Új privát üzeneted érkezett!

Halihóóó!!

Ne már, hogy én nyitom a napot ilyenkor!! :)

Eszti,
benne vagyok a strandos pletyóban! :) Igaz nektek a nagggyon jó idő a jó, nekünk meg a kellemesen langyos, nem az a forró, de majd behúzódunk valami fa alá! :)
Kép
A fürdésben már csak azért sem vagyok benne, mert nem hiszem, hogy a mostani fürdőruhámba bele tudom gyömöszölni a cickókat! :lol: :lol: Amúgy tervben van néhány reggeli, nyitás előtti úszás... :)
Kép

nadine81

Teszek fel két képet :)
Keresztanyám van rajt a kisebbik unokájával, Botonddal és Dorkával :)

Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!

Viol ügyi vagy :wink: , igazi kis Columbo :D

Csajok, ilyen rosszak a gyerekeim nem voltak még mióta megvannak!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ma éjjel már a férjem átment aludni a gyerekszobába, mert két napja nem alszunk tőlük. Janka a fotel alatt ébredt a földön, Márton hisztijei és akaratossága meg már az eget veri!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény kistesónak meg neve sincs és nincs időm megnézni a névkönyvet sem, meg amennyi kiabálást hall most tőlem????????????????!!!!!!!!!!
Rettenetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a Gabó lennék már sok cifrát mondtam volna :D :D :D :D :D
amica

Na szep jo napot! :D

Most csak egy rovidre jottem, hogy itthon vagyunk, az uton a gyerekeim elvarasaimon tul teljesitettek, aludtak 5 orat a hosszu uton, nem volt dili, az atszallas is siman ment, ugyhogy kar volt a para! Meg igyekszunk atallni az itthoni idozonara, es majd visszaolvasok. Nagyon jo ujra soprini levegot szivni!!!!! :)

Kép
Kép
agi

Amica,
[quote]V írta:iol ügyi vagy , igazi kis Columbo

Húúú, ezt nem értem... :D :oops: :D :oops:

A gyerkőcök biztosan érzik akistesó jövetelét, és most minden figyelmedet ki akarják használni!! :) Persze nem rosszaságból, talán tudat alatt, szeretetből... :)
És Janka a fotel alatt ébredt??? Jesszusom... :) :)

Ági,
üdv újra itthon, örülök, hogy szerencsésen, macera nélkül megérkeztetek! :) És a srácok!! Le a kalappal, jót mormoltak! :)
Pihenjetek, aztán jelentkezz! :)

nadine81

Amica,
talán a "sasos" dolog?? :) Másra nemtok gondolni... :)

nadine81

Viol,
arra gondoltam, hogy rájöttél a 2in1-re :oops:

Ez a nagy meleg akasztja ki őket teljesen, olyan hőség van a lakásban is, hogy nem tudnak pihenni és teljesen felpörögnek...
Remélem ebéd után elalszanak, mert kicsit le kell ülnöm a fenekemre, éjjel megint alig aludtam.

Egy játszótéri pletyiben az Esztivel és veled a nyáron én is benne lennék :wink:

Ági! Üdv itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amica

Sziasztok!

Ági!

Üdv itthon! :) Jó pihenést! :)

Calambo! :D :lol:

Nagyon aranyos kis Dorka a képeken!
Máté is nagyon jó alvó volt, na persze ha egyszer végre elaludt: :lol: :lol: :lol:
A házat el lehetett adni, na de ez megváltozott :cry: azóta lábujjhegyen kell járni! :) Nem tudni mitől :(

Eszti!

Nagyon jók a képek, aranyos Szonja, kár, hogy nincs bohócos kép :(
Sírok, de sajnos nem megy az áttevés, anyosoméknál búcsú lesz a faluban, és fellép a tánccsoport is, ahol táncola Jocó, úgyhogy muszáj mennünk. :cry: :cry: :cry:
De egy pletyiben én is bármikor benne vagyok! :lol: :lol: :lol:

Amica!

Sajnálom, gondolom nagyon fáradt vagy, ha lehűl az idő délután, elmehetünk játszóra. :)
Na nem mintha ettől ki tudnád magad pihenni :lol:

Valamit még akartam........................de már ki tudja. :lol: :lol: :lol:

katus78

Ok Katus! :D

Már megint nem aludtak el!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
amica

Sziasztok!Amica!Virág is nagyon rossz,másfél órámba telt,mire elaludt :( Tudom ez nem vigasztal,főleg,hogy neked kettő is van.Talán ha nem lesz ilyen meleg lenyugszanak.Te azért probálj meg vigyázni magadra és nemidegeskedni!
Ugy örülök Virág lassan teljessen szobatiszta .Már csak éjjelre van pelusa de két napja az is tök száraz :P
Ági!Üdv itthon!
kola2

Tud valaki közületek műanyag kulcstartót készíteni?[/b]

KépKép
nicika

Nicika!

