Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Vagyok-vagyok, csak elég keveset aludt Olikám a napokban, amikor meg fent van, csak vele szabad foglalkoznom. De olyan szinten, hogy a lábamba csimpaszkodik, hogy ne menjek el wc-zni. Azalatt a fél perc alatt míg voltam olyan gaz, hogy le mertem ülni a klotyóra, ordított és fel akart mászni az ölembe............... :roll: Segítség :!: :!:

Évi :)
Holnap megyünk. De nem lesz nagyon fárasztóak? Apjuk mikor viszi a nagyokat?? Jó lenne velük találkozni.

Melinda :)
Marcika jöhet hozzánk autókázni. Olikám már a létező összes munkaképet és munkagépeket bemutató könyveket megvetette magának :) Kitartás a melgehez!

Györesz :)
A Nők Lapjában láttam a Várgesztei Villapark hírdetését. Nagyon szuper helyre mentek. És ahogy olvastam nagyon baba barát.

Mica :)
Naaaaaa azért ennyi APehot ne kívánj nekem :!: Olivér lelkesedése a medence iránt, alábbhagyott.... Tegnap vettem neki egy kis gumicsónakot. AMit imád, de csak úgy ha a füvön van és üldögélhet benne. Rendőrök :shock:
Kerítéssel, hogy álltok?

Saxi :)
Ide nekem ezeket a csajokat :!: :!: :!: Örülök, hogy a betegek gyógyúlnak!

Kata :)
Jó pihenést anyukádéknál! Várjuk a jelentkezésed Celine :!:
Aztán pihenj sokat, hagy szorgoskodjanak a nagyszülők :wink:

Tegnap megfodrászoltuk Olikámat. Halálos ahogy kinéz!! Eddig a fodrász csaj ollóval vágta és végig ordított mint a sakál. Tegnap géppel nyírta meg. Igaz nem nullással mert féltem, hogy csúnya lesz. Annyira kópés kinézete van. Olyan mintha kopasz lenne mert a haja színe egyezik a hófehér bőrével :lol:

Most megyek, legyetek jók!!!!!!!!! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Sajnálom, hogy még Norbika orrát is szívni kell :( , de nagyon megy a drukk, hogy a nyaralásra teljesen helyrejöjjön!!! Hú, én el is bambultam, hogy Ti már most mentek pihizni! Jó pakolászást! Én nagyon szeretek pakolászni, rendezkedni, úgyhogy lélekben Veled vagyok :D Viszont, most hogy Gábor itthon lesz, én is elkezdek cuccolászni, mégpedig a kórházi cumót, ami már meg van belőle :wink: Sosem lehet tudni...
Szabi után majd utánajárok, nem baj, ha nem tudtad. De legalább tényleg lesz egy kis laufod decemberig :D Viszont úgy néz ki, hogy épp karácsonyra mennél vissza :?
Remélem jól pancsikoltok a strandon!

Kata!
Drukkolok, mind Patriknak a szurihoz, mind az eü-s személyzetnek testi épségük megőrzéséhez :lol: Épp ma kérdeztem a dokinénit, hogy a 18 hós oltástól ugye nem kell úgy félnünk, mint a 15-östől, mert mi azt jól megszívtuk. Megnyugtatott, hogy ezeket már mind kapták, ami a 18-asban van, úgyhogy nem kell félni!
Millió puszi és gratuláció a Barátnődnek a kisleányhoz! :D Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok Nekik! Mi a neve a kislánynak? Első baba? Apropó, ma sikerült málnalevélteát vennem, de az elkészítés módját már megtartom magamnak :wink:
Marci az üveges kajcsit eszi rendületlenül azóta is! TEgnap nem főztem, így estére is azt kapott, ma de. pedig vásároltunk, így a főzés megint ugrott. Du. töltött karalábét tervezek csinálni, amit imád, hát kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni :roll:
Sajnos a takonykór nálunk is mindig elég hosszú lefolyású (1,5-2 hét), de azért bíztam benne, hogy ebben a szép időben hamarabb túl leszünk rajta. Hát nem :(
A szabipénzt már én is várom, jól jön majd, mindig van hová rakni :?

Évi!
Örülök, hogy jöttél :D Őszinte részvétem a kedélyállapotod miatt, de megértem... Tényleg elviselhetetlen ez a meleg, mindenhogy: nagypocakkal, kispocakkal, sőt pocak nélkül is.
Pocakom tegnap délután minden különösebb kezelés, odafigyelés nélkül is abbahagyta a fájást, viszont ma délelőtt újrakezdte :( , ma este megyek dokihoz és azért érdeklődöm, de félek, hogy sokkal okosabb nem leszek :?
Ti jövő héten mentek a nyaki redő mérésre?
Gábor tény, hogy itthon van, de ma reggel 9-kor elindultunk itthonról és 2-re értünk haza, vásárolgattunk, dokinénihez mentünk stb. Úgyhogy totál fáradt vagyok. Este meg dokihoz megyünk, előtte meg főzni kéne. Nesze neked pihenés :lol: Holnap délelőtt állatkertezést tervezünk, délután meg takarítanom kéne. De nem baj, a lényeg, hogy itthon van, majd a hétvégén pihenünk.
Hová mennek a Nagyok? Pihennek egy nagyot, aztán nézd meg úgy eltelik a hét, hogy csak nézel, hogy újra itthon vannak. De legalábbis szurkolok, hogy így legyen!

Mica!
Köszönöm az energiát! Jól jön :D Bár ha belegondolok, ha nem fájna a lábam-hasam, én csinálnám rendesen a dolgomat, igaz mellette fújtatnék is a melegben, mint a gőzmozdony :lol:
A rendőrsztori tetszik :lol: Gondolj arra, hogy mi lett volna, ha nem lettek volna ott a gyerekek és úgy nyúltak volna le jóval nagyobb összeggel, minden ok nélkül :shock:
Mi is csak késő du-estefelé megyünk ki Marcival a kertbe, mert már reggel meg kell gebedni :evil: Most viszont olyan klasszul be van borulva, hátha esik egy kicsit...
Gratula Zolcsi beszélőkéjéhez! Mi még takaréklángon égünk ezen a téren :lol: :oops:
"Megnyugtatlak", hogy Marci nem túl izzadékony, de ennek ellenére a kis nyaka és a füle környéke is pöttyös egy picit, tuti hogy a melegtől és az izzadságtól. Úgy sajnálom szegénykéket. Viszont Marci olyan klasszakat alszik ebben a melegben, hogy hihetetlen: tegnap negyed 2-től fél 6-ig húzta a lóbőrt :D
Fogcsiszolás :( Drukkolok, hogy zökkenőmentesen végbemenjen! Köszönjük a puszit és mi is küldünk mindkét lurkónak! Na én is az ilyen testvérösszebújásokat várom már nagyon, amiket írtál! :D

Gigi!
Jól eltűntél! Oli anyásabb már nem is lehetne :shock: Nézd a jó oldalát, ennél rosszabb már nem nagyon lehet! Bocsi :oops: Én már nem vacilálok, mindig együtt pisilek Marcival, ilyenkor kap egy darab WC papírt, amivel boldogan körberohangálja a lakást :lol: viszont egyéb dolgaimat én is szeretem magam végezni... :roll:
Na majd összehozzuk ezeket a kis munkagép-őrült skacokat :wink:
Ne csak dicsekedj a megnyírt Olikával! Tessék képet is felrakni!!!

Köszönöm mindenkinek a takonykór elűzését szolgáló gyógymódokat. Ma délelőtt leszaladtunk a dokinénihez, hogy hallgasson rá Marci tüdejére, nézze meg a fülét. Minden rendben van, csak a torka piros minimálisan, amit szerintem az orrszívás alatti ordítással szerez be magának. Maradunk az eddigi kúránál: orrszívás Sterimarral, Nasivin orrcsepp, Fluimucil váladékoldónak, Calcimusc. Soknak tűnik, de semmi komoly gyogyesz. Remélem most a héten már tényleg befejezzük a mizériánkat.

Hogy is mondjam, lehet, hogy a hintaló project ugrott. Ma a Regioban voltunk megnéztünk pár hintalovat (nekem egyik sem tetszett), de kipróbálás végett ráültettük Marcit. Most nem volt oda értük. Viszont minden kerekes csodát, biciklit, triciklit, motort, autót, dömpert stb. ki akart próbálni :roll: Hihetlen, hogy ezekbe a kukacos skacokba hogy bele van kódolva a kerékmánia :shock: Én viszont nem akarok semmi ilyesmit venni Neki, mert van itthon cirka 3 darab. Úgyhogy még dillemázzunk, de a KIKA-s lovacskát azért még megnézzük, hátha... Ja és vettünk rongybabát Marcinak, ami még Gábornak is tetszett (Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta) A babát majd csak Beni megérkezésekor akarjuk odaadni, nehogy addig varázsát veszítse.

Pocakfotó érkezik, vasárnapig biztosan!
Lenne egy kérdésem: szerintetek felelőtlen vagyok, ha befestem a hajamat? Annyira szégyenlem magamat, mert Marcinál végig kibírtam, pedig akkor is gázul néztem ki, de most valahogy annyira igénytelennek érzem magam, ahogy kb. 8 centisen le van nőve a sötét hajam, a vége meg szőke. Vettünk (felhasználni azért rögtön ugye nem kell) egy világosbarnás árnyalatú festéket (befejeztem szőke korszakomat) és nagyon viszket a tenyerem, hogy fel is kenjük valamelyik nap. A dokit még Marcinál megkérdeztem róla és megnyugtatott, hogy nyugodtan festhetek, csak figyeljek, hogy jól szellőző helyen legyek, a gőzét ne szívjam be. Hát ez van, hiú liba lettem :oops:

Puszi Mindenkinek: Melinda (31+6)

ui: ez vicc, hogy holnap betöltöm a 32. hetet. Lassan jön a szülés-parás időszakom :shock:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, nagyon jól esnek. :)

Ne haragudjatok, hogy most csak Melindának írok, de szokás szerint rohanok. :oops:

Melinda!

