Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerencsére Fanni már egész jól van,kapott antibiotikumot,ezt kell 7 napig szedni és rendbe jön a füle.Annyira jól volt ma,hogy könyörgött,hogy engedjem el strandra :D ,de én a szivtelen anya,ezt megtadadtam :D

A tali szerintem is jobb lesz jövő héten!

Dia:

Nagyon aranyos Domi!Ti is az erkélyen lubickoltatok?

Mancs:
A főzést én se viszem túlzásba,salátát csináltam tegnap,ma virslit főztem,

Ma elmentünk a tescóba,mert Tibi is itthon volt,hogy a nyaralásra vásároljunk,de végül alig vettünk valamit.Édesség azonban került a kosarunkba :D

Felteszek egy pár képet az erkékyen történő fürdőzésről: Kép Kép Kép

Liviapu,Gabi:

Livi nagyon tündéri,azokkal a csatokkal nagyon édes!!
Ebben a nagy melegben a kertes ház tényleg sokkal jobb!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Csak 1 percem van, de már nagyon hiányoztatok, úgyhogy muszáj volt benéznem hozzátok! A két utolsó napot néztem vissza, de csak a képeket, vagyis azokat sem, mert nem tettetek fel. :cry:

Naon cép lett a fürdő meg a véééééééécéééééééééé, majd teszek fel képeket, most csak a kedvencemet, ami a legjobban jellemzi, milyen jó dolgunk volt a múlt héten, amíg Zoli itthon húzta az igát:
Kép

A fagyiból persze csak egy nyalást kapott, amiért jól meg is haragudott rám. :lol:

Felért egy nyaralással, mert teljes kiszolgálásban részesültünk, napoztunk, pancsoltunk, megtanultunk lépcsőt mászni, kapaszkodás nélkül felállni és állva maradni és tapsolni. Szóval felőlünk az összes luxus nyaraló bezárhatna. :lol:

Most megyek, remélem mindenki jól van, amint tudok visszaolvasok.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mi is kipróbáljuk az erkélyen pancsolást!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Már jutott is időm, hoigy leüljek és olvassalak bennetveket. Igaz már tegnap kezdtem.
Nekem természetes, hogy bevállalom az utakat amit Marci bír. De kendő nélkül nem merném. A kocsit ő se bírja annyira és én sem a szállítást. A kendőbe viszont három órát is jól el van. Illetve most a melegben nem mert nagyon melegítjük egymást. Ilyen melegben ki se mozdulunk az utcára.
A múlt héten volt apa szülinapja. Békáson lakunk innen lehajoztunk a margitszigetre és ott töltöttük a napot. Marci nagyon élvezte a friss levegőt és majdnem egész nap békésen aludt. Vasárnap meg strandolni voltunk, akkor meg a levelek mozgásától volt oda és beszélgetett velük.
Viszont az itthoni melkeget nem nagyon bírja. Délután akkor süt ide a nap eléggé ki van. Éjszaka meg nyugtalanul alszik olyan melege van. De alszik. Tegnap este kilentől ma reggel nyxolcig cak egyszer ettünk. De én még sem tudtam aludni, egyrészt a melegtől, másrészt az ő mocorgásától. Estére már teljesen ki vagyok.
Ezt elküldöm és majd folytatom, nehogy elszálljon.
omo

Sziasztok!
No.látom akkor a tali a héten ugrott.Akkor átszeljük a kölökkel a várost a gázsiért. :lol: :lol:

Mancsbá!
Nagyon finnyás tetszik lenni! :lol: :lol: Pedig nagyon fincsi a joghurt,túró sajtok nyamnyam. :wink:

Gabi!
Üdv újra itt! :D

Liviapu!
Szupik a képek! :wink: Nem vágyódsz vissza a kertes házba?Én is onnan jöttem ide a betonrengetegbe de nagyon honvágyam van. :roll:

Timi!
Igen,mi is erkélyen pancsolók vagyunk. :wink: Ma sikerült is az alattunk lévő szomszéd erkélyét eláztatni. :lol: :oops:

Ilba!
Papucs: Made In Italy :wink: De szegénykémnek olyan nagy a rüsztje(boltos a lába),hogy nem megy teljesen bele a lába.Amitől tökre ki tud akadni. :lol:
A kégli Siófok-Töreki(n) van.Ez Siófok kertváros része,pedig Balatonszéplak-felső és alső között van. :roll: :shock:

Mindenkinek további jó izzadást! 8) Cupppp.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!

Jó hogy a férfiak is bekapcsolodtak.
Képzeljétek itt van anyós és ketten a férjemmel rendbe vágták a lakást, amivel már egy hete bajlódók így most van időm leülni.
Örülök, hogy elhalasztódik a találkozó, mert én se vállalkoztam volna ekkora melegben.
Natasa! Te dúlával szültél, vagy hol találkoztál velük?
Tücsökmami! Jó volt végre élőben beszélgetni valakivel aki a B.Juditnál szült! Kíváncsi vagyok a lakásra. Kívánom nektek, hogy találjatok otthonra benne!!!
Mi is egy éve vettük meg első közös lakásunkat és kb. most fejezzük be a felújítását. Jó lakás volt, de mi szerettük volna a saját izlésünkre formálni. Mindent a két kezünkkel csináltunk. A férjem nagyon ügyes. A burkolástól, tapétázáson át a szekrény tervezésig mindent meg tud csinálni. Én meg varrtam, festettem a kiegészítőket. Főleg a gyerekszoba az én művem. Most pedig élvezem a művet. Persze semmi sem tökéletes, "de a miénk."
Erről jut eszembe, voltam hat hetes kontrollon. Valami darabaot, le kellett égetni, mert nem sikerült visszaforrnia. Nem fájt, de kellemetlen, volt. Az nap volt a kedves szülinapja, mindenképpen készültem együttleéttel (szerintem ő is), így elmaradt. A fogamzásgátlásban is elkeseredtem, mert nem szedhetek tablettát, mert adok le tejet. Nekem az volt a legkényeélmesebb és már vártam, hogy visszajöjjön és nem kell egyebekkel szerencsétlenkedni. Amúgy minden rendbe volt velem.
Na jó éjszakát: O.
omo

Ja elfelejtettem.
Bubek! Én nem találom azt a Picture managert. Valószínű nincs nekünk. Valaki tud képkicsinyítő programot, mert szívesen mutogatnák képeket pl. Marci nagy vigyorairól.
Tényleg jÓ éjt! :lol:
omo

Omo, nekünk olyanunk van (képkicsinyítő), hogy "iview", de nem tudom, le lehet-e tölteni a netről.

