Új privát üzeneted érkezett!

Zsani!
Ezt szomorúan hallom.Az ügyeleten kívül még a kórházba viheted.Lehet,hogy az lenne a jobb.
Kép
Jobbulást szegénykémnek.Lehet,hogy apa visszafertőzte?

KépKép
eszti76

Zsanett,ez nem lehet igaz!Szerintem is lehet a kórház lenne jobb,ügyeleten elintézik lázcsillapítással.

Viol,Apa azt mondta:"Adok én neked külföldi nyaralást!" :lol: :lol: :lol: Ő is megnézte az emailt.

Eszti,bizony régóta együtt vagyunk!Én 15 voltam,ő meg17.Az esküvőnk 2000-ben volt.

Katus,nekem tetszik a szék :D Mikor mentek ki?Még meg kell beszélnem a Ferivel.Viol 25 eurot mondott.

Kép

Kép
hajnus

Köszi Lányok!Most néztem meg lement a láza és tök nyugodtan alszik.Ha estére belázasodik bevisszük a kórházba.Hát igen Apának még mindig fáj a torka :? De dolgozik már.Ha jön haza biztos ki lesz akadva ő is.
Hajni!Apa nem menne nyaralni ha tudna? :P
kola2

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntőket!! :)
hajnus,
húú, először nem tudtam miért írtad, hogy inkább külföldre mennél nyaralni, aztán rájöttem... Én is megmutattam Gábornak a képeket... :lol: :lol:

Gabó,
a névnapom nem is igazán van bent a naptárban, csak nagyon kevésben. Én is elcsiodálkoztam, hogy az idei miénkben megtaláltam... Pedig csak egy sima naptár, olyan asztali... :shock: :shock:

Amica,
na de azért odatetted azt a kacsintó kis jelet, mi?? :wink: Na jó, elhiszem, hogy véletlen volt... :) A vérszíváson mindig ez megy. Hol elküldik az osztályra, hol meg nem... Kevernek mindig.

Zsani,
sajnálom Virágot... :cry: :cry: :cry: Tényleg az ügyelet vagy a kórház lesz a megoldás...

Katus,
én 25-ért láttam a Möbelix-ben az etetőszéket. Te nyertél!! :lol: :lol:

Basszus, pedig van ám még egy hasonló jellegű mailem, pár napja kaptam, csak már kitöröltem... Most írtam a csajnak, ha megvan még, küldje újra... :) :) :)

És Tómalom vize is mocskos??

nadine81

Remélem nem,mert vasárnap oda megyünk

Kép

Kép
hajnus

Bár valószínűleg nem tudok fürödni,mert bele se férek majd a fürdőruhámba :?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok csajok!

Először is:
Violnak boldog névnapot!!

Kép

Gabónak pedig boldog születésnapot!!

Kép

Így utólag !!

Most olvastalak vissza egy kicsit titeket.Na nem sokat!!

El voltam havazval a héten.Sok volt a varrnivalóm.De már mondtam a nőnek,hogy ez így már nem megy,mert a fiamtól már nem tudok varrni,és tök sokat passzoltam le a mamának meg a szomszédasszonyomnak.Úgyhogy visszaveszek egy kicsit,mert többet kell már foglalkoznom Dáviddal is,meg ugye strandra is kell járnunk.

Nadin te kérdezted azt hiszem múltkor a függönyszabást.Hát igen ,a magasságokat le kell vágnom,szélességeket levágni,meg ha nem egyszerű függönyt kérnek,akkor kiszabni.

Lehet hogy most sem fogok egy darabig jelentkezni,mert ma meg jön haza a Drága apánk.Már úton van.Múlt szerdán mentek,de már Olaszba is dolgoztak.
Már csillog a lakás,kész a kaja/milánói sertésszelet/.Úgyhogy jöhet.

Katus:Az iwiw-en a Barcsa Anita visszaüzent,de lehet hogy nem kapta meg az E-mailem,mert arra nem reagált.Megtaláltam a Kubatovnét is.Nagyon jól tartja magát.Jól néz ki.Már nagymama.
Fiad bírja a klímát a lakásba?Gondolom nálatok is a tetőtérbe jó meleg van klíma nélkül.

