Új privát üzeneted érkezett!

Málna!!Egy szavas irásból mire következtessünk??

Kép
bea27

Szóval.Én nem kívántam olyan nagyon a szexet a félidőtől.

málna2162

Köszönöm a válaszodat!!!

Kép
bea27

Sziasztok!
Hát ami hétvégén kimaradt,azt ma jól,bepótoltátok.Már egy órája csak olvasok,meg jegyzetelek :roll:

Hoppá!
Biztos szép lesz a sziklakertetek.
Én is szedem a folsavat,de csak mióta terhes vagyok.

Nika!
Örülök,hogy itt vagy,sé tényleg vigyázz magadra.Sajnálom anyukádat,remélem minél előbb rendbe jön.
nekem is pár 1-2 hete kezdett növögetni a pocim.Ha úgy látod,hogy nőtt,akkor tegyél fel képet te is légyszi :D

Meli!
Nagyon jó a hőd.
Én is már olyan régóta kívántam a kovi ubit,és múlt héten egyik este fél 10-kor kitaláltuk,hogy csinálunk lecsót,írány a tesco,és gyorsan vettem ubit is hozzá. :D

Mókuska!
Még jó,hogy nem lett nagyobb baj Danikával.
Örülök,hogy ma nem fájt füled,fejed,sajna a fejem mostanában nekem is nagyon sokat fáj :cry:
Jó vasalást,meg takarítást :wink:

Nektarin!
Sajnálom :cry: De annak örülök,hogy így állsz hozzá :D

Kis_Plutó!
Én is néztem a meccset,hát ezt nem lehet szavakba önteni,mint ahogy anyósodat sem.Én szerencsére az enyémre semmi rosszat nem mondhatok.(kopp-kopp)Mióta terhes vagyok,meg főleg.állandóan küldi a kajákat.tegnap is este 9-kor kiment nekem málnát szedni :D

Candi!
Extrémsport :D A második tipp volt a nyerő,esküvőn voltunk :D
Remélem Melivel megalkotjátok az új zebrás párost :D
A fagyiért irigykedem.meg azért is,hogy apa szolgálja fel az ebédet..

Bea!
valóban dolgoztam.
A 90mm ráadásul csak az ülési magassága,vagyis a teljes hossza még nagyobb :D
Hány kilósan kezdted a terhességet,hogy ennyire aggódsz?

Muszkuru!
Nagyon édi vagy :D
A leleteddel kapcsolatban szerintem az a lényeg,hogy minden a határértéken belül van,de sajna nem értünk hozzá,majd a doki megmonjda.Mikor mész hozzá?
Biztos jó barna lettél.Máskor ilyenkor már én is jó fekete szoktam lenni,de most nem mondhatnám.
Szerintem a hőmérőzés így is megbízható,hiszen minden nap u.o.-an meleg van,akkor lenne gáz,ha hirtelen válztozna a külső hőmérséklet.legalábbis szerintem :)

Anyusziszi!
Remélhetőleg te is minél előbb átadod a munkát valakinek :D
Örülök,hogy nem volt túl kellemetlen a vérvétel :)

Málna!
Nagyon jók a pancsolós képek,látod,mindenki megkivánta a medencéteket.

Jó,hogy szóbajött az aranyeres téma.Szerintem a tegnapi nap után tuti,hogy nekem is van.Olyan szorulásom volt,hogy sírtam a wc-n.Nem akarom részletezni,de olyan se ki,se be állapot volt.Iszonyat,az ellenségemnek se kívánnám.Ami segített,Anyósom tuti receptje,kefir+lekvár.Tényleg használt :D
Azért nem értem a dolgot,mert sok gyümölcsöt eszek+rostos leveket is iszom.Na,meg amit tegnap össze ettem az esküvőn :roll:

Tényleg Lányok,ti bemerészkednétek terhesen a balcsiba?

KépKép
takido

Sziasztok!

Noemi vagyok! :) Hogy bírjátok ezt a meleget?...
syren

[quote="anyusziszi"]
írta:
anyusziszi
Más téma,
van valakinek aranyere???

Mert én gazdag nő vagyok, nekem van és iszonyúan fáj megint, pedig már 1 éve nem volt vele gond.

Akkor én is gazdag vagyok :lol:
nekem a szülés után jött ki, és a második után még jobban. Azóta elég sokat bajlódom vele :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

ÁÁÁÁ!!Helló!!Na,ő az én ÚJ barátnőm!!!! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Noémi!!

