Új privát üzeneted érkezett!

Pc-s vírusok ellen mi a Virusbuster-t használjuk, interneten rendeltem meg, kb 5000 huf 1évre, skype és msn mellett is kiválóan működik, pedig előtte olyan volt a winchesterünk, hogy azon egy víruslabor hetekig élvezkedett volna.

Eszti, és szabad alaposabban belekérdezni ebbe a visszautasíthatatlan lővéreki kalandba? Merthogy augusztusban is megyünk családustúl 1 hétre VALAHOVA.

Kormi, de mért Levi az ünnepelt? Nem Benedeknek van hófordulója? vagy Levu névnap? Ennek mg utána kell néznem...

Lányok! Nekünk (meg gondolom pl Esztiéknek, Natasáéknak is) pont nyárra esik az az időszak, amikor hozzátáplálást valszeg el kell majd kezdeni.. Ti hogyan spájzolnátok/tatok be zöldségből, gyümölcsből, miből mennyit, stb? Szívesen vennék egy-két trükköt...

Ilba, biztos többször leírtad már a többieknek, de én valahogy nem emlékszem arra, hogy mért is kiskanállal eteted Benit,,,az nem húzza el időben nagyon az evést? Vagy féltél, hogy ha a cumisüveghez hozzászokik, akkor még annyit sem akar enni rendesen, mint eddig? Gondolkodtam azon, vajon mért csak az esti órákban hajlandó szopizni: nem lehet, hogy függetlenül attól, hogy már ilyen nagy fiú (nemiskövér) azért ha elálmosodik, akkor még mindig csak egy kisbaba, aki vágyik a mamája megnyugtató közelségére?

Mililiterekről jut eszembe: mit tudtk, hogy van a gyerekek evési szokása, van valami olyan szabály, hogy pl 4 hónapos korig napi x mennyiséget eszik utána meg y-t? Nekem az orvos azt mondta kb 1 hónapja, mikor kezdtük mérni Noémi evéseit, hogy a súlya határozza meg, kilónként 150ml kb a napi szükséglete....

Natasa, és Gödöllőn néztek házat? Ez egy nagyon izgalmas időszak lesz nektek, mert ha egyszer ilyen komoly lépésre szántátok el magatokat, hogy házvásárlás, akkor az a döntés minden bizonnyal már egy életre szól....

Komol, én is gratulálok, emlékszem, én is pont a Bumpys ügy végére lettem babanetes, tehát én már nem találkoztam vele, csak halálraváltan olvastam, micsoda aszfaltbetyárok vannak a neten is.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Most csak egy pár képet teszek fe,mert Szilvi itt garázdálkodik mellettem :lol:

Sétára készen!Ekkor még nem volt ennyire meleg! Kép

Erre jó a térelválasztó polc: Kép Kép

És az új medence: Kép Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Timi!
Klassz a medence. :wink: Tessék teleengedni a leányzónak nem ám csak bokáig érő! :lol: :lol:

Benedek!
Istenke éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!! :)
Kép

Mindenkinek cuppppppp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Timi,
tök szupi a medencétek! Én sem merem addig engedni vízzel, ameddig szeretném, majd jövőre. Amúgy Ti mikor pancsoltok? Délelőtt süt erre az oldalra a nap, de akkor 50 fok van az erkélyen, délután meg már árnyékos.
Képzeld, kaptunk Zoli Apukájától egy szupi napernyőt a babakocsira, mert eltörte a zöldet, a Mama egyből elzavarta, hogy vegyen helyette másikat. :lol: Az Auchan melletti Brendonból hozott egy fehéret, tök masszív, csak nem tudom mennyiért árulják, mert nem mondta meg, lévén, hogy ajándék.
Tegnap előtt, mikor volt a felhőszakadás, bent ragadtunk a Centrumban Livivel. Kábé 40 percet tébláboltunk bent, de legalább vettünk pelenkát meg tápszert. Ja, meg egy takarót Livinek hazafelére, mert egy kisgatyában volt csak és az eső jól lehűtötte a levegőt. Gondolkoztam, hogy egy hosszú gatyát és egy kis pulcsit vegyek-e vagy egy takarót, de úgy döntöttem, hogy nem állok neki a babakocsiban öltöztetni, úgyhogy maradt a pléd.
Az a sapi valami eszméletlen jól áll Szilvinek!

