Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Újra megpróbálom feltenni a képeinket, hátha most összejön. Petike alszik, én reggelizek. Az új rucit meg mindjárt lefotózom, és ha lesz időm, fel is töltöm a gépre. Bár a fotózásnak ezen mozzanatát nem igazán csípem.

Hát ez a képfeltöltés megint nem jön össze.... Qrva anyját! Már bocs...

Nem jön fel az a kis ablak. Ráklikkelek a mell. felt.-re, és utána kiírja, hogy Done, és annyi. Rohadék vírus... Teljesen megbénítja a gépet.

Ma naggyonnnn jó meccsek lesznek ám!!!!

Kép
mancs

Csajok Ti nem kaptatok a Liberotól állatkerti meghívót???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hali!
Coolasa, nincs annyira messze, de autó kell hozzá. Az meg kinn áll a napon :?
Mancs :cry: Komolyan, még nem is néztem meg kik játszanak ma. A tegap estinek nem vártam meg a végét inkább aludtam, de az Ukránoknak szurkoltam :)
Vuka, de! Meg végre a DM-es kuponfüzet is megérkezett. Tényleg jó. Szinte mindent fel is fogunk belőle használni

Szétesik a fejem, nem tudom mi lesz ma a délutáni sétával. Semmivel sincs jobb idő mint tegnap :cry: Szonja felébred megyünk fürdeni!.....a kiskádba :lol:

Kép Kép
natasa1975

Natasa nekem is nagyon tetszik a DM-es kuponfüzet, sajnos a múltkor nem volt pont az a cumi, amit ingyen kapunk, de lehet, hogy ma megint benézünk, úgyis kell egy-két dolog.

Az állatkertes dolgon még gondolkozom, igazából az időjárástól teszem függővé. Kár, hogy csak egy felnőtt belépő van, így apát be kell fizetnem, és bár lélekben-viselkedésben... gyerek, de sajna felnőtt árú belépő kell neki. :wink:
Ki jön még esetleg?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, az állatkerten én is gondolkodom, mert sztem Szonja még kicsi ahoz, hoy ott bármit is élvezzen. Ha akkor is kánikula lesz akkor tuti nem megyünk. Amennyiben a jegy átruházható akkor szívesen átadom másnak :wink:

Kép Kép
natasa1975

Petra is kicsi ahhoz, hogy ott bármit is csináljon, viszont imád nézelődni és szereti, ha zajlanak körülötte az események. Szóval remélem normális idő lesz.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

:D sztem Szonja jobban élvezné ha ő lenne az állatok mellett, mert ő meg imád a nézelődés mellett a középpontban lenni. Egyenlőre nagyon extravertált személyiség :wink:

No, sikerült egy kerek órát pellus nélkül eltölteni, de most már rácsatoltam egy Liberót a biztonság kedvéért :wink: Hát, nem díjazta.

Kép Kép
natasa1975

Mi vhogy bírjuk, megy a klíma. Persze a nagyszobában megy, nem ott ahol a gyerek van, de egymás mellet van a 2 szoba, így a másikban is elviselhető az idő :shock:
Napközben ki se merészkedünk, csak estefelé, amikor már "csak" olyan 28 fok körüli a hőmérséklet, és nem tűz a nap ezerrel.
Mancsbá bébiként :lol:
Kép
ÉnMancs bébiként
Kép
Na kire hasonlít Petike? Néha úgy látom, egyikünkre sem... :lol: :lol:

Kép
mancs

Itt egy pár kép a Margitszigeti sétánkról:
Kép Kép
Az úszó EB színhelye 1 hónappal (vagy már annyi se?) az EB kezdete előtt :shock: :roll: :lol: Kép

Kép
mancs

Mancs-család, figyelem, eredményt hírdetek: Petike leginkább a felnőtt Mancsnéra hasonlít.

Kép Kép
coolasa

És itt van az emlegett nembírtamotthagyni-ruci :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
Gondolom, nem kell részletezni, hogy miért... :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Korrigálok is észvesztve: mióta utoljára láthattuk őt fotón szerintem rendkívül sokat alakult, és most már abszolút apukáját is felfedezni vélem benne. De a legutóbbi talin élőben megszólalásig Mancsanyuka volt.. Most vagy fakultációs tárgyakat is felvettél a Mamac fényképésztanodában, ahol új fotózási trükköket sajátított el a család, vagy ennyit formálódott Petya.