Nem vagy sem felelőtlen, sem extra híú!
Nyugodtan fesd be a hajadat, nem lesz semmi baja a babónak.
A lényeg tényleg az, hogy ne lélegezd be.
Ez nálatok simán megoldható, mert míg rajta van kimész az udvarra, és nem lesz semmi gond.
Szerintem nagyon fontos, hogy terhesen is igazi nőnek érezd magad, és elégedett legyél ha benézel a tükörbe.
Ez az én magánvéleményem. :)
Puszi

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon köszönöm! Az egyik felem tényleg azt mondatja velem, hogy Beni is talán jobban érzi magát, ha Anyukája elégedettebb magával, viszont tudod az a másik... A doki is megnyugtatott, hogy simán fessek (direkt rákérdeztem most is). Köszönöm mégegyszer a nyugtatást!!! :D
Úgyhogy azt hiszem, holnap nekigyűrkőzünk Marci alvásidejében. Most már csak annyi kell, hogy szorítsatok, hogy milyen szín fog sikeredni :roll: Azért ettől még félek.

Egyébként azért jöttem most ilyen kora este, hogy megkérdezzem: emlékeztek a tavaly nyári romapartinkra? Hétköznap buliztak szegény elnyomottak hajnalig. Önkormányzati engedéllyel! Szülinapot ünnepeltek a "drágák". Azt hiszem az ünnepelt ismét öregebb lett egy évvel, mert megint nyomják :twisted: :twisted: :twisted: Meg vissza is néztem az archivban: június 22. volt akkor is a banzáj, csak az akkor éppen szerdára esett... :twisted:
Inkább nem minősítem, hogy mennyire idegesek vagyunk már most Gáborral, hisz most annyira jól lehűlt a levegő a környékbeli zuhik miatt (nálunk egy csepp sem esett :( ), így a nyitott ablak is érne valamit. Azt még nem tudjuk, hogy Marcinál nyitva tudjuk-e hagyni az ablakot, mennyire fogja zavarni majd a zaj. Azt hiszem a rendőrségnél nem állunk meg, holnap megcsörgetem az önkormányzatot is, mert ez röhej.

Na tovább nem idegelem magam!
Gyertek még, mert én még benézek és beszámolok a hangulatról! :evil:

Puszi: Melinda (31+6)

KépKép

KépKép
bujka

SZiasztok :)

Szerintem semmi baja nem lesz a törpének, ha egyszer befested a hajad. Gondolj csak arra, hogy egy fodrász mennyit érintkezik ilyen anyagokkal és még olyan kimutatást nem láttam, ahol azt boncolgatták volna, hogy mennyi beteg gyereket szülnek a fodrászok. És még a dokid is bele egyezett.
Doki mit mondott a fájdalmadra?????? (gondolom semmi értelmeset :)
Romazuri :evil: AZt kívánom nektek, hogy a jövő évi mulatságot már ne kelljen végig élveznetek!!! Addigra már messze lesztek :) vagy :cry:
Hintaló: ja ez tök jó amikor anyuka eltervezi, hogy mennyire fog a gyerek örülni egy játéknak aztán az meg le sem tojja.
ROngybaba: mindig akartam írni, hogy Olivér teljesen oda van Berciért. Csak vele hajlandó aludni, reggel megpuszilja (annyira édes ilyenkor) és ha éjszaka átvándorol hozzám akkor Bercit mindenképp hozni kell. TUti jó választás. Épp ma olvastam a kiskönyvében, hogy ebben a korban kezdi utánozni a felnötteket, mint példáúl megetetik a babájukat stbbb. Az az érdekes, hogy én már majdnem egy éve vettem neki egy plüss bocit az ágyába, pont azért, hogy legyen valami amihez tud kötődni. De azt le sem tojja, de Berci egy pillanat alatt sztár lett............ Úgyhogy mégegyszer köszönet ezért Évinek :!:
Szabadság: az otthon töltött három év alatt is jár neked a szabadság. Most ezt vagy kifizetik (az eseteben csak ez elképzelhető) vagy a gyes lejárta után még ennyi idővel meghosszabodik a gyerekezés ideje. A nővérem a gyes három éve után még három hónapot otthon volt. Ugyanannyi jár mintha dolgoznál. Ami szerintem kb. 25 munkanap/év.
Igazán sűrű programotok lesz és volt. Kórházi pakk................... Fúúúúúúúú de furcsa ilyeneket olvasni. Hálós bugyid van ?? :wink:

Holnap délelött érkezünk és remélem, hogy beszélgetni is tudunk majd!!!

Nálunk délután leszakadt az ég. (köszi Melinda, hogy ide zavartátok!!!! Hagytátok volna inkább meg az ünneplőknek :lol: )

Puszi

KépKép
gigi28

SZiasztok :)

Szerintem semmi baja nem lesz a törpének, ha egyszer befested a hajad. Gondolj csak arra, hogy egy fodrász mennyit érintkezik ilyen anyagokkal és még olyan kimutatást nem láttam, ahol azt boncolgatták volna, hogy mennyi beteg gyereket szülnek a fodrászok. És még a dokid is bele egyezett.
Doki mit mondott a fájdalmadra?????? (gondolom semmi értelmeset :)
Romazuri :evil: AZt kívánom nektek, hogy a jövő évi mulatságot már ne kelljen végig élveznetek!!! Addigra már messze lesztek :) vagy :cry:
Hintaló: ja ez tök jó amikor anyuka eltervezi, hogy mennyire fog a gyerek örülni egy játéknak aztán az meg le sem tojja.
ROngybaba: mindig akartam írni, hogy Olivér teljesen oda van Berciért. Csak vele hajlandó aludni, reggel megpuszilja (annyira édes ilyenkor) és ha éjszaka átvándorol hozzám akkor Bercit mindenképp hozni kell. TUti jó választás. Épp ma olvastam a kiskönyvében, hogy ebben a korban kezdi utánozni a felnötteket, mint példáúl megetetik a babájukat stbbb. Az az érdekes, hogy én már majdnem egy éve vettem neki egy plüss bocit az ágyába, pont azért, hogy legyen valami amihez tud kötődni. De azt le sem tojja, de Berci egy pillanat alatt sztár lett............ Úgyhogy mégegyszer köszönet ezért Évinek :!:
Szabadság: az otthon töltött három év alatt is jár neked a szabadság. Most ezt vagy kifizetik (az eseteben csak ez elképzelhető) vagy a gyes lejárta után még ennyi idővel meghosszabodik a gyerekezés ideje. A nővérem a gyes három éve után még három hónapot otthon volt. Ugyanannyi jár mintha dolgoznál. Ami szerintem kb. 25 munkanap/év.
Igazán sűrű programotok lesz és volt. Kórházi pakk................... Fúúúúúúúú de furcsa ilyeneket olvasni. Hálós bugyid van ?? :wink:

Holnap délelött érkezünk és remélem, hogy beszélgetni is tudunk majd!!!

Nálunk délután leszakadt az ég. (köszi Melinda, hogy ide zavartátok!!!! Hagytátok volna inkább meg az ünneplőknek :lol: )

Puszi

KépKép
gigi28

Na most ezt méééééééééérrrrrr :?: :?:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát ezt kicsit hosszú volt végigolvasni!

Kata!
Barátnődnek gratulálok a babóhoz! :D
Raullal egyből 8 órába mentél vissza dolgozni?
1.-jén jövünk haza a nyaralásból és Apával megyünk, vagyis hogy Apával is, mert 8 felnőtt lesz és két gyerek, Norbi meg ey másik kisfiú aki egy hónappal idősebb csak!

Évi!
Remélem hamarosan jobban leszel! A nagyok miatt ne szomorkodj, így talán ey kicsit több időd lesz pihenni amikor Rolcsi is alszik! :wink:

Mica!
Nézd a jó oldalát, akár sokkal többet legombolhattak volna Rólad a rendőrök a nagy semmiért! :lol:
Vízfestékezés? :o Hát Te aztán bátor vagy! Zolcsi hogy nézett ki utánna?

Gigi!
Norbi is ilyen anyás, de Ő még emellett irdatlan rossz! Ma reggel már majdnem elsírtam magam, mert hiába kértem csak azért is.... Kb. fél óráig teregettem ki egy fél adag ruhát, mert folyton levette a szárítóról, vagy szétdobálta a ruhákat vagy a szájába dugdosta a vizes ruhát és úgy rohangált, és ez még csak reggel volt, ezt folytatta estig! :twisted:
Nekem is nagyon megtetszett ez a villapark és mi is egy bababarát villát béreltünk!
Norbi is a második nap már nem élvezte annyira a medencét a strandon mint első nap! Hihetetlen gyorsan ráunnak dolgokra! :roll:
Én nem dicsekedtam a hajvágassal, mert így nyaralás előtt sikerült jól elcsesznem Norbi fejét. Eddig mindig egy hosszúra vágtuk géppel, hát most újítani akartunk Neki, hogy alul jobban felnyírjuk mint fölül, hát ennek az lett az eredménye, hogy kicsit csíkos lett a lelkem hajszerkezete! :D
Ez a Berci baba engem nagyon érdekel? Hogy néz ki? Hol vettétek?

Melinda!
Én utálok pakolni utazás előtt, főleg mióta gyerek van! Gondolom nálad működik már ezerrel a fészekrakó ösztön! :lol:
Mikor lesz megint uh?
Szerintem is nyugodtan fesd a hajadat!
Az üveges kaja mostanába nálunk is újra sláger! A Nestlének vannak tök jó új kajái, van egy olyan, hogy burgonyafőzelék húsgolyókkal, hát azt Norbi imádja, de csak a húsgolyók matt!
Orrszívás nem vészes, ma csak egyszer volt, mert amúgy egyáltalán nem szörcsög!
Romaparti :twisted:

Holnap még benézek aztán egy hétig nem leszek!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Oltás megvolt nagy könnyekkel,fejek nem hulltak,láz elmaradt-eddig.Panadolt adtam délutáni és az esti elalvás előtt is.Viszont a lába,amibe kaptam eléggé fáj. :?
Holnapi nap erőltetett menet lesz:délelőtt Dabasra megnézni az utolsó úszást,majd haza,utána Anyuékhoz.Mindegy,legalább történik valami a punnyasztó napok után. :lol:

Évi!
De jó,hogy írtál! :D
Zéró türelem ismerős...azért gyere ám!
Mit csinálnak a nagyok vidéken?Használd ki,pihenj,ha Rolcsi hagy!(Azért megértelek,nekem is nagyon hiányoznának!)

