Sziasztok!
Kata!
Végül a kisebbség hajnal fél 3-ig bulizott. A rendőrségen elég bunkó pasast fogtunk ki, de 1 óra múlva semmi hatása sem volt a beszólásunknak (10-kor szóltunk). 11-kor újabb hívás, mire a faszfej (bocsi, de szebben nem tudom jellemezni, csak csúnyábban) közölte, hogy kinn voltak és az ünneplők megígérték, hogy lejjebb veszik hangerőt. Azt hittem felrobbanok,mert javulás az semmi sem volt, meg egyébként is mit ér, ha kicsit visszaveszek az ordításból éjjel 11-kor???!!!
Megígérte, hogy újból kimennek, utána talán érezhetőbb volt a csitulás, de szerintem még ez is csendháborítás volt a javából. Végül nagy nehezen elaludtunk. Viszont hajnal 2 körül arra ébredtem, hogy a cigánykölykök a robogóikkal a mi kereszteződésünkben kaparják a kavicsot, motoroznak fel-le. Nagyon bepipultam, Gábor is elszánta magát, hogy a következő körnél kiáll és egy kis vizet zúdít a nyakukba a slaggal. Valamit megérzhettek, mert elhúzták a csíkot. A szerencse talán annyi volt, hogy Marci tökéletes aludt még nyitott ablak mellett is
De számomra világossá vált, hogy ahogy most sem, úgy tavaly sem lehetett engedélyük (tavaly szerintem csak beblöffölte a telefonba a rendőr - esetleg jól megkenték őket a bulizók...). Így végül az önkormányzatot sem hívtam fel végül, mert sok értelmét nem láttam már.
Táppénz-kimutatás: nekem is utalták, mint Violának és egy-két infot ki lehetett belőle silabizálni, de hogy tényleg jól számolták-e a napi összeget, azt nem. Én saját magam áltam neki utánaszámolni és kiderült, hogy 60%-os szintet kaptam és nem 70%-ot. Ezek után megreklamáltam és minden bocsánatkérés nélkül, de küldték a különbözetet. Próbálkozz telefonálni, de minden szir-szar adatod legyen melletted, hogy be tudjanak azonosítani. És számíts rá, hogy hadarni fog a nő (legalábbis nekem azt tették mindig!). Látom, közben Mamy számot is adott, drukk, hogy sikeredjen rendesen egyeztetni!
Augmentin
Az sajnos eléggé ki tudja készíteni az ember gyomrát. Én már nem tudom, hogy szedtem Marcinál, de szépen követtem a mellékelt tájékoztatóban írtakat és semmi bajom nem volt. Drukk, hogy ezután Neked se legyen, bármi csinálta is! Mire is szeded az antibogyit? Lemaradtam...
Jót röhögtem (bocsi
), de a tegnapi eső után a mi nappalinban is fura állatszag terjengett
Tűzmanó!
Ez a vérvételes sztori, meg egyéb titkos vizsgálat tényleg bosszantó!
Igazat megvallva, nem is találok szavakat!
Sajnos az én cégem jogutód nélkül szűnik meg, most folyik a felszámolási eljárás
Talán Veled beszéltük/írtuk, hogy a tgyásra akkor jogosult az ember (persze, ha minden egyéb feltételt teljesített), ha a cég megszűnését követő 42 napon belül szül az ember. Nálam már talán sikeredik ez (de kezem-lábam ikszben), de szorítok, hogy ha Nálatok is esetleg jogutód nélküli megszűnés lenne, akkor Neked is sikerüljön!
Sokszor én is forgolódok a melegtől éjszaka, és csak húzom magamat, így annál nehezebben tudok visszaaludni.
Bettus!
A málnalevél tea szerintem is egy kicsit placebo, de én most is iszom. Marcinál nálam sem használt semmit
Krisszi!
Sajnálom a nemzetközi jogot, viszont a polgári joghoz gratula! Hatékony tanulást!!!
Viola!
Bizony a sok állás, kézlógatás előhozhatja a vizesedést. Pihentesd a lábad, pócold fel és talán valaki írta az uborka vízhajtó hatását, egyél belőle sokat. Meg valami főtt krumpli is volt. Talán Krisszi írta egy pár napja.