Milyen az a kulcstartó :roll: :?: Nem is tudom elképzelni :roll: :?:

katus78

Nici, én sem tudom milyenre gondolsz :D
amica

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is,csak sűrű volt a hétvége.Szombaton após születésnapját ünnepeltük,tegnap délelőtt tescoztunk Istivel délután meg itt volt a barátja,ugyhogy esélyem sem volt,hogy a géphez férjek.
Eszti,
olyan jópofa Szonja a pisztollyal,még a férjemnek is megmutattam :D Egyébként igen,valamiért szimpibb a redőny.Régen,mikor nagymamáméknál laktunk reluxánk volt,nem annyira szerettem.Bár már biztos jobb minőségűek vannak.Egy éve ilyenkor még az albérletben álmodoztunk,hogy ha majd lesz lakásunk csináltatunk redőnyt :D
Nicika,hogy szoptattad meg Szintit a strandon?Isti 10 hónapos volt,mikor magunkkal vittük a Balatonra.A Feri nagyszülei laknak ott. Bevittük a vízbe is.Eszembe se jutoot hogy nem kéne :oops:
szóval milyen az a kulcstartó?
Amica,úgy átérzem a gondodat!Az utolsó 1 hónapban eljött Anyukám "segíteni".Minden reggel 5kor kel és kávézik.Persze a konyha a mi szobánkkal van egyben.Szóval mire befeküdtem már hulla fáradt voltam :D
Gabó,hiányzol!!!Senki sem káromkodik :lol: :lol: :lol: :lol:
Katus,összehozunk egy találkozót a héten?

Kép

Kép
hajnus

sziasztok sziasztok sziasztok!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
kisbabánk lesz :D :D
most jövök a dokitol!
6hetes a kis drágaságom!
hogy vagytok ebben a nagy melegben?
gondolom ti is nehezen birjátok!
na puszi majd még jövök :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!
Idáig vasaltam, akkora a hőség, nappal neki se mertem látni :oops:

Beus, gratulálok! :D
Utánam is lesz aki számolja a heteket! :wink:
Nekem is ma kellett volna dokihoz menni, de majd a jövő hétfőn... :roll:

Hajnus, ma már mindenki a saját ágyában alszik!!!!!!!! Bár még nem pihenek, de csend van :D :D :D
amica

Beus!

GRATULÁLOK!

Máté 8-kor elaludt :) Kilenckor felébredt :( másfél órán át probáltuk altatni, nem lehetet, azóta is fent van, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: tiszta éber, én bezzeg majd elalszom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

katus78

Beus! Nagy gratula! :)

Hajnus! Lefeküdtem és előkaptam a didkót! Ja és betakartam magunkat egy törölközővel! Szerintem senki semmit nem láthatott!

Kulcstartó: vannak ilyen szines műanyag fűzőszáljaim, amiből elméletileg lehet kulcstartót csomózni. Elvileg nagyon egyszerű, még kép is van hogy kell csinálni, de én nem bírok rájönni! És ez annyira idegesít! Így sem tudjátok miről van szó? Anyám tudja hogy kell csinálni, de arra sem képes hogy két faluval arrébbről átugorjon egy órácskára hogy megmutassa! :evil:

KépKép
nicika

Katus! Végül mikor aludt el Máté? És meddig aludt? Elhiszem hogy fáradt vagy!

KépKép
nicika

Jó reggelt!Virág is fent volt fél 1-ig most meg alszik.Nagyon meleg van és szerintem azért nem akarnak aludni a gyerekek.
Beus!Gratulálok! :P
kola2

Jó reggelt!

Máté negyed egykor aludt el, de már annyira fáradt volt, üvöltött. :( kettőkor újra kezdte, de akkor elég volt a tea.
Fél hétkor rendesen kelt, de nem lehet vele bírni olyan hisztis, szegénykém nem pihente ki magát.

Nicika!

