Új privát üzeneted érkezett!

Tontica

Helyes,ügyesen-okosan cselekedtél :)..Jobb félni... És bár én is úgy gondolom,hogy semmi bhaj,de ártani nem fog egy vizsgálat és te is megnyugszol(és mi is... :wink: )!
Jobbulást nektek,ez elég kellemetlen lehet.és ilyen hőségben is így megfázik?Igaz,ez a legrosszabb,amikor ki a hűvösből a melegbe,vagy fordítva... :? Szt próbálj homeos cuccokat adni neki,meg immunerősítőt... :roll:

Angel

Én csak bemásoltam :wink: !

anyapoc

Sziasztok!!!

Macs :) Ment galamb neked! Szegény urad! :wink:

Tildi! Neked most küldtem el a galambot!
És most olvasom hogy PCO-s vagy??? Emlékszel, hogy nem oly rég pont ezt analizáltuk nálad???
Nyugodj meg először is! Pesten nagyobb az esély találni egy jó PCO-s dokit! És igen: kapni fogsz metformint. Azonban ferde infónak tartom, hogy a metformin nem fog rajtad segíteni! Igenis fog!!!! Nyugodt szívvel válts dokit!!! Ez nem tud mit kezdeni a betegségeddel. Menj fel légyszi a lombikbaba.hu-ra, ott sok infót találhatsz. Vagy olvasd el az itteni PCO-s topikot! Tudod, nekem is PCO-m van, és én már tökéletes nyugalomba érzem magam! :)
Igen, az igaz, hogy nődokik nem írhatnak fel metformint, de nem mind!!! Én háziorvostól kértem beutalót az endrokinológiára!!!
Dehogy kell 10 évet várnod! Hülye doki!!! Közben meg csak nem járt továbbképzésre mostanság......Okriszti, Csakegy is tud neked segíteni ebben. No és a PCO-s topikban is aranyos lányok vannak!
Azon csodálkozok viszont, hogy eddig mit nézett a dokid UH-n??? Merthogy látni kellett volna ezeket a kis cisztákat már a legelső UH-n is!!!! :twisted:

Zsazsóka! Nyilván a Kaális honlapján olvastam erről a vizsgálatról. :roll:

Áfonya! Kiváncsi vagyok erre a stimus gyógyszerre! Majd számolj be róla! Jó?? :)

Tontica! Hát van szíved ilyen képekkel sokkolni bennünket ilyen melegben??? :D Rate igazi macsó!!

Angel! Én szeretem ám a tengerpartot is, azonban kifogtam egy olyan palit, akinek a bőre hókifli színű és úszásképtelen. :D
Még akkor is kiveri a víz, ha egy hídon megyünk át kocsival! Pedig én még biztatom is: Nem megyek gyorsan, nehogy leszakadjon pont alattunk a híd! :D

Bee
beebeey

No az előbbi hsz-em csak 4x szállt.... :twisted:

Moni drukk megy! :) viszont én tesztelnék....
beebeey

Jah! Junko / Csakegy! Hőmérőztem vasárnap reggel. :) 36,85 :D
Szóval hat rám is a meleg. Ma meg elfelejtettem mérni.
beebeey

Bocsi lányok, a smile lemaradt a végéről! :lol: Dehogy akarom leharapni a fejeteket! Csak megfogadtam a múltkori neg. tezst után, hogy soha többet nem tesztelek. Hacsak nem a dokim nyom egyet a kezembe UH előtt. :wink:
Izgulok, de kellemes ez az izgulás. Minden reggel kíváncsian ébredek, hogy mennyi a hőm, napközben várakozástelve megyek wc-re... Most lehet mindez hülyén hangzik, de így van. Közben émelygek, szurkál a pocakom, ennyi. Mindez lehet persze a mensi tünete is. Nézegettem a görbéimet, ebből még bármi lehet. 2 nap múlva már okosabbak lezsünk.
Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást, és mégegyzser bocsánat a lemardat smile-ért, nem akartam senkit megbántani!
Ugye nincs harag?
moni

Szia Lányok!
Úgy izgulok. Felrakom a görbém.Utálok csalódni, már úgy szeretném, ha sikerülne. :cry: Kép

Kép
Kép
sosi

Moni

Így már értem :D .Csak olyan furi volt az üzenet :wink: !
Drukkok mennek :)!A pociszurkálás nem csak a mensi jele,hanem a terhességé is :roll: !