Én, mint Natasa jogi képviselője annyit elárulok, hogy szerintem ő nem dulával produkálta Szonját...de a részletek részletességének mértékét inkább az ő megítélésére bízom, majd mesél, ha úgy gondolja (perpill nyaral)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

Gabuska, Liviapu
de jó, hogy jöttetek :!: :lol:
Milyen nagy már a pici lány és nagyon cukika :D
A változatosság kedvéért nekem is nagyon tetszik a csattos kép :lol:

Ilba,
holnap nagy nap lesz Június 21!!!!!!!
Boldog szülinapot a férjednek
:D
A tali szerintem is jobb ha jövő hétre tolódik.
Bush fatert el is felejtettem csak ma reggel jutott eszembe.
Azt hittem ha meleg lesz tök jó lesz, de már a hátam közepébe se kívánom.
Elég lenne 20 fok.

Mancs,
Te is HEM-et tanulsz?
A férjem idén végzett.
Mancsbának nagyon szorítunk.

Tücsimami
jujj de izgi nektek, új lakás meg minden :lol:
Mi a konyhát újítjuk fel, július 8-án kezdjük.
Majd a wc-t, fürdőszobát kell.

Novum,
nagyon tündériek a lányok :lol:

Jucus,
mi újság?
Hogy vagytok?
Nő már a pocid?

A fényképezőnket most kaptuk vissza.
Szerelőnél volt.
Állítólag tipus hiba, hogy néha csíkozott.

jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Na cjjjjjjjasztok!
Megint itt vagyok. Hát, a visszaolvasás esélytelen, előbb-utóbb csak sikerül menet közben képbe kerülnöm. :oops:

Szal az úgy vóóóót, hogy múlt vasárnap átcuccoltunk Zoli szüleihez Livicsekkel. Én laktam ott 1,5 évig, nem volt újdonság, arra viszont kíváncsi voltam, Livi mit szól majd, hogy most nem csak pár órára jöttünk, hanem 1 hétre. Fel sem tűnt neki, hogy máshol van az esti fürdés, a vacsi, az alvás és az ébredés. Minden écccakát végigaludt, az utolsó kivételével, amikor nem kilenckor, hanem 11-kor aludt el. Nappal vót kert, hinta, medence, séta, nagyszülők általi ajnározás, ismerkedés a kertváros macskáival, kutyáival. Nagymama megtanította fél nap alatt tapsikolni, a kertből ecccer csak fogta magát és bement a konyhába a 7 lépcsőfokon felmászva, megkóstolta a fagyit, a szilvát, a gesztenyés bébikaját és egy icipici csirkepörit, amit pár perc múlva sajna vissza is adott. :oops: Szóval a fűszeres, olajos kajákkal még nyugodtan várhatunk.
Vettünk neki egy állványos hintát itthonra (áááááááááááááááááá, dehogy van elkényeztetve!!!! :lol: ), én pedig gazdagabb lettem egy méhcsípéssel.
Itthon meg szegény Zoli őrizte a munkálatokat, volt, hogy este kilenckor mentek el a melósok, akik közül az egyik átvágott egy eret a lábán a csempével, a másiknak gyereke született, a harmadik meg javítgatta a másik kettő elrontott munkáit...
De azért csak elkészültek, vasárnap és hétfőn meg takarítottunk. Ma délután jöttünk haza, Livi másfél órán keresztül kergette a macsekot, addig szépen kipakoltam a holminkat meg betettem két pizzát a sütőbe.

Láttam, hogy Zoli írta, hogy jól viselem a szülei furcsa dolgait. Hát, ahoz képest, hogy a fenekünk is ki volt nyalva, azok a "furcsaságok" eltörpülnek. 1-2 kis békát lenyeltem, de összességében egy szavam sem lehet. És miután Livi baromi jól érezte magát, magasról tojtam minden másra.

Megyek csicsikálni, de holnaptól már teljes gőzzel gyártom a hsz-eket!

Pusssssssssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsimami

Boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
sajtine

Gabus, éljen! Úgy egyáltalán minden... a melósbácsikkal törént kalandok némileg tipikusnak mondhatók.... Livi tényleg sokat változott, nem hátrányára. Érdekes, hogy "idegen" környezetben milyen hihetetlenül sok élményt tudott magába szippantani ilyen rövid idő alatt...

Mancs, mi lett végül a vacsi? Ja, képzeld, betévedtem a kamránkba, és találtam egy tábla csokit! Lehet, hogy gyakrabban kéne arra járnom..

Eszti? Hogy vizsgázott közös férjünk a 3 tárgyból? A 4.ből, jelentem, úgy tűnik jól.

Tücsi, ma van szülinapod? Hát akkor hajrá!

Kép Kép
coolasa

Tücsimami!
Hepppppi börszdéj!!!!!!!!

Téllllleg, volt múlt hétfőn tali?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia csajok,

Gabi, igen, Livike nagyon ügyes lett, és tényleg biztos számított az új környezet, és nem különben a sok kintlét. :) Még képeket!!!!!!!
Volt tali múlt héten, kicsit lapozz hátrébb, vannak képek! :)

Coolasa, jelentem, hogy a másik 3 tárgyból is remek lett az eredmény, vagy legalábbis valószínűsíthető, mert még semmi nem biztos, de úgy tűnik.

