Új privát üzeneted érkezett!

Hiszti:

Anyu mesélte, hogy egyszer kiskoromban hiszitiztem a villamoson, és épp ott ült Ranschburg Jenő. Anyu kérdőn ránézett, hogy na most ilyenkor??? Errő R.J. csak széttárta a kezét... :roll:
angel37

Anyapoc
A gyerek fura módon már most is tudja,hogy ha "csak" anya van vele nem szabad annyi mindent,mint apával :lol:

GYES:Sztem amíg GYES-t kapsz ingyenes!!!Arról nem olvastam sehol,hogy kivétel lenne.A lényeg,a megkezdett félév első napján GYES-n legyél. :P

Ikrek:Vhogy én nem bánnám,ha sikerülne,de EGY!

KépKép

KépKép
okr

Angel

Hát most még a könnyeim is folynak ..... Kép Ez tuti jó sztori!!!! :):)
No igen,ők sem mindenhatóak :? .
Én inkább azért olvasok ilyesmit,hogy igazoljam magam,miszerint nem vagyok hülye,ha azt gondolom,hogy így normális a gyerekem :D:D:D!
Ismerek olyan szülőt,aki teljesen meg avn botránkozagyermeke hasonló viselkedésén,mert eddig olyan jó gyerek volt... :roll:
Hát egyszer elmúlik mindegyiknél :D!
Hát,azt a sztorit még emlegetni fogom egy darabig... :lol:

anyapoc

Kriszti

Mááá ennyi esze van? :D:D:D
És mit csinálsz,ha apa otthon van?Megőrülsz? :?
Én bizti falnak mennék... :roll:
GYES:szuper :):):)!
Ikrek:mármint hogy egyszerre 1 ikreket? :wink:

anyapoc

anyapoc: persze, gondolom, hogy azért..... de amikor valaki kínlódik és tényleg nem tudja mi merre akkor ez olyan gáz... ilyenkor annyira más minden...

.... azt nem tudom én mit csinálnék terhesen...

(ja... egyébként az én hozzáállásom már akkor is más a témához, ha PÉ után vagyok... olyankor minden érdekel... még a vadidegenek is... de a "kínlódási" időszakban amikor még azt se tudom, lesz-e PÉ-m akkor sokkal érzékenyebb vagyok... olyankor is megnézem az érdekes műsorokat a TV-ben a babákról stb. tehát nincs bennem keserűség -miért lenne- de akkor is tök más a szitu)
Vendég

ja.. mi a férjemmel már előre megegyeztünk, hogy két szabály lesz a gyereknevelésnél. 1. kemény kéz politika, 2. soha nem mondunk ellent a gyerek előtt és ha vita lenne azt a háttérben intézzük el - nehogy megtanulja, hogy ki lehet minket játszani egymás ellen...

szerintem a következetlenség bosszulja meg magát a leghamarabb....
Vendég

Csakegy

Persze,megértelek én :).Nem voltam ugyan ilyen helyzetben,de mivel tudom,hogy miért is kínlódsz,átérzem...
És persze normális,ha PÉ után másként állsz a dolgokhoz,hiszen akkor van esély legalább.Míg egy maratoni anovuolációs ciklus olyan,mintha a lelked tépnék----gondolom... :roll:
Majd hamarosan megtudjuk,mit csinálsz terhesen :wink: !Csak még egy kis kitartás... :D

anyapoc

Lányok köszönöm a hsz.-eket.Csakegy a vezetésre nem is gondoltunk pedig sajna egész nap kocsiban ül!Beszerzem a csodaszereket' aztán rágyurunk a papírforma szerinti hétvégi pé.-re.?!Eddig ráadásul naponta akcióztunk a kérdéses időszakokban,ha belegondolok vaktölténnyel lövöldöztünk :cry:
Aztán jövőhéten, újabb doki újabb vizsgálattal hátha...
Hát ennyi..sokat segítettetek..és hát álmomban sem gondoltam volna hogy ezzel van probléma.
Takidó
Mennyire rutinműtét ez valójában? Ill. milyen gyorsan regenerálódtak a srácok a műtét után?A doki fél évet emlegetett :cry:
katica_75

