Candi
Jéééé már ebédidő van??!!!
Ugy suhan az idő, h észre sem veszem.... Nekem még fől a borsóleves. Bár igazán nem is vagyok éhes. Vagyis én sem kivánom a kaját. Tegnap is este 10-kor ettünk egy nagyot
, de mit csináljak ha akkor esik jól
Zsizsik
Lili is nagyon szereti a szülinapi bulikat
Olyan izgalomban tud lenni, tényleg öröm szervezkedni nekik! Ő kiskorától nem nagyon szerette ha babusgatták -anyósom legnagyobb bánatára
Sógornőm mindhárom lánya nagyon szerette-sőt szinte el is várta. Lili meg mindig menekült
Most talán kicsit bujósabb, de egy izgő-mozgó, életrevaló kis teremtés, 5 p-nél tovább nem ül egy helyben
Szóval...levesem fől, felproszivóztam, felmostam, jöhet a vasalás
Egyébiránt a s....men is fut a viz és a fürdőben még mindig nincs vizünk
Tegnap apát kértem meg, h segitsen a hajmosásnál öblögetni a fejem. Gondolhatjátok milyen örömmel öntözte a fejemre a lavór vizet
Ja, tegnap a szerelvény boltban uuuuugy kiakasztottak...Bementünk, h a csaphoz vegyünk belső részt. Először az ár érdekelt volna, h egyáltalán megéri-e v vegyünk komplett uj csapot...Mondja az eladó, h kéne tudni a tipust, de azért kb. árat mondott amire apa ezermester sógora azt mondta, h ok, vegyük meg. (hozzáteszem, h kb. 5p-ig csak álltunk mire hozzánkszólt vki aztán mikor elkezdtük a mondókánkat rázenditett, h ki állitotta ilyen hidegre a klimát, igy megfáznak és szépen otthagyott minket
) Na gyorsan hazajöttünk megnézni milyen tipusu kell (merthogy apa vhol elhagyta a mintát
), vissza a boltba és mondjuk, h xy tipusu. Bemegy a pasi a raktárta erre kihoz egy kis doboznyit, h vegyitve vannak, válasszuk ki sztünk melyik lehet
az egyik méret 1mm-el nagyobb! Hát honnan a francból tudjuk! Akkor minek kérdezte a tipusát!!!!! Apával tanakodtunk mi legyen erre a pasi megint otthagyott minket szó nélkül! Na ki is jöttünk az üzletből és apa ma elküldte a melóhelyről a mindenesüket, h vegye meg
Szép kis eladók...