Új privát üzeneted érkezett!

na megjöttünk melóhelyről, bevittem kicsit dicsekedni, na meg fizuigazolásért.
Vuka:
Bánfi sampon nem hajszesz. az is van még de azt mi nem használtuk, ezt pedig gyógynövényboltban vettem.

Ilba:
igen próbáltam víz állagút az összes létező gyümölcslét, hát nem jött be. most várunk egy kicsit. rémlátomásaim hogy a gyerek olyan nemevős lesz mint én meg a párom kiskorában.
az is valami hogy a víz izlik neki, mert eddig attól is undorodott
Vendég

Ja igen:
ajánljatok már valami jó kis kémprogram-eltávolítót, már a tököm tele van, hogy állandóan a sexi lányok képei meg ilyen szerencsejátékos oldalak jönnek be, hamarosan le fog fagyni a gép. amivel a múltkor írtottam, azt most fel sem veszi, berakta magát a kedvencekbe, ki sem tudom törölni

Ilba:
neked már ül Beni? ügyi-ügyi

Eszti:
a Sinlacot nekünk is felírták, hát a gyerek utálja, én szoktam magamnak készíteni belőle gyümölcsös nyamit. :P finító :D
Vendég

Tücsimami, akkor ízlések és pofonok....:)
Visszaolvasgattam pár hónappal ezelőttre.....érdekes volt. A bumpy ügy, meg a többi.
Szorsi tök eltűnt, valaki tud róla esetleg? Miért nem ír már ide?

A gyerök meg csak alszik, már másfél órája, ilyet nagyon ritkán csinál... :roll:
Vendég

Tücsimami,
küldök mailt!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami
Irigykedem, hogy ilyen flottul megy ez a lakásvásárlás... :)
Mi mire beköltözhetünk már nyolszor meg is bántuk, hogy belevágtunk... örülünk ha összel sikerül elkezdenünk a felújítást... egy kicsit el vagyok kenődve... :( ...és mármikor lefoglalóztuk! :(

novum
Nem volt hideg sőt inkább túl meleg volt...

...mire végigolvastam elfelejtettem, hogy kinek mit akartam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ratatataaaaaaaaaaa: ma 100 mili tejpép fogyott és utána még 60 mili tejcsi. :D

Eszti,
Végülis nekem ezek a Hipp-es cuccok elég szimpik, na meg írtó fini tényleg, a maradékot én eszem. De azért megpróbálok majd inkább kölest, zabot adni neki, ezek Holle termékek, ezek nagyon tutik. Íztelen, ebbe rakok gyümilevet, később gyümit, ha már picit sűrűbbet is megeszik.
Szorsiék jól vannak, mi néha dobunk egymásnak egy-egy e-mailt.

Tücsi,
Nem ment át az első mail, most András újat ír a citromailedre.
A gyümilevek elég tömények szerintem csak „tisztán” a tejcsi után. Nekem sem ette meg, viszont a kölest fele víz, fele gyümilével csinálom és így megeszi. Kivéve a sárgabarit.
Azért még nem ül 100%osan, néha dől, mint a zsák. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

.... néha olvasgatlak Benneteket és ha már így újra szóba került a Bumpy ügy, szeretnék tisztára mosakodni, bár nem is tudom miért nem hagy nyugodni a dolog.

Ha emlékeztek, én is kecskeméti vagyok és a Bumpby bukás után szerettem volna csatlakozni hozzátok, mert én is az István kórházban készültem szülni és nagyon szimpatikus volt a társaság, de azt hittétek Bumpy klón vagyok.

Szóval azóta megszületett a kisfiam Bálint április 9-én, és igaz elég kurtán-furcsán, de bemutatkoztam a kórházban Mancsnak.

Bocs, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni....
Mindenkinek szép nyarat!
kolmol

Ratatataaaaaaaaaaa: ma 100 mili tejpép fogyott és utána még 60 mili tejcsi. :D

Eszti,
Végülis nekem ezek a Hipp-es cuccok elég szimpik, na meg írtó fini tényleg, a maradékot én eszem. De azért megpróbálok majd inkább kölest, zabot adni neki, ezek Holle termékek, ezek nagyon tutik. Íztelen, ebbe rakok gyümilevet, később gyümit, ha már picit sűrűbbet is megeszik.
Szorsiék jól vannak, mi néha dobunk egymásnak egy-egy e-mailt.