Kép
bea27

Szia Noémi!
Csak nem te vagy,akiről Bea írt?
Üdv közöttünk. :D
A meleget sajna nehezen bírjukl :cry:

KépKép
takido

Akkor eltaláltam :D
Mit kap a győztes,egy Hawaii útnak én is örülnék :D :D

KépKép
takido

Nem!!A hawai utat Én igénylem!! 8) Már vani dőm elmenni!!
És azt csak az ezredik hozzászólás UTÁN kapjuk!! 8)

Kép
bea27

:))

Én vagyok:)

Hawai úttal sajna nem szolgálhatok, a Zakinthosit is épp most mondtam le:(
Nem hiszem, hogy élvezném a görög meleget 5-6 hónaposan. :(
Úgyhogy egy belföldi wellness hotelre "fanyarulok" :)
syren

Bea,a szexre értettem...hogy alig bírsz magaddal,apa örülhet,hogy ilyen aktív vagy :lol:
Szia Noémi,üdv!!!Írj magadról,hogy megismerhessünk mi is!!!

Hát ez az aranyér tényleg népbetegség :cry: sajnálom..

Kép Kép
meli1118

Hmm, nem is tudom mit írjak.:)
Én 25 vagyok, párom 32. Véletlenül sikerült a baba :) 1 évvel korábban jön a kis akaratos. :)
Kb. 8 hetes vagyok, de igazából szerdán megyek először UH-ra, akkor derül ki, pontosan mennyi idős is. :)
Dolgozóból írok, úgyhogy nekem fél 5kor vége. :(
Kicsit tartok ettől az egész baba dologtól, mert még életemben nem volt a kezemben baba... Majd meglátjuk :)
Ha érdekel még valami, kérdezzetek!
syren

Ne félj a babáktól!!Cukik!! :lol:
Majd annyira fogsz neki örülni,amikor meglátod,ahogy ott mozog a pocidban!!Én is akkor olvadoztam először!!Az anyai ösztönöd meg folyamatosan fog kialakulni a terhességed alatt!!!Mikor is mész UH-ra?

Kép
bea27

Szerdán! :)

Én is ebben az anyai ösztön dologban bízok! :) Bár a férjecském felajánlotta, hogy majd ő csinál mindent!!! :) Kíváncsi leszek majd meddig tart a lelkesedése. :) (1 pelenkázás.... :))
syren

OK!!Látom!!Szerda!!SOTE!!Hány órakor?És ne felejts el kérni képet!!Amit majd ide FEL KELL tenned nekünk,hogy mi is gyönyörködhessünk a babádban!! :)

Kép
bea27

Szia Syren!

Bea

Most duzzogsz?!

Na megyek mert idő van!

málna2162

Noémi,legalább megismered magad...én is azóta teljesedtem ki,mióta készülök a terhességre...szerintem nagyon jó anya leszel!!!

Kép Kép
meli1118

Nem!!Privi ment!! :wink:

Kép
bea27

Syren: Kép
Lányok jók legyetek, én ma egy kicsit előbb lelépek el kell hoznom Apát a városból, mert a kocsit otthagyta a szervízben. Holnap jövök, ha túlélem ezt a meleget 8)
Szép napot nektek :lol:

Andi
candi

Szia Candi,majd holnap újra!!!szép napot,óvatosan vezess!!!

Kép Kép
meli1118

Szia candi!!Vigyázz magadra!! 8) :lol: :wink:

Kép
bea27

:)

Köszönöm mindenkinek. :)

Mostanában kicsit érzékeny vagyok.... :) Elsírom magam, ha babát látok, meg ilyenek. :)

Most sajnos mennem kell, lejárt a munkaidőm.. Nem mintha rugdosnának ki, hogy menjek már, menjek :) De vár otthon a jó hűvös lakás... :) Most álmaim netovábbja. :)
Képet mindenképpen kérek, ha másnem, a linket felrakom. Nem tudom, mekkora lesz a méret, felfér-e, vagy mi... :)

Sziasztok!!!
syren

Mit dolgozol?Vagy már nem vagy itt,Noémi?

Kép Kép
meli1118

De még vagyok!

Vidékfejlesztési hivatalban, könyvelés, ilyesmi. Nem megerőltető, csak ez a meleg...:(
syren

Na megyek, mert a többiek is indulnak. :)

Puszi mindenkinek.

