Új privát üzeneted érkezett!

Na végre!!Már azt hittem te ís eltüntél!! :lol: Voltunk ma oltáson,Mironnak egy hang se hagyta el a torkát!! :P :P Nagyon bátor volt :shock: :shock: !Juliusba megyünk kullancsra,augusztusba a második kullancs,szeptemberbe pedig a 18 hósra!!Nálunk is ma egésznap esik az eső,tegnap viszont majd megsültünk!! :? :? Nem tudtál te se belépni :?: Sokan nem tudnak még most se!Nekem ma jött egy privát üzenetem,amiröl emaílbe kaptam értesitést,ott van egy link amin állitolag meg tudom nézni,de nem találom!Csak tegnap elötti van!!Azt meg már akkor olvastam!Küldtem nektek is emailt,hogy mi van veletek,de Rolli egyenlöre még nem jelentkezett!!Nem tudsz rola valamit :?: :?: Na jó lépek mert még krumpliürét kell gyártanom az oldalashoz!!Remélem most már jösz majd sürübben!!! :cry: :cry:
Vendég
 


Na végre!!Már azt hittem te ís eltüntél!! :lol: Voltunk ma oltáson,Mironnak egy hang se hagyta el a torkát!! :P :P Nagyon bátor volt :shock: :shock: !Juliusba megyünk kullancsra,augusztusba a második kullancs,szeptemberbe pedig a 18 hósra!!Nálunk is ma egésznap esik az eső,tegnap viszont majd megsültünk!! :? :? Nem tudtál te se belépni :?: Sokan nem tudnak még most se!Nekem ma jött egy privát üzenetem,amiröl emaílbe kaptam értesitést,ott van egy link amin állitolag meg tudom nézni,de nem találom!Csak tegnap elötti van!!Azt meg már akkor olvastam!Többiekkel,vajon mi van???Megyek mert közbe főznőm is kéne!!Remélem most már jösz sürübben!! :cry: :cry:
Vendég
 


[quote="andi001"][ írta:andi001color=indigo]Na végre!!Már azt hittem te ís eltüntél!! :lol: Voltunk ma oltáson,Mironnak egy hang se hagyta el a torkát!! :P :P Nagyon bátor volt :shock: :shock: !Juliusba megyünk kullancsra,augusztusba a második kullancs,szeptemberbe pedig a 18 hósra!!Nálunk is ma egésznap esik az eső,tegnap viszont majd megsültünk!! :? :? Nem tudtál te se belépni :?: Sokan nem tudnak még most se!Nekem ma jött egy privát üzenetem,amiröl emaílbe kaptam értesitést,ott van egy link amin állitolag meg tudom nézni,de nem találom!Csak tegnap elötti van!!Azt meg már akkor olvastam!Küldtem nektek is emailt,hogy mi van veletek,de Rolli egyenlöre még nem jelentkezett!!Nem tudsz rola valamit :?: :?: Na jó lépek mert még krumpliürét kell gyártanom az oldalashoz!!Remélem most már jösz majd sürübben!!! :cry: :cry: [/color]
BOCSIKA EZT A MÁSIK TOPIKBA SZÁNTAM OTT VAN EGY ROLLI NEVÜ LÁNY!!
Vendég
 

 
 

Hahó!

Eltűntem egy kicsit én is, de mikor benéztem nem nagyon volt mozgás, úgyhogy nem írtam. :oops:

Hát ja, elég vacak idő van. Tegnap pedig olyan jó volt, egész nap kint voltunk a kertben a jó levegőn. De holnaptól megint szép időt mond, remélem így is lesz.
Mi úgy ahogy jól vagyunk. Aisa múlt héten beteg volt, amiből szombaton sikeresen kilábaltunk, erre ma reggelre megint belázasodott. :cry: Elvileg jön át délután a dokinéni, megnézi megint, hogy mitől lehet. Semmi más jele nincs, most talán egy kicsit jobban szipog, de nem mondhatnám, hogy taknyos. :roll:
Amúgy meg sehogy sem jó neki már egy hete. Ha játszom vele akkor kb. 10 percig oké, amúgy meg nekiáll kiabálni. :roll: Néha elég kiborító tud lenni, igyekszem mindig türelmesnek maradni, de nem mindig sikerül sajnos. :oops: :?
Remélem nem tart sokáig ez az időszak.

