Eszti,
akkor nyomj még egy plusz puszit Ivánkának helyettünk is, az ajit meg akkor majd utólag meséled el!
Én úgy tervezem, hogy 2 éves kora után visszamegyek pár órára, úgyis akkor tavasszal ill. nyáron kezdődik a szezon, akkor szoktak felvenni tanulókat, hát majd most eggyel kevesebbet vesz fel a főnök...
Aztán mire 3 lesz, maradok teljes időben. Így tervezem. Aztán hogy hogyan lesz??
Nemtom.
Húúú, kondi??
Irigyellek. Nekem nincs kedvem kondizni. Inkább valami más, de kondi, nem igazán...
Szeszike,
nagggyon aranyos Dávid, nekem is a homokozós kép jön be a legjobban!
Amica,
és miről álmodoztál??
Na jó, akkor már elhiszem, hogy véletlen volt, nem lovagolok rajt annyit!!
A babaruha osásáról nekem is eszembe jutott, hogy mennyire vártam már Dorkát, hogy már tök korán, jó pár héttel - talán 1-2 hónappal is - a dátum előtt kimostam mindent, most meg már ott tartok, hogy van, amit nem tudok ráadni...
Nagyon hamar elment az eleje...
Nem reklám, de tényleg sokat javult a hegykői fürdő!
Na a melegbe azért én sem mennék be, de tény és való, hogy minden áldott nap cserélik a vizet. Záráskor leengedik az összeset - kivéve a vízforgatósakat - még aznap este kimossák és már engedik is bele az újat, hogy reggelre megteljenek.
De a két új tényleg tök jó, tök tiszta víz, vízforgató, egy kicsi és egy nagy medence.
Gabó,
húúú, most nemtom melyik volt a mexikói pasi, de majd megnézem... Kíváncsi vagyok... Tán hasonlít a kicsi Vinhez??
Katus,
jajaja, mi is csodálkozunk, hogy mennyi mindent csinál már ez a kicsi lány!
Pkolja, dobálja magát ide-oda, Gábor ma már meg is kérdezte, amikor Dorka a csörgőállvány alatt feküdt és vadul püfölte őket, hogy normális-e, hogy ennyit mozog egy ekkora gyerek?
Mert közben keze lába folyamatosan mozgott ide-oda, rugdosott és mondta a magáét!
Már egyre nehezebb pelenkázni, mert úgy érzem van legalább 4-5 keze és ugyanennyi lába!
Máté is nagggyon aranyos a képeken, hogyan vigyorog ott a kezedben!!
És igen, azok a madzagok, zsinórok!!
Nem is tudom mi lenne ezekkel a gyerkőcökkel, ha nem lennének madzagok!