sziasztok!
én is itt vagyok ám, csak ugye nincs miről írni, a kedvem meg
de azért rövid helyzetjelentés (már ha érdekel vlkit...)
18. cn, sehol semmi, ovulációnak poros nyoma sincs, pedig nemcsak hőmérőzöm, hanem teszttel is nézem.
legkedvesebb elfoglaltságom, h a fertyn keresgélek hasonló görbéket, ahol mégis lett pé, de így a 18.cn-on egyre kevesebb ilyen van. tényleg vlki írta a múltkor, h rá tudja másolni mások görbéjét a sajátjára. h van ez
én úgy láttam, h azt az opciót csak azt tudja használni, aki fizetett érte.. van köztünk ilyen??
láttam a sok "rossz" hírt is... én n n megértem a nekikeseredőket, h mi a f..szért jönnek az akadályok sorra???? annyit írnék én is bátorításul, h azért az már egy előremutató lépés, ha már a problémát ismerjük, mert legalább közel a megoldás!!! mindenkinek n n sok +++++++++ energiát!!!!
viszont! ha én még egyszer olyan orvossal beszélek, aki türelemre int, azt simán otthagyom, de lehet, h még fejbe is verem! persze méltósággal kell viselnünk, amit a sors ránk mér, de neh már ölbetett kézzel üljünk!!! biztos én is túlbuzgolkodom, de sztm jól tettem, h pl elkezdtem mérni a hőmet + ovi teszt, mert így jól látszik, h nincs pém. ha kivárom a dokik által oly szívesen hangoztatott egy évet, akkor mivel jutok előrébb? (az egy éven kívül?
) egyszerűen annyival később derül ki maga a probléma...
moni, ez a hő még nem a világvége, én azért drukkolok és igazi hősnek tekintelek, h meg bírod állni a tesztelést. hajráá!!
és mindenkit n megértek, akinek vlmiért "kell" terhesnek lennie, ez valóban n nyomasztó lehet, sok erőt (és persze babát
)
na jó hosszú lett, ahhoz képest, h nem volt kedvem írni