Andi, ügyes fiad van neked, ha ilyen bátor! :) Ez a kullancs elleni oltás az, amit még egy éves kora előtt kell megvenni, mert akkor olcsóbb, és csak ha betöltötte az egy évet, akkor adják be neki??

Most épp alszik a leányzó, de megyek, hogy tudjam addig csinálni a dolgomat. :roll:

Sziasztok, igyekszek majd többet jönni.

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Itt van egy-két új kép rólunk:
Kép

Kép

Kép [/img]

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szia!!
Na végre,hogy te ís elökerültél! :evil: :evil: :evil: Azt hittem neked ís gondjaíd vannak az uj programmal! :x
Hát ami azt illeti nem akarok dicsekedni de Míronnak pont ez az idő amitöl nem hisztizik,nyugis és íszonyu sokat alszik!Mármint a meleg meg az eső! :lol: :lol: :lol: Lehet,hogy Aísa pont ezt nem birja ezt a szélsőséges ídőjárást! :cry: :cry: Mi a szelet nagyon nem birjuk,de én se :lol: és akkor bizony én is néha ugy érzem,hogy elegem van,de kitartás ez csak átmeneti állapot olyan sokszor fog még változni a víselkedése!Néha jó néha rossz!Én most nem panaszkodom,még az esti hisztik is elmultak,és reggel is visszaalszik már egy hete!!
Kullancsoltás:Nem tudom,hogy egy éves kor alatt olcsobb e mert mi már másfél évesek leszünk és Kírának is tavaly adattam be!De a szavatossága elég rövid,ugyhogy akkor tényleg csak a szülinapja elött vedd meg!Egyébként nem drága!1200 ft.körül van!Kíra már az uccsot kapja ezután márcsak 3 évente kell neki!Miron meg egy év mulva kapja az uccsot és utána neki is csak 3 évente kell!!
De egyébként csak egy féle van ha jol tudom :roll: :roll: 1 éves kor alatt be se oltják!!
Dolgozol még???
Most megyek mert már mindenki alszik,én meg itt pötyögök! :wink:
Szép álmokat mindenkinek!!
Vendég
 


Hát persze,hogy elfelejtettem beirni,hogy Aísa nagyon szép!!!Föleg a szemei!!Holnap megmutatom Míronnak!!! :wink: :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek! Enéh tegnap este fél11-től ma reggel 7!-ig aludt, és nem sírt fel éjjel! :D Remélem ez nem csak egyszeri alkalom volt!

Andi!
Hogy csinálod hogy megjeleink az elöző üzi! Én sehol nem találok „válasz erre”-t.
Enéh se szereti a szelet. :?

Odex!
Remélem már meggyógyult Aisa. Nagyon édes! Hogy ül már! Enéh mostanában a lábait fogdossa, és próbálja bekapni! Olyan aranyos! 1x már sikerült neki, nagyon elégedett volt! :lol:
Ne aggódj, néha én is elveszítem a türelmem! :oops: Főleg olyankor, mikor hisztizik(ami mostanában egyre ritkább[lekopogtam]). Kpzelheted! Elkezd sírni, odamegyek, sír tovább! Adnám neki a cumiját(attól megnyugszik), eltolja a kezemet. Másodpercnyi szünet, kitekintés, látja hogy ott vagyok, és sír tovább, pedig semmi baja, csak ott mertem hagyni egyedül!

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom ez a kellemes összevissza idő mindenkit visszaültetett a gépekhez. De ahogy látom, nőnek a csajok, s jönnek a gondok...

Aisa is, Enéh is nagyon helyes. És már milyen nagyok. Pedig mintha most születtek volna.

Na az én lányom is elmúlt már 9 hónapos. Kb. egy hete ő is ilyen "hisztis", mint a csajok. Plusz vegyétek hozzá, hogy jön a foga. ÓH, valami iszonyat. Lilára ordítja a fejét, és semmi se jó. Ha meg abbahagyja, akkor meg csak az ölemben jó. Közben le akar menni. Lerakom, s üvölt, hogy miért van lent. Hát, mit ne mondjak, tépem a hajam rendesen időnként.
Ugyanis a drágám közel két hete mászik, s fel tud ülni megától. Van belőle bumm jócskán. Mindenbe belekapaszkodik, s mindenbe fel akar állni. Tiplik csakúgy jönnek-mennek.

