Szép Napot Mindenkinek!!
Amica,
jujj, arra nem gondoltam...
...a 2in1-re...
Akkor én egy feledékeny Columbo vagyok!!
Különbenb amikor még kicsi voltam, benne volt a hosszú távú terveimben, hogy rendőr leszek...
De nem ám járőr, vagy ilyesmi, hanem nyomozóóó!!
Aki gyilkosokat kerget meg hasonló!!
Na de hát ez már ugye rég volt...
A pletyiben benne vagyok mindenhol! Legyen az játszi vagy strand!
A játszin talán több árnyék van...
Zsani,
gratulálok - ehhez is szoktak?
- hogy Virág már teljesen szobatiszta!!
Ha már két napja éjszaka is üres a pelus, akkor szerintem már nem is fog előfordulni sokszor.
Hajnus,
és akkor amikor Isti 10 hónapos volt és belementetek a Balcsiba, végül történt valami rossz? Összeszedett valamit?
Bea,
gratulálok!!
Na!!! Szuper!
Berkes bácsi is örült neki??
Akkor maradsz nála?
Tegnap nálunk is sírás volt majden m egész délután és este...
Az a qrva meleg!! (Hajnus, káromkodok kicsit...
)
Pláne itt fent a tetőtérben... Egész nap be vannak húzva a függönyök és nyitva vannak az ablakok, de délutánra és kora estére iszonyat meleg tud lenni. Le is vittük anyuékhoz picit, ott jobb idő van, el is aludt. Igaz csak egy jó háromnegyed órát, de az is valami.
Ja és a "legjobb" dolog az egészben, hogy délután olyan iszonyatos trágya szag áramlott be a lakásba, hogy az valami eszméletlen!!
Itt húzott el az utcán egy traki, tele sz@rral, és tök sokáig bentmaradt a levegőben a szaga...
És most egy kicsit finomabb téma - bocs, hogy így egyből a sz@r után
- ma megyünk étterembe kajolni!!
Anyuéknak tegnap volt a 30 éves házassági évfordulójuk és meghívjuk őket vacsizni. Nyamnyamnyam...
És egy körkérdés:
Ti meddig olajoztátok a baba bőrét fürdés előtt? Vagy meddig szokás?Én kezdettől fogva úgy csinálom, hogy pancsi előtt átmasszírozom kicsit sima gyógyszertári olajjal, utána meg bele a Gabi-fürdetős vizes kádba. A buksiját minden másnap mosom szintén Gabi samponnal.
A bőre amúgy már tök régóta tök szép, abszolút nem száraz.
Ha most abbahagyom az olajozást, újból az lesz?Vagy létezik olyan olaj is, ami nem gyógyszertári és ugyanígy pancsi előtt használható? Mert én asszem a Johnson-tól láttam egy olajat, de azt fürdés után kell. Akkor most tök mindegy? Mert nekem a sima paraffin olajhoz nincs kedvem...