Következetesség:szt alappillére a nevelésnek.és bár nem mindig sikerül az embernek,szt ezért nem tehet magának senki szemrehányást.én ezt is kicsit lazábban kezelem,mert ha ennek akarok mindig megfelelni,akkor tönkre megyek.... :roll:

Keménykezűség:nem tudom,milyen mértékű,de a túlzott szigor nem a legcélravezetőbb....Arany középút...A túlzott engedékenység a következetesség legnagyobb ellensége :)

Kijátszás:erre utaltam Krisztinél.A kapcsolatok legnagyobb ellensége lehet,ha nem kezelik megfelelően a szülők...

És,Csakegy, a legjobb,hogy Ti már most is sokmindenben egyetértetek :)!

anyapoc

anyapoc: na azért a keménykezűség nem a drákói szigort jelenti... inkább azt, hogy nincs hiszti. Vigyáztam 3 hónapig egy 2,5 éves kislányra Svájcban... a szülők nem akarták elhinni, hogy nálam nem hisztizett... és odavolt értem... (hja... ha hiszti volt, ignoráltam :) )

Van egy marha jó műsor a TV-ben mostanában... talán a Realityn? Ott beköltöztetnek problémás gyerekes családokat egy felkamerázott házba és ott kioktatják őket, hogy mi a hiba, mit hogyan kéne csinálni... hát... mindig a szülők a hibásak... még a leggaládabb gyerek mögött is gáz szülők állnak... marha érdekes...

Ja... annak én is örülök, hogy mi tényleg egyetértünk... elég hasonló családból jövünk (ld. értékek, nevelés stb.) így elég hasonlóan látjuk a dolgokat.. meg se kell eröltetnünk magunkat :) aztán majd jön a hidegzuhany... és a gyerekek dettó ugyanazt a nevelést kapják majd amit mi kaptunk... de olyan jó így jó előre tervezgetni és másokat bírálni :) :) :)
Vendég

Csakegy

No igen,az ember szája mindig marha nagy és okos tud lenni,ha más gyerekéről van szó... :lol:
Igazából az lenne mindig a jó,ha az ember a hiszti hátterét keresné.Amennyire beleolvastam most a könyvbe,Vekerdy is azt írja,hogy ez nem rosszaság,egyszerűen a gyerek saját határait keresi még annak az árán is,ha ő saját maga sem érzi jól magát... :roll: Ez egy természetes folyamat,természetesen és következetesen kell rá reagálni :).
Jó lehet az a műsor.Én a német vmelyik tv-n láttam egyszer hasonlót,vami Super nanny vagy mi volt a címe... :roll: Ott is hasonló volt a helyzet,tanácsot adtak,hogy az ebadta kölykével mit is kéne csinálni :)...
A lényeg,hogy az ember képes legyen belátni a hibáit és változtatni a hozzááláásán,ha esetleg az nem vezet sehova...
Én is sokat változtam ahhoz kpest,ahogy indultam :).Pláne a második gyerkőcnél..... :oops:

anyapoc

Katica!

Nem elkeseredni. Előfordul néha hogy a vaktöltény bizony nagyon is éles. :)

j.
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Pihenj amennyit csak tudsz.remélem a fogad rendben lesz már ezután.

Anyapoc!
Várom már,hogy ott tartsunk,hogy olvasom a sztoriaidat :D

Katica!
A férjem most nincs itthon,ő jobban emlékezne(8 éve volt már)azt tudom,hogy két napot volt kórházban.Altatásban csinálták a műtétet,és inkább a vágás fájt,meg húzodott neki,talán 1v.2hónapot volt táppénzen.szerintem tuti nem tartott fél évig a gyógyulás.