Sosi

Nagyon jó a görbéd eddig,de pár napig még izgulhatunk,ahogy látom :wink: !

Tontica

Várunk ám a hírekkel :roll: !

anyapoc

Hát lányok megjöttem Pécsről, íme az UHos beszámoló: mindkét petefészkem PCO-s :cry: :cry: :cry:
Nagyon le vagyok most törve. Doki bácsi azt mondta arra a kérésemre hogy ugyan küldjön terheléses cukor és inzulinvizsgálatra, hogy elöbb várjuk meg a hormoneredményeket. De legalább nem mondott nemet.
Kicsit összedőlt most a világ (még egy doboz cigit is vettem pedig 2 éve nem dohányzom). Megyek és alszom egyet, hátha jobb lesz.
Köszönöm mindenkinek aki szorított nekem!!!
Vendég

Áfonya!

Tudom,én könnyen beszélek,de indulj ki a dolog pozitív oldalából (már ha van :? )!
Arra gondolok,hogy legalább kiderült és így tudtok tovább lépni! :roll:
Mindemellett sajnálom a rossz híreket :(....

anyapoc

Sziasztok!

Na megjottem!

Anyapoc:
Ezt mar mondtam egy parszor de TE EGY ANGYAL VAGY!!! :D
Jol beijedt az uram hogy rogton elvitt az ugyeletre, koszike! :wink:
De azt uzeni hogy: mond meg a forumos lanyoknak hogy ... :lol:

Az ugyeleten 1 orat vartunk :? elottem pont egy szerintem vetelo lany ment be mert nagyon fogta a hasat es gornyedve ment es nem volt nagyobb hasa mint nekem, bent is fogtak szegenyt. :cry:
Aztan bementem es nyomtam a nagy dumat hogy mar egy hete pecsetelek :lol: ami persze nem igaz mert csak parszol volt :wink: megnezett ultrahanggal es mondta hogy: MINDEN RENDBEN, ELO MAGZAT, KORANAK MEGFELELO! :D :D :D
ES mutatta hogy je, egy csepp ver sem latszik a keszuleken en meg csak pislogtam nagyokat. :wink:

A kepet meg se mutatta csak odacsatolta a papirokhoz es elkuldott a francba. Fel tudtam volna pofozni! :evil: De a lenyeg hogy minden ok es hivatalosan is babas vagyok! :D
Amikor kimentem kerdezte az uram hogy na, fiu vagy lany? :mrgreen:

Afonya:
Nagyon sajnalom a rossz hireket de ne add fol, ezt kezelni lehet es nemsokara babas leszel!!!

OKriszti:
Mikor jon mar haza az anyostol? Olyan kivancsi vagyok!!!

Sosi:
Szupi a gorbed, nagyon drukkolok!!!

Moni:
Holnap minden kiderul szerintem! Ha nem jon meg akkor minden ok!!! Ezer drukk!!!

Beebeey:
Koszi a bokot a fiam neveben, na varj csak ha kislanyod szuletik csinalunk egy talalkat! :lol:

Lanyok mennem kell mert apa igenyt tart ram amig Rate alszik! :wink:

Ja, kepzeljetek azt almodtam hogy kislanyom szuletett es gyonyoru volt! :D Mindenki kerdezte hogy hogy hivjak en meg mondtam hogy meg nem dontottuk el. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Huh...nagy kő esett le a szívemről :)!
Akkor most nekem köszönheted az UH-ot? :wink:
Miért is vagyok én angyal? :roll:
Szuper,hogy minden rendben,azért vegyétek komolyan,ha bmikor előfordulna,nincs mese,irány a doki!!!! :)
A dokit meg tojd le :lol: !
Álom: :) állítólag az ilyesmi bejön :).Én Villőnél teljesen biztos voltam benne,hogy lányka :).És fiúnevet nem is választottunk,bár később az UH is minket igazolt :).Még szülőszobára is úgy mentem,hogy nem volt fiúnevünk,pedig biztonság kedvéért szerettem volna...És szülés után kérdezték csak meg,hogy mi is lesz a neve a pici lányka :D ....

