Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :D

Zita! Hát igen, az a fránya eső :? , az nem kellett volna. :lol:

Esti elalvás: Nálunk most (kopp-kopp) nagyon jól működnek az alvókák. Érdekes, hogy mi évekig 1 szobában aludtunk, (Márk 1 éves koráig), most is a gyerekek együtt alszanak.
Nyuszika! Nálatok nem működne, ha 1 szobába raknád őket? Talán megnőne a biztonságérzete Emikének, ha nincsen egyedül.

Orrszívás: Mi erre a célra a külön porszívót használunk. Szerencsére mindkét gyerek hagyja, hogy kitakarítsam a nózit, sőt van, hogy ők megcsinálják saját maguknak :lol:

Képzeljétek vettünk egy ugrálóvárat a babáknak. Óriási a siker, örökmozgó gyerekeknek kifejezetten ajánlott.
Hatalmas pénzösszegeket lennék képes elkölteni, annyi jó kerti játék van. Meg persze magunknak is kinéztem egy szuper kerti asztal-szék-szettet. De ez most csak álom marad :lol:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi,
Mi az a kis eső, ha az embert fűti a lelkesedés. Amúgy pedig tömegben nem is lehet annyira megázni, mert takarnak a többiek (főleg engem, aki ilyen tökmag vagyok). És hamar meg is száradtunk. 23-án lesz Sisters of Mercy, a legnagyobb kedvencem, arra még elmegyek...
Mi is most csináltunk egy homokozót a közös kertbe, már csak a homok hiányzik bele. Egyéb bútor sajnos szóba sem jöhet, mert napokon belül ellopnák.

Alvás-témában írni fogok a Vekerdynek, végső elkeseredésemben...

Zit
parazita

Sziasztok!

Csak beugrottam elújságolni, hogy voltunk méricskélésen, Márkom 92 cm és 12 kg, Nórim 102 cm és 14 kg. 1 év múlva a kicsi lehagyja a nagyot :lol: :lol:
Beadattam az agyhártyagyuszi elleni szurit Márknak, volt egy pici bömbi, de hamar megnyugodott.

Zita! :lol:
Solymi minden este Veletek alszik? Mi lenne, ha hagynátok elaludni, majd beosonnátok vele az ágyikójába? Mi Márkkal egy rövid ideig játszottuk ezt a játékot :wink:

Pussz:

Magdi
mléna

Hali

Végre tegnap meglett az utsó vizsgám is 8) a férjem már a pedálmedál kategóriába sorol, mindegyik 5-ös lett nem tudtam hibázni :lol:
de komolyan már jó hogy vége lett 8)
jövő héten megyünk már a Balatonra két hétre, remélem nem telelni :roll:
ma van az utsó ovi7, szombaton meg a Hungaroring. majd beszámolok :roll: :roll:

Zit
DM-ért irigy. én is nagy fan voltam :wink:

orrszívás: nálunk Gergő hagyja de azért obégat közben, hogy meg fog halni :roll: :roll: a kicsire viszont rá kell ülnöm, mert nem hagyja másként :? :?

7végén megint bálban voltunk 8) jót táncoltunk. na mit nyertem a tombolán? egy alklami rzhát :lol: :lol: és még jó méretre is 8)

Panda
utólag happy birthday Ádámnak :)

puszkó mindenkinek
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ja, még nem is írtam, milyen jó volt a családi nap az oviban.
Múlt pénteken volt, kint az ovi udvarán, ami szuper, tágas, tele játékokkal. apa már reggel előre ment, mert ő is bográcsoztott, még 3 másik szülővel. mi a fiúkkal délelőtt mentünk csak.
volt kézművesség, zene, Kolompos együttes, sportverseny, oviismereti vetélkedő, kvízjáték, tombola.
A 4-ből 3 bogrács elfogyott 10 perc alatt, köztük apa pincepörije is, ami 5 kiló húsból készült :shock: :lol: persze sokan voltunk az összes ovis, meg a pereputty. na a 4. bogrács, a biogulyáslvese megmaradt :wink: :wink:
szóval szupi volt, megismerkedtünk a szülőkkel is.
tobolán persze nyertünk :wink: :wink: kirakót, tollast, kölyökpezsgőt, csokit.

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, sajnos pünkösd hétfőn bekövetkezett ami már várható volt, de azért mégis csak nagyon nehéz, meghalt az anyósom. Pénteken volt a temetés, Emmának szerintem sikerült úgy elmondanunk, hogy érti, de mégse félelmetes, a temetésen is ott volt, mert nem tudtam kinél hagyni.

Közben a melóhelyemen más irodába költöztünk, itt most többenvagyunk, nagyobb a nyüzsi, így nem is tudok annyit jönni mint eddig sajnos.

Judy!