Tücsimami, hát akkor nagyon boldog szülcsinapcsit! :) (hanyadik is????....) :lol:

Sajtiné, és milyen tanulás nélkül??

Jelentem azt is, hogy a Lehel piacon találtam ma olyan cserkót, amilyenre vágytam........vagy legalábbis nagyon hasonlót. :)
Vendég

Gabus, volt, Orczy kertben, és 46277743727 babanetes oldallal ezelőtt fotókkal is dokumentáltuk az esetet.

Kép Kép
coolasa

Hahó!

Csak gyorsan mert rohanok ....

Gabi,
jó, hogy újra itt!!! :P
Én tettem fel képeket! :twisted:

Sajtine, Tücsökmami,
boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Tücsimami,
Heppi Börszdéj

Liviapu,
végre nem egyedül kell tartanom a férfifrontot :)

Gabuska, Livike,
szijjasztok újra :lol: :mrgreen:

a tavaly október (de lehet, hogy november) nekünk is elég kupis volt, de ugye Petike akkor még pocakban volt, és Mancs hazament a szüleihez, amig a fürdőszoba és a WC szét volt verve. Na az is elég durva volt, főleg, hogy a burkolást megelőző munkálatokat faterral oldottuk meg (pl bojler átszerelés padlástérbe, vízvezetékek átszerelése, csatorna, stb...). Szerencsére egy haver csinálta a burkolást, így nem vett le nagyon, de a 3 naposra ígért melóbol 1 hét lett :twisted:
2 éve meg a 2 szoba volt szétverve, úgyhogy minden évre jut valami :evil:

lldicsi,
nem is vagyok finnyás :oops: csak egy kicsit... ez valami genetikai dolog lehet nálam, nagyfater még a torta tetején lévő fehér krémet is leszedi, már a színe miatt is, életébe nem evett semmi tejterméket (ennek ellenére most 96 éves :))
de nem minden tejterméket utálok, csak egyszerűen nem bírok ízeket (pl semmi ami tejföllel kapcsolatos), nem szeretem a sima nyers sajtot, de a rántottat imádom....na jó bevallom azért nem vagyok 1szerű :)

tegnap este nem tom mi volt, Petike szegény annnnnnyira nyűgös volt, hogy a szalonnasütésből nem lett semmi. volt vagy 10, mire elaludt. Szerintem már nagyon álmos volt, de a melegtől nem bírt elaludni, és nyűglődött. Szegény Mancs is kiborult, hogy mi baja lehet szegénykének :(

sajtiné
köszi a drukkot, még vasárnap vizsgázom, aztán majd szeptemberben lesz egy pótvizsgám :oops: , novemberben meg diploma, úgyhogy végre végzek ebben a senkineknemajánlomszívesen iskolában :roll: (pl. mint ma hallom, be kell adni vasárnapra egy 5-8 oldalas esszét egy szálloda animációjának elemzéséről, persze a tantárgyról még nem nagyon hallottam , úgyhogy hívom a Neckermanos spanokat, hátha van valami kész anyaguk :twisted: )

na ennyit talán még soha nem írtam, nyomtam is egy Ctrl+a Ctrl+c-t
nehogy odalegyen a melóm :)

Kép
Kép
mancsbá

köszi a köszöntést! :D :D

hogy ti milyen aranyosak vagytok :) igaz én már 25 óta csak gyásznapként tartom nyilván :roll: és bizony a 34. jesszus, leírva is ugyanolyan szörnyű, öreg tyúk vagyok

Gergő most hogy 6 hónapos lett, megtanult hasról hátra forogni, mert az nem csinálta eddig, utálta. most viszont a fekvőtámaszon kívül állandóan ezt gyakorolja, így már tényleg nem tudom otthagyni a nagyágyon. eddig mindig ott szundított napközben.

Sajtine:
én meg grat az államvizsgához, ügyi vagy.
Vendég

nézzétek hogy örült tegnap a barátnőm kutyijának :D

http://s72.photobucket.com/albums/i162/ ... 674AVI.flv
Vendég

Sziasztok!

Tücsimami,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Nem sok az a 34., az a lényeg, hogy Te mennyinek érzed magad :lol:

Gabi,
végre megjöttetek! :lol: :lol: :lol: Hiányoztatok ám! Várjuk a sok fotót Livicsek csínytevéseiről! Az a felcsatolt hajú kép... Olyan kiscsajos! :lol:

Sajtiné,
aha, HEM-es vagyok Gödöllőn. De halaszottam :oops: Eléggé megbántam ezt a sulit, mert nem gondoltam volna, hogy a "humán" szó ellenére tele van reál tárgyakkal. Ezek meg nekem nem mennek, sőt, utálom őket. Pl. mikroökonómia, makroökonómia, vállalati gazdaságtan, számvitel és még sorolhatnám ezeket a borzadályokat. :evil:

Omo,
de jó, hogy tudtál írni! Már azt hittem, leléptél :lol: Te jó ég, Békásról jöttél a múltkor is a talira? Nem semmi vagy! :lol: Elhiszem, hogy most nem szívesen mozogsz ebben a nagy melegben, főleg kendővel nem... Összeolvadnátok :lol:

Jelentem, tegnap szalonnasütés volt este, tehát a vacsi ez volt. Vagyis lett volna, mert -ahogy Mancsbá is írta- olyan cirkuszt levágott Petike este, hogy nem lett belőle semmi. Vagyis ettünk, de sütésre nem igazán volt időnk. Szegény gyerek nem akart elaludni, gondolom a meleg miatt. Ment az ordítás ezerrel, énmeg vele együtt bőgtem az elkeseredettségtől, a tehetetlenségtől meg a nemtommitől :cry: :evil: Olyan szar, néha úgy kiborulok, hogy csak ennyit szeretnék visszakapni a "régi" életemből, hogy este le tudjak ülni 20 percre kajálni, és mindig ilyenkor csinálja szegénykém a feszkót. Persze nem rá haragszom, nem is tudom, mit érzek ilyenkor. Illetve átesek a ló másik oldalára, és önző dögnek érzem magam, hogy szeretnék 20 percet magamra ill. az étkezésemre fordítani. Komolyan!