Mit esznek a lányok? Az enyém még mindig szopik. S nem is akar nagyon mást enni.

Na most még megpróbálok beküzdeni néhány képet!

Jó éjt!

Gabi
petrababa
 
 


Hello lányok!!
Örülök,hogy lassan mindenki elökerül már! :P
Sancsi!!
Jobb oldalt van az idézet gomb és ott tudod megjeleniteni az elöző üzit,amiböl kitörölheted akár amire nem reagálsz és csak azt hagyod benne amire reagálni akarsz!A végére kattintsd a kurzort és már irhatsz is csak akkor minden benne marad! :shock: :x
Kitartás a hisztis csajokhoz,majd elmulik és akkor persze jön más ami majd kiboritja a kedves anyukákat! :lol: :lol: :roll:
Gabi!!
Látom nem boldogultál a képbeszurással!Én még nem is probáltam itt az uj rendszerbe,de majd ma fényképezünk és akkor azt beteszem!Délután akkor pálya???Este 5-re meg bálba megyünk a suliba!! :evil: :evil: Kedves anyukám elintézte nekem,jol besózta a csajokat,pedig idén még meguszhattam volna jövöre ugyís kötelező lesz a megjelenés!!
Na de sebaj mindent a gyerekekért ezen a hétvégén!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lépnem kell mert APA még alszik és Miront nehezen tartom távol töle,hogy ne ugráljon a fején!!Ugye milyen rendes vagyok,hogy hagyom aludni???Persze hátso szándék is van benne :roll: :roll: ahogy felébred vigye innen a gyerekeket,mert takaritani akarok egyedül !!!! :wink: :wink: :wink:
Na jo tényleg megyek!!
Gabi veled még ma talizunk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Haho!!!
Hova tüntetek már megint??Ki hol töltötte a gyereknapot??Mi benn voltunk a Városligetbe,iszonyuan jol éreztük magunkatDélbe mentünk be és este 7-kor jöttünk haza! :shock: Igaz,hogy majd lerohadt a lábam de azért megérte bemenni!Gondolom a fantasztikus ídőnek köszönhetöen nem volt tömeg,igy nem kellett egy-egy játéknál orákat sorba állni!! :lol: Nagyon sok ajándékot kaptak a gyerekek,sokat játszottak élvezték nagyon!Na persze mondanom se kell,hogy Miron szinte végig aludt de amikor ébren volt akkor kitárt szemekkel csodálta a hatalmas ugrálo várakat,beöltözött nagy mesefigurákat,és a bohocokat! :lol: :o :o
Viszont a ruháinkrol inkább nem mondok semmit mikor hazaértünk mindenünket bekellett áztatni olyan sárosak voltunk! :evil: :evil:
Most megyek mert teregetnem kell,de rakok be képeket már ha síkerül!! :roll: :roll: :roll:
Várom a ti élmény beszámolotokat is!! :? :? :?
Vendég
 


Azt hiszem síkerült!!Ugye???Nagyon tudok!! 8) 8) 8) :roll:
Hát akkor ime!!!
Ez még a Kíra golyabálján készült,igy táncolt Míron!! Kép
Kép Galamb mánia szombaton a focipályás gyereknapon!
Kép kíra itt alakul hercegnővé!! :lol:
Kép TALMA autogrammja a kezükön!! :lol:
Kép Kíra itt mássza meg a nagy colásüveget!!! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Most jönnek a képek, ha sikerül!


Gabi Kép Gyereknapi zsíroskenyér. Ha egyszer éhesek voltak...
petrababa
 
 


Kép Ennyit szeretek az ágyamban lenni!
petrababa
 
 


A telefonakasztó a világ legjobb rágnivalója + az igazi mobil + a távirányítók!!! Kép
petrababa
 
 


Végül! Tölcsérből egyszerre 2 és felet tudok megenni! Kép
petrababa
 
 


Sziasztok!


Enéh vasárnap volt 5 hónapos, ennek örömére újabb produkcióval állt elő! Bekapta a lábujját! :))) Már próbálkozott, de most sikerült neki, majd elégedetten szopogatni kezdte! Annyira aranyos volt!
Forogni még mindig nem akar, de különböző hangokat hallat! :)
Jah! És mostanában minden éjszakát átalszik! Remélem ez már így is marad, és lassan a felsírások is elmúlhatnának!