Mamacka,
drukkolok a kiállításhoz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!
Én is ki akarom próbálni Szilvi medencéjét! Egy pillanatra elgondlkodtam az utolsó képen,..vajon mit láthatott Szilvi a vödörben?!
Gabus, már nekünk sincs annyi hajunk :)
Mamac, a törésveszély miatt nem szereted ezt a fázist?
Coolasa, igen. Gödöllő és környékét néztük ki. Annyira azért nem vagyok benne biztos, hogy egy életre szól, de párra azért biztos. Mint ahogy az is, hogy a jelenlegi lakásból menni kellene,...
Hű, én már várom ezt a mindent eszik a gyerek fázist. Bevallom, nyaralás alatt ettem almát és Szonja szájához emeltem ő meg rácuppant és ki tudja meddig cuppog ha hagyom!? Valószínűleg nem lesz egy váloatós csaj.
Kormi, te vagy a párom embere :wink: Ő sík Linuxos és kimondottan szerény személyem miatt van Windows a gépünkön :oops:

Kép Kép
natasa1975

Fény derült a titokra!
Benedeknek boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Jól megkavartatok lányok, vagy én titeket. Ugyan Benedek ma töltötte be a 22. hónapot, azért nem ő ma az ünnepelt, hanem Levente, mert ma volt a keresztelője. Nagyon jól sikerült, Leventétől el kellett olvadni, totál odafigyelt a papra, s ha épp magyarázott valamit, akkor rámosolygott. Teljesen olyan volt, mintha mindent értene, s még akkor se sírta el magát, amikor a szemébe csorgott a szenteltvíz. Utána étterembe mentünk, s ott is csodálatosan viselkedtek a gyerekek. Most kiürült a lakás, csak ketten maradtunk Leventével, Benedek is elutazott. Iszonyú furcsán üres a lakás.

Ja, egyébnként Levente névnapja szerdán lesz, végülis így döntöttünk.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hali!!!

Sikerült találkozni Timivel és Szilvivel! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Később jövök még, most képekben a mai nap.

Először pihengettem (van medencém is, kettő, de ez az igazi):
Kép

Aztán megszárítkoztam:
Kép

Aztán olvastam:
Kép

Ezzel a banánnal is játszottam:
Kép

Ekkor már íllly jó kedvem volt:
Kép

Szépen néztem a kamerába:
Kép

És komoly is tudtam lenni:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Köszönöm a gratulákat a kisfiamhoz és a visszajelzéseket.

..akkor bemutatkoznék: Mónika a keresztnevem, a kolmol írói álnevem mellett :P
Kecskeméti vagyok, (igaz csak bevándorló) és mivel a kecskeméti szülészet inkább hírhedt, mint híres, kerestem egy alkalmasabb helyet, így jutottam el az István kórházba.
Sok felől érdeklődtem, informálódtam és minden szál ide futott.
Ekkor kezdtelek el benneteket is olvasni... :lol: És azóta is imádom a gyerkőcök édes képeit nézegetni és csak olvasni is, mert kicsit olyan, mintha már rég "beszélgetnénk".

Gratulálok mindenkinek a kis családjához!

Néhány kép magunkról: Kép Én vagyok Bálint Kép Így is tudok aludni, Kép és így is. Kép Itt most, nagyon jóllaktam. Kép Anyukámmal Kép Apukám, bemutat a tesónak hazaérkezésünkkor.

Bocs, kicsit sok lettem.
Mónika&Bálint
kolmol

Szép estét mindenkinek!

Sajtine,
Nekem is jobb lenne a Városliget … :wink:

Natasa,
Nem nagy kunszt leolvasni az Aventes pohár oldaláról. :D
Tudom nem sovány Beni, sőt egyesek szerint éppenséggel túl jó husiban is van, csak pont ma mondtam, hogy ha rajta múlna, akkor ő szinte sose enne és sose aludna. :shock:
Én férj dettó. Skype jöhet, MSN tabu. Vírusunk nekünk sincsen nagyon.

Mamac,
Számod köszi megkaptam. Úgy néz ki, hogy kedd jobb lenne, de végülis holnap is, csak délután, András délelőtt vizsgázik.

Gabi,
Te jó ég, ez tényleg jó sok. És a 300 egyszerre lecsusszan? Issza, vagy kanállal?
Hétvégi taliban mi benne lennénk, csak ne július 15-22-ig legyen!

Coolasa,
Mi igaz még nem vagyunk nagy hozzátápisok, de állítólag az őszibarackot minden gyerek szereti (Beni 2x kapott, 2x kihányta :shock: ), szóval őszit érdemes lefagyasztani. Mást nem tudom, alma, banán van mindig, ja, még meggyet esetleg.
Beni evése? Hát kb. akkora volt, mint most Noémi, mikor egyik nap felébredt és utána 48 órán át SEMMIT nem evett. Sehogyse. Se szopi, se kanál, se cumisüveg, se pohár. Orvosok, labor, kutya baja a gyereknek. Aztán nagy nehezen újra elkezdett szopizni, de nagyon keveset evett. Aztán megjött nekem és ráfogtuk arra, hogy ezt érezte. 1 hónapig minden okés volt, aztán megint nem volt hajlandó szopizni, csak félálomban. De ekkor legalább kanállal elfogadta a tejet. Aztán hol szopott, hol nem, inkább nem, örökös „harcban” álltunk, már féltem az etetésektől. Szép lassan feladtam az örökös próbálkozást, azt, hogy sikít a cicitől, fejtem, evett kanállal, és csak fürdés után és éjjel szopik azóta. A cumisüveget csak rágcsálja, nem tud belőle inni, vizet pohárból iszik most.
Kajamennyiség: testsúlykilógrammonként a 120-150 mili elvileg az adag, de csak elvileg, mert Beni még mindig 700 és 900 ml között eszik és 8,5kg. És ennyitől hízik.

