Sz_Kata,
csőrepedés
De azért van vizetek, ugye?! Aszittem, ilyesmi a fagytól fordul elő, nem a hőségtől
Nagy has: nemcsak a hasam, hanem inkább a vizesedés miatt úgy érzem magam, mint egy naaagy olasz Mamma, már csak egy nejlonotthonka hiányzik, a csisz-csosz mozgás adott
A férjem szerencsére nem osztozik önkritikámban - ez nagyon vígasztaló
Egyébként ha nem itthon kell punnyadnom a mára már 29 fokossá hevült házban, hanem valami kis légkondis helyiségben etvaszolunk (fagyievés, bevásárlás, sétálgatás, bármi), akkor régi formámat tudom hozni. Kő-érzés: nem keményedsz? Pihenjél azért... (tudom, az építkezés mellett ez nehéz... Nálunk is kezdődik az újabb etap, fúj. Csak legyen már kész végre egyszer...)
Babóka,
van egy diósdi cég, bababútorokat gyárt, és náluk lehet rendelni pelenkázóvá alakítható komódot (később a pelenkázót felcsaphatod, és polcként fog funkcionálni), mi 90 centi szélesben rendeltünk, így mindkét bébi elfér rajta. Ma kaptuk meg az árajánlatot: kívül kezelt fenyő, belül munkalap, 36 ezer forint. 3 hét alatt elkészítik. Magas vérnyomás: elvileg nem magas, hipochonder vagyok, vagy ha jobban tetszik, fehérköpeny-betegségem van. Szerencsére vasszervezetem is
Szülés: rendes szülésre készülünk, az orvosom aszonta, ha 1. az egyik baba fejjel lefelés van, 2. és ő van lejjebb, tehát ő jön először, akkor lehet hüvelyi szülés. És nálam e feltételek adottak. A másik bébim faros, ami ebben az esetben nem gond. A nehézség akkor van, ha haránt fexik.
Krisszi,
csak a 35. héten, de az tuti.
A hajam nekem is olyan, mint az avas vatta. De íme egy jó recept: 1. minden zuhanyzásnál megmosom (ha csak síma vízzel is) 2. hátrafésülöm 3. megszárad, ahogy akar magátul 4. miután megszáradt, tükörbe nézek. Ha jól száradt, nem csinálok semmit. ha rondán, akkor sem. Csak épp nem nézek tükörbe a következő mosásig.
(Persze ezt itthoni tartózkodásra ajánlom.)
Egyébként most készülünk fodrászhoz (együtt járunk a férjemmel), és tuti, hogy levágatom csuma rövidre. A bébik mellett az első időszakban úgyse lesz időm a házon kívüli szépítkezésre
Kitartás, hétvégére már 10 fokkal kevesebbet mondanak! Bár 1. hol van az még, 2. vagy bejön, vagy nem...