A gyerekneveléses témához:márciusban voltam egy előadáson,és ott is azt mondták,hogy a legfontosabb,hogy már az elején tisztázzuk a gyerekkel a határokat,és ebből a későbbiekben sem szabad soha engedni.A gyerekek nagyon jól tudják,hogy kinél meddig mehetnek el.Oviban dolgozom,ez már a 2.munkahelyem,.és mind a két helyen észrevettem,hogy az elején,mivel ,még új voltam,próbálgatták a határokat,meg,hogy bizonyos dolgokban meddig mehetnek el,ha akkor tisztáztuk,akkor a későbbiekben nem volt gond.

Az ikrekhez,meg a nőgyógyis sztorikhoz van egy jó kis történetem.Unokatesóm ikreket várt,és a kórházban voltak 18 hetes UH.-on.Egy jó ideig rossz volt a gép,de végül is sikerült megjavítani.Folyt a vizsgálat,mikor bejött egy másik doki,ránézett a monitorra,és egy jó nagyopt ütött az oldalára,hogy "már megint szellemképes ez a ..."Mire a másik doki,nyugi,csak ikrek :D

KépKép
takido

Na... megmértem a délutáni hőmet (hőség van...)... 36,9

referenciának megmérettem a férjemmel a hőjét... 37,1

ott röhögött :) soha nem gondoltam volna, hogy a hőség így felnyomja az ember hőmérsékletét... :D :shock: 8) :P :twisted:
Vendég

ja... tényleg... ilyenkor van értelme egyáltalán mérni? Mármint reggelente... mert gondolom azt is alaposan megnyomja a meleg... így fals eredmény jön ki...
Vendég

Csakegy

Fel ne forrj !
:lol: Ha a ciklus folyamán végig kánikula van,akkor semmi gond :).A gáz,ha egyszer 15 fok van,máskor 35... :? de szt ettől függetlenül is lehet látni a hőesést és ugrást... :roll:

Takido

Tuti a sztori :wink: !Legalább olyan jó,mint Angel villamosos pszichológusa :D!
No,gyereknevelés témában otthon vagy Te is biztosan.Szimpatikus a módszer,vhogy így próbálom én is,bár más az,amikor készen kapsz X darab 3-4 éves gyerkőcöt,meg más,amikor melletted nő fel.de a határokat azért meg kell tartani,meg kell húzni.Azért én vmennyire rugalmas vagy,de ahogy barátnőm mondja,nagyon "tudatos" :roll: És tegyük hozzá, a saját gyerek megint csak más... :) hát ezért pl nem szeretném a saját gyerekemet tanítani...nem is lenne etikus... :lol:

anyapoc

Anyapoc
Tudja bizony! :D

Ja,csajok!
Az Uram vett ma vmi csodakendőt.Sima vízzel lehet vele takarítani.Nos,most már az egész lakás üvegfelülete ragyog :shock: Nagy felindulásában végigtörölgette.Ada meg asszisztált :D :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Akkor én is vetetek a férjemmel egy ilyen csodakendőt :D

Anyapoc!
Való igaz,hogy teljesen más az ovi,mint a saját gyerek.Abbéli tapasztalataimra még várnom kell egy kicsitDe bízom benne,hogy a munkám során tapasztaltatak tudom majd hasznosítani :)
Én se szeretném,ha a gyerekem az én csoportomba járna,talán még azt se nagyon,hogy abba sz oviba,ahol dolgozom,de ki tudja lehet,hogy máshogy nem tudjuk majd megoldani :roll:

KépKép
takido

Juj lanyok, irtam egy csomo mindent kozben jott egy levelem es veletlenul ezt is kikapcsoltam! :evil: :evil: :evil:
MEGORULOK!!!

Hiszti tema: lekopogom amiota a fiam itthon van velem sokkal szelidebb lett es sokkal ragaszkodobb, nem is voltam Ra kiakadva mostanaban. Je!!!! :lol:
Azt hiszem a mienk meg nem is igazi hiszti az majd 2 eves kor utan jon. KU.VA sok turelem kell hozza!!! Ez a lenyeg!