Timi,
Szilvi milyen nagy már! :) Tegyél már fel légyszi sűrűbben képeket a kisasszonyról! :x És szuper a medencéje is! 8)

Kormi,
Képek nincsenek? Gratula a „kicsi” fiúnak! :lol:

Móni,
Nagyon szép Bálint, mégegyszer gratula! Még egy hajasbaba! :D Mekkorának született? És most mekkora?
BJ-nél szültél?

Na, ma sem az nyert, akinek drukkoltam :evil: , úgyhogy megyek is és még vasalnom is kell.

Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba

Kolmol (maradok ennél, hogy minél inkább képben legyünk a személyazonosságokat illetően), már látom, hogy Mamac mellett te leszel a másik olyan tag, akitől szenzációs minőségű és megkomponáltságú fotókat remélhetünk...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

nagyon édik a babócák :lol:
Szilvike is ici-picit kiváncsi fajta :lol:
Zsófi dettó :lol:
Beniről az utolsó, komoly kép nagyon tetszik :D

Kolmol, nagyon szépek vagytok :lol:
Milyen durva, hogy nem hittünk neked, de te mégis visszajöttél, tök jó :lol:

Mi is ma pancsoltunk.
Anyósoméknál voltunk.
Persze a fényképező itthon maradt.
Annyit ettünk, hogy csak na.
Norbi apdét 16376413681361 :lol:
Fogyokúra a francba :lol: :lol: :lol: :lol:

jó éccakát

Kép

Kép
sajtine

Kolmol, szia itt és akkor most már légy te is aktív köztünk! :)

Coolasa, eztet találtuk: http://www.hunguesthotels.hu/price-step ... nguage=hun
Szerintem nagyon jó ár 7 éjszaka szoba, plusz félpanzió, plusz egyebek. :)

Ja, és szerintem is barackot és meggyet érdemes fagyasztani, ezeknek jó hasznát fogjuk télen látni.

Akkor a héten mikor tali??

Jövő héten nem vagyok, mert egész héten Balcsin leszünk, lazázunk egy jót.

Nálunk sincs most hízás (Coolasa, légyszi bátoríts), 3 hét alatt 10 dkg. Jól halljátok. Nem is értem. Bár Benyó köszöni szépen jól van, de én úgy megszoktam a heti 15 dkg gyarapodást, most meg ezen jóval alulteljesít. :shock:
Mondják, hogyha duplázzák a súlyukat, akkor lelassul a hízás, de azért ennyire???
Mondjuk Bence most nagyon mozog, állandóan fordul most már, kicsit hasonló mozgásokat csinál, mint Beni, ilyen brutál lábmozgásokat.
Lehet, hogy ledolgozza az energiát?

Natasa, Gödöllő szuper hely, én ott dolgoztam, amíg nem lett Bence. Én imádom azt a környéket. Csak az autópálya ellenében sem lehet reggel normálisan autóval bejönni. Talán még a HÉV jobb. :roll:

Na pussz, ma durván meleg lesz, 36 fokot mondanak. :shock:
Vendég

Ugye nem úgy néz ki, mint aki éhezik???

Kép Kép
Vendég

Hali!
Eszti, gratula Benyónak a pörgéshez! Mi még nem forgolódunk igaz, nagyon kevés hiányzik, de Szonja általában megakad a kezében :)
Sajtine, tetszik az új update kód :D
Kolmol, minden kép csúcs, de a kedvencem az apa komolyan beszél a "tesóhoz" című :)
Ilba, vagány kópéd van, le sem tagadhatod!
Szilvi meg Livi együtt sütkéreztek? A csajok már minitalit szerveznek maguknak?!

Én nem tudom mennyit hízunk vagy nem hízunk (Natasa a felelőtlen. Ejnye! Bár attól tartok a dokink ismét inkább a hurkás kérdést fogja előhozni.) Szerdán megyünk szurira aztán jó sokáig remélem semmi.