Így hirtelen ennyi jut eszembe.Ja Dávid fiam is már megtalálta a kukiját.Fürdéskor mindig játszik vele egy kicsit.

Dobok egy képet:
Kép

A játszótéren:

Kép

Betolat az asztal alá:

Kép

Hát nem egy lett belőle.
na legyetek jók,vigyázzatok a Manókra,a betegeknek jobbulást!
Majd jövök egyszer csak!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Jajj, had tegyek fel pár képet megint, ma csináltam őket :)
Sorozat... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Viol!
Tómalmon ezer éve nem voltam tehát nem tudom de a visszajelzések szerint az nem mocskos.Utoljára akkor voltam amikor egy pasi holttestét szedték ki a vízből.Bepiált és forró,ittas testtel belement a tóba ami a jelek szerint nem tett jót neki.

Én nagyon szívesen mennék külföldre nyaralni csak a férjem nem hajlandó repcsire ülni és ezért csupán az autóval elérhető nyaralóhelyek jöhetnek számításba.Én megnézném Horvátországot de nagyon.Sőőőőőt,hogy továbbmenjek a tenger alját is megnézném mert akkor biztosan ott vagyok. :D :D :D :D :D :D :D
Talán jövőre! :lol: :lol:
Kép

KépKép
eszti76

Dorka,hogy pózol a fényképezőgépnek.Ez állati jó.Édes manóka!

Szombaton megyünk a kis keresztfiamhoz mert élete első névnapja lesz.Nem írom meg,hogy mit kap mert Vero hátha olvassa és tudom,hogy a szülőknek is jó a meglepi amit ugyan nem tudnak használni de akkor is jó. :D :D :D

KépKép
eszti76

Viol!Köszi az emailt!Hát elhiszem,hogy Hajni külföldre akar menni nyaralni :P Dorka nagyon édes :D
kola2

Szeszike!
Nálatok milyen a klíma?Itt szinte elviselhetetlen volt a meleg egészen máig.Ma ugyanis kicsit de hangsúlyozom csak kicsit lehűlt és így jobb.A szél is fújdogál.
Kép
Megértelek mert nekem is állandó lelkiismeretfurdalásom volt amiért a Szonjám 8 hós korától visszamentem-csupán heti 1 napra-dolgozni és ezt az időt sem vele töltöttem.Képzelheted,hogy most milyen sz@rul érzem magam mert reggel 8-kor elviszem oviba és legközelebb-mivel 5-ig dolgozom-fél 6 körül találkozunk.
Ruhákat is varsz?
Kép

KépKép
eszti76

Kola!Nem lehet,hogy csak a melegtől?Levinél is volt ilyen őneki a melegtől!Jobbulást!

Eszti!Köszi és a 27.-ik.kimondani is szörnyű én személy szerint parázok a 30-tól,hogy miért?Mert onnan aztán már csak tényleg fölfele megállás nélkül.
Val.szin. túl sok volt a bor amit ittam elvagyok szokva tőle,mert mostanában sört iszom.Pedig tudom,hogyha zsibbad a nyelvem és már össze-vissza beszélek+vigyorgok mint a tejbe tök akkor ott le kell állnom.De van mikor ez nem sikerül és róka-móka lesz a vége,de csak akkor ha nem bulizom ki magamból és szépen lefekszem aludni.
Hátha a Fertő annyira mocskos a husit nem viszem bele.

Szeszike!Nagyon édes a picurkád főleg a homokozós képen tetszik.
Jó apázás használjátok ki egymást!! :D :D :D :D

Viol!Nagyon szép Dorka és már hatalmas baba.Tündéri ahogy mosolyog!Látom ő is imádja ha fényképezik!
Vendég

Szia Eszti!
Már beszéltem Csillával!
A kölykök Pesten vannak, majd vonattal jönnek vissza vasárnap :D
Elég ráérősen takarítgattam meg mostam, pár bébiruha pörög most a gépben és álmodoztam is kicsit :D
Én a hegykői stranddal vagyok ám szkeptikus, csak arra emlékszem, hogy régen folyton kötőhártyagyulladásom volt, meg alig cseréltek vizet. A Fertőbe belementem tavaly is, Mártont is bevittem, semmi bajunk nem lett.
Azóta biztosan sokminden változott otthon, ezt Viol tudja jobban, mert én már 15éve nem voltam a strandon.

