Szia Mindeninek!
Norwell!Nagyon sok vidámságot,jó egészséget mindkettőtöknek,mindhármótoknak!
Zsu!Húúú!A tengerhez mentek nyaralni?Hova?Nagyon izgalmas!Mi a Balcsira megyünk.Hiába meleg és tiszta a víz,én is tépelődöm azon,hogy bevigyem-e pancsolni Marcit.A védőnőnk azt javasolta,hogy egy kismedencét merítsünk félig tele.A nap felmelegíti a vizet,a strand hangulat úgyis körülveszi.Homokos tengerpartra mentek?Kriszt szoktad már homokozni vinni?Mi Marcival elnéztünk az Aranypart II-re.Kíváncsian,de némiképp óvatoskodva túrta a langyos homokba a lábát.Amikor bizonytalannak érezte az állást a porhanyós homokon,gyorsan belekarolt a nyakamba.Szájon cuppantott,és "bababa"-zni kezdett.Apránként közelítünk e szokatlan mókához.
Mennyire lesz hosszú az út?Nappal utaztok?Még nagyon messze nem utaztunk csöppünkkel,de annyi bizonyos,hogy mégha az út nagy részét át is aludta,néhányszor meg kellett állnunk szopizni,levegőzni,pelust cserélni.És az ablakok leárnyékolása is sok kellemetlenségtől óvta meg picúrkánkat.Egy-egy korábban nem látott csörgő-zörgő,színes készségfejlesztő játék is jól jöhet.Esetleg egy-egy néhány perces éneklés,mondókázás is megtörheti a hosszú út unalmát.
Bogi!Fel a fejjel!Ne hagyd magad!Én is szörnyű anyóssal vagyok "megáldva".Igyekszem nem tudomást venni róla,pedig ő is igyekszik mindenbe beleszólni.Amikor várandós voltam úgy gondolta,hogy a túlsúlyom miatt torz gyereket fogok szülni...Megsebez,de gyorsan gyógyulnak a sebek...
Elveid vannak,erős egyéniség vagy,tudod,mit miért csinálsz.Nem ér fel hozzád.
Örülök,hogy pöttyöd már jól van.
Bodyt sajnos nem tudunk venni,mert elég zavaros anyagi helyzetbe kerültünk,de ami késik,nem múlik.Még a pelusról se tettem le...
Köszi a Telki honlapcímet.Jó drága lehet...
Msnezők!Látlak Benneteket bejelentkezve,de nem vagytok elérhetők.
Pedig úgy igyekszem csatlakozni a pezsgő virtuális élethez... Bár beleszédülök időnként;azt sem tudom,ki kivel van...
Csilla!Klikkelj rá valamelyikünk babaszalagjára.Akkor előugrik a megjelölt honlap.Jelöld ki a baby&kids birthday címet.Elédtárul a szalagok választéka.Válassz kedved szerint.A kiválasztott szalag alatt lesz néhány üres mező.Értelemszerűen töltsd ki,majd tölts le megfelelő méretűre kicsinyített fotót.Ha ezzel megvagy,klikkelj rá a "végrehajtás" ikonra.Akkor megjelennek html,stb kódok.Az egyiket másold be a profilodba,s már kész is.
Kellemes időtöltést!
Tündi!Az Achilles park,sajnos részünkről is kilőve.Szívesen mennénk,de lásd fenti,anyagiakra vonatkozó megjegyzésemet,talán elég mentségemül szolgál.Azért pompás ötlet!
Orsi!Remélem,nincs komoly baj az autótokkal.Magunkról tudom,hogy mennyire bosszantó napokig várni a szerelőre,végül több tízezer ft-ot kifizetni,s mikor elindulunk próbaútra,megint hallani valami zörgést...Szerencsére mostanában a kocsinkkal nem volt baj.Ellenben ez a számítógép még mindig időnként kiborít.Valószínüleg vírus tombolta végig magát a programokon,annak ellenére,hogy vannak vírusírtóink,tűzfalunk.A windows-t újra kellett telepítenünk.Az fut,de a service-pack-okkal van baj.Majd megoldódik.Párom rajta van.Nagyon ügyes ám,ha számítástechnikáról van szó,csak kissé türelmetlen...
Eszti!Marci is kiütéses.Úgy védekezünk ellen,hogy többször lefürdetem kisfiam,és alig van rajta ruha.Néha le is spriccelem egy kis ásványvíz permettel.már enyhültek a kiütései.
Bea!Gondoltam én,hogy nem vagy várandós,csak azért írtam,mert ez jutott eszembe először.
Lehet,hogy csak a meleg miatt nem kér cicit Marcid.Kellemetlen neki izzadtan hozzád simulni.Marcim is nappal öt perc alatt elintézi az iszit...Persze éjjel duplán bepótolja,de ő pedig még mindig nem nagyon fogad el igazán más ételt.Kap kiegészítést,"hozzátáplálást",de szerintem nem eszik eleget.Bár már 10 kg,és nagyon mozgékony.Tehát jól fejlődik.Marcell is csodaszép...!
Voltunk vasárnap Vaskakas bábszigeten.Marci nagyon élvezte Legközelebb Ti is gyertek ám!!!
Judit!Olvasgattam az archívumban,és rátaláltam Lau írásaira.Megrendítő az ő története.Sikerült megírnod a róla szóló cikket?Szívesen elolvasnám.Tudsz valamit a fiairól,férjéről?
Puszi Nektek!