Unokahúgom nekem megmutatta, elvileg tudom, de így leírni nem tudom, van olyan, ami teljes henger alakura, lehet fonni, azt tutira tudom, és amit ő mutatott azt talán meg tudom csinálni :lol:
Na de mikor tudom ezt megmutatni??? :?:
Ne idegeskedj, nem éri meg! :!:
Szép napot! :D

katus78

Sziasztok!
Együttérzésem minden nemalvóssal!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk is megy a műsor délben és este :roll: :roll: :roll:
amica

Szép Napot Mindenkinek!! :)

Amica,
jujj, arra nem gondoltam... :oops: :oops: ...a 2in1-re... :oops: :oops: Akkor én egy feledékeny Columbo vagyok!! :lol: :lol:
Különbenb amikor még kicsi voltam, benne volt a hosszú távú terveimben, hogy rendőr leszek... :) De nem ám járőr, vagy ilyesmi, hanem nyomozóóó!! :) Aki gyilkosokat kerget meg hasonló!! :) Na de hát ez már ugye rég volt... :)
A pletyiben benne vagyok mindenhol! Legyen az játszi vagy strand! :) A játszin talán több árnyék van...

Zsani,
gratulálok - ehhez is szoktak? :) - hogy Virág már teljesen szobatiszta!! :) Ha már két napja éjszaka is üres a pelus, akkor szerintem már nem is fog előfordulni sokszor. :)

Hajnus,
és akkor amikor Isti 10 hónapos volt és belementetek a Balcsiba, végül történt valami rossz? Összeszedett valamit?

Bea,
gratulálok!! :) :) :) Na!!! Szuper! :) :) Berkes bácsi is örült neki?? :) :) Akkor maradsz nála?

Tegnap nálunk is sírás volt majden m egész délután és este... :( Az a qrva meleg!! (Hajnus, káromkodok kicsit... :))
Pláne itt fent a tetőtérben... Egész nap be vannak húzva a függönyök és nyitva vannak az ablakok, de délutánra és kora estére iszonyat meleg tud lenni. Le is vittük anyuékhoz picit, ott jobb idő van, el is aludt. Igaz csak egy jó háromnegyed órát, de az is valami.
Ja és a "legjobb" dolog az egészben, hogy délután olyan iszonyatos trágya szag áramlott be a lakásba, hogy az valami eszméletlen!! :evil: Itt húzott el az utcán egy traki, tele sz@rral, és tök sokáig bentmaradt a levegőben a szaga... :evil:

És most egy kicsit finomabb téma - bocs, hogy így egyből a sz@r után :) - ma megyünk étterembe kajolni!! :D Anyuéknak tegnap volt a 30 éves házassági évfordulójuk és meghívjuk őket vacsizni. Nyamnyamnyam... :lol: :lol:

És egy körkérdés:
Ti meddig olajoztátok a baba bőrét fürdés előtt? Vagy meddig szokás?Én kezdettől fogva úgy csinálom, hogy pancsi előtt átmasszírozom kicsit sima gyógyszertári olajjal, utána meg bele a Gabi-fürdetős vizes kádba. A buksiját minden másnap mosom szintén Gabi samponnal.
A bőre amúgy már tök régóta tök szép, abszolút nem száraz. Ha most abbahagyom az olajozást, újból az lesz?Vagy létezik olyan olaj is, ami nem gyógyszertári és ugyanígy pancsi előtt használható? Mert én asszem a Johnson-tól láttam egy olajat, de azt fürdés után kell. Akkor most tök mindegy? Mert nekem a sima paraffin olajhoz nincs kedvem...

nadine81

Viol!Köszi Virág nevében is.Azért örülök ennyire mert most múlt 3-éves és oviba is csak ugy mehet szeptemberbe ha nincs pelusa. :D
Olajozásról :a Johnsonos babaolaj nálunk nem jött be ,Virinek kiütései voltak tőle.De neki sem volt száraz a bőre ,és tök hamar abbahagyttam az olajozást mert utáltama paraffin olajat.Azóta se száraz a bőre.
kola2

Dorkát is viszitek vacsizni?
kola2

Viol!

Ja de jó, nyam - nyam..............Gratulálok a szüleidnek! :)

Én soha nem olajoztam a Máté bőrét, egyszerűen hydrophilel lett fürdetve és utána hintőpor kb fél éves koráig, nincs semmi azóta sem a bőrével, nem száraz.
Addig nem is használtunk semmilyen illatosított stb....... terméket.
Úgyhogy nem tudok tanácsot adni mivel kend.
Ezt az olajozást a védőnő mondta nektek? Nekem senki nem mondott ilyet.

