Sziasztok!
Lilla!
Igen, jól emlékszel, nálunk is hasonló volt a helyzet alvás téren:)
Szerintem azt próbáld meg kitalálni hogy mi nyugtatja meg őket az ágyban. Csengénél ez az volt hogy foghatta a kezemet, amint megkaparintotta már feküdt is le, csukta be a szemét és egy hangja nem volt tovább:) Ez persze így ment 9 hónapig, aztán valahogy magától alakult úgy hogy már nem igényelte. Petra ha hozzáértem még jobban ordított, végül neki a puha rongyok, takarók, párnák jöttek be, azokkal tud szépen lefeküdni. (Ebben a dög melegben is alig tudom elkobozni tőle, képes 40 fokban betakarózni a téli paplannal. Tegnap már megelégeltem és "elloptam" tőle, de beérte este egy kis textilpelussal is:)
Ja, és azt is megfigyeltem, hogy ha lefekszem melléjük a földre be kell csukni a szemem, mert ha nyitva van mindig játszottak volna, ha meg becsuktam akkor azt hitték hogy alszom és ők is hamar elaludtak.
Szerencsére pl. tegnap csak betettem őket az ágyba, elköszöntem és már jöttem is ki (képesek voltak a foci vb miatt előre hozni a Barátok köztet
), és egy hangjuk sem volt, illetve vagy 20 percet röhögtek, játszottak, aztán szépen elcsendesedtek.
Hajvágás:
És nem gyulladtál meg a melegben? Petrának csupa melegkiütés a nyaka, folyton izzad, nagyon sajnálom. Felcsurizni csak ritkán engedi, Csenge meg még ritkábban:( A hajmosás meg szörnyű, ha víz éri a fejüket mind a kettő visít mintha ölnénk:(
Nagyon jók a pancsikolós képek, nekem különösen a fejenállós tetszik
Egyébként a csajaim strandon (ahogy a képeken is látszik) rózsaszín, fidres-fodros-szivecskés fürdőruciban voltak, szerintem (legalábbis számomra) elég egyértelmű hogy lányok. Egy nő odajött, megkérdezte hogy Csenge a kisfiú?????!!!!!!!!! Nem bírtam megállni és visszakérdeztem, hogy ugyan árulja már el miből jutott erre a következtetésre?! Válasz: Hát mert neki kék gumi van a hajában
Doris!
Szerintem senki számára nem visszatetsző amit írtál, inkább szerintem azért van mindenki a redukció ellen mert mi szerencsésen megúsztuk a koraszülést. Nekem is 34. hétre jöttek, Pepe a másfél kilójával nagyon picurka volt, de szerencsére semmi baja, sőt, szerintem sokkal okosabb mint Csenge, jobban vág az esze, hamarabb rájön egy-egy probléma megoldására. Én még nincs egy éve hogy fórumozok így a Ti eseteteket is csak futólag ismerem, de mivel neked nem alakulétak olyan szerencsésen a dolgok nyilván jobban tartanál egy hasonló helyzettől. És jó hogy Andi ilyen oldalt is lát, hiszen természetesen van negatív oldala is a dolognak. És a jó döntéshez ez is kell.
Én a magam részéről viszont továbbra is úgy gondolom, hogy ha a redukció melett döntenék egész életemben bennem maradna egy tüske hogy ha ránézek a gyerekeimre ott kellene lennie még egynek és nincs...miattam nincs:( Persze ha beteg lenne valamelyik akkor meg azért hogy ha megcsináltattam volna - de igazából az sem garancia, nekem a kettő is korán jött.
Egyébként nekem is van lelkiismeret furdalásom hogy ha többet pihentem volna.... de aki épatkzett már az tudja hogy ah egyszer azt mondom egy mesteenek hogy nem tdok neki anyagot hozni akkor egy hétig se kerül elő megint. Minket meg szorított az idő, így is a kazánszerelő várt minket mikor hazavittük a babaákat a kórházból. Csak reméltem hogy lesz meleg vizünk estére fürdetni
b
Emlékszem a 12 hetes UH-on már pörögtek, forogtak, meg volt mindenük, még az ujjaikat is végignéztük mind a kettőnek. Szerintem ha redukció még mindig könnyebb lenne hamarabb, ilyenkor már egyre nehezebb, nem?
Gratula az új élakáshoz, bár a költözés maceráját nem irigylem
Brigi!
Igen, én vagyok középen és Perptra szerintem is hasonlít, de a család szerint inkább mindenki másra... Pl. anyukám szerint rá hasonlít, de mindenki szerint én kiköpött anyukám vagyok
Éva
Várjuk a lovagokat háztűznézőbe
Megyek, mert nem győ7zöm törölni amit a lányok írnak
Ditke
lányok 19 hó