Sziasztok
Latom mindenki husol
En is itt a jo kis legkondiban
.
Hetvegen wellnesseltunk Alexxal Egerben.Nagyon jo volt,csak hat a tuzo nap mar nekem valo, el is felejtettem miert is nem akartam nyaron babas lenni,na de mindegy lenyeg hogy teso lesz:wink:
Alex nagy kalandor,imad szallodaban aludni,mindenkivel szobaall,jatszik rogton
Kisvaonatoztunk a varosban,setatunk nagyokat,bort vettunk a Szepasszony Volgyeben
Lubickoltak a medenceben,en emg neztem oket kintrol
,most ugye a masszazs is kimaradt...
M?a felhivtam az AFP labor az eredmenyemert.1,8 MOM,azt mondta no hogy ez az ertek nagyobb terhessegre utal.Mondom igen mert 16-6 voltam a vervetel napjan,csak mivel a doki szerint kesobb volt peteeresem ezert jottem kesobb a vervetelre.Igy kiszamolta a 17.hetre is es 1,4 MOM lett.Szerinte ezek jo ertekek.Hat remelem is,bar Alexnal 1,2 volt es az valahogy megnyugtatobban mutatott.
Valakinek volt ennyi????Csak kivancsisagkepp,mert tudom hogy 2,0ig normalis de megis
Zsuzsa
Hat a nem remelem a jovo heti UH-n kiderul,de latnoki kepessegiedre vevo lennek am,ertem mire gondolsz
Hiszed vagy nem de ma reggel is hanyingerem volt,bar szerencsere mas nem,de ez a heti egy alkalom meg megmaradt mindig
Ilke
Na igen korhazban minidg lat dolgokat az ember
Nekunk 2 eve amikor Alex leesett a csuszdarol es nme birt felallani vittem rogton a Janosba,hat ott a sebeszet egy remalom.EN is azt mondtam ott hogy meg ha el is tort nek ieis jobban jarunk,de persza akis hamis a rontgen asztalrol mar leugrott elotte meg fel sem birt allni....
Nyuszika
Szoltam Ritnek is a talirol,majd visszahiv hogy jonnenek-e.Ja es irta Dec8-nak hogy hianyoljuk itt,de sokat dolzik,bviszont erdekelne oket is atali.Legy oly kedves nekem megirni vagy feltenni megegyszer a pontos utvonalat hogy tovabbithassma nekik.
Mi nem kerunk kajcsit ,koszi mert anyuektol jovunk es csak 3-ora fele erunk majd oda.Viszek egy kis ragcsat +uditot azert.
Parazita
Sajnos nem tudlak elvinni,ezer bocsesz ,mert mar tuti hogy Alex szombaton anyueknal lesz es vasarnap reggel megyunk erte.
Nagyon kivanok mar egy nyugis napot magamnak ,csak ugy pihenni-fekudni,mert vele ez ugye teljesen lehetetlen
Panda
Ti koltoztok mar?
Hat igen az egesz csalad iylen mehetnekes,program csinalo,volt honnna tovabborokitenem Alexnak
Nalukn volt olyan hogy 5-en 5 orszagaban voltunk ugyanazon idoben,de komolyan
Magdi
Akkor ertem a rosszkedv okat
Hat igen,egy nagyi nagy kincs,en az enyemet is pont ugy szeretem mint anyut,mert sokat volt velunk kicsikent es vegtelenul onfelaldozo meg ma is 76 evesen.Elore felek hogy,mar nem sokaig el
Alexnak masik nagyi nem leven mar,anyu a vegtelen favorit,de olyan cuki ahogy mondja Zalannak:-Nekem is ket mamam van egyik a Kati mama masik a dedi mama. Szoval mar azt is tudja hogy altalaban ket mama jar egy gyerekhez.
Mi mar nem szivjuk az orrat vagy egy eve,nagyon ugyesen kifujja,ezek szerint hatakonyan is mert meg nem okozott gondot nala,es igy egyszerubb is
Beszti
Milyen volt Kreta? Kerhetnek majd egy tablat,olyan regen volt mar fent es jo lenne ha mar benne lenne pocakbaba is.
Judy
Nagyon ugyi vagy,ilyen jol levizsgazni,apanak igaza van
Tombola sem semmi,szerencsetek van mindig
Jo nyaralast,az ido mar meg van hozza
Mano
Reszvetem
Szegeny ferjed.Emma nagyon okos kislany,szerintem jol csinaltad hogy nem titkoltad elotte.
Conti
Hat en is vettem aprilisban nekik ajandekot,ugyanigy 4 gondozo es egy dadus. Probaltam otletes de nem tul draga dologgal elintezni.
Pl: kaspos cserepes virag,fenykepkeret.
Egyebkent nalukn a szuloin is duplan jott mindenki,madjnem csak en nem,mert apa nme ert ra aznap:ugyhogy az enyem meg ott is volt egy osszevont csoportban mert itthon sem tudtam kire hagyni. Csak neztek az anyukak hogy meg itt van a gyerkoc?
Na pusza
Kata