Új privát üzeneted érkezett!

Halihó Mindenkinek!

Petrának ma eléggé nyűgös napja van, pedig megy a légkondi, ill. lehűtöttem egy kicsit a szobát. Már végig énekeltem a repertoáromat, érzem a torkomon, de legalább az hatott. Nagyon szereti, ha énekelek neki. Mivel már nem bírtam tovább betettem egy régi mesekazettámat a magnóba, annyira édes ahogy keresi, hogy ki beszél, honnan jön a hang. Viszont ez nem olyan hatásos, mint az én éneklésem. Na megyek is, mert hiányol a kisasszony.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, új zélandra megyünk......majd egyszer biztosan, de addig is ausztria..

Kép Kép
coolasa

Tücsökmami,
osztom a véleményed a teáztatással+a többivel kapcs-ban:) Ha éhes vagy szomjas, úgyis jelzi. 2 óránként eszik ebben a kuka melegben.

Coolasa,
hova lesz az utazás? Mancsbá nem ismeri a Bodrogi Ferit, ellenben anyósom igen :D

Vuka,
látom Te is megalkudtál... Megy a légkondi nálunk is :D

Kép
mancs

Ausztriában hova? Kérem a koordinátákat! :lol:

Kép
mancs

Mancs, nyugat-Ausztriába, valahova Salzburg és Bad Ischl közé, mivel olyan helyet keresünk, ahol nemcsak hegy, erdő, hanem tó is van, és Ausztriában errefelé található ezeknek a kombinációja.
Kipróbáljuk ezt az eurorest-es csekket, ha már hallottatok róla... remélem nem szemfényvesztés, de majd beszámolok. (emailen azt írták, elfogadják, tehát a szállás /tóranéző szoba/ tényleg ingyenes, az étkezés meg kb 7ezer huf/fő/nap (persze Noéminek az egész ingyenes), és ez félpanziót jelent, tehát egyelőre úgy tűnik, olcsóbban sikerül nyaralnunk, mintha itthon tennénk...)
Mancs, anyósod honnan ismeri Ferit, ő is reptéren dolgozik?

Kép Kép
coolasa

Coolasa, mi is ide mennénk, de én csak nagyon drága szállásokat találtam. Ha esetleg találsz valami elfogadhatót, légyszi szólj már.
Ugyanezek a feltételeink voltak, hogy legyen erdő, tó, és hegy. :)

Amúgy ha ez nem jön össze, akkor marad Sopron és a lővérek, szerintem az is szép, és még (jól olvassátok) én sosem voltam arrafelé. Már ki is néztem egy tök jó szállodát, az erdő közepén, a Fertő tó partján.

Ja, Coolasa, ha kell, szívesen elküldök neked (vagy a talin odaadok) egy nagyon klassz prospektust, a Salzkammergut-ról szól általában, egy osztrák oldalról rendeltem. Magyar nyelvű, bár nem tudom, ez mennyiben számít. :)
Vendég

Most fogadok, hogy Coolasa már arra feni a fogát, hogy hogy lehet egy szálloda az erdő közepén, és a tó partján egyszerre......és milyen igaza lenne.... :oops:
Vendég

Eszti, dehát én nemis vagyok szőrszálhasogató (ennyire)....... vagy igen? Kezdem kínosan érezni magam..
Mondom a hotel paramétereit, (ezek után remélem nem jeleznek vissza olyasmit, hogy mióta utoljára leveleztünk /e hét hétfő/ már betöltötték az összes helyet.
Szóval a helység neve: Zell am Moos, és bár tavaserdőshegyes helyeknél én is csak drága szállásokat találtam, miután az eurorest-es emailt megkaptam és felmentem a weboldalukra, ahol országonként, azon belül is régiónkként vannak csoportosítva a kedvezményes szállások, írtam kb 4-nek, ahol a fotók és a leírás alapján tó is van, mind válaszolt is, és ők voltak a leginycsiklandozóbbak.
Becsatolom a válaszlevelüket:
" Dear Mr. Matusek,
thank you very much for your interest in our house!
We accept Eurorest cheques. For the time you asked and we can
offer you a comfortable double room.This room is furnished with
shower/toilet, telephone, TV and balcony with view to the lake.
Also we have a cot for your baby. The price is EURO 26,90 for one person and night. It includes half-board. For the baby is nothing to pay.

