Sziasztok!
Jaj, Jaj ANGEL!!! Ne már!!!
. Dehát régebben néztek neked prolaktint nem? És most hirtelen felszökött??? Ez nagyon rossz! Teljesen elszomoroítottál. Azért ami késik nem múlik.
Kamilla! Nekem a tsh-m már harmadnapra megvolt!!
Moni mindenki neked szurkol csak én nem vagyok képben hanyadik dpo-d is a mai??
Junkó! Akkor kis szusszanás a sok meló közepette!
Bocs de elfeljtettem, hogy nálad mi van! Spontán próbálkozás szept.-ig?? Ugye??
Bee! Hát eddig nem volt ilyen a petefészkem. Komolyan tehát nem a doki a hülye mert hát én is láttam az uh-képet és nem volt ilyen. Ezért is érintett ilyen rosszul. De így legalább magyarázatot kapok, hogy mért ilyen ritka a mensu és miért is nem tud kiszabadulni a pete. A hsg-t még megvárom utána gondolkodok a váltáson. Köszi hogy ilyen sokat írsz nekem. És egyáltalán nem vagy toakodó! De te nem vagy pco-s ugye? Mióta is próbálkoztok?
Gizmixxx! Szerintem nem fog leesni! Megvolt az a pé!!
Kokusz! Igen így kell csinálni! Én is így vagyok. Látjátok sokkal jobb a vidám nyár, mint a begubózós tél!! Persze annak is megvan a szépsége, de mindíg olyan sötét van!! Nem lehet semmit csinálni csak sex-elni!!!
B. Ildi! Köszi szépen a privit! Veled mi újság?
Áfonya! Nahát te is pco??? Érdekes de ugyanazon mentél keresztül mint én. Én is nagyon sírtam. de jó volt kisírni magam. Én is ugyanezen mentem keresztül, hogy miért pont velem? Rosszul érintett a dolog hogy beteg vagyok!
Nyugodj meg egy pár nap és neked is jobb lesz! Tudod én reménykedek, hogy meg tudnak gyógyítan. Megkérdezhetem, hogy neked van-e túlsúlyod?
Mert nekem a versenysúlyomhoz képest van! Úgyhogy most abban reménykedek, hogy ha azt leadom akkor rendeződhet a dolog! Azt mondta a doki, h vastag a petefészkem kérge és nem tud kiszabadulni a pete. Gondolom ha leadom a kilókat lemegy onnan a zsír és ki tud szabadulni! Pco-sok ez hogy van???
Takidó! Hogy vagy? Tünetek gyötörnek még??
Víz!!
Hát mi tegnap ott léptünk akcióba!! Nem lehetett leállítani apát!! Nagyon oda volt! Úgyhogy bele kellett mennem a dologba nehogy v.mi baja legyen
Nagyon jó volt. próbáljátok ki!!
Én imádom a vizet!! Remélem nem kell majd lemondani róla!!
Csüt. este megyek belgyógyászatra egy dietetikushoz! Remélem tud segíteni.
Pusza