Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Dia:
Köszi, köszi:) holnap hazafelé majd kitérünk szegetszentmiklós felé kicsit megnézni.főleg ha sikerül az állás.

Judit:
Nagyon-nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!
Benci még mindig imádnivaló!:)

Ildi:
jó lehetett apával utazni:) Mi is megyünk ahova cska lehet apával:) bár holnap flórát nem viszsük,mert anyós már nem dolgozik(tanárnéni) és így itthon marad majd jönnek a balcsira és ott találkozunk.Addig meg fürdik a balatonba:)

Az édes kis segédem :wink:

Kép

Annyíra meleg van kinnt, hogy nem bírom inkább bejöttem gépezni.Rákénne venni magam egy kis vasalásra :cry:
Akartam sütni is, de nem hiszem, hogy nekiállok.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Judit,
édi Benci ezeken a képeken is. Már alig várom, hogy talizzunk és személyesen is láthassam. Látom megvan a bili. :lol: Hajrá! :wink:

Ildi,
hát sokat gondolok Rád. Ez a meleg. Ha minket így kifingat, neked se lehet piskóta. :? Igaz, nálunk inkább Gabika sínyli meg, nem tudom mit csináljak. 31 fok van ventivel idefenn, lenn ugyanennyi és minden tiszta kutyaszőr, mert vedlik az ónémetjuhászunk. Olyan mintha bírkánk lenne. :? Szegény, sajnálom, mert neki meg aztán pláne pocsék. :? Csak hát így a gyereket nem tudom levinni. ja és Anyósnak itt vannak a barátai, lenn iszogatnak meg okoskodnak. Rájuk se bagyok igazán kíváncsi. :?

De, most elkezdett dörögni és esik a z eső. :roll: Csak lesz pici lehülés. :roll: Egész nap be volt borulva, olyan feszült volt még a levegő is. Gabika meg hisztis... :? én meg lassan kiugrom az erkélyen :? , vagy újra megtámadom a plüss bírkát..... :twisted:

Kép
dianab

Jaj Évi,
és Flóra nagyon ügyes!!!!! :D :D :D :D

Kép
dianab

Sziasztok!

Itt óriási zuhi volt az előbb,nem is mertem bekapcsolni a gépet.... :oops: dörgött, villámlott és nagyon sötét lett hirtelen,de legalább kicsit lehűlt a levegő8)

Dia!édi vagy,de valahogy még egyelőre nagyon jól viselem ezt a hőséget,lehet,hogy még nem akkora a hasam,így könnyebb egy kicsit.Körülöttem mindenki "szenved"én meg egyelőre nem érzem hogy olyan túl meleg lenne!!!Biztos felborult a hőháztartásom,de bírom........Majd augusztusban leszek kíváncsi :oops: :oops: :oops:

Dávid is egy szál pellusban van egész nap,de van mikor csak egy bugyeszt adok rá. És éjszaka is jobban alszik,mint valaha....... Kép
Mondjuk napközben sokszor megmosom a kis arcát és a kezeit,és ha tehetjük kint lubizunk a medencébe.....

Eldícsekedtem már,hogy egyszer már belepisilt a Wc-be? :D Nem akart ráülni a bilire,gondoltam megpróbálom a Wc szűkítőt és bevált,persze azóta se ismételte meg,de ez már előrelépés ahhoz képest,hogy amúgy meg semmi hajlandóaságot nem mutat a szobatisztaság felé. :oops: (nem bánom,nem akarom erőltetni,csak azt hittem könnyebb lesz,de nem zavarja egyelőre a pellus)

Ez az átka a hosszúszörű kutyáknak.... Kép sajnos.
Mostmár talán lehűlt a levegő,kicsit majd könnyebb lesz Gabusnak is. :wink:

Évi!
Micsoda segítséged van! Kép
Én is elfogadnám néha.Takarítást is vállal?Mert akkor küldheted! Kép

Hétvégén megyünk a Balatonra két családdal és a gyerekkel :wink: remélem jó idő lesz,mert tavaly se tudtunk fürdeni :(

Ildikó

Így mászkált a strandon egyedül:
Kép
Azt nem is mondtam,hogy kullancsot szedtünk ki a Dávid lábából,úgyhogy mégiscsak beoltatom még az idén agyhártyagyulladás ellen is. Kép
Tudtok valamit arról,hogy le kellett volna adni a kullancsot valahol?Mert az apa drága összenyomorgatta és eldobta....remélem nem volt fertőzött :cry: most figyelem nehogy bepirosodjon,és reménykedem.
ilgya1

Sziasztok!!

Itt nem esett az eső és nem is dörgött az ég:( Pedig jó lenne!!
Flóra 7 órakor elájult a konyhában a széken és azóta is alszik.)-kor felkelt, mert nagyon szomjass volt, de most a szobánkban hűsöl, propis lámba alatt:)

Ildi:
Nagyon ügyes Dávid!!

Tényleg ne eröltessed a bilizést,amíg nem mutat hajlandóságot a pelusnélküli életre:) Tapasztalat:)
Holnap mi is megyünk fürdeni a balcsiba:) Aztán szombaton megyünk nyaralni Fertődre 1 hétre.

:)Takarítást nem vállal, de főzni szeret:)

Kullancsot nem hiszem, hogy lekelett volna adni...

Szóval csajok most búcsúzom tőletek 1 hétre.Július 2-án jövünk haza.
Mindenkit puszilok. Pocakosok nem pocisok vigyázzatok magatokra!!