With kind regards
Seepension Steiningerhof
Familie Dittlbacher"

A mr Matuseken mindig jót nevetek (ez a vezetéknevem), mintha szállást vagy komolyabb ügyintézést csak férfi folytathatna.....
a szövegben a "cot" a noémi-kiságyat jelenti, bocs, ha valakinek túlmagyarázom, de én pl ezt a szót nem ismertem. Szóval Eszti, vagy többiek, ha érdekel, menjetek fel a www.eurorest.org-ra, itt található a szállások listája (magyarok is, de nem túl meggyőzőek, legalábbis amelyik régiót én néztem).
Aztán lehet, hogy nagy átverés, bár utánaolvastam, és a maximum negatívum az volt (az Indexen) az eurorest-tel kapcsolatban, hogy mindig fel kell vennie a kedves utazni vágyónak a kiválasztott szállással előre közvetlenül a kapcsolatot, mert pl ha van az általunk kinézett időpontra a szállónak "rendes" fizetős vendége, tehát olyan, aki a szállásért is fizetne, akkor azt részesítik előnyben. De persze ha már emailben megegyeztünk és lefoglaltuk, akkor nem. Dehát naná, hogy felveszem a kapcsolatot velük előre, meg lefoglalom a szobát, Noémivel enélkül el sem indulnánk...
Amúgy egy másik emailcímről álnéven is írtam nekik, arról érdeklődve, hogy ugyanezen paraméterekkel mennyi lenne a nem kedvezményes ár (végülis jogász volnék, ehem)....majd jelzem, ha válaszoltak!

Kép Kép
coolasa

Ja, és Eszti, köszönöm előre is a prospektust, és igenis számít hogy magyarul van, mert németül nem tudok....az osztrákok meg néha angolul nem, ........vagy csak nem akarnak ezen a nyelven kommunikálni?
Volt egy panzió, akivel úgy leveleztünk, hogy én angolul kérdeztem, ők németül válaszoltak...nem mintha azt a 3 sort levelenként nem tudnám németből kitalálni, mindenesetre érdekes volt a 3. levél után következetesen még mindig ezen a módon beszélgetni, hiszen számukra világossá válhatott addigra, hogy nem beszélem ékes anyanyelvüket.

Kép Kép
coolasa

És ennek a szállásnak van honlapja? Még azt kérném becsatolni.
Elmondanám, hogy én olyan szállásokat találtam, ami min. 50 euro volt/nap/fő és az nem tartalmazott semmi kaját...
Vendég

Coolasa én is kaptam ilyen eurorest-es e-mailt, de nem mertem belevágni, szóval nagyon kíváncsi leszek a tapasztalatodra. Majd írd meg mit írtak az ál leveledre, ha fizetős vendég lennél, akkor mennyi lenne?
Amikor még dolgoztam, akkor az volt a németekkel a problémám, hogy megírtam németül a levelet és angolul válaszoltak. Ezt jó párszor eljátszották velem, pedig közöltem, hogy én németül beszélek, angolul nem. Szóval nem értem a logikájukat. :lol:
Na jó annyit azért gagyarászok angolul, hogy a idézett leveledet megértsem és pont a Noémi kiságyát jelentő szót nem ismertem én sem, szóval köszi a segítséget.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nem, ez az, hogy nincs honlapjuk, de ha felmész a www.eurorest.org-ra, ott kiválasztod az országlistából ausztriát, a régiónál alatta pedig overösterreich-et, akkor az 1. oldalon rögtön a 4. (legalsó) ez a szállás....igaz, ír korlátokat, tehát hogy főszezonban nem lehet ezzel a lehetőséggel élni, csak jun30 előtt vagy aug 20 után, de én bizony főszezonra kérdeztem rá, és gyorsan válaszoltak is, hogy oké..nyilván nincs erre az időszakra vendégük, a személyzetet viszont fizetni kell...

Kép Kép
coolasa

Vuka, én is meditáltam rajta 10 egész percet, mert ami feltűnően olcsó, az amutomatikusan gyanús, itt meg a szállás egyenesen ingyenes...úgyhogy mielőtt belevágtam, alaposan átolvastam a feltételeket, és nem látom a bibit, tehát ha van vaéami sötét dolog mögötte, akkor azt nem tették fel a honlapra..viszont akkor ezt a feltételt én alá sem írtam... én kezdem azt gondolni, hogy tényleg az a szállásoknak, főleg panzióknak, akik elfogadják ezt a csekket a ráció ebben, hogy a csak étkezésért fizető vendég még mindig jobb, mint a nemlétező vendég. Nyilván, mivel ezzel a csekkel megyünk, és a szállás ingyen van, magasabb díjat számítanak fel a félpanzióért arányaiban, mintha fizetnék a szállásért, de ha ez tényleg annyi amennyit írtak, tehát kb 7000 huf/félpanzió/fő, akkor ez még mindig szemtelenül alacsony végösszeget eredményez. A kinyomtatott emailjüket persze viszem magammal lobogtatni, ha mégis gond volna...