Nem mondod, most szombaton? :lol: magyar bajnokság lesz, a férjemék is ott lesznek, szóval mentek őket megnézni. Hááát, továbbra is fenntartom hogy bátor a program szervező :oops: Azért remélem bejön majd az ovisoknak. Boxutcába is mentek? A sárga porsches csapat a férjemék :wink:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Mano
részvétem :(

Lányok
én meg kaptam egy jo kis tüdögyuszit igaz ez a mindig vissza térö sajnos :( most is olyan rosszul voltam ,vagyok hogy semmire nincs energiám még a gyerekekhez sem fáradt vagyok és fáj mindenem :( és étvágyam sincs most kapok AB remélem 1 hét mulva már jol leszek .megyek is pihizni .

pusz csics és a fiuk
csics

Manó,
Részvétem anyósod miatt... :cry:

Csics,
Próbálj meg pihenni, és gyógyulj meg!

Juti,
Gratula a viszgához! Jó lehetett az ovis buli...

Zit
parazita

Sziasztok!

Gumicukor, Judy gratula a vizsgákhoz. Judy, szerintem jó időtök lesz, mégis van nyár az idén.

Csics jobbulást neked, anyukám is nemrég volt tüdőgyuszis, utána meg a kapott gyógyszer mellékhatásait heverte ki.

Manó, részvétem. Irodaköltözés, ebben profi vagyok sajnos.

DM: Imádtam, de inkább csak az elején, úgy a Personal Jesus-ig bezárólag.

Olyan sokan nem irogatnak, mi van veletek, Ági, Beszti, Forti??

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Még annyit, hogy júliusban ballagás lesz a bölcsiben. Még nem tudom mit adjak a gondozóknak, 4 van meg a dadus. Közös ajándékban nem tudtunk megegyezni. Kíváncsi vagyok milyen egy bölcsis ballagás, kicsit röhejes, majd meglátom.
Voltunk az új oviban is szülőin, érdekes, szinte csak nálam volt gyerek, mégis hova rakják mások, így elég ciki volt, mert Betti haza akart jönni.

conti

Sziasztok!

Mindenki nyaral a kertben? :lol: Végre itt a nyár, mi is egész nap kint vagyunk, még a pancsimedencét is beüzemeltük.

Manó! Őszínte részvétem. :cry: Nálunk nem ismerték a gyerekek a szüleimet, de nagyon sokat beszélünk Róluk. Ők az Angyalmama és az Angyalpapa. Az elmúlás az élet része, nem szabad titkosan kezelni ezeket a dolgokat. Szerintem beszélni kell róla, akkor nem lesz olyan félelmetes a gyerekeknek.

Csics! Jobbulást Neked!

Judy! Gratula a vizsgákhoz, most jöhet a jól megérdemelt pihenés :wink:

Conti! Más szülőknek valószínűleg van segítségük, azért tudnak gyerek nélkül elmenni a szülőire. Én a nyílt napra vittem Márkot az oviba, háát, eléggé húzták a szájukat az óvónénik.
Bölcsis ballagás :lol: biztos nagyon édik lesznek a gyerkőcök :lol:

Többiek hol vagytok?

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok
Conti
általában a szülöire fökép az elsöre gyerek nélkül megy mindenki és hogy hová teszik? nagymamákhoz ,vagy az apuka vigyáz rá nálunk is igy lesz majd agusztusba mert petike új oviba megy .

Bölcsi
ballagás nem hiszem hogy lesz idén náluk de bucsu buli az igen de szerintem csak agusztusba :D

Pusz Csics és a fiuk
csics

Manó
részvétem.
megvolt a Hungaroring 8) jó volt, mivel tényleg gondoltak a gyerekekre is és volt ugrálóvár, meg gokartozott Gergő az apjával. meg volt egy kisautó, valami gyerekkresz 6 éves kortól, azt kipróbálta egyedül, persze dőltek a bólyák :lol: :lol: apa gokartozott egyedül is, meg a Gergő távirányítós autózott :lol: :lol:
a versenyt is néztük azért, meg a kocsikat.
sajna nem a porschénál voltunk, hanem a renaultnál.
a kicsi is elvolt, focizott, meg ugrált a várban.

itthon meg egész nap pancsoltak, a kismedencébe csúzdáztak.
apa csinált nekünk bográcsos pincepörit, holnap se kell főzni királyság 8) 8)

jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csics, hát ez az, sokan úgy jöttek a szülőire, hogy apuka és anyuka is. Jó annak aki meg tudja oldani, hát én pont nem. Jobban vagy már?

Banyóci vajon babázik már?

conti

Sziasztok

Videken voltunk a batyameknal, ballagason, de megjottunk...
Most rohangalhatok a boltot intezni.:)

TALI

AKkor kik is jonnek>?

Gumicukor
Halacska
Zsuzsa
Beszti
Csics
Parazita
Conti
Magdi
KAtaa
Ilke

Meg ki mikor? es hany for ker pizzat... Ha jol szamolom kb 11 csalad
csaladonkent minimum 1 pizza....
Szeretnek szolni a pizzerianak, hogy nagyobb rendeles lesz.:)

Nem talalom az albumokat, pedig szeretnem felrakni az etlapot....

Zsuzsa

Alvasgondok nemigen rendezodtek, de vendegsegben voltunk.... Emike meg mindig csinalja este a musort, most legujabban sarkanyoktol fel. A mukodesim ma derul ki, mert az ugyintezo szabira megy. Megyek fel is hivom.