Így aludt el:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

pontosítok 9-kor felkelt , mert szomjas volt :lol:

Sziasztok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Nincs valakinek valami jó ötlete egy válalkozáshoz.Amihez nem kell nagy beruházás,de hoz egy kis plusz pénzt a kasszába.
Olyan melegem van még gondolkodni se tudok.
Valami melót kikell találnom,mert 4 gyerköc mellett nem tudok visszamenni 12 órába dolgozni.Az anyasági meg csak 25 ezer körül van,az semmire nem elég. Kép
Bence barbizik.

Megyek valamit enni.

Puszi:Móni
memó

Sziasztok!
Judit
Nagyon szupi a villamosos kép.apjának dícséret megy :-)
Én is szeretnék ilyet:(
Azt hiszem igazi konyhatündér leszel:-) , de neked nagyon jó hogy a párod megcsinál sok mindent.
Takarítási perverzió!----ezen jót mosologtam.
A hintalovan mosolygós kép és a bújós a kedvencem annyira édes rajta Bencike:-)
Évi
Látod neked milyen jó pasikat küldenek,nekem meg csorog a nyálam itt a monitor előtt:(
Szmiklós tényleg jó,csak a hétközbeni reggeli közlekedés káosz főleg télen.De hol nem az?mi is arra orientálódunk:-)1-2 éven belül..
Kis kuktát kérem kölcsibe!:P Széken alvós kép is jó!
Móni
Engem nem visztek magatokka új házba?Nagyon patent!!!!!Tisztára olyan a nagylányod mint a Dius ovistársa egy az egybe.Mint két tojás:P
Dia
A párodhoz no comment........,de ne emészd magad,szép vagy ,gyönyörű gyermeketek van és biztosan szeret a párod is, csak a rossz szokásait kell tolerálnod.Persze nem úgy hogy közben tojjon a fejedre és megalázkodj!!!!!A bosszúhadjárat ötlete jónak tűnt:))
Ildi
Már bizotosan sokat nőtt a pocid.Jól vagy?Csodállak amiért ilyen jól bírod a meleget :-))
Dávidnak is jó dolga van amionozás ,strand, pancsi jó csajokkal?Hmm?Jó pihizést a hétvégére,és persze jó időt nektek!!!!Fürödjetek sokat!
Szegény Dávid,kullancsot hol szedtétek össze?Ügyi vagy hogy ki tudtad szedni.Én egyszer prőbáltam és beszakadt a feje:(

Megyek,mert vásárolnom kell és utána csinálnom a kinder buenót.Após szülinapjára megyünk holnap !
Hétfőn megyek Uh-ra!Ha addig nem jön meg.
Pusza Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Nem kell mennem Uh*ra, mert megjött ,igaz nem rendesen de van.
Hol vagytok?Mindenki strandolt ebben a jó időben?
További kellemes hétvégét mindenkinek! Kép

Kép

Kép
jucu

Hali!

Én itt vagyok,csak hétvégén nehezen jutok géphez,mert itthon van a Zsolti. Kép Kép

Megyek,meret már késő van.

memó

Hello!
Előszőr is képek:
Gabika fél éves szülinapi bulija:
Kép
Kép

Alszunk:
Kép

Napozunk:
Kép

Fincsi a kezem:
Kép

Így is el tudok aludni:
Kép

Kép
dianab

Szóval én itt vagyok. Apa meccset néz. :wink: És mi nem is utazunk el, és strandra se megyünk. :cry: Elutazni nincs pénzünk :oops: , most számoltunk utána :oops: , strandra meg nem merem vinni a Töpit :oops: . Hát ez van, majd jövőre! :wink:

Többiek?

Jucu,
majd jön az a baba! Ne búsulj! Kép
Azt a kinder buenót hogy kell csinálni? :roll:

Tényleg nem volt termés a hétvégén. :cry:

Mi itthon voltunk, csak egész nap Gabikával játszottam, nehéz neki ez a meleg, muszáj lefoglalni, nevettetni, mert teljesen kivan. Kép Persze mi is, de mi már nagyok vagyunk. :wink:

Nem történik semmi egész nap. :cry: Úgy volt, lehet ezen a hétvégén jönnek Gábor haverjáék, erre nem.
Marad a jövő hét. Mondtam Gábornak, ha akkor se jönnek, már nem érdekel, elkezdem a gyerekszobát, mert át kell tenni a picit. Ugyanis a Pici szobájában aludnának, ezért nem tettük át eddig Gabit, meg még kicsit dekorálni akarom, csak a pasi részeges, így nem merek semmit megcsinálni, nehogy illuminált állapotában véletlenül tönkretegyen vmit. :?

Falvédőt akarok a kiságy köré, meg szőnyeget újat, meg matricákat a falra, meg vettem műanyag halacskákat, azokat kifestem és felaggatom... hát ilyesmik. CSak amíg nem kezdem el, nem látom, mit hova és milyen színűt, így pangok. :?

Kép A szomszédban egész nap ment a pancsolás. 8) Jó nekik. Nekünk még medenkénk sincs. :oops: Hát majd jövőre, ha a Kicsi is pancsolhat. :wink: Akkor aztán.... Kép nyomjuk ezerrel!!!!!!
Addig marad ez: Kép végülis ez is buli! :wink:

Lányok, olyan meleg van itt fenn még mindig, hogy az agyam sem jár. Megyek is le, állítólag most már tök jó idő van. :wink:

Jó éjt! Kép

Kép
dianab

Sziasztok!
Dia
Nagyon jók a képek.A szülinaposon tisztára olyan a Gabika mint aki durcis:)
Jé ,,kockás fülü nyúl :P
Még mindig nem győzöm mondani ,hogy szép kisfiú és nagyon hosszú baba.Nekem is sokat aludt a gyerek így ,állandóan a rács köré volt tekeredve:-))
Aranyos vagy,már nem búslakodom.Régebben jobban megviselt most pedig alig vártam ,hogy jöjjön meg ,mert tudom kezdeni a clostyt és tudom azt is nincs nagy baj.
Tetőtérbe vagytok?Ha igen együtt érzek veletek,mert mi is anyóséknál ott voltunk/38-40 fok/ volt a nagy melegbe az átlag és csodálkoztam ,hogy a gyerek nem alszik éjjelente.
Az ilyen barát jobb is hogy nem ment?nem?Én nem szeretem a nagyon spicces embereket?
GAbika szobája szupi lesz ,új szőnyeg ,halacskák?Ezt a plafonról akarod lelógatni?És a matricák azok a világítós fajták,vagy sima ?Jó mindkettő,de a sima leszedi a tapétát:(én így jártam.
Jövőre talán már könnyebben mentek apicivel strandra:-)) most még elég pici hozá én sem vinném. :roll:
Kinder Bueno:
6 tojásfehérjét ,6 ek. cukorral,2 ek liszttel,1/2 sütőporral,2 ek zsemlemorzsával,15 dkg darált dióval össztekeversz/kézi robottal egyszerűbb/
Ebből a masszából megsütöd a lapot.kb.25 perc alatt 180 fokon.
Ha kész kiveszed és megkened a lapot nutellával.
Közben 1/2 l tejet elkeversz a maradék a tojássárgájával,1 főzős vaniliás pudinggal,3 ek liszttel,25 dkg cukorral és ha jól elkeverted felfőzöd.Amikor kihült belekeversz egy egész rámát.Elosztod két felé a krémet és az egyikbe teszel arany kakaót/1-2 ek/
A kihült nutellás lapot megkened fehér krémmel,utána háztartási keszet teszel rá,erre barna krémet teszel.És a legvégén 2 cs.tejszínhabport felversz ,2 cs.habfixálóval és az kerül a tetejére.Egy éjszakára ,de legalább 4-5 órára hűtőbe teszed ,hogy összeérjen.

Nagyon fincsi és a látszat ellenére könnyű elkészíteni.:-))
Megyek dolgozni,de azt hiszem szerda,csüt,pénteket,szabira kérem.
Puszi szép napot mindenkinek

Kép

Kép
jucu

Jó reggel!

Jucu,
ez a kinder bueno kicsit bonyás. Megvárom míg Gábor szabin lesz és akkor megcsinálom. Ezt mondogatom Évi kalácsára is... :oops: De tényleg elkészítem! :wink: Köszi, hogy leírtad.
Hát ilyen dög melegben én se dolgoznék szívesen. Kérj szabit! :wink:
Gábor haverjáéknak nem örülök, ilyen pici baba mellett ittalvós vendégek... ilyen pici lakásba... szerintem pofátlanság, hogy elvárják. :oops: De most mit tehetek????? :oops: :oops: :oops: De ha nagyobb lenne a gyerek se akarnék ittalvósokat, mert nem fogom az Ő kedvükért kiköltöztetni a szobájából. :evil: Most is az a gondom, félek, felborítják a kis napirendünket :? . Sőt, tuti felborítják.... :? És hogy még piálni is fognak.... Gábor megtiltotta, hogy bármit is szóljak majd. Kérdem én, miért kell eltűrnöm egy iszákos sutyit meg a csaját, akiknek kilóg a kapanyél a szájukból???? :oops: :roll: Tudom, előítéleteim vannak. :oops: Majd valahogy megbuherálom a fejem, ne legyek ennyire negatív. :wink:

Mennem kell a paphoz, házasságkötéshez elbocsátóért. :oops: Nagy a kedvem hozzá.... :oops:

Puszi

Kép
dianab

Lányok,
mi van a szerdával? Talizunk?

Kép
dianab

Sziasztok!

A tegnapi litániám este eltűnt a rengeteg fényképpel(szúnyogvadászat közben rossz billyentyűt nyomtam :oops: ),most meg nem érek még rá,majd ha elaludt a Dávid. :wink:

Csak jelentkezem,hogy megjöttünk,és minden rendben! Reggel Afp-n voltam.

Mi is megyünk a talira szerdán,de lehet,hogy egy kicsit később érünk oda,a forgalomtól függ,oké? :?

Puszika:Ildikó
ilgya1

Na sziasztok!

Itt vagyok! Dávid elaludt,reggel korán kelt,mert mentem a korházba Afp-re.
Most meg kényeztetnek :D ,és közben nektek írok.A hugom(szakdogás :lol: )éppen megcsinálja franciára a lábamon a körmöt,és masszírozza a talpam,isteni!

Nagyon jó volt a Balatonon,szép időt fogtunk ki,jó meleg volt a víz és hideg a sőr :wink:

Akkor most megpróbálom pótolni az elveszett fotókat:
Ilyen időben indultunk pénteken:a Gyömrőin állt a víz,a kocsik alíg mertek belemenni:
Kép
Azért kialakult mire odaértünk,és fürödtünk is.
Kép
Sokat játszottunk:
Kép
Siófokon sétáltunk szombat este,nagyon szép parkot alakítottak ki a sétáló utcával szemben:(Jókai park)
Kép
Találtunk egy nagyon jó játszóteret is:
Kép
A csuzda volt a legmókásabb:
Kép
Így imádott a keresztfiam:
Kép
Dávid is kapott kendőt a hétvégén,annyira tetszett a Bencié:
Kép
Így kidőlt strand után,leesett a feje ,de nem lehetett hátradönteni,mert akkor balhézott:
Kép
A tökéletes férfi test:
Kép

Na egyelőre ennyi,de rengeteg van amúgy. :D

Dia!
Gratula Gabikának a féléves szülinaphoz,nőjjön nagyra:
Kép
Nagyon édi még mindig a képeken,remélem szerdán élőben is megláthatom. :wink:

Miért nem pancsizhat?Egy kis kádban kint az udvaron?Biztos élvezné!Nem strandon,de kint egy lavorban például,persze te tudod. :roll:

Majd kiváncsi leszek a Gabika szobájára,megmutizod,ha kész lesz?