Zsani!

Én is gratulálok Virágnak
:)

katus78

Sziasztok!!!

Bea, GRATULÁLOK!!!!

Viol, én fürdés előtt szoktam beolajozni Alíz bőrét. Egy picit csak, ez azóta megy mióta hazahoztuk. Lehet már nem kéne, de ez megmaradt szertartásnak. Kis simi, játék pancsi előtt. :lol:
Gratula a szüleidnek. Nem semmi, ennyi időt együtt megérni. Szeretnék majd én is így ünnepelni. :)

Katus, voltatok hintázni???

Zsani, nagyon ügyes Virág!!! :lol:

Niki, itt van a keresztlányom, ő is ilyeneket csinál. Szkubi fonal a neve. Nem tudom hogy kell írni. Ő majd megtanít. :lol:

Képzeljétek, Alíz vasárnap, megfordult. Most már hátról hasra. Én nem láttam, a papának mutatta meg a tudományát. :lol: Azóta még nem sikerült, de nagyon erőlködik. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Atköltöztünk!
Kaosz a köbön! :(
Nincs idöm irni meg visszaolvasni.
Pakolok meg takaritok!
Üdv mindenkinek!
reni76

Szép napot mindenkinek!Hűvösebbet,mint a tegnapi!
Tegnap 8 után mentünk csak ki sétálni,olyan meleg volt.Isti a héten a kurucdombi könyvtárban van,8-5ig.Egész nap játszanak meg mesét olvasnak nekik.Ja és INGYENES!

Beus!Ez szuper!Gratulálok!

Viol,én sem olajozom,talán az első hónapban csináltam.A Balatontól meg egyáltalán nem lett semmi baja Istinek,pedig nagyon érzékeny volt a bőre,amíg kicsi volt.Hová mentek kajálni?

Katus,nekem a csecsemősnővér mondta az olajozást a kórházban a bemutató fürdetésen.

Erika,nagyon ügyes a kis Alíz.Készülj fel,most jön a neheze :) :)

Vero,Áron melyik suliba jár?Istinek már múlt szerdán volt az évzáró.

Isti orrán elkezdtek pattanások jönni.Nem korai ez?Szerintetek mit vegyek rá?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
nagyon szépen köszönöm a gratuláciokat,aranyosak vagytok!

Viol:
Igen Sanyi is örült,ahogy szokott:-)aztan meg nagyon furcsállottam hog egyböl megismert,pedig naon régen voltam nála!
lehet hogy furcsa de én a Vivi születésétöl kezdve kenem a börét.elöször parafinnal,aztan most meg a Johnsonssal,sajna neki nagyon érzékeny böre van .
Gratulálok anyudéknak.ez szuper!hova mentek kajolni?

Látom mindenki megszenvedte ezt a meleget!Nem tesz jot egyik gyerköcnek sem ez a kánikula!ez vmi szörnyü,nem?
várjuk a pénteki lehülést:-):-):-)

huh meg van egy kérdésem:van a babaneten az albumban egy kép rolunk,de még az esküvöi:-)hogy tudom azt ide kirakni??
mindenkinek kitartást kivánok a kánikulához!

Amica:Te mikor szülsz????
kinél?

Hajnus:Van bemutato fürdetés a korházbanm?????ez nekem tök uj....

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hajnus!

Reggelente nem szoktatok sétálni? Mi mostanában 8 körül, megyünk, mert fél tíz felé alszik a Máté.
Ha jó nektek holnap reggel találkozhatnánk. :)

Én fekete szappant ajánlok a pattanásokra, nekem nagyon jól bevált, hormon zavaraim miatt jöttek ki pár éve, néha, de nagyon jó. Tiszta természetes anyag, Ilcsi kozmetikum, kozmetikában lehet venni, igaz ezer valamennyi, de sokáig elég és tényleg jó.
Persze ez majd akkor jobb ha sok patti van az arcán.

Patikában lehet még kapni szaliciles alcoholt, ha feliratod olcsó
(lehet azt adtak Bence köldökére) azzal nyugodtan lehet kenegetni reggel este a pattit, jól szárít. :)
Szerintem a mai gyerekek sokkal korábban érnek, látva a bátyám kislányát, mennyivel fejlettebb, mint én voltam ebben a korban.:)

katus78

Katus! Olyan jó lenne ha meg tudnád mutatni! Egyébként holnap megyünk Sopronba barátnőmékhez!