Kép
mancs

Mancs, én megértem ám, hogy ilyenkor kiborulsz, régebben is ezt tettem, ha már 20 percet sem tudtam nyugodtan eltölteni. Azért ne érezd magad rosszul, ha vágysz erre, mégiscsak emberek vagyunk. :)
Egyébként, hidd el, hogy ahogy egyre nő Petike, úgy fog ez is javulni. Pl. én régebben el nem tudtam volna képzelni, ha Bence éhes lesz, akkor pl. valami játékkal még ki lehet húzni egy picit a kaját, ha éppen úgy hozza a sors. (pl. anyukámékkal van, és mi még nem értünk haza, és az ifiúr nagyon éhes lenne). Aztán most már ezt is simán meg lehet csinálni, mert annyira érdeklődik a külvilág iránt.

És ma már tudunk vacsizni is, sőt minden étkezést meg tudunk együtt valósítani, ha Bence kicsit nyűgibb, akkor autósülésben odatesszük magunkhoz, és az is beválik. :)

Szóval kitartás a melegben (biztos ettől is nyűgibbek)!

A fiam is odavan a meccsért.....

Kép
Vendég

Sziasztok!

Olyan jó hogy rendbe van a lakás, bár mindig találok valamit amit meg kellenne csinálni.

Mancs! Értem miről beszélsz. Én is így vagyok ezzel. Marci mindig akkor lesz nyügi, ha kaját csinálok, de legkésöbb ha eszek. Nagyon hiányzik az intim idő, amikor csak magammal lehetek. Na meg az is hogy csak a férjemmel legyünk együtt. Csak egy pár percet tudok"csalni", pl. most amikor Marci a falra festett micimackót bámulja. (azt nagyon szereti, beszélget vele sokat, meg a lámpával)
De én fel szoktam menteni magam, hiszen teljesen alap szükséglet az hogy az én ígényeim legalább alap szinten ki legyenek elégítve, hiszen ha én nem vagyok jól akkor ezt adom Marcinak is.
Egyébként ahogy számolom, csak 3 héttel fiatalabb Petikénél.

Tücsökmami!
Isten éltessen boldogságban a családod körében!!!!!!!!!

A hétvégén leutazunk a nagyszüleimhez Balatonalmádiba. Már nagyon várják Marcit és remélem megtudja gyógyítani a nagypapámat, mert nagyon elhagyta magát és ő az utolsó reménye a családnak.

Hát újra eljött Marci ideje, sziasztok!
O.
omo

Most csak gyors bekukk, mert, hát hisz tudjátok...az anyai sors... :wink:

Akkor most jövő héten talizunk?

Tücsökmami, Sajtine! Nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/bro ... _18968.php

Omo,
Az Office Tools - ban van elvileg. Legalábbis az Office XP-ben. Az a magyar szoftverben asszem Office Eszközök??? talán....
Ha ott nincs, akkor tényleg nincs. De ha a futtat (RUN) -ba beírod ezt, hogy Office Picture Manager, akkor lehet meg is találja egyből, ha van. Ha meg nincs akkor az is kiderül!
BÉKÁSRÓL??????!!! Atyaég!!!!Méginkább emelem a kalapom....

Mancsék!
Marci is tök nyíügi volt tegnap este a melegtől....De mi nem sütöttünk szalonnát. Pedig jó lett volna...

Mancsbá, akkor csak ügyesen-ügyesen!

GABÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
ZOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
LIVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Hát sziasztok! Már hiányoztatok!!!! Édibébi Livicsek nagyon kis ügyes ezekkel az új mindenféle dolgokkal. Miket nem produkál az ember gyereke egy röpke hét leforgása alatt....???

Tücsökmami!
Gartula a döntéshez!
Hát, ha Megyeri út, akkor Megyeri út! De csak akkor foglalózzatok, ha tényleg úgy érzitek mindaketten hogy ez az igazi!!! Komolyan! Biztos nem lenne jó érzés, ha egy év múlva már úgy gondolná valamelyikőtök, hogy ez mégsem az ami kell.
De azért szorítok nagyon, hogy a hitel is meglegyen, meg ti is boldogok legyetek ott!!!! :D :D

Sajtine, képzeld a Szerencs u-nál van egy közösségi ház, ahová szeptembertől lehet majd vinni a babákat 150 huf/óra áron - olyan mint GAbiéknak Kispesten. (a szomszéd csajszinak másfél éves a kislánya, ők is járnak)

Ja és Nagyon ügyi vagy, hogy 5-ös lett!!!!! Garula!
http://www.icq.com/friendship/pages/bro ... _18967.php

Megmondtam Apának, hogyí a hétvégén mindenképp vegyen egy kis pancsolót a kertbe. Olyat, amibe én is beleférek, nem csak Marci! :lol: :lol:

De azért még bírjuk egy kicsit a meleget. Én legalábbis bírom, nyári kölök vagyok én is.... :P (...mosom a hajam minden nap, hogy az is hűcccsön! :lol: )

Wolga,
Jobbulásokat nektek!
Marci max 10 cm-t eshet le, mert ilyen magas az ágyunk. És már esett is le, de egy picurka sírásnál több nincs ilyenkor. De azért a bástya az kell....! :D

Timi, a képek annyira jók!!! Annyira cuki ez a két lány!!! Külön -külön is, de így együtt...!!!!!!

Na mentem mára pusszancs, legyetek jók!

Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sajtine,
a garula = gratulával. de így se rossz!!! :lol: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, de szép a fiad, bárcsak x évvel fiatalabb volnék! (x= ismeretlen, jó?)

és mi ez a közösségi házas dolog? Valami olyan titok, mint a tudodmi ital?

