Szasztok!
Látom jól elcseverésznek itt egyesek, hogy van erre időtök???
Szerintetek szoptatás alatt normális, ha pecsételgetek? Már megjött rendesen is 3x, most épp, hogy elmúlt és azóta is. A színe változó, ezt most nem részletezném. Fogigátlót nem szedek.
Nagy hírem van! Beni tegnap megevett 70 mili almás-kölest, ma meg tejpépből 2 perc alatt benyomott 65 milit, de azért csak ennyit, mert előszörre fél adagot csináltam. Nagyon nem akartam tejpépet, de kiváncsi voltam, hogy ízlik-e neki, hát jelentem igen. Lassan az ebédet ki szeretném váltani, mert picit kevesebb a tejcsim, bár még mindig elég akkor is, ha csak tejcsit kap egész nap.
Holnap megint tejpép, egész adag és aztán megpróbálom megint a főzelékeket.
A ti babóitok hajlandóak aludni mostanság? Beni a napi másfél óránál tart, ezt is 2 részletben. Semmit nem tudok ennyi idő alatt csinálni.
Vvolga,
Andris hogy van? Hány kiló most? Mászik már?
Tücsökmami,
Ez miért lenne hülyeség? Őszre már olyan nagyok lesznek, tök szívesen vállalok egy kis bébiszitinget. Meg ott van pont egy játszó a sulinál, ott is tudunk majd játszani.
Nagyon jó a videó, én megkuksiztam a többit is, az is nagyon jó, amin egyszerűen csak aranyos.
Timi,
Nagyon szépek a csajok, jó az utolsó kép, ahol Fanninak kicsikét már szűkös a kád.
Gabi,
Jók a képek, köszike és nagyon szép lett a fürdő és a wc, jól látom, nem tiszta fehér, ugye? Nekem teccik.
Hűűű, Livicsek fagyizik? Ez igen!
Dia,
Mindig elfelejtem, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SOK NYUSZIKÁT!!! Mát tovább is postáztam, remélem dől majd a sok szép ajcsi.
Olvastalak a másikban is, MOST AKKOR MI VAN??????
Omo,
Merre laksz Békáson? Én ott nőttem fel és Anyu és a Húgom még mindig ott laknak.
Hihetetlen mekkora haja van Marci babának!!!
Mancs,
Én néha(?) még mindig kiborulok, mint ma pl. mikor másfél órán át ebédeltünk, mert elsőre sajna kihányta, persze csak akkor, mikor mind a 180 mili benne volt. Közben főztem, csöpögött rólam a víz, Beni unta már, de nagyon, hát nem folytatom.
Bubek,
Marcinak mindig nevetnie kéne, annyira helyes ezen a képen! Fel a falra!
Mamac,
Nekem a szopis kép tetszik a legjobban, de persze a többi is tök jó!
Köszike, már nem parázom annyira, csak nagy könnyebbség lenne, ha napi 2-3 órát nem fejéssel töltenék el.