Mi az az elbocsátó?

Jucu!
Köszönöm jól érzem magam,és még mindig elég jól viselem a meleget :wink:

Olyan drágák vagytok mindig megkérdezi valamelyikőtök,hogy hogy vagyok,köszönöm nagyon jólesik. :oops:

Sajnálom,hogy nem jött össze az uh. :cry: pedig nagyon szorítottam.

Dávid a kullancsot anyósomék nyaralójában Tápiószentmártonban szedte össze,annyira még nem furodott bele,de lesöpörni már nem tudtam róla,így apa az óramutató járásával ellentétesen kicsavarta,és a feje is kijött,de azért megmutizom a dokibácsinak,de nem látszik semmi azóta se. És oltóanyag hiány van erre agyhártya ellen :( nem tudom mikor tudom beoltatni.

Köszi a receptet! Kifogom próbálni!

Évi! További jó pihenést ,élvezd a jó időt!

Judit!
Nembaj,ha kicsit később érek oda? Dávid elég későn kel,mire feltápszkodunk lesz vagy 8 óra,mire beérünk,hát..........
Hol találkozzunk azt beszéljük meg,a fürdőnél nem messze van egy klassz játszótér és árnyékos is,na meg ott a tó is az is hűsít.
Mit viszünk?

Csilla!Móni!
Merre vagytok?

Na puszoka! Ildikó
ilgya1

Hello!

Nem nagyon ismerem a Városligetet. :oops: Attól még odatalálok! :wink: Esetleg, aki kökin átjön, összeszedhetnénk egymást és úgy mennénk együtt tovább. :roll: Ez jó ötlet? Mert valamelyikőtök írta, hogy a kocsit ott hagyja, csak elfelejtettem ki, szóval pl vele/ük taliznánk ott kökin és úgy mennénk tovább. :roll:
Most jól megfogalmaztam... :oops:

Gabit szoktam kiskádban fürdetni, lenn a kertben is, de most pl itt fenn a nagyszobában. Felraktam a nagyágyra a kádat, megtöltöttem, upsz bele a Töki, utána hempergés meztelenül a nagyágyon.... :lol: le is pisilte a paplanom. :lol: Nem baj, olyan meleg van, bedobom a gépbe és pikk-pakk megszárad a teraszon. :wink: Legalább Tökinek legyen vmivel kényelmesebb. Most a hűtős rágókájával bíbelődik. 8) Kis cuki pofa. :lol:

Visszatérve a talira. Engem könnyű megismerni. Égbekiáltó vörös a hajam :lol: , igazi vörös :lol: , olyan pirosas :lol: , mintha eredeti lenne, összefogva vhogy... :lol: + a szeplők :lol: , meg a masszívabb testfelépítés :lol: , és a kékszemű szépgyerek a kocsiban. :lol: Sötétkék be be go, fektetett. Sötétkék hátizsák lesz a hátamon. Azért a mobilszámom elküldöm mindenkinek mailbe, jó? :roll: Meg Ti is ha nem baj, kérlek! :roll:

Ildi,
jó a csávó... :lol: milyen kis hurkásak a lábai. :lol: Tök ari. 8)
Hát pénteken elég érdekes volt az idő. :cry: Jégeső, árvíz, meg egyéb. :cry: Gábort el is kapta hazafele. :cry: Persze nem volt nála ernyő... :?
De aztán itthon is jó idő lett már másnap. :? Jól befűtöttek odafenn. :? 8)

Házasságkötéshez elbocsátó. Az a neve annak a papírnak, amiben az a papa, akihez tartozunk, megengedi más papnak, hogy megeskessen minket. Megkaptam és még egy keresztelési engedélyt is adott. :shock: Teljesen megleődtem, mert eredetileg ugyebár nem adott. :shock: Minedgy, ez most pozitív fordulat. :D

Megyek, mert Gabika nem bírja a gyűrődést egyedül. :cry: Nagyon melege van. :cry: Már legyezővel legyezem. :lol: Rabszolga lettem. :lol:

Kép
dianab

Helló Belló!
Megjöttem melóból,kivagyok mint a kutya.Olyan meleg van majd megpusztulok.
Sajna nem a héten leszek szabin,hanem jövőhét h-k-sz.Már alig várom.
Ildi
Kis töki nagyon édes,kis pucérka :-))
Jók a képek,és csini vagy!
Judit
A köki az "köbánya kispest" metrómegálló :O
Dia
Gabikának jó nagyon ,hogy van egy rabszolgája,hozzám is jöhetnél legyezni :-))
Na pusza megyek után a strandra.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Judit!

Köki=Kőbánya Kispest :lol:

Tényleg csak 11-ig maradtok? Ne már................akkor menjünk olyan helyre ahol nem kell elrohannod,inkább bemegyek akárhová (csak valaki irányítson)

Dia!
Nekem jó,ha talizunk Kőkin,és onnan mehetünk együtt.

Majd megpróbálok előbb menni,hogy legalább kilencre ott legyünk a Városligetben,de akkor el kell indulnom 7 körül.(Majd megoldom)

Vagy mindegy nekem mehettek előbb is,ahogy a Judit mondta....

