Új privát üzeneted érkezett!

Mi a bajod a hajaddal??Szerintem jóóóóóóóóó :D
Áron baba meg nagggyon édes!! :D

De tényleg jó a hajad!Komolyan.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:06-kor.
Vendég

Nyújtózkodok
Kép

Halihó
Kép

hárman
Kép

Igen Anya,amíg te felraktad a képeket a gépre,én ismét elkúsztam :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:06-kor.
Vendég

Kike: tündériek a gyerekeid!
Vendég

Ami!
Tényleg jó lett a hajad!
Nekem is be kéne még festenem mielőtt megyünk haza!

Kike!
Nagyon jók a képek! Tündériek a gyerekek.

Mi mindjárt indulunk bevásárolni, fő cél a bőrönd vásárlás, neki kell álnom pakolni, mert gyerek mellett nem lehet az utolsó pillanatra hagyni.

d.dodó

kike!
ezt nezd meg,lehet kicsit kesobb lesz jo de szerintem szupi áron van
http://jatekkatalogus.cora.hu/katalogus1/
Vendég

Patti!
Tejfölös csirkét csináltam + apának még volt halászlé.

Mav!
Én Nestlét vettem Dundinak. Leborulok előtted h még így bírod szoptetni a Fiúkat!

Ami!
Jó lett a séród! Áronci Cukker!

Orsi!
Muti a szerzeményeket!

Dundi délelőtt aludt keméyn fél órát. Utána édesem még sírt is. K....va fog! Kapott kis panadol babyt, úgy lenyugodott. Fél 1kor aludt fél órát, utána fent volt megint fél órát és megint bealudt.

Kép

Kép
20150601134430

ajjjj!!!!!!!
5.oldal tanulo kutya balra fel a zongora :D (jol leirtam)
Vendég

Jó reggelt lányok!

Még nem volt időm visszaolvasni...

De segítenétek?
Lilike napok óta rosszul eszik.Soha nem sír h éhes, kb 4 óránlént adok neki,nagy kínnal megeszik kb 140 et,de végig kiköpdösi, fulldokol,minden baja van.
És utánna nagyon sokat bukik vissza...
Szóval alig akar enni és nagyon sokat bukik vagy inkább már hány (?)
Volt 3 hetesen uh-n és azt mondták nincs reflux.Ez késöbb is kialakulhat vagy mitől lehet ez?

nicike

Mav:jó az a zongora tényleg,és nem is drága,meg az a tanuló kutyus is jó,és az sem olyan vészes,csak itt nincs Cora :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édes Dudus!Cukin mosolyog! :D Tiszta nagy fiú már :D

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka- Te most épp zugolvasol??? :lol:
Vendég

sziasztok

TAMI: a nem evéssel kapcsolatban nagyon nagyon tarts ki
Léna közel 1 honapig nem evett
ezt ugy értsd hogy volt olyan nap amikor 30 ml- tápot evett egy evésre és simán kibirta vele az 5 orát
én meg töltöttem bele a teaát nehogy kiszáradjon
volt olyan hogy száraz volt az éjjeli pelusunk
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!
én azt vettem észre Léna frontos amikor jön valami front akkor nem igen eszik tegnap este evett 100 tápot és legközelebb ma délben fözeléket addig csak tea kellett.
persze én is ideges voltam és minden bajom volt
probálkotam mindennel cukrot tettem a tápba meg teát és nem tudom hány cumisüveg és cumit kiprobáltam
adj azt amit szivesen elfogad ha pár kanál akkor pár kanál
mi az összes tápot végig ettük most milumil 1 est eszik nem ha-s
annak jo ize van

Képimg][/url]
Kép
ronix

kike a tanulo kutyus nekünk is bejön DE ITT SINCS CORA
CSAK SZEGEDEN AZ MEG KURVA MESSZE VANNNNNNNNNNNNN

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix - ezek szerint Léna már jól eszik azóta? De jó!!

Ami - szerintem tök jó színe lett a hajadnak! Áront kérted meg hogy fotózzon? Csak mert alulnézetes a kép! :lol: :lol:
A kisfiad még mindig gyönyörű! :wink:

Magdi - én a helyedben nem próbálkoznék otthoni festéssel! Főleg nem elsőre és főleg-főleg nem magadnak! :twisted: Nagyon el lehet cseszni, én már csak tudom! :lol: (ha nem gyorsan és egyenletesen viszed fel a festéket, tök foltos lehet! Plusz ha magadnak csinálod megeshet hogy kihagysz pici részeket, szóval rizikós!)
Felállás: nálunk is megy! Ha ölbe akarom ültetni, nyomja ki magát és rugózik. Hát, amíg magától csinálja és nem mi erőltetjük szerintem meg lehet engedni egy kicsit.

Mav - szerintem a Hipp a legjobb babakaja és a Humana. Nóri is azokat eszi hébe-hóba.

Anyukám délben hazament, Apa meg dolgozik éjfélig :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ronix - tegnap belinkeltem egy csomó webcímet ahol lehet rendelni tanuló kutyut!
Vendég

Már állnak a babák? Öcsisajt nem semmi!