Tücsi,
Nem ment át az első mail, most András újat ír a citromailedre.
A gyümilevek elég tömények szerintem csak „tisztán” a tejcsi után. Nekem sem ette meg, viszont a kölest fele víz, fele gyümilével csinálom és így megeszi. Kivéve a sárgabarit.
Azért még nem ül 100%osan, néha dől, mint a zsák. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Jelentem megvagyunk!
Ti hogy viseltétek a tegnapi napot??? Mi baromi sz@rul. Kezdjük azzal, hogy abban a pillanatban amint felébredtek már nyafogás volt a műsoron. Nekem meg a fejem robbant szét majdnem a szokásos (nyári) hidegfrontos mi,,,,,grénszerű fejfájástól. Szerencsére az Algopirin segít rajta. Szóval t egnap valamelyik gyerek mindig sírt valamiért, de elég sokszor volt, hogy 3-an egyszerre. Nagyon sokáig tartott, legalábbis így éreztem, mire megérkezett a vihar. Aztán elkezdett csepegni az eső, mirefel abbahagyta, a nyafi meg még mindig megvolt. Na aztán kb fél óra múlva ránkszakadt az ég. Eső szintén ömlött, volt szél, de még mekkora (úgy becsapta a konyhában az ablakot, hogy az majdnem kiesett. Most mozog... tokostul.) és jég is esett. Na akkor a gyerkőcök kendek lenyugodni végül. Geri is 1-másfél óránként felsírt, aztán meg csak nyűglődöt a cicin...

A héten sem jutottunk el a játszótérre...

Visszaolvasni nem nagyon tudtam, csak bele-bele

Coolasa!
Az úszópelusos témához hozzáfűznék még valamit, nem láttam, hogyírta volna bárki is. Szóval ennek a pelenkának az a lényege, hogy nincs nedvszívó képessége. Tehát, ha pisil akkor azt se tartja bent elvileg, de a vizet se szívja fel és lesz belőle több kilós csomag. Ellenben a kakát bentartja, erre hivatott és ezért kell. Gondolom emlékszel még Mancsék Petikéjéről készült jópár vízbekakás fényképére :lol:

na megyek esti fürcsizés lesz, meg hasonlók...
,

Kép
sasha

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Azért megjegyzem Petra már tudott akkorát kakilni, hogy az extra szoros úszópelusból kicsit kifolyt a kaki, de szerencsére ekkor már nem volt a vízben (ez a Kolpingban történt).

Amint azt észrevettétek megjöttünk a délutáni programunkról.
A Westendben az ékszerésznél kezdtük, mert Petra aranyfülbevalója a fülében elszineződött. Azt mondták, hogy nem igazán bírja az aranyat, ott ki is vettük, és rendbe is hozták, most szépen csillog. A javaslat, hogy vegyünk fehéraranyat, mert az más ötvözetet is tartalmaz és az jobb. Szóval ott kivettem a fülemből a fehérarany fülbevalómat és beraktuk Petrának, mert állítólag neki sokkal hamarabb benőhet. Olyan furcsa most a lányom, nem áll neki jól ez, nagyon kihangsúlyozza az elálló fülét.
Aztán vásároltunk egy kicsit a C&A-ban, majd körülnéztünk a Brendonban, de persze nem vettünk keresztelőruhát. Eddig a legnagyobb választék a Mária nagykerben volt, oda megyünk majd vissza. Végül a Kiká-ban vettünk egy esernyőre csukható babakocsit (12.000). Már nagyon akartam olyan, hogy a nagy kocsinkat ne kelljen minden hétvégén betuszkolni a kocsiba, mikor kimegyünk a szüleimhez. Azért olyat akartam, ami még hátradönthető az alváshoz, de közölték azok már nehezebbek. Hát a Kikában sikerült találnom olyat, ami hátradönthető, könnyű is, kupola teteje van még és esernyőre csukható. Sajna nincs alul kosara, de végülis ezt nem vásárláshoz vettem, majd veszek rá.

Na most mennem kell, majd holnap folytatom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hali!

Nálunk ma is volt jég is és "natúr" felhőszakadás is :shock: De legalább kicsit lehűlt a levegő.

Vuka,
az én hajam is elkezdett hullani, pedig ilyen sose volt. Bár elég jól el vagyok eresztve hajmennyiségileg, kicsit most parázom miatta. Állítólag vashiány is okozhatja, ami szoptatás alatt ugye nem ritka jelenség, úgyhogy szedem a Maltofert rendesen :lol: Aztán majd meglátjuk.

Megyek, kicsit körülnézek bababoltok oldalain (holnap menni akarunk soppingolni Petikének névnapjára :lol:) aztán zuhany, fejés és csicsika. :lol:

Szép álmokat mindenkinek!

