Új privát üzeneted érkezett!

Megvan!!!!

Kép
bea27

Bea: :D 15.hét :lol:

Andi
candi

Szia Candi,a nagyker a szomszéd városban van,15km.Nincs kedvem menni....nincs kedvem semmihez...vagy igen...kicsit bizonytalan vagyok..vagy nem...ne eldugulok!!

Kép Kép
meli1118

De legalább ott hűvös van nem? Addig meg csak túléleg! Nagyon remélem,.. látod én is hülyeségeket írok.....vagy mi van? Hűűűű meleg van

Andi
candi

Bea,15.hét!!!!!!!!!!úgy irigyellek!!!!!!!!persze csak jó értelemben!!!!!Nika,téged meg azért,hogy már nő a pocid!!!!!Vikike 10000éve volt!!!Vele minden rendben van?Imformatika...tanultam a fősulin...nem voltam érte oda...talán ezért is nem végeztem el :cry: ez az egyik dolog,amira nem vagyok túl büszke eddigi életem rögös útján....

Kép Kép
meli1118

imformatika=informatika :x kapkodok

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Ma nem leszünk itthon.De este benézek!!
Megyünk át anyuékhoz,locsipocsizni :wink: Vége a sulinak,Mátét sem fogom mindennap bevágni a bölcsibe.
Holnap meg megyünk két napra Szegedre.
Legközelebb csütörtök este vagy péntek reggel leszek.

Ja és szorítsatok nekem.3-ra megyek fogorvoshoz...húznak...kettőt...

Meli

Jó a hőd!!!Ment a pü.

A tegnapi meccset látta valaki?!Botrányosan szar volt!

málna2162

Na mi van csajok,ma nem vagytok olyan aktivak,mint tegnap??? :lol:
Meli!!Még meg sem köszöntem a segitségedet a sex-el kapcsolatban!!KÖSZI!! :D
Tegnap elszállt az ihlet! :oops: Befáradtam estére! :oops:
Candi??????
Málna??
Többiek?
NOÉMI??

Kép
bea27

Málna!!Jó szórakozást!! :lol:
Épp tegnap jutott eszembe,hogy vajon Máté meddig fog bölcsibe járni,hiszen itt errefelénk már összevont ovik,meg talán bölcsik vannak!Nálatok?

Kép
bea27

Köszi.remélem a locsi pocsira írtad a szórakozást...

málna2162

Meg szegedre!! :)

Kép
bea27

Hol vannak a többiek??
Lépek,ha nem jön senki!!!Vizszintbe helyezem magam!! :)

Kép
bea27

Sziasztok!Málna,ment a válasz!!!Bea,szívesen!!!Nem mész sehová ebben a melegben?Legalább kipihened magad!!!

Kép Kép
meli1118

Nem megyek sehova ma!!Remélhetőleg!!
Tegnap mikr Anyu hallgatózott a pocimon Óriáska nem volt valami AKTIV,viszont az előbb meghallgatta,és mintha ugrott volna egy nagyot!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Málna: drukk egyrészről, másrészről jó pancsi-pihit! Csak az utóbbi miatt irigyellek! :wink:
Bea: én vagyok, csak közben dolgozni is kell, meg a hasam is vacakol, úgyhogy fürgén rohangálok :( Egyébként jól teszed ha lepihensz,nem embernek való ez a meleg!

Andi
candi

Azért annyira nemvagyok fáradt ebben a semmittevésben!!Ha egész nyáron ilyen meleg lenne,meg is kattannék!! :x De állitólag csütörtöktől,vagy péntektől csak 22fok lesz!De jó lenne!

Kép
bea27

Ja,pont vasárnapra romlik el az idő,pedig kirándulni akartunk!!!Bea,nemsokára megtudod,hogy Ádám lesz,vagy kislány!!!!!De jó neked!!!Apa is izgatott???Ti fiút szeretnétek,ugye?Elsőre mi is!!!És te Candi???

