Új privát üzeneted érkezett!

Mókuska: ma még melegebb lesz az tuti, kár, hogy nincs ott felétek valami árnyas park, csak elviselhetőbb lenne a meleg. Tegnap voltam Anyumnál, hát meg lehet pusztulni a panelban!
Meli: Anyukád szerethet minket akkor, elvonunk a munkától 8)
Bea: vissza :D

Andi
candi

Gabi is velünk van? Most én nem láttam a vonalzót, vagy nincs is :oops: Jó lenne, ha valakinek sikerülne ez a hónap.
Nehogy Nektarin egyedül legyen :wink:

Andi
candi

Csajok!!Jó lenne ha mindenki leirná,hogy HOL tart MOST,mert nem győzöm állandóan kérdezni!!Aztán elkezdek jegyzetelni!!

Kép
bea27

Nemakarok ILYEN melegbe elindulni!!De csak az lebeg a szemem előtt,hogy márcsak:MA,CSÜTÖRTÖK,PÉNTEK!!!És VAKÁCIÓ!!!!!!!
Olyan édesen játszanak a cicáim!!Öröm Őket nézni!!
Én meg itt ülök,és eszem a HŰTÖTT dinnyét!!Küldjek valakinek??

Kép
bea27

Szeret benneteket :lol: :lol: ma megyek egy barátnőmhöz délután babázni,6 hónapos a kislánya...már alig várom,hogy megszeretgessem.....nagyon meleg van,mi is nehezen viseljük,de kicsik még nehezebben...meg az idősek...anyósom szívbeteg,nagyon kell vigyáznia magára ilyenkor...

Kép Kép
meli1118

Jelentem a dinnye jöhet, én meg adok egrest cserébe, ha kérsz!
Meli: helyettem is szertgesd meg, imádom a kis illatukat ilyenkor. Szerintem hozzám is jönnek valamikor jövő hónapban az unokahugaim nyaralni, jó lenne ha akkor lenne ilyen idő, lehetne pancsolni a kertben :wink: Általában én érzem a legjobbn magamat ha velük vagyok :D

Andi
candi

Candi!!Hol laksz??Na jó,akkor kérdezem úgy,hogy MERRE???
Közel hozzám??
Ment a PRIVI!!

Kép
bea27

Ez szemétség!!Apa péntektől már az Új helyen kezd,én meg még végignyomom azt a napot!!Bár aztmondta,hogy bejön,ahogy végzett!!

Kép
bea27

Bea: minden viszonylagos. Szigetszentmiklóson, kocsival nincs egyáltalán messze, scak át kell vergődni a városon! :evil:
Csepel után van pár km-el

Andi
candi

Szia Bea írtam neked!

Figyusz mindenkinek ott a vonalzója...ott látod,hogy ki hol tart.

Pl.azt is hogy ebben a hónapban már én is beállhatok a sorba...Ugye Meli?!

Én kisem megyek a házból .Mielött terhes lettem képes voltam egész nap a napon aszalni magam...most meg...
Dinnye jöhet,bár most három napig csak fehér dolgokat ehetek...meszet :lol:

Szia
Meli :lol: Ügyi vagy :wink:

málna2162

Szia Málna!!!!!Egyél lisztet.... 8) 8)

Kép Kép
meli1118

ÚR ISTEN!!Én azt nem birnám ki!!Mindjárt megkukkolom a vonalzókat!
Mi van veled,hogy-hogy csak most jöttél??
Felrakod a cicust ide??Sőt!!Úgy kéne,hogy a képem helyére!!ÉRTED??

Kép
bea27

A haladó felhasználó alá!!

Kép
bea27

Rizs,KENYÉR?????Semmi gyümölcs???
Mikor láthatjuk a szép fogaidat??
Mentek a privik!! :lol:

Kép
bea27

Bea

Mit nem bírnál ki?

