Új privát üzeneted érkezett!

Én is eszem cseresznyét, tegnap szedtük sk., ez is bio. :lol:
Sőt, akarok is fagyasztani, jól jöhet még télen is. :D

Tali: akkor most ez a csütörtök 12:00 PECSA előtt tuti???
Mert akkor szólok Diának meg Gabinak is.

Bubek,
Gratula Svarci-Marcinak!!! :P

Timi,
Mi volt a dokinál? Jobbulást Fanninak!
Balcsiban nem fürödtem, csak combig merészkedtem.

Tücsimami,
Foglalóztok??? Tök jó! Hol? Milyen?

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!

Hát nem volt valami jó az itteni baba-mama klub. Nemsokára indulunk ki Pátyra, úgyhogy most 1-2 napig nem jövök.

Mancs köszi szépen a kupon felajánlását, de nekem is van. Egyébként én jobban szeretem a DM-es úszópelust, de azt hiszem kiváltom majd a kupont.

Akik kérdezték, azoknak válaszolom, a víz nem hideg, bő 30 fokos, csak nekem tűnt a múltkor hidegnek, melegebben meg nem igazán jó úszni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

Ilba
tök jó, hogy itt vagytok megint :lol:
szupik a képek!!

Novum, szegény Fanni, remélem hamar meggyógyul

Mancs,
már többször kérdezted, én meg többször nem válaszoltam :lol:
egészségügyi főisk.

Boldog hófordulót mindenkinek akit érint :lol:

Tali nekünk is jó
délben a Pecsánál :lol:

Kép

Kép
sajtine

Hajrá!!! Beni is mereven nézi a VB-t. :shock:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Boldog mindent minden érintett babának + anyukának (így lerendezem egybe, férfiasan :oops: :oops: )

Ahoj Ilba, volt peca? :twisted:

A szintén pihent bátyám elkészítette a saját verzióját a Petikéről és Mancsról készült "szabaccság elvtársak" fotónak, úgyhogy ezt állampolgári kötelességem közzétenni (Coolasa, hat rám a szakzsargon, mi?)

ehol e
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Coolasa
majdnem elfelejtettem, a Bodrogi Ferit.... szóval még mindig nem ismerem :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Ja, mégvalami!

Asszem csütörtökön még itt lesz a népírtó buss, lehet, hogy az egész város vesztegzár alatt lesz, közlekedésileg érdemes megfontolni....

Kép
Kép
mancsbá

Hali!

Már biztos, hogy csütörtökön foglalózunk, időpontunk is van az ügyvéd bához. :D A befutó a Megyeri úti sorház lett. Az az igazság, hogy ez egy elég zajos környék, de beáldoztuk magunkat, hogy ne panelba, vagy házrészbe kelljen menni. Már szervezzük is a felújítást. Ablakokat kell cserélni (még nem tudjuk, hogy műanyag vagy fa legyen) festeni kell, plusz az emeletre vezető lépcsőt kell felújítani. Ez azért nem olyan sok. Nem kell burkolni, nem kell villanyt, vizet szerelni. Most már arra van szükségünk hogy szurkoljatok, hogy a bank adjon annyi manit amennyi kell :D :D Azt persze mondanom sem kell, ha beköltözünk tartunk egy minitalit a minikertünkben :) :)

Köszönjük a felajánlást Vuka, de nekünk van nem eldobható úszópelusunk. Ez szerintem biztonságosabb. majd ha kinőttük, jutányos áron továbbadjuk annak a babának akinek szüksége lesz rá. :P :P

Ja igen, azért kell hűvösebb vízben úszni, mert melegebb vízben állítólag nem elég aktívak a babák, meg azért is mert abban jobban szaporodnak a bacik.

csaó
Vendég

Sziasztok!

Talira mi biztos nem megyünk, csüt. 11-re jön hozzám a fodrász, meg ilyen időben nem mozdulok ki a gyerekekkel, tömegközlekedni meg pláne nem. Mancsbá már megelőzött a hírrel, nem féltek, hogy be fog állni a város? Már ma ez volt a téma a hiradóban.

Párom már a vonaton ül, kapálás címén ma pirosra süttette magát otthon a szüleinél a szőlőben, de én jól járok, mindjárt hazaér az óriási szemű ropogós cseresznyével, eperrel, meg minden földi jóval, ami ilyenkor megterem. Időnként ránkrohad, annyit szokott hozni. Nagyon sokféle gyümölcsöt, zöldséget termesztenek a szőlők mellett, idén végre elértem, ami miatt évek óta nyúzom a párom, fügét is ültettek!