Kép Kép
meli1118

Meli: megmondom őszintén nekünk teljesen mindegy, csak jöjjön! :wink: Páromnál csak fiúk vannak a családban, nálunk csak lányok, úgyhog teljesen 50-50%-os :P
Hű de jó lenne egy kicsit hűvösebb, kirándulni is jobb úgy, nem? 8)

Andi
candi

Nálunk elég érdekes a felállás,mert a két fiú után (Dominic,Eric!)mindenki már lányt akar!!Még a Párom is!!Mostmár az az álláspontja,hogy jöhet a fiú is!Egyébként,én beszéltem a fiúra rá,hogy vele tudsz majd játszani,focizni,stb...................!És egy lánnyal???Azért gondolom,hogy fiú lesz,mert mindenki lányt akar!Megingáztam tegnap kétszer is magam,és FIÚT mutatott!!Ezekután.........................!
Tegnap valaki kérdezte,hogy mik kellenek még a babának!!A ruhái mind megvan,viszont a bababútor még nincs!!Csak ezt kell megvenni!!Pelenkázóval együtt!!Még a kiskádat is megkapjuk a Tesómtól!!Barátnők is igértek ruhácskákat,de nemakarom!!Igy is 3 zsák ruha van!!

Kép
bea27

Sziasztok,

jó pihegést ebben a melegben mindenkinek ! :lol: :lol:
zsizsik

Szia Zsizsik! Merre jártál, hogy vagy? Nagyon rég néztél be hozzánk. Sok a munka? 8)

Andi
candi

Candi,víz mellé szerettem volna menni,az idén még nem voltam strandon!!!Ahhoz jó idő kell!!Hogy veszem így fel a hipertrendi fürdőrucim??? :wink: :wink: :wink:
Bea,ez az inga hatásos?Anyu régen csináltatta,de nem mutatta ki egyértelműen..aztán lett egy öcsém :lol:
Mi nem vettünk még kisrucikat,de van így is jó pár...amikor a barátainknál megszületett Petra,mi vettünk egy csomó édes kis ruhát...aztán,mivel koraszülött volt,aztán meg nagyon szottyos volt az idő csak később mentünk,már 3 hónapos volt és kinőtte őket!Úgyhogy a még meg sem fogant gyerekünknek van gyönyörű kis piros rugija és kabátkája....

Kép Kép
meli1118

Szia Zsizsi,voltál a dokinál?Mit mondott?Remélem minden ok lesz veled!!!Megadtam a sógornőmnek az adatokat,remélem hasznosítani fogja!!!!Ahogy őt ismerem nem :cry: :cry: pedig olyan nehéz lesz így neki!!!Főleg,ha nekem összejön a babó!!!!De nem akarhatom jobban az Ő gyerekét!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Candi,

múlt héten fejezték be a házunk szigetelési munkáit, és a belső festést is, úgyhogy gondolhatod, milyen rumli volt otthon....Takarítottam minden este meg egész hétvégén is. :evil: Mellette persze be kellett járni dolgozni is, csak egy nap szabit vettem ki.
De végre valahára készen vagyunk, most pedig készülünk ezerrel Eszter 6. szülinapjára, a hétvégén tartjuk !
És te hogy vagy ? Dolgozol Te is, igaz ?
Kicsit le vagyok maradva, és nem találtam Málna-féle összesítő táblázatot sem, van új babásunk ??
zsizsik

Szia Meli,

sajnos nem jutottam el a doki nénihez, mert rettentő elfoglalt, de a héten át kell neki adjam a leleteket, átnézi, és beajánl a SOTE nőgyogyi részen egy nagyon szupi dokihoz állítólag. Közben próbálok más vonalon is dokihoz eljutni, a babanetes dr. Ácsot néztem ki magamnak, állítólag nagyon jó fej, és nagyon érti a PCO-s dolgokat.... :lol: Csak nem tudok vele sem kapcsolatba kerülni, nem veszi fel a telefont.... :cry: pedig már annyira szeretnék gyógyszert szedni, hogy babás lehessek....
Igazad van, a sógornődnek kell eldöntenie, hogy felveszi-e a harcot a belső problémáival, vagy csak úgy hagyja megtörténni a dolgokat....Te megtetted, amit megtehettél, jó sogórnő vagy.... :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Megint szingli vagyok :wink:
Tegnap annyit irtatok, h nem győztem olvasni :lol: este meg már nem volt kedvem irni...borsót fejtettünk meccsnézés közben :lol:

Málna
Tényleg elég gyenge játék volt! Meg amugy is ez a két csapat teljesen semleges volt számomra igy nem izgultam agyon magam :lol:

Takido
Ugye Te kérdezted a Balcsit? Én terhesen nem mentem be a vizbe. Mikor Danival terhes lettem hordtuk Lilit babauszásra és onnantól apa ment vele a vizbe. Biztos ami biztos. Vmelyik nap volt a hiradóban, h a természetes vizekkel most jobban kell vigyázni mert a sok eső meg árviz miatt több a kórokozó benne ami enyhe hasmenést, fertőzéseket okozhatnak! Sztem jobb az óvatosság, de Te tudod :lol:

Noémi és Pupy
Üdv közöttünk :lol:

Bea
15 hét! Nemsoká érezni fogod a mozgását! Én imádtam mikor rugdalóztak :lol:

Meli
Már nincs sok a tesztelésig :wink: Mennek a drukkok+++++++++ Ja az aranyeres témához annyit, h én is gyorsan emésztek mint Te, naponta 2-3 alkalom nem meglepő. Viszont első szülés után kicsit kijött az aranyerem, akkor tartottam egy Venoruton kurát és azóta kutya bajom. A második szülésnél nem is jött elő, pedig óriásbébim lett :lol:

Anyusziszi
Aranyeres hozzászólást lásd egyel fentebb :wink: Anno anyukámnak ajánlotta a doki a Venorutont ami jó viszérre is.

Zsizsik
Nem mondom, jó sok dolgod volt! Ebben a hőségben külön élmény lehetett :(

Megyek mert ma főznöm is kell meg tegnap nem sokat haladtam a vasalással. Este persze azt a kicsit is ujra kellett hajtogatnom ugyanis Danika szépen ledobálta az egészet a földre :roll:

Kép
Kép
mókuska

Köszi!!!!Én is úgy gondolom és még ha tudnád,hogy mi mindent tettem még...elvittem a dokimhoz,vettem neki könyvet,letöltöttem egy csomó mindent a netről,még az Aviva tornát oktató nővel is felvettem a kapcsolatot...de semmi,ő olyan,de olyan makacs és szégyelli,hogy meddő!!!!!!!!!Hallottál te már ilyen hülyeséget?????Nekem fáj a dolog!!!És most tudtam meg,hogy a férje ki sem vizsgáltatta még magát...10 éve!!!!!!!!!!!!!Bocs,de dühös vagyok,kikívánkozptt belőlem!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Mókuska: akkor most nem szólhatnak meg a vasalatlanért, igaz?
Én is pont a Venorutont ajánlottam aranyérre, örülök, hogy Te is megerősítesz ebben!
Most sincs veled Dani, Hogy bírja távol tőled,
Zsizsik? hát nem irigyellek, sok lehetett az előző hét, de most biztosan csudaszép a ház! :wink:
Lesz nagy zsúr Eszternek? Mi lesz a program? Még nincs új babásunk, bár ki tudja, Meli? De ez majd csak jövő héten derül ki!
Ilyen rugis dolog nálunk is van Meli, sikerül ide-oda venni egy egy kisebb rugit, és a barátnőm cuccai is fennt vannak a padláson, de csak a miatt mert náluk nincs hely :wink: Kicsit babonás vagyok! :roll:
Bea: te tényleg lefeküdtél? :shock:

Andi
candi

Candi,én nem vagyok babonás,de apa igen,ő nem szeretne addig túl sok mindent venni,amíg nincs senki idebent :?
Mókuska,kicsit lazíts is,most,hogy szingli vagy :lol: úgysem teheted meg sűrűn!!!Nekem nem volt érdektelen a meccs:hajrá Itália!!! :lol: ez volt az egyetlen meccs,amit néztem....túl elfoglalt vagyok... :lol:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Semmiféle érzésem nincs, semmire utaló :( , se mensire, se babára. Na, most akkor mi van :?:

Málna jó pihenést nektek! Jó időt meg azért sem kívánok :twisted: , az ugyis lesz.