Neveles: en is sokmindent megfogadtam hi-hi-hi pl. nagyon kovetkezetesnek kell lenni az altatasnal de a delutani alvast egye-fene feladtam es velem alszik. :D /az esti alvast nem adom/ vagy nem eszunk edesseget ... hat ezt se igazan tartottam be. :lol: A lenyeg szerintem hogy kovetkezetesen de rugalmasan! :D

Anyapoc: miert van ez a rozsaszin folyas? Csak kivancsisagbol. Mi okozza?

Mostantol megprobalok majd tobbet jonni mert nem tudlak Titeket kovetni.

A fogam lekopogom de sokkal jobb! Csak igy is maradjon!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lanyok,

Kepzeljetek tegnap reggel osszetortem a homeronket, ugyhogy nem tudok hot merni. :?
Reggel reflex szeruen felkeltem az agybol,neha ugy erzem magamat, mint egy kutya, aki a csontjaval rohangal es olyan almos voltam, hogy homerovel a szamban akartam fogat mosni. :lol: :lol:

A homero kiesett a mosdokagyloba es darabjaira hullott. :twisted:

Lehet, hogy ez egy jel, csak mire? :?: :idea: :D

Okr, azt hiszem minket hivhatnak hominatoroknak. :lol: :lol:

Ma vagyok a 28cn-on, ma kellene megjonnie......

Ma azert veszek egy homerot.......

Szep napot mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Üdv Csajok! :)

Látom gyereknevelés a téma! Na majd egyszer én is hozzá tudok majd szólni - persze tapasztalatból! :wink:

Katica,
sztem nézz be a férfi meddőség topicba, ott biztos találsz infókat!

Takidó,
szellemképes monitor, haha! :lol:
Ha valóban párszor szellemképes volt, akkor hány kismamára hozhatták rá a frászt, főleg ha amúgy is ikrek voltak... :shock:

Melcsi,
drukk! Hátha erre jel... :wink:

És persze SZIA MINDENKINEK! :D
angel37

Sziasztok!

Katica!
Sajnalom hogy rossz eredmenyeket kaptatok! :( Vigasztalas kepp a mi tortenetunk:
2001 vegen a parom elment urologiara,mert fajt neki 'alul"!Nala is herevisszer problemat allapitottak meg!2002.januar 3-an mutottek,de csak az erzestelenitessel csinaltak!Harom napig volt korhazban!Es A MUTET UTAN PAR NAPPAL(!!!!) lass csodat pont egy ev varakozas utan megfogant Marci!!!!!!!(2002.10.18-an szuletett!)
Ugy hogy en csak jot tudok mondani errol a mutetrol!!! :D :D Mikor csinaljak meg a ferjednek?

Anyapoc ha jol emlekszem te kerdezted hogy a Closty utan mi jon nekem?!Ha minden jol megy akkor a jovoheten megyek ellenanyag vizsgalatra!(ha volt mar valakinek mondja el nekem legyen szives hogy hogy csinaljak!!)Aztan kov.honapban meg atjarhatosagi csak meg az nem tisztazott hogy laparral vagy kontraszanyaggal!

Tontica!
Ez a folyas lehet hogy jel a babotol hogy pihenj kicsit tobbett!Bar tudom az lehetetlen egy ekkora gyerek mellett!!

Monyoka nagyon eltunt! :(
Meg Tlidi is! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Elolvastam az összes hétvégi termést! :)

Tontica! Fogad? Láttam kommunikáltál Rambókával.

Csakegy! Hát akkor én is elkezdem (megint) mérni a hőmet! :D Legyen már egy kis sikerélményem, ha meleg miatt ilyen magasakat mérsz! :wink:

Nem hívnának Beebeeynek, ha nem jártam volna utána.... Szóval megtudtam hogy Gravida összetételét. :D
Összevetve az Elevittel, jobb a Gravida. Például feleannyi vas van benne, de a többi vitamin meg mennyiségben több mint az Elevitben.