Sziasztok!
syren

Hogy nektek milyen szóf.....tok van :lol: ennyit írni :wink:

Mo voltunk lennt a patakon, benne járkáltunk, olyan kellemes volt a víz :wink: . Viszont nem sikerült Adrikának halat fognom :cry: pedig annyira igyekeztem :( .

Noémi Kép a babáktól ne félj. Adri előtt ilyen pici babát én sem fogtam, viszont annyira ösztönösen jön :wink:

Sziszi apunak az aranyér kúptól jött helyre, de nem tudom mi a neve. Viszont búzakorpát azóta is eszik minden nap. Én elég szorulásos vagyok, és ez newm épp szerencsés. A barátnőm javasolta a búzakorpát úgy használni, hogy zsemlemorzsa helyett. Állítólag finomak úgy a rántott dolgok, de még nem próbáltam.

mi is talicskázzuk a havat, de mi kifelé. A mi oldalunkon klassz beton árok van, és oda. A gyerekek néha jól elsüllyednek benne.
Viszont én szeretek havat lapátolni, főként ha közben valaki van a gyerekekkel és végre kicsit egyedül lehetek. ilyenkor van jelentkező a gyerekekhez :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi,de jó neked,csak úgy halászgatsz a patakban...felénk csak egy árva Tápió patak van,de az irtó gány...bele nem mennék...tele van szeméttel :cry: nemsokára zárok...nem volt valami jó ez a mai nap...ebből nem gazdagszunk meg!!!
Mindenki itt fog hagyni????Előbb zárok :x megyek haza napozni....ilyenkor már szabad!!!

Kép Kép
meli1118

Én is lassan lépek!!!

Kép
bea27

Attól a pillanattól kezdve, hogy kiderül, babát vár, más lesz a szexhez való viszonya is. Az addig semmihez nem hasonlítható testi és lelki állapottal kapcsolatos, megválaszolásra váró kérdései egyike: hogyan hat a szeretkezés - hármójukra? Sok minden változik a szervezetében és az életében is, a többi között a szexuális szokásrendszer. Hiszen már nem csupán ketten vannak ott az ágyban.

1. Jobban kívánhatja a szexet, mint bármikor
Sok állapotos asszony érzi, szexuális élete jobb, mint korábban bármikor. Ennek oka, hogy a megváltozott hormonháztartás érzékenyebbé tesz, fokozza a nemi vágyat, erőteljesebbé válik a szexuális kielégülés akarása. A hormonok aktivitása mindemellett azt is eredményezi, hogy szeretne minél jobban, csinosabban, sőt egyre kívánatosabban kinézni. Nem véletlen, hogy sok kismama attraktívabb külsőt ölt, mint terhessége előtt. Mégis néhányan lelkifurdalást éreznek, hogy élvezik a szexet, pedig ez teljesen normálisnak mondható a gyermekvárás állapotában is.

2. Teljesen elutasíthatja a szeretkezést
Megtörténhet, hogy az állapotos elfojtja szexuális vágyait, és a szeretkezés a legutolsó, ami ilyenkor az eszébe jut. Annak is sok oka van, hogy a kismamák egy része ilyenkor ódzkodik a szextől. Eleinte a hányingerek, a fáradtság veszi el a kedvét, a hangulatát a szextől. Ha a társa nem tudja mire vélni tartózkodását, kedvesen, de határozottan magyarázza el neki, hogy ez időben nem a szex szerepel vágyai toplistáján. Miután a kezdeti kellemetlen kísérőjelenségek elmúlnak, kedvezően változhat a szexhez való viszonya. Ha nem így történik, ne aggódjon, hogy nem vágyik az ölelkezésre. Semmi baj nincs, most már valóban a gyermeke születésére koncentrál.
Figyelmedbe ajánljuk még:
Szexualitás a terhesség alatt (cikk)

3. A partnere jobban kívánja a szeretkezést, mint bármikor
Merthogy ez is megtörténhet. Mégpedig azzal a szándékkal, hogy a szexuális gyönyör korábban nem tapasztalt magasságaiba emelje önt - és persze önmagát, azért, mert sok férfi még szebbnek, kívánatosabbnak találja áldott állapotban lévő párját. A terhesség a férfiaknak szexuálisan izgatóbb lehet. Mindkettőjük szenvedélyét, vágyakozását növelheti az, hogy ezúttal nincs gond fogamzásgátlással, a nem kívánt terhességtől való félelemmel. Valóban csak az örömszerzésre figyelhetnek. Sok asszony úgy tapasztalja, hogy a párja figyelmesebb, gondosabb és nem szűnő nemi vággyal veszi őt körül csak azért, mert szerelmesebb, mint valaha. Az apaság érzése pedig ugyanolyan izgalmas a férfiaknak, mint a nőknek az anyaság.