Kép Kép
coolasa

Mosás előtt van, azért ily gyűrött :lol: Mégegy új rugi, csakhogy pitizzek vele az én Uramnak :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
mancs

Sztem is vegyes a dolog (még jóóó! :lol: ) hol magamat látom benne, hol Mancsbát, hol Apukámt, és néha az öcsémat is pici korában. :D

Kép
mancs

Mancs, Coolasanak van igaza! Mancs-csemete Mancsra hasonlít :D
Upsz, nekünk is van ilyen napozónk :lol: Csak rendőr felmenőnk nincs, de véres, agydarabkás rugi nem volt készleten. Igaz, már az IKEAban se találtam plüss patkányt, pedig szerettem volna venni egyet :(

Megyek, én is felfrissülök a víz alatt, mert lassan beájulok. Nekünk nincsklímánk, da van hűtőnk! Csak nem férek be,...ezért is fogyózom.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, engedd meg, hogy tapintatosan megérdeklődjem, hogy rendőrrel ellentétben viszont véres agydarabkás felmenő található a családban? És hogy az ikeában nincs plüss patkány, hát azon meg én is jól felhúztam magam, ahogy itt téged olvastalak, teljesen átérzem a felháborodottságod, az egy irtó vacak áruház, fogadjunk, hogy kifordult belű plüsscsótányuk sincs! Nnnnna, oda sem megyünk többé!

Kép Kép
coolasa

Upsz, nekünk is van ilyen napozónk! :oops:
Vendég

Coolasa, értem én a kiborulásod, de az IKEAban TÉNYLEG árulnak plüss patkányt. Ráadásul nem holmi laboratóriumi fehéret hanem szürkét :D
/És csak pironkodva jegyzem meg, hogy én életem folyamán boncolgattam pár agyacskát meg patkánykát is./ Ha apát nézzük akkor a gyerek egy számítógépes egeret kapna, LINUX pingvinje már van :D

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
pedig eddig mindig lehetett kapni olyan patkányt! :lol: Mai meccsek: du.: brazi-Ghána, este: olasz-francia :lol:

Jelentem, most debütálunk szopi közbeni internet-ügyében :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Jön a góóólem :lol: Kép SpongyaPeti Kép

Kép
mancs

Mancs, OLASZ-francia? nem arról volt szó tegnap azalatt a hihetetlenül izgalmas svájciukrán meccs alatt, hogy a győztessel kerül össze olaszország? Most vagy elaludtam közben és mindezt csak álmodtam, ami a felfokozott eseményeket tekintve egyáltalán nem volna csoda, vagy tényleg olyan hihetetlenül bénácskák voltak, hogy a svájci-ukrán meccsről a fifa közfelkiáltással a franciákat jutatatta tovább....

Kép Kép
coolasa

Helló!

Na, most már nekem is melegem van. :roll:
Főleg mikor a pucerka bébimet ringatom álomba és ragadunk egymáshoz.
De most alszik a szobájába, így végre megy a légkondi. :wink:

Vuka, Natasa,
Milyen állatkertes meghívót kaptatok? Nekem nem jött semmi. :(
Pont készülünk a Szigetre vele, imádja a kutyákat, macskákat. Megnézzük hogy tetszik neki ingyért, ha sikeres, akkor mi is megyünk az Állatkertbe. Ti mikor mentek?

Mancsok,
Kismancs szerintem kezd vegyes lenni, régebben (mert már ő is öregecske :lol: ) totál Mancs volt, de most ezen a Szigetes képen Mancsbás is. :D
Jó a napozó, nekünk is van ilyen.
A feliratosat hol vettétek?