Na megyek,nem rontom a levegőt :wink: ,aztán irány a strand 8) !

Pusszancs

anyapoc

Sziasztok!

Tontica!
Jó nektek,hogy tenger mellett laktok :D
És örülök,hogy minden rendben+legalább láthattad a babácskádat :) előbb,mint eredetileg.

Sosi,Moni!
Mindkettőtökért nagyon szorítok :D :D

Áfonya!
Nagyon sajnálom :( Most vissza kell menned majd a dokidhoz?
Remélhetőleg minél előbb megkapod azt a csodabogyót.És tényleg így van,hogy elszomorító,ha az embernél találnak valamit,de legalább már nem sötétben tapogatóznak,hanem tudják,hogy mivel kezeljenek.

Egy kérdés?
Ti fürödnétek terhesen a balcsiba?

KépKép
takido

Áfonya,
ó, sajnálom, hogy PCO :( Remélem a doki valóban továbblép a hormon után, és minél hamarabb tud segíteni a bogyó!

Basszus, rövid időn belül két ilyen hír! :cry:

Tontica,
hurrá! És szuper, hogy láttad a kicsit! Nunával álmodtál? Legyen! :D

Takido,
azt hiszem én nem fürödnék... de állítólag most elég tiszta a Balaton!

Bee,
az én pasim se éppen bronzszínű, viszont úgy beúszik a tengerbe, hogy azt hiszem sose látom többet! :shock:
angel37

Takido!
Hát a csodabogyó attól tartok csak biztatás volt, ráadásul azelött mondta hogy kiderült volna a PCO... tehát nem tudom létezik-e nekem csodabogyó :( Nem akarok negatív lenni, de a sokk friss, nagyon fáj és én különben is hajlamos vagyok nekikeseredni.
Majd jövő hét szerdán megyek vissza 21. napos vérvételre, meg a következő ciklusban 3. naposra, aztán kisírom a terhelésest...
Én személy szerint fürödtem terhesen a Balcsiban is, Duna holtágban is... értem én hogy vigyázni kell az embernek magára na de mégsem élhetünk steril burokban! De ha bizonytalan vagy kérdezd meg a dokidat hogy ajánlja-e, szerintem nem lesz ellene kifogása.
Vendég

Ja és köszönöm Angel, Anyapoc, Takido, Tontica és mindenki másnak a biztatást!!! Jobban leszek nemsokára megígérem (és nem és nem sírom lázasra magam azon milyen igazságtalan az élet :cry: )
Vendég

Áfonya,
ide jöhetsz bármikor, mi itt leszünk! :)

És hidd el, vagyunk még itt egy páran, akik szívnak az élet igazságtalansága miatt! :wink:
angel37

Moni, Sosi! :)
Drukk nektek!!!

Áfonya!
Nagyon sajnálom a nem jó híreket. :cry:

Tontica! :)
Örülök, hogy végre voltál dokinál és annak még inkább, hogy minden rendben!!!

Én meg ma 1. cn-on vagyok.... :x
zsazsóka73

Anyapoc:
Igen, miattad mentunk mert jol raijesztettel a paromra! :lol: Igy kell ezt csinalni. Lehet hogy bejon ez az alom dolog mert a a fiamnal fiukkal almodtam pedig akkor is lanyt akartunk. :D

Takido:
En furedtem a tengerben, szerintem nem art csak vigyazz fol ne fazzal es meg ne egjel a napon! Tehat csak szepen fokozatosan es ne sokat!

