Új privát üzeneted érkezett!

Meli: mennyi folsavat szedsz? Én is elkezdtem napi 1 tabit. Elég?
Azt hittem Anyud elutazott és neked kellett tartani a frontot. De látom ha nem dolgozol az üzletben akkor is találsz magadnak elfoglaltságot! :wink:
Bea: vettem! Nekem nem jöttek be a rendelősek, mondjuk csak kettőt próbáltam ki, de mindig ott kötöttem ki, hog ugyanazt a 6 kaját váltogattam, heteken át.
De a munkahelyen a többieknek bejött! Valszeg én vagyok a válogatós! :oops:

Andi
candi

Akkor az már majdnem teljes siker!!EDDIG!!Szoritok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!Nekem már az is nagyon gyanus volt magamnál,hogy jó sokáig "magas" volt a hőm!!
Úgyhogy ez nagyon biztató!! :lol: Kétnaponta az meg MÉGJOBB!!Valaki rta azthiszem neked,hogy már "kényszerből" csináljátok a dolgot!Nem ezzel a szóval ,irta,de ez volt a lényeg!!Nekünk is ugyanigy volt!Aztán Mi is annyira belejöttünk,hogy már hiányzott,ha nem olyan sűrűn volt!!Ez előbb-utóbb TUTIRA meghozza az eredményét!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Kép

Bea,csak neked!!!

Kép Kép
meli1118

Mindjárt megirom,hogy melyik az a cég!!!!Pillanat...............!

Kép
bea27

Meli!!Olyan vagy! :P :P :P :P :P

Kép
bea27

Nemtalálom az étlapot!!De www.gasztria.hu
Ismeri valaki??Megyek gyorsan nézek valami kaját!!

Kép
bea27

Sziasztok!

No hát egy hét késéssel megjött, de egyáltalán nem éreztem, hogy meg fog. Ez a furi, tegnap egyáltalán nem fájt a hasam, semmi, na ma reggel azért érzem. Úgyhogy csak késett egy hetet, hogy én már itt sok mindenen gondolkoztam, de hát nem baj, összejön majd ha összejön. Most úgy is élvezem a házat, meg az esküvői fényképek válogatásást.
Durkkolok Nektek!

Puszi

Kép
Kép
nektarin

Ha minden jól megy,ma megirom az 1000.ik hozzászólásomat!! :D :D :D :D 972-nél tartok!! :D

Kép
bea27

Bea,nekünk is nagyon jó most!!!!Annyira imádjuk egymást,ez az egész csak jobban összekovácsolt minket!!!Pedig a Bumerángban néhány napja azt mondták,hogy a párok nemi életére kedvezőtlen hatással van a foci vb :lol: :lol: de ez hülyeség :wink:

Candi,anyuék tegnap délután mentek le a Balcsira,majd kedd este jönnek.Szerencsére van egy megbízható alkalmazottunk,aki reggel nyitott,én meg megyek egyre és én zárok este...egyre-megyek :D a folsavat én is úgy szdem,néha eszembe jut és este is bekapok egy szemet....de inkább napi egy...
puszi

Kép Kép
meli1118

Ja Candi,Te leszel a párom??Benne vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

De aranyos vagy Esztike!!!Én is annyira negativ voltam végig!!Nekem az volt akkoriban az elméletem,hogyha még mindig megjön akkor júniusban elmegyek ilyen Ultrahangra,ami kimutatja a peteérést!!De már Hála a Jó Istennek nem volt rá szükség!!Fel a fejjel!!Élvezd a házat,meg a szép esküvői képeket,és akkor legalább elvonod a babáról a figyelmedet!Tudom,hogy ILYENKOR mindig azt szokták mondani,hogy nem kell GÖRCSÖSEN akarni!!De olyan nincs!!Hiszen nekünk is úgy jött össze!!(Hogy annyira akartuk!!)Remélem segitettem valamit!Puszi!! :D

Kép
bea27

Visszajöttem!!Nincs étvágyam!!Ittam egy pohár jó hideg vizet,aztán a következő 5 percig ENNYI!!