Viol, tényleg akkora véletlen volt, Ági épp autóból szállt ki én meg előttük mentem át a zebrán, ő ismert meg először :D ,
a kórházba ment valakihez.

Zsanett, ez hihetetlen :cry:
Egy ismerősünk kislánya volt egy idő után folyton beteg és csak nagysokára derült ki, hogy mindig a fülével van baj :cry: :cry: :cry:
amica

Gabó!!!!!!!!!!!!!!
Van ám élet 30-on is túl :wink:
Én már 33 leszek... :oops: :oops: :oops:
Ágival mi vagyunk itt a felső korhatár :D :D :D

Azért még néha úgy érzem a múlt nyáron voltam csak 18 :roll:
amica

Amica!
Éppen Csilla Péterével MSNezem.

KépKép
eszti76

Amica!
Igazán?És most nem úgy gondolom tudom hülyeség,de rohadtul nem vágyom a 3.x-re.Parázok,de ezerrel.Talán ez majd idővel elmúlik.

De jó lehetett Ágival talizni!! :D :D :D
Vendég

Jaj Viol!Hát én mindenhova elmennék nyaralni,de főleg Mexikóba!
Vendég

Hajnus! Szerintem Reni biztos nem haragszik meg ha elárulom a telefonszámát hisz a telefonkönyvben is benne van! Mi a mailcímed?

Viol! A medencék csak szigorúan 2 éves kortól használhatóak Bükön és a szülők nem mehetnek be! Meg aztán nagyon hideg a víz is! A középső csajnak meg (Timi) kétszer is leálltak a fájásai és végül császárral szült! Dorka még mindig tündéri baba!

Nercsi! Egy napon szültetek Timivel?

Katus! Nekem hozhatnátok egy ilyen etetőszéket ha megoldható! Tök jó ára van!

KépKép
nicika

Katus!
Én hétfőn megyek kondizni reggel 9-re.Köszi a tel.számot.

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Hajnus holnap megyünk, akkor hozzunk?

Nicika!

Hozunk, ha befér kettő az autóba, ha Hajnus nem kér, akkor tuti, persze, csak ha van.:)
De majd megnézzük milyen, nem gagyi-e.

Gabó!

Holnap csörgess meg a ház előtt, mert Máté akkor szokott kb aludni.
Én 9-körül el szeretnék menni, kondizni, remélem nem lesz baj, ha csak a férjem lesz itthon :lol:

Én nem csatlakozhatom a Amicával való talihoz? Nem akarok ám tolakodó lenni, csak nyugodtan mondjátok ha nem.

Eszti!

Mindent bele hétfőn!

katus78

Viol!

Nagyon aranyos a kis Dorka, és teljesen el vagyok képedbe milyen ügyes. Hát nem semmi miket tud már, Máté négy és fél öt hónapos volt, amikor elkezdett pörögni az ágyban, addig szinte azon a helyen aludt, ahogy leraktam :lol:
Egyre jobban résen kell lenned, egyszer csak elszalad :lol: :lol: :lol: , kíváncsi leszek mikor fog ülni, állni, egyik pécsi barátnőmnek 7 hónaposan elindult a kisfia. :)

Anita!

Dávid is nagyon aranyos, nekem is a homokozós kép tetszik a legjobban.:)
Jó hétvégét!! :oops: :)
Én is megtaláltam a Kubatovnét!:)
Nem tudom Anita megkapta-e?!

katus78

Niki:mazal.ferencne@chello.hu

Istinek már itt a barátja,ők uralják a gépet :D

Kép

Kép
hajnus

Eszti!Jó kondizást!

Katus!Mi kb:10-re érünk haza persze,hogy nem baj ha a férjed veszi át a csomit,de azért kár,hogy nem találkozunk.Majd megcsörgetlek.
Neked is jó kondizást Andival beszéljétek meg holnap neten én már nem leszek csak telcsin,de biztos nem baj ha oda jöttök.Jó lenne!

Na én is lépek jó éjt nektek és kellemes hétvégét!
Vendég

Katus!
Mi is csak gyors összefutunk, Levinek pakoltam össze Márton kisruháit. Ha jól vettem ki Gabó szavaiból akkor siet, mert kettesben mennek valahová az urával :D
Holnap késődélután szeretném megkérni a férjem, hogy látogassuk meg pár percre Hegykőn a szüleimet.
Viszont a jövő héten mi találkozhatunk ha van kedved!