Kormi
(és jelentem, egy órája elértem az idilli állapotot = nincs gyerek ébren a lakásban)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Látom tervezitek a talit.Nem lehetne mégegyszer az Orczy kertben? :oops:
Amúgy szerintem is gázos a csütörtök.
1)Az említett Állambácsi miatt.
2)Akkor kell menni a Domi sztár gázsiáért. :lol: Csak az a gáz,hogy a Somorjai útra kell menni a XII kerbe tömegközlekedve gyerekkel 40 fokban. :evil:

Kormi!
Én is imádom a csirkeláb levest fej nélkül. :wink:

Ilba!
Üdv újra itt!Gondolom nagyon szupi volt.Én is szinte az egész gyerekkori nyaram Siófokon töltöttem.Most is van ott nyaralónk csak tudnám miért szenvedünk itt a panelban 40 fokban. :oops: :roll:

Sasha!
Kitartást!Szteroidos kence. :evil:

Tücsökmami!
Hajrá házprojekt!Irigy-irigy. :P

Mancs!
Puszi a kis elvtársnak. :lol: :lol:

Mindenkinek cuppppp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Még visszaugrottam néhány kép erejéig. :lol:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Én Dominak VICHY 60 as naptejet használok.Igaz 3600ft volt de nagyon jó!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Egy gyors életjelet adunk magunkról, csak mostanra takarítottuk el a lakás egy részének felújításával járó romkupacokat, illetve előrégészkedtük az öt ujjnyi por alól szerencsétlen számítógépünket.
Sajnos visszaolvasni egyelőre nemigen tudunk, így csak "vakon" írok pár sort, illetve rakok fel képeket. A lányok (Livi-Gabi) holnap jönnek haza, de még nekik is be kell újra lakniuk a lakást, úgyhogy lehet, hogy még egy-két nap, mire Gabi épkézláb élmánybeszámolóval tud a géphez ülni :)
No, és a lényeg: Livicsek szuperül érezte/érzi magát a pestlőrinci vakáción :) (illetve egy-két apróságtól eltekintve Gabi is elég jól átvészelte szüleim néhány furcsa dolgát)
És hát Livi...! Eddig is nagyon édi volt, de most... :) !!!! ... és... hát annyi de annyi új tudománya van a kis Lánykánknak, hogy le se tudnám írni. S ezt talán nem pusztán csak amiatt látom így, mert ugye egy ideig nélkülöznöm kellett társaságukat, hanem mert Livi egy új, tágasabb környezetben sokminden újjal találkozott... - hát igen, ebben a nyavalyás panelben az ember csak korlátozva van... Már a második napon írt Gabi egy kétségbeesett sms-t, hogy azonnal vegyünk egy kertes házat!!! :) :) :) :)

..és most felrakok pár képet (sajnos Gabinak takarékoskodnia kellett a fotógép memóriakártyájával, mert ugye nem tudtuk feltölteni a képeket) - de azért így is született pár fotó... :)

Na, hát íme:
távol a panelkuckótól...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

(folyt.köv.)
liviapu

Kép

Kép

Kép

Kép
liviapu

...esti fürdetés a mamával:
Kép

...fogócska közben megpihenő Livibaba:
Kép

S végül: sajnos Liviről és Gabiról nem igazán készült közös kép (pedig szüleim igazán csinálhattak volna róluk... no mindegy) - azt a két-három képet is Gabi csinálta magukról. No, hát ezek közül egy kép az én kis "Egyetleneimről" :)
Kép

Hát akkor sziasztok!!!!
Ha esetleg egy ideig mégse jelentkezünk, akkor az történik, hogy legyaluljuk a gépünket, s a nulláról feltelepítünk rá mindent újból, mert még mindig "köhög" a masina - pedig a lakásfelújítás alatt kigyógyulhatott volna a vírusaiból :)

Üdv Mindenkinek: Livi'apu !!!
liviapu

Sziaaaaa Liviapu! :lol: :lol:

Végre életjel! :lol: Épp most csodáltuk meg MAncsbával a kiscsajt, hááát, valami tündéri! Rengeteget változott, mióta nem láttuk! Nagyon édes, és mekkora lett! :lol: Azt elhiszem, hogy jól éreztétek magatokat a panelrengetegen kívül :D Tudod, anno a szüleimnél is így volt... 1 hét családostul a nagyanyám kertes házában, és apukám kitalálta, hogy költözzünk kertesbe. Össze is jött :lol: Úgyhogy újabb felújításba már ne fogjatok, sose lehet tudni... :lol: :lol: :lol: NAgyon várom már Gabiékat, hogy beszámoljon, meséljen! Add át neki pusszantásomat! :lol:

Dia,
már kezdtem hiányolni a képeket a kis filmsztárról! Nagyon édibédi! :lol:

Lányok,
a talira én valóban csak akor megyek, ha nem lesz olyan kuka meleg. Aztán most nekem is beugrott az, amit férjuram írt, azazhogy a Bush miatt a fél város le lesz zárva. És a Hungária nem esik neki útba, de akik kiszorulnak a lezárt utakról, arra is mennek... A Hungária meg amúgysem arról híres, hogy gyorsan haladós :evil: Szóval: asszem mi most kihagyjuk :cry: :evil: :shock:

Na, megyek fejni, aztán próbálok aludni. Baromi szar napom volt, tiszta depi vagyok, rohadt meleg van, és úgy érzem, hogy semmi rám bízott feladattal nem bírok megbirkózni :cry: :evil: :shock: Kivagyok.
Jó éjt!

Kép
mancs

A mi gépünk a köhög :evil: Pontosabban haldoklik :evil: Még pontosabban: állapota egy zombiéval (=élő halott) egyenlő :evil:

Kép
mancs

Akartam mondani: a mi gépünk IS köhög :oops:

Kép
mancs

Szia Mancs!!!

Hát igen, kertesház... én ugye ott nőttem fel, aztán amikor panelbe költöztünk, nem is bántam (valahogy azt hittem, hogy jujj de jó a változatosság) - Tul.képpen Livi születése óta vagyok úgy vele, hogy ebben a panelben szinte alig lehet élni... De azért egy darabig jobb híján itt maradunk (úgyhogy, kb. egy hónap múlva folytatjuk a felújítási hacukákokat a konyhával meg az előszobával, - persze a gatyánk is rámegy, meg az összes szabink.. no, miket is írok, hisz' Gabi kb. három éves Livi-szabin van :) ) , mondjuk szerencsére Livinek a felfordulásból csak a kertvárosi nyaralás élménye jut :) Már eszembe is jutott, hogy mire fel lesz újítva szépen a panelunk, a kertváros után lehet, hogy nem is tudnak a csajok örülni a vadiúj-hatású panelkuckónak... :roll: ? ...nofene.
Amúgy nagggyon drága Livicsek!!! Én itt tanyáztam a romok között a felújítás alatt, kb. este 8-9ig folyt a munka, úgyhogy vagy ki se mentem Hozzájuk 'lőrincre, vagy mire kiértem, már aludt Livi, úgyhogy Gabi elmeséléseiből értesültem Livi újabb és újabb csodáiban. Aztán, csak most, pár napja tudtam igazán kiLivizni magam... :cry: s hát nagyon szupi volt, ahogy felevelenítettük a régi kedvenc játékainkat - dalainkat :) Elkezdtem énekelni Neki, aztán ahogy felderengtek számára a "távoli" emlékek, mosolyogva rámcsodálkozott cérnahangon, hogy hÖöÖöÖöÖ?!?!?! (amolyan jéééé, hát télleg, de rég hallottam eztet a dalt?! :) )
Szóval szupi volt ismét egy nagyot Livibabázni :)
liviapu

Ja, a mi gépünk meg már nem is köhög, hanem szinte fuldoklik a falovaktól (amolyan trójaiaktól). Valami vírusos nyavalya felfalta a tűzfalat, úgyhogy minden gonosz hekkker úgy jár-kel a gépünkön oda-vissza, mintha otthon érezné magát... csak hát "sohase nem" volt annyi időnk, amennyi ennek a masinának a rendberakásához kell (mert ha a melóból hazajövök, akkor inkább Livizek, mint a windózot setupálom újra) - pedig nagyon kőne már egy ilyen...
liviapu

Sziasztok!

