Sziasztok!
Györesz!
Sajnálom, hogy még Norbika orrát is szívni kell
, de nagyon megy a drukk, hogy a nyaralásra teljesen helyrejöjjön!!! Hú, én el is bambultam, hogy Ti már most mentek pihizni! Jó pakolászást! Én nagyon szeretek pakolászni, rendezkedni, úgyhogy lélekben Veled vagyok
Viszont, most hogy Gábor itthon lesz, én is elkezdek cuccolászni, mégpedig a kórházi cumót, ami már meg van belőle
Sosem lehet tudni...
Szabi után majd utánajárok, nem baj, ha nem tudtad. De legalább tényleg lesz egy kis laufod decemberig
Viszont úgy néz ki, hogy épp karácsonyra mennél vissza
Remélem jól pancsikoltok a strandon!
Kata!
Drukkolok, mind Patriknak a szurihoz, mind az eü-s személyzetnek testi épségük megőrzéséhez
Épp ma kérdeztem a dokinénit, hogy a 18 hós oltástól ugye nem kell úgy félnünk, mint a 15-östől, mert mi azt jól megszívtuk. Megnyugtatott, hogy ezeket már mind kapták, ami a 18-asban van, úgyhogy nem kell félni!
Millió puszi és gratuláció a Barátnődnek a kisleányhoz!
Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok Nekik! Mi a neve a kislánynak? Első baba? Apropó, ma sikerült málnalevélteát vennem, de az elkészítés módját már megtartom magamnak
Marci az üveges kajcsit eszi rendületlenül azóta is! TEgnap nem főztem, így estére is azt kapott, ma de. pedig vásároltunk, így a főzés megint ugrott. Du. töltött karalábét tervezek csinálni, amit imád, hát kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni
Sajnos a takonykór nálunk is mindig elég hosszú lefolyású (1,5-2 hét), de azért bíztam benne, hogy ebben a szép időben hamarabb túl leszünk rajta. Hát nem
A szabipénzt már én is várom, jól jön majd, mindig van hová rakni
Évi!
Örülök, hogy jöttél
Őszinte részvétem a kedélyállapotod miatt, de megértem... Tényleg elviselhetetlen ez a meleg, mindenhogy: nagypocakkal, kispocakkal, sőt pocak nélkül is.
Pocakom tegnap délután minden különösebb kezelés, odafigyelés nélkül is abbahagyta a fájást, viszont ma délelőtt újrakezdte
, ma este megyek dokihoz és azért érdeklődöm, de félek, hogy sokkal okosabb nem leszek
Ti jövő héten mentek a nyaki redő mérésre?
Gábor tény, hogy itthon van, de ma reggel 9-kor elindultunk itthonról és 2-re értünk haza, vásárolgattunk, dokinénihez mentünk stb. Úgyhogy totál fáradt vagyok. Este meg dokihoz megyünk, előtte meg főzni kéne. Nesze neked pihenés
Holnap délelőtt állatkertezést tervezünk, délután meg takarítanom kéne. De nem baj, a lényeg, hogy itthon van, majd a hétvégén pihenünk.
Hová mennek a Nagyok? Pihennek egy nagyot, aztán nézd meg úgy eltelik a hét, hogy csak nézel, hogy újra itthon vannak. De legalábbis szurkolok, hogy így legyen!
Mica!
Köszönöm az energiát! Jól jön
Bár ha belegondolok, ha nem fájna a lábam-hasam, én csinálnám rendesen a dolgomat, igaz mellette fújtatnék is a melegben, mint a gőzmozdony
A rendőrsztori tetszik
Gondolj arra, hogy mi lett volna, ha nem lettek volna ott a gyerekek és úgy nyúltak volna le jóval nagyobb összeggel, minden ok nélkül
Mi is csak késő du-estefelé megyünk ki Marcival a kertbe, mert már reggel meg kell gebedni
Most viszont olyan klasszul be van borulva, hátha esik egy kicsit...