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Én valszeg csak Csongival megyek kettesben, úgyhogy nekünk sok lesz egy egész nagy pizza... Az is lehet, hogy tésztát ennénk inkább.

Solyminak ez az első napja itthon az ovi után, de már most közölte, hogy itthon jó, az oviban meg rossz... Jól nézünk ki!!!!

Szombaton Velencén voltunk, meg Érdnél epret szedni, jó volt. Tegnap apa Solymival a Palán, mi meg itthon Csongival.

Zit
parazita

Magdi,

Alvás-ügyben nem is rossz a tipp, amit írtál... Meg fogom próbálni. Bár sajnos le kell feküdni vele együtt, és akkor rendszerint én is elalszom (ez a fő gond), valamint éjszaka ha felriad, és nem mellettünk van, tutira visszamászik. És még jó, ha nem kezd el rikácsolni, mert akkor még Csongi is felébred...

Zit
parazita

Sziasztok

Latom mindenki husol 8) En is itt a jo kis legkondiban :lol: .
Hetvegen wellnesseltunk Alexxal Egerben.Nagyon jo volt,csak hat a tuzo nap mar nekem valo, el is felejtettem miert is nem akartam nyaron babas lenni,na de mindegy lenyeg hogy teso lesz:wink: :lol:
Alex nagy kalandor,imad szallodaban aludni,mindenkivel szobaall,jatszik rogton :P Kisvaonatoztunk a varosban,setatunk nagyokat,bort vettunk a Szepasszony Volgyeben :) Lubickoltak a medenceben,en emg neztem oket kintrol :roll: ,most ugye a masszazs is kimaradt... :wink:

M?a felhivtam az AFP labor az eredmenyemert.1,8 MOM,azt mondta no hogy ez az ertek nagyobb terhessegre utal.Mondom igen mert 16-6 voltam a vervetel napjan,csak mivel a doki szerint kesobb volt peteeresem ezert jottem kesobb a vervetelre.Igy kiszamolta a 17.hetre is es 1,4 MOM lett.Szerinte ezek jo ertekek.Hat remelem is,bar Alexnal 1,2 volt es az valahogy megnyugtatobban mutatott.
Valakinek volt ennyi????Csak kivancsisagkepp,mert tudom hogy 2,0ig normalis de megis :roll: :oops:

Zsuzsa
Hat a nem remelem a jovo heti UH-n kiderul,de latnoki kepessegiedre vevo lennek am,ertem mire gondolsz :wink: :lol: :lol:
Hiszed vagy nem de ma reggel is hanyingerem volt,bar szerencsere mas nem,de ez a heti egy alkalom meg megmaradt mindig :roll:

Ilke
Na igen korhazban minidg lat dolgokat az ember :cry: Nekunk 2 eve amikor Alex leesett a csuszdarol es nme birt felallani vittem rogton a Janosba,hat ott a sebeszet egy remalom.EN is azt mondtam ott hogy meg ha el is tort nek ieis jobban jarunk,de persza akis hamis a rontgen asztalrol mar leugrott elotte meg fel sem birt allni.... :lol:

Nyuszika
Szoltam Ritnek is a talirol,majd visszahiv hogy jonnenek-e.Ja es irta Dec8-nak hogy hianyoljuk itt,de sokat dolzik,bviszont erdekelne oket is atali.Legy oly kedves nekem megirni vagy feltenni megegyszer a pontos utvonalat hogy tovabbithassma nekik.
Mi nem kerunk kajcsit ,koszi mert anyuektol jovunk es csak 3-ora fele erunk majd oda.Viszek egy kis ragcsat +uditot azert.

Parazita
Sajnos nem tudlak elvinni,ezer bocsesz ,mert mar tuti hogy Alex szombaton anyueknal lesz es vasarnap reggel megyunk erte.
Nagyon kivanok mar egy nyugis napot magamnak ,csak ugy pihenni-fekudni,mert vele ez ugye teljesen lehetetlen :wink:

Panda
Ti koltoztok mar?
Hat igen az egesz csalad iylen mehetnekes,program csinalo,volt honnna tovabborokitenem Alexnak :lol: Nalukn volt olyan hogy 5-en 5 orszagaban voltunk ugyanazon idoben,de komolyan :lol: :lol:

Magdi
Akkor ertem a rosszkedv okat :cry: Hat igen,egy nagyi nagy kincs,en az enyemet is pont ugy szeretem mint anyut,mert sokat volt velunk kicsikent es vegtelenul onfelaldozo meg ma is 76 evesen.Elore felek hogy,mar nem sokaig el :roll:
Alexnak masik nagyi nem leven mar,anyu a vegtelen favorit,de olyan cuki ahogy mondja Zalannak:-Nekem is ket mamam van egyik a Kati mama masik a dedi mama. Szoval mar azt is tudja hogy altalaban ket mama jar egy gyerekhez.
Mi mar nem szivjuk az orrat vagy egy eve,nagyon ugyesen kifujja,ezek szerint hatakonyan is mert meg nem okozott gondot nala,es igy egyszerubb is
:) :)

Beszti
Milyen volt Kreta? Kerhetnek majd egy tablat,olyan regen volt mar fent es jo lenne ha mar benne lenne pocakbaba is.

