Most csak gyors bekukk, mert, hát hisz tudjátok...az anyai sors...
Akkor most jövő héten talizunk?
Tücsökmami, Sajtine! Nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/bro ... _18968.php
Omo,
Az Office Tools - ban van elvileg. Legalábbis az Office XP-ben. Az a magyar szoftverben asszem Office Eszközök??? talán....
Ha ott nincs, akkor tényleg nincs. De ha a futtat (RUN) -ba beírod ezt, hogy Office Picture Manager, akkor lehet meg is találja egyből, ha van. Ha meg nincs akkor az is kiderül!
BÉKÁSRÓL??????!!! Atyaég!!!!Méginkább emelem a kalapom....
Mancsék!
Marci is tök nyíügi volt tegnap este a melegtől....De mi nem sütöttünk szalonnát. Pedig jó lett volna...
Mancsbá, akkor csak ügyesen-ügyesen!
GABÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
ZOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
LIVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Hát sziasztok! Már hiányoztatok!!!! Édibébi Livicsek nagyon kis ügyes ezekkel az új mindenféle dolgokkal. Miket nem produkál az ember gyereke egy röpke hét leforgása alatt....???
Tücsökmami!
Gartula a döntéshez!
Hát, ha Megyeri út, akkor Megyeri út! De csak akkor foglalózzatok, ha tényleg úgy érzitek mindaketten hogy ez az igazi!!! Komolyan! Biztos nem lenne jó érzés, ha egy év múlva már úgy gondolná valamelyikőtök, hogy ez mégsem az ami kell.
De azért szorítok nagyon, hogy a hitel is meglegyen, meg ti is boldogok legyetek ott!!!!
Sajtine, képzeld a Szerencs u-nál van egy közösségi ház, ahová szeptembertől lehet majd vinni a babákat 150 huf/óra áron - olyan mint GAbiéknak Kispesten. (a szomszéd csajszinak másfél éves a kislánya, ők is járnak)
Ja és Nagyon ügyi vagy, hogy 5-ös lett!!!!! Garula!
http://www.icq.com/friendship/pages/bro ... _18967.php
Megmondtam Apának, hogyí a hétvégén mindenképp vegyen egy kis pancsolót a kertbe. Olyat, amibe én is beleférek, nem csak Marci!
De azért még bírjuk egy kicsit a meleget. Én legalábbis bírom, nyári kölök vagyok én is....
(...mosom a hajam minden nap, hogy az is hűcccsön!
)
Wolga,
Jobbulásokat nektek!
Marci max 10 cm-t eshet le, mert ilyen magas az ágyunk. És már esett is le, de egy picurka sírásnál több nincs ilyenkor. De azért a bástya az kell....!
Timi, a képek annyira jók!!! Annyira cuki ez a két lány!!! Külön -külön is, de így együtt...!!!!!!
Na mentem mára pusszancs, legyetek jók!