Sajnos most semmi jó hírrel nem tudok jelentkezni. A sebésznél még nem voltunk. ÉS Andris múlt csütörtökön belázasodott, amikorra meg kiheverte azt, vagyis vasárnapra, tiszta pöttyös/kiütéses lett. Még múlt szerdán jöttünk le Bicskére és itt is ragadtunk, így itt mentünk el gyerekorvoshoz is. Hála nem skarlát és nem bárányhimlő. Valami vírus, amitől tiszta kiütés lesz.
Először én is azt hittem, hogy a naptejtől van, mert miután bekentem, akkor jött ki, de amikor megláttam a hasán is, rájöttem, ez más.
Kaptunk Fenistil cseppeket.
Amúgy jól vagyunk Elkezdett forogni oda-vissza, és tegnap valami kúszásfélét is produkált.

Lányok, sztem a talira nem tudunk menni. Mivel ilyen gatyarohasztó az idő, itt maradunk. Úgyhogy tesék áttenni jövő hétre. (Elég sokan nem érnek rá, nem?)

Köszönjük a köszöntéseket, és mi is viszont köszöntünk mindenkit
.

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga,
ez teljesen úgy hangzik, mint a háromnapos láz (három napig magas, szinte csillapíthatatlan láz, majd után három napig kiütések) A legtöbb baba átesik rajta, a jó hír, hogy utána egy életre védett lesz tőle!
Benedek is átesett rajta.
GYógyuljatok gyorsan! Ilyen melegben még roszabb, ha beteg-lázas a baba. Engem is kikészít, hogy Benedek még mindig nincs teljesen jól, ezt az időt meg mind nehezen bírjuk.

Nem kell a talit áttenni, lehetne tartani most is, meg a jövő héten is (akkor már én is mennék, bár vannak kizáró tényezők)

Liviapu, Gabi,
annyira látszik a nagylányon, hogy jól érzi magát! A képek láttán nálunk is felmerült, hogy
1. kertesház, de iziben
2. legalább egy felfújható medence, ha nem is az erkélyre vagy a ház udvarára, de talán majd Szigligetre
3. azért klassz lenne, ha harmadiknak összejönne majd egy kislány.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Na, lányokfiúk, mi legyen? Igazából én busbácsi és a most rá nem érő anyukák+bébik miatt szívem szerint hajlanék a tali jövő hétre halasztására....

Kép Kép
coolasa

Sztem ne halasszátok el, csak legfeljebb nem lesz nagy a létszám... Mi szinte teljesen biztos, hogy nem megyünk. A melegben való fél városon történő átbumlizás (a Városliget elég messze van :evil:) és Bush miatt. :shock:
Tegnap láttam a repcsit, amivel a cuccait pl. kocsiját hozták. Hááát, nem volt kicsi! :shock: Tök alacsonyan repült, hatalmas volt, baromi erős, mély hangja volt, és tényleg, vészjóslósan nagy volt. Ja, és igen közel repült a földhöz.

Épp reggelizem, Petikének sikerült visszaaludnia, így egyszerre lerendezem a kettőt. Ugyanis napközben szándékomban áll takarítani+ rendet rakni a lakásban. U-tá-lom!

Kép
mancs

Valamint főznöm se ártana, de mit? Ebben a melegben a meleg konyhában... Brrrrrrr! :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

Mancs, én, mint főzni nem/sem tudó analfabéta enni azért szoktam, és ilyen melegben nagyon finom a cézár saláta jellegű dolog, amit ha nagyon akarnék (nem), még én is elő tudnék talán állítani különféle zöldségek összedarabolásával és némi pulyka eléggé el nem ítélhető kivégzésével... esetleg egy kis poralakú parmezán a tetejére....hát, én így képzelem, valahogy a munkás hétköznapokat..

Kép Kép
coolasa

Köszi, de vacsira kéne vmit csinálni... És ráadásul Mancsbá ezt nem eszi meg, több okból sem: a salátán lévő öntet miatt, és a parmezán miatt. Tudniillik: nem eszik meg semmit, ami tejfölös, tejszínes, túrós, joghurtos, szóval semmit fehér kaját. A Túrórudit viszont szereti! Sajtot "nyersen" csak a füstöltet eszi meg, vmire rásütve (pl. hús, melegszenyó) már lemegy a trappista is. Ilyen finnyás az én férjem.
Lehet, hogy a végén pizzarendelés lesz? Bár az is lehet, hogy kikapok egy pulykacicit a fagyóból, bedobom vmi pácba, és este vaslapon megsütöm némi tepsis krumlival... Nem tudom. Én se vagyok egy nagy konyhatündér.
Ki szokott főzni, ha Te nem csinálod? Rendeled a kaját? Már nálunk is felmerült ez a lehetőség...