Mica!
Nem semmi a rendőrsztorid.Az elején már-már elfacsarodott a szívem a rendőrrendességtől...aztán lehet,hogy néne tényleg 49-el nyomult. 8)
Azt remélem nem felejtetted el,hogy ígértél nekem strandolást!Ha Te rászánod magad,akkor én is. :lol:
Tényleg vigyázni kell,hogy mit mondunk a manók előtt.Tanulnak a nagytesóktól is.Patrik sajnos nagyon gyorsan megtanulta a hüyét... :shock: :cry: :oops:

Gigi!
Tudom milyen a kullancs-korszak. :? Kitartás!
Légyszi képet kopi Oliról,Berci babával! :D

Györesz!
Én fiaim is égetnivalóak. :roll: :wink:
Raul másfél éves volt,mikor havi 10 éjszakát bevállaltam.
Érezzétek nagyon jól magatokat.Remélem azért tudtok romantikázni is! :wink:

Melinda!
Mit mondott az orvos?
Nem jöttél újra,ezek szerint romaramazuri véget ért??
Képzeld a barátnőm tegnap este átkerült az intenzívre,nem volt kismértékű a toxémia,alig tudták levinni a vérnyomását. :cry: Úgy sajnálom szegényt,annyira készült a mihamarabbi szoptatásra is,mot meg alig látta még a babát. :? Első gyerekük,Kata Klára a neve. :D
Már akartam mondani,hogy jó ideje iszom az Aloe verát,és képzeld,szinte tünetmentes vagyok allergia téren,minden más nélkül! :)
Nyugodtan szépülj,nem lesz semmi baj!Ha mégsem hagy nyugodni a dolog,akkor ajánlom a melírt az nem érintkezik a fejbőrrel.
Örülök,hogy Gábor megbarátkozott a játékbabával! :D
Nálunk nagyon bejött az ugrálóvár,bár nem tudom Patriknak érdekes lenne-e Raul nélkül?
Holnapra jó Állatkertezést!
32.hét-hát,tényleg rohan az idő!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Voltunk ma Éviéknél. Rolcsi nem semmi kiskrapek 8) :lol: Pillanatok alatt bárhová felmászik, legyen az szék vagy asztal. Mellette aztán nem lehet pihenni. A három fiú nagyon jól kijött egymással. Csak szegény Olikám esett akkorát, hogy felrepedt a szája :cry: Elöszőr azt hittem, hogy csak azért sír mert megijedt, aztán mikor láttam, hogy folyik a vére........ De szerencsére hamar megvígasztalódott, annyira, hogy megint elkezdett motorozni, aztán megint elesett :roll: Volt ordítás megint de szerencsére nem ütötte meg semmilyét.
Én sajna nem vittem fényképezőt, de Évi csinált párat, remélem majd rak fel egyet-kettőt.

Íme egy kopi Oli-Berci páros:
Kép
A haja nem igazán látszik, majd talán ha egy kicsit lebarnúl. (mondjuk erre sok esélye nincsen az 50+-os naptej alatt :wink: )

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megjöttem a képekkel :)

Gigi :)
Nagyon jó volt, hogy itt voltatok, sajnálom, hogy egy kis üröm is vegyült az örömbe :oops: , remélem Olika kisszája már jobban van! Elaludt a drága? Nem maradtatok éhesek? Jól esett "beteg" kis lelkemnek egy kis beszélgetés, még ha ilyen zűrös körülmények között is! :roll: Jó, hogy vagy nekem! :) Köszönöm! :)
Rolcsi még mindig alszik, mi lesz éjszaka :?: Alighogy elmentetek ismét felhőszakadás volt, remélem a Volvo legyorsulta! :wink:

Melinda
Remélem végül hamar elcsendesült a szomszéd, elverte őket a jégeső!! :twisted: Képzeld, a mi szomszédunk meg tegnap az orkán erejű szélben tüzett rakott, majd mint aki jólvégezte dolgát bevonult a házba (kb. 20 m-re a tűztől). Olyan jól sikerült megrakni a tüzet, hogy az óriási felhőszakadás és jégeső után is füstölgött, mitöbb este kilenckor még lángolt! :twisted: Akkor állt neki Tibim innen átlocsolni, nehogy arra ébredjünk, hogy ég a házunk! :( Vagy 40 l vizet átlocsolt, mire elaludt, ők meg aludtak békésen! :twisted:
Szerintem is nyugodtan festheted a hajad én mindhárom (sőt 4) terhességem alatt festettem és szerencsére semmi baj nem történt! Én képtelen vagyok megvállni a Martinomhoz hasonló gyerekkori lobocomtól! :wink: Igen, jövő héten megyünk a Down kóros ultrahangra, remélem minden rendben lesz!!! Neked mit mondott a doki? Köszönöm a drukkot!:)
Ma már kicsit kellemesebb az idő! Jól vagy????

Györesz
Nagyon jó utat és kellemes kikapcsolódást kívánok nektek!!!:):)
Tudsz valamit Mártiról? Már írtam neki iwiwen is, de nem reagált! Remélem nincs semmi baj :?: :!:

Mica
Nagyon köszönöm, hogy nekem is adsz magadból, remélem használ! :D Ti mentek nyaralni valahova?

Kata
Remélem jól bírtad a mai rohanást! Vivus nagymamát látogat Martin pedig balcsira ment a kisbarátjával nyaralni! :) Remélem ma nem volt semmi gond az oltás miatt! Apa hogy van?

Saxi
Remélem ti is jól vagytok, puszi!!:):)

Elmentek a gyerekek, iszonyú üres a ház! :( Vivi zokogva ment el, egymás karjaiban sírtunk! Martint sikerült könnyek nélkül búcsúztatnom, csak bent bőgtem mint egy hülye! Nehéz őket elengedni, akkor vagyok boldog, ha mindig itt ücsörög a szárnyaim alatt! :)

Mindenkinek szép napot!

Puszi: Évi

A két jóbarát, keleti kényelemben :)
Kép

Egyenlőre úgy tűnik a töbitt nem engedi, ezt elküldöm, nehogy elszálljon és próbálkozom tovább...

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

A három szőkeség :)
Kép

A hinta volt a sláger, mindketten hintázni akartak (persze csak addig, amíg a másik ült benne :wink:
Ui: Látjátok ezeket az ennivaló combikat? :)
Kép

Végül egy kakukktojás. Az én kiscsibéim :)
Kép

Puszi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Legyorsúltuk a vihart, nem találkoztunk vele! 8)
Nekem is nagyon jó volt beszélgetni veled! Azóta is az jár folyamatosan a fejemben, hogy milyen jó lenne Olivérnek egy tesó....... de félek is nagyon, és lusta is vagyok! :wink:
Kaszkadőr Oli már az autóban elaludt. Hazaértünk, áttettem az ágyába és mindig durmol. A szája nem vészes. MÁr előre látom, hogy délután, hogy fog az anyu siránkozni ha meglátja :wink: :lol: A Suttogót asszem én is megveszem, hátha okosodom belőle. MEg kell a nyarlásra valami nehezék a bőröndömbe.
Remélem nem tartasz lelketlennek, mert nincs rám rossz hatással Olika nyavalygása......... Most ezen gondolkozom :oops: De ha minden egyes tipródását a lelekemre venném akkor már elmenekültem volna. Ha baj van akkor persze ott vagyok, vigasztalom de a nyüglődéssel nem nagyon lehet mit kezdeni. Max megbolondúlni :wink: :lol: :lol:
Várom a többi képet!

Basszus nézem délután a tv-t erre egyszercsak pattan valami, azóta se kép se hang. Merő rózsaszín a képernyő. A hipermodern másfél éves tv :!:

Asszem talán Györesz kérdezte: Bercit a Tescoban vettem, ezer forintért.

Puszi

KépKép
gigi28

Szuperek a képek :!: :!:

KépKép
gigi28

Rolcsi 4-ig aludt :o
Dehogy tartlak lelketlennek!!!!!!!!!!!! Sőt, megtaníthatnál rá, hogy én is így tudjak hozzáállni! :)
Én olyan hülye vagyok, hogy ha más gyereket hallok sírni is görcsbe rándul a gyomrom, egyszerűen kétségbeesek és úgy érzem muszály mindent megtennem, hogy segíthessek! :oops: Ez viszont valóban iszonyú kimerítő, szerencsére azonban ugyanígy elég egy mosoly, hogy mindent elfelejtsek és regenerálódjak! :)

Most telefonált Martin :). Szerencsésen odaértek, nagyon élvezte az utat a Chrysler 3000 GT-ben :lol:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Még valami: meglátod akkor lesz majd kistesó, ha félelmeidet és "lustaságodat" legyőzi a baba utáni vágy! :) Oli biztosan nagyon boldog lenne és te nagyon jó anyuka vagy!!!! :)
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Na az engem is megvisel ha egy idegen gyereket hallok sírni. (Olivérnél már tudom, hogy melyik sírás mit jelent) Egy példa:
Valamelyik nap a játszótéren volt lent egy apuka az öt év körüli fiával. Hintázott a kissrác és az apja se szó se beszéd elindúlt a pár méterrel arrébb lévő innivalóig. Ezt viszont szegény kisfiú nem tudta, úgyhogy egyre elkeseredettebben kezdett sírni és ordítani, hogy apa ne hagyj itt, apa hová mész??!!! Ez a tetű (bocsi de nem tudok szebben fogalmazni) meg csak röhögött és elvezte, hogy ennyire megijed a gyerek........ :( Legszívesebben pofám vágtam volna :!: HOgy tud ilyet tenni a saját gyerekével :?: :?:
Asszem a félelmemet nehezebb lesz leküzdeni mint a lustaságomat. De ha már nagyon babázhatnékom lesz, akkor felkeresem jó öreg négy gyerekes barátnőmet :wink:

Többiek :?:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam elköszönni, mert még rengeteg dolgom van!
Mindenki nagyon vigyázzon Magára és a porontyaira! Pocakos kismamáknak kitartást a nagy melegben!!!!!