Nercsi! Aliz nagyon ügyi hogy már forgolódik! Nem igazság hogy a kislányok is tudják ezt a kulcstartó fonást, én meg nem! Nem igazság! Én nem bírom elviselni ha valamit nagyon akarok de nem sikerül! Már a hajamat tépem!

KépKép
nicika

Egyébként tegnap voltunk 4 hós oltáson. De nem volt semmi gond. Nem is lett lázas, nyügis sem volt, sőt normálisan aludta ahogy szokott. Ráadásul ma reggel 7-kor kelt, egy fél órát szöszölt éberen, aztán otthagytam mert WC-re mentem. Mire visszaértem aludt! Ilyet még sosem csinált hogy magától elaludt! :lol:

KépKép
nicika

Beus! Igen van bemutató fürdetés a kórházan! Nagyon jó!

KépKép
nicika

Beus,pedig van.Behívták az összes kismamát és az egyik picurkán megmutatta mit kell csinálni,mit használjunk és lehetett kérdezni.Tök jó volt.Olyan érdekeseket mondtak,hogy van olyan ország,már nem emlékszem melyik,ahol a kórházban nem is fürdetik a gyerekeket,mert teljesen felesleges és hogy itthon is csak 3-4szer kéne egy héten :shock:

Katusnekem jó!!8ra viszem Istit,aztán ráérek!A szaliciles alkohol jó ötlet,egyenlőre csak a nóziján van.

Kép

Kép
hajnus

Zsani,
éa akkor azóta csak fürdetős vízben pancsiztok?
Dorka is jön kajálni, csak ő kicsit előbb kap tőlem... :)

Katus,
igen, a védőnő mondta az olajozást, meg máshol is olvastam/hallottam. Mondjuk mivel Dorkát túlhordtam, nagyon száraz volt a bőre, de hamar rendbejött. És most, hogy már szép, nemtom meddig olajozzam és hogy elég-e neki az, ha csak lemosdatom az illatos vízben. Mondjuk nem mintha csupa kosz lenne... :lol: :lol:

Erika,
én is már csak azért olajozom, hogy csináljunk valamit előtte. Olajoznám végül is, ha arról van szó, csak nem feltétlenül azzal a sima olajjal.
Gratula Alíznak, tök ügyes!! Apa gondolom büszke, mint állat, nem?? :) :) :) Dagad a melle... :) :)

Reni,
üdv az új kecóban, lakjátok be! És tudod miről szól a mondás, ugye??? :) :) Minden szoba minden sarkával kapcsolatos... :lol: :lol:

Hajnus,
tök jó dolog a könyvtárasdi! :)
Ide Hegykőre megyünk, itt hátul a víkendtelkeknél van egy "Gondűző" nevezetű csárda. Oda megyünk gondot űzni... :lol:
Pattanás: én emlkszem vala,mi "Tini Tonik" nevű dologra, az nekem bejött. Hűű, nekem iszonyat sok ragyám volt... :( :evil: :(

Köszönjük a gratukat szüleimnek! Jaja, már 30 éve! És még bírják! :) Kíváncsi vagyok engem meddig visel el a férjem... :) :)

nadine81

Bea,
akkor a Johnsonnal fürdés után kened?
Az albumból másold ki a képet a gépre, onnan meg töltsd fel ide.

Van bemutató fürdés, de nem mindenki tud róla. Én tudtam róla, de akkor amikor mi eljöttünk nem volt. Pedig amikor bent feküdtem még baba nélkül, bevonult egy csomó friss anyuka a csecsemősökhöz bemutatóű fürdésre. De nem hiányzik, megy nekünk így is! :)

Katus,
az Ilcsi termékek tényleg jók!! :)

Hajnus,
asszem Németországban - Reni mesélte - is csak ennyi fürdést javasolnak (3-4/hét). De lehet, hogy nem jól emlékszem... :)

nadine81

Vagy ha nem megy a képfeltöltés, mond meg mi az albumod címe, megpróbálom én. Ha gondolod... :)

nadine81

Bea,
azokat a képeket láttad, amiket én tettem fel ide rólatok??? Az esküvőről. :)

nadine81

Viol:igen fürcsi utan kenem.és tök élvezi.. :D
milyen képeket tettél fel?????????

KépKép
KépKép
vizmatibeus

hát mikor én szültem,vagy nem volt vagy nem tudtam rola-mármint a fürdetésröl.na mindegy ám...