Judy
Nagyon ugyi vagy,ilyen jol levizsgazni,apanak igaza van :lol:
Tombola sem semmi,szerencsetek van mindig :D
Jo nyaralast,az ido mar meg van hozza 8)

Mano
Reszvetem :cry: Szegeny ferjed.Emma nagyon okos kislany,szerintem jol csinaltad hogy nem titkoltad elotte.

Conti
Hat en is vettem aprilisban nekik ajandekot,ugyanigy 4 gondozo es egy dadus. Probaltam otletes de nem tul draga dologgal elintezni.
Pl: kaspos cserepes virag,fenykepkeret.
Egyebkent nalukn a szuloin is duplan jott mindenki,madjnem csak en nem,mert apa nme ert ra aznap:ugyhogy az enyem meg ott is volt egy osszevont csoportban mert itthon sem tudtam kire hagyni. Csak neztek az anyukak hogy meg itt van a gyerkoc? :twisted:

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, ismét van időm egy rövid bekukkantásra, bocsi, de visszaolvasni abszolút nem tudok: itt ülök Rol munkahelyén, aki vár a gépre.
Viszont úgy néz ki, hamarosan netesedünk és ismét rendszeresen jövök :)
Velünk minden a legnagyobb rendben, kivéve, hogy még strandot nem láttunk ezen a nyáron - de remélem hamarosan ez is változik. Dodi még 3 hétig jár többé-kevésbé oviba, utána szeptemberig nyári szünetezik. Igyekszünk eljutni pár helyre, idén a több de rövidebb nyaralás mellett döntöttünk, mert közben a kecóval is haladni kéne. + persze jó sokat itthon is leszünk, marad az álaltkertek, strandok, játszóterek, parkok társasága. Ha szerveztek valami csoportosat, szóljatok!!!
Rege baba pedig már egy óriás, 3750 g és 52 cm. Már rendesen vannak hurkácskái :), fordul egyik oldaláról a másikra, és egész ügyesen fog már!! Szerencsére tejcsi van bőven, inkább most épp az a gondom, hogy az egyik cicim ereszt :) néha elkezd szopizni és akkor is jön a tejcsi, ha nem szívja, így folyik a szájába, nem győzi nyelni. Na, mondjuk ez legyen a kisebb gond :)

ezer pusszancs mindenkinek,
Rit
anemona7

Judy,
Gratula a vizsgákhoz nem vagy semmi, hogy mindegyik ilyen jól sikerült:)!
Párom nemrég kapott bográcsot, elkérhetném annak a nagysikerű pincepörinek a receptjét, mert szeretnénk kipróbálni, de még amatőrök vagyunk :D .

Manó,
Részvétem :( .

Magdi,
Nagyon kedves megszólítás ez az angyalmama és angyalpapa, Lili is sokszor előhozza anyut, hogy milyen volt (hogy nézett ki, miket csinált), mindig elmondom amiről kérdez, de nem nagyon szeretek róla beszélni, mert még mindig baromira hiányzik.

Nyuszi,
Igen, mi is megyünk vasárnap, de szerintem csak kora délután. Mi itthon fogunk ebédelni inkább, mivel apának és Balának is nehéz megoldani a diéta miatt.

Kataa,
Pihi hétvégétek nagyon jó lehetett, mehetnékes család :lol: .

Conti,
Nálunk az oviban idén volt közös ajándék de, elég szerény, no meg Lili beszokása nem volt egyszerű, így én bevittem még két nagy csokor virágot az óvónőknek és külön megköszöntem a türelmüket :) .

Szombaton apa és az egyik barátja szülinapját ünnepeltük itt egy grillparti keretében. Gyerekeknek beüzemeltük a medencét, amiből szinte csak enni jöttek ki :D , volt egy 3 hónapos kisbaba is itt, annyira cuki és picike volt :D . Elég jól sikerült, itt is aludt az egyik család, így másnap folytattuk a kerti életet :lol: . A pasik ebéd után kidőltek és bealudtak a hintaágyon és a napágyon, mi meg sziesztáztunk a hűvös lakásban a gyerekekkel, nagyon kellemes volt :D .

A nyáron összehozhatnánk nálunk is egy kerti bulit gyerekekkel, mit szóltok hozzá? :)

Pusz,
llke
ilke

Kataa,
Semmi gond, pihenj!!!

Akkor csajok, fennmarad a kérdés: KI TUD ENGEM MEG CSONGIT VASÁRNAP ELFUVAROZNI Nyusziékhoz? Apa Solymival anyósomékhoz megy meggyet szedni vidékre, kocsistul...