A mentős papírról majd később írok!
Orsi!
Nagyon helyesek vagyok a kisfiaddal együtt! Tisztára Rád hasonlít!
Én is azt tudom írni, mint Kata, hogy az AFP-snél nem volt fontos az éhgyomor, viszont a cukros lötyi ivásánál nálunk a lelkemre kötötték, hogy szigorúan éhgyomor!
Barbi!
Üdv itt köztünk!
Jól emlékszem, hogy Te a 2004 ősziekhez v. Friss kismamákhoz írogattál anno? Olyan ismerős vagy nekem
Ha gondolod, beírlak a táblázatba, csak adatok kellenének (születés várható ideje, szülés helye /Stuttgart?/, esetleg név)! Az érkező baba sorszáma lejött
Benne van még a mai napig az alapszolgáltatásban a havi egyszeri orvosi vizsgálat a 8. hónap végéig, majd a
37. héttől (tehát ha "időben" szülsz 4 alkalommal) a heti CTG és orvosi vizsgálat.
Erika!
Igaz, hogy csak hétfőn olvasod, de remélem jól érzitek magatokat a Balcsin!
Katával egyeztetünk!!!
Sz_Kata!
Az én cégem sem TB kifizetőhely, ha a Tiéd igen, akkor lehet, hogy ők utalják. Szerintem hívd fel őket!
Gesztenye!
Te sem olvasol már, de Nektek is jó pihenést Szombathelyen! Fázni tutira nem fogtok!
Klassz, hogy minden rendben Veletek!
Panek!
Ha megnyugtattak a kórházban, akkor ha nem érzed szükségét a 4d-nek, akkor hagyjátok ki!
A Hegedűs doki nem egy középmagas, kicsit husisabb (de nem kövér), középbarna, enyhén ritkuló hajú, 30+ éves doki? Csak azért, mert tegnap épp benn voltam a kórházban és láttam, hogy ő volt ügyeletben és egy ilyen kinézetű dokit láttam.
Kórházba szállítós papír: nekem a dokim írt a sima beutalós papírra pár sort, miszerint szülésem esetén a Péterfy kórházba szállítsanak. Nekem Marcinál is írt a doki és nem én kértem, mivel szerinte alapban a helyileg illetékes kórházba szállítanak. Most én kértem és Ő is azonnal észbe kapott, hogy bizony kell is az. Nálunk így van, de mint tudjuk nagy ez az ország
Én inkább nem kockáztatok... Ja és jó lesz a mezei mentő is, ha végképp szükség lesz rá egyáltalán!
Házassági anyakönyvi kivonat: én írtam, hogy levélben kértem ki (Érdről nem mentünk ki Vácra érte) és nem telt bele 1 hét, pontosan 6 nap és ajánlottan megküldték a gyönyörű másolatot! Tényleg vannak még csodák ebben az országban!
CTG/NST: csak az utolsó hónapban van, tehát a betöltött 36. héttől, alap esetben (ha normál kiírás szerint szülünk), akkor négyszer! Ikerterhességnél nem tudom, milyen eltérés van ehhez képest.
Szabunk-varrunk-kacagunk szakkör: nekem jó, amit Erika írt, azaz a szerda délután is és a csütörtök egész nap. Pénteken valszeg nekem is programom lesz! Kata melyik nap jó Neked? Látom, írod a csütörtök délelőttöt. Oké!!!
Legalább akkor még egész jó klíma van a padlásrészben, ahol asztal van a varrógépeknek!
Tegnap voltunk az Állatkertben Marcival. Nagyon élvezte, tündéri volt, ahogy rácsodálkozott, mutogatott az állatokra. Még kecskét is simizett. Hálából az egyik kis bogyópotyogtató megcsócsálta a vadiúj szoknyámat, még a foga nyomát is benne hagyta! Szerencsére jó időnk volt (mihez képest!
), nem tűzött a nap! A legnagyobb ajándék az égtől az volt, hogy nem fájt a hasam és a lábam, így tudtam menni.
Viszont tegnap délután újult erővel rámtört a fájdalom, annyira, hogy este sírva aludtam el
Megyek, mert Marci felébredt és megszeretgetem, amíg ilyen kis kómás
Pusz: Melinda (32+1)