Gabó!
A 30-at jól megünnepled és utána már az sem gáz :wink:
amica

Kép

Máté is nagy madzag, zsinor örült :lol: :lol: :lol:

Kép

Jó éjt!!!!

Kép

Megyek Helyszínelni :) :) :)

katus78

Amica oké, majd jővő héten! :)

katus78

Kösz Katus.
Én igazából Kolumbiába mennék azt hiszem.De mehetünk világkörüli utazásra is.Nem?

Na de mit jár a szám,mikor már puccparádéba várom itthon az emberemet.

Nagyon édi Máté.

Na nektek is jó éjszakát!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Eszti,
akkor nyomj még egy plusz puszit Ivánkának helyettünk is, az ajit meg akkor majd utólag meséled el! :)
Én úgy tervezem, hogy 2 éves kora után visszamegyek pár órára, úgyis akkor tavasszal ill. nyáron kezdődik a szezon, akkor szoktak felvenni tanulókat, hát majd most eggyel kevesebbet vesz fel a főnök... :) Aztán mire 3 lesz, maradok teljes időben. Így tervezem. Aztán hogy hogyan lesz?? :) Nemtom.
Húúú, kondi?? :) Irigyellek. Nekem nincs kedvem kondizni. Inkább valami más, de kondi, nem igazán...

Szeszike,
nagggyon aranyos Dávid, nekem is a homokozós kép jön be a legjobban! :)

Amica,
és miről álmodoztál?? :) :)
Na jó, akkor már elhiszem, hogy véletlen volt, nem lovagolok rajt annyit!! :) :)
A babaruha osásáról nekem is eszembe jutott, hogy mennyire vártam már Dorkát, hogy már tök korán, jó pár héttel - talán 1-2 hónappal is - a dátum előtt kimostam mindent, most meg már ott tartok, hogy van, amit nem tudok ráadni... :) Nagyon hamar elment az eleje... :(
Nem reklám, de tényleg sokat javult a hegykői fürdő! :) Na a melegbe azért én sem mennék be, de tény és való, hogy minden áldott nap cserélik a vizet. Záráskor leengedik az összeset - kivéve a vízforgatósakat - még aznap este kimossák és már engedik is bele az újat, hogy reggelre megteljenek.
De a két új tényleg tök jó, tök tiszta víz, vízforgató, egy kicsi és egy nagy medence.

Gabó,
húúú, most nemtom melyik volt a mexikói pasi, de majd megnézem... Kíváncsi vagyok... Tán hasonlít a kicsi Vinhez?? :) :)

Katus,
jajaja, mi is csodálkozunk, hogy mennyi mindent csinál már ez a kicsi lány! :) Pkolja, dobálja magát ide-oda, Gábor ma már meg is kérdezte, amikor Dorka a csörgőállvány alatt feküdt és vadul püfölte őket, hogy normális-e, hogy ennyit mozog egy ekkora gyerek? :) :) Mert közben keze lába folyamatosan mozgott ide-oda, rugdosott és mondta a magáét! :) Már egyre nehezebb pelenkázni, mert úgy érzem van legalább 4-5 keze és ugyanennyi lába! :) :)
Máté is nagggyon aranyos a képeken, hogyan vigyorog ott a kezedben!! :) És igen, azok a madzagok, zsinórok!! :) Nem is tudom mi lenne ezekkel a gyerkőcökkel, ha nem lennének madzagok! :)

nadine81

Szeszike,
azért gondolatban el lehet kalandozni más országokba... :lol: :lol:

nadine81

Szasztok!

Latom Amica mar megirta, hogy ma reggel osszefutottunk a korhaz elott! Na ezert szeretem Sopront, mert itt mindig ismerosokbe botlik az ember! :D Igen, en ismertem meg ot, es majd kivancsi leszek meg hanyotokat ismerlek meg az utcan? :lol:

Eszti!
Kepzeld, ma kiderult, hogy anyukad jar a Nagyimhoz pedikurozni, meg az Anyuval is megbeszelte mar telefonon, hogy majd o is megy hozza. Hat nem kicsi a vilag?