Kép
Kép
Kép
ilba

francia-spanyol lesz, nem?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, bocs, francia-spanyol. De mindegy, ezek is jó pasik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A feliratos rugit a Mária babanagykerben vettük. Volt egy csomó féle, de ez volt a legjobb :D

Kép
mancs

Na megjöttünk a tornáról. Csak ketten voltunk, a másik kismamát én vittem a hétfői baba-mama klubból, mert mindenképpen tornázni akar kis súlyfeleslege miatt. Nem értem a többiek miért nem jöttek el ebben a nagy melegben? :roll:

A Mária nagykerben annyira jó feliratos bodyk vannak, mindig nézelődöm ott egy sort. :lol:

Ilba biztos Te is kapsz majd olyan állatkertes meghívót. Egyébként júli 9-én lesz (vasárnap 9.00 - 17.00). Mi ha megyünk, akkor csakis du., mert délelőttönként még alszik Petra.

Ja a hétfői baba-mama klubban valamelyik kislánynak volt olyan plüss szürke patkánya, amikor először elém dobta, csak néztem. :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kidőlt:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tényleg tegnap már nem vártam meg a mecss végét, mi lett az eredménye a Svájc-Ukrajna találkozónak??? (Be kell írnom a táblázatba)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nem semmi milyen nagyfiú már Beni!!!
Nagyon édesen alszik! :P

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, a meccset érdeklődés hiányában nem játszották le végig..
Na jó, igazából a rendes játékidő nullanullát hozott, a 2x15perc hosszabbítás is, a 11esekben pedig az ukránok voltak kevésbé rosszak, ők ha jól emlékszem 4ből 3at rúgtak be, míg a svájciak 3ból egyet sem.

Kép Kép
coolasa

[quote="mancs"]J írta:mancsa, bocs, francia-spanyol. De mindegy, ezek is jó pasik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NACSAKÉRJEKHAZA LESSZNEMULASS :lol: :twisted: :twisted:

amúgy most indulok, veszek vizet!

bocs lányok, képekre nem volt időm ma, de annyuk pótolta...

Kép
Kép
mancsbá

Coolasa köszi a tájékoztatást!

Hát nem lennék Mancs helyében! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá, mivel te sem vagy az a kifejezett skandináv típus, Mancsné lelkesedése némiképp megelégedéssel tölthetne el téged...

Kép Kép
coolasa

Coolasa, végül mi mégsem a visszautasíthatatlant választottuk, mert a Superior szoba már nem volt arra az egy hétre, a Classic meg kicsit fapados :roll:
De találtunk egy másik nagyon jót, árban kb. uaott., nézd csak:
http://www.hotelfagus.hu/hu/szobak.php?id=1
És ezek még egy kicsit bababarátabbak is talán. :)
Az én uram levizsgázott mindenből (ezért ma főztem neki fincsi vacsit), a tiéd??? (tudod, miért kérdezem)
:wink:

Mancs, túlélted???
Szuper képek, bárki tette fel! :) A gólemes a kedvencem.

Ilba, nagyon édi Beni. Bence is ma kiterülve aludt, totál ki volt tikkadva a melegtől.

Na mennem kell. Pussz
Vendég

Helló lányok!

Egy darabig visszaolvstam, már csak ez az oldal van.
Gratulálok Gergő fogkezdeményéhez! Megnéztem a videókat, az apa mászni tanít nagyon tetszik, az csúcs!

Ilba! Beni a lavoros képen olyan mintha egy beállított sztárfotó lenne, azt tetszik a legjobban nekem, nagyon szép! Ti hol laktok most és hol laktál Békáson?

Mamac! Szándékozunk menni a kiállításra, lehet a megnyitóra is ha olyan idő lesz.

Kolmol! Üdvözöllek én is, és örömmel látom a szép nagy barna hajatokat! Nekünk is ilyen volt! Most a töve már aranyszőke, így sokat világosodott. Én Nagykőrösön jártam fősulira, ugyhogy némiképp tudok a Kecskaméti helyzetről, meg a Kismamában is olvastam.

A hétvégénk nagyon szuper volt. Olyan jó volt a levegő, hogy Marcinak egy mukkja sem volt, ill. elkezdett gőgicsélni. A papám a kórházban nagyon örült marcinak és azt mondta meg akar gyógyulni. De az orvosok sajnos azt mondtaák, hogy csak szinten tartani tudják az állapotát.
Vettünk Marcinak egy játszószönyeget amit nagyon élvez és beszélget sokat vele.
látom mindenki sonkásodik, hát mi sem akarunk lemaradni. Marci tegnap kaki után, szopi előtt 5550 gr volt.
Úgy irigyellek benneteket hogy ilyen sok képet tudtok feltölteni.
majd ha lesz időm még irok olvasás után.
O+M
omo

Túléltem!!!