Kép Kép
coolasa

Köszi, már meg is találtam a szállásokat, írtam is egy párnak, meglássuk. :)
Vendég

Eszti, amik még visszajöttek válaszok, azok is jók voltak, szintén ebből a régióból, kb 130 ezer hufra jött volna ki 3munknak a végösszeg, a mostani, ha visszaigazol, akkor meg 100-ra, nevetséges..

Kép Kép
coolasa

Írtam 5 helyre, amik tetszettek. Egyébként a régiónak nagyon jó a kommunikációja, mert eddig ahová írtam, legkésőbb 1 nap múlva már válaszoltak is.

Azért köszi, hátha mégis megyünk Ausztriába??? :wink:
Vendég

Megírod privátban, hogy mikor mentek? (talán mégse kéne feltennünk a netre, mikor lesz üres a lakásunk.... én most írom neked...lehet, hogy összefutunk???)

Kép Kép
coolasa

Eszti, jelentem, visszaigazolt a panzió, hogy fogadták a foglalásunkat, és sok szeretettel várnak....

Kép Kép
coolasa

Hú látom nagyon beizgultatok az ausztriai nyaralásra. Én is tisztára lázba jöttem, de mindig emlékeztetem magam, hogy így is már elég programunk van, Szinte minden hónapban megyünk valahova, igaz országhatáron belül.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, megjött a válasz a teljes árrol, kb összesen 130 euro, tehát kicsivel több mint 30e huf a különbség ugyanazokkal a feltételekkel.... ez kinek sok, kinek kevés. Igazából szerintem még az az ár s teljesen rendben van, főleg, hogy Eszti is 50 euro/fő/nap étlezés nélküli árakat talált eleinte...

Kép Kép
coolasa

:evil: :evil: :evil: Én eddig mindig kihajigáltam ezeket az eurorestes e-maileket :evil: :evil: :evil: Nagyon jól hangzik... :D

Coolasa,
anyós is a reptéren dolgozik, a benti újságnál (MAHolnap) újságíró. Sőt, szintés a reptéren dolgozik a sógorom is és a felesége is.

Esett pár csepp eső. Asszem csak arra volt jó, hogy még fülledtebb legyen a levegő. Dörög is. Lehetne már vmi jó kis zuhé!

Kép
mancs

Coolasa köszi a választ.
Azért még megemlítem apának ezt a lehetőséget, hátha kap az alkalmon. Majd rá fogom, hogy Ő beszélt le a dologról. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Délbe kihagytuk a sétát, mert nagyon meleg volt, gondoltam majd du. Most meg annyira lóg az eső lába, úgy dörög az ég, hogy nem merek nekiindulni, nehogy elkapjon a zuhé. Szóval így jártunk ma, szobafogság.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa,
a legalsó az az ötödik és nem a negyedik!!! :lol: :lol: :lol: Jól néznek ki a szállások!

Kép
mancs

Coolasa, akkor te jogilag ezt tuti megnézted, szóval tényleg nem átvágás?
Vendég

Mancs azt én is néztem, hogy az utolsó az az 5. és nem a negyedik. Gondoltam én is megjegyzem ezt Coolasának, csak hogy kekeckedjünk már egy kicsit. :twisted: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, én leginkább nem jogilag néztem át, hanem józanészileg. Tényleg elolvastam az ÁSzF-et (Általános Szerződési Feltételek), mivel oda szokták eldugni az eldugandókat. Azt hittem, mikor megkaptam a mailt, hogy az lesz a pláne benne, mint pl a termékbemutatóknál, vagyishogy vagy üdülésijog, vagy áruvásárlási kötelezettséget csatolnak feltételként. De nem, a vevői kötelezettségek közt egyedül az az említésreméltó, hogy az utazásból visszatérve 5 embernek mesélni kell arról, hogy mi módon nyaralt az érintett. De ha az embert valami hirtelen jó élmény (negatívnál pláne) éri bármilyen témában, akkor arról úgyis szokott másokkal fecserészni, pl már mi is mennyit gondolkodtunk ezen itt a babaneten, pedig erre nem is kért minket senki (és én sem kapok százalékot a cégtől, mint utazásszervező, csupán ha valami jót tapasztalok, akkor nem tartom elegánsnak mások elől eltitkolni csak azért, mert az milyen izgi, ha csak velem történik jó, másokkal meg nem...). Szóval mindenki olvassa el maga a feltételeket, hogy ne engem kellejn majd szídnia a végén (közös érdek), de az számomra tényleg jó jel, hogy az Indexesek sem találnak komolyabb fogást rajta, márpedig ők nem az udvariaskodásukról híresek.