Ja, ma ettem ribizlit (pirosat), tegnap és ma hagymás majonézes krumplit, a héten meg már volt egy icipici paprika (kaliforniai) ubi és lilahagyma is. Bár asszem utóbbi még nem nagyon tetszett a kölöknek :roll:

Kép
mancs

Bocsi nem tom miért küldi 2x minden üzim ... :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ezt csak 1x küldte :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Vuka,
igazd van, keresztelőruhákból én is úgy emlékszem, hogy a Mária nagykerben volt a legnagyobb a választék. És az árak is normálisak. Holnap oda is megyünk asszem, bár nem keresztelőruciért. Az még odébb lesz. Ha rajtam múlna, meg se keresztelnénk a gyerkőcöt, mert majd hagy döntse el ő, hogy mely vallást akarja gyakorolni. De Mancsbá szeretné, plusz az esküvőnk előtt ígéretet kellett tennie, hogy engem is és születendő gyerekünket is (aki akkor még sehol sem volt) a katolikus egyház szeretetére nevel. Én ugyanis nem vagyok megkeresztelve.

Kép
mancs

Sziasztok!

Most van időm irni egy kicsit!

Mancs:

Már akartam irni,hogy Petike leselkedős képe nagyon tetszik!Hogy tudtad igy lekapni,hogy nem vett észre közben?

Dia:
Ma vettünk medencét,szinte az egész erkélyt beteriti,nem tudom,hogy fogom igy kimeregetni pohárral belőle a vizet! :D Lehet estig is eltart majd :D

Fanni ma elutazott Horvátországba 1 hétre,remélem minden okés lesz vele.

A nagy viharban Szilvi tök jól aludt,majd estefelé elmentünk Tibivel egy közös sétára,mert végre jó volt a levegő.Még fagyiztunk is egyet!

Ilba:
A centidnél Beni kalapos képe szupi!!

Eszti.
Bencének boldog hófordulót!

Most én is megyek aludni!Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
novum

Ilba mi akart lenni az a két kép???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
hát nem vagyok egy Mamacka, de azért én igenis látom a szivárványt!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Bocsi Ilba!!!
Tényleg ott a szivárvány, nagyon szép képek. :idea: :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ezt a képet még kedden készítettük kint Pátyon, éppen olvasgattunk Petrával (ki-ki a maga könyvét), mikor a hugom lekapott benünket.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kolmol:
Mancstól már tudjuk, hogy nem te vagy Bumpy. Ha annak idején olvastad a hsz-eket, akkor tudod, hogy nem neked szólt az az egész, de láthatod, hogy azóta azt már rég elfelejtettük. Szóval nyugodtan olvass minket, és bár a többiek nevében nem beszélhetek, szerintem szívesen veszi mindenki ha írsz is nekünk, meg ha még képet is kapunk akkor aztán teljes lesz az öröm.

Vuka:
ez az olvasós kép nagyon aranyos

Ilba:
én is csak utána vettem észre a szivárványt

mancs:

nagyon-nagyon egyetértek veled. viszont én meg is küzdök érte, már ha felmerül a téma. addig is lapítok mint sz@r a fűben :P :twisted: (ja ez a keresztelő témához való)

Mamac:
ne írigykedj, még semmi sem biztos. annak van a legnagyobb esélye, hogy nem kapunk annyi pénzt a banktól, és akkor kölcsön kell kérnünk, így a felújításra nem tudom mennyi marad. már azt elhatározta Peti, hogy nem hív festőket hanem kifest. mondjuk ennek örülök, egy lakást már megcsináltunk így nagyon élveztem, hogy én is mázolgathatok :D

Csajok dühönghetek egy kicsit? Az qrva akit felvettek a helyemre, olyan egy szemét liba. Most elintézte nekem, hogy ne kapjak kajajegyet, pedig eddig adott havi 8ezret a melóhely. Meg másokkal is szemétkedik, elég sajátosan értelmezi a munkajogot, és egy kutyaütő könyvelőbanda még meg is támogatja. Az a baj, hogy az ismereteim épp annyira felszínesek, hogy nem tudok kellően érvelni az igazam mellett. Jó tudom, lehet hogy kicsinyes vagyok, eddig nem voltak filléres gondjaink, de most eladósodunk 20 évre, minden fillérnek van helye. Na jó be is fejezem.
Vendég

Tücsökmami
Nem úgy irigykedek ám! :) örülök, hogy nektek alakulnak a dolgok... mi vagyunk bénák! :(

