Na sziasztok!
Itt vagyok! Dávid elaludt,reggel korán kelt,mert mentem a korházba Afp-re.
Most meg kényeztetnek
,és közben nektek írok.A hugom(szakdogás
)éppen megcsinálja franciára a lábamon a körmöt,és masszírozza a talpam,isteni!
Nagyon jó volt a Balatonon,szép időt fogtunk ki,jó meleg volt a víz és hideg a sőr
Akkor most megpróbálom pótolni az elveszett fotókat:
Ilyen időben indultunk pénteken:a Gyömrőin állt a víz,a kocsik alíg mertek belemenni:
Azért kialakult mire odaértünk,és fürödtünk is.
Sokat játszottunk:
Siófokon sétáltunk szombat este,nagyon szép parkot alakítottak ki a sétáló utcával szemben:(Jókai park)
Találtunk egy nagyon jó játszóteret is:
A csuzda volt a legmókásabb:
Így imádott a keresztfiam:
Dávid is kapott kendőt a hétvégén,annyira tetszett a Bencié:
Így kidőlt strand után,leesett a feje ,de nem lehetett hátradönteni,mert akkor balhézott:
A tökéletes férfi test:
Na egyelőre ennyi,de rengeteg van amúgy.
Dia!
Gratula Gabikának a féléves szülinaphoz,nőjjön nagyra:
Nagyon édi még mindig a képeken,remélem szerdán élőben is megláthatom.
Miért nem pancsizhat?Egy kis kádban kint az udvaron?Biztos élvezné!Nem strandon,de kint egy lavorban például,persze te tudod.
Majd kiváncsi leszek a Gabika szobájára,megmutizod,ha kész lesz?
Mi az az elbocsátó?
Jucu!
Köszönöm jól érzem magam,és még mindig elég jól viselem a meleget
Olyan drágák vagytok mindig megkérdezi valamelyikőtök,hogy hogy vagyok,köszönöm nagyon jólesik.
Sajnálom,hogy nem jött össze az uh.
pedig nagyon szorítottam.
Dávid a kullancsot anyósomék nyaralójában Tápiószentmártonban szedte össze,annyira még nem furodott bele,de lesöpörni már nem tudtam róla,így apa az óramutató járásával ellentétesen kicsavarta,és a feje is kijött,de azért megmutizom a dokibácsinak,de nem látszik semmi azóta se. És oltóanyag hiány van erre agyhártya ellen
nem tudom mikor tudom beoltatni.
Köszi a receptet! Kifogom próbálni!
Évi! További jó pihenést ,élvezd a jó időt!
Judit!
Nembaj,ha kicsit később érek oda? Dávid elég későn kel,mire feltápszkodunk lesz vagy 8 óra,mire beérünk,hát..........
Hol találkozzunk azt beszéljük meg,a fürdőnél nem messze van egy klassz játszótér és árnyékos is,na meg ott a tó is az is hűsít.
Mit viszünk?
Csilla!Móni!
Merre vagytok?
Na puszoka! Ildikó