Kép
bea27

Nektarin: nagyon pozitívan állsz a dolgokhoz, és biztosan ennek meg is lesz a hatása a jövő hónapban. :wink: :D Addig meg élvezd a lakást és a Párodat 8)
Meli: egyremész? :lol: Meddig vagytok este, 6 ? A boltban hűvös van gondolom a virágok miatt nem, Akkor kicsit könnyebb elviselni! 8)
Bea: húzz bele!! És a kaját ne csak megnézd, hanem meg is edd :)
Én az előbb nyomtam be némi turbórudit.
Nektarin: mentek még szabira a nyáron?
És ti Meli: végigdolgozzátok ezt a nyarat, vagy pihentek is?

Andi
candi

Köszönöm a biztatást, az a baj, hogy az embernek annyi mindenen jár az agya:)
De hát végül is csak két-három hónapja próbáljuk, úgyhogy nem szabad elkeseredenem.
Én is szeretném nagyon, illetve mi is szeretnénk, bár a pasik azért másképpen fogalmaznak:)
Aranyosak vagytok:)

Kép
Kép
nektarin

Bea: jól látom, holnap már a 15.hét?! Úristen, hogy megy az idő! :shock:

Andi
candi

Candi!!Te sem viszed túlzásba a kajálást!!!!! :?
Tegnap Anyuval azon különböztünk össze,hogy aztmondtam,hogy nemakarok hizni,erre Ő:Meg ne tudjam,hogy fogyózol!!De én nem fogyózom,csak nem viszem túlzásba a kajálást!!50és 53kg között mozgok!Tegnap 53 voltam!Ez kicsit kiakasztott!De nemakarok nagyon meghizni!!Sajnos az a 10es úgyis feljön sajna!!Nekem van egy rossz példa előttem,miszerint a Tesóm 30kg-ot hizott az első terhessége alatt!! :( :( :( :twisted:

Kép
bea27

Jó a szemed Candi!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
bea27

Mégegyszer benézek a hűtőbe!!Van kaja,csak nemtudom,hogy mit egyek!!A bőség zavara!! :oops:

Kép
bea27

Eszti!!Akkor meg főleg ne bánkódj!!Hiszen ez még semmi!!Próbáltál már alkalmazni valamilyen segitséget??Jónás naptár,bármit............

Kép
bea27

Candi,az üzlet jó hűvös,de a virágok miatt nagyon magas a páratartalom,úgyhogy csak ventillátorral viseljük el...légkondi kizárva,az növénygyilkos!!!Nálunk eddig 15 év altt csak akkor volt egy hét zárvatartás,amikor tavaly férjhezmentem....de mindig megbeszéljük,hogy ki megy el egy időre,addig a másik teljes odafigyeléssel...de mindig van alkalmazottunk,aki tehermentesít!!!

Nektarin,biztos a sok izgalom miatt késett ennyit :cry: de tiéd a következő hónap!!!!Addig még lesz időd odafigyelni magadra!!!

Kép Kép
meli1118

Bea,velem is ez van...tegnap egész nap ettem volna,de szinte semmit sem kívántam,ami itthon volt...pedig szerdán töltöttük fel a hűtőt....

Kép Kép
meli1118

Ez a Picur (cica)annyira otthonérzi magát,hogy már olyan ördög!!Anyunak az egyik virágjáról tépkedi a leveleket! :oops:
Terrorba tartja a többieket!Nagy gengszter!!A héten muszály lesz feladnom a hirdetést!! :cry: :cry:
Meli!!Mellettünk (az üzlet mellett) a virágosnál klima van,és ha jól emléxem 18fokra van beállitva!!Ezek bénák!!

Kép
bea27

18 fokos klíma?Ott veszel egy virágot,kiviszed a 37 fokba,aztán meg csak lesel,hogy hőgutát kapott!!!Ez van....na,ettél???Én ettem egy kis krumplifőzeléket....leginkább kovászos uborkát ennék hetek óta!Azt hiszem,ma veszek is!!!