Angyal:
Igen, komolyan beleneztem a pelusaba almomban hogy lassam fiu-e vagy lany es nunija volt. :lol:

Sajnos sokan vannak akik szivnak az elet igaszsagtalansaga miatt, pl. akik meghalnak fiatalon. :(

KépKép
KépKép
tontica

Takido

Én fürödtem terhesen a Balcsiban.Őszintén szólva (és biológus szemmel :wink: ) jobban jársz a Balcsival.A természetes vizek tisztábbak,mint a zárt fürdők.Van természetes öntisztulásuk,aminek következtében kisebb az esély a kórokozók elszaporodásának.És bár egy-egy strandon a felkavart homok miatt nem látszik,de a Balcsi vize tényleg tiszta. :)
Msrészről a zárt méhszáj nem igen enged be oda semmit,ami nem odavaló.Inkább vigyázz arra,hogy fürdőruciban ne ülj le közösen használt székekre,meg egyebekre.
Most jöttünk amúgy a strandról és nem egy terhes nőci fürdőzött.Az már más kérdés,hogy a nőgyógyász nem javasolja,mert nem akarja vállalni az esetleges kockázatot... :?

Áfonya

Szuper hozzáállás! :)

Tontica

Ja,értem már :wink: !Csak ki ne kapjak a párodtól :oops: ....

anyapoc

Köszönöm szépen a válaszotokat!

Tontica!
Ettől függetlenül gondolom elmész a következő vizsgálatra..?
A tenger valahogy számomra se kérdéses.Nem tudom miért,de ahhoz alapba nagyobb bizodalmam van.Igaz mostmár a többiek is megnyugtattak a balcsival kapcsolatban.

Áfonya!
Tényleg irigylésre méltó a hozzáállásod.És nyugtasson az is,hogy nem egy PCO-snak sikerült már a baba. :D

Anyapoc!
Örülök,hogy ezt írtad.Nagyon rossz lett volna,ha egész nyáron csak a partról néztem volna a többieket.Ugye aki a balcsi közelében nő fel,annak hozzátartozik a nyárhoz,hogy a legtöbb szabadidejét ott tölti,és fürdés nélkül sajna nem lenne az igazi.
Gyerekek élvezték a strandolást? Gondolom már jó meleg a víz.

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

:oops: rég nem jártam erre .... de látom zajlik az élet rendesen.

Tontica úgy örülök, hogy minden rendben van veed illetve veletek :)

Én úgy érzem kezdem félvállról venni a dolgokat. Valamelyik nap az uram kérdezte hogy hányadik napon vagyok és nem tudtam megmondani .... valahogy most nem is várok semmit. Nem is mérem minden nap a hőmet sem.

Szurok mindenkinek akinek kell :)
kokusz

Kép

Sziasztok!

Ime a görbém.

Ha leesik már ne reménykedjek????????????
gizmixxx

SZiasztok!

Na, hát elhoztam a hormoneredményt a kórházból, és azóta nem vagyok túl boldog :(
Prolaktinom duplája a megengedettnek :cry: azt hittem tökély hőgörbék, PÉ+progi meg minden mellett ez nem történhet meg. Ha nem lennék elzáródva, még örülnék is, hogy megvan a gond, de így csak egy rohadt plusz nyűg :cry:

Gondolom most hónapokig ezt fogjuk kezelgetni, aztán majd valamikor lombik, és ha minden jól megy, még lehetek a saját gyerekem nagymamája :roll:

Na de majd pénteken megmondja a doki, hogy mi legyen...
angel37

Hát ez tényleg nem jó hír, de azért nem olyan nehéz orvosolni, nem? Persze most inkább az a baj, hogy megint csúszik minden. Engem is ez idegesített a legjobban mikor elmaradt a HSG-m. Plussz 2 hónap!

Én múlthét hétfőn voltam vérvételen, pajzsmirigyet néztek. Csak elfelejtettem mikor lehet menni az eredményért. 2 hét ez is? Valaki segítsen!

Móni! Teszteltél?

Kép

Kép
kamilla306

Angel! Nagyon átérzem a gondodat, sajnálom hogy ez is közbejött, én is nehezen viselem az ilyen nem várt dolgokat, ha meg csúszik miattuk minden azt még nehezebben :(
Ne aggódj, kapsz Bromokriptint (én is szedem pedig nem is magas a prolaktinom "csak" tej van a mellemben) az első 3-4 napban rosszul lehetsz tőle de ne add fel, hamar megszokod és rendbeteszi az a fránya prolaktint! Kitartás! :wink:
Vendég

Sziasztok.