Íme a hurka-maca meg pár "művészfotó"

Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975

Eszti, nocsak-nocsak, még egy Noémi kolléga, akinek egy nyirkos pincében kipeckelik a száját, ellenben enni adni azt nem..... Szerintem a nemhízás akkor érdemel figyelmet, ha konstans jelenség és a gyermek meg pilincka. Azért, mert Benyó a hiper-aktivizálódós periódusában, ráadásul a születésihez képest dupla súllyal kissé kevesebbet hízik hetente, még ne vesd le magad az első szembejövő küszöbről a mélybe... nálunk Noki is elkezdett formálódni (értsd: némi súlyfelesleget lábacskákra felszedni), és most már a védőnő+orvos is megdícséri, ha 2hét alatt hozza a 20dekás átlagát..ami lássuk be, azért nem egy óriási ütemű növekedés. Szóval ha jó Benyó közérzete, önfeledt és boldog, akkor minden rendbenlévőnek tűnik. Most megyek, és megnézem a lővéreki visszautasíthatatlant...

Kép Kép
coolasa

Natasa, csak azért, mert Mamac nyilvánvalóan magántovábbképzést tartott neked fotózásból, még nem kell vagánykodni. Jó-jó, World Press különdíjat nyertek a képek, nagy ügy...

Kép Kép
coolasa

Ooops, lebuktam. Mamachoz járok levelezőre :)
Ugye, Noémi nem hallotta, hogy súlyfeleslegnek nevezted a combocskáin kialakuló redős sárga-izmot?
Köv. tali Soprpnban???? :lol:

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Natasa:

És még Te mondod,hogy nem tudsz jó képeket csinálni?/vagy nem is mondtad?! :lol:
Tündéri Szonja!Azok a hatalmas szemek!
Különben Szilvi abból a piros vödörből éppen iszik egy kis medence vizet! :D Ennyit a forralt viz itatásáról!

Ilba:

Huncut ez a Beni!Minden képen más az arcocskája!
Különben az etetés nálunk is hasonló képpen zajlik.Kár,hogy nem rendeznek ki mit tudot a babák etetése számban.Náliunk egy dobozt pakol ki meg be Szilvi miközben rakom beelé a falatokat!
Még arra is kell figyelnem,hogy a székéből ne álljon fel,mert már azt is tudja,ha bekötöm akkor ordit ezerrel.

Sajtine:
Légyszi tegyél fel Te is a kiváncsi Zsófiról képeket!Zsófi nem tesz mindent a szájába?Mert én ettől őrülök meg!Szilvi minden apró morzsát,szöszt megtalál,még porszivózás után is!

Eszti:
Bence nagyon édes a nagy szemeivel.Hajrá Sopron!

Kolmol:
Nagyon szép hajasbaba Bálint!Gratulálok!Irjál gyakran ha tudsz!

Mamac:
Sikerült a szállitás?

Dia:Már töltöm a medencét! :wink:

Szilvi különben már két napja semmit sem eszik csak cicizik!Tegnap különösen kaka napja volt!Egyetlen jó pont a közös séta Gabiékkal,amikor csendben elvolt,de utána......

Kép

Kép
novum

Benyó milyen csokibarna, tök aranyos, szerintem semmi baj nincs a hízásával. :D

Szonjababa is nagyon cuki :D

Kolmol:
a te gyerkőcödre már szavakat sem találok. gyönyörűűűűűűű :D :D
neked jó élmény volt az István? mitől hírhedt a kecskeméti?

Ilba:
Beninek olyan kifejező pofija van, hihetetlen milyen fintorokat tud vágni :P Ilyen nagy teraszotok van? Szuper! Nagyobb mint a mi kertünk lesz :?
homályosíts fel léci köles meg egyéb ügyekben! hol lehet ilyet venni, hogy kell megcsinálni stb. hátha ezeket az én gyerekem enné. ma megpróbálok neki adni egy kicsi vizezett gyümilét, de nagyon el vagyok kenődve, hogy ilyen finnyás lesz. ráadásul amióta porszívózni kell az orrát, azóta mindenféle sztrájkmutatványokat fejlesztett ki, ha az arcához közelítek.

mi a jövő héten egyáltalán nem leszünk, megyünk Szentes city-be, kíváncsi leszek Gergő hogy viseli, először leszünk hosszabban távol.

Bubek:
találkozunk még a héten valamikor? délelőttönként ráérünk általában.

Mamac:
még a múltkori témához: nem új barátnő, egyszerűen csak azt hiszi, bevágódhat ha egy kicsit spórol a cégnek. Nem tudja, hogy már most azt akarják menjek vissza, mert engem jobban szerettek :D :D azt mondják azért mert bár én is sokat karattyoltam, de legalább közben dolgoztam is :lol: Egy kicsit félek is, hogy elvesztem a jóindulatukat, ha sokáig otthon maradok. Pedig nagyon szeretnék, mert bár néha hiányzik a meló, nagyon-nagyon imádok a fiammal lenni.