Andi!
Mi barátnőmnél voltunk! A Margit szigetre akartunk menni,de az eső miatt letettünk róla. :? Igaz du. már nem esett, de lebeszéltük róla magunkat, mondván hogy tiszta víz minden. Jó lett volna, mert a Családi véradó és gyermeknapnak amunkahelyem az egyik fő támogatója, és ilyenkor sok kollegám kint van. Majd jövőre.
Meg majd jövő héten bepótoljuk! Apa szabin lesz, és ha az idő is úgy akarja, felmegyünk Dobogókőre!

Gabi!
Nagyon jók a képek!
Én még mindig nem tudok Enéhről mosolygós képet csinálni. :(

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Sancsi!

Nem tudom, hogy a munkahelyed az idén mit támogat. De az internet szerint az idei gyereknapi program elmaradt a Margitszigeten. Nem viccelek. Nézdd meg a www.gyermeknap.lap.hu-n. Ott írták! Még jó, hogy nem mentetek, de egyébként is rossz idő volt!

A mosolygós kép majd összejön. Az én lányom piszkosul élvezi, ha fényképezzük. Tetszik neki a piros vaku.


Andi!

Be tudok lépni az iwiwre. Megváltozott az URL, legalábbis nekünk. Eddig www.iwiw.hu-val léptem be. Most pedig a www helyett a http kell. Hát ennyi a trükk. Most már be is enged!
Anyós itt volt. Maradt vagy másfél órát, bezsélgettünk, aztán el is ment!
A gyerök aludt délelőtt másfél órát. S most is horpaszt. Egyedül!!!
Mit csináltok délután? Mi megint csak ketten vagyunk?

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok, itt vagyok én is, csak nálunk beteg szinte az egész család, így apája is - itthon van, így kevesebbet jutok a géphez!
Aisa is beteg volt, nagyon köhögött és taknyos volt. Ma még mindig szörcsög de már nem köhög, viszont fel-felsír. Eddig nem nagyon csinálta, most már kétszer szaladtam be hozzá a szobába. Persze mire beérek már alszik tovább mint a tej. :roll: :shock:

Gyereknap: mi nem voltunk sehol a betegek miatt. Itthon pihiztünk, de jól esett mindenkinek! :)

Gabi, nagyon helyes a kislányod, és szép nagy már! :) Hogy miket eszünk?? Főzelékek: krumpli, répa, sütőtök, tök, cékla. Most vettem spenótos bébiételt is, az lesz a következő kaja. Gyümik: alma, őszibarack, banán, sárgabarack, meggy és cseresznye lesz a következő. Állítólag cseresznyét csak későbbtől lehetne adni, de itt érik a fán a kertben, és nem tudom megállni, hogy ne kóstoltassam meg vele. :oops: Remélem, nem lesz baj belőle...

Andi, a ti képeitek is jók lettek! Milyen bátor Kíra, hogy nekiindult a Colás-üveg megmászásnak! :)
Kérdezted, hogy dolgozom-e még itthon. Sajnos nem, mert ez a faszi rendkívül megbízhatatlan volt. Árban sem lehetett vele megegyezni, még mindig tartozik pénzzel, de cserében van itt még áruja, szóval ha nagy gáz van, pénzzé tudjuk tenni! :lol:
Úgyhogy most kéne megint valami munka után nézni, mert most jön meg az első gyedem, és már előre félek az előttünk álló hónaptól. :(

Sancsi, hétfőig mondanak vacak időt, utána állítólag jön megint a szép idő. Jellemző, mert mi pénteken indulunk Zamárdiba és hétfőn jövünk haza. :twisted: :cry: Ott fogunk ülni a Balaton-parton a nagy esőben és hullámok között a csöppségekkel.... No, mindegy, ez a mi formánk, már megszokhattuk volna. De nektek szerencsétek lesz, ha minden igaz... :wink:

Na megyek, mert leragadnak a szemeim!


