Tücsimami,
nálunk is feljöttek a szexi csajok, meg még csomó minden más, lefagyás 2 percenként stb. Ezért kellett az újratelepítés. Most már minden oké (remélem).
Örülök, hogy alakul a kéró!!!!
Elpostázzam a dvd-t? Szegény Párod, biztos szidja a családfámat!
Ilba,
nagyon ügyesek vagytok a kajával! A gyümilevet Livi sem issza meg magában, fel kell neki vizezni.
A skype-ot nem tettük fel újra a gépre, Zoli aszongya, hogy az is hozta a vírusokat, mint állat. Kár, olyan jó volt éccakánként beszégetni.
Tanácsadáson engedélyt kaptunk a nem HA-s tápi kipróbálására, este azt kapott már Livi, eddig semmi baja. Ezentúl nem kell receptért rohangászni, meg tudom venni neki a Rossmannban vagy a DM-ben is. És tennem kell már tojássárgáját a főzibe neki.
Amúgy 7,3 kg (30 dekát hízott a hónapban), 74 centi és nemsokára 4 fogú lesz a jány.
Beni meg nem dagadt, én kérek elnézést!!!!!!! A legjobb pasi!
Kolmol,
én már vártam, hogy jelentkezz és ezt most abszolút jó értelembe véve mondom! Szóval örülök, hogy jöttél és tegyél fel képeket!!!!!
Livi is egész nap pelenkában van, az utcára is úgy megyünk sokszor. Amúgy már áll egyedül (lehet, hogy már írtam, akkor bocs!
) és nem kell már kapaszkodnia a felállás közben sem, csak négykézláb állásból felegyenesedik. Persze nem sokáig tud még egyensúlyozni, kábé 10 másodpercig. Meg van veszve az állatokért, beleértve a fúúújjj galambokat is!
A nagyszülőket meg olyan aranyosan üdvözli. Nyújtja a kezét, hogy vegyék fel, meg integet, mosolyog. Szóval már egyre inkább kisgyerek kezd lenni, nem kisbaba.
Timi,
Szilvit is már úúúúúgy szeretném látni, meg persze Téged is, bár Te valószínűleg nem változtál olyan sokat 2-3 hét alatt, mint ő.
Most már nem írok időpontokat előre, hanem amikor olyan a szitu, írok sms-t, hogy le tudtok-e jönni.
Figyizzetek, a legközelebbi talira elhozthatom én is Zolit? Két dolog miatt. Nagyon szeretné látni ő is szerintem a babókat és a közlekedésben is nagy segítség lenne.
De elsődleges szempont az, hogy a szopizás zavartalan legyen mindenkinek, úgyhogy egy szavatokba kerül és marad itthon!