Sziasztok!
Hát ami hétvégén kimaradt,azt ma jól,bepótoltátok.Már egy órája csak olvasok,meg jegyzetelek
Hoppá!
Biztos szép lesz a sziklakertetek.
Én is szedem a folsavat,de csak mióta terhes vagyok.
Nika!
Örülök,hogy itt vagy,sé tényleg vigyázz magadra.Sajnálom anyukádat,remélem minél előbb rendbe jön.
nekem is pár 1-2 hete kezdett növögetni a pocim.Ha úgy látod,hogy nőtt,akkor tegyél fel képet te is légyszi
Meli!
Nagyon jó a hőd.
Én is már olyan régóta kívántam a kovi ubit,és múlt héten egyik este fél 10-kor kitaláltuk,hogy csinálunk lecsót,írány a tesco,és gyorsan vettem ubit is hozzá.
Mókuska!
Még jó,hogy nem lett nagyobb baj Danikával.
Örülök,hogy ma nem fájt füled,fejed,sajna a fejem mostanában nekem is nagyon sokat fáj
Jó vasalást,meg takarítást
Nektarin!
Sajnálom
De annak örülök,hogy így állsz hozzá
Kis_Plutó!
Én is néztem a meccset,hát ezt nem lehet szavakba önteni,mint ahogy anyósodat sem.Én szerencsére az enyémre semmi rosszat nem mondhatok.(kopp-kopp)Mióta terhes vagyok,meg főleg.állandóan küldi a kajákat.tegnap is este 9-kor kiment nekem málnát szedni
Candi!
Extrémsport
A második tipp volt a nyerő,esküvőn voltunk
Remélem Melivel megalkotjátok az új zebrás párost
A fagyiért irigykedem.meg azért is,hogy apa szolgálja fel az ebédet..
Bea!
valóban dolgoztam.
A 90mm ráadásul csak az ülési magassága,vagyis a teljes hossza még nagyobb
Hány kilósan kezdted a terhességet,hogy ennyire aggódsz?
Muszkuru!
Nagyon édi vagy
A leleteddel kapcsolatban szerintem az a lényeg,hogy minden a határértéken belül van,de sajna nem értünk hozzá,majd a doki megmonjda.Mikor mész hozzá?
Biztos jó barna lettél.Máskor ilyenkor már én is jó fekete szoktam lenni,de most nem mondhatnám.
Szerintem a hőmérőzés így is megbízható,hiszen minden nap u.o.-an meleg van,akkor lenne gáz,ha hirtelen válztozna a külső hőmérséklet.legalábbis szerintem
Anyusziszi!
Remélhetőleg te is minél előbb átadod a munkát valakinek
Örülök,hogy nem volt túl kellemetlen a vérvétel
Málna!
Nagyon jók a pancsolós képek,látod,mindenki megkivánta a medencéteket.
Jó,hogy szóbajött az aranyeres téma.Szerintem a tegnapi nap után tuti,hogy nekem is van.Olyan szorulásom volt,hogy sírtam a wc-n.Nem akarom részletezni,de olyan se ki,se be állapot volt.Iszonyat,az ellenségemnek se kívánnám.Ami segített,Anyósom tuti receptje,kefir+lekvár.Tényleg használt
Azért nem értem a dolgot,mert sok gyümölcsöt eszek+rostos leveket is iszom.Na,meg amit tegnap össze ettem az esküvőn
Tényleg Lányok,ti bemerészkednétek terhesen a balcsiba?