Egy kép még: Már ilyen ügyesen üldögél Aisa:
Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!
Hajni Aísa nagyon szép,és már ügyesen tud űlni!!Ha esetleg tudsz valami melot engem továbbra ís érdekel! :cry: :cry: :cry: Pont tegnap mondta Apa,hogy irjam meg az önéletrajzom és akkor regisztrál a jobbpark álláskeresöbe!!Ő ott van regisztálva és mindennap jönnek neki állások,csak sajna elég messze vannak,ami meg közel az nem fizet! :twisted: :twisted: Elég megbizhato oldal,lehet hogy van valami otthon végezhető ajánlatuk!De januártol sajna főállásba megyek vissza,vagy ha nem vissza valahova!!
Képzeljétek tegnap hallotam,hogy még idén megcsínálják a bölcsít Széchenyí uti ovi mőgőtt lesz!!Akkor viszont nagyon jó lesz nekem mert nem kell anyura hagynom Miront igy ő is tud dolgozni még ha akar,és akkor megmarad a kemény 21000 ft gyesem,és akkor viszont elég csak 6 orásra mennem valahova!!
De ezek még messze vannak,és egyenlöre csak álmok!4Egyenlöre most kell valami,már ott tartok hogy takaritani is mennék házhoz!!De hová???
Na jo nem bosszankodok!!
Kitartás a sz@ar időhöz,bár az egész nyarat ilyenre josolják!! :x :x :x
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk ma dokinál. Enéh 900 g-ot hízott! Jól le lettem cseszve, hogy sok! :? Múltkor az volt a baj hogy kevés(400 g), most meg sok. Ki érti ezt :?: :!: :?: Meg közölték hogy nem kéne neki tápit adni, mert szerintük elég a tej. Szerintem meg nem, bár este bealudt a cicimen!!!!!

Jah! Enéh hasról hátra fordult! És nem csak egyszer! Akármikor hasra tettem, mindig visszafordult! :D

Hétfő óta nincs kaki. :( Aggódom, mert neki naponta 2-3x is volt eddig. Mondta a dokinő, hogy adjak neki narancslevet. Hát! Nem igazán ízlett neki. Az első 2 kanállal kiköpte, és utána is csak nagyduzzogva nyelte le. Persze kaki nem lett tőle, de jól megfájdult a hasikája. :( :?

Odex!
Lehet hogy jó idő lesz jövő héten, csak úgy néz ki hogy apa nem kap szabit! :( Tele a tököm a munkahelyével. Múltkor sem engedték el, és most sem, mondván hogy nincs elég ember. Qrva jó! Ott van a csoportvezetője aki persze nem ért semmihez, ezért nem mehet el szabira az, aki vele van beosztva. :?
Nagyon édes Aisa! Valahol a neten láttam már ezt az „úszógumit”, gonmdolkodtam is hogy beszerzek 1et, de azt hittem ezt már kinőtte, de ezek szerint nem.

Andi!
Ez a bölcsi dolog komoly? Akkor megyek, már most beíratom Enéht, bár a munkahelyemnek van bölcsije, én lehet oda viszem.
Én is úgy hallottam hogy ilyen idő lesz egész nyáron! De nézzük a jó oldalát! Nem kell attól félni, hogy leégnek a babák! :lol: :?

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok! :)

Andi, Aisa köszöni szépen a dícséretet! :oops:
Sajna most én sem tudok munkát, de remélem, hamarosan fogok találni valamit. Az a baj, hogy hivatalosan nem is tudok elmenni dolgozni, mert akkor ugye bukom a gyedet, így neten nekem elég nehéz lenne keresgélni. :cry: Csak nem írhatom bele a hirdetésbe, hogy feketemunkásként szeretnék munkát vállalni... :oops: :roll:
Ez a bölcsi amit írsz, hogy megcsinálnak, fizetős lesz vagy állami??? Mert ha fizetős akkor én nem nagyon leszek előrébb vele, mert annyiba kerülne egy hónapra, mint amennyivel többet keresnék azzal, hogy visszamegyek dolgozni... :cry:

Sancsi, gratula a nagy hízáshoz! Nem semmi azért ez a 900 gramm! :)
Sajnálom, hogy így járt az urad, hogy nem kap szabit. :) Azért így nekem mégis jobb, hogy megyünk Balcsira, még ha rossz idő lesz is! :)

Szóval holnap indulunk Zamárdiba, és csak hétfőn délután jövünk haza! Azért szurkoljatok nekünk, hogy ne essen az eső egész hétvégén! :) Aztán majd jövök beszámolni! :)

Üdv. mindenkinek!