Zit
parazita

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, MÁrk természetesen már ébren van. Egyébként semmi különös nem történik, egész nap pörgünk, élvezzük a jó időt. De látom, hogy ezzel mindenki így van :lol:

Nyuszika! Pontos időpontot nem tudok írni, hogy mikor érkezünk, az biztos, hogy 11 után, mivel Nóri mostanában van, hogy 10-ig alszik. Valószínűleg Apa nem jön, így nekünk elég lesz 1 kisebb pizza. Ti mikor szoktatok enni? Csak azért kérdezem, hogy összehangoljuk kicsit a dolgokat. Gombás-halas pizzán kívűl bármilyen feltét jó nekünk, én megbízom az ízlésedben, amit Ti szerettek, az jó lesz nekünk is :lol:

Gumicukor rég jelentkezett, pedig nagyon jó volt a játék-ötlete. Ha ebben tudok valamit segíteni írjatok!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nyári kerti-bulit én is szívesen bevállalok, bár nekünk nincs akkora kertünk, de sok jó kis helyen is elfér :lol:

Reagálnék még az írásokra, de Máki ütögeti az ablakot, hogy KI.

RIT! :lol: Képeket tegyél fel a babákról, szeretném megcsodálni 2 lánykádat :lol:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Zita! Hova kéne mennem értetek?

Magdi
mléna

Magdi,
Zuglóban lakunk, a Dózsa György útnál. Nagyon kedves tőled, hogy elvinnél minket...
Próbáltam privit üldeni neked a részletekkel, de valamiért nem ment át. Dobsz nekem egy mailt, próbaképpen?

Köszi,
Zit
parazita

Sziasztok!

Hú, de jó meleg van :lol: :lol: ! És én itt fővök az oviban :cry: .

Sajna, mi nem megyünk a talira, mert hosszú hónapok óta ez az első szombat, hogy nem kell sehová mennem, együtt lehet a család. Ráadásul betonozzák a teraszt, parkettázás is lesz, szóval, nem fogunk unatkozni. De azért nektek jó mulatást :lol: !

Vége a spanyolomnak!!! Szombaton megvolt a szóbeli is, nem is volt olyan vészes, mint amilyet vártam.

Na, csak beugrottam, mert dolog van, mindenkinek szép napot, jó hűsölést,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, nagytakarítunk, ma épp festek is.

Tali: nem vasárnap lesz? :roll:
Pizza: nekünk is elég lesz 1 nagy, majd viszünk rágcsát, és azzal ellesznek a kölykök. :)

Beszti
beszti

Panda

A tali vasarnap lesz, 25.-en !!!!!
Naaaa, gyertek mar!

KépKép
KépKép
nyuszika

Zita! A XIV ker. szuper, nagyjából ismerem az útvonalakat.
Az az 1 probléma, hogy gyerekautósülésem 2 van. Azt hogy tudjuk megoldani?
Írd meg létszí a címedet és azt, hogy a Dózsa Gy. út melyik részén vagytok. emilem: magdolnamate@freemail.hu

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Ilke:)

A jó pincepörkölt lényege a sok hagyma és lassú tűz. Szóval akkor tesszük fel a bográcsot, amikor már nincs nagy láng. Mi rengeteget csinálunk, mert mindig jön az utcanép a szagra :lol:
Az aljába megy pici olaj, rá 3-4 fej vöröshagyma apróra vágra. amikor megfonnyad, rá a felkockázott husi (mi most 1,5 kiló comból csináltuk) pirospaprika, só, pici víz. Mi vörösbort is szoktunk adni hozzá 3-4 decit. amikor már majdnem puha a husi, akkor megy hozzá a krumpli kockára vágva. ha kell még hozzá, víz, bor, só, stb...meg a végefelé zöldpaprika, paradicsom is szokott bele kerülni. és nem kavargatjuk, csak rázogatjuk a bográcsot.

szóval gyakorlatilag egy egyszerű pörkölt krumplival :lol: :lol: de nagyon fincsi és a gyerekek is szeretik. ubival meg friss kenyérrel nyammm, tiszta Norbiápdét :lol: :lol:

csajok mi holnap el, csak két hét múlbva leszek, jó tali és minden jót addig is
pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Ismét itthon! Korfun kibírhatóbb volt a meleg, a szél és a tenger miatt. :lol:
Minden szép és jó volt, Pancsi élvezte a repcsiutat is.
Viszont visszafelé a transzferbuszon már éreztem, hogy lázas, és tegnap dokinál is voltunk, aki megerősítette, hogy garatbacija van.
:(
Nyuszika
Igy, mivel antibiotikumot kap és jövő héten látja csak orvos legközelebb, nem kockáztatom a többi bébi miatt a talit. Nagyon sajnálom. :(
Próbálok majd felzárkózni, remélem mindenki jól van!! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea

Welcome back!
Nagyon tuti ez a kep!!!:)

Szegeny Pancsi... gyors jobbulast neki. Szerintem vasarnapra mar nemigen fertoz amugy, csakhat ab szedes kozben inkabb nehogy o rafertozodjon.... mi ugy utaztunk ANgliaba a multkor Emivel, hogy ab-t szedett... dehat muszaj volt.

Zsuzsa

Azert Ti el tudtok jonni ha Beaek megsem?
Kepzeld talaltam meg 2 kicsi furdorucit is.... nem erdekel? Beszkennelem ha erdekel.:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Bea,
Jó rátok nézni... Meg a tengerre :) Pancsinak jobbulást!