Kép
mancs

Sziasztok,

a fenti indokokat alapul véve halaszthatjuk szerintem is a talit, én a busbácsira nem is gondoltam.....Még jó, hogy férfiak is járnak errefelé... :)

Mancsbá, azé nem semmi tesód van..... :lol:
Liviapu, jó hogy adtál magatokról hírt. Livi tényleg nagyon sokat változott, amióta nem láttuk, főleg azon a képen szívdöglesztő, amin fel van csatolva a haja. :wink:

Mancs, én csakis egyszerűeket vagyok hajlandó főzni, szerencsére nekem kevésbé finnyás emberem van. Nálunk a tészta különféle öntetekkel mindig nyerő, és azt mindig nagyon könnyű megcsinálni. De amit felvázoltál, az sem hangzik rosszul....nyami. :)

Nekem még az a szerencsém van, hogy anyukámék itt laknak a mellettünk lévő házban, így többször is csurran-cseppen egy kis hazai kaja. :lol:

Wolga, gratulálunk az ifiúrnak, amiért ilyen ügyes.

Benyóka tegnap pedig háromszor is hasról hátra fordult, ez már nem lehetett véletlen. Meg emelgette a fencóját az égnek. :)

Én már kitakarítottam, mostam is, szóval én ma már csak henyélek. JUHHHHÉÉÉÉÉÉÉ

Pusz
Vendég

Eszti,
szerencsére Anyósék nálunk is közel (alattunk) laknak, így nagyon sokat segítenek kajaügyben (is). Gratulálok Beninek a ringlispirmutatványhoz!!! Fenékpúpozás nálunk is megy, azon csodálkozom, hogy nem fordul el, mert hason fekve úgy kitolja a fenekét, hogy csak na. Persze mindig irgalmatlan nagy puki lesz a vége. A mosás nálam is kész, tegnap lement 2 adag, és mindjárt megyek teregetni, ma a fehéreket végeztem ki. A taksi viszont még hátravan. 7végén jön a tesóm a nőjével, itt is alszanak, szóval van indok, ami miatt MUSZÁJ takarítanom.

Nekem is a felcsatolt hajó Livi-kép tetszett a legjobban!!!

Kép
mancs

Felcsatolt hajó :lol:
Mancs, tudod, hogy ezek freudi elszólások? Biztos újra a vizekre vágysz rendőrjelmezben..... :lol: :lol:
Esetleg valami karib szigeteken egy jó kis hajóútra??? :lol:

Én a sötéteket végeztem ki (csak hogy maradjunk a zsaruszakzsargonnál).

Az uram meg már vizsgázik, ma egyszerre három tantárgyból, brrrrrrr... :shock:
Vendég

Nahát, nekem is a felcsatolt Livihaj a kedvencem, csak az előbb elmulasztottam ezt megjegyezni.
Mancs, én több hímnemű egyedet is ismerek, akik ugyanígy, mint Mancsbá, nem szeretik a fehr dolgokat. A majonézt nem írtad ugyan, de gyaníthatóan az is ebbe a kategóriába tartozik.
Az evéssel amúgy ugyanaz a helyzet, mint nálatok és Esztiéknél: az egyik (Noémi szempontjából) nagyszülőpáros tőlünk 2 háznyira fészkel, így esetünkben is a csurranás-cseppenés törvényi tényállása forog fenn.
Eszti, az én gyermekem apukája is ma vizsgázik utoljára (ebben a tanévben), valamiféle megjegyezhetetlen nevű tárgyból a közgázon, a tiéd mibe öli szabadidejét?

Kép Kép
coolasa

Coolasa, az enyém vadgazda szakmérnök akar lenni, mert a sima környezetgazdálkodási mérnök :shock: nem elég , így ma populációbiológiából, meg másik két tárgyból megy, amiknek a neve vaddal kezdődik, de nem tudom, mivel végződik. :lol:
:shock:
Amúgy az építőiparban dolgozik.... :shock:
Vendég

Eszti...hm.....az enyém gyógyszergyárban dolgozik és........ szintén környezetmérnök...
Javaslom, egyeztessünk. A tiéd nem szőkésbarna, magas, kisportolt, és összenőtt szemöldökű??????