Évi, Gigi!
a srácok nagyon aranyosak és hihetetlen nagyok!!!!!!

Gigi!
Igen én kérdeztem a Berci babáról, köszi a fotót is, nagyon édes Oli a babájával, azt hiszem én is beszerzek egyet Norbinak hátha segít majd az elalvásnál!

Ha hazaértünk jelentkezem!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Györesz :)

Érezzétek magatokat nagyon jól!!!! Aztán majd sok fotót kérünk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak rövid helyzetjelentés erejéig jöttem, sajnos nincs erőm írni külön-külön sokat, csak egy-két szót, de a hétvégén majd bepótolom! Ígérem! :oops:

Gigi-Évi!
Gratulálok a skacokhoz, nagyon édesek! Olika hajzata tényleg csúcs, tényleg nem látni, hogy egyáltalán van valami haja is a buksiján :lol: Egyébként Marcinak ugyanilyen babát vettünk tegnap a Regióban! :lol: Annyira megtetszett a polcon, hogy szinte szólt utánunk, hogy vigyük haza a Kisördögnek! :lol:

Györesz!
Nagyon kellemes nyaralást kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat-sokat! Várunk majd az élménybeszámolóval és a fotókkal! :D

Kata!
Nektek is kellemes pihenést Anyukádéknál! Te is próbálj pihenni, ahogy lehetőséged engedi! Téged is várunk a fotókkal és a beszámolóval! :D

Tegnap a dokinál minden rendben volt, méhszáj zárt, szívhang oké! Benike drága valamit nagyon eltalál és iszonyatosan nyom valami ideget, mert meghalok a fájdalomtól azóta is. Hála az égnek, délelőtt abszolúte nem fájt, így nem kellett négykézláb végiggyalogolnom az állatkerten.
Az állatkertezés egyébként is jól sikerült, Marcikám élvezte, az idő sem volt annyira elviselhetetlen, mert nem tűzött a nap. Hazafelé aludt félórát, aztán ennyi egész napra.
Délután a fájdalmam újult erővel visszaköszöntött, de muszáj volt kitakarítanom a felső szinten, bár néha már a sírás kerülgetett a fájdalomtól. Félek, hogy ez teljesen végigkíséri az utolsó 2 hónapomat :(
A hülye kisebbség hajnal fél 3-ig nyomta ismételten. Baromi pipák voltunk, de legalább Marcit nem zavarta még nyitott ablak mellett sem!

Megyek, mert rossz ülni is...

Mindenkinek kellemes hétvégét! Próbálok valamelyik nap jönni!
Puszi Mindenkinek: Melinda (32+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor most megpróbálkozok reagálni az irományaitokra!

Gigi!
Ahogy Nálatok Oli Bercit imádja, nálunk egy kis oroszlán van így, őt puszilgatja, ölelgeti,simogatja, sőt már etette is és meg is itatta. Egyébként a játékboltban láttam kiskádat, cumivüveget, meg még egyéb felszereléseket egy kis csomagban, amit még lehet, hogy beszerzünk a rongybaba mellé, hogy Marci tényleg ugyanúgy tudja ápolgatni, mint majd én Benit :D
Hálós bugyi beszerezve :wink:
Tévétek :(

Györesz!
Írok Neked, majd elolvasod :wink:
A teregetés nálunk is ismerős: ha Marci segít, akkor legalább 3-szor több időbe telik. De néha, már tényleg nagyon gázos (pl. le akar menni a teraszlépcsőn, ami elég veszélyes), akkor beköltöztetem a lakásba.
Mi a "Bercinket" a Regió játékboltban (XI. ker., Nándorfehérvári út) vettük, 650 Ft-ért. De lehet, hogy a Tesco egyszerűbben megközelíthető.
Fészekrakó ösztön nagyon itt van, csak az a rossz, hogy a poci-láb fájdalmaim erősen akadályoznak a pakolászásban, rakosgatásban, takarításban.

Kata!
Örülök, hogy az oltásnak semmi komoly következménye nem volt :D
Sajnálom, hogy barátnődnél ilyen komolyra fordult a toxémia :( Drukkolok, hogy minél előbb helyrejöjjön, kikerüljön az intenzívről és minél előbb szopiztathassa Kata Klárát! Ezúton is minden jót kívánok Nekik!
Aloe Vera :D Sajna nekem most nagyon elől van az allergia, biztos ez a hosszú meleg,száraz idő tesz be és nagy intenzitásban vannak a pollenek :(

Évi!
Hihetlen, hogy milyen őrült szomszédotok van :twisted: Látom, mindenhol akad egy-két (nálunk két kezemen meg nem számolható mennyiségű) idióta! Én a nyitott ablakukon is belocsoltam volna "véletlenül" egy picit :twisted:
Vagyok, meleget viselgetem, de a fájdalom iszonyatosan rossz a lábam és a combomban változatlanul. :( Azt hiszem, meg kell bírkóznom a gondolattal, hogy ez bizony a terhesség végéig elkísér.
Te is nehezen viseled gondolom változatlanul ezt az őrült meleget. Engem az dühít a legjobban, hogy estére sem lanyhul túlzottan az idő, vagy ha egy kicsit igen, akkor szél sem rebben, így nem hül le a lakás :( Kitartást ebben a melegben!!!
Sajnálom, hogy ilyen sírósra és nehézre sikeredett a búcsúzás a nagyoktól.

Gigi, Évi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és persze a prücskök is jól elvoltak! Éreztem én, hogy Rolcsi nagyon kis eleven kissrác, most hogy Gigi írja, hogy mindenhová felmászik, ez egyre inkább beigazolódik :shock: Sajnálom, hogy Oli felrepesztette a száját :(
A képek is nagyon jók lettek! Oli csúcs "egy szál pelusban" :lol: A homokozónál komolyan mondom, alig látni, hogy Martin már egy nagyfiú, míg Oli és Rolcsi "csak" 1,5 évesek :D

Gigi, Györesz, Kata, Évi!
Nektek is köszönöm a festés megnyugtatást! Végül tegnap nem sikerült, mivel Marci nem aludt napközben, de ma megtörtént. Igaz, hogy én még mindig látom az eltérést a töve és a vége között (nagyon eltérő volt, nagyon szőke és középbarna), de sokkal jobb lett, mert már nem annyira üt el. A szín is jó (szőkés-barnás), úgyhogy a jövőben is ennél maradok.

Doki:
Tényleg "csak" azt tudta mondani, hogy Beni nyom valami ideget és az fáj ilyen iszonyatosan. De az igazság az, hogy most már én sem tudok másra gondolni, mert minden ok és előjel nélkül előjön. Pihenhetek én ezerrel, semmit nem segít, sőt néha éjszaka is fáj, amikor felkelek. Tegnap mondjuk délutánra, estére annyira fájt, hogy sírva aludtam el este.

Ma nem fájt a lábam-combom, így rögtön nekiálltam Marci szekrényének a kipakolásához és a ruhák ésszerű összepakolásához, hogy Beni rucijai is beférjenek a szekrénybe. Nagyon jól sikerült a kezdeményezés, mert egész tűrhető mennyiségű helyet sikerült felszabadítanom. Ezen felbuzdulva, valszeg este elkezdem (persze szépen apránként) kivasalni Beni rucijait, amiket immár min. 1,5 hete kimostam.

Állatkertezésről este rakok majd fel képet!

Kitartást ebben a hőségben! Nálunk itt a tetőtérben, a hálóban iszonyatos meleg van most is és egy kis légmozgás sincs!!! :twisted: :twisted:

Puszi: Melinda (32+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor a beígért képek!

Ezek még múlt hét vasárnap készültek a Városligetben, amikor hanyagoltuk az állatkertezést :D

Kép

Kép

Kép

Ezek pedig már a tegnapi állatkertes fotók! Van, ahol egy kedves kisfiút érdekesebbnek talált, mint az állatokat :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Itt pedig Gábornak egy bálnát is sikerült lencsevégre kapnia :roll: :oops:
Kép

Mindenkinek sok puszit!
Melinda (31+1)

KépKép

KépKép
bujka

Kitartás. Sajnálom, hogy ennyire fáj a lábad......... De ha felnézek a csíkodra, akkor látom, hogy már csak 54 nap és vége! Aztán meg majd visszasírod, hogy inkább a lábad fájna :lol: (fújj de gonosz vagyok!!!! :oops: ) HIhetetlen, hogy ennyire megy az idő. Most volt, hogy elárúltad, hogy pozitív lett a teszted........
A képek szuperek. Asszem Olivér a Gáboros képen fog ma lógni :roll: Marcira annyira jellemző, hogy a kisfiút nézte az állatkertben. :D Ez a kedvenc képem. A hintában meg úgy néz ki mint egy kis manó :wink:
A pocakod igencsak megnőtt azóta mióta itt voltatok. Na de, hogy bálna lennél!!!!!

Gyerekemnek továbbra is víziszonya van......... :twisted: Annyi időre jött be a medencébe, hogy egy bogarat tanulmányozzon.

Reggeli párbeszéd:
Ugrál VIktoron, bújik hozzás és megszúrja a pofiját a szakálla:
SZúúúrsz, vigyázz - közli Oli
Mi eeez? kérdezi
SZőr, neked is lesz nagykorodban - mondom én
Neeeeeeeeem - és elkezd sírni :lol:

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Hihetlenül ügyesen beszél már Oli! :D Nagyon tetszett a kis párbeszéd Apával, na és a végén a csattanó :lol: Remélem hamar megvígasztalódott!