Panda,
Kár, hogy nem jöttök :(

Magdi,
Írtam privit. Ha nem ismered a környékünket, írok még...:)

Zit
parazita

Nyuszika
Mennénk pedig nagyon, a múltkor is tök jó volt nálatok de ma pl. még a hasa is megy, bár sztem az antitól. Ha marad du-ra fel is hívom a dokit, hogy adjon mást.

Manó
Részvétem a nagyi miatt!

Ha nem bánjátok teszek fel mindig 1-1 képet a feeling kedvéért. :lol:

Ez most Sidari lesz, ahol pár éve meghalt a magyar srác miközben kimentett két másik embert :cry:
Kép
Kép
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea

A hasmenes a bacitol is lehet, Eminek pl majdnem mindig megy a hasa, ha kohog, vagy bacija van. Kicsit most is. De laza neki nincs.

Nagyon szupik a kepek.

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Zita! Mailt megkaptam :lol: Írok majd, de valószínúleg csak pénteken leszek gépközelben. Egy telcsiszámot létszí küldjél még, hogy el tudjalak érni, ha bármi van. :wink:

Halacska! Képek szuperek, jaj de nagyon irigykedek (hess), gyönyörű helyeken jártatok. Rakjál még képeket, én idén tuti nem jutok el tengerpartra, legalább képen lássak. Nagyon-nagyon csinos kismama vagy! Kicsi lánynak jobbulást, sajnálom, hogy nem jöttök vasárnap.

Judy! Ez a pöri-recept nagyon jól hangzik (és egyszerű :lol: :lol: ).

Na, megyek, holnap korán indulunk vagy Tatára, vagy a Balcsira. Lutri a dolog, és azt sem tudom, hogy este hazajövünk-e. Jól hangzik, ugye??? :lol: :lol:

Pusza:

Magdi
mléna

Sziasztok!

Na, látszik, hogy nem tudok rendszeresen jönni, és csak bele-belekapok a hírekbe :lol: , és még a szombatot is összekeverem a vasárnappal. De semmiképp nem mennénk, mert nagyon köhögök és folyik az orrom, nem akarok senkit megfertőzni. Már gondolkodom, hogy estleg dokihoz kellene menni, mert gyakorlatilag fuldoklom a köhögéstől, valamikor annyira rámjön, hogy öklendezem :cry: . Nem valami jó, szedek Fluimucilt, de attól csak mégjobban köhögök, bár legalább oljda a sok trutymót.

Halacska!
De jól néztek ki :D ! Tengerpart... ó, anyám...

Képzeljétek, anyukám eltörte a bordáját, pedig most ment volna Pécsre a tesómékhoz. Elcsúszott a fürdőkádban... Nagyon szenved, alig tud levegőt venni, mozogni, mert ugye semmivel nem lehet azt a nyavalyás bordát rögzíteni. Nincs valakinek valami ötlete??? Jevesolták, hogy lepedővel szorosan tekerje körbe, de akkor mégjobban fáj, úgyhogy ez kilőve. Ráadásul így is 35°C van a panelban a legfölső emeleten, ha még be lenne tekerve, meggyulladana.

Na, idő van, megyek dolgozni. de már csak pár nap és utána az egész nyarat otthon töltöm. Hurrá :P !

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszi, tegnap éjjel 39 fokos láza volt Bettinek, még hűtő zuhany is kellett szegénykémnek. Ráadásul megjelent rajta pár pötty. Este megyünk orvoshoz, de azt hiszem a talinak annyi. El sem tudom dönteni micsoda, a lábán vagy pár pötty meg a hátán. Még nem volt barihimlős, de most senkinél nem hallottam, a bölcsiben sincs. Fogalmam sincs honnan kapta el. Egyedül az ovis szülőin voltunk más közösségben, és ott használta a wc-t is. Hát nem tudom.

Bea, mesések a képek. Hogy bírtátok a cuccolást? Férjed vitt mindent? A repülőben ez a rossz.

Panda, nekem apósom esett tavaly, és kapott egy műanyag "páncélt" , amit az ő méretére öntöttek. Ebben volt merevítve, de nagyon nem bírta szegény, de muszáj volt. Vagy 6 hétig hordta keservesen.

conti

hali,
mi is vagyunk, csak ha haza megyünk már nem nagyon ülök gép elé. így is elég itt bent, most esténként inkább varrok, olvasok. még a tv-műsor sem tud lekötni... vajon miért? :lol:

nyuszi
sajna mi sem tudunk menni a talira, mert le kell mennünk anyuékhoz vidékre a tárolóajtónkért, és be is szereli apukám. mi egészségileg jól vagyunk. de amint látom a többieket elkapatta vmi nyavalya. ha nagyon elfogynánk, át lehetne tenni más időpontra?

panda
én hirtelen a fittnes övre gondoltam, az állítható szorosságú. de az valóban bazi meleg. én anno a szülés után hordtam, hát vizipólóztam rendesen.