Aisa és Hajni
odex
 
 


[quote="odex"]S írta:odexziasztok! :)

Andi, Aisa köszöni szépen a dícséretet! :oops:

:lol: :lol: :lol:
Sajna most én sem tudok munkát, de remélem, hamarosan fogok találni valamit. Az a baj, hogy hivatalosan nem is tudok elmenni dolgozni, mert akkor ugye bukom a gyedet, így neten nekem elég nehéz lenne keresgélni. :cry: Csak nem írhatom bele a hirdetésbe, hogy feketemunkásként szeretnék munkát vállalni... :oops: :roll: Hát igen igy elég cíki lenne!!Én mondjuk regisztáltam egy álláskeresöbe,otthoni munkára!!De nem igazán jártam eddiog síkerrel!!De lehet,hogy most megyek takaritani !4Az is jobb mint a semmi! :( :( :( :roll:

A bölcs állami lesz,de nem tudom,hogy Szentiváni lakcímmel bejuthattok e majd!!Legfeljebb bejelentkezek Aísával ide lakni ideiglenesen!! :lol: :lol:

Sancsi, gratula a nagy hízáshoz! Nem semmi azért ez a 900 gramm! :)Én is gartula,nekünk február ota síkerült 14 dkg felszednünk!! :? :shock: :shock: De azt mondta a dokinéni,hogy ebböl is látszik milyen kis örökmozgó!! :twisted: :twisted:

Szóval holnap indulunk Zamárdiba, és csak hétfőn délután jövünk haza! Azért szurkoljatok nekünk, hogy ne essen az eső egész hétvégén! :) Aztán majd jövök beszámolni! :)Hát én akárhogyan is szurkolok ez az idő valahogy nem nektek kedvez!!Azért remélem nem fog végig esni!!Mindenesetre,gondolom a fürdőruhát nem csomagoltad be!! :lol: Csak a helyet foglalná!!

Na jó lépek mert mennem kell Kíráért!!
Szép hétvégét mindenkinek!! :o :o :( :(

Üdv. mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Sancsi!

Nekünk is volt olyan, hogy Petra 1 hétig nem kakilt. Ez féléves kor körül állítólag normális. Én mindig vártam egy hetet, s mikor már majdnem rászántam magam a hőmérőzésre, akkor jött a kaki. De ha Enéh nem nyűgös tőle, akkor nincs semmi baj. Én egyébként ilyenkor őszibaracklevet szoktam inni, mert szopival az úgyis átkerül. S inkább neki is azt add, mint a narancslevet. A másik a szilvás bébidesszert, ami nekünk bevált. A kecskemétinek van ilyen, az is kellőképpen meghajtja.
Ha meg nem kakil, s úgy mérik, akkor lehet, hogy az is benne van a 900 grammban.
Az én lányom még most is szélsőségesen hízik. Most például 460 grammot 5 hét alatt. Pedig azt mondta a dokink, hogy ilyen "idős" korában már nem híznak ennyit. Minden gyerek más, s úgyis te látod rajta, ha baja van, s azt is te tudod, ha éhes. Ha nem éhes, úgyse eszik, legalábbis az én lányom ilyen.

Én most két hétre megyek el, nyaralni a szüleimhez vidékre.

Minden jót nektek!

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!

Narancslé téma! Enéhnek megfájdul tőle a hasa. :cry: Tegnap egész este (kb. 5-től) üvöltött :cry: az én kis drágám. Már annyira kész voltam, hogy nem is fürdettem meg, bár lehet az jót tett volna neki. Szóval úgy döntöttünk a párommal, hogy ejtünk midenféle kaját. Majd olyan 2-3 hét múlva bepróbálkozunk a főzelékkel, akkor már 6 hónapos lesz.

Petra!
Én naponta kb.1 liter öszilevet iszom, úgyhogy ez sajna nem jött be. Lehet hogy már hozzászokott a kisasszony.
Mi is azt beszéltük Sanyával hogy legalább 200 g-nyi kaki volt a kisasszonyban, és így csak 700 g a hízás, ami meg jó. :roll:

Odex!
Sanya kapott 2! nap szabit. :) Sajna eljutott arra a szintre hogy nélkülözhetetlen a munkahelyén. :? Mondjuk annyiból jó, hogy így elég kicsi az esély rá hogy kirúgják, de az meg tök gáz hogy nem jöhet el szabira.
Szorítok hogy jó idő legyen hétvégén. Mi Veszprémbe megyünk, úgyhogy magunknak is szorítok! Jó lenne kicsit mászkálni a városban!