(Judit figyelmébe: :wink: ) Afp-n voltunk ma reggel,és egy gyors vizsgálat is volt:
Kép

ilgya1

Nekem jó a 9 óra, elvileg fél 7-kor eszünk... néha csak késöbb. Nekem is akkor rögtön utána el kell indulnom a Picivel. Vagy nézzünk vmi helyet, nekem mindegy.
:roll:
A napallergia nagyon veszélyes, nekem is van, megértelek Judit. :oops:

Mi Pestszentimréről megyünk, busszal, kökin át, metro+ földalatti.

Jucu baby, mész strandolni.... kis szerencsés. 8)

ILdi,
ha meg tudod oldani a korai indulást, akkor talizhatunk kökin. :roll: Elküldöm a telcsiszámom, ha megtalálom a mail címed.

Puszka

Kép
dianab

Judit,
sajnos ez előfordul. :oops: Nagyon sajnálom a hűtőtöket. :oops: Jó lett volna talizni, de hátha jobb idő lesz jövő héten. :D Nem tudom, hogy mit tegyél a baba cuccokkal, én még kezdő vagyok mind háztartás, mind babázás terén. :oops:

Nekem jó a jövő hét is. :wink:

Ildi,
akkor most mi legyen? Eljöhetnétek Imrére is. Majd kizárjuk a kutyát, összeszedem a szőreit, felhúzzuk a napernyőt, csinálunk vmi filinget... :roll: de nem sértődöm meg, ha nem jó. 8) Ápropó, küld el légyszi az email címed. Enyém: diananet@freemail.hu

Puszka

Kép
dianab

Sziasztok!

Judit,
Persze,hogy nem gond,ne magyarázkodj már......lehet,hogy az idő is kedvezőbb lenne a jövőhéten,(akkor viszont ki tudok menni most szerdán a játszóra egy helyi topikos ismerősömmel találkozni. :wink: )
Csütörtök nekem nem jó,viszont itt én mondom,ha nektek jó,akkor menjetek nélkülem,semmi megbántás nélkül. :wink:

Nem semmi,de tényleg gy szokott lenni, a legnagyobb melegben megy tönkre a hűtő,a foci vb alatt a tv....stb....ne idegeskedj,miattunk nem kell.

A kúp meg szerintem két napot kíbír a mélyhűtőbe is,de ha nagyon leolvadna,vidd át a sogórodhoz,bizots megmengedi,hogy betedd legalább ezeket,de ha megis romlik,nem olyan nagy veszteség,nem? :oops:

Dia,nem gond,ha áttennénk inkább jövőhétre?
ilgya kukac citromail pont hu itt az emilkém címe,ide küld a számot.

NA pusszancs,irjatok,hogy mire jutottatok!

Ildikó

u.i.: Hátha Jucus és Csilla is csatlakozna hozzánk a jövőhéten :wink:
ilgya1

Sziasztok!
Csiobbantam hírtelen egyet és rögtön kevesebb víz volt a medencébe :-))

Judit
Ne haragudj ,sajnálom a hűtőt ,de a másik oldaláról nézve örülök,mert ha minden jól megy nekem jó a jövő szerda :lol: :lol: :lol:
Nekem mindegy hol taliznánk ,mert lusta vagyok és ebbe a melegbe úgyis kocsival megyek :P
Addig még úgyis dumcsizunk.....

Évi ! Irigyellek ,28 fokos a balcsi.Bezzeg ,ha mi megyünk nyaralni akkor tuti a szar idő!!!!Utóbbi 3 évben így volt:P
Na pusza nektek ,alukáljatok jól!ha tudtok ebbe a melegbe.
Ildi
Te meg nagyon vigyázz ebbe a hőségbe!!!Sok folyadékot igyál!!!
Móni?Csilla?

Jaj,Diust is visze majd nem baj???

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt lányok!
Nagyon rossz éjszakám volt már második napja.Olyan erős fejfájásra ébredtem majd megőrültem :(
Már arra gyanakodtam a clostytól van,mert mellékhatásba oda van írva.

Nem is mondtam ,hogy milyen szép fürdőrucit vettem.Királykék és legalább egybe tart :oops: :lol:
A Diusnak is kell vennem ,mert nő mint a gomba.Papucs is kéne neki,de siestát szeretnék vagy valami jót az meg itt a közelbe nincs.

Dia
P.lőrincen megvan még az a gyerekcipős a villingermegállóba/Béke tér?/ a régi strandnál?Vagy a végállomáson?
Illetve ha bármelyikőtök tud jó papucslelőhelyet szóljon nekem lécci.
Szombaton megyünk fürcsizni balcsira,vagy velencei tóra.
Állítólag hétvégén már nem lesz ennyire meleg. :P
Puszi majd jövök még délután reszkessetek!
Jucu
ui: ma intézem a szabim!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt!

Dia!
Esküszöm tegnap még a te írásod nem volt ott az enyém előtt.... :oops: :oops: :oops:persze,hogy szívesen elmegyek Imrére,csak közben apával megeszéltem,hogy lemegyünk a Tiszára felállítani a a medencét,hogy legyen benne fincsi vízecske hétvégére (vagyis vasárnap és hétfőn,mert szombatig be vagyok táblizva)és az új mocijával megy.

De beszélek vele és meglátjuk mit mond,oké?
Ha előbb látom az írásod nem megyek bele,de tényleg nem volt ott, csak a Juditté. :oops:

Jucu!
Sajnálom,hogy fáj a fejed,biztos a nagy meleg is közrejátszik,de sokan panaszkodnak a környezetemben is,sőt nekem is fájt egyik nap,de nem annyira vészesen. :(

Biztos jó lehet a fördőruha,nekem is kéne vennem egy egyberészest,mert ezekből a bikinikből kipotyognak az alkatrészeim. :D

Persze,hogy hozhatod Diust a talira,nélküle nem is jöhetnél!!!!!! :wink: :wink: :wink: Na jó ez durván hangzik,visszaszívom! :D :D :D

Remélem sikerül elintézned a szabit.