Hajni!
Mi tobb mint 12 eve vagyunk egyutt a Jasonnel, ebbol tobb mint 10 hazassag.

Zsani!
Ez egy virusos fertozes, minden itthoni ismeros gyereke beteg. Tobbek kozott annak a kisfiunak az anyukaja is ma szolt akivel a Bence tegnap egesz delutan jatszott, hogy a gyereknek 40 fokos leza van. Remelem nem kaptuk el!

Olyan sokat irtatok, hogy nem tudtam rendesen atolvasni. Azert igyekszem olvasni meg jonni, de nincs annyi idom, mindig megyunk valamerre.

Katus!
Tok edes Mate a kepeken.

Gaboca!
Tudom ez nem friss hir, de meg nem mondtam, hogy nagyon tetszik a tututok!!! :)

Megyek aludni, mert elegge lekvar vagyok. Holnap erettsegi talalkozo (amit EN szerveztem!!!) :lol:

Kép
Kép
agi

Boldog névnapot Iván! :)

Kép

nadine81

Amúgy jó reggelt is! :)

Ági,
remélem Bence nem kapta el...!!
A lekvár hasonlat tetszett, így még nem hallottam, hogy valaki ennyire fáradt lenne... :)
Nem is baj ám, ha nem írsz annyit, nemrég értél csak haza, furcsa is lenne, ha állandóan a gép előtt ülnél. Bár!! :) Jasonnal akkor most csak így tudtok - vagyis - így érdemes - beszélni, igaz?
Pihenj előre is az osztálytalálkozóra, nagy buli lesz? Hova mentek kajolni és utána bulizni?

nadine81

Ivánnak és szüleinek, családjának, boldog névnapot! Kép
amica

sZIASZTOK!Ivánnak boldog névnapot kívánok!!!
Katus!Máté nagyon édes!
Virágnak este és azóta sincs semmi baja,hát nemtudom mi volt ez a tegnapi.
kola2

Ivánka Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Gabó!

Nagyon tatszik a játék! :)

Kép

Nekem is vannak nagyon jó Kép -im , ha szeretnétek akkor elküldöm.

Küldjétek el a címeteket légyszi a tanti78@gmail.com - ra
ha gondoljátok! :)

katus78

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, és

Viol BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Gabó BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
Vendég

Katus! Akkor ha van rá lehetőség akkor mindenképpen hozzatok nekem egy olyan etetőszéket!

Lányok! Mi ma is strandolni voltunk, de most Sárváron. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a strandot. Annak is akinek kisgyereke, van és minden egyéb korosztálynak. Hihetetlen szuper volt. Van olyan medence, ahova csak a 6 év alattiak mehetnek be, klór mentes technológiával fertőtlenített és nagyon meleg! Hogy pontosan hány fokos azt nem tudom! Szinti hihetetlenül élvezte! Elméletileg szülő nem mehet szerintem bele a vízbe, de mivel a kutya sem nézett felénk, ezért beültem Szintivel! :lol:
Így locsipocsizott:
Kép
Kép

KépKép
nicika

Úszós kép:
Kép

KépKép
nicika

Még egy locsipocsis kép:
Kép

KépKép
nicika

Aztán pancsi után elaludt:
Kép

KépKép
nicika

Hazafele a vonaton:
Kép
Kép
Kép
Újabban a nyuszkó a kedvenc haver!

Ja és tegnap megjött a Liberós teknőcünk! Majd megmutatom!

KépKép
nicika

Ági!
Milyen volt az osztálytalálkozótok?Merre voltatok?
Hogy hívják a nagyszüleidet?Anyunak említést tennék a mi és az ők kapcsolatának emígyen alakulásának érdekességéről.
Valóban kicsi a világ,hát még Sopron!Itt mindenhol ismerősbe boltlik az ember de ez nekem tetszik.Jó beszélőkével áldott meg az ég így nekem az ismerősök hada egy kielégülés hisz beszélhetek,beszélhetek,................................ Kép

Tegnap az apukám is velünk jött Ivánköszöntőbe így esélyem sem volt annyit babázni mint amennyi jólesett volna mert kisajátította a babácskát és én csupán asszisztálhattam hozzá.(végül is asszisztens vagyok :D :D :D )Azért igyekeztem mindíg a nyomukban lenni és egy-egy puszit adni a pici lábacskájára,karjára. :D
Rágókát és csörgőt vittünk névnapi ajándékképpen.