Ebben a melegben semmihez nincs kedvem :cry: vasalni nem is vasalok, csak ha megint hűvösebb lesz. Most anyósom főz, én takarítok és sokat tudok végre lenni a gyerekekkel :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli
A Svájc-Ukrajna meccsre gondoltam :lol: Én a Portugáloknak szurkolok :lol:

Candi
Ja olvastam, h vki már irta a Venorutont, csak nem emlékeztem ki :oops: Nem szóltak a vasalatlan ruhákért, sőt...a konyhában volt 3 cs. szemét :oops: Apósom mindjárt kivitte. Na nem szoktuk gyüjtögetni, csak a tegnapi borsóból mindjárt lett 2 szatyornyi+teli lett a kuka is pelussal és még nem volt időm kivinni. Dani szerencsére jól elvan nélkülem, mindig megetetem, szopiztatom mielőtt elviszik aztán pakolok be enni-innivalót, azzal elvan.

Amugy nekem nem olyan drasztikus az anyós-após esetem mint Beánál v. Tesómnál. Tulajdonképpen rendesek meg segitenek ahol tudnak, csak egy-két ilyen beszólással ki tudnak akasztani. Olyan, mintha azt akarná éreztetni, h én soha nem leszek tökéletes... :? Volt olyan is pl. h anyósom beszólt vmit amit én elengedtem a fülem mellett, egyáltalán nem reagáltam le. Utólag megemlitette a sógornőm, h hogy tudtam szó nélkül hagyni, ő már rég megharagudott volna az anyósára. Dehát ők ilyenek, ezt tudtam azelőtt is :lol:

Kép
Kép
mókuska

Én csak fél szemmel néztem a meccset, de a férjem le volt taglózva, hogy az olaszok csak az utolsó percben tudtak 1 gólos előnyre szert tenni az ausztrálok ellen...
Igen, eléggé reménytelen volt ebben a melegben a ház rendberakása, aztán csütörtökön este még egy áradással is fel kellett vennünk a harcot....másnap még a hiradó is bemondta, hogy a XVIII. kerületben (és még azt hiszem a XVII-ben is ) olyan felhőszakadás volt, hogy többen beáztak....mint mi is. Szerencsére csak a hátsó tároló helységet öntötte el a víz, és 10 helyen a teteje is beázott, mintegy 3 órán keresztül heroikus küzdelmet folytattunk a párommal, lapátoltuk kifelé a vizet....szép meccs volt... :evil: :evil:
Eszternek minden évben egy hetes ünnepség sorozata van, kezdjük csütörtökön az ovis társak zsúrjával, pénteken a szűk körben köszöntéssel, szombaton a nagy családi ramazurival, következő hétvégén a másik család ramazurival.....a kiscsaj ilyenkor lubickol a népszerüségben..... :lol: :lol: Ezért csináljuk :lol: Annyira imádom őt ilyenkor, azt sem tudja, hová kapjon, mit bontson ki, mit vegyen fel....kis drágám. Olyan nagy már, hogy el sem hiszem. Én még legszvesebben dajkálgatnám, babusgatnám, de már csak ritkán hagyja....
Anyákok, ti nem vagytok így ezzel a saját csemetéitekkel ? Hogy ezek a büdös kölkök sokkal gyorsabban nőnek, mint ahogyan mi tudnánk elhagyni a babusgatós ösztöneinket ???
zsizsik

De szertnék újra gyerek lenni! :roll: Kamaszkort azért kihagynám :?
Zsizsik: azért még szerencse, hogy a ház maga nem ázot el, festés után :shock:
Mókuska: néha ez a legkellemetlenebb lenyelni a véletlenül elejtet kritikát, de biztos jobb, mint belemenni egy meddő vitába :!:
Plútó: akkor most az van, hogy mégis drukkolhatunk neked, hátha+ türelem 100%-on :roll:
Meli : mégsem mentél a nagykerbe? Hány fok lehet most nálatok?
Én itt már 32-nél tartok.
Kéne lassan ebédelni, de ebben az időben? :shock:

Andi
candi

Candi,14h után megyek!!!
Zsizsi,nagyon kell már még egy babó,akit dajkálgathatsz :wink:

Lányok,itt is nagyon meleg van,el sem akarok indulni....kocsiba szállni....de muszály!!puszi

Kép Kép
meli1118

Candi
Jéééé már ebédidő van??!!! :roll: Ugy suhan az idő, h észre sem veszem.... Nekem még fől a borsóleves. Bár igazán nem is vagyok éhes. Vagyis én sem kivánom a kaját. Tegnap is este 10-kor ettünk egy nagyot :oops: , de mit csináljak ha akkor esik jól :lol:

Zsizsik
Lili is nagyon szereti a szülinapi bulikat :lol: Olyan izgalomban tud lenni, tényleg öröm szervezkedni nekik! Ő kiskorától nem nagyon szerette ha babusgatták -anyósom legnagyobb bánatára :lol: Sógornőm mindhárom lánya nagyon szerette-sőt szinte el is várta. Lili meg mindig menekült :lol: Most talán kicsit bujósabb, de egy izgő-mozgó, életrevaló kis teremtés, 5 p-nél tovább nem ül egy helyben :lol:

Szóval...levesem fől, felproszivóztam, felmostam, jöhet a vasalás :twisted: Egyébiránt a s....men is fut a viz és a fürdőben még mindig nincs vizünk :roll: Tegnap apát kértem meg, h segitsen a hajmosásnál öblögetni a fejem. Gondolhatjátok milyen örömmel öntözte a fejemre a lavór vizet :lol:

Ja, tegnap a szerelvény boltban uuuuugy kiakasztottak...Bementünk, h a csaphoz vegyünk belső részt. Először az ár érdekelt volna, h egyáltalán megéri-e v vegyünk komplett uj csapot...Mondja az eladó, h kéne tudni a tipust, de azért kb. árat mondott amire apa ezermester sógora azt mondta, h ok, vegyük meg. (hozzáteszem, h kb. 5p-ig csak álltunk mire hozzánkszólt vki aztán mikor elkezdtük a mondókánkat rázenditett, h ki állitotta ilyen hidegre a klimát, igy megfáznak és szépen otthagyott minket :roll: :twisted: ) Na gyorsan hazajöttünk megnézni milyen tipusu kell (merthogy apa vhol elhagyta a mintát :roll: ), vissza a boltba és mondjuk, h xy tipusu. Bemegy a pasi a raktárta erre kihoz egy kis doboznyit, h vegyitve vannak, válasszuk ki sztünk melyik lehet :roll: :roll: :roll: az egyik méret 1mm-el nagyobb! Hát honnan a francból tudjuk! Akkor minek kérdezte a tipusát!!!!! Apával tanakodtunk mi legyen erre a pasi megint otthagyott minket szó nélkül! Na ki is jöttünk az üzletből és apa ma elküldte a melóhelyről a mindenesüket, h vegye meg :lol:
Szép kis eladók... :?

Kép
Kép
mókuska

Igen,lefeküdtem az ágyra,de nemvoltam olyan kómás, mint tegnap,ezért megnéztem a hiradót,és most meg a VH1-on nézem a 90-es évek slágereit! :? Illetve hallgatom!
Meli!!Hova mész 14:00után??
Bekapcsolva hagyom a gépet,de elkezdem a ruháimat pakolni!!Elrakom a melegeket,és előveszem a nyáriakat!Meg közben beinditom a mosómasát!

Kép
bea27

Meli: nem irigyellek! :( Gyorsan meg szoktad járni? Én is várom már nagyon az estét! Néha elfeledkezem magamról, húzom fel a szoknyámat meg a pólómat, aztán rájövök hol vagyok :oops:

Andi
candi

Mi van veletek??Candi!!!Mi van a pólóddal,meg a szoknyáddal?? :oops:

Kép
bea27

Bea,nagykerbe virágért!!Holnap koszorúink vannak,kevés lesz a virág!

Mókuska,én is odavagyok a hozzá-nem -értő barmokért...és milyen sok ilyen van...jobb,ha szétszakadsz és megtanulsz mindenhez érteni,különben nem mész semmire :roll:
Csinálok magamnak körözöttet...csak a hideg kaját tudom megenni...