Kép Kép
coolasa

Bár nem tudom, hogy a gyógyszergyár és az építőipar hol találkozik :lol: , de az enyém nem magas, ámbár kisportolt (vagy legalább is volt valamikor), barna és dús szemöldökű.....
Na ezt kapd ki. :)
Vendég

Eszti, már csak abban reménykedhetem, hogy senki nem olyan öngyilkos hajlamú, hogy beszervezzen magának egy napra (akkor ezek szerint összesen) 4 vizsgát....

Kép Kép
coolasa

Ráadásul két iskolában.... :)
Vendég

Majonéz dettó!

Eszti,
igazad van, a Karib-szigeteket bevállalnám! A felcsatolt hajót észrevettem ám egyből, de gondoltam, ha állandóan az elírásaimat javítgatnám kifelé, több lenne az olyan hsz-em, mint a "normál".

Enyém ember vasárnap vizsgázik. Hogy miből, ne kérdezzétek, idegenforgalmi és szálloda szakos végzős.

Megyek, gyorsan kidobálom a ruhákat, Petike addig elszórakoztatja magát remélem.

Kép
mancs

Mancs, és hol IFOR-os Mancsbá? Ahova jártam elöször egyetemre (Veszprém) ott is létezett ilyen szak..

Kép Kép
coolasa

Akkor lehet hogy mi is eltekintünk a talitól.
1. a fent említett akadályok miatt
2. már folyamatban van a hitelügyintézésünk, és be kell mennem a céghez, igazolásért, egy napra csak egy programot szervezek inkább, nehogy kidögöljek
3. Gergő orrából kedves kis sárga-zöld szörnyeteg bukkant elő ádáz üvöltéstől kísérve, és inkább most nem mennénk egészséges babák közé
4. Én amúgy is Orczy kertbe szeretnééééééék, ott nincs büdi én megy szagkényes vagyok bocsi...

egyébként:
Livike tündér vagy, a mamánál jó kis pocakot eresztettél :D

ti itt mind milyen ügyik vagytok, sok-sok diploma én meg a 23. sulit kezdem el amit nem fejezek be, felveszek egy pár t antárgyat, vizsgázgatok egy kicsit, aztán újba kezdek... :twisted: és közben szégyenlem magam a lustaságomért :oops:
ezt a hülye HEM-et kéne szeptemberben folytatni, igaz Mancs?
Vendég

Coolasa,
Gyöngyösre jár Mancsbá. IFOR közgazdász, vagy mifene.

Tücsökmami,
én is inkább az Orczyra szavaznék... Ne is emlegesd a sulit.... A hideg kiráz tőle... Azon agyalok, hogy át kéne jönnöm Pestre suliba, ahova Te jársz, és szintén Bolognaira váltani, ahogy mondtad. Ez vhogy nekem nem normális dolog, hogy előírják, hogy mennyi idő alatt KELL elvégezzem a sulit. Ha befizettem egy rakás pénzt (eddig 4 kilót) akkor hagy döntsem már én el, hogy mennyi idő alatt tudom elvégezni!!! Ahova Te jársz, az a SZIE-nek egy pesti tagozata? Vagy mi?

Mint kiderült, este szalonnasütés lesz, úgyhogy kajatéma kilőve. Adunk a kalóriáknak.

Kép
mancs

Valszeg vmi nyavalyás vírus miatt nem tudok fejecskéket beszúrni. Szóval mindneki gondolja oda.

Kép
mancs

Tücsi, mi az a HEM? És mikbe fogtál eddig bele? Az ok, amiért csak járigatsz mindenhova egyértelmű: túúúúl sok a pénzed, és már nem akarsz újabb sportkocsit venni, ezért inkább tandíjakra költöd..

Kép Kép
coolasa

HEM= humán erőforrás menedzser

Jól nézz meg minket Coolasa, mert a jövő fejvadász menedzsereit láthatod!

Kép
mancs

Mancs:
www.vti.hu
itt van a tájékoztató. ez a SZIE kereszt féléves levelező tagozata, a honlapon mindent megtalálsz. jó messzire van tőletek a suli. (de tőlünk is) a 2. kerületben a Frankel Leó úton a Zsigmond térnél.