Gabus:
ne add fel postán, ha lesz tali és én azon nem leszek, add oda Bubeknek, ő úgyis ott lesz majd elugrunk hozzá. Egyébként meg én tukmáltam rád és erőszakoskodtam hogy nézd meg :oops: :P
azért ugye nem bántad meg? 8)

látjátok ezt?

Kép

ballet1 Kép

ballet2 Kép
Vendég

Tücsi, ez valami egészen új balettirányzat lesz némi brékkel és erőelemekkel vegyítve....

Kép Kép
coolasa

Halihó Mindenkinek!

Hú micsoda fotók, nagyon jók!!!

Natasa Szonja képek szupik, megérte Mamackához beiratkozni levelezőn, azt hiszem én is felvételizek majd. :lol:
Úgy látszik a csajaink nagyon hasonlóan fejlődnek. Petra is mindig elakad a kezében és csak akkor sikerül megfordulnia, ha véletlenül jó helyen volt a keze.

Kolmol üdv köztünk, nagyon szép fiad van és gyönyörű haja! :!: :!: :!: Kérünk egy kis beszámolót a kórházi élményeidről.

Tücsökmami szépen tud már balettozni Görgő, de Coolasa már nagyon szépen leírta, kielemezte.

Ma jó korán kelltem és eddig csak vasaltam és vasaltam és vasaltam... Nálunk nagyon gyorsan szaporodnak a vasalni való ruhák, nem értem miért :?: Mindig büszke vagyok magamra, hogy mennyit vasaltam, aztán már kezdhetem elölről és persze a netezős időm bánja.
Na most nekiállok kicsinyíteni képeket, mert bőven készítettünk mi is a hétvégén.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja akartam még írni Esztinek, hogy most Petra sem hízik ebben a nagy melegben, pedig még nem is érte el a duplasúlyt. Most eleve kevesebbet is eszik, pedig azt hittem a meleg miatt több folyadékot szeretne. Egyébként nem hajlandó teázni vagy vizet inni és nem is akar sűrűbben szopikázni. A súlya miatt nem izgulok, mert Ő is nagyon jó husiban van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Láthatjátok milyen jó husiban vagyok!!!
Így pucérkodott, mert szegényen kijöttek a melegtől a kiütések.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Annyira huncut vagyok. Elcsórtam Anya nyakláncát is, amit most kapott a nagyitól (Swarovski múzeumban jártak)
Kép

Jaj úgy élvezem én a pancsit!!!
Kép

Gyakoroltuk a búvárreflexet is
Kép Kép

Annyira jó volt pancsizni!!! még, még...
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nnnna, beiratkoztam én is a Mamac Egyetemre, és elcsigázottan jelentem, hogy rögtön az első tantárgyból, melynek neve - meg fogtok lepődni - "Fényképezéstan", rögtön meg is buktam, mehetek úvézni szeptemberben. Ami bizonyos szempontból persze hasznos egy közösségnek, mert mindig kell hogy legyen egy ügyifogyi, aki növeli a többiek önbizalmát.

klasszika
Kép

és akkor egy kompromittáló fénykép magáról a fotóművészről
Kép

Kép Kép
coolasa

Petra imád ülni, pedig még nem tud, én pedig egyáltalán nem erőltetem. Sajnos most már egyre jobban elfajul a dolog. Eddig imádott pancsizni, ott mindig mosolygott, ha a kedve rossz volt még akkor is. Most pedig irtózatosan hisztizik, sír. Háton már végképp utál lenni, hason esetleg még elvan. Ezt már úszásnál is megfigyeltem, hogy hason semmi gond, úgy nevet, viszont háton sír. A "szárazföldön" ez pont fordítva van, háton imád játszani, hason pedig nyüglődik. Miért változott most így meg, miért utálja a fürdést, pedig régen imádta. :?: :!:

Na jó még egy utolsó kép:
Kép

Natasa a koszmóhoz még annyit, hogy én a fürdetőkrémmel szoktam bekenni Petra haját és nem az olajjal, mert akkor nem lesz olyan különleges állagú és szagú a haja. Utána jól megtörlöm a törölközővel. Na ez semmit nem ér, mert nem hoz le semmit, viszont nagyon jól felpuhítja, és akkor szopi közben jön a kurkászás, mindig kapargatom a fejéről (simán hagyja), majd apró fogú fésűvel megpróbálom kiszedni a lekapart hülyeségeket a hajáról.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hú Coolasa nagyon jó a fekete-fehér Noémi :!: :!: :!: :!: :!:
Már hiányoltalak csajok, úgy látszik én levelezgetek csak itt egymagamban.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa, üdv az évfolyamon :)
Vuka, lehet kipróbálom ezt a fürdetőkrémes pakolást. Bár én utálom kapirgálni a fejét. Csak azt szeretem amikor az enyém kapirgálják :lol: Egész jól viselném a kurkászást majomlányként :D
Szonja mostanában utál háton lenni. Hason amikor kifárad nagyokat nyög, de ha hanyatfektetem akkor ordít. Ki érti ezt? Fürdeni egyenlőre szeret, de nála nem menő az ülés így fekszik apa kezében és nagyokat rugdos.