Vége van az ISO-nak így tudok kicsit jönni.

Csupa-csupa rossz hír, szomorú vagyok.

Zsazsó!
Egyszerűen nem értem miért nem sikerül.

Ildi!
NA ezt sem gondoltam hogy PCO-s vagy. De hát ez hogy nem derült ki elöbb?
Minden esetre a 25 milis tök szép és ha repit is kaptál azért lehet reménykedni. A doki váltás sztem is meggondolandó. De ha nem is váltaszt, mutasd meg magad egy másinak is, hogy ő mit mond.
A leveledre még idő hiányában nem tudtam válaszolni, de fogok.

Áfonya!
Nálad is PCO? Tényleg sajnálom.

Angyal!
Tényleg várjuk meg mit mond a doki. talán könnyen kezelhető a dolog.

Tonti!
Na legalább ti jól vagytok. Hát ha nem lányod lesz, nagyon fogok csodálkozni. Arany bogár a fiad!

Bee!
Úszásképtelen hókifli?

j.
Vendég

Köszi csajok! :)

Tudom, hogy nem komoly a dolog, csak ezaz, hogy már megint csúszás, várakozás, és ugye a Kaáli nélküli hónapok mind mind üresjáratok, mert term. úton esélytelenke vagyok :(

Kamilla,
a munkahelyen a vérvételkor néztek TSH-t is, egy héten belül megvolt!
Drukk a HSG-hez! Mikoris mész?
angel37

Kamilla!
Nem fogok tesztelni. Legalább amíg nem jön meg reménykedhetek. Ha negatív lenne, akkor csak idegeskednék, hogy miért nem jön meg. ÍGy legalább pár napig "kismamának" érezhetem magam, amíg nem jön meg. Ha megjön hajrá inszem, ha meg nem, hát az meg szuper lesz!!! :lol:
moni

Móni!
Megértelek. Nekem sose szokott késni, úgyhogy még sose éreztem magam "kismamának" még egy napig sem. A leghosszabb ciklusom 26 nap volt. :( Kivéve mikor kimaradt egy teljes mensi, de akkor meg olyan lapos volt a görbém, hogy tudtam nem lehetek terhes.

Na mennek tovább a drukkok!!!!!!!

Még egy kérdés. HSG után másnap fogok tudni dolgozni menni? Nem fog görcsölni nagyon a hasam? Vagy vegyek ki szabit? (Szerdán megyek)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Tudsz menni dolgozni. Nekem közvetlen utána sem volt semmi bajom. Picit fájt a hasam mire hazabuszoztam, meg rossz volt a kedvem.

j.
Vendég

Sziasztok!

A görbém:

Kép

De nagyon attól tartok, meg fog jönni.. Sokat fájdogál a hasam.. :?

Jerusha
jerusha

Kamilla,

fogsz tudni dolgozni menni! :)
A hercehurca ellenére én is képes lettem volna, de sajna ottfogtak!

Szóval szerda? Drukk! A röntgennek is!
angel37

Moni!

És a múltkori, az hányadik negatív teszted volt?
Én még sosem csináltam, és nem tudom, hogy csináljak-e, és ha igen, mikor...
Nagyon drukkolok neked! :D

Zsóka,
:(

Áfonya: :( nagyon sajnálom, de gondolj arra, hogy milyen sokan lettek PCO-val is babásak..Lesz megoldás, ez egész biztos.

Kókusz!

Szerintem ez jó. Ha az ember nincs annyira rágörcsölve, könnyebben is sikerül, meg a lelkének is jobb. (Na persze, más az elmélet, és más a gyakorlat. Elméletileg én sem szeretnék folyton erre gondolni, de mostanában ez nem nagyon megy...) :roll:

J
jerusha

Sziasztok!

Jaj, Jaj ANGEL!!! Ne már!!! :cry: :cry: . Dehát régebben néztek neked prolaktint nem? És most hirtelen felszökött??? Ez nagyon rossz! Teljesen elszomoroítottál. Azért ami késik nem múlik. :lol:

Kamilla! Nekem a tsh-m már harmadnapra megvolt!! :lol:

Moni mindenki neked szurkol csak én nem vagyok képben hanyadik dpo-d is a mai??