Az biztos, hogy lesz nekem még rosszabb, mint a fájdalom :roll: Pár napja épp ezen agyalok... két kisördög, egyikkel játszanom kéne, másik éhes, aztán egyes számú éhes, kettes számú nyakig kakis, majd egyes számú ezt akar, kettes pedig épp teljesen mást és hagyj ne folytassam. Pár hónap és élesben is beszámolok!
De azon mi is csak kapkodjuk a fejünket Gáborral, hogy már csak ennyi van hátra és mintha most lett volna karácsony és a pozitív teszt :shock:

Olikát sok-sok szeretettel pusziljuk, különösen a külön bejáratú sofőrje! :lol:

Jövő hét pénteken szabadok vagytok még? Mert mi ám igen?! :oops:

Millió puszi: Melinda (32+2)

KépKép

KépKép
bujka

Igen!!!!!!!!!! Majd viszek bukósisakot Olira, ha Marci nagyon meg akarná szeretgetni :lol: :lol: :lol:
Puszi

KépKép
gigi28

Hali Gigi!

Oké!!! A sisak sosem jön rosszul! :lol: :lol: :lol: Hozhattok fürdőnacit is!
Majd egyeztetünk!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Fürdőgatyáról jut eszembe: nagy pofátlanság lenne megkérni a Gábort, hogy nézze meg az Astiban, hogy van e még fürdőgatyó?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Milyen kéne? Száras? Gábor szerint olyan most nincs, de lehet, hogy hoznak, ha megrendeljük, csak nem tudni mikor érkezik meg. Na jó bonyolult voltam? :roll: Egyébként holnap megy be Gábor, úgyhogy írj!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

A legjobb a száras lenne, mert akkor lenne egy ilyen egy olyan. Viszont ha nem tudják csütörtökig meghozni akkor jó lesz olyan is mint amilyet múltkor vett Gábor. Csak ha lehet akkor más színben.
Előre is köszi! Ha nagy leszek meghálálom! :)

Többiek????????????

Na egy kis morgás:
Nem kapok normális szandált a gyerekre. Vagyis vettünk egy nike szandit ami hiper-szuper, Olika is szereti. Viszont abban nem lehet motorozni mert kertezni mert akkor nem lesz "kimenő" cipője. Az egy hónappal ezelött vett bőrszandiját kinőtte! :evil: A héten vettem neki egy tök jót itt Harasztin. Tetszett is neki, viszont kidörzsölte a lábát, nem tudja hordani. Na ma elmentünk Viktorral a Dechatlonba és vettem két szandit is. Egy kerteset meg egy olyat ami még ki is néz valahogy. Jövünk, boldogan adom rá, erre elkezdett orídtani mint a sakál. Kiabált, hogy nem jó, leeeeee stbbbb........ Nem nyomta, nem szúrta mert még felállni sem volt benne hajlandó! :evil: Az agyam eldobom ettől a gyerektől. Viktor szerint már megunta, hogy állandóan szandálokkal bombázom ( :oops: ) és mivel a gyerek a papucsot szereti, járjon abban :shock: És ő már egyéniség, tudja, hogy mi tetszik neki és mi nem. Naaaaaaaaaaaaa, egyéniség a jó édes anyukája ennek a büdös kölöknek!!! :roll:
Úgyhogy HELP :!: Olyan szandit keresek ami össz-vissz két pántól áll, mert a másmilyen dörzsöl, szúr stb.
Ja és a másik amin nagyon felháborodtam:
Szombaton voltunk a Deichmannban, Viktor vett magának cipőt. És majd eldobtam az agyam, hogy a pénztárnál egy fél játékbolt (ja és természetesen a gyerekcipőknél is) ki volt rakva :!: :!: Persze Olikám kuncsorgott magának egy autót. Ez szerintem egy akkora bunkóság!! Mert tudják, hogy a szülő inkább megveszi a kisautót, minthogy végigélvezzen egy esetleges dühkitörést!!!!

Na ma már nem morgok tovább!

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Oké, Gábor megnézi, megkérdezi, úgyhogy valamit megpróbál lőni ennek a kis egyéniségnek :D L-es vagy XL-es a mostani gatyója? Én L-esre emlékszem, Gábor XL-esre.

Bocsi, de jót nevettem ezen a saját akarattal, egyéniséggel bíró skacon :lol: Annyira édes! Bár tudom, hogy most Neked nem ez az első gondolatod. Szerencsére ilyen téren még nem nyílt ki Marci csipája, remélem vár vele jó sokat!
Sajna ilyen alig pántos szandiügyben nem tudok segíteni, mert nekünk minden hagyományos bejön Marcinál, nem kell törnünk az agyunkat. Drukk,hogy találjatok valami jót, ami Olinak is tetszik. Esetleg nézz körül a neten, hátha...
Az érdi Deichmannban "csak" a pénztárnál van egy halom játék kirakva. Marci eddig csak lepakolta az összeset a polcról, de még nem kellett - szerencsére - eddig egyet sem venni Neki. Amikor marketinget tanultam, sok vérlázító fogyasztómanipuláló fogást ismertem meg, köztük ez az egyik. Meg ha belegondolsz, hány élelmiszerüzletben, hipermarketben van a pénztárnál a gyerekek magasságának szintjén csokika, rágóka, miegymás...

Tényleg jól elbeszélgettünk ma :D
Többiek merre vagytok???

Marcival ma felavattuk a medencét, csúcsszuper volt. A víz nagyon kellemesre melegedett, Marcikám pedig úgy élvezte, hogy csak lestünk. Először csak sétált benne és dobálta a hőmérőt benne, meg ki a fűre a labdákat. Majd nekibátorodott és bele is ült, egészen a hónaljáig ért a víz. Aztán egy hirtelen mozdulattal sikeredett búvárkodnia is egyet, de semmi sírás, csak kiköhögte a félrenyelt vizet, nézelődött nagy szemekkel, majd félperc múlva vigyorgott, mint a vadalma. Nagyon örültünk, hogy ennyire jól érezte magát, mert az egri próbálkozás után sok jóra nem számítottunk.
Rakok majd fel egy-két fotót bizonyítékképen.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda
Nagyon sajnálom, hogy szinte folyamatos fájdalmaid vannak! :cry: Azért remélem nem kiséri végig a hátralévő terhességed! Talán elevickél onnan kicsi Beni, legalább egy ici-picit és felszabadulnak idegszálaid! Őszintén drukkolok!:) Kérünk képet a kis búvárról és a barna anyuciról is!! :) Képzeld, a legújabb mutatványa a szomszéd lánynak, hogy a házuk lapostetején napozik, szinte az egész utca "nagy örömére"! :roll: Abban bízom, hogy egyszercsak zsírjára sül, ugyanis képes délben is ott feküdni :!: :mrgreen: Most elég gonosznak tűnhetek, de tényleg bosszant, hogy én nem mehetek ki a saját udvaromra, ráadásul a gyerekeimet sem ily módon kéne felvilágosítani :idea: 8)
Méghogy bálna??? Nagyon is csinos kismama vagy, továbbra is!!!

Bocs, hogy nem válaszoltam, de apával kicsit élveztük az édes hármast! Persze ez nem pont így igaz! Rolcsi ugyanis szombaton olyan, de olyan bőgést rendezett :cry: Egészen egyszerűen bármit csináltam, csak üvöltött! Azt gondoltam csak fáradt, de 1,5 óra alvás után ott folytatta ahol abba hagyta. :x Így aztán felpakoltunk és elmentünk csavarogni, shoppingolni 8) , sétálgatni. Na az én gyerekemnek egy hangja sem volt! :roll: Tegnap egy fokkal jobb volt a helyzet, de tényleg csak egy fokkal! Nem tudom mi ütött belé, de már félek a mai naptól, hiszen egészen egyedül leszek! :(
Sajnos nekem sincs ötletem szandi ügyben, esetleg kisebb cipőboltokban kellene körülnézni a városban! Abszolút egyetértek veled a gyerekbolondító áruház miatt !

Lányok, ma megyek a nyakiredő vizsgálatra és úgy izgulok! Már 6 óra előtt fent voltam, egyszerűen nem tudtam aludni az izgalomtól! :? Drukkoljatok kérlek, hogy minde rendben legyen!

Gigi, éppen most láttam a híradóban, hogy a török riviérán robbantás volt az egyik szállodában, még magyarok is megsérültek! Remélem nem a ti szállodátok?