Okriszti hozzánk jöhetne a férjed (persze csak kendővel!). :D :wink: Rengeteg a por, a kosz, no és nagy a felfordulás.

Utálom a nyarat! :evil: Jobban mondván, irodában végig ülve utálom a nyarat!

Bee
beebeey

SZia Ancsa,
arra fog kimenni a vizsgálat, hogy írtod-e a kiskatonákat? Vagy valami komolyabb?

Tudom, hogy már mondtam, de olyan fura, hogy bármi ilyenre szükség van, mivel már van Marci...
angel37

Angel!
En ugy tudom hogy azt nezik amit te is kerdezel!Hogy megolom e a fickokat!
Nekem is nagy pofara eses volt ez az egesz!Azt mondta a regi dokim hogy ha mar meglesz Marci utana konnyebben jon majd a masodik!Ahhoz kepest mar nem egy evnel tartunk hanem lassan 3-nal! :( Szivesen kihagynam az eletembol ezt a reszt!Kitudja mi jon meg ezek utan majd?

Kép
Kép
ancsa81

Bee: hát ja... olyan magas hőket mérek, hogy csuda... kb. 2 tizedet eltolódott a hőm... így dobhatom a kukába a teljes hőmérésem :) komolyan... ez a hülye ferty persze azonnal PÉ-nek értelmezi a dolgot... de honnan is tudná szegény, hogy olyan meleg van reggelente, hogy majdnem megfő az ember...

úgyhogy ha nem zavar az "álpozitív" eredmény akkor hajrá :) :) :)

(ja... én a férjem használom kontrollcsoportnak... nagyjából ugyanannyikat mér mint én... ma reggel is már csak legyintett amikor a szájába nyomtam a hőmérőt, hogy ő lesz a kontrollcsoport :) :) :) )
Vendég

ja... a görbém az FF szerint... (megsúgom... ha nincs ott a vonal, olyan anovulációs mint annak rendje... de jól át tudják verni az embert a kis vonalkákkal...) ... ja... és az ucsó 3 napban kezdődött a hőség...
Kép
Vendég

Ancsa :)
ha ez az immunológia lesz, akkor ez tudtommal úgy megy, hogy akció után pár órával (v. másnap?), tisztálkodás nélkül, be kell menni, és a doki mintát vesz a méhnyak nyákjából, és megnézik hány élő kislegény van benne!

Az átjárhatóság ugye még jön sajna, de hátha abból kiderül valami!

SZia Bee,
én imádom a nyarat, már ősszel azt várom! :lol: Na de irodában... :roll: Most épp a propelleres-szétfújós időszak van... :mrgreen:
angel37

Sziasztok!

Melcsi
Megjavult a mérőeszköz :D Sztem kipárolgott belőle a víz :wink:
Ma már mértem is,mindjárt fel is teszem.

Ancsa
Asszem Julcsinak volt a babát szeretnénkbe ilyen vizsgálat.Úgy emlékszem,aktus után X idő múlva kellett mennie vizsgálatra,és ott a méhnyakból vettek mintát.(gondolom a méhnyaknyák,és fiúk keverékét)
Még vhonnan az rémlik,ha van ellenanyag 6 hónap gumizás a megoldás. :?

Bee
Küldöm a kendőt az urammal,virtuálisan.De holnap esténél hamarabb ne számíts rá,mert ügyel.Addig tessék jól összekoszolni mindent,hogy tudjon törölgetni! :D :D :D

Angyal
Még úgy 11 hónap(ha jól számolom),és jöhet a beszámoló!
Mikor is kezdetek pontosan stimuzni?? :?:
Tiszta hülye vagyok,elfelejtek dolgokat! :oops:

Csakegy
Gondolom apa nagyon örül a kontrollcsoportjának :D

És,ím a görbém:
Kép
Most pedig irány a vasalnivalóm.Sajnos hegyekben áll :(

KépKép

KépKép
okr

Okriszti: hihi :) a férjem már csak röhög ezen a kontrollcsoportosdin :) Mondjuk asszem ő is kíváncsi lett, hogy mennyit ingadozik egy nap alatt a hője (jól behülyítettem :) ) ezért is hajlandó méricskélni... (főleg, hogy tegnap este ő egésze 37,1-ig felszáguldott ebben a nagy melegben... hogy aztán ma reggel ő is 36,4-ről indulhasson....)

