Sziasztok!
Fél órája csak olvasok...
Takido
Hétvégi lustizás?!Majd megtudod
Hoppá
Az a baj,hogyha Máté nem alszik délután, akkor estére teljesen készen van.
ha korán fekszik,korán is kel...
De aztán elaludt.Felvittem a szobájába.És ott hagytam.Hallottam hogy játszik aztán egyszer csak csend.Bementem ,ott feküdt kínyúlva a szönyegen a játékai között.
Én is szedem a folsavat.Január óta
Az új pozíciók engem is érdekelnek...
Meli
Klíma...miért növénygyilkos?
Nekem a nappaliban nagyon sok növény van, és eddig nem vettem észre ,hogy bármilyek is meghalt volna.Mondjuk,nem is 18 hanem 23 fokon megy.
Ellenben én nem bírom.A kocsimban nincs.Apáéban van.Ahogy beindítja a fejem majd szét megy.Az utóbbi napokban itthon is gyakrabban bekapcsoltam.Megis van az eredménye...jól megfáztam...
Soha nem voltam egy pattanásos de azért mindig akadt.A terhesség alatt viszont egy darab sem volt.Sőt nagyon szép lett a bőrőm.
A szülés után voltak azért problémáim.Nem az arcomon.Hanem a combo és karom volt tele apró kis pöttyökkel.De két három hónap alatt elmúlt.
Karalábé
Kb.4 éves lehettem amikor anyu csinált karalábé levest.Olyat sikerült vennie amit korán szedtek le és a permetezőszer felezési ideje nem járt le.Olyan szép kis mérgezést kaptam hogy majdnem kiszáradtam.Ha sokat ittam akkor meg kijött belőlem minden.
Egy hétig 5 percenkét ÉJJEL-NAPPAL kávéskanállal kaptam a teát.Azt hiszem anyuéknak kemény egy hét volt.Azóta utálom a karalábét...pedig nem az volt a ludas
A hőd nagyon biztató!!!!!
Kis_plutó
Máté is túrórudisat játszott a hétvégén.Pöttyös volt.Biztos,hogy a melegtől.
Te kis szadista!Egy ilyen meccs után még hosszabítás?!Szerintem már így is a seggükön vették a levegőt.
A fűnyírást ne is említsd!!
Bea
Sokkal nagyobb élmény lesz amikor megmozdul!!
Ne bosszantsd magad.De nem semmi ,hogy meg vagy áldva a családoddal.Most van szükséged a legtöbb nyugalomra, ehelyett csesztetnek.Miért csak decemberben költöztök?
Nika
Anyukádnak jobbulást!
Ne hajtsd magad szét a napon!
Mókuska
Ilyen melegben még sütögetsz.Te kis perverz!
Fül fájás
Nektarin
De azért jó,hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!
Még akármi lehet
Candi
Cseresznye?
A dédinek egy hatalmas germersdorfi fája van.Minden évben az egész család itt szüretel.A tavalyi évben majdnem 500 kiló cseresznyét adott el a fáról.Idén jó ha lesz rajta 10 deka.De lehet, hogy sokat mondtam
Múzeum
IRIGY!!!
Zsuzsi
Mi van veled?!
Többieknek puszi!
Megyek takarítok egy
kicsit
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést.Anyu jól van .Hősiesen szúrja magát,reggel - este.Ma ment vissza az érsebészetre,még nem hívott,hogy mit mondtak.
Tegnap átmentünk hozzájuk.Máté akkorát locsipocsizott.Vettek neki kismedencét (nem olyan nagyot
).