Most megyek is!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

L-es a gatya, de lehet, hogy kényelmesebb lenne az egyel nagyobb. De ha nincs akkor jó lesz az l-es is.
Az érdi cipőboltban voltunk. Úgyhogy megnyugtathatlak, hogy már a cipők között is vannak játékok ! :evil: Ezeket a népet hülyítő pakolásokat nagyjából én is ismerem. Az egy dolog, hogy én max veszek magamnak egy üditőt a pénztárnál, de nagylány vagyok és el tudom dönteni, hogy kell vagy sem. Csak utálom ha a gyerekeket manipulálják. Naaa, halálom még a chipes zacskók amibe mindig valami gyüjthető szart raknak. :x Talán az almákat is be kéne matricázni :?: :idea: Múltkor láttam a tv-ben, hogy van már alma autómata :lol: És egy csomó almát megesznek igy a skacok az iskolában. Tök jó.
Képet kérek a kis búvár kundról!!! :wink: Olikám azóta is csak a medence széléig merészkedik és onnan locsolná a fejem a kannájával. :roll:

Ne izgulj!!! Minden rendben lesz Eszterrel! Már megdumáltam vele!
Jajj ne rémisztgess!! :shock: Én úgy láttam a híradóban, hogy valami vízesésnél felrobbant egy gázpalack. Tehát nem szállodában és nem robbantottak. REmélem, hogy ez a verzió helyes, mert mi si Antalya-ba megyünk. :shock:
A tetőn napozó szomszédotok tényleg elég szörnyű volt........ :shock: De ha a nemnormális még délben is kint fekszik (nem tom elképzelni, hogy hogy bírja :?: ) akkor már nem sokáig fog tudni felmászni a tetőre :mrgreen:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Drukkolok ezerrel a mai vizsgálatra, de nem lesz semmi gond! :D Miért is lenne?!
A szomszéd a tetőn tényleg hihetetlen! :o Régen (még 17 évesen) még én is napoztattam magam szinte egész nap, de azt is csak strandon, néha vízbe vonulva. Sok szerencsét a szomszédnak, hogy minél később jöjjenek elő nála a bőrrák tünetei.
Sajnálom, hogy Rolcsi ilyen kis nyügi volt, lehet, hogy a meleg Őt is kikészítette. Épp tegnap beszéltem egy barátnőmmel és Ő is mesélte, hogy nagyon nyügi az 1 éves kisfia ebben a melegben. Én ismét összetettem mindkét kezemet, hogy Marci semmivel nem rosszabb (ha ezt lehet még fokozni :roll: ) és tök jól alszik nappal és éjjel is.
Valamit meghallhatott már előre Beni, mert képzeld már 2 napja nem fájt semmim! (kop-kop!!!) Nem merem elkiabálni, de remélem valami átrendeződött odabenn és nagyon-nagyon tartós lesz, mondjuk úgy örökre :lol:

Gigi!
Leadom a drótot Gábornak gatyóméret ügyben :D
Kösz az infot, akkor készülök, hogy Marci az egész cipőboltot szét fogja kapni :D De ez már csak az ő bajuk legyen! :lol: :lol: :lol:
Nem akarlak idegelni, de az Indexen nem hogy Antalya-ról olvastam a robbanás/robbantás (még nem tudják mi is volt) ügyben, hanem épp arról a helységről, ahová Ti mentek :( Valami étteremben volt ez a szörnyűség.

Képeket ígérem, majd Marci alvásidejében felrakok,mert most épp gyümilevest csinálok és közben Marci magára tekeri a vezetékes telefon különböző alkatrészeit és a falból tépkedi a csatlakozót :shock:

No pusz: Melinda (32+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Az ígéretemhez híven beszámoló a tegnapi fürcsinkről :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Most nem írok, mert Anyukám megérkezett!
Puszi: Melinda (32+3)

KépKép

KépKép
bujka

Képek szuperek!!!!!!!! Pénteken hátha be tudja csábitani Olikámat ez a vizicsibe! 8)
Na most már utána olvastam a robbanásnak, mert rámhoztad az ideget!!! :? Antalya-tól 100 km-re történt egy vízesésnél. Mongavatban. Mi Sidébe megyünk. Huhhhhhhhhhhhhh

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!
Tündéri Marcika a medencében :P Téged is szeretnélek ám látni az új frizuddal! LÉgyszi! :) Örülök, hogy nem fáj, remélem most már így is marad!!!!

Szerencsére minden rendben pindurkámmal! :)

Köszi :), remélem ezentúl is ilyen jól kommunikáltok majd!
Előreláthatólag minden délután itthon vagyunk, gyere bármikor! :) Remélem Oli kialussza a rosszkedvét! :)

Képzeljétek éppen most érkezett egy emil a Liberótól. Valamikor tavaly :!: összegyüjtöttem a babafejeket a zacsiról, hogy kapjunk egy nyuszibábot ajándékba. A bábu sehol. Kb. márciusban írtam nekik, hogy mégis mi lett a sorsa a nyuszinak :?: Mivel semmit nem reagáltak, azóta tüntetőleg Pampers-öt használunk :twisted: Á nem de elfelejtettem az egészet. Erre most írnak egy kamu ímélt, hogy elküdték már februárban, sajnos sok küldemény elvész, biztos ez történt most is. Természetesen pótolják (naná, hogy most ideér majd :roll: ). :wink:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gigi!
Bocsi!!!! Nem akartalak idegesíteni, csak én is izgultam értetek! :oops: Egyébként a du-i hírekben már én is vízeséses robbanásról hallottam, úgyhogy tényleg nem szabad semmit elhinni az első híreknek...
Pénteken tényleg remélem, hogy együtt lubickolnak majd a skacok. Ma már olyan meleg volt a víz, hogy én inkább nem is ültem bele, nehogy megmozgassa nagyon az alrészemet :roll: Marci először rinyált, kiakart jönni, aztán végül úgy belejött, hogy 1,5 órán keresztül pancsizott Gáborral, mi meg Anyuval asszisztáltunk hozzá: itattuk a Nagyságát, ha szomjas volt, és labdaszedőt játszottunk. :lol: Negyed 8-kor sikerült is Őket kivakarnunk a medencéből :lol: Szerdán vízcsere lesz, úgyhogy remélem a friss vizecske is csalogató lesz Olikámnak :D

Évi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Pindurival! De ennek ez a rendje és módja! :D Méreteket kérhetek? Csak annyira jó hallani, hogy CRL xy milliméter, BPD stb. :D
A Libero engem is párszor megszivatott, egy darabig "cseszegettem" egy nőcit (utólag elküldözgetett nagyjából mindent, ajándékjátékot, mintacsomagot), de végül meguntam, mert már mindent meg kellett reklamálnom. Én valahol a postát is hibásnak érzem, szerintem nagyon sok cuccot ott nyúlnak le. :twisted:
A fejemet lehet, hogy majd csak emilben küldöm át, nehogy teljesen kihaljon a topik :roll:

Sok izgalom nem történt ma, maximum a késő du-i fürdést, ami végül jól sikerült ismét :D
Ma iszonyatosan nehezen viseltem a meleget, különösen most este, de remélem, hogy az ígéreteknek megfelelően ez volt a legmelegebb napok egyike, és ezek után csak jobb jöhet. Már várom a hétvégét, amikor talán "csak" 25 fok lesz! :D
Ja és nem utolsósorban: MA SEM FÁJT SEMMIM!!! Igazság szerint ez a legnagyobb boldogság most nekem :wink:

Puszi mindenkinek: Melinda (32+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hová tüntetek csajok???!!! Mindenkit fejbe vágott a meleg??!! Én is unom már nagyon ezt a meleget, de most így alig semmiben a 25 fokra klimatizált szobában egészen jó :D

Töröm az agyamat, hogy mit is írhatnék, de túl sokat nem tudok: nem történt semmi! Ja, Marci megint kajasztrájkokat tart. Tökfőzit csináltam, de nem is akartam magamat idegesíteni azzal,hogy visszautasítja, így üveges vadast kapott, hát arra is csak rázta a fejét, meg jött a "nem, nem!!" (ez már nagyon megy Neki...). Aztán odaadtam Neki, hogy egyen egyedül, kb. negyedóra alatt bement 5 kanálkával, de aztán én egy másik kanállal ismét belediktáltam max. 5-6-tal, így a felét cirka megette. Tegnap egyébként semmit nem ebédelt. Fincsi gyümilevest csináltam és Anyu hozott töltött káposztát, semmi nem kellett Neki. Este Gábor nagy nehezen rávette, hogy megegye ezeket és láss csodát ízlett Neki. NEM ÉRTEM A KÖLKÖM!!! :shock:

Most megyek, írom a délutáni bevásárláshoz a listát!
Puszi: Melinda (32+4)

KépKép

KépKép
bujka

Engem tényleg fejbevágott ez a meleg. Szegény Olikám estére már nagyon idegesített. Ráadásúl a tv után most a lenti klíma halt meg. :evil: Akkor durrant a kinti egység, hogy Kevin kutya majdnem betojt félelmében............. Tele van a t.k.m :x
Na jó nem rinyálok, csak száz fok van lent. Szerencsére Olivér klímája jó. Lehet, hogy ma vele alszom mert a hálóban 30 fok van.
Szuper, hogy már pár napja nem fájt semmid!!! Mégiscsak rendes gyerek ez a Beni :wink: Tartsa is meg jó szokását.
Képzeld én is málnalevél teát fogok inni ! Állítólag rásegít a mensesre. Mert természetesen a nyaralás alatt lesz meg...........
Hogy bírod a nagybevásárlást???? Nem leszel rosszúl :?:

HOgy vagy?????????
Ha jó neked, akkor holnap délután átszaladnánk!

Sokat gondolok Györeszékre. Nagyon szuper időt fogtak ki!

Megyek mert mindjárt felforr az agyvízem.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Hú, ez tényleg gáz, hogy minden betojik Nálatok. Pláne ebben a hőségben a klíma :twisted: Drukk, hogy gyorsan rendbe lehessen hozni vagy gyorsan újat tudjatok beszerezni, mert ebben a hőségben még a klímások is nagyon elfoglaltak. (Bíztassalak még?! :oops: ) Nekünk csak a hálónkban és Marci szobájában van, így a lakás többi részében 30 fok van. Készüljetek, hogy meg lehet dögleni :( A túlélés érdekében bekapcsolom a ventillátort, hogy mozgassa a levegőt.
Benikém most egy kicsit rosszalkodik, mert megint érzem - bár még enyhén - a fájdalmat :( Remélem csak a bevásárlás miatt nyomakodik és azt érzem. Egyébként, hogy most nem fájt 4 napon keresztül totál ki voltam cserélve, ha nem lett volna meleg, tutira felforgatom az egész lakást, pakolok, rámolok, takarítok. De sajna a meleg visszafogott. A nagybevásárlást is élveztem :wink:
Málnalevél tea :wink: Te fogigátlót nem szedsz? Mert azzal még tudsz sakkozni mensiügyben.
Györeszék nekem is sokszor eszembe jutnak, de az igazat megvallva, én nem szeretnék ilyen hulla meleget a nyaralásunk alatt, mert én a gyerkőcöt sem viszem ki szívesen a napra, meg még ugye árnyékban is meg kell dögleni. A lényeg, hogy Ők jól érezzék magukat :D

Többieket tényleg ennyire kiütötte a hőség? Én már visszafelé számolok, mert ugye hétvégére talán valami fehérembernek való hőmérsékletet mondanak már :D

Mindenkinek sok puszi: Melinda (32+4)

KépKép

KépKép
bujka

Az öt év és négy lombik után, úgyérzem, hogy nincs szükségem hormonális fogamzásgátlásra :lol: :lol: Pedig most jól jönne!