Ez egy kép rólam. Igen, cigireklám :oops: Kép

Kép Kép
natasa1975

Tücsökmami, király az a kis rizsszem Gögő szájában :D
A balettet meg taníthatná és akkor ehetnénk csokit is, mennének a kilók! No, Gergő tornája, Sajtine update-je?! Belevágunk?

Kép Kép
natasa1975

Vuka! Ezek a nyári színek, amiket te komponálsz valahogy a képeitekre, csodásak. Nem vendégelőadó vagy te véletlenül a mamactovábbképzőn???

Mi meg Natasával csak annyit tudunk, hogy fekete-fehér őnéletrajzi régészeti leletekkel töltsük fel a drága babanetes oldalakat....

Kép Kép
coolasa

Ja, Natasa, amúgy ezt a dohányreklámos modellt már láttam valahol, csak akkor még Szonja álnéven dolgozott a reklámiparban, de most lerántjuk a leplet az egész szövevényes családi maffiáról.

Kép Kép
coolasa

Natasa nem semmi hogy hasonlít Rád a lányod, először azt hittem Szonja van a képen! 8)

Egyébként én is most állapítottam meg, hogy Petra haja megint koszmós, pedig a múltkor sikerült jól kiírtanom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mivel nálunk Petra az apjára ütött, ezért Róla teszek fel képeket.
Kicsi Tóni:
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihó Mindenkinek!

Köszönjük, a sok dícsérő szót, Bálintnak átadtam, mégiscsak őt illeti.

Ilba,
Bálint 2920g-mal és 51 cm-rel született, most kb. 59-60cm és 4700-4800. Az én dokim Dr. Lázár Gábor, igaz nem nála szültem, mert ő éppen elutazott, hanem az őt helyettesítő Dr. Kosztin Árpádnál. Egyébként, nagyon szimpatikus doki volt és annak ellenére, hogy a Lázár dokival is elégedett voltam, lehet legközelebb Kosztint választanám. Ja és Józsa Andi volt a szülésznőm.

Egyébként nem semmi energiád van, ha éjszaka még képes vagy vasalni. :shock:
És a köleses, hozzátápis téma engem is érdekel.

Tücsökmami,
a kecskeméti szülészeten, minden kötelező még, ami máshol már rég nem, pld. borotválás, beöntés, kórházi cucc, apás szülésnél tanfolyam; a szülészeten nincs műtő, egy emelettel feljebb visznek, ha szükséges, szülés után jobb híján a folyosóra tolnak ki és ott várakozol :!: , amíg nem helyeznek el a szobádban. És EGY nyolcágyas babamama szoba van, zuhanyzó a másik folyosón. Nem is erőtetik a témát, azt mondják erre nincs igény. :?: Azért hírhedt, mert sokat foglalkozott vele a születés hete portál és a Kismama újság is. Állítólag azóta változtattak néhány dolgon.
Ehhez képest az István fantasztikus, szerintem a szülészet kiváló, én háromágyas szobában voltam, így azt is kibírtam, de a lényeg, hogy 72 óra után jöhettünk haza. :lol:

Gratula a fogacskához és a baletthez is, (szerintem inkább egylábas fekvőtámasz :P ).

Vuka,
így 11 hét távlatából csak a szépre emlékezem a kórházról is és a szülésről is.
Ha lesz esetleg kistesó (egyenlőre nincs tervben), akkor is szívesen választom ezt a kórházat.

Ja, nagyon tetszik, hogy Petrának micsoda programjai vannak, látszik, hogy élvezi a pörgős életet.

Mindenki,
naggggyon jók az old fotók, hajrá-hajrá.
És én imádom a képeket a gyerkőcökről, mind szép, olyan jó gyönyörködni bennük, mert ez az igazi csoda.

Na nem is locsogok tovább, mert gyorsan elegetek lesz belőlem.

KépKép
kolmol

Na megjöttünk a baba-mama klubból. Abból a szempontból jó, hogy van ott egy csomó játék és Petra annyira tud örülni az új dolgoknak, nagyon édesen eljátszik.
Szerintem most megyünk pancsizni, mert szörnyű ez a hőség (még légkondi mellett is).

Csajok mi van Veletek, teljesen kifeküdtetek a melegtől?????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziassssssssssztok!

Vuka,
mi is pancsizunk a szobában :oops: , az erkéklyen még nagy a rumli. Petra nagyon nagy lett és még mindig nagyon szép!

Natasa,
aha, ezeken az új képeken látszik, hogy valamennyi haja kihullott Szonjának, de ha azt hiszed, hogy megúszod a hajbavaló bizgentyűket, elárulom, hogy a triplája fog visszanőni! :wink:

Kolmol,
Bálint nagyon aranyos kis manócska! Gratulálok!