Andi!
Te honnan tudsz ilyen hasznos infokat mint a bölcsi?? Hol lehet utána nézni?

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Sancsí!!
Nem akarom ráderöltetni az én storimat,de nekem Mironnal ugyanilyen gondjaim voltak,ezért hagytam abba végül a szpotatást mert mindentöl görcsölt!Pedig eleinte semmi gond nem volt de az utolsó két honapba pokol volt szinte mindentöl görcsölt!Sajna nem jut eszembe mi volt annak a cseppnek a neve amit minden kaja elött adtam neki egy kis kanállal,ami valamennyíre segitett!!Aztán abba hagytam 10 honaposan!!Az se jó,hogy nem kezdesz neki semmi fözeléket mert akkor nehezen fog rászokni a normál kajára,ami azért rossz mert ugye ha nem lesz tejci akkor bizony a tápszernek elég huzos ára van,sőt ha jol tudom akkor csak 8 honapos korig irják fel,utána már 2-3000 ft egy doboz!!Megaztán a főzik csak jobbak!!Miket adtál eddig neki???Vagyís mikkel probálkoztál??Gyümit eszi??
Odex!!
Találtál már valami melot???Én nem pedig már bármit elvállalnék!!
Gabival beszéltem tegnap,jol érzik magukat,gondolom jót tesz egy kis levegőváltozás!!Rám is férne!!
Tegnap itt volt barátnőm és amirre egyáltalán nem számitottam meghívott az esküvőjükre!! :shock: :shock: :shock:
Pécsen lesz kb 60-an leszünk!Tegnap néztünk ruhákat neki itt a neten!! :lol: :lol: :roll: :roll:
Hát valahol örülök,de attol tartok,hogy ez a nyaralásunkba fog kerülni,majd akkor még ott valahol nyaralunk egy-két éjszakát!! :cry: :cry: :roll:
Azt se tudom mit vegyek fel!!Egyedül Kírának van elképzelése,persze ő már a cípöt is tudja!! :lol: :lol:
Na jo lépnem kell mert Miron ennyít hagyott irni!!!
Remélem most már ti is irtok!!!
Iszonyatos ez az idő!!!!
Azért szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk Zamárdiból! (ugyan már egy ideje itthon vagyunk, de most jutottam oda, hogy írjak is! )
Jól éreztük magunkat, bár az idő nem volt túl jó. Sokat sétáltunk, gyerekek együtt játszottak, valamelyiknek persze mindig volt valami baja. :) De egyébként minden oké volt, Aisának jót tett a balatoni levegő, olyan sokat evett hogy mindenki csak nézett! :shock:

Andi munkát még mindig nem találtam, de megmondom őszintén nem is nagyon keresek. Csak ismerősöknek szólok, ha tudnak valamit, akkor szóljanak. Nem jött össze az a takarítás neked végül?? Nekem is jó lenne a takarítás is, de senkinek nem kellene úgy, hogy csak délután vagy hétvégén tudnék menni. :roll:

Megyek, fő Aisa ebédje! :)

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!
Csak gyorsan mert rohannom kell!!
Odex!!!
Ugy néz ki találtam munkát,ami azt jelenti tűz közelbe leszek ha felvesznek!!Akkor majd neked is intézek valamit!! 8) Egyenlöre nem mondok semmit,el ne kiabáljam,most délelött 10-re megyek megbeszélni,nem sok pénz havi/30000 de a 65000 gyedem mellé jó volna!!Heti kétszer délelött kéne mennem!!Ha már felvettek akkor mondom mit kell csínálnom!!
Most rohanok is,ha hazaértem és minden ok akkor jelentkezem!!
Tessék szurkolni nekem!!
Esik az eső!!! :cry: :cry: :evil:
Vendég
 