Meli

Hasonló jókat kívánok :lol:

málna2162

Málna 8) 8) 8) Gyümölcsben a kókusz :o Na..na...na..na... :?: bombázlak jobbnál jobb ötletekkel!!!

Kép Kép
meli1118

Hogy csak fehérte egyek!!Nekem is ezt kell tennem a tömések után,csak két,vagy 3 óra után ehetek,de csak fehér ételeket,aztán meg rá csak egy nappal ehetek normális kajákat!!De nemszoktam kibirni!!Illetve elfelejtem és csak azon kapom magam,hogy eszem a szines kajákat!!
Megcsinálod nekem a képet???

Kép
bea27

banánt ehetek,meg mozarellát,meg ...

málna2162

Bea

jó lesz?

málna2162

Feta sajtot,mindjárt gondolkodom rajta,hogy még mi az ami fehér!!
Rafaello.Kenyér????

Kép
bea27

Jaj de CUKI!!!!!
Köszi!!Nincs közelebbi???

Kép
bea27

Vajas kenyéren és tejen élek...De már csak két nap :wink:

málna2162

:twisted:

málna2162

Nem azt irtad,hogy mit tudom én hány hónap??

Kép
bea27

Na csajok!!!!!Hogy tetszik a cicus???
Lassan mennem kell!!Mert Anyu kezd duzzogni,hogy megint amikor felkeltem már itt ültem!!! :evil:

Kép
bea27

nnnnnaaapppp!

Így jó akép?!egyéb óhaj sóhaj?

málna2162

Klassz a macsek!!!Néhány napot ki lehet bírni....kefír,joghurt...tejleves.....fúj,azt de utáltam az oviban....meleg föles tej benne úszkál a tészta...veszélyes :x :x

Kép Kép
meli1118

Jól van na!!Azthittem ez neked nem fáradtság!!! :oops:

Kép
bea27

Olyan ez a cicus pont mint az egyém, csak az már egy nagy kópé.
Nagyon édi.
Hová sietsz Bea? Én sem dolgoztam ma még szinte semmi hasznosat!
Bezzeg Meli, biztosan belendült,nem ír már egy pár perce :wink:

Andi
candi

Igaziból nem ilyen nagy!!Tökre pici!!

Kép
bea27

Candi!!Átadhatom,ha gondolod!!Szobatiszta,bolhája sincs,szerintem nem is beteg!!Mert nagyon virgonc!!!Futtassam még??
Mennem kell,összeszedem magam,adok Anyunak is magamból,és délben indulok!!!

Kép
bea27

Szia Meli! Akkor tárgytalan az előző hozzászólás. Tej...brr.. én allergiás vagyok rá, ilyen jó dolgokat örököltem az Anyukámtól!

Andi
candi

Én is utáltam régen,de most lecsúszik!!Nyugtatja a gyomromat!!
Tejlevesről még nem is hallottam!!

Kép
bea27

Bea: meg is nyúznának, ha mégegy cicus hazavinék, így is problémás, hogy ki etesse őket amíg mi nem vagyunk!

Andi
candi

PRIVI!!!!!!! :shock:

Kép
bea27

Szintúgy :wink:

Andi
candi

Én imádom a tejet,de a tejlevessel vallatni lehetne....ha gondolod,Bea elküldöm a receptjét....mondtam már,milyen remek szakács vagyok :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Elküldheted,de nemtudom,hogy megcsinálom-e!!!!!Küldd!!!!!!!!!

Kép
bea27

Jaj!!Megint kezd iszonyatosan viszketni a cicim!!!
Ilyen kinek volt Anyukák??

Kép
bea27

Bea

Annyira elfáradtam,hogy most azt hiszem lefekszem :wink:

málna2162

Sziasztok!

Tegnap egész nap fájt a fejem, úgy hasogatott, hogy már ott tartottam, nem számít, valaki vááágja le...
Csak estére csillapodott, akkorra változtam vissza emberré zombiból...