Mi ma elmegyünk Anyuékhoz 2 napra, csütörtökön jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, Tücsimami, gratulálok a fogacskához!

Valaki kérdezte, hogy fényképeztem le Liviét. Hát valójában nem is a fogát fénykéápeztem, hanem egy vigyorgós képből vágtam ki és nagyítottam fel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk, képnézegetés, aztán holnap majd közzéteszek néhány fotót én is :lol: (itthon nem próbálkozom semmivel, mert ez a fuc-király gép egyre jobban akadozik.
dícséret mindenkinek, nagyon jók a képek!

látom van új tag is (na nem mintha én csúcsrégi júzer lennék), ráadásul az utolsó képén ha jól látom a gyerkőce brúszvilisszel bratyizik!

majd Mancs ír nektek!

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok!
Csak beköszönök.
Ma Csepelen voltunk egész nap a strandon nagyon jó volt. :wink:
No megyek tovább böngészni az utazási irodákat mert holnap fizetném be az utat de még nem találtam megfelelő szállást. :roll:
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

HŰŰŰŰNagyon ügyes tanítványok vagytok! :wink:
...nem semmi! :)
Nagyon jó képeket tettetek fel... most anyuméknál vagyok de otthon majd teszek fel én is kiskori képet... olyan izgi! :) bár lehet megvárom míg hül a levegő mert így a negyven fok a tetőtérben egy kicsit sokkk...

Gratula a fogacskákhoz a baletthoz a huncut mosolyhoz! Minden kölök gyönyörű! :)

...én teljesen kivagyok tikkadva... nem a törés miatt aggódok hanem egyszerűen húzós ez a kőcipelés... különösen ebben a jó időben!!!

Jön valaki a kiállításra? Örülnék nektek bár tudom nagyon meleg lesz... :(
Csinálunk vendégváró bólét meg lesz pogácsa is! :) na???
...ha jöttök nagyot köszönjetek rám és vadul mutogassátok a gyerkőtöket mert ilyenkor nagyon szédült tudok lenni... és sokszor nem sikerül beazonosítanom, hogy kit honnan ismerek...

amúgy fiam egy hős volt! :) meg se nyikkant tűrte a hőséget meg anyja hülyeségét...
Képzeljétek az MTI készített rólunk egy fotót... mindenki a saját művét fogta a kezében... Én Áront! :)
Kiváncsi leszek melyik lapban jelenik meg... ha egyáltalán megjelenik...

Ilba
Egy kicsit egszerűbbnek képzeltem ezt az óbudai tartózkodást... :(
Holnap még ki kell mennem délelött rendezni, de délután esetleg találkozhatnánk! Mit szólsz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kolmol
Cuki a kölök... :)
Olyan kis törékeny... :)
Én nagyon szeretem Kecskemétet elég sokat tartozkodom ott vagyis tartózkodtam... amíg be nem ütött ez a gyerek! :) hála Istennek! :) :) :)
A Nemzetközi Kerámiastúdióba járok, igaz már sajnos régen nem voltam, de egyetem alatt a hét egyik felében ott laktunk.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Most pusztítottam el majdnem egy egész zacsi chipset (mogyorós kuki) :shock: A 7végénk nyüzsi volt: szombaton soppingoltunk Petikének. Voltunk a Mária babanagykerben, és az Árkádban. Kipróbáltuk a Mamacka által ajánlott szopi-szobát :D Kapott Petike rucikat (az egyiket le is fogom fényképezni, ha meglátjátok, betojtok :lol: ) meg csörgő mamuszt és textilkönyvet is. Ugyanis elkezdett a múlt héten tudatosan fogdosni tárgyakat, úgyhogy be is újítottunk pár játékot :lol: :lol: :lol: Tegnap pedig a Margitszigeten voltunk. Mancsbá délelőtt vizsgázott, délután mentünk ki. 2 szopit lezavartunk a kocsiban, a köztes időben sétiztünk. Bár már erősen délután voltunk, még mindig olyan meleg volt, hogy csak na. A napon hőség, árnyékban szúnyoginvázió :shock: :evil: Maradtunk a melegnél, Petikét úgyis lekentünk, meg azért nem a tűző napon mentünk.

Kolmol,
szia, jó hogy jöttél! Jól vagytok? Én azt hittem, BJ paciense vagy :roll: A kecskeméti kh-ról én is olvastam ezeket a cikkeket Kismamában. :shock: Gáááz. :shock:

Dia,
Mancsbá nem pilcsi. Asszem a hivatalos megnevezése utasforgalmi menedzser, vagy mi a túró :lol: Ő foglalkozik a légitársaságuknál bekövetkezett poggyászkáros ügyekkel, az utasok ügyes-bajos dolgaival, járatokkal stb.