Mancs, sógor és sógornő is? És ők mit dolgoznak a reptéren? Ti ilyen repülős dinasztia vagytok? Ne csodálkozz, ha Petike elkezd egyszer berregni....

Vuka, éppúgy mosta el a mi séta terveinket is az eső, mint a tiéteket...

Kép Kép
coolasa

Én valahogy nagyon nehezen veszem rá magamat arra, hogy ilyen szabályzatokat elolvassak, de akkor majd nekifogok.
Amúgy rendeltem ilyen csekket. :) És te úgyis hamarabb hazajössz, szóval ha gáz, akkor úgyis elmondod. :lol: :lol:
Vendég

Elegem van, falun a kutyák ugatása, itt Pesten pedig az autóriasztók ébresztik fel Petrát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Esztipeszti hajrá az olvasáshoz. (én is utálom az ilyet olvasgatni)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, ez igaz, bár akkorra te már át kell hogy vegyed a postán a csekked, tehát 3900ft-ot bukhatsz rajta, de tőbbet tényéeg nem nagyon.

Anyukák, nálunk komoly jégeső tombol, nálatok? Főleg Lőrinc esélyes a közelség miatt....

Kép Kép
coolasa

Itt még semmi, csak dörög ezerrel, szóval akár még sétálni is mehettünk volna, bár lehet, hogy Petra megijedt volna a dörgésektől. Kicsit borus az idő, kb. fél óra múlva akkor ideér az eső. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szasztok!

Látom jól elcseverésznek itt egyesek, hogy van erre időtök??? :shock: :shock: :shock:

:?: Szerintetek szoptatás alatt normális, ha pecsételgetek? Már megjött rendesen is 3x, most épp, hogy elmúlt és azóta is. A színe változó, ezt most nem részletezném. Fogigátlót nem szedek.

Nagy hírem van! Beni tegnap megevett 70 mili almás-kölest, ma meg tejpépből 2 perc alatt benyomott 65 milit, de azért csak ennyit, mert előszörre fél adagot csináltam. Nagyon nem akartam tejpépet, de kiváncsi voltam, hogy ízlik-e neki, hát jelentem igen. Lassan az ebédet ki szeretném váltani, mert picit kevesebb a tejcsim, bár még mindig elég akkor is, ha csak tejcsit kap egész nap.
Holnap megint tejpép, egész adag és aztán megpróbálom megint a főzelékeket.

:?: A ti babóitok hajlandóak aludni mostanság? Beni a napi másfél óránál tart, ezt is 2 részletben. Semmit nem tudok ennyi idő alatt csinálni.

Vvolga,
Andris hogy van? Hány kiló most? Mászik már?

Tücsökmami,
Ez miért lenne hülyeség? Őszre már olyan nagyok lesznek, tök szívesen vállalok egy kis bébiszitinget. Meg ott van pont egy játszó a sulinál, ott is tudunk majd játszani.
Nagyon jó a videó, én megkuksiztam a többit is, az is nagyon jó, amin egyszerűen csak aranyos.

Timi,
Nagyon szépek a csajok, jó az utolsó kép, ahol Fanninak kicsikét már szűkös a kád.

Gabi,
Jók a képek, köszike és nagyon szép lett a fürdő és a wc, jól látom, nem tiszta fehér, ugye? Nekem teccik.
Hűűű, Livicsek fagyizik? Ez igen! :wink:

Dia,
Mindig elfelejtem, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SOK NYUSZIKÁT!!! Mát tovább is postáztam, remélem dől majd a sok szép ajcsi.
Olvastalak a másikban is, MOST AKKOR MI VAN?????? :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Omo,
Merre laksz Békáson? Én ott nőttem fel és Anyu és a Húgom még mindig ott laknak.
Hihetetlen mekkora haja van Marci babának!!!