Most ment el a klímás fiú. Éééééééés olyan ciki....... nincs semmi baja ennek a szarnak :!: :!: :oops: Hihetetlen, hogy itt döglődünk két napja a száz fokban erre ő idejön, bekapcsolja aztán megy........... Mondtam neki, hogy ne haragudjon de tényleg nem fújt hideget miután durrant egy nagyot. Ja és ő még soha nem hallott olyanról, hogy durranna egy klíma :oops:
Ma délelött jöttek a tv-sek is. (én épp közjegyzőnél voltam, Viktor jött haza) Na bekapcsolják a szerelők, erre
működik :!: :!:
Viszont ettől függetlenűl olyan hibái vannak, hogy inkább visszaadják a pénzt!!!! Beleégett a képernyőbe a TV2 és az RTL emblémája!!!!!! Az Auchanban vettük a tv-t és mondták, hogy nem szabad ilyen helyen venni, mert kiteszik az eladótérbe, megy éjjel nappal és aztán visszacsomagolják és mint újat adják el :!: :evil: Gusztustalan!!!!!!!!!

Megyek, olvasgatok egy picit!!!

MÁrtiról tud valaki valamit :?: :?: :?:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, de nagyon gázos napjaim vannak, így megint nincs semmi időm. :(

Melinda!

Örülök, hogy kicsit jobban vagy.
Szerintem mindenki kidől már ettől az időtöl, hátmég akinek ilyen csodaszép pocakja van. :)
Nagyon jók a képek, megcsodáltam a kis családot.
Tündéri ez a kislegény, és Te is nagyon csini kismami vagy.

Gigi!

Nem semmi ez a minden bedöglik dolog, már én is jártam így egy pórszívóval, és egy robotgéppel, hogy otthon nem indult el, és mire összepakoltam, és visszavittem az üzletbe, a pasi beindította és működött.
Hát csak egy kicsit volt égő. :oops: :oops: :oops:
De a lényeg, hogy működik a klíma, tv-t pedig már tudjátok hol nem szabad venni.
Olikámat meg kell zabálni a babájával, annyira aranyos.
Ez lett a kedvenc képem, mindíg visszamegyek, hogy megnézzem.
:) :)

Mica!

Köszönjük a dícséretet, lányok nevében is. :)

Kata!

Az első képen egy homokfutót lovagoltak meg a csajok.
Apának régi vágya volt, hogy egyszer egy ilyenen üljön.
Most nyílt nálunk egy pálya ahol ilyesmit lehet bérelni és kipróbálni, így egyik hétvégén teljesült apa kívánsága. :) :)

Györesz!

Remélem nagyon jól érzitek magatokat.
Mindenesetre az idő igazi nyaralók álma.:)

Évi!

Hogy vagy?
Remélem van alkalmad egy kicsit pihenni és hűsölni . :)

Most egy "kicsit" rólunk.
Nem sok jó történik velünk mostanában.
Az összes hitegető, hülye ember megtalál minket. :(
Most jutottam el arra a pontra, hogy hagyom az egészet a fenébe, lemondom az eladónál a házat amit kinéztünk, és maradunk ahol vagyunk.
Nem bírom már ezt az idegi feszültséget, és versenyfutást az idővel.
Annyira belefáradtam, hogy azthiszem fel kell adjam. :( :(
Semmi nem jön össze, ráadásul múlt héten nem tudtunk kimenni a házhoz amit kinéztünk, mert minden nap vittem anyut apuhoz a kórházba és onnan haza.
Vasárnap pedig felhívott a tulaj és jól leb........, hogy mi nem gondoljuk komolyan a vásárlást, stb,stb....
Hát más már nem is hiányzott.Nagyon el vagyok kenődve, és sokszor még élni sincs kedvem.
Közben még nővérem is elhozta a lányait, mert már szünet van, úgyhogy őket is felváltva nyaraltatjuk, anyuval, és nővérem anyósával.
Szóval be vagyok havazva rendesen.
Aput hétfőn hazaengedték, az Ő hazaszállítása is egy külön tortúra volt, mire mindenkit betuszkoltam a kocsiba, hát nem volt semmi.
Szegény lányokat száz fokban hurcolom mindehova, mert mindíg van valami intézni való.
Az esetek többségében persze minden fontos dolog alvásidőre esik, így az alvás elmarad és borul az egész rendszer, amitől persze hiper nyűgösek, és teljesen kiakasztanak. :( :(

Hát ennyit rólunk.

Mindenkit puszilok, szép napot és végre egy kis enyhülést kívánok mindenkinek.
Puszi, Saxi
saxi

Melinda!

Még neked akartam írni, hogy én sem tudok kiigazodni a csajok evésein.
Bogi alapból nagyon rosz evő, de egy pár napja mint a táltos, minden jöhet.
Liliána pedig mindíg szépen evett, de nemrég elkezdte, hogy ez sem, az sem kell.
Kínlódtunk vele, de megmondom őszintén nekem eszembe sem jutott az üveges kajcsi.
Már olyan régen eszi azt amit mi, hogy fel sem merült bennem hátha azt elfogadná.
Két három napja meg Ő is mint a kis vércsepalánta fal mindent.
De igazán nem tudom mi változott, hogy elkezdtek enni.
Nálunk a főzelék tabu, rajtam kívül senki nem eszi meg.
Ezért a zölséget leves formában csempészem az étrendbe.
Most ilyen melegben rengeteg krémlevest csinálok, mert ebben nincs semmi zsíradék és hidegen is nagyon finom.
Látni kéne, hogy eszik. :) :)
Szóval igazán nem tudok tanácsot adni, csak megnyugtatásképpen írtam, hogy ne aggódj nem csak Marcikának vannak furcsa étkezési szokásai. :)

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Merre vagytok lányok????
Csak nem élvezitek az enyhülést? :) :) :)

Puszi, Saxi
saxi

Saxi :)
Te visszatértél, mi meg eltününk :wink:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen vacak a kedved mostanában. Nagyon összejöttek most a rossz dolgok :cry: Kemény lehet ennyi mindent csinálni és ráadásúl egyedül vagy a két lánnyal.
Nagyon szoritok, hogy gyorsan kerüljön elő álmaitok vásárlója, hogy aztán mehessetek álmaitok házába.
Apukád már teljesen jól van, hogy haza engedték?

Nagyon pofátlan szeretnék lenni. Megtennéd, hogy holnapra leírod nekem a Saxi féle torta receptjét?? (tudod amiben ubi meg majonéz van ) És köretként eszitek vagy hogy????

Saxi tudnon kell ehhez, hogy múltkor Melindánál ettem a tortából és annyira de annyira izlett. Viszont fogyóztam ezért csak most hétvégén akarom elöszőr elkészíteni. :) REmélem sikere lesz.
Ja és képzeld múlthéten csináltam tzatzikit :!:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

IIIIIIsteni iiiiiiidő van! 8) :roll:

Saxi Én is nagyon sajnálom, hogy kibuktál, de ez teljesen természetes, hiszen a két (4 :? ) manócska mellett még ilyen sok minden nyomja a vállad! :( Szívből kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a problémák és újra a mi vidám Saxink légy! :P Addig is próbálj minél többet pihenni, kikapcsolódni, jó??? :)

Gigi Hallod! Én már helyetted is izgulok, mindjárt itt a 3-a! :wink: Oli alvókája??? :idea: :arrow: Csuda ez a kispasi, biztos őt is kimerítette a nagy hancúr! :wink: Nagyon kiváncsi vagyok mit csinál majd idegenben! Jut eszembe, Kevinre ki vigyáz majd, amíg nyaraltok?

Melinda Még mindig nem kaptam ám új képet, az új barnahajú barátnémról :!: Nem ám elsumákolni, tényleg kiváncsi vagyok! :oops: Többször kacérkodom én is a gondolattal, hogy elég ebből a macerából minden hónapban! :?
Kérdezted a pinduri méreteit! Kicsit megijedtem, ugyanis elég picurinak tűnik! Elővettem Rolcsikám leletét is és szerintem nagy a különbség :shock: . Arra gondoltam, hogy lehet, hogy mégis csak 11 hetes? De a doki azt mondta utoljára, hogy azért nézi meg pontosan UH-n a korát, mert fontos, hogy a 12. héten mérjék a tarkóredőt :roll: Szóval leírom mindkét manóm méretét:
Rolcsi: petezsák= 77 mm; BPD= 22 mm; CRL= 64,1 mm; NT= 2,3 mm
Pocaklakó: pzs.= 55,6 mm; BPD= 18,5 mm; CRL= 46,2; NT= 1mm

Megnéznéd nekem esetleg Benikéd méreteit?
Remélem továbbra is jókisfiú a drága és nem nyomkod sehol! :) Most ugye te is jobban vagy, hogy enyhült a hőség?

Vivikém végre hazaért! :) Nagy az öröm itthon! Szegénykém hajnal 3-kor kelt és 10-re ért haza :cry:! Rolcsi borzasztóan boldog volt, amikor meglátta! Most is Vivius fekszik a kanapén és tévét néz, ROlcsi pedig takargatja a pelusával, miközben Ricsi babát is odafektette mellé és mutatja/mondja, hogy psssszt! :) Tündéri! Én ilyenkor olyan, de olyan boldog vagyok! :)
Már csak a Martinom hiányzik. Nem tudom mit csinálnak ilyen időben a Balcsin?

Most már dugulok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évikismama

Megláttam a neved gondoltam ide írok. BOcsi, hogy eddig nem írtam, de el voltam havazva.
Készültem a vizsgákra, a gép is rossz volt, ráadásul esküvőn is voltunk Lengyelországba. Az autót is lecseréltük az miatt is rohangáltunk.
Szóval nagyon összejött. Júli 8-tól meg magyünk Horvátországba nyaralni.