Coolasa,
továbbítottam Mancsbának az üzid... sztem ez eddig még eszébe se jutott.

Eszti,
mit főztél? A képeket én tettem föl. A gólemes naggyon jó volt, egyszerűen hátmosás közben felugrott a gyerek a kádban. Mancsbá alig bírta vhogy visszatérdeltetni.

Ember most tanul, szállodagazdaságtant olvas fel a gyereknek, holnap szigorlatozik belőle, úgyhogy elkél a szorítás... Délután 1-től megy.

A brazil meccset csak kb. a negyedéig láttam, de az estit mindenképp megnézem. Majd közben fejek, meg vasalnom is kell. Brrrrrr!

A tegnapi ukrán-svájci meccs nagyon vacak volt. Gagyi. Egyiknek se kellett volna továbbjutni!!!

Kép
mancs

Helló!

Bubek merre vagy?

Azt akartam megkérdezni, hogy valaki volt e már az Istvánban babamama tornán? Kívánxsi lenék rá hogy milyen.
Marci elaludt.
Jó éjszakát: O.
omo

Omo,
asszem Vuka szokott oda járni tornára. De lehet, hogy én emlékszem rosszul.

Megyek fejni, közben nézem a meccset. Vasalásra nem visz rá a lélek. Itt még mindig 30 fok van. Éjszaka nem megy a kondi, hanem kinyitjuk az ablakot. Bár ebben a rohadt melegben ez sem segít. Hajnalban is 25 fok volt, ez nem normális!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mancs

Omo én szoktam az Istvánba járni a baba-mama tornára, ma is voltam. Kedden és pénteken van 2-től 3-ig, ill. 3/4 3-ig. Én nagyon szeretem, egész jól átmozgat.

Pont most egyenlítettek a franciák.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó estét, jó szurkolást :lol:

Mancs
nagyon édik a ruhácskák :D
Szerintem Rád hasonlít a kiskori képen.
Te olyan jól nézel ki a képeken mindig!!!!
Mancsbá büszke lehet Rád.

Vuka, Natasa
én is kaptam meghívót az állatkertbe.
Leht, hogy elmegyünk. De csak mi ketten Zsófival, mert közben konyha felújitás zajlik. Még az is megeshet, hogy örülnek is ha nem leszünk ittthon.

Zsófiról is szakad a víz állandóan :(
Ma is többször megfürdettem.

képekkel jövök, csak most már lemerült a telepem, kéne aludnom vagy 100 órát :lol:

Akik vizsgáznak egy nagy kalappal, akik végeztek azoknak drakulálok :lol:

jó éccakát

Ya Mamacka én is beiratkozhatom a fotó sulidba? :lol: :shock: :wink:

Kép

Kép
sajtine

Jó reggelt!

Tegnap nagyon brutál napunk volt. A gyerek egész nap kiabált, hogy nincs berekedve. És amit születése óta még sosem csinált: egyszerűen nem volt hajlandó elaludni. Biztos a meleg miatt volt. Alig eszik. Szopizni nem hajlandó, vizet iszogat. Majd csak túlleszünk ezen a rohadt melegen. Hajnalban meg olyan szélvihar volt, felébresztettem Petit, hogy csukja be az ablakot, erre lerántotta a függönykarnist, úgyhogy szereltünk :twisted: Nagyon szeretett :D :twisted:

Ilba:
nekem semmit sem fogad el hozzátápi ügyben. Víz és tej állagút sem. Nem az állagával van a baja, hanem az ízével. Látnád hogy fintorog :twisted: Sőt már megtanulta, hogy ha jól összezárja az ajkát, nem fér be a kanál. Már rázza a fejét, és közben hadonászik a karjával, hogy nehogy hozzáférjek :P O.K. rendben van, nem erőltetem akkor, de nem is szopizik többet, pedig olyan pindurka, látnátok. Még mindig csak 16-os a lába. Nehogy már ilyen töpszli maradjon mint én. A nagypapája meg két méter :shock:

Mancs:
én is csatlakozom Sajtinehoz, te tényleg mindig topon vagy, kinézetileg :D (hú ez jó magyaros volt :D )
Kismancs nagyon cuki de tényleg. És a Spongyás body-ért irigy vagyok.