Ilba
Úgy néz ki, hogy hétfő kedden anyuméknál alszunk Óbudán. Lenne kedved találkozni valamikor? Megmutathatnád a játszóteret! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tücsökmami dühönghetsz nyugodtan, mi meghallgatunk. Egyébként hogyhogy eddig kaptál kajajegyet, amikor én eljöttem a cégtől egyből beszüntették nekem, járt volna?!
A hitel miatt nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos csajok most pakolnom kell, megyünk a szokásos hétvégi programra (babaúszás, szülők látogatása), már mindent összepakoltam, csak a laptop van hátra. Próbálom húzni az időt, de már be kellene raknom a táskába, hiszen mindjárt kaja, aztán indulás. Legyetek jók!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamac:
tudom :D azt csak azért írtam, hogy tudd, mennyire benne van a zabszem a sejhajomban. minden attól függ, mennyire értékelik fel a lakást. nekünk nem eccerű hitelhez jutnunk, mert egy kicsi cégnél dolgozunk mindketten, ahol ugyebár nem annyival jelentik be az embert... ez biztos ismerős téma, hogy utálom. mindegy végülis mi találtuk ki, hogy ilyen nekünk drága lakásba fektetünk. megtehettük volna, hogy veszünk egy felújított panelt, és még hitelt is alig kell felvennünk. csak mi úgy gondoltuk legyen végleges megoldás. úgy félek, hogy elbukjuk a foglalót. tényleg nektek az nincs veszélyben? mert minálunk ki lett kötve, ha a végső határidőt nem tartjuk be, az eladó elállhat a szerződéstől.
Vendég

MEGHÍVÓ

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és barátait
Gombos Hajnal, Győri Anita, L. Molnár Zsuzsanna, Lipovszky-Drescher Mária keramikusművészek

FÖLDKÖZELBEN című kiállítására
2006. június 28.-án 17 órára a Duna Galériába.

A kiállítást megnyitja: Somogyi Borbála művészettörténész
Közreműködik: Keresztes Nagy Árpád

Megtekinthető: 2006. június 28-július 16-ig, hétfő kivételével, naponta 10-18 óráig
Budapest, XIII.kerület, Pannónia u 95. (bejárat a Dráva u. felöl)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vuka:
ez egy kis cég, ahol eddig elég humánusak voltak a tulajdonosok. (családi vállalkozás: apa, lánya, fia) annál is inkább mert a fiú egykor a pasim volt :mrgreen: évekig könyörgött nekem, menjek oda dolgozni, a párom is én szerveztem oda. erre most jön az a kis hülye és meggyőzi az öreget hogy nem lehet. nehogy már rajtam spóroljanak, én mindig mindent kiharcoltam a többieknek, nemhogy az ellenkezőjét tettem....
Vendég

De persze nálunk is ki lett kötve, de az eladó miatt is húzódik, ugyanis teher volt az ingatlanon... stb
Mi is tisztán fedezet alapon tudunk hitelt felvenni, a férjem momentán munkanélküli... én meg ugye...

...nem is tudom, hogy fogjuk tudni fizetni, ráadásul meglehetősen zavar, hogy nincs semmi kertszerűség, még erkély se ahova ki lehetne tolni a kölköt...
A felújításra megfogalmam sincs honnan lesz pénzünk, márpedig addig én nem akartam beköltözni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac:
majd eljöttök hozzánk vendégségbe napközben Áronbabával, nekünk lesz egy icipici zöldünk :D :D
Vendég

Ja igen, ha már tudsz dolgozni, (mi megvárunk) vár a gyerekszoba fala, holmi egérrajzokra :) :)
Vendég

Tücsökmami
Nem lehet beszélni a családdal? ...ha eddig ilyen jóba voltatok... Vagy ez a liba hogy került oda? Ő lenne az új barátnő? ...akkor gondolom egy kicsit gázosabb... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tücsökmami
...csak most vettem észre... hogy írtál a hsz-em elött!
....Köszönjük a meghívást! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Megjöttünk a pokolból. Csak ott lehet ennyire meleg ugyanis :( Szonját kétóránként fürdettük. Egész nap egy szál pelenkában volt. Én amúgy sem bírom a meleget. Ha rajtam múlik ezentúl nyáron megyünk hűvösebb helyet keresni. Remélem augusztusban nagyobb szerencsénk lesz. Kirándulni szerettem volna erre végig arra kellett figyelni, hogy ne kapjunk hőgutát :?
Vuka, ez az olvasós kép egyszerűen csodálatos! (Miért nem tud rólunk apa hasonlót csinálni?)
Ilba, én is látom a szivárványt!!!!! És gratu a kajcsihoz!
Mamac, engem nagyon érdekelne a kiálltás. Ha lesz rá alkalmam tuti rábeszélem a párom, hogy húzzunk el egy kicsit esztétikailag élvezkedni :) Köszi a meghívást! Ja és hozzán is jöhetsz majd egereket skiccelni a falra :lol:

