Szép estét mindenkinek!
Sajtine,
Nekem is jobb lenne a Városliget …
Natasa,
Nem nagy kunszt leolvasni az Aventes pohár oldaláról.
Tudom nem sovány Beni, sőt egyesek szerint éppenséggel túl jó husiban is van, csak pont ma mondtam, hogy ha rajta múlna, akkor ő szinte sose enne és sose aludna.
Én férj dettó. Skype jöhet, MSN tabu. Vírusunk nekünk sincsen nagyon.
Mamac,
Számod köszi megkaptam. Úgy néz ki, hogy kedd jobb lenne, de végülis holnap is, csak délután, András délelőtt vizsgázik.
Gabi,
Te jó ég, ez tényleg jó sok. És a 300 egyszerre lecsusszan? Issza, vagy kanállal?
Hétvégi taliban mi benne lennénk, csak ne július 15-22-ig legyen!
Coolasa,
Mi igaz még nem vagyunk nagy hozzátápisok, de állítólag az őszibarackot minden gyerek szereti (Beni 2x kapott, 2x kihányta
), szóval őszit érdemes lefagyasztani. Mást nem tudom, alma, banán van mindig, ja, még meggyet esetleg.
Beni evése? Hát kb. akkora volt, mint most Noémi, mikor egyik nap felébredt és utána 48 órán át SEMMIT nem evett. Sehogyse. Se szopi, se kanál, se cumisüveg, se pohár. Orvosok, labor, kutya baja a gyereknek. Aztán nagy nehezen újra elkezdett szopizni, de nagyon keveset evett. Aztán megjött nekem és ráfogtuk arra, hogy ezt érezte. 1 hónapig minden okés volt, aztán megint nem volt hajlandó szopizni, csak félálomban. De ekkor legalább kanállal elfogadta a tejet. Aztán hol szopott, hol nem, inkább nem, örökös „harcban” álltunk, már féltem az etetésektől. Szép lassan feladtam az örökös próbálkozást, azt, hogy sikít a cicitől, fejtem, evett kanállal, és csak fürdés után és éjjel szopik azóta. A cumisüveget csak rágcsálja, nem tud belőle inni, vizet pohárból iszik most.
Kajamennyiség: testsúlykilógrammonként a 120-150 mili elvileg az adag, de csak elvileg, mert Beni még mindig 700 és 900 ml között eszik és 8,5kg. És ennyitől hízik.
Timi,
Szilvi milyen nagy már!
Tegyél már fel légyszi sűrűbben képeket a kisasszonyról!
És szuper a medencéje is!
Kormi,
Képek nincsenek? Gratula a „kicsi” fiúnak!
Móni,
Nagyon szép Bálint, mégegyszer gratula! Még egy hajasbaba!
Mekkorának született? És most mekkora?
BJ-nél szültél?
Na, ma sem az nyert, akinek drukkoltam
, úgyhogy megyek is és még vasalnom is kell.
Pussz!