Mijjjen azzaaa zebrás cerka???
Tényleg zebrák vannak rajta?? Na és tényleg cerka? Lehet vele írni? Én lecsapok minden zebrás használati dologra....
Junko! Csak hogy csatlakozzak a csapathoz....ma én is veszek egy hőmérőt!
Párom aprította azt az egy készletet!
Ellenanyaghoz: nyilván 8 órának kell eltelni, vagy nem telhet el 8 óra az aktus után.... Már nem emlékszem
De a 8, az bizti. Unokatesómék pedig ilyen cipedlibe jártak anno.
Angel! Itt meg a légkondi megy, csak az a helyzet, hogy már nem bírja a vesém. Érzem, hogy nem tetszik neki. Nem igazán kedvelem azt az állapotot, amikor a "jégtáblás" háttal kimegyek a 40 fokba....
Csakegy! Én sem bírom a nyarat, de én főleg este szenvedek. 3. emeleten nem sok szellő mozog ilyenkor....
Uuuuhh! Jut eszembe! Nem tudom, hogy hol, de biztos, hogy te írtad: mondtad szüleidnek, hogy vizsgáltassák ki magukat, mert te örökölted valamelyiküktől a PCO-t.
Nos a háziorvosom szerint nem feltétlen a szüleinktől örököljük közvetlenül a PCO-t. Lehet közvetve is. Például apai ágon, de az apa csak továbbviszi, rajta nem tör ki. Azt mondja gén utján lehet örökölni. Magyarul lehet hogy a dédnagymami volt PCO-s, és így lehettél te is. Nemtom mennyi benne az igazság.
Ezt már csak akkor tudtam meg, mikor az egész családban kiharcoltam, hogy mindenki, azonnal menjen cukor/inzulin vizsgálatra.
Ha ezt tudtam volna, nem gyanúsítgattam volna otthon.
Bocsi, kicsit off-oltam a topikot.
Okriszti! Szegény hites urad! Nincs eléggé lehajtva???
Biztos boldog lenne ha tudná, hogy ilyen önzetlenül felajánlottad a kendőjét, meg őt!
Görbéd középen pont jó!
Hát csajok én nem bírom a sárgadinnyét. Valami olyan anyag van benne, amire a szervezetem egy taccsolással reagál. Még az illatát sem bírom.
Viszont a görögdinnye jöhet bármikor, bármennyi mennyiségben!
Kívánok mindenkinek egy kis jeges szellőt!
Bee