Látom megy a fészekkeresés. Mi is ma háznézőben voltunk és holnap is megyünk,... Jöhettek majd hozzánk is! (Bár mi Pesten kívül akarunk költözni, de remélem ez nem akadály!)

Egyenlőre ennyi, még megpróbálok rendesen visszaolvasni, mert csak nagy hirtelen ültem ide a gép elé még Szonja meg apa durmolnak.

Ja, Szonjával voltunk benn az egyetemen és,....szóval híres kutató lesz belőle :D

Kép

Kép Kép
natasa1975

Tücsimami,
nálunk is feljöttek a szexi csajok, meg még csomó minden más, lefagyás 2 percenként stb. Ezért kellett az újratelepítés. Most már minden oké (remélem).
Örülök, hogy alakul a kéró!!!!
Elpostázzam a dvd-t? Szegény Párod, biztos szidja a családfámat! :lol: :oops:

Ilba,
nagyon ügyesek vagytok a kajával! A gyümilevet Livi sem issza meg magában, fel kell neki vizezni.
A skype-ot nem tettük fel újra a gépre, Zoli aszongya, hogy az is hozta a vírusokat, mint állat. Kár, olyan jó volt éccakánként beszégetni. :cry:

Tanácsadáson engedélyt kaptunk a nem HA-s tápi kipróbálására, este azt kapott már Livi, eddig semmi baja. Ezentúl nem kell receptért rohangászni, meg tudom venni neki a Rossmannban vagy a DM-ben is. És tennem kell már tojássárgáját a főzibe neki.
Amúgy 7,3 kg (30 dekát hízott a hónapban), 74 centi és nemsokára 4 fogú lesz a jány. :lol:

Beni meg nem dagadt, én kérek elnézést!!!!!!! A legjobb pasi!

Kolmol,
én már vártam, hogy jelentkezz és ezt most abszolút jó értelembe véve mondom! Szóval örülök, hogy jöttél és tegyél fel képeket!!!!!

Livi is egész nap pelenkában van, az utcára is úgy megyünk sokszor. Amúgy már áll egyedül (lehet, hogy már írtam, akkor bocs! :oops: ) és nem kell már kapaszkodnia a felállás közben sem, csak négykézláb állásból felegyenesedik. Persze nem sokáig tud még egyensúlyozni, kábé 10 másodpercig. Meg van veszve az állatokért, beleértve a fúúújjj galambokat is! :lol:
A nagyszülőket meg olyan aranyosan üdvözli. Nyújtja a kezét, hogy vegyék fel, meg integet, mosolyog. Szóval már egyre inkább kisgyerek kezd lenni, nem kisbaba.

Timi,
Szilvit is már úúúúúgy szeretném látni, meg persze Téged is, bár Te valószínűleg nem változtál olyan sokat 2-3 hét alatt, mint ő. :lol:
Most már nem írok időpontokat előre, hanem amikor olyan a szitu, írok sms-t, hogy le tudtok-e jönni.

Figyizzetek, a legközelebbi talira elhozthatom én is Zolit? Két dolog miatt. Nagyon szeretné látni ő is szerintem a babókat és a közlekedésben is nagy segítség lenne.
De elsődleges szempont az, hogy a szopizás zavartalan legyen mindenkinek, úgyhogy egy szavatokba kerül és marad itthon! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Lesz tali?Mikor??Légyszi ne kedden és ne pénteken! :oops: Légyszi az Orczy kertben!Több kívánságom nincs. :oops: :lol: :lol:

Timi!
Gratula a medencéhez! :wink: Én (okos)olyan medencét vettem Dominak,hogy ajcsi volt hozzá 50db kislaszti.No mondanom se kell azóta minden helységben rálépek egyre-egyre. :evil: :twisted:

Mancs!
Nem válaszoltál!Mancsbá pilóta vagy sem? :)

Mindenkinek cuppp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hali!
Gabus, Livi már nem kisbaba hanem kész kis hölgy. És nagyon nőcis! Ezek a ruhák meg a csatok,....imádom! Viszont csak az egyik képen láttam a macsekot :lol:

Most egyébként, hogy visszajöttél és látom nem vagy elfelejtve :wink: szeretnék tőled gyakorlati tanácsot kérni, mert ha jól tudom te profi koszmótlanító vagy. Tehát, hogyan lehet megszabadulni a koszmótól? Szonja feje tetején van egy réteg makacs koszmó, aminek egyenlőre esze ágába se volt onnan kedve letünni az olajos kezelés után sem :(
n

Kép Kép
natasa1975

Hát, Natasa, a profiságom nem von maga után eredményességet, mert hiába szedem le, újratermelődik. A lightos módszer, miszerint olajozás, majd frottírtüris dörzsölgetés semmit nem ér (a mi esetünkben), ezért én olajozás után levakarom és kibányászom kézzel kb. fél napos munkával. De már ritkábban csinálom, mert 2 nap múlva ugyan olyan és belefáradtam. Szonja hajmennyiségével neked sem lehet könnyű. A doki szerint nem is kellene vele semmit csinálni, előbb-utóbb meszűnik.
Egyébként azt tudod, hogy mitől lesz a koszmó? Mer' én nem.

Hajcsatok...
Egyre hangosabban röhögök magamon mostanában, mert szép sorban szembesülök a gyerektelen koromban felállított szilárd elhatározásaim életképtelenségével. Ez is azok közé tartozik. Azt mondtam mindig, hogy na, ilyen bizbaszok sosem lesznek az én gyerekem hajában. De. Vágni nagyon nehéz, csak alvás közben lehet neki, de nagyon körülményes az ágy rácsain keresztül benyúlva, ráadásul úgy, hogy oldalt van fordítva a feje. Egy darabig csináltam, de félek, hogy hirtelen megmoccan közben. Ezért nincs más, hagyjuk megnőni, de a szemébe ugye nem lóghat, így fel kell tűzni. Először nagyon nem tecccccccccett, de már megbarátkoztam vele.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Olyan mérges vagyok magamra! :cry: Voltunk ma Anyuéknál ebédre, majd Anyóséknál délutánozni. Alvásidőben pont mindig autóztunk, ott aludt 2x20 percet kb, délután még utána is 20 percet. Persze este 6-ra totál K.O. volt. Most már 9 óta alszik szerencsére, de én úgy sajnáltam már. Ilyenkor elhatározom mindig, hogy alvásidőben nem megyünk sehová, első a gyerek, de aztán mindig van valami … :x

Vuka,
Tök jó az olvasós, közös fotó!

Kolmol,
Gratulálok a fiadhoz!

Mamac,
Naná!!!!!!! :wink: Én mindkét nap ráérek. Közel leszel hozzánk? Még pontosítsunk, ok?

Natasa,
És hol volt ez a pokol? :twisted:
Művészi fotóim ezentúl Neked priviben küldözgetem majd, látom a többiek még nem értik a művészetemet. :lol: :lol: :lol:

Gabi,
Na, azt hiszem András is jön a következő talira azt beszél azurad Zolival, hogy skype az kell!!! :twisted:
Elvek: én aszontam, hogy evéskor enni kell, aztán mehet a játék, stb. Na most evés alatt én előadok egy egész matiné műsort néha, van távirányító, telefon, fényképező. :shock:
Most épp az evős fázisa van a kölöknek szerencsére. :D

Tali: na akkor ki mikorra szavaz?
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... t=Budapest

Dia,
Mancs majd kifejti, de Mancsbá nem pilóta. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Livi tudod hogy eszik?
1. Két falat közt beteszi a cumit. :oops: Ecccer felvetetem Zolival videóra, tök ari.
2. Ha nem a cumi van nála, akkor egy játék, amit folyton ledobál és ha nem kapja vissza, akkor bálhééééé van. Eszik, csak közben sír.
3. Bekapcsolom a tévét és énekelek neki.

Amíg annyit eszik, ami egy kétévesnek is a becsületére válna, addig szívesen szórakoztatom. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Miért mennyit eszik a lyányka??? :shock:

Beni: éjjel kb. 4(!)xpicike szopika
10:00: 160-180ml
13:00: 180ml
16:30: tejpép+60-80ml
20:00: 180ml
fürdés után szopi
Ez összesen kb. 800-900 között van. Mint 1 hónapos korában. :roll:

Kikapott Mexikó. :cry:

Jóccakát!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Gabuska,
köszi a képeket :D
Nagyon szép lett a fürdő és a wc is :P
Livi annyit fejlődött. Hihetetlen. Olyan szép kislány :)

Vuka,
nagyon jó a könyves képetek :)

Tücsimami,
nekünk már akkor sem adtak kaja jegyet ha egy hónapban 15 napnál többet voltunk szabin :(
De mondjuk amit írtál tényleg bunkóság. Ha eddig kaptad és most snitt.