Viszont tegnap marha jót besárgadinnyéztünk :) :) :) (a nagy melegre való tekintettel persze :) szerintetek lehet, hogy a sárgadinnye afrodiziákum ? :oops: 8) :D )
Vendég

Kriszta,
a stimut még én se tudom! :wink: Majd 30-án okosabbak leszünk! :roll:

Alakul a görbéd! :)

Csakegy,
a sárgadinnye ilyetén hatásáról nem tudok, de lehetséges :) Én speciel utálom...

Látom Apa se ússza meg a hőmérőzést, ennyit a redukcióról! :lol:
angel37

Angel :) hááát.... elég idegesítő volt, hogy az FF bejelölte a PÉ-t, a hőm meg tényleg feljebb mászott... mialatt sejtettem, hogy a meleg tehet róla ... szóval jól jött az a kis kontrollmérés :lol:

(ld. eddig itt rajtam kívül más nem panaszkodott a hőség miatt... vagy mindenkinél légkondi van?)
Vendég

Helló lányok!

Csak úgy írok, hogy jelezzem még élek.

Vettem ma egy hőmérőt, mert ami otthon van azt nem találom. Hőmérős topik lévén, holnap bedugom. :)

Továbbá nagyon bátran vettem ma magamnak egy zebrás ceruzát.

Láthatjátok, életemet szétveti az izgalom! Semmi terhességre utaló, és még dolgozni sem bírok. :shock: Meséljek még?

Monyó, Ildi ti is jelentkezzetek, hogy megvagytok még :!:

j.
Vendég

Mijjjen azzaaa zebrás cerka??? :D Tényleg zebrák vannak rajta?? Na és tényleg cerka? Lehet vele írni? Én lecsapok minden zebrás használati dologra....

Junko! Csak hogy csatlakozzak a csapathoz....ma én is veszek egy hőmérőt! :P Párom aprította azt az egy készletet!

Ellenanyaghoz: nyilván 8 órának kell eltelni, vagy nem telhet el 8 óra az aktus után.... Már nem emlékszem :roll: De a 8, az bizti. Unokatesómék pedig ilyen cipedlibe jártak anno.

Angel! Itt meg a légkondi megy, csak az a helyzet, hogy már nem bírja a vesém. Érzem, hogy nem tetszik neki. Nem igazán kedvelem azt az állapotot, amikor a "jégtáblás" háttal kimegyek a 40 fokba....

Csakegy! Én sem bírom a nyarat, de én főleg este szenvedek. 3. emeleten nem sok szellő mozog ilyenkor....
Uuuuhh! Jut eszembe! Nem tudom, hogy hol, de biztos, hogy te írtad: mondtad szüleidnek, hogy vizsgáltassák ki magukat, mert te örökölted valamelyiküktől a PCO-t.
Nos a háziorvosom szerint nem feltétlen a szüleinktől örököljük közvetlenül a PCO-t. Lehet közvetve is. Például apai ágon, de az apa csak továbbviszi, rajta nem tör ki. Azt mondja gén utján lehet örökölni. Magyarul lehet hogy a dédnagymami volt PCO-s, és így lehettél te is. Nemtom mennyi benne az igazság.
Ezt már csak akkor tudtam meg, mikor az egész családban kiharcoltam, hogy mindenki, azonnal menjen cukor/inzulin vizsgálatra. :P Ha ezt tudtam volna, nem gyanúsítgattam volna otthon.
Bocsi, kicsit off-oltam a topikot.