Nekem az uram festi a hajam, és természetben fizetek :lol:
20150601134430

20150601134430

Kike - tündériek a rosszcsont gyerkőceid! Annyira imádom Kristi szöszi haját! Olyan szép!! :D :D Van vki szőke a családban, vagy hogy jött ez össze neki? :lol:

Viki - Lackó milyen komoly úriember már! :D Lassan kitölti a fotelt is! :lol: :wink:
Vendég

Még múltkor láttam az Inter-be is tanuló kutyust,de már nem tudom hogy mennyiért. :roll:
Én Dominak még nem vettem semmit,nem is biztos hogy fogok,bár egy olyan csörgő-zörgő könyvecske után vágyok,de elég csörgőlye,meg játéka van.......Meg még úgyse tudná értékelni,hogy épp karácsonyra kapja,egyenlőre a nagyok kapnak csak karácsonyi ajit,pláne hogy ugye Kristim akkor született,vagyis egy nappal előtte.

Majd tortát be kell szerezni karácsonyra neki.

Kép
Kép
Kép
kike

Hát bizony Kristi nagyon kilóg a sorból-ő inkább Anyukám családjára ütött,Anyu volt szőke :D
Elég viccesen néznek ki a fényképeket,ahol mindenki barna,csak ő szőke :lol:

Na de ugye volt már aki megkérdezte itt a faluban,hogy ő is a Tibitől van-e :twisted:

Kristiben sok az Imre familia,a többiek meg Weisz-ek,meg Németh-ek :D

Köszönjük a dícséreteket :D

Kép
Kép
Kép
kike

[quote="wera"]
írta:
weraViki - Lackó milyen komoly úriember már! :D Lassan kitölti a fotelt is! :lol: :wink:

Gyúrunk, gyúrunk!

Bugricsek mit csinál?
20150601134430

Bár az elsőnél nagyon drága a szállítás. A 2-nál 10.000-ig 700 Ft, felette ingyenes.
Vendég

Vera:ezen az oldalon,amit utoljára raktál be,itt lehet meghallgatni kutyi zenéjét,ez már korábban is fenn volt itt az oldalon,ekkor meghallgattuk,nagyon jó,a nagyok tisztára oda voltak érte!! :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Alszik. Jó sokat volt ébren, úgyhogy remélem húzza még egy ideig. Kéne csinálnom vmi kajcsit de marhára nincs kedvem kimenni a konyhába. Sötét van, hideg van, egyedül vagyok... mint kis Vuk :twisted:
Vendég

Kike - nem is tudtam h bele lehet hallgatni! Tökjó, megnézem én is! :D
Vendég

Lefagyott ez a vacak :cry:
Most mennem kell teregtni, aztán visszaolvasok.
Hulla vagyok,bejártuk tescot,auchant,corát, meg a premiert....
Fáj mindenem, 100 évesnek érzem magam.

Lányok szerintetek felhívjam hétfőn a dokit vagy ilyen előfordul pár napig?

nicike

Nicike!
Hívd fel a dokit h megnyugodj! Mivel nincsenek itt a Katák, mi nem tuduk segíteni.
20150601134430

Nici - sajna nem tudok segíteni, de én felhívnám a dokit. Nem tudom a többieknek mi a véleményük, én elég aggódós vagyok! Legfeljebb megnézi és megállapítja h nincs baja és legalább Te is megnyugszol! Az sosem árt! Ha meg mégis találna valamit, legalább elkezdi kezelni, de reméljük erre nem kerül sor!
Húh, ennyi helyet bejárni egy nap allatt! Nem semmi! Mit vettetek?
Vendég

halihó anyukák és babócák!

még élünk. csak kicsit megviselnek minket a napok... elég nyűglődős a törpém és 26 órás törődést igényel... este meg igyekszem én is aludni. egyébként nagyon jó gyerek, csak most ez a hülye időjárás megteszi hatását... hol esik, hol süt a nap, vagy fuj a szél, hidegvan meleg van... eldönthetné már... és lehet valami fogacskás dolog is bejátszik nálunk...

néztem a talis képeket! irigykedem. én örülök ha lejutok a törpivel sétálni. persze olyankor sem angyon akar aludni, inkább nézelődik... de legalább csöndben van :D
1 órától az apja fogalkoztatja, de még mindig nem aka aludni....

gyarapszik rendesen, jövő héten megyünk oltásra és mérekezésre. már mérlegünk nincs igy sulyt nem tudok, fogalmam sincs mennyit hizott de a ruhatárát le kellett cserélni :D ugyhogy nem aggódok.

gyümölcsöt nem bírom kanalazni, olyan gyorsan hamizza. már sütőtököt is ettünk... annyira az nem gyere be :shock: pedig azt minden gyerek szereti... főzit nem akarok neki adni majd csak 4,5-5 hónaposan. addig gyümizünk... főleg hogy most éppenhogy lecsuszik a 200 táp kajáknál... már ezer éve annyikat eszünk, sőt mostanában van hogy meghagy 40-50-et is akár.
éjszaka jó, fél10-10 körül alszik és 6 körül kel.