Évi - tali jó lenne nekem szinte bármikor jó, dobj egy sms-t erre a számra és megbeszéljük 0620-314-2808.
Rolcsinak kibújt a fogacskája? Vagy még mindig kinlódtok?
A nagyoknak milyen lett a bizi?

Dorina már hatalmas elmúlt 2 hónapos és 5kg a kisasszony. Jól eszik, szeret utazni, nagyon jó baba. Az éjszakát átalussza vagy max 1x kel fel és 5 perc cici után alszik tovább az ágyacskájában.

Jól olvasom, hogy jön a pici? Akkor nagy gratula.

Tudsz valamit Borkaborkáról?

Borkaborka - veletek mi van. És a pici lánnyal? Biztos jó nagyot nőtt.

Most egyenlőre ennyit puszi nektek Ildi
ivildi

Sziasztok!

Gigi!
Klíma, tévé :?: :shock: Ez tényleg érdekes, de legalább nem kellett velük sokat szarakodni!
El sem tudod képzelni, milyen pofátlan vagy! :lol: Holnapra meglesz a Saxi torta receptje!!! Csak jusson az eszünkbe! Én csak akkor csináltam, amikor itt voltatok, de megfordult a fejemben, hogy itt az ideje újra összehozni. Mi akkor simán kenyérrel ettük.
A fürdőgatyót se felejtsük el ám!!!
Asszem holnap elmarad a fürcsi, mert ma engedtem újra a medencét, de ahogy lehült nálunk a levegő (hurrá!!!), nem hiszem, hogy normális hőfokra felmelegedne. :( Mindegy, a lényeg, hogy jöttök és jól érezzük magunkat. Remélem, nem gond, hogy Anyukám még itt van, de megígérte, hogy nem fog zavarni :lol: :wink: Tényleg, mikor jöttök? Gondolom délelőtt. Gyertek minél előbb! Gyümilevest csináltam. Főzit mit ennétek meg? Borsó, vágott zöldbab?

Saxi!
Köszönjük szépen a bókokat! :D :oops:
Sajnálom, hogy ennyire kiborultál a házeladás/vásárlás körüli mizériában. De nem csodálkozom... Azért drukkolok, hogy mint derült égből a villámcsapás, előkerüljön egy komoly vevőtök és minden menjen gördülékenyen.
Apukád vigyázzon nagyon magára!!!
Köszönöm a bíztatást kajaügyben. Nálunk mindig van itthon üveges kajcsi is, mert sosem tudhatom, hogy mikor kell bármikor kórházba kerülnöm (így volt ez az áprilisi görcsölésemnél is), meg ugye én nem főzök minden nap, de Marcinak valami meleget akarok enni adni. Na mindegy, a lényeg, hogy 1 hónapig semmi gond nem volt, simán elfogadta az én kajcsimat is, de valami megváltozott és hirtelen - bízom benne, hogy csak a meleg miatt - mostanra szinte már semmi nem kell Neki. TEgnap például épp ezért nem jöttem, mert a fél napot végigbőgtem emiatt (inkább nem részletezem a történteket...). Ma pl. hárman (Anyu az első felével, majd Marci saját magát a negyedével, az utolsó negyedet nekem sikerült beleimádkozni) ebédeltettük meg Marcit, de végül csak sikerült. Vacsira a virslit otthagyta, csak sima kenyeret evett, de már ennek is örülök. Drukkolok, hogy a Csajszik evőkéje ilyen jó maradjon :D

Évi!
Bizony, nagyon klassz idő van! :D Kinn nagyon jó, sajna a lakásban nem mozog a levegő, de mindent egyszerre nem lehet.
Hát, hol is kezdjem... Azért nem kaptál még képet rólam, mert nem készült, de lehet, hogy ki is hagyom,mert ahogy ma elnéztem, egyre inkább látni ismét a lenövést a hajamban, úgyhogy most ismét vegyes érzelmeim vannak. Talán a szülés előtt beiktatok még egy festést, hátha... :roll:
Tényleg érdekes a különbség a két Babóca között, de most jön a csattanó, Marci adataival (Beniét nem tudom feltenni, mivel a kocsiban hagytam az ő papírjait):
BPD: 20 mm, CRL: 55 mm, NT: 1,5 mm, petezsák nekem nincs mérve. Ahogy elnézem Marci produkálta Rolcsi és Pindurka átlagát :lol: Úgyhogy szerintem, nincs semmin aggódni, minden jól van, ahogy van! :D
Beni tegnap vagy tegnapelőtt este megint nyomott valamit egy kicsit, de szerencsére most nyugi van :D
Vivi itthon újra! :D Tényleg, nagyon aranyosak lehettek együtt Rolcsival :D Martin mikor megy haza?
Te hogy vagy? Pocakod fáj? Hányinger, vérnyomás? Remélem a hüsibb idő csak jó hatással lesz Rád!

Ahogy írtam, tegnap Marci kiakasztó viselkedése miatt nem jöttem tegnap, mert teljesen kikészültem. Viszont ma tündéri volt, puszilkodott, bújkált. Ma este Gáborral elszaladtunk az érdi Tescoba, Anyu maradt itthon Marcival. Sajnos nekünk eddig nem sok lehetőségünk volt így ketten elmenni bárhová is, aminek meg is lett az eredménye: sírt utánunk Marci :cry: A szívem majd megszakadt, de aztán ahogy hazaértünk, Anyu megnyugtatott, hogy fél percig tartott a sírás, utána már játszott :D

Mártiról sajnos én sem tudok semmit. Remélem jól vannak!

Mindenkinek kellemes hűsölést ebben a klassz időben! :D

No megyek! Pusz: Melinda (32+6)

KépKép

KépKép
bujka

TÉnyleg ma jobb idő van!! :) Szerintem mindenki fellélegzett egy kicsit. Azt hallottam a rádióban, hogy jövőhét csütörtökön jön megint a kánikula. :shock:
Nyaralás: épp az elöbb mondtam a Viktornak, hogy már kezdek parázni. Sosem féltem a repüléstől de tavaly is amikor mentünk Görögországba, mikor leszálltunk majdnem elsírtam magam a megkönnyebüléstől.............. :roll: Leginkább az alvás izgat mert hát ugye itthon a horkolós Viktor egy szinttel alattunk tartózkodik de ez most nem így lesz. Félek, hogy nem sokat fogok aludni.
Olikám tegnap éjjel is átkerült mellém. És már fél hétkor ébresztett. Viszont csórikám megijedt mert hason feküdtem és a hajam össze-vissza állt. :lol: Ja és azt még hozzá kell tennem, hogy tegnap kb. 3/4 1 feküdtem le mert megfőztem a mai ebédet, hogy időben el tudjak menni vásárólni.... :?
Kevin kutyát anyu istápolja. Naponta átjön többször megeteti játszik vele. AZért biztos szomorú lesz szegény egyedül. :(

Remélem nem a recepttel ijesztettelek el ! 8)

Iwiw-en "beszéltem" Mártival. Jól vannak csak nagyon fáradt, sokat dolgozik. Reménykedik benne, hogy összel mehet Gigi bölcsibe. Viszont szívoskodnak vele, mert akkor még nem lesz két éves a nagylány. Ezt leszámítva jól vannak. Puszil mindenkit.

Léptem, hátha Olikám ma is velem akar aludni! :evil:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma meglátogatott minket Oli és Gigi! :D Nagyon jól éreztük magunkat, bár Marcikám egy kicsit cirkuszos volt. Anyukám sem ismert Rá igazán! Olit viszont meg kellett zabálni, annyira édes mosolygós volt végig (jó egy-két sírás belefért, ha éppen nem tudott azzal játszani, amivel épp akart, mert Marci sajátította ki, de hamar megvígasztalódott). És hihetetlen, hogy milyen ügyesen beszél, mindent ismétel, amit Gigitől hall (néha azt is, amit nem kéne) és persze mondja a magától is az élet nagy igazságait! Nagyon ügyes!!!
Képeket rakok fel majd holnap! Remélem nem csak a Kölkecek hátát fogjátok látni :lol: Azt elfelejtettem, hogy szegény Gigit jól meggyapálták a srácok: rajta lovagoltak, másztak Rá, én ugye állapotomból adódóan felmentést kaptam a kiképzés alól :lol: :oops:

Persze Marcikám bemutatta, hogy hogyan nem szokott ebédelni. :( Az szerintem már elég gáz, ha a gyomrom görcsbe rándul és teljes feszültségbe kerülök, ha Marci kajáltatására gondolok, nem?! Sajnos már itt tartok. Délután evett rendesen gyümit, de amikor vacsiztatni készült Gábor, én pánikszerűen menekültem a környékről. És persze az Ördögnek megint nem kellett a borsófőzi (direkt külön Neki készítve tej nélkül, tejföllel). Pár kanál gyümölcslevest végül megevett... Félek, hogy ebbe a végén bele fogok kattani, mármint a nemevésébe. Tudom, hogy nem szabadna már alapban rágörcsölni, mert megérzi, de ezt sajnos könnyebb mondani, mint kivitelezni. Nem tudok magamnak parancsolni, egyszerűen totál idegbeteg leszek, ha közeleg a kajaidő :cry:

Fél 7-től 1 óra alatt kiporszívóztam a felső szintet, rendet raktam, kitakarítottam mindkét fürdőt és annyira jól esett! Holnap portörlés, főzőcske, kórházi cumó pakolás kerül sorra és már azt is annyira várom! Most, hogy nem fáj semmim, végre újra tevékenykedhetek :D

Na dugulok!
Gyertek csajszik, meséljetek, mi történt veletek?

Én annyira élvezem ezt a hüsi időt, már bocsi. De tényleg nem fog sokáig tartani az örömöm, mert jövő hét közepétől megint nagyon meleggel ijesztgetnek. :(

Pusz és jó éjszakát: Melinda (33+0)

ui. vicces, de holnap már a 34. hetemet kezdem!!! :shock:

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?