Kép Kép
meli1118

Hát hőmérőzgettem, de nem rendszeressen. Jónást egyszer megnéztük, de nem is figyeltem, úgy ahogy a peteérést sem ebben a hónapban.
De pl. ma is megmértem a hőmet és 36,6.
Szóval...

Kép
Kép
nektarin

Eszti,ha leesett a hő és megjött,akkor sajna valszeg ugrott ez a hónap!!!De ha még csak két hónapja próbálkoztok,akkor nincs gond!!!Ha piri odébbáll jöhet a munka kellemes része :wink:

Kép Kép
meli1118

Meli: akkor a trópusokon érezheted magadat folyamatosan. Gondolom milyen lehet 5 évig kertészetben dolgoztam és a fóliasátor volt a birodalmam.Le is ment nyáron jó pár kiló :D
Fogyózni nem is kell Bea,de kis önkontrollal , tudatos kajálással biztosan nem fogsz felszedni, csak annyit amenni Óriáskának kell :wink: Egyél sok gyümit, szerencsére most lehet válogatni belőlük. Nem ment át az üzi?
Meli: de nem árultad el, mentek pihikézni?

Andi
candi

Nektarin: én örülnék ilyen hőnek! 36.5 ez az én csúcsom jelenleg :?
Sziszi: merre vagy?
Meli: ezt nem kellett volna, én itt nem tudok normális koviubit venni, kénytelen leszek csinálni...nyami..

Andi
candi

Milyen üzi?????Ittvagyok ám,csak csináltam egy szendvicset!!Meg adtam a macskáknak Whiskas tejet!! :lol:

Kép
bea27

Csak gyors bekukk, tréning van nálunk egész héten, nem volt időm visszaolvasni :(

Pénteken megszereztem a leleteimet, minden hormonizém határértéken belül van, van ami kicsit a magasabb tartományban, van, ami alacsonyabban, és vannak szépek, amik pont középen.

Nem tudom a doki mire megy vele, én nem tudtam túl sok mindent kezdeni a megszerzett infokkal...

Musz

KépKép
muszkuru

Jó,mondjuk a Tesómnak besz@rt a veséje,és azért is hizott ennyit,jobbanmondva vizesedett igy be!!Kórházban is volt szegény vele!!Ki volt már a SCHLECKER-ben??

Kép
bea27

Candi,nem tudunk idén egy-két hétre,max.többször kevés időre pihenni menni....akarunk a Balcsira két napra tesómékkal,Bécsbe 3-4 napra....majd kialakul...mi nagyon spontán népség vagyunk,eldöntjük és indulunk.Szerencsénk van,mert nem kell külön szabadnapért kilincselni...családi vállalkozás sok előnye közül az egyik....viszont óriási hátrány,hogy többet vállalsz,mint normálisan,mert ez az érdeked....

Bea,nem tudom milyen magas vagy,de 53kg az még véletlenül sem sok!!!!Terhesen nem kell fogyózni,utána biztosan könnyen leadod!!!Egyél mindent ami jólesik!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hol vagytok??Én már azóta egy emilt is megirtam!!Egy csajszi kérdezett a Nődokimról!!! :shock:

Kép
bea27

Muszkuru: még egy hónap és jön a kikapcsolóás, ez bíztasson 8)
Az nagyon jó, ha eddig minden rendben volt, mikor lesz a következő vizsgálat? Mikor mész vissza a dokihoz?
Bea? barátnőmnél is ez volt. Karácsonykor az ügyeletes doki hazaküldte, hogy sokat evett, fogynia kell egy kicsit. Aztán császár lett a kövérségből, mert majdnem leállt a veséje. Szép mi?
Mi az a Schleker? Ezek szerint nem ment el az üzim, de már nem is emlékszem mit írtam benne4 :wink:

Andi
candi

A privát??Az átjött!!! :lol: Be kell nyomnom még egy szendót!!Ez nagyon jól esett!!
Schlecker az egy német,vagy osztrák cég,ami olyan,mint itthon a DM,vagy a Rossmann!!A Tesóm esküszik rá!!Nekik van a falujukban,és tök jó termékeik vannak!!OLCSÓN!Nálunk is van már a Margit hid közelében!!Azthiszem ma elcsalom az Anyut,és meglessük! :shock:
Tegnap voltunk Apával az IKEÁBAN!!Megakartuk nézni a bababútorokat!Nekem az a hely annyira nem jön be!!Sosem szerettem igazán!Nam is valami nagy a választék,és Bababutor nincsis!!Csak egy-két nagyobb gyereknek való bútor volt,de nekem nem tetszett!!!GAGYI!!!!

Kép
bea27

Volt egy-két aránylag jó konyhabútor,de nem vágtam magam hanyadt tőlük!!Majd meglátogatjuk még a KIKÁT!Igaziból mégcsak tájékozódunk,mert ugye még a lakás sincs felújitva!Sajnos most meg már minden papir le van adva az OTP-be,csak időközben lejárt a tulajdoni lap!!Ma megy Apa hosszabbitanI!

Kép
bea27

Sziasztok!

Fél órája csak olvasok...

Takido

Hétvégi lustizás?!Majd megtudod :shock:

Hoppá

Az a baj,hogyha Máté nem alszik délután, akkor estére teljesen készen van.
ha korán fekszik,korán is kel...
De aztán elaludt.Felvittem a szobájába.És ott hagytam.Hallottam hogy játszik aztán egyszer csak csend.Bementem ,ott feküdt kínyúlva a szönyegen a játékai között.
Én is szedem a folsavat.Január óta
Az új pozíciók engem is érdekelnek... :wink:

Meli

Klíma...miért növénygyilkos?
Nekem a nappaliban nagyon sok növény van, és eddig nem vettem észre ,hogy bármilyek is meghalt volna.Mondjuk,nem is 18 hanem 23 fokon megy.
Ellenben én nem bírom.A kocsimban nincs.Apáéban van.Ahogy beindítja a fejem majd szét megy.Az utóbbi napokban itthon is gyakrabban bekapcsoltam.Megis van az eredménye...jól megfáztam...

Soha nem voltam egy pattanásos de azért mindig akadt.A terhesség alatt viszont egy darab sem volt.Sőt nagyon szép lett a bőrőm.
A szülés után voltak azért problémáim.Nem az arcomon.Hanem a combo és karom volt tele apró kis pöttyökkel.De két három hónap alatt elmúlt.

Karalábé :twisted:
Kb.4 éves lehettem amikor anyu csinált karalábé levest.Olyat sikerült vennie amit korán szedtek le és a permetezőszer felezési ideje nem járt le.Olyan szép kis mérgezést kaptam hogy majdnem kiszáradtam.Ha sokat ittam akkor meg kijött belőlem minden.
Egy hétig 5 percenkét ÉJJEL-NAPPAL kávéskanállal kaptam a teát.Azt hiszem anyuéknak kemény egy hét volt.Azóta utálom a karalábét...pedig nem az volt a ludas

A hőd nagyon biztató!!!!!

Kis_plutó

Máté is túrórudisat játszott a hétvégén.Pöttyös volt.Biztos,hogy a melegtől.
Te kis szadista!Egy ilyen meccs után még hosszabítás?!Szerintem már így is a seggükön vették a levegőt.
A fűnyírást ne is említsd!!

Bea

Sokkal nagyobb élmény lesz amikor megmozdul!!
Ne bosszantsd magad.De nem semmi ,hogy meg vagy áldva a családoddal.Most van szükséged a legtöbb nyugalomra, ehelyett csesztetnek.Miért csak decemberben költöztök?

Nika

Anyukádnak jobbulást!
Ne hajtsd magad szét a napon!