További szép napot.
Vendég

Hellósztok,

Mancsbá, hajrá ma! :)
Mancs, csirkehusis, paradicsomos (sok fűszeres, olívakrémes) mártásos spagetti volt, sok sajttal. Ízlett neki. :lol:

Tücsökmami, ebben a nem evésben biztos a nagy meleg is ludas, én már kivagyok tőle.
Bence harmadik hete alig hízik, szinte semmit, de tegnap dokinéni megnyugtatott, mert ehelyett 5 cm-t nőtt, meg ugye iszonyatosan elkezdett mozogni, szóval hogy nyugodjak meg.

Meg a cickóim leeresztettek. Ugye nektek is ilyenkor már? Eddig olyan megnyugtató volt, hogy reggelre mindig jól megteltek, meg napközben is. Most meg......... :shock:
Azt mondják az okosok, hogy ilyenkor már szopi közben termelődik a tej, és már nem lesznek olyan feszülések, mint eddig. :roll:

Persze ezt a nemhízást, meg a lötyicicit én jól összekombináltam, hogy lehet, hogy nincs elég tejcsi, de már többen is megnyugtattak, ha nem lenne elég, Bence nem forogna állandóan, és nem lenne ilyen jól, mint ahogy amúgy van.

Szájzárat én is ismerem. Próbáltam pici vizet adni két kaja között, hátha szomjas, nahát a kanál sem ment be a száján, úgy összezárta. Fifikásak ezek a gyerekek.

Ma lesz Mamacka nyitója, mi megyünk, mert itt van pár utcára tőlünk. Jön még valaki?
Vendég

Bocsi Mamacka és Eszti, de mi nem megyünk. Ebben a nagy melegben nem merek nekivágni ekkora útnak, pedig annyira megnézném.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti!
De jó! :) Nagyon örülök! ...ha minden igaz lesz valami finom pogi meg bólé! :)
Képzeld dokink is jön! :) Tök jó fej!

...meleg miatt mindenkinek elnézve! :lol: :lol: :lol: ...amúgy enyém fiam jobban viseli mint én... az a lényeg, hogy történjen vele valami, ha otthon punnyadunk akkor kezdődik a nyűglődés! :( tegnap meg tegnapelött is jött velem rendezni és nagyon jól érezte magát... bevágta a szunyát! :)

...egy kicsit izgulok, hogy a falra szerelt kerámiám nem adja-e meg magát... sikítófrászt kapok ha csak a cserepek várnak a kövezeten! :(

Mancsék
Petike szerintem mindkettőtökre hasonlít! :) jól sikerült gyermek! :)

...na mi lassan indulunk mert persze minden mára jött össze... ügyvéddel találka... hasi és koponya uh... nagy rohanás lesz a nap!

...aztán alig várom,hogy legyen időm gyerekkori képeket feltenni!

pusssz

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, de jó, hogy jön dokink is. Legalább látja Bencét is. :)
Vendég

Helló!

Rég nem írtam, de most se fogok túl sokat :lol: Ellenben kaptok egy "kevés" képet a teljesség igénye nélkül.Ha marad időm a gyerkőcök felébredése előtt akkor még kommentálom is :P És ha mégmindig maradt időm akkor még olvasgatok és írhatok is:) Ja megjavult a netünk is. :lol:

Felhívás! A Kevin kutya gödröt ás c képnél kis hiba történt, így a feliratozás 1-el csúszik...

