Szia Mancs!!!
Hát igen, kertesház... én ugye ott nőttem fel, aztán amikor panelbe költöztünk, nem is bántam (valahogy azt hittem, hogy jujj de jó a változatosság) - Tul.képpen Livi születése óta vagyok úgy vele, hogy ebben a panelben szinte alig lehet élni... De azért egy darabig jobb híján itt maradunk (úgyhogy, kb. egy hónap múlva folytatjuk a felújítási hacukákokat a konyhával meg az előszobával, - persze a gatyánk is rámegy, meg az összes szabink.. no, miket is írok, hisz' Gabi kb. három éves Livi-szabin van
) , mondjuk szerencsére Livinek a felfordulásból csak a kertvárosi nyaralás élménye jut
Már eszembe is jutott, hogy mire fel lesz újítva szépen a panelunk, a kertváros után lehet, hogy nem is tudnak a csajok örülni a vadiúj-hatású panelkuckónak...
? ...nofene.
Amúgy nagggyon drága Livicsek!!! Én itt tanyáztam a romok között a felújítás alatt, kb. este 8-9ig folyt a munka, úgyhogy vagy ki se mentem Hozzájuk 'lőrincre, vagy mire kiértem, már aludt Livi, úgyhogy Gabi elmeséléseiből értesültem Livi újabb és újabb csodáiban. Aztán, csak most, pár napja tudtam igazán kiLivizni magam...
s hát nagyon szupi volt, ahogy felevelenítettük a régi kedvenc játékainkat - dalainkat
Elkezdtem énekelni Neki, aztán ahogy felderengtek számára a "távoli" emlékek, mosolyogva rámcsodálkozott cérnahangon, hogy hÖöÖöÖöÖ?!?!?! (amolyan jéééé, hát télleg, de rég hallottam eztet a dalt?!
)
Szóval szupi volt ismét egy nagyot Livibabázni