Jó napot - jó napot!
egy kicsit eltűntünk, mert sokszor kikapcsolom a gépet, ui. a helységben, ahol tartózkodik szinte állandó 35-36 fok van a sötétítés ellenére....szóval kicsit kímélendő ezt eszeltem ki, de ennek meg az az ára, hogy kevesebbet tudok jönni.
Na szóval.
Nekem is nagyon tetszenek ezek az old-fotók....mindegyik nagyon kircsi. Olyan jó így látni a hasonlóságot gyermek és szülő között.
Mancsék,
hajrá Mancsbá! Petike még most is cuki, és tényleg kezd vegyesedni.
Natasa, Vuka, meg aki még koszmózik:
Marcinak is volt, és én olajos vattával kitömött sapkát tettem fürcsi előtt egy-két órával a fejére, és utána fürcsi közben - egy ilyen gyerek-hajkeféfel dörzsöltem végig. A maradékot azt rajtahagytam, nem nagyon kapirgáltam. Csak másnap már kevesebb volt a fején. Na ezt csináltam kb egy hétig, és azóta nem is jön elő.
Sasha,
azért rendesen zajlik az élet nálatok is!
Tücsökmami,
pénteken szarabb idő lesz, mi lenne, ha akkor ugranánk el a kiscipővel?
Gratulálunk a fogacskához!
Sajtine, aszontad lesznek képek. Há' hun vannak????
Omo, köszi hogy hiányolsz...van esetleg photodraw-tok? Mert azzal is lehet kicsinyíteni. HA meg végképp nem jutsz semmire, akkor küldd át őket, visszaküldöm kicsinyítve.
Mamamcka mi sem megyünk, mert nagyon-nagyon meleg van. csak a kertig merészkedünk mert ott van a pancsoló, amit tegnap kaptunk a szomszédtól. Ma lesz a nagy próba. Remélem tetszik majd Marcinak.
Legalább egy hete nem írtam. basszus. csak mindig olvasni tudok mert Marci olyan mint egy sajtkukac. Ha valami ami nem játék, de nagyon izginek néz ki, azt mindjárt meg kell szerezni. Majd elküldök nektek egy kúszós videót. nagyon édi.
Mindenki megkapta a képeket? össz. 6 email volt. jelezzetek, ha hiányérzetetek van...
Ilba,
hozzátápi:
nos ez egy kissé felemás nálunk. Nem mindegy hogy milyen alma, vagy milyen banán, vagy milyen barack. eddig ezek mentek, ill. ezek kombinációi, de van mikor csúszik, van mikor meg egyáltalán nem akarja. Ugyanaz megy nálunk is olyankor, mint amit Gergő előad Tücsökmaminak. Detto ua. Jót nevettem amikor olvastam. Bezzeg az én ebédemből amikor kinézi a számból, és kap egy nyalást, olyankor mindig tátja a száját, hogy még-még. Felnőtt kaját akar. Ja és ha a bébikajás üveget odaadom neki, akkor abból simán megesz egy csomót egymaga. Az a lényeg hgy egyedül csinálhassa. Persze olyankor úszik minden a ragacsos cukros mindentől. Ilyenkor szoktam végignyalni a gyereket!
Beni nem dagadt, hanem egy tündérmanó!!! Én nem is látom a felesleget rajta. Ja de a pampers pelust azt igen! Ki ne dobd a vonalkódot!!! Már ha nem gyűjtöd akkor én szívesen elfogadnám!! Már nem kell sok a játékunkhoz!
Ja és Marci sem hízik. 2 hete folyamatosan 7,15 -7,2 kg között mozog. Én a csőrös pohárba fejek reggel és vizet keverek a tejhez, így tök jól megissza. Mert magában a tejet nem szereti annyira, biztos túl édes így ilyen melegben. De vízzel higítva nagyon szereti így inni. Ja és nem is langyosítok most, csak ha rögtön a hűtőből kapná. De sokat iszik így MArci. 300 milit biztos. és emelett szopizunk elalvásoknál. És most este is fejek, hogy tudjak többet a csőrösbe tenni reggel. Mert nem szívesen szopizik ilyen melegben, szakad róla is a víz.
Eszti,
no para. A gyerek jól van, a cickók azok már csak ilyenek - én pl már egy hete tudok hason is aludni.
- szóval ne aggodalmaskodjuk, kéremszépen. Meleg is van, ilyenkor mi sem eszünk annyit.
Na megyek, mert mostanában mindig csenben felkel, és aztán rendet rak az ágyon..
Ja még azt akartam kérdezni: ilyen idős korban is lehet szájpenésze a gyereknek? Szerintem az van, mert a nyelve hátulja fehéres-sárgás, jó erősen, és olyan mintha viszketne neki, mert nyújtogatja néha, és mindenhez dörzsöli oda....A glicerin boraxtól meg öklendezik - és ordít, mert kezét-fejét le kell fognom, amikor kezelem. tiszta gáz. Van ötlet, hogy mit csináljak, hogy ne legyen ennyire drasztikus a dolog?
Azért még nálunk is van iylen...
és a pucérkodás is megy nálunk is...