Gratula Zolcsi beszélőkéjéhez! Mi még takaréklángon égünk ezen a téren
"Megnyugtatlak", hogy Marci nem túl izzadékony, de ennek ellenére a kis nyaka és a füle környéke is pöttyös egy picit, tuti hogy a melegtől és az izzadságtól. Úgy sajnálom szegénykéket. Viszont Marci olyan klasszakat alszik ebben a melegben, hogy hihetetlen: tegnap negyed 2-től fél 6-ig húzta a lóbőrt
Fogcsiszolás
Drukkolok, hogy zökkenőmentesen végbemenjen! Köszönjük a puszit és mi is küldünk mindkét lurkónak! Na én is az ilyen testvérösszebújásokat várom már nagyon, amiket írtál!
Gigi!
Jól eltűntél! Oli anyásabb már nem is lehetne
Nézd a jó oldalát, ennél rosszabb már nem nagyon lehet! Bocsi
Én már nem vacilálok, mindig együtt pisilek Marcival, ilyenkor kap egy darab WC papírt, amivel boldogan körberohangálja a lakást
viszont egyéb dolgaimat én is szeretem magam végezni...
Na majd összehozzuk ezeket a kis munkagép-őrült skacokat
Ne csak dicsekedj a megnyírt Olikával! Tessék képet is felrakni!!!
Köszönöm mindenkinek a takonykór elűzését szolgáló gyógymódokat. Ma délelőtt leszaladtunk a dokinénihez, hogy hallgasson rá Marci tüdejére, nézze meg a fülét. Minden rendben van, csak a torka piros minimálisan, amit szerintem az orrszívás alatti ordítással szerez be magának. Maradunk az eddigi kúránál: orrszívás Sterimarral, Nasivin orrcsepp, Fluimucil váladékoldónak, Calcimusc. Soknak tűnik, de semmi komoly gyogyesz. Remélem most a héten már tényleg befejezzük a mizériánkat.
Hogy is mondjam, lehet, hogy a hintaló project ugrott. Ma a Regioban voltunk megnéztünk pár hintalovat (nekem egyik sem tetszett), de kipróbálás végett ráültettük Marcit. Most nem volt oda értük. Viszont minden kerekes csodát, biciklit, triciklit, motort, autót, dömpert stb. ki akart próbálni
Hihetlen, hogy ezekbe a kukacos skacokba hogy bele van kódolva a kerékmánia
Én viszont nem akarok semmi ilyesmit venni Neki, mert van itthon cirka 3 darab. Úgyhogy még dillemázzunk, de a KIKA-s lovacskát azért még megnézzük, hátha... Ja és vettünk rongybabát Marcinak, ami még Gábornak is tetszett (Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta) A babát majd csak Beni megérkezésekor akarjuk odaadni, nehogy addig varázsát veszítse.
Pocakfotó érkezik, vasárnapig biztosan!
Lenne egy kérdésem: szerintetek felelőtlen vagyok, ha befestem a hajamat? Annyira szégyenlem magamat, mert Marcinál végig kibírtam, pedig akkor is gázul néztem ki, de most valahogy annyira igénytelennek érzem magam, ahogy kb. 8 centisen le van nőve a sötét hajam, a vége meg szőke. Vettünk (felhasználni azért rögtön ugye nem kell) egy világosbarnás árnyalatú festéket (befejeztem szőke korszakomat) és nagyon viszket a tenyerem, hogy fel is kenjük valamelyik nap. A dokit még Marcinál megkérdeztem róla és megnyugtatott, hogy nyugodtan festhetek, csak figyeljek, hogy jól szellőző helyen legyek, a gőzét ne szívjam be. Hát ez van, hiú liba lettem
Puszi Mindenkinek: Melinda (31+6)
ui: ez vicc, hogy holnap betöltöm a 32. hetet. Lassan jön a szülés-parás időszakom