Kép Kép
coolasa

Bubek köszi a gyönyörű lapokat :D
ez a kép is milyen jó Marciról :)

Ilba neked is köszönöm :D

nekem is ez volt az utolsó, hogy megünnepeltem :lol: :shock:
nagyon öreg vagyok már :lol:

Mancsbá,
a férjemnek is meg nekem is volt UV-nk.
Egyébként a férjem is a szálloda iparban nyomult.
A mi főisk. sem volt valami jól megszervezve. A férjemé ahova Mancs is jár sokkal jobb volt ilyen szempontból.

Mancs,
én is valami ilyesmit éreztem tegnap este amit leírtál. Csak még magamnak se mertem bevallani :lol:
Egy szabad percem sincs.
Gondoltam én majd este legalább megnézem a bnetet meg ilyesmi.
De persze Zsófi is nagyon nyügi volt este. Majd le ragadt a szeme, de aludni azt nem.
A vizsgákon meg túl kell majd lenni, nehogy fel add!!!

Kép

Kép
sajtine

Omo,
amit írtál a fogmazásgátlásról... Én gyógyszert szedek. A 6 hetes kontrollon írta fel a doki. Elmondta a védekezési lehetőségeket, de én mondtam neki, hogy gyógyszert szeretnék, mert eddig is az volt, a spirálnak meg még a gondolatától is rosszul vagyok. Egy fajta gyogyi van, amit szoptatás alatt lehet szedni, a neve Cerazette. Az ára elég borsos, 3 havi adag 5000 valamennyi volt. Bár amit azelőtt szedtem (Yadine) az se volt olcsóbb. Ezt a mostanit folyamatosan kell szedni, szünet nélkül, és addig nem is fog megjönni.
Azért nem szedhetsz tabit, mert leadod a tejet? Nem értem... Akkor ezt úgy gondolják, hogy a saját gyerekednek adhatsz esélyt, hogy némi veszélytelen sárgatesthormon a szervezetébe jusson a tejeddel, de más gyerekét már ne szívasd vele? Hm.

Eszti,
jó a játszószőnyegetek! Hol vettétek?

Gyerkőc végre elaludt, ma eddig alig fél órát pihent. Játszadozott, ordított, evett. K-ra elegem van ebből a melegből, én azt a 25 fokot szeretem, amikor farmerban, papucsban meg trikóban lehet szaladgálni, és nem vizipólóznának a bolhák a nem létező zacsimon.

Köszi a biztatást mindenkitől, ez nagy segítség, hogy tudom, nem vagyok rosszul kódolva.

Jaj, nem is meséltem: tegnap délután már közeledett Petike kajaideje, de tök csöndben aludt az ágyában, énmeg asszem veletek leveleztem. Jött Mancsbá, mondom neki, hogy halkan, mert a gyerek még alszik. Benéz a szobába, erre mit lát? Petike keresztbefordult az ágyában úgy, hogy ott volt a búrája, ahol már nem volt fejvédő, és totál tágra nyílt szemekkel bámulja a meccset a tv-ben, amit előzőleg lenémítottam, megelőzendő az idő előtti ébredést. Annyira röhögtünk rajta, ki tudja, mióta kuksizta a zöld gyepen rohangászó színesruhás bácsikat. Ha lesz időm, fel is rakok róla képet.

Kép
mancs

Mancs :) :), ez jó sztori, és annyira ismerős, hogy csak na. Ha hirtelen nagy csönd lesz, akkor Benyó tuti addig fordult, amíg végre a tévét nézheti....
A szőnyeget én csináltam........ :oops: Na jó, segítséggel, de tulajdonképpen mégiscsak kézi készítésű. Asszem ez volt az első és utolsó dolog, amit varrtam :shock:
De pocakosként annyira be voltam zsongva, hogy én akkor is de akkor is csinálok ilyen cuccokat. Azóta alább hagyott eme kedvem.

De ilyenben kérdezd Mamackát, mert ő igazi csodákat készít Áronnak.

Nekem bevált a Cerazette, még nem jött meg, és semmi mellékhatása sincs egyelőre. De többektől hallottam, hogy mások meg pecsételnek tőle sokat. :roll:
Biztos ez is alkat függő.
Vendég

Eszti,
ügyi vagy, hogy Te varrtad. Én nem tudok varrni, verem is a fejem a falba, hogy nem tanultam meg a nagymamámtól.

Fel akarom rakni a képeket, és nem jön be a kis ablak, ahonnan csatolni lehet a fájlokat. Ráadásul most sem tudok fejecskéket beszúrni. Mi a nyavalya van?!?!?!

Kép
mancs

Sziasztok csajok!

Először is Sajtine,Tücsimami, vagyis öreglányok! :D

Boldog szülinapot Nektek!

Bubek:
Annyira aranyos ez a fogatlan mosolyú kép Marciról!És Te is elmondhatod,hogy rettentően hasonlit rád a kicsi fiad! :lol:

Ma is rettentő meleg volt,úgyhogy nem volt kedvem csinálni semmit,a lakás romokban.Vettem a tescóban egy könyvet, sok muffin recept van benne,mert meghoztátok a kedvem a sütögetéshez,de még ezt se csináltam.

Ja Tücsimami:
Nagyon klassz a videó,ahogy örül Gergő a kutyusnak.tényleg olyan göcögősen nevet :D

Gabus:
Várjuk a képeket a fürdőről!Valami ilyet kéne,hogy ilyen volt és ilyen lett :D
Kipróbáltátok a fürdőzést az erkélyen?

Kép

Kép
novum

Itt vannak a tegnapi sutyiban tvnézős képek :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Jó éjt!

Kép
mancs

Sziasztok... nagyjából beleolvastam majd még folytatom, csak ha most nem pötyögök elfelejtem mit akartam...

HŰŰŰŰ micsoda fejlődések mióta nem voltam... kúszunk-mászunk fejet tartunk!
Gratula...:)

Eszti
Nagyon jók a képek... a szélfútta felhős különösen tetszik! :)

Ilba
Isten hozott!
Nagyon jóka képek!