4. A párja szüneteltetné a szexuális együttléteket
Nem minden férfi fogadja lelkesen a párja terhességével együtt járó testi térfogatváltozást. Előfordulhat, hogy nem szívesen öleli pocakos kedvesét, zavarja az állapota, és sajnos úgy érzi, hogy így cseppet sem kívánatos. Más férfiakat nem zavarnak a megnövekedett keblek, a nagy pocak, mégis igyekeznek elzárkózni a terhesség alatti szextől. Többségük attól tart, hogy sérülést okoz a babának. Mások úgy érzik, hívatlan vendégek az ágyban, és alaposan csökkentik a szexuális repertoárt. Persze kilenc hónapig fokozottabban gondoskodónak és kedvesnek látja a párját, de előfordulhat, hogy ő a pocakja miatt nem találja önt túl szexisnek. Ez kissé elkedvetlenítheti önt, de ilyenkor mindenképpen beszéljenek az érzéseikről, beleértve az eddigi szexuális szokások esetleges megváltoztatásáról.

5. Először lehet része a sokrétű élvezetben
Itt a nagy pillanat a csodálatos együttlétekre. A várandósság alatt az ösztrogének érzékenyebbé teszik a nőket, segítve ezzel a gyors és többszöri kielégülést. Az orgazmusok, az izmok összehúzódása segítenek a majdani vajúdásban. A terhesség alatt a hormonok számának növekedése, működésük intenzitása a szokottnál jóval érzékenyebbé teszik a nemi szervet. Egyes nőknél ez az extra érzékenység kényelmetlen, másokat viszont az egekbe röpíthet a szeretkezés közben.

6. Az orvosa eltanácsolhatja a szextől
Előfordulhat, hogy az orvos teljesen eltilthatja paciensét a szextől. Ha korábban volt már vetélése, óvatosnak kell lennie a szexszel. Különösen az egykori menstruációs időszakban. Tartsa magát távol a szextől akkor is, ha bármilyen vérzés lép fel, erről egyébként is tájékoztatnia kell orvosát, aki minden probléma esetén ellátja tanácsokkal. A tapasztalatok szerint a nők a várandósságuk korai időszakában és a szülés előtti néhány hétben kerülik a szexuális érintkezést. Ritkán fordul elő, hogy a kismama szenvedne az elől fekvő méhlepénytől, amikor az a méhnyak és a baba között helyezkedik el, ami miatt elkerülendő lehet a testi együttlét.

7. Korábban elképzelhetetlen pózokkal próbálkozhatnak
Ha a megszokott misszionárius póz már kényelmetlen ebben az állapotában, kipróbálhatnak más technikákat. A legegyszerűbb, hogy ön van felül, ami lehetővé teszi, hogy figyeljen a behatolás mélységére, ritmusára. A lovaglóüléstől kezdve sokféle helyzetet kereshetnek és próbálhatnak. A legfontosabb, hogy megtalálják azt, amelyik a legkényelmesebb mindkettőjüknek. Mi több: mindhármójuknak. Igaz, nagy próbatétel egy párnak, de nem szükségtelen próbálkozás az olyannyira várt harmadik érdekében.

8. Ne aggódjon, a szex nem árthat a babának
A terhesség alatti szexuális élet általában biztonságos a kicsi szempontjából, akit a magzatvíz véd. A terhes nő azonban a saját érdekében mégis tartózkodjon az erős, "nyomatékos" szextől. Ez fájdalommal, a vagina horzsolásos sérülésével járhat, amelynek pedig sérülésmentesnek, minden szempontból épnek kell lennie a szülésre.

Forrás: Anyák Lapja
Cikket felvitte: Hoxa, 2006-06-13 09:48 (utoljára módosítva: 2006-

Bea,ezt neked találtam!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Ez egy termékeny nap az írásban is. Más fornton ki a soros kiért kell szorítani.

Takido!
a pocim még nem látszik. Mihelyst fog csináltatok képet. róla.

Én is irigyellek kerteseket mert mi itt Zegen lakásban lakunk anyuéknál Kanizsán van udvar + apóséknál.