Mamacka,
mi szeretnénk elmenni a kiállításra, de még nem tudom, hogy pontosan mikor jutunk el. Bár a megnyitóra valszeg nem tudunk menni :cry:

Elképesztő, mennyire hasonlítanak ezek a babák a felmenőikre! Ezen fellelkesülve én is rakok fel képet Mancsbáról és magamról is, aztán döntsétek el, kire hasonlít jobban Petike :lol:

Kép
mancs

Nem megy a képfeltöltés :evil: :evil: :evil: [/b]

Kép
mancs

Hali!

Na, olyan éjszakánk volt … Fél 4-kor arra ébredtem, hogy Beni totál megfordulva, hason, nagy szemekkel bontja magára a fejvédőt. :shock: Negyed 6-kor aludt vissza. Huhh. Hagytam üvölteni is. Én éjjel nem fogok leállni vele játszani akkor sem. :oops:
András szerencsére nem hallotta, ma 5-re vizsgázott. :)

Sajtine,
Dobjál már légyszi Zsófiról képeket! Köszike! :lol:

Natasa,
Az ágyon kiterültem fotó tök jó! Persze a többi is, de nekem az tetszik a legjobban.
Szonja tiszta Te vagy! :wink:

Tücsimami,
Nem, ez nem a mi erkélyünk, hanem Anyósék kertje, illetve terasza.
Köles: én Holle-t vettem a biopiacon, de például már a Kenguruban is láttam. Ezt is vízzel kell megcsinálni és ebbe teszek még almalevet (kb. 40 milit) és így lemegy.
Tejpép: Hipp őszi-sárgabarack, ebbe már nem rakok semmit, mert elég édes, szintén vízzel, ezt picit hígabbra csinálom, mint a dobozon lévő adagolás.
Ma 1 nektarinba gyömöszköltem az ujjam, pici lé ment rá, Beni ennyitől is olyan sikeresen öklendezett, hogy az 1 órával azelőtti tej is vissza tudott kacsintgatni. :shock:
Fogacskás balerínánknak gratula! :lol:

Vuka,
Szuper képek! Szuper kiscsajjal! :)

Kolmol,
Köszi az adatokat, egy ráérő percemben beraklak a táblába, ok?
Ismerős Kecsón szült, majdnem elvérzett … :shock:
Nyugi, nyugi, nem vagyok energiabomba, sőőőt, én nem vasalok, csak férjecske vizsgázott, oda meg mégis csak ing dukál.

Mamacka,
Délután okés, mi úgy fél4-től 5-ig alszunk kb, ekkor is jó, vagy akkor az 5 órás etetés után, 6 körül? Ez jobban tetszene, talán már nincs olyan meleg, de nem tudom Áron napirendje milyen. Jó lenne összefutni …

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti, lővéreki visszautasíthatatlan jött, látott és...megvettük. Kicsit később megyünk, mint ti, majd számolj be a szuperior szobáról (klasszikot nem mertem foglalni, mert voltunk kb 2 éve Gyulán a hotel Erkelben, klasszikban, és minden sznobizmus nélkül állítom, hogy az olyannyira kritikán aluli volt, hogy másnap hazajöttünk, pedig az odavisszaút sem 2 perc). Bár itt talán már a klasszik szobákat is felújították...

Kép Kép
coolasa

Mancs olyan kár, hogy nem megy a képfeltöltés, nagyon kíváncsi lettem Petike új ruhájára és a kiskorú Mancs-szülőkre.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Mamac, mivel a tudtod nélkül kinevztünk mentorunknak, köszi a dícsérő szavakat :D Látod, igyekszünk nem szégyent hozni a fejedre. Ja, mi a megnyitóra tuti nem megyünk. Apának már pedzegettem a kiállítást és nem tiltakozott,..lehet lesz belőle vmi.

/Hűha, nekem be kell újítanom egy szleng-szótárat, mert néha komoly fejtörést okoz, hogy ki, mit, minek becéz :shock: /

Mancs, remélem újból nekiiramodsz és végül látni fogjuk a beígért képeket! A szopi-szobát mi is Mamacnak hála próbáltuk ki. Kellemes csalódás volt, bár elég áll ott benn a levegő, de ez csak engem zavart, mert akkor is nagyon melegem volt.

Mi tegnap nem dugtuk ki a lábunk. Szonját párszor megfürdettem és egy szál pelenkában virított szinte egész délután. 5 előtt nem akartam vele kimenni, de sajnos utána is nagy volt a hőség. A lakásunk azért hűvösebb szerencsére! Holnap késő de. megyünk szurira, már előre izgulok az utazástól :shock:

Kép Kép
natasa1975

Natasa, nem elég, hogy szuri, még utazni is kell érte? Annyira messze van a gyerekrendelő?

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?