pusza, mennem kell, rengeteg tejbeaprítanivaló van. DE! legalább kaptam fizuemelést, amit visszaemnőleg kapunk januártól , csak hogy dicsekedjek kicsit :) meg a tanfolyamos vizsgáért is jutalmat :) legalább ösztönöznek a sok idegbaj mellett, ami most itt van.

a ciklusom úgy néz ki kezd normalizálódni, az elmúlt hónap teljesen normális volt, hőgörbe alapján pé is volt, meg ebben a hónapban is. vérképet csináltak hétfőn a 21.napon, annak az eredményét hamarosan megtudom, de az első alapján minden hormonom a normáltartományon belül van, egyedül a pajzsmirigy érték kicsit magasabb. ezzel jövő héten megyek dokihoz, nézze meg. most itt tartunk.

pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

haliho

Sok tali lemondas...:(:(:(

Nekem mindegy ha eltoljuk, de azokat is szivesen latom, akik maradtak.... Kesobb talan nehezebb lesz megszerveznem a bolt miatt.

Beszti
Ilke
kataa
Parazita
Magdi
Csics?

Valaki meg?

Kepzeljetek megvan a mukodesi engedelyem es tegnap vettem penztargepet is.:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Csajok

Tegnap vett a parom egy Orion mobil legkondit az Auchanben, de sehogy sem birtuk beuzemelni. Illetve mikor bekapcsoljuk hatul nyomja ki a meleg levegot ezerrel. Nem kene hogy legyen hozza valami cso, amivel kivezetjuk a meleg levegot az ablakon? Vagy valami ilyesmi? Most eppen hogy fut, nem hut.:( Valami lapos lecszeru van hozza, de nem jottunk ra az mire valo. A parom meg elfelejtette leellenorizni, hogy adtak-e hasznalati utasitast...

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Gumicukor, Ilke!
Sajna, nem jött meg a tavaly aug. óta várt Oldtimeres keresztszemesem :x , és már nem is fog, mert kivonták a forgalomból :cry: . Nem tudtok véletlen olyan oldalt, ahonnan tölthetnék le? Az orosz oldalon nem találtam, sajnos. Vam valami kínai is állítólag, de én azt nem ismerem.

Köszi,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok,

Nyuszi
En is lemondani jottem :cry: Bocs,de vasarnapra kozbejott apu szulinapja,igy nem indulnk vissza csak keso delutan toul.Plusz meg Zalant is mi hozzuk haza,ok meg a varos masik vegen laknak.
En vevo lennek az eltolasra,mert szivesne mennenk maskor,bar a nyar mindig nehezkes osszehozni a nyaralasok miatt. :roll:
Gratula az intezkedeshez :D Klimahoz tuti kell egy csom amin kimegy a meleg,anyeuknak volt ilyen az irodaban es volt hozza egy vastak hajlithato cso amit az ablakba kellett tenni.Most hogy mar van rendes klima,odaadta volna,de nem ernenk vele semmit,mertnics kis ablakunk ha megkinyitom a nagyot....

Magdi
Nem semmi Nori hogy ennyit alszik.Este mikor fekszik?Alexom este 9 utan alszik el de igy is ebred legkesobb 7-kor :shock: .Az eletben nem alaudt 8-ig,meg picinek sem.Pedig amugy jo alvo,sot nyugodt gyerek,de valahogy igy allt be.Bar nekunk ez a munka miatt jobb is igy.Most meg mar az ovi miatt plane.

Panda
Spanyolhoz akkor megiscsak konyitasz mar valamit :wink: :D
Jo pihenest neked a nyarra.
Anyukadnak most jo otletet nem lehet adin.Nekem volt mar hasonlo (csigolyambol tort le darab ),tudom milyen fajdalom minden mozdulat.Csak a fekves jo ra mint ellenszer :cry:

Halacska
Szupik a kepek :!: Csinik vagytok,Te lanyos anyuka :lol: :lol:
Nosztalgiaztam egy kicsit a kepeken, tenyleg az a kek tenger :) Pancsinak jobbulast :) Most hogy van?

Conti
Bettinek jobbulast.Majd tudosits hogy mi ez.
En valahogy jobban turom a repulozest,mar a borondoknek is van kerek,akkora cuccolast mar nem kell csinalni mint anno.
Bar gyerekkel azert macerasabb,majd meg tudjuk mi is,augusztusban sogornomek a cel Torontoban meg akkor mar utba ejtjuk a noveremeket is ,ugyhogy majd utana beszamolok :lol:

Gumicukor
Este mar en sem ulok a gep ele,idom sem lenne.Ahogy hazaerunk 4 utan,megyunk az udvarra a pajtasokhoz ,meg bicajozni. :lol: En sem nezem a focit,szerencsere apa sem fun :lol:
Fizuemeleshez gratula,nekunk is visszamenoleg adtak,jol jott :wink:
Erdekes hogy mar egy eredmenybol kovetkeztet a dokid,mert nekem csak a 3 vervetel utan nezte oket ossze ,merthogy igy lathato vilagosan a valtozasok.Na voltak is,a progeszteronom alacsony volt, aztan a kovi honapban meg mar ott kuporgott a tesobaby,ugyhogy a hormoszinttol sem fugg semmi :lol: A pajzsmirigyet mindenkepp nezesd meg,az nagyon bekavarhat.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Solymi is belázasodott, neki is 39 körüli, de nem látom bárányhimlősnek... Úgyhogy nálunk is veszélyben a tali.