Junkó! Akkor kis szusszanás a sok meló közepette! :lol: Bocs de elfeljtettem, hogy nálad mi van! Spontán próbálkozás szept.-ig?? Ugye??

Bee! Hát eddig nem volt ilyen a petefészkem. Komolyan tehát nem a doki a hülye mert hát én is láttam az uh-képet és nem volt ilyen. Ezért is érintett ilyen rosszul. De így legalább magyarázatot kapok, hogy mért ilyen ritka a mensu és miért is nem tud kiszabadulni a pete. A hsg-t még megvárom utána gondolkodok a váltáson. Köszi hogy ilyen sokat írsz nekem. És egyáltalán nem vagy toakodó! De te nem vagy pco-s ugye? Mióta is próbálkoztok?

Gizmixxx! Szerintem nem fog leesni! Megvolt az a pé!! :lol:

Kokusz! Igen így kell csinálni! Én is így vagyok. Látjátok sokkal jobb a vidám nyár, mint a begubózós tél!! Persze annak is megvan a szépsége, de mindíg olyan sötét van!! Nem lehet semmit csinálni csak sex-elni!!! :)

B. Ildi! Köszi szépen a privit! Veled mi újság?

Áfonya! Nahát te is pco??? Érdekes de ugyanazon mentél keresztül mint én. Én is nagyon sírtam. de jó volt kisírni magam. Én is ugyanezen mentem keresztül, hogy miért pont velem? Rosszul érintett a dolog hogy beteg vagyok! :( Nyugodj meg egy pár nap és neked is jobb lesz! Tudod én reménykedek, hogy meg tudnak gyógyítan. Megkérdezhetem, hogy neked van-e túlsúlyod?
Mert nekem a versenysúlyomhoz képest van! Úgyhogy most abban reménykedek, hogy ha azt leadom akkor rendeződhet a dolog! Azt mondta a doki, h vastag a petefészkem kérge és nem tud kiszabadulni a pete. Gondolom ha leadom a kilókat lemegy onnan a zsír és ki tud szabadulni! Pco-sok ez hogy van???

Takidó! Hogy vagy? Tünetek gyötörnek még??

Víz!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát mi tegnap ott léptünk akcióba!! Nem lehetett leállítani apát!! Nagyon oda volt! Úgyhogy bele kellett mennem a dologba nehogy v.mi baja legyen :lol: Nagyon jó volt. próbáljátok ki!! :lol: Én imádom a vizet!! Remélem nem kell majd lemondani róla!!

Csüt. este megyek belgyógyászatra egy dietetikushoz! Remélem tud segíteni.

Pusza
Vendég

SZia Tlidi,
a prolaktint eddig nem néztek, de hát egyszer mindennek eljön az ideje! :wink:
Arany vagy, de ezen tényleg ne szomorkodj! :lol:

A többi hormonom legalább okés! :roll:

Asszem Bee is pco-s :(

Az jó, hogy mész belgyógyászhoz! Cukor mérések lesznek?
angel37

Angel!

Annyira beleéltem magam az augusztusba veled kapcsolatba!
Én abban voltam, hogy amikor neked a progit nézték akkor a prolaktint is.
Egyébként meg nem értem! Állítólag a magas prolaktinnak pont az az átka, hogy lenyomja a progit! És az neked jó volt!!
na már megint kombinálok! Annyi félék vagyunk mi emberek, hogy az elképesztő. Baromi sokmindent vagyunk képesek produkálni!

Hát még nem tudom mi lesz. a háziorovos csak annyit mondott, hogy vigyem minden eddigi nőgyogyis leletem. De gonolom a pco láttán első dolga lesz a cukor vizsgálat.(Vagy a mertformin felírása)
Vendég

Tlidi :)
hát ez az! Tököm kivan, hogy mindig produkálok vmi furát! :shock:
PÉ-t is gátolhatná, márpedig az is van, tényleg jó erős progival! :shock: Mondjuk csak egycsillagos, lehet, hogy azért nem zavar bele semmibe... :roll:

Luth. fázisban néztek hormont, a prolaktin akkor nem igazán mérvadó!