Mi is a Balatonon voltunk Alsóörsön a hétvégén... szombaton elmentünk Füreden az Akvaparkba... apósom mint dolgozó bevihette a családját. A napijegy 4000 Ft lesz ezt biztos nem tudnánk kifizetni. Amúgy az átadás után eltörött valami vízcső így az egyik csúzda le van zárva, méteres bemosódás, beszakadt talaj... egy másik csúzda sem üzemel a tervezője csúszkált rajta próbaként, de össze-vissza verte magát... jól megkostruált szerkezet... :(
Egy harmadik csúszdán mi is lecsúsztunk de alig vártam, hogy kiérjek a fényre... :) halálfélelmem volt... úgy néz ki hogy ebből kiöregedtem... :)
Észre sem vettük de iszonyatosan megégtünk, főleg Ádám, úgy látszik későn kentük be magunkat, Babszem is fürdött egy kicsit, szerintem élvezte.
Ja és Eszti képzeld megismerkedtem egy másik mamival is az Ujvári fun klubból! Ő már eddig két istvános dokit is kipróbált (Siklós és Petik) de eddig nem volt megelégedve, most a harmadik babára készülve váltottak, mondtam, hogy nem hiszem, hogy csalódni fog! :)

...sajna, ilyen hőségben nem igazán fogok tudni nektek írni... egy szinttel lejjebb is 32 fok volt... itt a tetőtérben ahol a gép van, van vagy 35-36...
Tegnap már rosszul voltam... ilyenkor még elviselhető de Áron hallom már nyüglődik. Szegény tegnap teljesen kiakadt...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...bíííícs...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Döbrögi
Kép

Kép

Kép

leégve...
Kép

manófi
Kép Kép Kép
nagyapával
Kép

mi ketten-hárman...
Kép Kép

puszik...
Kép Kép

szopi
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Tücsökmami,Sajtine!
Boldog Szülinapot! :wink:
Kép

Gergő!
Gratula a forgáshoz,fekvőtámaszhoz! :lol:

Gabi!
Sssssssszia! :wink:

Mancsbá!
Lehet,hogy a hosszú élet titka a tejföl,sajt nem evés??? :roll: :shock:
Petike tuti azért balhézott mert vigyázz az alakotokra. :lol: Ilyen melegben minek is ennétek zsírtól csöpögő szalonnát. :lol: :wink:

Mancs!
Megértelek,hogy ki voltál!De megvigasztallak :twisted: később se lesz jobb.Most csak az könnyebb,hogy tudod mi a baja de annál nagyobb a hiszti ha nem úgy van ahogy urasága kívánja.Már korán reggel kikapot az apjától mert hisztijében virslivel dobálódzott. :lol: :roll: Tv néző Petike. :lol:

Bubek!
Tök jó,hogy Ti is tudtok majd menni játszóba! :wink:

Eszti!
Nekem is bejött anno a Cerazette.Igaz januárban abbahagytam béby projeckt miatt. :roll:

Mindenkinek szép álmokat!Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hello!

Igen így utolag könnebb okosnak lenni. Menteni, menteni, menteni... csakhát az én baromságom is volt. A régi babanetnél nem kellett előre belépni jelszóval, hanem elég volt az üzenet megírása után. Na én tegnap megírtam az üzimet, és ráklikkeltem az előnézetre, mire a bnet kérte a jelszót és már nem adta vissza a megírt üzimet, mint a régi... ennyi a stori. Azóta nem igazán olvastam vissza, csak ahogy napközben időm engedte.

Ezért mindenki ismét gondoljon magának tőlem minden szépet és jót, mert mind szépek vagytok (képek)

sasha

Kép
sasha

Ja meg valakinek ezt szerettem volna küldeni, annak aki várja már, hogy a gyerkőc elkezdjen mászni. Tessék felkészülni ilyenekre is:

Ezeken a képeken a Gábor látható 9 hónaposan :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Kép

Kép
sasha

Gabuska
Isten hozott titeket is... ...már hiányoztál ám...
...már mi is alig várjuk, hogy felújítsunk csak attól tartok, hogy egyre tolódik a dolog és a végén nem lesz belőle semmi. :(
...no meg pénzünk se sok...

Mancs
Nagyon aranyos a kuksizós Petike!
...szerintem próbáld ki, hogy árt-e neki a cseresznye meg az eper... nem minden gyerkő ugyanúgy reagál.
Én eddig önmegtartóztattam de ma este ettem egy tál epret! :)
A kiborulás nálam dettó! :) :( ...lelkifurival mindennel fűszerezve... de tudd, hogy ez normális.
Én is teljesen kiakadok van amikor már wc-re sem tudok elmenni... az ember tudja, hogy mit vállal amikor belevág, de a valóság mégis sokkal keményebb... viszont egy mosoly sokmindenért kárpótol.... én csak azt szoktam mondani, hogy a szülés sokkal könnyebb volt mint ami utánna jön... :) :) :)

Eszti
:)
A cserkóért én is élek halok... de azért az az igazi amikor fára mászik érte az ember... :)

Omo
Pont arra gondoltam, hogy a kendővel elég vacak lehet nyáron! :(
A kenguru egy kicsit szellősebb...
Nálunk apum nagyon beteg... olyan jó látni, hogy mennyire örül Áronnak... éveket fiatalodik amikor vele van... :)

Bubek
Ezen a képen nagyon hasonlít ráda kölök! :)

Tücsökmami
Boldog gyásznapot! :)

Én ezt az iszonyat meleget nagyon nem bírom... a nyár nem az én évszakom... a fincsi tavasz meg olyan rövid szokott lenni... ma szinte pánikroham jött rám a dugóban... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

sasha
nekem nek kell jelszóval belépni...
mentsd el belépve a kedvencek közé...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó Mindenkinek!!!