Kép Kép
meli1118

Bea: mire előkerülnek a nyári ruháid, ki is nőtted őket :wink: :lol: Jön már a héten az ebédrendelősöktől a kaja?
Mókuska: nagyon eltökélt vagy, ilyen melegben fől a levesed és még vasalni is fogsz, és még víz sincs..... :shock: Te aztán tényleg kihasználod a szinglik életét, bár azok ne teljesen így csinálják! :wink:
Kiborítóak most szinte mindenhol az emberek, tisztelet a kívételnek. Tudod nekik nem bolt, ha csak pár száz forintért veszel valamit, lehet, ha egy bojlert akartatok volna venni, körbeugrálnak. Bár kétlem! :twisted:

Andi
candi

Csak kiváncsi voltam!! :shock: Engem ne hagyjatok ki az izgalmakból!!!!! :?

Kép
bea27

Bea: az van, hogy legszívesebben ledobnám őket magamról! :lol:
Így csak felhúzom, meg lehúzom a hasamról őket :?

Andi
candi

Candi!Most ettem meg!!!
Gombaleves,paprikáscsirke,tésztával!

Kép
bea27

Meli
Ja-ja, sokan vannak akiket sztem nem is érdekel a dolog, akkor meg minek lesz eladó :roll: Én 4-5 évig eladóként dolgoztam (4 helyen, mind kis pultos üzlet volt), de annyian "elkoptak" mellőlem -fiatalabbak :roll: A röhejes az volt, h végzettségem szerint közöm nem volt a szakmához (nagyon tudtam robotolni és könnyen tanultam, ugyhogy nem volt gond :wink: ), de az ujakat -akik kereskedelmit végeztek- nekem kellett betanitani, mert olyan hülyék voltak az egészhez....mellette még jó lusták is amire nagyon háklis voltam :twisted:

Candi
Azért vigyázz a huzogatással nehogy közben rád nyissanak :wink: :lol:
A multkor mikor apa leégette magát + a legjobb barátja is aki egyben a kollégája, irodatársa nagyon szenvedtek... Apának a felső teste sült le, barátnak a lábai. Nem volt főnök igy kihasználták, bezárkóztak és levetkőztek....apa felül a barát alul :lol: :lol: :lol: Mondták is, h ciki lett volna ha kapnak egy ellenőrzést ők meg kapkodják magukra a ruhájukat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska: fel voltak Ők öltözve, csak felváltva :lol:
Na és milyen a kaja Bea , hogy főznek? Megéri rendelni? :?:

Andi
candi

Egy alapszabály:valaki vagy SZÜLETIK kereskedőnek,vagy nem....átmenet nincs,vagy tudsz emberekkel bánni vagy nem !!!Csak az a baj,hogy sokan ezt fel nem fogják,csak csodálkoznak,hogy miért nem megy a dolog :roll:

Indulok áruért!!!Ma még próbálok jönni,de ha nem,akkor mindenkinek további szép napot!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli: vigyázz a melegben, vigyél vizet magaddal! :wink:

Andi
candi

Mókuska, ez tök vicces, amit a férjedék csináltak..... :lol: El tudom képzelni a két pasit, amint mondjuk kapnak egy nem várt ellenőrzést, és zavartan kapkodják a ruháikat fel....félreérthető helyzet.....hihihihihi.....nagyon tecccik....!!! :lol: :lol:
Én most ebédeltem, csirke brassóit.....bocsi :oops: én birok enni melegben is, legalábbis ma, a 30.cn-on, oly közel a pirikéhez, rámtör a farkasétvágy :oops: :oops:

Candi, te akkor most olyan ledéresen vagy felöltözve, hol igen, hol nem ???? :roll: :lol: Kollégák mit szólnak ??
zsizsik

Itt vagyok még!!!Köszi Candi,vigyázok!!!

Én is ledér vagyok:a legkisebb minimben és egy topban....és ömlik a viz a mellem közt :oops: mi lesz így velem??Csak be kell vizeznem a hajam :lol:

Kép Kép
meli1118

Nem irigylem a kismamákat,akik ebben a 40fokban óriási nagy pocikkal rugják az utolsókat!!Bár magamat sem,mert Én meg télen fogok esni-kelni a jégen!! :x

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?