel tornázok, azután inkább lustizok helyette. Pedig részt vettem a Tóth Lívia? 1 napos aviva torna képzésén, és cd-m is van a tornához, ami segít abban hogy melyik gyakorlatot melyik után kell csinálni. DE szeretném jövő hónaptól elkezdeni. Lívia azt tanácsolta még hogy a helyes testtartással (egyenes hát) sok terhet veszünk le a méhünkről, és ha helyesen járunk (gördülő járás sarokól lábújhegyre), az szinte felér egy aviva törnával....
macspacs

:lol: Mókusherék, már azt hittem ez valami ínnyencség.
Na meg a ruhaledobás, tudsz élni. :D

De akkor én már csak két hét múlva tudom meg mi volt, :( mert szombaton lépek egy másik országba gyereket csinálni, tudod.
Vendég

Macspacs,
na azon én is részt vettem! :D
Pár napig furdalással ettem a savasító dolgokat, és beszereztem egy flakon almaecetet... A tornát párszor megcsináltam, bízva, hogy a hsg-re szép átjárható petevezetőket fogok tudni felmutatni, de sajna nem jött össze. :roll: Múlt ciklusban egyet még lenyomtam, de a Kaáli óta nem vonz, és én is lusta vagyok, mint a teve :mrgreen:

Junko,
nagyon jó nyaralást Nektek, és térjetek haza potyautassal! :lol:
angel37

Junko
Én azt vettem észre ,ha egy nappal rövidül a ciklusom,akkor a vérzés is,egyenes arányban vele 1 nappal csökken.Ez fordítva is igaz.
Jajj,vhol olvastam(lehet pont itt) :oops: ,az igazi természeti népeknél a mensi 1 napig tart.

B.Ildi
Rossz hírem van,csak a szülés előtti év keresetét veszik figyelembe :( Legalábbis nálam csak azt nézték.A másodállásom sem számították bele :( Na mindegy ,nem nyavajgok!
Holnap elintézem a kieg.nyugdíjpénztáramat,mert már 2 hete leveleznek velem :wink:
Pénteken pedig elintézem a munkábaálláshoz szüks papírokat.

Anyapoc
Ez a szabadság kiadás,vagy sem a munkáltató jóindulatától függ.Az enyém csak picikét jóindulatú,ezért nem tudom,mi lesz.

Angyal
Sztem mindenkit megvizsgálnak,akinek nem szoptatás után jelentkezik a magas prolaktin.

A dokimmal telefonon beszéltem,holnap egész nap "vár" az SZTK-ban :D

KépKép

KépKép
okr

Angel! :wink:
Nem szabad idegeskedni! Pénteken megmondja az orvos, hogy mi is van. És drukk, hogy nálad is az legyen, amit találtál ( nem ürül ki.... )
Nagyon drukk péntekre!!!

Kriszti! :cry:
Sajnálom, hogy megjött.

Mindjárt vége a júniusnak, a hónap végével zárjuk már le mi is itt a negatív híreket!
Most már itt az ideje a kétcsíkos teszteknek!!!!

Valaki hallott már a méhpempőről? Vagy szedi/eszi valaki?
zsazsóka73

zsazsoka:
En szedek mehpempot kapszulaban napi 2 szemet. Allitolag a mehnyalkahartyanak segit es az immunrendszert erositi. Na ezutobbira nincs nagy szuksegem a sok vitamin mellett, de az elozo ugyeben remelem bevalik. Mar 3 ciklusban szedtem, csak azokban pont nem neztek... :?

Lanyok en most hetfoig bucsuzkodom, megyunk a Balcsira :D :P
baratodildi

Sziasztok Lanyok,

Hat tenyleg nem sok jo hir van :cry:

Kriszti, nagyon sajnalom :( . gpndoltam rad a napokban, csak vegigfutottam a leveleket, de irni nem volt idom.

Pt, az "overlay my chart"-tal tudod a sajat gorbedet ratenni a masikra es nezni a hasonlosagot. Lehet, hogy VIP tagsag kell hozza. Nekem most jart le az egy honap proba tagsag es ezalatt lehetett ezt is hasznalni. Miota megjott en sem hasznaltam.

Jovo hetre irta be a ferty a pe-t. Probalok nyugodt korulmenyeket teremteni, remelem sikerul. Szabit nem sikerult kivennem :( .

Jo ejt mindenkinek, Juliusban legyen sok babahir :lol: :lol: :)

Kép
melcsi6

Ildi! :)
Köszi a méhpempő-infot.
Elkezdem én is szedni és majd látjuk....

Jó éjt mindenkinek! :)
zsazsóka73

Jó reggelt!!!!!!!
Hol vagytok lányok?Csak nem alusztok még?!

KépKép

KépKép
okr

SZia Kriszta :)

Egyszer már benéztem, de láttom, hogy sehol senki :shock:
angel37

Szia Angyal!
Holnap doki?Nagyon szorítok majd++++++++++++++++++++++++

Nekem holnap kellett volna mennem a bizonyítványért,de a suliban "lebeszéltek" róla.Majd postázzák :D
A GYES igénylő papíromat szerettem volna most kitölteni,gondoltam holnap elintézem akkor ezt,erre nem találom. :shock: Hová tudtam eltenni????? :?: :?:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Na, nekem ma 1. cn. :( :( :(
Reggel már 36.6 volt, bár ez az éjjeli Cataflam után nem csoda.

Hát, ez van.

Most megyek dolgozni, mindenkinek drukk, akinek kell most, Móni, neked is!!