Íme:
Dancika az egész napos pancsolás ellenére ruhástul ismét meglátogatta a medencét.
Kép

Kevin kutya a földkupacba egy óriási gödröt ásott magának. Ha már a gazdik nem vettek neki kutyaházat, hát ásott magának egyet:)

Danci karján a kiütések
Kép

Más szögből
Kép

Danci mindig a konyhában sertepertél.
Kép

Imádja, ha fotózom
Kép

Szinte mindig belevigyorog, csak épp a karja viszket...
Kép

Pizzát sütöttünk, ő is segített :lol:
Kép

Kifakult a gyerek :wink:
Kép

no comment
Kép

no comment
Kép

no comment
Kép

no comment
Kép

no comment
Kép

Gabi eközben a tv előtt ült és nézte a mesefilmeket
Kép

A végeredmény
Kép

most kismedence

Kép

Geri
Kép

Egy eltévedt kép, de a csillagszeműt akkor is felrakom:)))
Kép

Kép

Kép
Megtanult mosolyogni:))) hurrá
Kép

Kép[/b]

Kép
sasha

Jön a következő képsorozat. Most vasárnap átjött hozzám a játszótér, ha már én nem tudok olyan sűrűn menni. Mellesleg a medence megléte sem utolsó momentum ebben a dög melegben :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sajna feliratozni már nincs időm, mert a Geri ordít, a Danci meg kiabál, hogy Anya-anyanya, úgyhogy csak annyit, hogy a gyerkőcök a saját sütésű pizzát majszolják a nagy pancsi után, és a Gabi a végén így dölt ki este fél 8-kor... :lol: :lol: :lol:

Ja és az a debella lufifújó én vagyok :roll: Csak azért raktam fel, mert így örültek a lufiknak :wink:

Kép
sasha

Sasha annyira irigylem az energiádat!!!
Nagyon jók a képek!!!

Mamacka tényleg jól összejött a program mára, sok sikert mindenhez!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamac, sok sikert kívánok én is, meg minél kevesebb atomjaira hulló saját kerámiát. Én nem nagyon indulnék neki Nokival egy ilyen kiállításnak, még a kertbe sem merem kivinni, hőguta elkerülendő. De fotósorozatot szívesen vennénk róla!

Eszti, közös férjünk a közgázon is sikerrel zárta a tanávet, nahát, hogy milyen sokoldalú.... dehát ezért is rajongunk érte annyira. A hotel, amit találtál, talán még szebb is, mint a másik, legalábbis a fotók nagyon meggyőzők, és árilag sem elszállt. Szóval hajrá! (de a gyerekbarátságra utaló jeleket nem vettem észre......vagy a játszószekcióra gondolsz? Az csinos, csak kissé alulkorosak még a gyermekeink hozzá. Persze ha most azzal lepsz meg, hogy Benyó tegnap óta nemcsak felállt, de magabiztosan futkározik is a lakásban, beíratnám hozzá Nokit továbbképzőre...) Viszont képzeljétek, a hotel Sziesztában, mikor lefoglaltam a szállást, teljesen elfelejtkeztem Noéminek kiságyat rendelni, és ők kérdeztek rá, bekészítsék-e...

Kép Kép
coolasa

Tücsökmami ma Petra ordíbál egyfolytában, pedig aludnia kellene. Görgő biztos továbbküldte ide a kiabálós kedvét. :wink:

Coolasa tök jó, hogy a Siesta hotel ilyen figyelmes, a gyakorló anyukát (vagyis Téged) most nem jellemezném. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó napot - jó napot!

egy kicsit eltűntünk, mert sokszor kikapcsolom a gépet, ui. a helységben, ahol tartózkodik szinte állandó 35-36 fok van a sötétítés ellenére....szóval kicsit kímélendő ezt eszeltem ki, de ennek meg az az ára, hogy kevesebbet tudok jönni. :(

Na szóval.
Nekem is nagyon tetszenek ezek az old-fotók....mindegyik nagyon kircsi. Olyan jó így látni a hasonlóságot gyermek és szülő között.

Mancsék,
hajrá Mancsbá! Petike még most is cuki, és tényleg kezd vegyesedni. :lol:

Natasa, Vuka, meg aki még koszmózik:
Marcinak is volt, és én olajos vattával kitömött sapkát tettem fürcsi előtt egy-két órával a fejére, és utána fürcsi közben - egy ilyen gyerek-hajkeféfel dörzsöltem végig. A maradékot azt rajtahagytam, nem nagyon kapirgáltam. Csak másnap már kevesebb volt a fején. Na ezt csináltam kb egy hétig, és azóta nem is jön elő.