Én is nagyon úgy vélem, hogy az augusztusnak lőttek... és az bosszant, hogy az összes természetes hónap meg reménytelen! :(

Drukkolok neked a belgyogyihoz! Remélem gyorsan haladtok a vizsgálatokkal, és felvési a doki azt a metformint!
angel37

...a franc! Nem igazság, ami itt történik!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

tlidi: :(
Sajnos nem ennyire egyszeru, de ha lefogysz az azert segiteni fog nehany hormon gondot rendezni, sot az inzulinrezisztencian is javit valoszinuleg... En ugy tudom a petefeszek kerget a sok ciszta okozza, ettol vastagodik meg a kereg. Viszont ha elkezdesz majd metformint szedni idovel javul a szervezetedben az inzulin allapota es ezaltal a cisztak elkezdenek felszivodni es a kereg vekonyodik majd. Kicsit olyan ez, mint amikor sok bubodek van a viz tetejen es a viz aljarol kuldesz fel buborekot. Minel tobb a fenti buborek annal nehezebben jon ki onnan. Szoval szerintem a legfontosabb kezdjel el metformint szedni aztan vedd elo a turelmed, ami nekem koztudottan nincs :oops: es varjal mert az megteszi majd a hatasat. Biztosan fogsz babasodni csak ido kerdese.
Ne lepodjel meg ha a haziorvosod meg nem is hallott arrol, hogy a pco-t metforminttal lehet kezelni, az enyem sem ismerte. Menjel el endokrinologushoz, oda kerjel tole beutalot vagy/ es diabetologiara. Altalaban csak ott ertenek hozza, bar ott sem mindig. :x Jo, hogy mesz belgyogyaszatra, de ha megsem tudnanak neked segiteni majd keritunk neked masik dokit!

Nalam sem sok jo hir van, majd megprobalom betenni a gorbemet. Mar azt hittem szombaton megvolt a peteeresem, de ma a hom megint a beka fenekenel volt, mondjuk elvileg teljesen kitakarozva aludtam ventillatornal, meg nyitott ablaknal, de 28 fokban :( Nem is birtam igazan huzamosan aludni, folyton felebredtem a melegtol... Nem tul megbizhato ma a meresem. :x

angel:
Sajnalom a prolaktin gondot. Viszont nagyon jo, hogy megneztek es terhesseg elott beallitjak, mert ha magas vetelest is okozhat igy ezt elkerulitek. Mindig mondogatom magamnak igy ket nem sikerult terhesseg utan, hogy a babanal nem az a fontos, hogy megfoganjon hanem az is a fontos, hogy megmaradjon...

jerusha:
Tesztet nem csinalsz? Nem olyan rossz az a gorbe, igy felefele ivelve a vegen...

gizmixx:
Csak homerovel nezed a peteerest? Hianyzik az a par adat, de ha mar regebben volt a peteeresed akkor nem olyan jo, hogy zuhan, ha meg ahol jeloli, akkor nem annyira rossz azert ez a gorbe.
:lol: :lol:
baratodildi

Tlidi!

Milyen víz? Mi van? Lemaradtam valamiről? ...mert azt nagyon nem szeretném! :D :D :D

Livi

bali78

14 v. 15 DPO ma.
moni

Ildi:
Hát, arra gondoltam, hogy ha még csütörtök reggel is fent lesz a hőm, akkor csinálok egyet.... A múlt hónapban is csüt. reggel akartam, de szerda este 11-kor megjött.. :evil:
Tegnap nagyon émelygős voltam, de hát ki nem, ebben a melegben? Főleg, ha az ember még várja is a rosszullétet, akkor biztos, hogy jön... :D
Nem akarok nagyon reménykedni még.