Kolmol,
én is gratulálok a kisfiadhoz :D

Tali
nekem személy szerint a városliget jobb lenne (tudom ez senkit nem érdekel :lol: )
Gabuska azurad nem zavar, mi ugyanis már nem szopizunk. Elfogyott a tejcsi teljesen.

Eszti Bencéjének boldog hófordulót :lol:

na jó éjt
kivasaltam egy halom ruhát

Kép

Kép
sajtine

Ilba én a szivárványt egyből észre vettem :lol:
jujj de ügyes vagyok :shock: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Jó reggelt!
Köszi Gabus! A mi dokink szerint meg le kell szedni a koszmót, mert ott nem tud nőni a haj. Persze ezzel én nem tudok egyetérteni, de ez maradjon az én problémám. Azt hiszem, egy ideig szüneteltetem a gyereknyúzást és inkább csak megfigyelem a fejbőr alakulását. Nálunk olajozás után Szonja feje sokáig még érdekes szagú, mondhatnám büdös volt :?
Hát,...voltak más dolgok is amire azt mondtad, hogy a te gyereked soha,...de látom nálad is megdőlni látszanak ezek az elvek. Livinek meg sztem tényleg jól áll ez a nőcis style :)
Ilba, ezt a pont alvásidőben autózunk dolgot nagyon átérzem :cry: Nekünk is mindig akkor kell menni valahová amikor Szonja aludna. És komolyan mondom, hogy csodállak, hogy így mindig mili pontosan tudod mennyit eszik Beni! Én erre képtelen lennék. De a te helyedben nem izgulnék (a magaméban se teszem), mert Beni nem úgy tűnik mint aki kenyéren és vizen él. Ráadásul a vonalzó melletti képétől én is elvarázsolódtam :wink:
Sajtine, engem érdekel. A Városliget hozzánk is közelebb van, de az Orczy is nagyon jó volt. Soha nem gondoltam volna, hogy ott park van ráadásul ekkora!
Tőlem jöhetnek pasik. Majd nem hastáncolok csak diszkréten felkínálom Szonjának a lehetőségeket.
Skype,...az én férjem még nem tiltakozott ellene sőt, ő tette fel a gépünkre és használni is szokta. Mondom ezt csak azért, mert ő eléggé érti ezt a témát. MSN viszont szóba sem jöhet. Ki érti ezt? Én már letettem róla, de tény, hogy vírusilag mi nagyon jól állunk. Évek óta semmi.
Pokol = Harkány :D

No, ma is megyünk háznézőbe. Mikor? Szonja délelőtti alvásideje alatt :roll:

Kép Kép
natasa1975

Hellósztok,

Gabi, felőlem jöhet Zoli, nekem a szülés óta amúgy sincsenek aggályaim, hogy ki lát és nem lát, szégyenlős sem vagy azóta, és ha a gyerekemről van szó, még Zoli is ott lehet, akkor is megetetem. :lol:
Legalább mi is megismerjük.
Szóval Mamacka, Ádám is jöhet megint, legalább lesz férfi társasága. :)

A csatok kifejezetten nagyon jól állnak a csajodnak, szóval csak így tovább az elvek feladásában. :)

Coolasa, képzeld, mégiscsak Sopron mellett döntöttünk, mert egy hihetetlenül jó - már már visszautasíthatatlan - szállodaajánlatot találtunk, a Lővérekben. De az tuti, hogy átruccanunk majd Ausztriába, talán abba az élményfürdőbe is elmegyünk, ahová babával is lehet.

Sajtiné, köszi neked is a köszöntést.

Benyó a 4. hós szülinapját azzal ünnepli, hogy most már nagyon-nagyon ügyesen és sokszor fordul meg.

Tegnap fodrászosdinál jártunk, tyűűűűű, de jól esett!

Ma meg Lajomizse, barátok, kertiparti, medence, gyerekek, harcsapaprikás, süti, jégkrém...........folytassam még??? :)

Mikor lesz a tali? Hőguta lesz jövőhéten!

Pusssssz!