Mókuska

Ilyen melegben még sütögetsz.Te kis perverz!
Fül fájás :(

Nektarin

:( :?
De azért jó,hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!
Még akármi lehet :wink:

Candi

Cseresznye?
A dédinek egy hatalmas germersdorfi fája van.Minden évben az egész család itt szüretel.A tavalyi évben majdnem 500 kiló cseresznyét adott el a fáról.Idén jó ha lesz rajta 10 deka.De lehet, hogy sokat mondtam
Múzeum :arrow: IRIGY!!!

Zsuzsi

Mi van veled?!

Többieknek puszi!
Megyek takarítok egy kicsit

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést.Anyu jól van .Hősiesen szúrja magát,reggel - este.Ma ment vissza az érsebészetre,még nem hívott,hogy mit mondtak.
Tegnap átmentünk hozzájuk.Máté akkorát locsipocsizott.Vettek neki kismedencét (nem olyan nagyot :wink: ).

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Málna!!Nagyon cool a medence!!Mennem kell!Egy kicsit itthagylak titeket!

Kép
bea27

Bocsika!!Be kell szereznem az ebédet!!

Kép
bea27

Akkor majd számolj be milen az a bolt! Tesódék merre laknak?
Meli: én is a spontán utazások híve vagyok. Legjobb utunk eddig az volt, mikor tavaly előtt januárban beültünk a kocsiba és írány Benelux körút, naon jó volt. :D
Az a baj, hogy ahol nagyon jó baba bútorokat lehet kapni, azok meg mind piszok drágák! Ti nem fogtok ilyesmit megörökölni?

Andi
candi

Málna: de jó lenne most abba a medencébe belecsobbanni! Látom minden felszerelése meg van Máténak a pancsihoz! Nagyon élvezte, igaz? :D 8)

Andi
candi

[quote="meli1118"]1 írta:meli11188 fokos klíma?Ott veszel egy virágot,kiviszed a 37 fokba,aztán meg csak lesel,hogy hőgutát kapott!!!Ez van....na,ettél???Én ettem egy kis krumplifőzeléket....leginkább kovászos uborkát ennék hetek óta!Azt hiszem,ma veszek is!!!
Málna,erre gondoltam...a llakásban tartott növény más,azt nem mozgatod naponta!!!!A medence nagyon vagány(na jó,nem AKKORA :wink: )Máté kis szerelmem pedig egyszerűen leírhatalan!!!!

Megyek és porszívózok :twisted: utálom :twisted:

Kép Kép
meli1118

na, itt vagyok megint

eddig visszaolvastam

Málna, az alakod teljesen rendben van! És tök jó lábad van! Szép hosszú! :D

Dóri, te pedig a tengerpart bombázója vagy! Én is imádom a kalapokat

Mókuska, ez ám a szaknévsor reklám a pocidon: „Aki számít, benne van” :D
Jobbulást kívánok! Elsősorban neked, de a csapnak is

Sziszi, akkor már túl vagy a szurin. Hogy bírtad? Mikor lesz eredmény? Nekem is ezeket nézték, mindjárt bescannelem az eredményt, hátha ti tudtok kezdeni vele valamit. :shock:

Meli, a gyerekszoba még nálunk is kimaradt… De hát Nyúlgyerek ott lakik, mégsem akarom előtte… :oops:

Hoppá, mit fogtál a tóban? Milyen halak vannak arrafelé?
Én szedem a folsavat, ártani nem árthat alapon, ezenkívül néha bekapkodok egy egy elevitet is, és cinkből is beraktároztam (a barátnőm UH-s orvosa mondta, hogy a beágyazódásban segíthet). Egy fél fiók az én piruláimmal van tele…

Andi, remélem jobban van már a hátad. A leégéssel nem szabad viccelni. Én azt vettem észre, sokkal több anyajegyem van, mint korábban volt. Lehet, hogy ez a korral jár, de szerintem a napocska is rásegített…