Zit
parazita

Sziasztok!

Bejelentkeztem a dokihoz erre közölték, hogy épp helyettesít valakit, úgyhogy azonnal mehetünk. Hál istennek nem himlő, hanem 4 napos láz vírus. Plusz megcsípte megint valami a hátát, ettől allergiás reakció alakul ki csalánkiütés formájában. Ettől van néhány pötty a lábán. Sajnos nem nagyon tudom 38 alá levinni a lázát, folyton belázasodik újra. Már ma is volt egy hűtő zuhany. Már nem is tiltakozott szegénykém.

conti

Panda
Melyik az az oldtimeres? van kép, csak tudjam, mit kell keresni. a kínain van loginom, majd előhalászom és be tudsz vele lépni majd. szívesen kölcsönadom.

Kataa
Azért a hormonok is számítanak, már csak a baba fejlődése miatt, érdemes rá odafigyelni. több vérképet csinálnak, de már az elsőnél látszik a pm, ami nem függ össze a nemi hormonokkal az eddigi tanulmányaim szerint. nem ciklusfüggő. ahol voltam elég profi orvosi gárda van, akik évek óta ezzel foglalkoznak, szóval csak tudják, mit mondanak. sok baba született már náluk, holott teljesen reménytelen volt rá az esély. bár én nem ebből az okból kifolyólag voltam itt, mert nálam egész más a helyzet.

KépKép
KépKép
gumicukor

Parazita
Solyminak jobbulast.Remelem ti nem kapjatok el.

Conti
Ez azert jo hir hogy nem baranyhimlo,legalabb a szobafogsagot megusztatok :wink:

Gumicukor
Persze,hogy oda kell a hormonokra figyelni,elovigyazatossagbol szedtem is Duphastont a 12.hetig.En azert kertem a vervizsgalatot,mert 3 ho probalkozas volt moggtunk es kivancsi voltam hogy mi van. Meg valahogy ereztem hogy ha megcsinaltatom panikbol akkor jon is majd a baba..De jo hogy megcsinaltattam mert akor nem tudtam volna hogy alacsonyabb ez a hormon,es ez tenyleg vetelest okozhat az elejen.

Mindenkinek szep estet,
Kata

Kép
Kép
kataa

mi november óta próbálkozunk, de azért nem vagyok kétségbeesve, mert nem jött még össze. én 3 hónap után még nem mentem volna dokihoz. meg nekem a ciklusaim nyúltak mindig egyre hosszabbra. így örülök, hogy magától helyrerázódott és nem kellett semmilyen bogyó. lehet aztán nekem is azért jött helyre, mert bepánikolt :) mindenesetre, ha lesz a küzeljövőben, akkor már tavaszi vagy nyári lesz, azt meg nagyon szerettem Danival.

a párommal vettünk egy robogót. most ő lesz az új szerzemény. 2 kocsira nem futja, sokszor kell különutakon járni, és ez gyorsabb, olcsóbb, mint a bkv, bár veszélyesebb, de innen a 16 kerből kertek alatt be lehet vele jutni a melóhelyre,ahol őrzött parkoló van. holnap, vagy hétfőn hozzuk el. Dani teljesen be van sózva. az összes mocira felült, találtam neki bukósisakot (mint egy német harci rohamsisak, csak fekete és lángnyelvekkel, Daniról már csak a copf, és a tetkó, bőrszerkó hiányzott :)), abban feszített egy icike pici motoron. persze ő azért nem kap ilyet :)

cupp
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hazajöttünk tegnap este :lol: Tatára mentünk, nagyon sokat sétáltunk, jó volt nagyon.

Hű! Tényleg mennyien lemondtátok a talit :cry: Sajnálom. a betegeket főleg, ebben a gyönyörű időben nagyon rossz dolog a szobafogság.

Nyuszika! Mi nem vagyunk betegek és más programunk sincsen :lol: Mehetünk? Annyit változtatnék, hogy kora délutánra érkeznénk, így Márk alvását letudnám az odaúton. :wink:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Gumicukor!
A Heritage cég gyártja, CJG117 számú, a neve: 1937 Jaguar,55100. Ez egy piros oldtimer, de nekem bármilyen jó lenne. Tulajdonképpen az egész sorozatot meg akartam rendelni lassacskán, de nem jött össze :cry: . Ha meg tudnád nézni, azt nagyon megkoszönném.
Robogó :P .

Conti!
De jó, hogy nem valami komolyabb. De azért ez a láz dolog így is elég durvának hangzik. Szegény Betti, 100°C van, és még lázas is.

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Gumicukor!
Bocs, nem 55100, hanem SS100 a kép. Itt megtalálod: www.crossstihsuk.com A Heritage-nál, Dave Shaw munkáinál.

Köszi,

Panda
panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?