Mancs,
Én néha(?) még mindig kiborulok, mint ma pl. mikor másfél órán át ebédeltünk, mert elsőre sajna kihányta, persze csak akkor, mikor mind a 180 mili benne volt. Közben főztem, csöpögött rólam a víz, Beni unta már, de nagyon, hát nem folytatom. :evil:

Bubek,
Marcinak mindig nevetnie kéne, annyira helyes ezen a képen! Fel a falra! 8)

Mamac,
Nekem a szopis kép tetszik a legjobban, de persze a többi is tök jó!
Köszike, már nem parázom annyira, csak nagy könnyebbség lenne, ha napi 2-3 órát nem fejéssel töltenék el.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szasztok!

Látom jól elcseverésznek itt egyesek, hogy van erre időtök??? :shock: :shock: :shock:

:?: Szerintetek szoptatás alatt normális, ha pecsételgetek? Már megjött rendesen is 3x, most épp, hogy elmúlt és azóta is. A színe változó, ezt most nem részletezném. Fogigátlót nem szedek.

Nagy hírem van! Beni tegnap megevett 70 mili almás-kölest, ma meg tejpépből 2 perc alatt benyomott 65 milit, de azért csak ennyit, mert előszörre fél adagot csináltam. Nagyon nem akartam tejpépet, de kiváncsi voltam, hogy ízlik-e neki, hát jelentem igen. Lassan az ebédet ki szeretném váltani, mert picit kevesebb a tejcsim, bár még mindig elég akkor is, ha csak tejcsit kap egész nap.
Holnap megint tejpép, egész adag és aztán megpróbálom megint a főzelékeket.

:?: A ti babóitok hajlandóak aludni mostanság? Beni a napi másfél óránál tart, ezt is 2 részletben. Semmit nem tudok ennyi idő alatt csinálni.

Vvolga,
Andris hogy van? Hány kiló most? Mászik már?

Tücsökmami,
Ez miért lenne hülyeség? Őszre már olyan nagyok lesznek, tök szívesen vállalok egy kis bébiszitinget. Meg ott van pont egy játszó a sulinál, ott is tudunk majd játszani.
Nagyon jó a videó, én megkuksiztam a többit is, az is nagyon jó, amin egyszerűen csak aranyos.

Timi,
Nagyon szépek a csajok, jó az utolsó kép, ahol Fanninak kicsikét már szűkös a kád.

Gabi,
Jók a képek, köszike és nagyon szép lett a fürdő és a wc, jól látom, nem tiszta fehér, ugye? Nekem teccik.
Hűűű, Livicsek fagyizik? Ez igen! :wink:

Dia,
Mindig elfelejtem, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SOK NYUSZIKÁT!!! Mát tovább is postáztam, remélem dől majd a sok szép ajcsi.
Olvastalak a másikban is, MOST AKKOR MI VAN?????? :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Omo,
Merre laksz Békáson? Én ott nőttem fel és Anyu és a Húgom még mindig ott laknak.
Hihetetlen mekkora haja van Marci babának!!!

Mancs,
Én néha(?) még mindig kiborulok, mint ma pl. mikor másfél órán át ebédeltünk, mert elsőre sajna kihányta, persze csak akkor, mikor mind a 180 mili benne volt. Közben főztem, csöpögött rólam a víz, Beni unta már, de nagyon, hát nem folytatom. :evil:

Bubek,
Marcinak mindig nevetnie kéne, annyira helyes ezen a képen! Fel a falra! 8)

Mamac,
Nekem a szopis kép tetszik a legjobban, de persze a többi is tök jó!
Köszike, már nem parázom annyira, csak nagy könnyebbség lenne, ha napi 2-3 órát nem fejéssel töltenék el.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
De miért fejsz? lehet lemaradtam valamiről...???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hahó!

Micsoda nyaralás dömping van itt! :lol:
Mi éveken keresztül Horvátországba készültünk Apóssal autóval, aztán mire rászántuk magunkat, addigra Livicsek besikeredett. Idén meg még nem megyünk vele hosszabb útra. A Balatont bevállatuk volna, de Anyuék nyaralója körül gond van, mert 4 testvér (férjéék) osztozik rajta, megy a marakodás meg minden, és úgy döntöttek, hogy többet nem mennek le.
Hát, ennyit a mi nyaralásunkról, ugye milyen izgi volt? :twisted:

Coolasa,
itt is esik, de csak öregurasan nyomja, jég nékül.