Coolasa:
a repertoárban van 2x eü suli, igaz ez még régen, azok még tandíjmentesek voltak. aztán a mérlegképes 3x, az elsőt anyám finanszírozta, a másodikat a mh, a 3-at én. + itt van ez a humán erőforrás menedzser borzadály. egyszer sem bukás vagy ilyesmi miatt, egyszerűen egy szenya lusta vagyok, akaraterő zéró. ez ugye meglátszik abban is hogy nem tudok lefogyni :P de azér ugye nem dobtok ki magatok közöl :?: :?: :? mindig részletfizetős sulikat választottam, hogy ne sajnáljam a kidobott pénzt. :D :D
Vendég

Mancs:én inkább egy lefetyszájú kotlóstyúknak tűnök, mint fejvadásznak :D :D :D
Vendég

Halihó!

Tali: akkor buspapa miatt toljuk el, erre nem is gondoltam.
A helyszín meg szerintem lehetne felváltva, mert van akinek egyik, van akinek a másik jobb. Na? És akkor lehetne választani, ki melyikre megy. Olyan szerintem úgysem lesz, hogy mindenkinek jó lenne az időpont, helyszín.

Mancsbá,
Nem, peca nem volt, nekem nincs mit lógatnom. :oops: :lol: :oops:
Üdv. a pihentagyú bátyikónak! :D

Dia,
Merre van a nyaralótok?
Kicsi filmsztár nagyon ari, és ez a papucs!!!

Liviapu,
Köszi a képeket, Gabinak már írtam, hogy hál Isten fiam jól választott, ez a lányzó egyre szebb lesz!

Vvolga,
Andrisnak jobbulást!

Tücsimami,
Görgőnek is jobbulást!
Te a Zsigmond térre jársz suliba?????? Tőlünk 5 percre van! Mikor jársz legközelebb erre?

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok,
felüdülés titeket olvasni. :)

Én mióta befejeztem az egyetemet, eszem ágában sincs tanulni. Legfeljebb nyelvet kéne... :shock:

Kormi, nem volt olyan magas láza, a legmagasabb 38,5 volt már levonva a fél fokot, de kb. 3 napig tartott. De Andris amúgy sem egy magas lázas típus. Amúgy a doki nekünk nem ezt mondta, de nagyon jól hangzik, hogy védett lesz... :)

Bubek, jól párnázd ki körben az ágyat. Nálunk múlt héten megtörtént már az, amitől tartottam. Andris leesett az ágyról. Szerencsére oda tudtam ugrani és elkaptam a fejét, így az nem koppant. :(
Mindez nem történt volna meg, csak szoptatásból ugrasztott ki a kaputelefon, ő meg fordult egyet és véget ért az ágy.

Ja és tegnap meg egy kenyérdarabot kellett kibányászni a torkából. :( Mert adtunk neki néhányszor csócsálni. Most nem fogunk egy ideig...
Szóval most marhára úgy tűnik, mintha valami felelőtlen szülők lennénk. De nem!

Ilba, szép helyen voltatok! ÉS Beni most is puszilnivaló, mint mindig.

Tücsökmami, én lenni irigy-irigy... Jó nektek és drukkolok a hitelhez.
Mi most fogjuk kezdeni ugyanezt...

Mancs, Mancsbá a kép Petivel és a szoborral nagyon tetszik. :)

Coolasa, a férjemnek bejön a töpörtyűkrém. :P

Novum, köszi kérdésed, én teljesen jól vagyok már és van tejem is elég. :)

Eszti, ügyesek vagytok ti is. :)

Talira azért sem mennénk, nehogy a többi baba elkapja tőlünk ezt a szép kiütéses vírust...

Kép Így bírom a citromot...

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga, nekem valahonnan, talán olvastam, becsípődött az, hogy 1 éves kor alatt nem szabad citrusféléket adni a drága gyermeknek, mert allergizálhat. Vagy ez csak kacsa??

Kép Kép
coolasa

Ilba:
Hát legközelebb kb szeptember-október járok arrafele.
Nem akarsz kéthetente Gergő felügyeletet vállalni :?: :?: :D :D na jó, ez csak vicc volt. de tényleg akkor majd időnként meglátogatlak. legalább lesz még egy indok, hogy miért is járjak a suli....mellé :)
Vendég

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 30 perces hsz vált a semmivé a drába babanet miatt. felrobbanok. Gondoljatok magatoknak minden jót...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
sasha

Sashaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
szöveg beír, közben időnként kijelöl, másol.......... mindannyian kaptunk már infarktust ilyesmi miatt, borzasztó érzés.....

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?