én nagyon fáradt vagyok. van egy csomó uj ruhánk amit mosok-vasalok. minden napra jut egy-két kupac szórakoznivaló :D
mellette házimunka, főzés, takarítás, stb.stb... a lakás már várja a karácsonyt :D kidiszitettem.... legalább ez a kikapcsolódás jól esett. most olyan jó hangulatom van... imádom a karácsonyt és az előkészületeit

bocsi hogy csak rólunk irtam, de visszaolvasni nincs időm... már nem is tudom hol maradtam le :( :( :(
nagyon hiányoztok!!!!!! nagyon-nagyon!!!!!!

remélem mindenki rendben van, gyarapodnak a babócák szépen, anyukák meg fogynak ;)

mindenkinek csodaszép hétvégét, babázós napokat kívánok!
vigyázzatok magatokra, csemetéitekre, apákokra :D :D :D

puszi nektek!!!!!

amint tudok jelentkezek és dobok pár füstjelet!!!!

Kép

Kép
timi1982

Vera:emlékszem még milyen volt egy gyerkkel itthon lenni egyedül:pocsék.
Gyorsan szülsz még egyet,vagy kettőt :lol: és többet sose leszel egyedül,pedig akkor néha már szeretnél :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

jah!

olvastam valami ajándékozós meglepis postáról... ezzel mi a helyzet????
mikorra terveztétek karira vagy mikire??? vagy van ilyen vagy lefujtátok:??? és hogy működik??? lehet még jelentkezni???

ha valaki megtenné hogy tájékoztat, de ha lehet pü-ben mert nem tudom mikor tudok mindent végigolvasni, azt meg legalább látom ha jött :D

köszike

Kép

Kép
timi1982

annyira be vagyok havazva hogy most jutott el a tudatomig hogy az üzimet megláttam, hogy bence ma 4 hónapos :shock: :shock:
hogy szalad az idő... igazság szerint én sose tudom hogy hányadika van és milyen nap... összefolyik mostanában az egész. :twisted: :twisted:

remélem hamarosan javul a helyzet

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ha benne vagy küldj címeddel privit Muffinnak, ő sorsol. Kari ajándék lesz.
20150601134430

Timi!
Köszöntöttük is reggel Bencét ;)
20150601134430

[quote="kike"]G írta:kikeyorsan szülsz még egyet,vagy kettőt :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Oké, szólok is apának hogy ez így nem mehet tovább, kell még 2 gyerek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vera: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hamar,hamar :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na mi van Aranyanyám nem főzöl?
20150601134430

Apa szerint ez az autó való nekünk :roll:
http://www.hasznaltauto.hu/2471161_mits ... wagon_1991

Nagyon dolgozik,mondhatom-mint általában-hivogat meg üzeneteket küldözget a gépen.

Kép
Kép
Kép
kike

majd ha egyszer sok pénzem lesz :roll: :roll: csak álmodozik ő is :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, ugyan nem tőlem kérdezted de én brassóit csináltam, még jó hogy sokat, mert beállítottak az öcsémék is! Megetettem a bandát, most csönd van, csak a legkisebb vonyít, lehet, hogy ő is éhes :shock:

Kép
Kép
patr

Na persze,személyi kölcsönnel lehetne,de az havi 25 rongy,plusz ugye az autó fenntartása is-ááááááá :( :evil:
Csak ezzel is idegesít!

Kép
Kép
Kép
kike

Na,Vercsi Anyabanyázik!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Patti!
Kérek brassóit! Sokat! Kép

Szabolcs gyerekei mennyi idősek? Zsolesz hogy van?
20150601134430

Viki, mind elfogyott :cry: Pedig másfél kiló húsból és két kiló krumpliból készült!
Zsolti jól van, látszólag semmi baja.
Misi 7 lesz, Brigi 5, az öcsém kisfia, Ricsike szintén 7.
Jó kis banda!
Kép rögtön! :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ami szerintem is nagyon jó a hajad, nekem nagyon tetszik, és ahogy itt olvasgatom a többieknek is.

Kike nagyon szépek a gyerköceid, és én még csak most olvasom hogy a középső fiad, karácsonykor született.Hát az gyönyörű ajándék volt. :)

Nici hát én se tudom hogy mi lehet a gond, szerintem is hívd fel a dokit, az a biztos amit ő mond.

Látom sokan néztétek a tanuló kutyust, én is néztem a corába, annyira édes, és tök jó pofa, végig nyomkodtam minden részét mint valami kisgyerek, de sajna olyan drága, hogy én nem vettem meg neki. Viszont olyan bébizongorát vettünk, és annyira bejön Vivinek, látnotok kéne, mit művel vele, és szerintem is nagyon aranyosan megcsinálták. Utánozza az állathangokat, zenél külömböző dalokat, és az összes állathangra van csinálva zene. Szóval tényleg szupi. MIndjárt dobok róla egy képet.

Kép
linda24

Kép

Kép
linda24

Kike!
a zongorára gondoltam csak a kutyat csak azert irtam h konyebben be tudd loni :lol: :lol: :lol:
Amugy voltunk a coraban aznap de. es mar nem volt kutya. szoval azt ne sajnald Ronix :( :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?