Mi is visszajöttünk a nagyvárosba, kertesházból lakásba, de nekem mindegy. Itt végre nem ébresztik fel a kutyák Petrát. :lol:

Gabuska üdv újra a körünkben.
Tücsökmami, Sajtine boldog szülinapot.

Sajnos nincs erőm élménybeszámolót írni, mert már késő van, sok idő elment a visszaolvasással.
A képek nagyon jók!!!

Jóccakát :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

[color=red]Ilba
Neked akartam még írni, hogy a sógornőm mesélte egyik ismerősének a gyereke egy éves koráig nem volt hajlandó anyatejen kívül mást enni. Semmi baja ép és egészséges! Ne parázz a hozzátápi miatt,majd eljön az ideje! :) ...persze majd biztosén is parázni fogok... :) :) :)de akkor majd ti fogtok nyugtatni! :) :) :)[/color]

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tücsökmami, Sajtine!
Boldog szülinapot (Most már tegnapra)!!!

Mamacka,
nagyon jók a képek.
Már rég kérdezni akartam valamit a képeitekről:
Mi Fuji FinePix S5000-est használunk, tehát nagyjából ugyanazt, mint ti. Hogy csináljátok, hogy a képek színárnyalatai nálatok annyira mások, mint nálunk? Kézi beállításal dolgoztok? Benti képekhez használtok valamilyen külső (erős) megvilágítást? (bár mi annyira nem értünk a dologhoz, hogy hónapokig tartott rájönnünk, hogy azért homályosak a zoommal készült képeink, mert valaki fixre állította az élességpontot...)
Biztos nem olvastad, hisz itt se voltatok: szeretném majd elkérni a talin Benedekről készített képeiteket a kormi75 kukac freemail.hu címre.

Benedek nagyjából meggyógyult, most meg a felsőteste totál piros, pedig nem is léptünk ki a lakásból, napon meg pláne nem járt. Azt hiszem, hőkiütés. Na, ezért sem vagyok hajlandó dél körül sehova se menni a kicsikkel.
Kissé kivagyok idegileg, a meleg sem tesz jót nekem. Ennek egyik tünete most, hogy kitört rajtam az internetes vásárlás (sajna az eladás nem megy annyira). Még nem tettem fel képeket a babatornáztatóról, ugye? Ezen is meglátszik, hogy Levente nem
egy szabvány méretű baba: ha úgy helyezem el a tornáztatót, hogy a lábpedálos részektől még valahogy elférjenek a lábacskái, akkor a kezével már nem éri el a lelógó csörgőket. Így, bár eredetileg a kézkoordinációja fejlesztésére akartam megvenni, 5 perc alatt rájött, hogy lábbal tökéletesen tudja működtetni, azóta tökélyre fejlesztette a rugástechnikáját.
Kép
Benedek bemutatja, hogy kell ezt profin használni:
Kép
(párom szerint a kép aláírása az Én és a félkarú rabló is lehetne :lol: )
Együtt fürdenek, Benedek imádja Levente pocakját szappanozni:
Kép
Nem tudja, mit kezdjen a maradék szappannal,
Kép
de rávezettem a megoldásra:
Kép

Ja, és Levente ma elkezdett az átfordulással kisérletezni, még nagyobb a lelkesedés, mint a szaktudás, de szerintem napokon belül meglesz. Ennyit arról, hogy a nagysúlyú babák lustábbak, és lassabban csinálnak meg mindent...
Még a babakocsiban is gyakorol:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ezt meg csak azért, mert olyan helyes...
Kép

Kormi

kormi

Szuper képek! :)
Sajtiné, nem is tudtam, hogy te is gyásznapot tartottál tegnap, de azért remélem túlélted!! :lol:
Mamacka, képek ismételten nagyon aranyosak. Mi Zamárdi-felsőn szoktunk lenni, van egy icipici nyaralónk ott. Ha bárki arra jár, amikor mi lent vagyunk, szívesen látunk bárkit! :)

Ez a meleg most lett nekem gáz.....nem jár a levegő, de egyáltalán nem......brutál.

Mancs, ez a Petikés kép nagyon jó ám, kis sunyisan nézi a tévét, mintha tudná, hogy rosszaságot csinál. Benyó is így szokta. :)

Dia, és te akkor is szedted még a Cerazette-et, amikor már nem szoptattál? És hogy éll a bébiprojekt???? :lol: :lol: Gondolom jó lenne egy icipici szöszke kisasszony a herceg mellé. :)

Novum, megy még az erkélyes fürcsi?

Puszi mindenkinek
Vendég

Khm... most szállt el egy hozzászólásom nekem is... Modjuk Mozilla lefagyását nemigen lehet kivédeni... Megpróbálom rekonstruálni, szerencsére nem volt túl hosszú

Arról írtam, hogy Levente jóvoltából már két órája ébren vagyunk, s tekintve, hogy kb 2 óra volt, mire elaludtam, nem vagyok tól kipihent. Végülis én döntöttem úgy, hogy az alvás luxusát felcserélem a netezés luxustevékenységére.

Amit kifelejtettem korábban:
Nem sokakat érint, de a Rossmannban a Kecskeméti bébiételek közül a csak gyümölcsösek (amire az van írva, hogy 4 hónapos kórtól adható, de én azért nem adnám Leventének) le vannak értékelve 119 Ft-ra. Tegnap jól bevásároltunk belőle, mert Benedek ezt szereti, más bébiételt nem is eszik meg, de ezt legalább igen.

A másik a muffinsütésbe most belefogó anyukáknak: az Intersparban a 12-es teflonos muffinforma hétszázvalahány Ft, sose láttam ilyen olcsón. Szombaton megyünk az Europarkba, remélem lesz még, nekem csak 6-os formám van, s azzal macerás normális adagot kisütni. Ráadásul szombaton plusz engedmény lesz a felfújható strandcuccokra meg a kólafélékre, s rajtatok felbuzdulva akarunk egy kismedencét.
Ja, az én muffinreceptem a www.mindmegette.hu -ról származik.