Köszike a jó tanácsot,megpróbálok sokat inni!!!!

Judit!
Szegény,hogy mennyire peches vagy néha!!!!!!!!!! :oops:
Persze ,hogy megértjük,ne izélj már.....
Jövőhéten sokkal jobb lesz!És a Jucusék is jönnek.

Évi!
Tényleg szupi időt fogtatok ki,élvezzétek ki! És nem elfeledkezni a kistesóról!!! :wink: :lol:

Most megyek a boltba,és utána nemsoká a fogászatra,lesz szép fogam............................hurrá!!!!!!!!!!!!

Dia,még beszélünk,oké? :wink:

Csilláról tudsz valamit?

Memó? Hol vannak a képek? :wink:

NA puszoka:Ildikó
ilgya1

sziasztok!
ezt nem hiszem el, eltünt amit irtam. a lényeg h a gépem döglött be azért nem jelentkeztem, ha sikerül megcsináltatnom jövök. szeretnék én is talizni veletek, egyedül a péntek nem jo. Dia ha lesz tali üzej légyszi te tudod a számomat, mert nem leszek gépközelbe legalább csütörtökig az biztos.

ne haragudjatok h igy eltüntem, és köszi a hiányolást, ti is nagyon hiányoztatok nekem, nem tudom h birtam eddig.

remélem mindenki jol van

muszáj mennem mert Gáborka kint alszik a kocsiban anyuval..

mesélek amint tudok

ezer puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Én is itt vagyok,csak nekem is fájt a fejem ma reggelre mulott el.Beszedtem egy va..g gyogyszert.
Jucu,lehet,hogy a clostytól fáj,én is most szedtem be a havi adagomat.

Olyan meleg van a lakásba,31°C van itt bent.Nincs erőm semmihez.

Ildikó milyen képekre gondolsz?

Megyek lerakom őket aludni.
Kép Kép

Most itt szeretnék lenni.

Puszika mindenkinek:Móni
memó

Móni!

Ezekre :wink:

Szia Csilla!
ilgya1

Dia!

Úgynéz ki,hogy holnap el tudok menni hozzátok,ha még mindig áll a meghívás. Küld el lécci a címeteket az emilkémre,és valami támpontot is,hogy merre induljak.

JA és mit vigyek,és hányra menjek!

Puszika:ildikó
ilgya1

Hello!

Ildi,
hát zet most megkavartam nagyon. Bocsika :oops: :oops: :oops: több ezer bocsi. Írtam privit! :oops:

Csilla,
persze küldök smst! Jó hogy picit tudtál jönni!!!!! :D

Judit,
kisegér, kisegér, minden lyukba belefér..... :lol: jópofa ez a kép is! 8)
Nálunk idefenn 30 van, lenn meg 32. :oops:

Jucu,
bocsi, én nem járok a Béke tér felé, és cipős boltot se tudok.

ÚÚÚÚÚ nem tudom mi ez, de olyan hányingerem van :oops: :oops: megyek lányok, mert lehet kidobom a taccsot. :oops:

Puszi

Kép
dianab

Helló!

Dia! Ment válasz!

Judit! A férjed egy zseni!!!!!Ez a kép is tök szuper!!!

puszi
ilgya1

Sziasztok!
Anyóséknál voltunk medencézni 4 órától,a Dius ott maradt volna 2 napig ,de óriási botrány volt megint és ráadásul mind előttünk:(
Nem értem nem zavarta anyósomat ,hogy ott vagyunk mi is?Főleg a gyerekem!!! :oops:
Lehet ,hogy rossz ,gonosz vagyok ,de így nem merem megint átengedni Diust......szomorú hogy ilyen bekattant anyósom van.
A fejem maj szétmegy még mindig :cry: :cry: :cry:
Ildi
Oké meg sem hallottam:)
Fürcsizzetek csak ebbe a melegbwe ,mert másképp nem lehet kibírni.
Móni
Neked is fájt most ,hogy a clostyt szedted?Én vasárnap amikor kezdtem már éreztem ,de azóta pusztulok meg:((((
Bocsi de megyek megpróbálok pihizni

Kép

Kép
jucu

Lányok!
Birzalmas éjszakám volt.Olyan fejgörcseim voltak ,hogy szemhunyásnyit sem aludtam.Bementem melózni ,de most hazajöttem mert már az őrület határán vagyok.
Móni
Te mit szedsz ilyenkor?Már óránként vettem be algopirint,sőt most már ridolt kértem.
De azt hiszem felhívom a dokit és megmondom ,hogy ma már nem vezsem be a clostyt.
Na sziasztok

Kép

Kép
jucu

Hali!

Én is algopirynt szoktam szedni amikor még nem fáj annyira,ha nagyon oda vagyok akkor meg voltaren kúpot,de ezt csak receptre lehet kapni.De nekem sokmindentől fáj a fejem sajna.A clostitól inkább csak látászavaraim vannak,villanynál semmit nem látok,csak ugráló vonalakat.

Mennem kell,mert nem hagyják egymást pihenni.

Mindenkinek puszika:Móni
memó

Juppi,Juppi,Juppi tegnap este 11-re elmúlt a fejfájásom.
Felhívtuk a dokit délbe és azt mondta hagyjam abba ,ha ennyire szarul vagyok.Majd kapok mást.Lehet ,hogy ilyyen emelt adag már 3 nap alatt megtette hatását.
És apucinak képzeljétek jó lett kontrolleredménye tegnap.Már 20 millió fölé ment a spermaszám :-)) és ez még csak 6 hét után.Kb 1 évet mondtak a javulásra,de én apucim tényleg "tenyészbika" lehet ahogy dokibácsi mondaná?????
Évi
Biztosan barna vagy már nagyon.Remélem nagyon jól érzitek magatokat!!!!! :lol:
Judit hol vagy?Dia????Ildi???Csilla???Móni köszi a segítséget!