Okriszti! Szegény hites urad! Nincs eléggé lehajtva??? :P :wink:
Biztos boldog lenne ha tudná, hogy ilyen önzetlenül felajánlottad a kendőjét, meg őt! :P :P :P :P
Görbéd középen pont jó! :D

Hát csajok én nem bírom a sárgadinnyét. Valami olyan anyag van benne, amire a szervezetem egy taccsolással reagál. Még az illatát sem bírom. :roll: Viszont a görögdinnye jöhet bármikor, bármennyi mennyiségben!

Kívánok mindenkinek egy kis jeges szellőt!

Bee
beebeey

Bee: én azért hajtottam el apukám, mert a dokinő már minden xarral etette, hogy lemenjen a vérnyomása mialatt a cukra egyre rosszabb lett, és folyamatosan hízott... tök egyértelmű a diagnózis... ráadásul fiatalon hót ragyás volt... ez legalább egy támpont nekik, hogy melyik irányba tapogatózzanak... mert ha tényleg IR akkor neki sem mindegy, hogy a tüneteket csökkentik bazi erős gyógyszerekkel vagy rögtön az okot kezelik... Mondjuk a mai napig nem ment el megnézetni :( többet meg már én sem tehetek...

mi a 4. emeleten lakunk... 4 emeletes lapostetős... (lift sincs... így ha terhes leszek, az ucsó 1-2 hónapban valszeg vissza kell majd költöznünk a szüleimhez...)
Vendég

Csakegy,
sajna a ferty tévedett...:?
Tavaly nyáron a melegekben kezdtem hőmérni, és akkor alacsonyabbak voltak cakkumpakk az egész görbéim, mint mikor kezdődtek a hidegek! :shock:

Bee,
ez a nagy hőkülönbség valóban nem tesz jót! Ha a 40 fokból visszamész a jégverembe, akkor meg még rosszabb! :shock:

Viszont örömmel látom a sárgadinnyéhez való viszonyulásodat! :lol: Mindig ufónak éreztem magam, mert mindig mindenki szerette, csak én nem... :roll:

Junko,
zebrás toll! :D
Én egész nap egy zebrafejre látok rá a nyomtatón! Kicsit bizarr, nekem hiányoznak a lábak!
angel37

Bee!

A NagyÁ-ban vettem, nagyon jól ír, és kihegyezhető. :)
Alig várom, hogy főnököm fontos tárgyalást trombitáljon össze ide az irodánkba és bevonulhassak az új szerzeményemmel jegyzetelni. És koppintani az ügyfelek orrára, ha olyat mondanak ami nem tetszik. :)
Akkor holnap együtt mérünk?

Angyal!
Igen emlékszem erre a zebrás nyomtatóra. Ajánlatom, kis papírcsíkokból vagy fonalból lábak ragasztása.

j.
Vendég

Majd az iratmegsemmisítőből szedek hozzá anyagot! :lol:

A koppintgatással majd vigyázz, főleg a csajokkal! Majd szépen mind teherbeesik! :shock:
angel37

Zebrás toll, zebrás nyomtató...
Micsoda zebraeső van itt ma. :lol:
Most már jöhetnek az igazán nekünk valóak is! :D
zsazsóka73

Sziasztok Lányok!

Az utóbbi időben nem nagyon írtam, mert melóztam ezerrel. elég későn jöttem haza az elmőlt időszakban.
A ciklusom 27. napján tartok.
Nemsokára megyek szabira, most próbálok szállást intézni.
Valakinek összejött mostanság a babuci????
Üdv mindenkinek.
gizmixxx

Gizmixxx!
Én is alig látszok ki a melóhegyek közöl, de Tontica-nak, azt hiszem, gratulálhatsz! :)
zsazsóka73

Toncika!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyesek voltatok.
gizmixxx

Okr!

Lehet, hogy nagyon késői a kérdés, de a vizsgáid sikerültek??
gizmixxx

Sziasztok Lanyok,

Homero project kivegezve :)

kuldom a gorbet. Kép HO

kezd izgi lenni :)

Kriszti szep lesz ez a gorbe :)

Udv.mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Mostam, főztem kivasaltam mindent végre van egy kis időm.
Ezt a szines dolgot az írásotok után, hogy tettétek fel, valaki kiokosítana?