Jerusha
jerusha

Jerusha
Nagyon sajnálom!!!! :( :( :( :(
okr

Sziasztok!
Nekem is ma 1. cn., ma reggel jött meg. De sajnáljátok, mert a leesett hőm miatt vártam is. Örülök, hogy megjött, készülhetek az inszemre! Reménykedve várom! :lol: :lol:

Jerusha!
:(
moni

Kriszta :)

Marha kíváncsi vagyok, mi lesz!!! Csak ne sokat húzodjon a dolog!!! :roll: Köszi a szorítást! :D

Postázzák? Kényelmesebb, az biztos! Annak idején az indexemet postázták, mire megérkezett úgy nézett ki, mint a saláta! :evil: És hónapokba telt! Már azt hittem elveszett! :shock: De nem akarlak ijesztgetni, biztos jobban jársz! :wink:

Csak meglesz az az igénylő! Mikor láttad utoljára? És hol? :lol:

Jerusha,
sajnálom! :(
És még Cataflam is! Akkor nagyon fájhat! :shock:
angel37

Móni,
akkor nem sajnálunk! :)

Nagy-nagy drukk az inszemhez!!!
angel37

Angel!
Köszi! :lol:
Nagy megkönnyebbülés volt, hogy megjött!
moni

Sziasztok!

Megpróbálom mindenkinek feldobni kicsit a kedvét egy levéllel,amit tegnap kaptam priviben :)!

Íme:

Kedves anyapoc!

Szép napot kívánok! Adri vagyok a Hipofizis.hu honlap vezetője. Honlapstatisztikából láttam, hogy érkezett látogató a Babanetről, méghozzá az általad ajánlott link révén. Szeretném ezúton a köszönetem kifejezni. ( Miattad regisztráltam. )

Belenéztem a Fórum beszélgetésekbe is és örömmel tapasztaltam, hogy többen ismeritek az oldalt és jómagad megnyugtató hírekkel próbálsz szolgálni csevegőtársaidnak. Bizony sokszor a nőgyógyász mellett szükséges az endokrinológus szakorvos segítsége meddőségi ügyben. Bizom benne, rátok mosolyog a szerencse: Mielőbb az áhított gyermekáldásban részesülhetnek a Fórum erre vágyó tagjai. Szerintem az ezzel nem élőknek hasznos lehet fokozottabb C-vitamin adag ( mondjuk 500mg/nap ) szedése, hiszen számtalan dologhoz nélkülözhetetlen vagy kedvező az emberi test számára, és esetleges terhesség estén amúgyis többet igényel belőle a szervezet. Ráadásul antioxidáns hatása révén némiképp a stressz ártalmaitól is véd, a fizikai erőnlétet fokozza. ( http://hipofizis.hu/vitamin_c.php )

Kívánok számotokra jó egészséget, kiváló közérzetet valamint nagy kitartást! Továbbá sok boldogságot a magánéletben és a hivatásotokban egyaránt.

Tisztelettel és üdvözlettel: Adrienn

http://hipofizis.hu

anyapoc

Junko

Teljesen "tankönyvi" vagy :D!
Normál körülmények között, általában 26-32 naponta jelentkezik a 3-5 napig tartó vérzés (mennyisége: 30-40 ml) kíséretében el is múlik. A menstruációs ciklus hosszának a két egymást követő vérzés közötti időt tekintjük. A ciklus kezdete a menzesz első napja.

Angel

Én is jót mulattam az elszóláson...pedig már lassan meleg sincs :wink: !
Ééééés nyugi,amíg a doki nem mond semmit,addig marad az augusztus :)!

Moni

Akkor én sem sajnálom,hanem veled örülök az inszemnek :wink: !

Jeru

Neked viszont :(:(...

Kriszti

Én úgy tudtam,hogy a szabadságoknak csak egy részével garázdálkodhat szabadon a munkáltató, a másik felét kötelező kiadnia!Ez változott volna?Persze nálunk más a dolog,mert a szünetek miatt kénytelenek kiadni,de nem akkor,amikor mi akarjuk... :?
Eredményt tudunk már a vizsgádról????Vagy lemaradtam róla? :?

anyapoc

Óóóóó! :) :) :)

Adrienn, köszönjük, hogy írtál! :) Anyapoc, neked meg, hogy bemásoltad! :) Na ugye, hogy fő-fő tanácsadó!!! :lol:

Szóval a jó öreg C vitamin! :wink:
angel37

Helloooooo everybody,

Kész vagyok ettől a melegtől. Hőmérőztök rendesen :-)))?
nekem ma reggel is 36,5 a hőm. A múlt hónapban a ciklus első felében 36,8 és 36,4 közt ugrált minden reggel más értéket mutatva. Most meg minden reggel ugyanaz! Holnap meg sem mérem, csak beírom a 36,5-öt. Nem túl biztató egyhangúság a Cn 18-on...

Angel,

A túlsavasodásban szerintem lehet valami..... A sav-bázis egyensúly helyreállítására nagyon jó a gyógyszertárakban kapható BASICA italpor. Kellemes citromos ízű, én nagyon szeretem.

Baratodildi,

Jó fürdőzést a Balcsiba!!! A méhpempőt én is ki fogom próbálni.

Beebee,

Megvettem a könyvet az Alexandrában , tényleg nagyon szuper!!!!!
Kössssssszzzzzzzzzzzzzi!!

Szép napot mindenkinek!
Aztán írjatok sokat :-))))
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?