J
jerusha

Moni:

nekem is! :)

J
jerusha

Ildi: sajnálom, ha nem volt PÉ... azért megy a szurok... az előző ciklusod tankönyvszerű volt :)

Kitakarózva alvás: amióta hőség van, egy szál bugyiban alszok takaró nélkül.. és még így is melegem van... és ez így még mindig felnyomta a hőmet vagy 1-2 tizeddel... betakarózva hőgutát kapnék valszeg :)
Vendég

B.Ildi,
Igen, sajnos tudom, és abszolút igazad van!
Jujj, a két sikertelen alkalom eddig nem esett le... nagyon sajnálom! :cry:

Bali,
igen, vmi nagyon sújtja ezt a topicot :(

De miért? :shock: Olyan rendeskedvesaranyos lányok vagyunk!!! :mrgreen:
angel37

Angel!

Ahogy mondod! :D :cry:

Livi

bali78

Hali!

Angel!

Remélem promo-val sikerül rendezni egy-két hónap alatt ezt a hülye prolaktint.
Nem akarlak biztatni, de reménytelen dolog nincs.
Sajna ehhez a dologhoz nagyon nagy türlemre van szükség. Egyébként szerintem tökéletesen működő szervet nincs.
Nekem is luth fázisban nézték a prolaktint! az nagy baj!!?

Moni! Hu az több mint biztató. Mikor mész orvoshoz?? :lol:

B.Ildi! Akihez megyek az belgyógyász diabetológus. Én is úgy örültem mikor a háziorvosom mondta,mert én azt hittem hogy csak belgyogyi. CSak azért voltam a házinál, hogy adjon beutalót a belgyogyihoz. Egyébként igen el tudom képzelni, hogy nem mindegyik diabetológus írja fel a metformint pco-ra. Hát ha nem írja fel akkor majd kérem a segítégeteket.
Várom a görbédet! Bár azért nem teljesen mérvadóak a görbék. Voltak itt már fura dolgok!
Alvás nálam sem nagyon megy. Forgolódok rendesen.

Jehruska! szerinem én még nem is üdvözöltelek. Hát ÜDV.

Bali!! Vedd csak elő a fantáziád!! Víz+nő+férfi=??? Na mi?? Meg is beszéltük apával, ha ilyen meleg lesz köv. hónapban akkor az éles napokon is megpróbálkozunk vele. :lol: Bár ez is szuris ovi utáni 12 órával volt. :lol: Ja jövő hónapban nem, mert hímivarsejtőlő betadin kúpot kapok a hsg előtt! :cry:
Naggyon jó volt! Utána mondom apának,"te a szomszédok nagyon csendben vannak, szerinted látták a műsort?"
Pedig én mondtam apának, hogy legalább várjuk meg míg besötétedik! :lol: De hajthatatlan volt!
Vendég

Ha a helyzet változatlan lesz, akkor jövő hét elején.
De tegnap bezséltünk, és mondtam 30. napon vagyok, és általában 28 szokott lenni, majd lekopogtam, hogy remélem nem kiabáltam el, erre férjem, pont most kiabáltad el, erre dokim: hát igen... :lol:
moni

Tlidi,
ja, reménytelennek messze nem tartom, de elegem van, hogy mindig van vmi... :twisted: Kettől előre egyet hátra érzésem van... vagy inkább egyet előre egyet hátra :shock:
Nyilván kapok bromót, oszt az lerendezi a problémát, csak ez a nyavalyás csúszás :(
Na de megpróbálok nem nyígni előre, majd pénteken megmondja a doki! :roll:

Nem, nem, dehogy nagy baj, hogy luth. fázisban nézték nálad, mert valamit az is mutat! :) Ha magas lenne, akkor magas lenne ciklus második felében is!
A női hormonok 2-5. nap között a leginformatívabbak (kivéve a progi), ezért szokták ekkor nézni! M. utáni napokban a szintjük a legalacsonyabb. Majd PÉ előtt megy fel az LH és az E2, de ezt úgyis tudod! :)

Kapsz betadint hsg előtt? Nem mindenhol foglalkoznak vele, de jobb a békesség!
Ilyesztő színű trutyi, mikor kifolyik! :shock:
angel37

Tlidi!

ööööö....... Majdnem mindent értek :shock: de van medencétek? Mert a panelfürdőnkben ezt én mégis nehezen tudom elképzelni, csakúgy, mint a strandon.... :D

Livi

bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?