Lesz akkor tali????????

Kép

Kép
jucu

Hali!

Most már tudom miért vagyok rosszúl,elkezdett dörögni,meg villámlani és már az eső is esik.Ezt éreztem én 4 napon keresztűl,remélem most már jobban leszek.Megyek is ledölök egy kicsit,hátha elmullik mire felébredek.

puszika:Móni
memó

Sziasztok!

Végül elmentem apával a telekre medencét felállítani,mert az én kocsimmal mentünk és nem a motorral.

Reggel meg piacon voltam és a védőnéninél,azért nem jöttem idáig........

Jucu!
Lesz tali szerintem,eddig úgy néz ki :wink:

Örülök,hogy nem fáj már a fejed ,én is tegnap kénytelen voltam bevenni egy algopyrint,pedig az utolsó,hogy gyógyszerhez fordulok,ha már mindent megtettem,csak utána folyamodok a szintetikus szerekhez :( így terhesen.

Tutti,hogy az időt érezzük,igaza van Móninak!

Gratulálunk apának a jó eredményekhez,most aztán mindent bele!!!!!! Kép

Sajnálom az anyós dolgot,(szegény Dius!).Lehet,hogy direkt csinálta,nem?

Móni!
Itt még nem esik,de beborult! :(

Dia!
Elmúlt a hányingered?

Judit!
Meghozták a hűtőt?

Évi!
Mikor jössz haza?????

Csilla!
Te is jössz jövőhéten?

Így kidőltünk a Bacarditól,amíg apa dolgozott:
Kép

Ildikó
ilgya1

Hali!

Ma reggelre nekem is elmulott a fejfájásom :lol: ,igat tegnep elkezdett esni az esső,most is esik. Kép Kép
Kell még letöltenem képeket,mert már nem nagyon van olyan amit nem látatok.
Megyek meglámpázom a Brigit,mert már nyagatt miadta.
Később visszanézek.

memó

Hali!

Ezek a férfitestek,mindjárt elalélok. :lol:
Kép Kép

Olyan fáradt vagyok,ez a sok fejfájás teljessen kimerített.El is megyek aluszkázni,holnap korán kelünk megyünk anyuékhóz.

memó

Sziasztok!

Judit!
Nagyon jó lehetett a strandon,és tényleg Bencike teste is ott van a toppon!!!!!!!!!!! :wink:
Hogy te milyen jól nézel ki, :oops: nem mondanám meg,hogy szültél tavaly januárban egy ilyen óriásbébikét,ha nem ismernélek :wink:

A vízimádat nálunk is 100%-on mozog,nagyon bánom,hogy nem vittem el úszni Dávidot,mikor pici volt,tervezzük,hogy ősszel be fogjuk valahova iratni,mert látszik rajta,hogy élvezi.......

Mi is ma usziban voltunk a helyi topikosokkal,nagyon klassz volt.

Holnap megyek dokibácsihoz a magánrendelőben szokásos havi ellenőrzésre,lehet,hogy már AfP eredményem is lesz.

Itt egy kép a mai hasamról,jó öreg rozsdáshintánkat nem nézni,szegényke már nagyon vén. :oops:
Kép

Memó!
Jók a képek!

ilgya1

Sziasztok!

Lányok nagyon jók a képek amiket feltettetek!
Judit
Óriásbébit szültél?Te?????Apám ,én egyre szarabbul érzem magam amikor látom mindannyiotok milyen csinos.Nekem meg 7 éves a lányom és ilyen vagyok.ÚRISTEN!!!!! :(
Tényleg jó kis teste van!---de nem én mondtam oké??:-))
Ildi
Bacardi ?utána meg elnyúlunk!Ejnye-ejnye!!!!És én kimaradtam???
Melyik strandon voltatok helyi topicosokkal?
Szupi a kép rólad is.Pocakod mekkorát nőtt megint? :lol:
És jól áll a fehár neked.Én meg olyan vagyok benne mint a bálna:-))
Évi
Te is holnap jössz haza!Gyorsan tessem képeket feltenni és mesélni milyen volt?Bizotsan szép barnák lettetek :D
Memó
Hála istennek neked is elmúlt ,de téged baromira sajnállak,ha ilyen sokszor fáj.Én ettől az egytől megpusztultam.
Jó kikapcsolódást anyudéknál!Valami ünnepség van?Vagy csak látogatás?
Dia?Merre jársz?Tessék jelentkezni!!!!!!!
Csilla!Várunk ám!:-))

Apukám szülinapja lesz vasárnap ,mi is átmegyünk hozzájuk.kicsit szomorú vagyok ,mert vitatkoztak anyuval,mert apu nem hajlandó orvoshoz menni ,pedig 13 a cukra és aceton van a vizeletébe.Diabetológiára kéne menni ,de azt modja semmi baja mi tesszük beteggé!Nehéz eset!Nem tudom mi lesz így vele! :(
Puszi , szép napot mindenkinek!Jucu

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu,ha másként nem megy rákell ijeszteni az apukádra.Elkell neki mondani milyen következményei lesznek,ha elhanyagolja a betegségét.Sajna néha csak a drasztíkus modszerek segítenek.Nem tudom milyen viszonyba vagy az apukáddal,de szerintem ülj le vele négyszemközt és beszélgess el vele.Lehet ha látja,hogy aggodsz érte elmegy dokihoz.