Nekem van Msn és Skype is. Vírus no. Van valami tűzfalunk, és még semmi vírus nem jött át. Ha valakit érdekel, utánajárok, hogy milyen, de magamtól sajna nem tudom. :shock:
Vendég

Sziasztok,

Ilbát én is csodálom, hogy tudja mindig mennyit eszik Beni :D

Én csak akkor tudom ha látom mennyit ivott a cumisüvegből :lol:

Zsófi megint kevesett hízott, de annyit eszik, hogy le a kalappal.
Azt mondta a dokinénink, hogy mivel fel áll már ne is szamítsak sok hízásra :lol:
Tényleg olyan mint egy sajtkukac. 3 másodpercre sincs nyugton.

Csütörtökön megkapta szegény a szurit újból (megfagyott az előző).
Elküldtek minket ortopédiára, mert a bal lábfeje még kicsit befelé áll.
6-dikára kaptunk időpontot.

Gabuska,
1. Te hogy fényképezted le a fogát Livinek? Zsófinak is kezd kibújni, és annyira szeretném megörökíteni (de hát képtelenség :lol: )
2. Miket főzöl Neki?
Már semmi nem jut az eszembe.

Ilba,
a tejpépből mi a gyümiseket szeretjük. Még szoktam hozzá turmixolni gyümölcsöt és nagyon fini.
A HA tejpép nekem kicsit kesernyés volt és egyszer tettem hozzá pici kakaó por.

Azt mindig elfelejtem írni, hogy a mi gépünk is állandóan tele van trojan horse vagy milyen vírussal.
A férjem is már kétszer újra telepítette a gépet.
Nekünk is van a Skype ha valakinek van kedve beszélgetni este akkor csörögjön rám.

Kép

Kép
sajtine

jujjjjj de jóóóóóó nektek Eszti :D

Kép

Kép
sajtine

Skype -on a nevem esallai (tudom senkit nem érdekel :lol: )

kinek van, megadnátok a neveteket?
köszike

Kép

Kép
sajtine

Lányok, csoda történt!
Levente mindig fél6-6 körül szokott teljesen felébredni, max., ha nagyon jó napom van, akkor 7-ig húzza, most meg lassan fél 9 és még mindig húzza a lóbört. Lehet, szólt neki valaki, hogy ma van a nagy napja, s kipihenten kell várnia a 10 körül befutó rokonságot? És Benedeknél is csönd van!

Vírustéma: én nem értek a vírusokhoz, mivel Linuxra ez a fogalom gyakorlatilag nem létezik, a gép windowsos része meg a külvilágtól teljesen elszeparált. A mostani linuxok meg totál felhasználóbarátok, szóval ha valaki megúnja a vírusokkal való hadakozást, esetleg érdemes kipróbálni.

Kormi
(A hátam mögött némi berregés támadt, mégiscsak felébredt az ünnepelt.)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ilba
Mobilszámot kellene cserélnünk...
Anyuméknél is van net csak az öcsi gyakorta szétcincálja a gépet...

Mi nemsokára indulunk összeszedni a kerámiákat és elszállítani a galériába... férjem nem tud segíteni mert ezerrel készül a vizsgájára... egy kicsit izgulok... ezt a részét nagyon nem csípem a dolognak...

nos... mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
reggel 8-kor 300 mili tápszer, ha épp nem alszik fél üveg gyümi tízóraira, de megenné az egészet is, csak nem akarom, hogy kipukkadjon, ebédre egy normál méretű tányér főzelék, uzsira egy üveg gyümi, este 8-kor 300 mili tápszer. Ismerősök mondták, hogy a nagyobb gyerekeik jó ha a felét megeszik ennek a mennyiségnek. De szerintem nagyobb korában már ő is inkább az egyéb teendőivel lesz elfoglalva és úgy kell majd neki könyörögni, hogy egyen. :lol:

Sajtiné,
főzni tököt, spenótot, répát, brokkolit, szoktam neki, és változatosság képpen eszünk üveges kajákból gesztenyés, szilvás, barackos húsokat. Ja, meg tejpépet.

Bencének boldog hófordulót!!!

Natasa,
hát ja, másra is mondtam azért is írtam úgy, hogy megint nem jött be. :oops: :lol:
Ha a koszmótól nem nőne a haj, akkor Livi kopasz lenne. :lol: Bár annyi haja nincs neki, mint Szonja babának! Majd nektek adjuk a csatokat, ha már hosszú lesz L. haja és nem lesz szükség rá. :lol: :wink:

Lányok, hétvégi tali esélytelen? Nem a legközelebbire gondolok, hanem úgy általában?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?