Nektarin, 2-3 hónap még semmi. (Mondom én, aki január óta próbálkozik, és már nagyon türelmetlen…) 8)

Hát én meg a Balaton banyája voltam, nagyon jót vitorláztunk, szél ugyan nem nagyon volt, de az engem nem szokott zavarni, úgyis csak a hajó orrában napozom… A víz nagyon fincsi, tiszta és meleg, és monokiniztem, és apával nagyon jól éreztük magunkat, khm, a többiek kérdezték is, hogy átengedjék e a terepet, és esetleg a kedvünkért külön, úszva jussanak vissza a kikötőbe… :oops:

Tüszőrepi megvolt - legalábbis Billings szerint.
Ilyen melegben feladtam a hőmérőzést, vagy ilyenkor is adhat megbízható eredményt? :?

Megyek scannelni...

Musz

KépKép
muszkuru

Kép

én ebből azt szűröm le, hogy a lut. hormon és az ösztradiol aránylag alacsony, a prolaktin és a progeszteron meg magas

de csak a középértékekhez, ami meg lehet, hogy nem jelent semmit
(vagy semmi jót :?: :? )

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Ági,örülök,hogy jól sikerült a hétvége!!!!Nyúlgyereket addig száműzhetnétek a lakás másik csücskébe :lol:
Lehet,hogy teljesen normális minden hormon-ügyben,ha neked nem is mond semmit,a dokinak biztos fog!!!Nekem elképesztően sok a szeplőm...és minden évben több...apa kérdezi is,hohy hogyan veszem észre ezt,neki ez olyan,mint tű a szénakazalban,de ismerem a testem és időnként felfedezek néhányújat....nem túl biztató,de annyira sokt nem vagyok a napon,meg nekem télen is sok van,csak persze halványabb.

Kép Kép
meli1118

Visszajöttem,mert Anyu még nem ér rá elmenni!!Bár sok kedvem nincs elmenni,mert nagyon meleg lehet kinnt!! :evil:
Én mindig is UTÁLTAM ezt a meleget!! :evil:
A Tesómék Németországban élnek Frankfurttól egy órára egy "faluban"!!

Kép
bea27

A lakásban meg olyan jó idő van!!Bár nem klimázunk,de jó vastagak a falak,és nem könnyen engedi be a meleget!De estére mindig nyitva van az ablakunk!Anyu nemszereti,hogyha ilyenkor nyitva van,mert bejön a meleg!!Csak mikor elhúz innen a nap,akkor lehet kinyitni!!Miért nemtud megmaradni 20foknál az időjárás??
Még,hogy ez a nyár nem lesz meleg,mi??????
Tesómék jönnek nyaralni a balatonra,3 hét múlva TUTI,hogy addigra elromlik az idő!!!!Szegényeknek a tavalyi nyaruk is sz@r volt!!
Málna!!Szivesen bekéredszkednék a medencétekbe!! :wink:

Kép
bea27

Hol vagytok????Én már megint megirtam egy egész oldal e-mailt,amig Ti semmit!!!Mi van??Eddig olyan szorgalamasan irogattatok!!!
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Ági: hát én hülyeséget nem akarok mondani, így inkább csendben maradok. Mikor mész kiértékeltetni?
Jó lehetett a hajózás, meg a fürdés, meg a .... Remélem a nap besegített egy kicsit :wink:
Bea: ti is mentek velük a balcsira?
Tényleg 2 hét kánikulát mondtak a nyárra, lehet, hogy ez az? Azért remélem lesz Júliusban, Augusztusban is egy kis meleg. Mondjuk nem folyamatosan4 :?

Andi
candi

Persze, mert te hajtasz az 1000-re! Én meg a 450-re! Kinek lesz meg előbb? :?:

Andi
candi

Nem!!Mi nem szoktunk!!Elég a Sógoromat egy-két napra elviselni!!
De egy hétvégére leszoktunk ugorni!!Bár most mondta a Tesóm,hogy annyira ráérek,menjek velük le!!HÁÁÁT!!!!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?