Ha minden igaz 2008 tavaszán már kertészkedhetek. :)

Aranyér én szegény vagyok még, bár most a terhességem alatt sokszor van székrekedésem.

Noémi!
üdv köztünk. Szerintem se kell félni majd jönnek magától a dolgok.

Anyós-após nálunk még jól viselkedik. A sógornőm a nagy kavaró gép. A párom mindig mellém áll.

Candi!
Vigyázz magadra!
Anyukáddal nem lesz semmi baj.

Kis_plutó!
Múltkor írtam, hogy nem tudom megenni a halat. Most a Balcsin megkívántam a hekket s nagyon finom volt.
Kis halászlegény :)

Bea!
A szexet én már most jobban kívánom. Anyukám is szex örült lett a második harmadban.

Málna!
Jól elvagytok Beával. :) Máté, hogy bírja a meleget? Hogy áll a dac korszakkal?

Kép
nika04

Na, ez az én formám, most egy kicsit ráérnék, és mostanra mindenki hazament, vagy kinnt napozik :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Itt vagyok most,csak egyszerűen befeküdtem az ágyba,és most keltem ki onnan!!Nagyon kómás vagyok még most is! :?
Anyuval megbeszéktük,hogy csak pénteken megyünk el nézelődni!!!Valamit akartam irni,de nem jut eszembe!!Két szendvicset ettem,pedig van itthon főtt kaja is,de azt nem kivánom!Csak a szendvicset.Hideg tejet iszok,meg hideg szentkirályi mentest.Szerdán megyek fogorvoshoz 15:00-ra.(semmi kedvem!)De muszály mennem,mert a kismama könyvembe bele kell pöcsételnie!

Kép
bea27

Sziasztok!

Én a babaprojectes fórumba szoktam írni, de az egyik kedves tagtársatok meghívott,h. nézzek be hozzátok is. :)

Bea!
Nem találom a pocis képed.. segíts nekem. :lol:
Privi Üzi ment.:)

Üdv Mindenkinek!
Vendég

Szia Pupy!
Gyere csak nyugodtan máskor is :D

KépKép
takido

Dóri, csak ennyi? :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru,
az ösztradiol és LH dologhoz nem tudok hozzászólni, de majd keresgetek a 'dolgaim" között és megírom, ha jutottamvmire.
A prolaktin dolgot szerintem jól látod, de a doki mondja a véglegeset. :) Sajnos az enyémre nem emlékszem. Már rég volt mikor megtudtam, hogy magas. Azóta bogyin élek. :D Nem kell megijedni vszínű, hogy Bromocriptint fog neked felírni. Én is azt szedem. :)
Egy tanács: eleinte úgy szedd, ahogy a doki modja. Aztán amikor már megszokta a szervezeted a bogyit, akkor kialakíthatod úgy is, hogy reggeli mellé veszed be. Én is így csinálom és minden ok. :)
De majd meglátod, hogy mi a dörgés.

Bocs a többiektől, de annyi mindent írtatok és nem bírom követni az eseményeket. Sőt lassan fekete lesz a hajam a szinezőtől! Már több, mint egy órája rajta van. :? :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt,megint első vagyok!!!És megdöbbenve tapasztalom,hogy este nem volt szinte senki!!Szia Pupy,te már babás vagy???

Bea,én is csak mentes vízet iszok,a Szantkirályi nagyon jó,meg a Norbi,meg a Nestlé....nitrit-nitrátmentes....

Mai hő:37fok!!!Már alig bírom kivárni a hétvégét...ilyenkor szörnyű lassan telik az idő!!!!
Ma délelőttös vagyok,du.meg megyek nagykerbe áruért,úgyhogy max.de.tudok benézni..persze csak ha érdemes....nem valami aktív a társaság!!!!

Szép napot!!!!
Málna,volt időd megírni a dolgot????Várom ...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli pimaszkodunk-pimaszkodunk :twisted: tegnap olyan aktívak voltatok, hogy csak na

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Meli pimaszkodunk-pimaszkodunk :twisted: tegnap olyan aktívak voltatok, hogy csak na

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem vagyok most szimpatikus a rendszernek, folyamatosan megszívat

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te tényleg van veled valami....rendszerellenes :D nehogy megorrolj rám,ma nagyon humoros kedvemben vagyok...kínomban...egyszerűen megőrülök ettől a melegtől!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Látom az este nem volt termékeny mindenki kidőlt a nap végére :)

Pupy!
Ha babás vagy akkor 2 nap van köztünk már hárman vagyunk egy majdnem egy idősek.