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Bea,
húú, most meg nem mondom melyik nap, mert nem emlékszem, de azokat tettem fel, amiket én készítettem az esküvődön! :) Illetve azt a képet másoltam be ide, amelyiken az iwiw-en is rajt vagy Vivivel! :)

nadine81

Bea,
kicsit visszatekertem, és megtaláltam őket! A 126. oldalon vannak! :)

nadine81

Az oldal alján valahol...

nadine81

Sziasztok!

Beus, a te dokid az enyém is, ahogy láthattad már visszajáró vagyok, júli. 20-ra vagyok kiírva. :D
3éve még nagyon más volt minden a kórházban.

Viol, én ahogy Katus is hydrophileztam a gyerekeket, most még csak nem is veszek semmi fürdetőt mint korábban, az nagyon jó volt, később meg babatusfürdőt vagy sima babaszappant használtam.

Hajnus, ez a könyvtárasdi nagyon jól hangzik!

Nici, türelem! :roll: Mindjárt megy a segítség.

Nercsi, Alíz nagyon ügyes kiscsaj! Emlékszem mi is mennyire figyeltük ahogy ügyesedtek, olyan szép volt!:D

Most is garázdálkodnak alvás helyett, olyan rossz mindegyik!!!!!!!!!!!!
amica

huh Viol,,nem is láttam ezeket a képeket,jook.... :D :D
figyuka a héten valamikor átmennénk ha otthon vagytok!
mikor jo nektek?vettem egy kis farmergatyot Dorkának ,csak nem tudom mennyire vagy rozsaszinpárti,mert ez nem az?:-(nem bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????????????

Amica:akkor még egy honap :D :D
juli 20?akkor van a házassági évfordulonk :D :D :D :D :D :D
és hogy viseled ezt a nagy meleget?amugy te hol laktál hegykön?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Amica,kitartás!Érdekes,hogy mióta meleg van,a Bence sokkal többet alszik.Most is dél óta,pedig már délelőtt is aludt 1,5 órát.Úgyhogy felőlem jöhet a globális felmelegedés! :lol: :lol:
Szerintem is nagyon jó a könyvtár,kár hogy csak 1 hét.Idén nem megyünk nyaralni és elég nehéz lekötni.A környékünkön csak 1 kissrác van,akivel szokott játszani,a többiek mind sokkal kisebbek.A barátja meg a Baross úton lakik,ővele se találkozik minden nap.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, nálunk sincsenek gyerekek a közelben. Talán ha sikerül elköltözni ott több lesz és lesznek pajtásaik.
Az enyémek már megint 1órája püfölik egymást az ágyban és nem alszanak. Ilyenkor tudnék kicsit pihenni, ami alatt még teregetek, mosogatok, de ezt egyedül erre zeng tőlük az egész ház...

Beus, én a falu közepén a Szt. Mihály utcában, de fiatalabbak vagytok nálam sokkal, én már szeptemberben 33leszek.
Nekem az a célom, hogy július legyen a szülésből és az már közeledik :D , először 39, másodszor 37 hétre szültem.
A nagy melegben az a rossz, hogy a gyerekek teljesen kifordultak magukból és percenként kérnek valamit és bizony türelmetlenek, hisztisek és akaratosak tőle. Ezt viselem nehezebben, mert éjjelente is felugrálni az ágyból nagyon nincs a kedvemre.
Na de talán idővel megszokják a klímát és rendbejönnek a dolgok :D
amica

Sziasztok!Virág végre elaludt!!!!!!!!!!!!!!Teljessen kiakasztott.Ő is egyfolytába nyafog ,hogy meleg van meg ez kell meg az kell.Remélem egy órát alszik azért.Itt a házban sincs kisgyerek akivel tudna játszani :( Pedig jó lenne mert nagyon szereti a gyerekeket.Így hát vagyok neki én akít szekálhat egész nap.Na mindegy ez van.Nem baj ám nem azért írtam,hanem mert ebben a melegben tényleg fárasztó ha türelmetlen a gyerek.
Amica!Akkor már nincs sok hátra!!!Amúgy várják már a kistesót?
kola2

Zsanett!
Nagyon ügyes a Virág, mindjárt elhagyja teljesen a pelust, ebben a melegben biztosan kényelmetlen is lehet :oops:

Most meg alig bírtam őket kiszedni az ágyból, márton fél 6-kor kelt, hát mi vár rám este?

Majd kicsit kimegyünk sétálni, ha lesz kedvük jól megbicikliztetem őket :D :D
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?