Kép

Szép napot mindenkinek!
Mi ma az udvaron leszünk és pancsolunk,napozunk.Aki teheti tegye ezt.Mást úgysem lehet ilyen időben.
Kép

KépKép
eszti76

Ági!
Milyen volt az osztálytalálkozótok?Merre voltatok?
Hogy hívják a nagyszüleidet?Anyunak említést tennék a mi és az ők kapcsolatának emígyen alakulásának érdekességéről.
Valóban kicsi a világ,hát még Sopron!Itt mindenhol ismerősbe boltlik az ember de ez nekem tetszik.Jó beszélőkével áldott meg az ég így nekem az ismerősök hada egy kielégülés hisz beszélhetek,beszélhetek,................................ Kép

Tegnap az apukám is velünk jött Ivánköszöntőbe így esélyem sem volt annyit babázni mint amennyi jólesett volna mert kisajátította a babácskát és én csupán asszisztálhattam hozzá.(végül is asszisztens vagyok :D :D :D )Azért igyekeztem mindíg a nyomukban lenni és egy-egy puszit adni a pici lábacskájára,karjára. :D
Rágókát és csörgőt vittünk névnapi ajándékképpen.

Kép

Szép napot mindenkinek!
Mi ma az udvaron leszünk és pancsolunk,napozunk.Aki teheti tegye ezt.Mást úgysem lehet ilyen időben.
Kép

KépKép
eszti76

Szép napos jó reggelt! Úgy látom ma is nagyon meleg lesz! :lol:

KépKép
nicika

Na megvolt a talalkozo. 21-en voltunk a 28-bol, tok jol sikerult. Rengeteget rohogtunk, 1/2 3-kor ertem haza.

Nicika!
Mekkora mar Szinti! Olyan aranyos!

Eszti!
Anyukad a Nagyimhoz kijar a lakasara, a Kofarago terre (Greti neni), es holnap 11-re megy hozza Anyukam. Asszem a gyogyszertarbol ismerik ok mar egymast korabbrol is, csak Anyu nem jon ra kirol van szo. :)
En is imadok dumalni, es ezert jo Sopron, mert itt uton-utfelen ismerosok vannak. :)

OLyan dog meleg van, hogy lerohad a sort rolam.

Ket het mulva penteken meg megyek Hobora a Volt-on! Mar ugy varom!!!

Kép
Kép
agi

Helloka!

Niki,
jajj, nagyon aranyos szinti a medencében!! :) Látni, hogy élvezi! :) Mi is voltunk korábban Sárváron és tényleg nagyon jó! :)

Vero,
köszönöm neked ios a névnapi köszöntőt! :)

Eszti,
szóval akkor apukád elhappolta előled IvánT :) Nem baj, a lába is finom lehet! :)

Katus,
jöhetnek nekem fincsi mailek, mindjárt küldöm a címemet! :) Ha még nem lenne meg... :)

nadine81

Sziasztok!
Itthon szunynak a gyerekek :D
Vonattal jöttek haza a nyaralásból, jól érezték magukat, de Zsanett, azért ne érezd magad olyan egyedül, Janka is belázasodott, már két este. Tegnap 39,6! Na de ezeket a nyári vírusokat már elfelejthetnénk mi :?: :?: :?: :?:

Én is szívesen lennék most Sárváron... itt szaunázhatok helyette a lakásban, nincs is kedvem mosogatni :twisted:
amica

Sziasztok!Amica!Szegény Janka :( Hát igen jó lenne elfelejteni a betegeskedéseket :!:
Tegnap Apával mi is bulizni voltunk fél4-re értünk haza.Nagyon jó volt :P Virágért most megyünk majd mert az anyuéknál aludt tegnap.
Gabó!Ti voltatok valahol?
kola2

Zsani!
Merre szórakoztatok tegnap?

Amica!
Jobbulást Jankának!

Viol!
Igen,apu mellet nincs helyem ha Ivánkázásról van szó. :cry:
Mindene fini.

Ági!
Emlékszem is,hogy anyu említette a nagyid nevét mint kuncsaftja.
Ti,hol voltatok osztálytalálkozni?

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?