Sziasztok
Hulla vagyok és már kacsintgat rám a dinnyécském
, de jövök, mert sok mindent kell írnom és át kell adnom egy üzenetet is.
Anikó hívott ma! Nagyon jól vannak, élvezik ezt a szuper időt, már tök csoki mindenki.
Bencuska azóta is alszik éjszaka és már lassan nem is szopizik, a napi 1 az átlag, de ma talán már nem is szopizott, így Anikó szegényke végre tényleg pihenhet! Már ráfért!!! Szóval klassz a nyaralásuk, megkért, hogy adjak hírt róluk és puszil mindenkit.
Nálunk is minden rendben, ma szuper napunk volt! Kezdem a nap végével, voltunk ma a dokinál és úgy néz ki, hogy kicsi Flóra van a pocakomban!
Szépen fejlődik, minden ok én is szuperül érzem magam.
Nemsoká megint egy évvel öregebb leszek, így ma elmentünk kismamaruhákat venni, mert erre a kánikulai időre nem igazán van elég rucim, és olyan hamar szétizzadja az ember, hogy akkor meg bajban voltam, mit is vegyek fel! Annó Gergővel nem volt ilyen meleg a nyár!
Az egyik barátnőm ajánlott egy nagykert, a csaj házában van, aki varrja ezeket a rucikat és SZUPER OLCSÓ!!!! Egyszerűen nem bírtam ellenállni, annyira szépek és kényelmesek voltak a cuccok, vettem 2 ruhát, 1 szoknyát, 1 nadrágot és 3 felsőt! Pontosabban Anyutól és Karcsitól kaptam a szülinapomra.
A legdrágább ruci 4500 volt, a felsők 2800 és 3000, de nagyon szép mind, tényleg minőségi darabok! Ha valakit érdekel elküldöm priviben a címet, szuper hely!!! Gyakorlatilag fél áron (sőt szerintem olcsóbban) vettem meg mindent.
Most megpróbálok reagálni:
Andi
Nagy gratula a vizsgához!
Karcsi szegénykém mellékállást vállalt, hogy jussunk 5-ről a 6-ra, mert ugye a tanári fizu... És ha nem ott dolgozik, akkor itthon csinálja, amiket kell( jó sok van
).
Egcsi
Haláli a fiad!
Az ott tollfirka a lábán?
Eszter
Édesek a fiúk!
Köszi az együttérzést, de én örülök, hogy most vagyok pocakos, mert kikészít az allergiám és ezt egy szopizó kisbabával nem bírnám sajnos.
Gergő Mókus hol jobb, hol rosszabb, ahogy én is, de tőle ez normális, hisz egy 22 hónapos örökmozgó!
Néha kiborulok, aztán megy minden a rendes kerékvágásban.
Kukásautó: nálunk is ez a kedvenc, mi is azt szeretnénk szülinapjára.
Nálunk úgy hívja néha, hogy "kukástobi".
Mókuskám is egyre szebben beszél, a babaklubban szerdán el is ájultak, hogy már így dumál! Én meg virultam a büszkeségtől.
Málna
Hímzés: ha ráérzel az ízére, akkor nem fogod tudni abbahagyni!
Cipő: ez is sláger nálunk, hol Apáé, hol az én papucsaim, de Nagyi szandálja is volt már.
Nanda
Jó, hogy jöttél!
Szerintem klassz, hogy ezt mind leírtad, lehet belőle tanulni!
Gyere gyakrabban, ha tudsz!
Bori
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT DORKÁDNAK!
Hogy álltok a bilizéssel?
Mi még sehogy, most várni akarok a nyaralás utánig, akkor majd veszek leszoktató pelust.
Jaj, egy dolgot elfelejtettem! Még aminek nagyon örültem ma, az egy meglepi saját magamnak.
A hímzőboltomba be kellett mennem, mert megjöttek a hiányzó fonalaim és megkérdeztem a csajoktól, hogy van-e olyan kistáska, amiben el tudom vinni magammal a hímzést. És olyan szép kis táskát vettem!!!!! Bele lehet tenni külön a fonalakat, van rekesz az ollónak, a mintának és magának a hímzett anyagnak is! Annyira boldog voltam, mint egy ovis.
Na, ennyi elég is belőlem, megyek dinnyézni.
Puszi mindenkinek
Orsi+Flóra(26+2)