Kormi

Kormi

kormi

Kormi azon a képen, amelyiket "csak azért..." tettél fel, Levente nagyon hasonlít Rád, a szemeit Tőled örökölte.

Mindenkinek üzenem a képek nagyon jók!!!! Még!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jóóó reggelt!

Korán ébredtünk, de ennek ellenére friss vagyok, mert Petike újabb alvásrekordot állított fel, este 9-től reggel fél 7-ig húzta a lóbőrt. Peluscsere, átöltözés, szopi, aztán újra szunya. Kb. 1 óra múla eszik megint, bár ebben a melegben nem nem nagyon bírja 3 órán át. Ti adtok a babáknak vizet a meleg miatt? Én eddig nem adtam, tegnap megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy ilyen nagy kánikulában megkínálhatom forralt vízzel, ha elfogadja ok, ha nem, nem. Hát, pár kortyot kapott, de sztem csak azért nyelte le, mert a szájában volt. Ha szomjas, úgyis jelzi, ebből nem csinálok problémát. Csak már mindenhonnan ezt hallottam, hogy mi ez, hogy én nem teáztatom/vizeztetem a gyereket még ilyen melegben sem... Kezdtem magam úgy érezni, mint egy zsarnok, aki szomjaztatja a gyerekét :shock: :evil:

Mamacka,
nagyon jók lettek a képek, biztos tuti jó lehetett a Balcsinál. Ez röhejes, hogy elkérik a 4 rugót a belépőért, és a fele nem működik a csúszdáknak :evil: Még jó, hogy Nektek nem kellett fizetni. Én imádom a csúszdákat, de csak azokon vagyok hajlandó lejönni, amin gumiba kell ülni, ez vhogy biztonságérzetet ad. Jó, a szabadesést is kipróbáltam már :D A fekete lyuk (gondolom ez volt, amiben nem érezted jól magad a sötét miatt) az egyik kedvencem! :lol: Ilyenkor újraélem gyerekkorom. :lol:

Kormi,
Levente tiszta Te! :lol: Nagyon ari!

Sasha,
nem kaptál infit, amikor megláttad a gyerkőcöt ilyen vérvörös rengetegben? Én először azt hittem vér... Aztán hogy ketchup, és legvégül jöttem rá, hogy paprika, a zacsi miatt :lol:

Egész nap helikopterek rohangásznak a fejünk fölött, hála G.W.B.-nak. De van egy előnye is, Mancsbá ma hamarabb jön, mert du. lezárják a repteret, és utána se ki, se be. (se nyő :lol: :lol: :lol: -ha vkinek beugrik)

Kép
mancs

Sziasztok!

Háááát, ez a fránya képfeltöltés nem akar sikerülni. Nagyon lassan tölti fel, gondoltam, nem baj, elküldöm őket mailben mindenkinek, de az outlook se gyorsabb. Meg kell várnom, míg Zoli újra telepíti az egész gépet. :cry:

Nagyon jó volt újra látni a gyerkőcöket, tök jó képeket tettetek fel!!!

A talit még siratni fogom egy darabig, megesz a fene, hogy nem tudtunk menni.

Most megyünk radiátort venni, pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Közben elmentek a mailek, akinek tudtam a címét.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Gabus:
jóóóóóóóóóóóó lett nálatok minden. És Livicsek tündér

Mancs:
én szoktam neki egy kis vizet adni, de már nem is forralom, erősítem az immunrendszerét :D mire kihűlne, addigra a gyerek kiszárad. a teáztatás szerintem hülyeség, minek cukros lötyit adni a gyereknek. igazából az anyatej pont olyan ahogy kell, az eleje szomjoltó, a vége a főkaja. csak ebben a melegben Gergő alig akar szopizni, így megpróbáljuk ezt a pár napot vizecskével kihúzni, ha már nagyon éhes,úgyis rákéredzkedik a cicire.

Mamac:
klassz kis hétvégétek volt, Áron továbbra is gyönyörű baba, apuci meg nagyon büszkre rá, látszik.

Bubek:
nem is mondtam, az a kép Marciról egyszerűen könnyfakasztó, olyan édes.

Kormi:
grat. Levinek, tényleg észre se vettem, de nagyon hasonlít rád, Benedek meg a papájára nem? Jó a kádatok, mi is így fürdünk Gergővel, csak sajna nincs benn még egy nagyobb tesó :D

Sasha:
nagyon jók a paprikás képek :P már kezdem lélekben én is hozzákészíteni magam a hasonló akciókhoz :shock:

pusza mindenkinek. Ma megszabadulunk egyrész kétmillió forintunktól másrészt 250 ezertől ügyvédi díj címén :twisted:
Vendég

Mamac, akkor mondom, nálam a zsűri különdíját a "Manófi" (+ mályvaszínű takaró) valamint az utolsó nagyon esztétikus mindamellett izgalmas etetőskép nyerte.

Kormi, aranyos a has-szappanozós fotósorozat, mint valami képregény, a végén csattanóval.

Bubek, nekem is a ráadáskép a kedvencem.

Mancs: Petike kinek szurkol tkp, színt vallott már?

Mancsbá: üdvözlöm Bodrogi Ferit!

Sasha, a pirospaprikás kép olyan, mint az otthoni kandikamera fotók, amiket a kalandos-sorsú szülők küldenek be a műsorba 3 infarktus után. Csak azért kacagtam én is hatalmasakat rajta, mert hát ugye nem minden baba ilyen, mikor mászni kezd, csak a rosszcsont fiúk......UGYE?

Képzeljétek, mai programunk: családi kirándulás az okmányirodába
Noéminek útlevél-készítés ürügyén. Le is fogják fotózni, majd figyelmeztetem egyszülöttünket, hogy próbáljon komoly, az eseményhez illő hivatalos arcot vágni....

Kép Kép
coolasa

Nono, hova lesz az utazás, Coolasa?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?