Én sajnos frontérzékeny vagyok,már 14 éves korom óta.Azt mondták a dokik,hogy probáljak meg vele együtt élni.

Kép Kép
Kép
Most csak ennyi képem van,mennem kell,a Dávid nagyon nyűgi.

Puszika mindenkinek:Móni
memó

Hali!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjjszakát kívánok. Kép

memó

Sziasztok!
Megjöttem a reggeli uszásból.,barátnőmmel mentünk 6.30-ra.Olyan jó ,mert reggel alig vannak.A szaunát nem sokáig bírom ,de oda se neki.
Megyek aquafittnesre most beszéltük meg az oktatóval.És a lányomat elvállalta az úszómester,hogy megtanítja ingyen úszni,de az a feltétel ,hogy utána renszeresen hordjam.Úgyhogy szabi alatt minden nap vinni kell,kb 5nap lesz amíg megtanul tutira úszni.Úgy várom ,akkor tudom vinni magammal és együtt úszunk :-))
Judit
Tudom csak akarni kell,de akkor én lusta disznó voltam eddig.:((
1-2 hétig éheztem (szó szerint semmit nem ettetm,lement 4-5 kiló )
ami utána rögtön visszakúszott.Most megint kezdem a 90 naposat mert ez bevált.
Móni
Én vagyok a legkisebb gyerek,és kiskedvenc voltam tesómék szerint kicsinek,úgyhogy jó viszonyunk van apukámmal,de ő konok makacsa ember.Mondtam neki ,hogy miért fontos ellenőrizni a cukrot,de hajthatatlan.Szerinte semmi baja és majd akkor lesz ha az orvos minden "szart" felír neki.Már vettem neki is aloe twermékeket ,mert anyunak is vettem amikor kiderült ,de nem hajlandó bevenni.Jókat röhög és azt mondja a férjemnek dirigáljak.Nagyon szeretem és pont ezért fáj ,hogy konok.
Mennem kell ,mert apuci szülinapja van me és ebédre megyünk,de még addig pakolok mint a kisangyal.
Puszka
Évi
Gyere mesélni ma ha megjöttök.:-))

Kép

Kép
jucu

Mindenki pihizik?
Hahóóóóóóóóóó!!!
Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Először is a nagy hír:

Jövőhéten költözünk Budapestre!! A férjem megkapta az állást júli 15-től.

A nyaralás jó volt csak nagyon meleg volt. Bejártuk a környéket. voltunk Sopromban, Nagycenken a Széchenyi múzeumban, a kőfejtőben.Kedden voltunk egy szomszédos kisfaluban strandolni.Nagyon szuper volt. a Fertő-Hansági nemzeti parkban is voltunk ürgét nézni:)
a fertő tóba is belelógattuk a lábunkat, de nagyon hideg a víz.

Csajok nem írtatok valami sokat amíg nme voltam.

Jucus:
Sajnálom, hogy megjött,de majd legközelebb sikerül.Csak cwütörtökön sikerült fürdeni a balcsiban, azóta rossz idő van:( mi is ha lenn vagyunk általábna esik az eső:(

Dia:
Jók a féléves szülinapi képek!Persze a töbi is:) Flórának is olyan ágyneműje van csak rózsaszín a kék:)

Judit:
Sajnálom a hűtőtöket:( A nyaraláskor ami ott volt az is felmondta a szolgálatot, de egy kis pihi után újraindult.Nem bírta a 30 fokot.Kisegeres kép nagyon -nagyon tetszik!!!!!!!!

Ildi:
ilyen hugica nekem is jól jönne:):) Körömfestés talpmasszázs:)
tökéletes férfitest:):)

Én is vettem fürdőrucit magamnak Siófokon:) Ja és nem feletkeztünk meg a kistsóról , de most nem hiszem, hogy ideális lenne ha jönne. költözünk. Gyurcsány bátyánk új programja miatt dolgoznom kell ,(amúgy is szeretnék , hogy legközelebb gyedet kapjak) mert akkor fizethetek az orvosi kezelésekért.nincs munkám nem leszek bíztosítva.
Minden kép szuper!!

Most egy csomó mindenre nem válaszolok jojózik a szemem itt a gép elött:( Álmos is vagyok stb.

Puszi mindenkinek!!

mégvalami Ildi pocis képe aranyos és judit strandolós képei is szuperek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Hát akkor én ittmaradok egyedűl. :cry: Kép

Ezt azért küldtem,hogy tornásztassátok a szemeteket. :)

Csilla,Dia jól vagytok?

memó

Sziasztok!
Évi
Üdvözlet te kis csavargó!
hurrá hurrá hurrá!
Merre költöztök?Van már tuti lakás,ház?
Pusszantás nektek?
Többiek!Hun vagytok?Mi ez a nagy pangás?Sírok!!!

Kép

Kép
jucu

Hali!

Úgy látszik,ha nincs valami baj akkor mindig történik valami,hogy ne unatkozzunk.
Jöttünk hazafelé és eltört a Roan babakocsink tolókája.
Kérdem én most,hogy fogok a 3-rom gyerköccel közlekedni?
És még szervíz sincs nálunk ahova elvihetném.Szegény nem bírta a sok kilót.A Dávid 15 kg-ját meg a sok cucost amit alúra bepakoltam mindig.Most elment a Zsolti gyorsan megkérdezi az Indrába,hogy lehet-e hozzá külön venni.Ha nem akkor megszívtuk. Kép
Most hívott a Zsolti,hogy már 1 1/2 éve nem forgalmaznak ilyenmárkát.

Megyek mérgembe összeporszívozok.

Puszika:móni
memó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?