Kép
gizmixxx

Csakegy
Mi 3. emeleten lakunk,nincs lift :? ,és magasak az emeletek,a lakás pedig dél-keleti fekvésű.Irtó meleg van,de SZUPER!VÉGRE!Egész évebn ezt váron! :D :D
Januári gyerek létemre ilyenkor virulok ki! :oops:
Terhesen nem volt gond a lépcsőzés,még 10 kg görögdinnyével is ment !Pedig ugye én nyáron voltak nagypocakos.
Szóval no para!!!
Na,perzse miután megszületett a csemete indul a macera. :wink: Babakocsi,hordozó és társai.Egész addig míg a gyeremek saját lábán meg nem teszi a lépcsőnyi utat,elég nagy probléma egy egyszerű bevásárlás is. :x
No,emelet téma kivégezve! :D

Angyal
Nagyon a 30 -át!
Egyrészt megtudjuk,mikor lesz stimud(remélem júli 1),másrészt végre megtudom a vizsga eredményét!
Remek nap lesz! :P
A sárgadinnyét imádom,minden formában(cukor,rágó stb...)Sajnos a férjemnek meg hányingere van,még az illatától is :wink: ,így dugiban eszem/rágom :lol:

Junko
Szuper lehet a cerkád!
Nekem egyszer a nőgyógy doki nyomtatott zebrát a receptemre :wink: Nem nagyon értette,miért találom mulatságosnak.(egyébként closty recept volt) :D :D :D

Melcsi
Nagyon szuper a görbéd!!Drukkolok+++++++++++++++++++
Mikor tesztelsz??

Bee
Nálunk apu bizonyítottan cukorbeteg.Már insulinos :(
Így aztán sztem az öröklés egyértelmű.
A légkondit nem tudjátok "melegebbre" állítani?Azt halottam 5-10C különbségnél nem jó,ha több a benti,és a kinti hő közötti különbség.(mármint nyáron)
:roll:

Gizmixxx
Sikerült a vizsga,köszi a kérdést!Elkésve nem vagy,mert eredményt pontosan még én sem tudok.Majd 30-án.
:wink: Nem kapkodják le! :twisted:
Sztem a 21.cn körül lehett p.é-d!Volt akció????
A tickert URL kódját. a profilod aláírás rublikájába kell bemásolni.

Zsóka
Neked mikor drukkolhatunk?
Raksz egy görbét?

Ildi,Monyoka
Tessék írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon örülök,hogy mindenkit elkapott a mérőláz!!!!Minél több görbe,annál jobb!

KépKép

KépKép
okr

Szia Gizmixxx!

Van 4 oldal ahol valogathatsz!
www.lilypie.com
www.snugglepie.com
www.baby-gaga.com!
www.tickerfactory.com

Kivalasztod,megcsinalod es ad hozza kodokat!Az url kodot bekell masolni a profilban az alairashoz!Remelem sikerulni fog! :D

Kép
Kép
ancsa81

Melcsi! :)
Jó a görbéd! Drukk neked!

Kriszti! :wink:
Neked a 30-i vizsgaeredményért is drukk. :wink:

Ime a görbém:

Kép

:?: :?:
zsazsóka73

Szia Lányok!

Nagyon el vagyok havazva az építkezés miatt, ezért inkább csak bele-bele olvastam az írásaitokba.
Mindenkinek üdv.
Ez a kontrolcsoport nem rossz :D :D
Dobok egy görbét:

Kép
Kép
sosi

sziasztok.

Azert nem irok mert nem tortenik velem semmi.
voltam osztalytalalkozon ahol szinte mindenki megkerdezte hogy nem akarok gyereket??izgi volt.leszereltem oket hogy nincs kesz a haz,igy volt kenyelmessebb.
nem merem a homet,majd pe elott 5 nappal kezdem el.akkor is meglatom hogy volt vagy nem.

latom nincs uj babas :cry:

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?