Vuka,
ne is mondd! Este nem tudom kinyitni az ablakot Livinél (30 fok van a szobájában), mert 2. emeleten lakunk, minden lenti mozgás, beszéd, autók olyan, mintha a szobában lennének. És persze mindenki a kapuban szeret beszélgetni. Nagyon bosszantó! Nappal még csak elmegy, de az éjszaka csendjében egy ablak alatt beszélgető ember...

MIKOR LESZ MEGINT TALI????????????????????? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

még néhány képecske...
bocsi ha sok...
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Itt is lóg a lába, de jelentem, hogy az uram kb. fél órája Gödöllőnél járt, az autó 18 fokot mutatott kinti hőmérsékletnek, és annyira esett az eső, hogy 40-nel tudott csak jönni.
Én nyertem. :)

Ilba, gratula a kajáláshoz. Milyen tejpépet eszik Beni?
Vendég

Gabuska
Olyan szépek vagytok!
Nagyon csini a csat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
fagyiból csak 1 nyalás, aztán bömbölés, hogy MÉÉÉÉÉÉÉG! (Anyja lánya...)

Nagyon szupi, hogy Beni ilyen jól halad a kajálással!

Tegnap megismerkedett Livi a szappanbuborékokkal, nagyon nem bírta hova tenni, tök aranyos volt. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba én is pecsételgetek, bár én szedek fogigátlót.
Gratulálok Beninek a kajához.
Holnap megpróbálod a főzit is? Nem lesz túl sok neki az ízekből (gyümi, tejpép, főzi + anyatej)?
Na megyek, mert kajaidő van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamac,
köszi! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hú látom közben fényképdömping volt.
Nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ez a kedvencem, de ez a csatt elég veszélyes, úgyhogy nem használjuk.
Kép

Ilba,
én is pescételgetek 1 hete, sötétbarnát. Meg eccccer úúúúúúúúúgy belenyilallt a mellembe, azt hittem bepisilek. Épp gondolkoztam, hogy elmegyek a Gajdoshoz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és én sem szedek fogigátlót, a prolaktin szintemnek hála, ezt az összeget megspórolom...

Dia,
az erkélyünkön még nagy a kosz meg a rumli, ezért tegnap az előszobában strandoltunk. Tök jó volt, csak a napsütés hiányzott!

Timi,
holnap írok sms-t, ha tudunk menni sétálni, akkor talizhatnánk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Itt nem esik és nem is dörög … András úgyis teniszezik.

Akkor most ez normális????? Hogy 2 mensi között pecsételgetek a barnától a véresig? Mert már azon gondolkodtam, hogy megnézem magamnak azt az új rendelőt …

Mamac,
Beni csak este és éjjel hajlanó szopizni, különben fejek és kanalazunk.

Gabi,
Livi hízott, nem? Olyan kis husi a csattal félmeztelen.

Eszti,
Ez most Hipp őszi-sárgabarack volt, a Rossmannban kaptuk ez volt a mintacsomagban, kicsi 40g-os zacsi felét ette meg.

Vuka,
Holnap megint tejpép, aztán főzi, de akkor mást nem fog kapni. Nagyon lassan akarok haladni, de biztosan!
Gyümit nem adtam még neki, csak almalevet (ez megyeget, kölessel kimondottan) sárgabarack levet (ezt kihányta 2x is) és majd, mikor semmi új nem lesz, próbálok őszilevet. Aztán majd a reszelt almát is újra próbálom. Most még majdnem tej állagúra csinálok mindent, így egész jól lemegy neki.

Kép
Kép
Kép
ilba

Tegnap pancsoltunk mi is (ugye nem dagadt?):
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, azért a fotókon nem kéne magad lefejezni... nyugi, nem teszed tönkre a képet, ellenben még szebb volna nézegetni, hogy mik is a hasonló paraméterek anyukában és lányában...

Mamac, az utolsó 2 képen elgondolkodtam, hogy de érdekes, hogy apukádról is tettél fel fotót...aztán felfedeztem, hogy Áronbaba is szerepel rajtuk....

Kép Kép
coolasa

Tegnap pancsoltunk mi is (ugye nem dagadt?):
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X