Elkiabáltam, hogy nem vagyok rosszul stb.
Most ne tudjátok meg olyan hányingerem van. Pedig rendesen reggeliztem otthon beértem újra éhes voltam megint ettem. Most meg legszívesebben lefordulnák a székről gyenge vagyok s hányingerem van.

Meli!
Az idő nekem is ilyen lassan ment illetve megy. Most is talán 12.hét után már megnyugszom, hogy ott van s lassan már érzem is.
Türelem türelem két csíkot terem.
Ez a legrosszabb időszak a várakozás.

Jó napot mindenkinek.

Kép
nika04

Köszi Nika!!!!Nem veszek tesztet,majd csak hétfőn és egy hét múlva kedden tesztelek....ha van teszt otthon,akkor nem bírom ki és nekiugrok!!!Olyan kedvesek vagytok,hogy így biztattok!!!!Sajnálom,hogy rosszul érzed magad!!!Neked tudják már a munkahelyeden?Mit is dolgozol??Bocs,de szita az agyam....

Kép Kép
meli1118

Meli nekem semmi jelem, bajom, de a napokban kell megjönnie. Valószínűleg meg is fog, már vannak előjelei, fel vagyok puffadva.
amúgy 13. napon volt tojásfehérjés, utána elvileg mikor van a pé ?
Én úgy gondolom, (lehet, hogy rosszul), hogy ha 14. nap volt, akkor ma van a 14 nap, ha 1 nappal később akkor holnap lesz esedékes pirike :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,szerintem a tojásfehérjekor már az van....max.egy nappal utána!!!Miért gondolod,hogy meg fog jönni???Nem méred a hődet?Ha igen,mennyi???A felpuffadás lehet babó is....mondjuk te könnyebben kiigazodsz a tested változásain,mint én,te voltál már terhes....én még soha :cry: Én múlt hét szerdán,csütörtökön voltam nagyon felpuffadva,de szerintem túlzásba vittem a gyümi :oops: puszi

Kép Kép
meli1118

Kis_plutó!
Én is fel voltam puffadva. s még is baba lett belőle. Nekem totál olyan tüneteim voltak, mint a mensi elött, ezért nehéz eldönteni, hogy mi van.

Meli/
Informatikai cégnél vagyok szaktanácsadó. A munkahelyen majd jövő héten tudják meg. Hétfőn megyek 12.heti UH s ha minden oké, akkor elmondom. Egyébként se tudom titkolni sokáig, mert ma reggel úgy keltem, hogy volt egy pici hasam, s nekem lapos a hasam.

Kép
nika04

Jó reggelt!
Meli: példát vettem rólad és vizes hajjal jöttem dolgozni, hát így is megsülök, valami mást kell kitalálni! Közel van hozzátok a nagyker? A hőd bíztató és a türelmed is dícséretes, hogy kibírod / elvileg / jövő hétig! :wink:
Plútó: ez már biztos a pirivel? Nem is reménykedhetünk? Megnéztem volna ahogy halászol a patakban, tiszta Ős Anya :lol:
Amikor tojásfehérje van akkor vagy a legtermékenyebb, de még a vizes is jó :wink:
Nika: remélem ez csak múló rosszullét és inkább csak a melegtől van, legalább hűvös van a munkahelyeden?
Hajnóca: hajad, milyen lett? :)
Szia Pupy: gyere máskor is , én is szoktam lesekedni nálatok! :D
Bea: nem is csodálom, ha ebben a melegben nincsen nagy kedved meleget enni, csak igyál elég folyadékot! Hogy te mindenkivel privizel :shock: , még jó, hogy le akartál szokni rólunk :lol: :wink:
Dóri: látom neked is meleged volt, nem voltál valami bőbeszédű 8)
Syren: szerintem sem kell aggódni, hogy mi lesz, benned is feltámad az ösztön, ahogy megmozdul a pocidban a Baba , tudatosul, hogy Anyuka leszel. Pároddal meg tuti, hogy mindent meg fogtok oldani, a nyaralást meg egye fene, nem? :wink:
Málna, Muszkuru, Nektarin, Sziszi és mindenkiaki anévsorolvasásnál nem volt itt Puszi! :lol: Kép

Andi
candi

Mindentegybeírokbocsika :oops:

Andi
candi

Segitsetek Ti nekem!!Egyáltalán ittvan a pocis képem??

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?