Sasha,
azért rendesen zajlik az élet nálatok is!

Tücsökmami,
pénteken szarabb idő lesz, mi lenne, ha akkor ugranánk el a kiscipővel?
Gratulálunk a fogacskához!

Sajtine, aszontad lesznek képek. Há' hun vannak????

Omo, köszi hogy hiányolsz...van esetleg photodraw-tok? Mert azzal is lehet kicsinyíteni. HA meg végképp nem jutsz semmire, akkor küldd át őket, visszaküldöm kicsinyítve. :wink:

Mamamcka mi sem megyünk, mert nagyon-nagyon meleg van. csak a kertig merészkedünk mert ott van a pancsoló, amit tegnap kaptunk a szomszédtól. Ma lesz a nagy próba. Remélem tetszik majd Marcinak. :)

Legalább egy hete nem írtam. basszus. csak mindig olvasni tudok mert Marci olyan mint egy sajtkukac. Ha valami ami nem játék, de nagyon izginek néz ki, azt mindjárt meg kell szerezni. Majd elküldök nektek egy kúszós videót. nagyon édi.

Mindenki megkapta a képeket? össz. 6 email volt. jelezzetek, ha hiányérzetetek van...

Ilba,
hozzátápi:
nos ez egy kissé felemás nálunk. Nem mindegy hogy milyen alma, vagy milyen banán, vagy milyen barack. eddig ezek mentek, ill. ezek kombinációi, de van mikor csúszik, van mikor meg egyáltalán nem akarja. Ugyanaz megy nálunk is olyankor, mint amit Gergő előad Tücsökmaminak. Detto ua. Jót nevettem amikor olvastam. Bezzeg az én ebédemből amikor kinézi a számból, és kap egy nyalást, olyankor mindig tátja a száját, hogy még-még. Felnőtt kaját akar. Ja és ha a bébikajás üveget odaadom neki, akkor abból simán megesz egy csomót egymaga. Az a lényeg hgy egyedül csinálhassa. Persze olyankor úszik minden a ragacsos cukros mindentől. Ilyenkor szoktam végignyalni a gyereket! :lol: :lol:
Beni nem dagadt, hanem egy tündérmanó!!! Én nem is látom a felesleget rajta. Ja de a pampers pelust azt igen! Ki ne dobd a vonalkódot!!! Már ha nem gyűjtöd akkor én szívesen elfogadnám!! Már nem kell sok a játékunkhoz!

Ja és Marci sem hízik. 2 hete folyamatosan 7,15 -7,2 kg között mozog. Én a csőrös pohárba fejek reggel és vizet keverek a tejhez, így tök jól megissza. Mert magában a tejet nem szereti annyira, biztos túl édes így ilyen melegben. De vízzel higítva nagyon szereti így inni. Ja és nem is langyosítok most, csak ha rögtön a hűtőből kapná. De sokat iszik így MArci. 300 milit biztos. és emelett szopizunk elalvásoknál. És most este is fejek, hogy tudjak többet a csőrösbe tenni reggel. Mert nem szívesen szopizik ilyen melegben, szakad róla is a víz. :( :(

Eszti,
no para. A gyerek jól van, a cickók azok már csak ilyenek - én pl már egy hete tudok hason is aludni. :lol: :lol: :lol: - szóval ne aggodalmaskodjuk, kéremszépen. Meleg is van, ilyenkor mi sem eszünk annyit.

Na megyek, mert mostanában mindig csenben felkel, és aztán rendet rak az ágyon.. :wink: :lol:

Ja még azt akartam kérdezni: ilyen idős korban is lehet szájpenésze a gyereknek? Szerintem az van, mert a nyelve hátulja fehéres-sárgás, jó erősen, és olyan mintha viszketne neki, mert nyújtogatja néha, és mindenhez dörzsöli oda....A glicerin boraxtól meg öklendezik - és ordít, mert kezét-fejét le kell fognom, amikor kezelem. tiszta gáz. Van ötlet, hogy mit csináljak, hogy ne legyen ennyire drasztikus a dolog?

Azért még nálunk is van iylen... :wink:
Kép

és a pucérkodás is megy nálunk is...
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?