Málna, gratulálok a vizsgádhoz, bocs, hogy így megkésve, de csak most tudtam visszaolvasni.
Hogy vannak a szép új fehér fogaid?
Nekem is fejtörést okozott, hogy mit egyek, én is vajas kenyéren éltem, és ásványvízen :lol:

Bea, nagyon szép a pocakod! És ne idegeskedj! (persze mondani könnyű... 8) )

Meli, még két hétig tartsd magadban a vénás sztorit, utána jöhet 8) Bár a terhesektől is vesznek vért, szóval nem is tudom. lehet, hgy túl kellene esnünk rajta :shock:

Gabip, gratulálok Adrip bizijéhez! Ez az olvasásfelmérés már az én időmben is hülyeség volt, azt hittem, azóta már leszoktak róla...
A legnagyobb ökörség az, amikor időre kellett olvasni, minél több szót minél rövidebb idő alatt. Az volt a neyrő, aki a legjobban hadart és zagyvált. Hogy ennek mi az értelme?
Olvasásról jut eszembe, Máraitól olvasom a 'Szegények iskoláját'. Kissé irónikus, és keserédes, de nagyon jókat mulatok rajta.

Andi, nekem is melegem van, így nem bánom, ha itt kell csücsülnöm a légkondis irodában...

Musz

KépKép
muszkuru

Ha-ha-ha.................................
Nem küldtem közelebbit????

Kép
bea27

Muszkuru!!Köszi!!Nem merek kimenni ebbe a melegbe!!UTÁLOM!!!

Kép
bea27

Tejleves

Hozzávalók:
tej
vaj
liszt
cukor
tojássárgája

Azonos mennyiségű lisztből és vajból készíts világos rántást. Öntsd fel tejjel, sózd meg (esetleg adj hozzá kevés cukrot is), s lassú tűzön forrald 15-20 percig. Diónyi vajjal kever el (literenként) 2 tojássárgáját, s folyamatos keverés mellett lassan add hozzá a forró tejet.

Magyar Elek pirított zsemlekocka kíséretében vagy belefőzött tésztával kínálta.

Szóval ezt találtam róla.....én gyerekkorom óta nem ettem,de nem is vágyakozom utána!!!!Szerintem az ovis változatban fele ennyi volt csak a hozzávaló...nekem úgy tűnt,hogy tejbe belefőzött tészta :? :?
Jó étvágyat,ha mégis megcsinálod!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

http://www.sziget.hu/gyereksziget/programok

Itt tök jó programok vannak.Akár itt is összejöhetnénk végre valahára

málna2162

Bea

nem...

Mi lenne ha inkább felraknám a pocakos képet...

málna2162

Elmentem!!!!

Kép
bea27

[quote="meli1118"]T írta:meli1118ejleves

Hozzávalók:
tej
vaj
liszt
cukor
tojássárgája

Azonos mennyiségű lisztből és vajból készíts világos rántást. Öntsd fel tejjel, sózd meg (esetleg adj hozzá kevés cukrot is), s lassú tűzön forrald 15-20 percig. Diónyi vajjal kever el (literenként) 2 tojássárgáját, s folyamatos keverés mellett lassan add hozzá a forró tejet.

Magyar Elek pirított zsemlekocka kíséretében vagy belefőzött tésztával kínálta.

Szóval ezt találtam róla.....én gyerekkorom óta nem ettem,de nem is vágyakozom utána!!!!Szerintem az ovis változatban fele ennyi volt csak a hozzávaló...nekem úgy tűnt,hogy tejbe belefőzött tészta :? :?
Jó étvágyat,ha mégis megcsinálod!!!Puszi

Ez most hányadik fogás...

málna2162

Bea

De jó neked!!!!Elmenni jó... :wink:

málna2162

Málna :P :P :P és milyen esztétikusan meg lehet hozzá teríteni...

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?