Na itt ís vagyok!!SIKERÜLT!!!!
Szoval:Az Emil cukrászéknál fogok vasalni heti 2-szer 5 orát!Teljesen mindegy mikor megyek!!Most hogy ezt mondta,hogy rám bizza az időbeosztást lehet,hogy 3-szor is tudok menni mert két hétköznapot bevállalt a Papa meg a Mama és hétvégén meg itthon van Gábor!!Azt mondta a nő,hogy van melo böven ugyhogy ha hármat akarok akkor azt is megoldja házon belül,nem valoszinü hogy annyí vasalás lesz de akkor bármi mást csínálhatok amit időm enged!!Nagyon aranyos volt,teljesen alkalmazkodnak!! :lol: :lol: Felajánlotta hogy mehetnék a cukiba pult mőgé is de azt szeretettel visszaháritottam mert most nem lenne kedvem hülle vevőkhöz!!Vasalni meg ímádok,és legalább nem b@szogat senki!! :wink: :wink: :D
Két hét mulva nyílik az uj cukijuk a volt orosz laktanyánál,oda még keresnek majd embereket!!
Odex!!
Kérdezzek neked utána hogy tud e valamit??Biztos jo ismeretségeik is vannak ahol lehet,hogy lehet takaritani,vagy vasalni esetleg!!De itt náluk is most van ugye gyümölcs szezon ami elég sok plusz melo nekik,mert elraknak mindenféle gyümit télire!!Oda ís kell nekik biztos ember!!
Valoszinű pénteken kezdek,de lehet,hogy az elödöm már kedden se akar,mert elég messzire mentek lakni azért hagyja itt őket!!
Nagyon örülök mert ez havi 30000 lesz ha csak két napot megyek,ha hármat akkor 42000-45000!!!!Igy már lehet,hogy lesz uj autonk is ősszel!!
Na jo jelentkezz Odex és megprobálok segiteni!! :roll: :roll:
Vendég
 


Szia Andi! :)

Örülök, hogy sikerült melót találni. :) Nekem is bőven jó lenne az a havi 30-40 ezer pénz. Hát ha nem probléma, és ha tényleg volna nekem is valamilyen meló, akkor szívesen bevállalom. Nekem úgy lenne az igazi, ha délutánonként tudnék menni (párom 5 körül ér haza), illetve hétvégente is szívesen megyek ha arról van szó. Pult mögé én sem szeretnék menni (talán szívesen csinálnám), de az időben gondolom nem megoldható nekem. :cry:
Meg azért Aisát én csak apukára szeretném hagyni, ezért jó csak a délután ill. hétvége.
Szóval ha van valami akkor szólj légyszi, nagyon örülnék neki ha valami hasonló összejönne mint neked. Vasalni én is szeretek, meg házimunkát is szívesen elvégzek!

Na most megyek, várom válaszod! :)
Addig is sok sikert a melóhoz! :)

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szia!!
Egyenlöre ugy néz ki csak pénteken kezdek,mert az elödömmel már le volt beszélve ez a keddi nap,és elég messziről jön,most hogy már elköltöztek,ezért is akarja abba hagyni mert tul sokat kell utaznia!!Szoval ezt már meghagyják neki utána megyek én!!
Már nagyon várom,hogy végre mehessek!!Utána jelentkezem,ha tudok valamit!Mondjuk a hétköznapokrol símán letehetsz ,mert ugye mire odaérnél akárhova ís már este 6 ora akkor már miondenki álltalába otthon tartozkodik,és gondolom nem örülnének,ha meghitt családi estéiket rontaná egy éppen ott serénykedő kivülállo!!Tehát marad a hétvége!!
Majd rákérdezek!
Most megyek mert még kupi van itthon!!
Szép napot!!
Vendég
 


Szia!

Előre is köszi azért. :) Mondjuk ha a gyereket is vihetném magammal, akkor megoldható lenne a munka napközben is! :? :wink: De ez meg pláne bizarr dolog! :)
Jó munkát péntekre! :)

Többiek lustálkodnak??

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szia Odex!!!
Szombaton megyek dolgozni,legkorrábban akkor tudok valamit!!!
Többiek hol vagytok???
Sancsí????
Gyerekek jol vannak???Rakjatok be uj képeket,hogy lássuk hogyan fejlödnek!Holnap én is rakok de még be kell tölteni a gépböl!!Szép időnk van!!!
Remélem marad is!!:):)
Megvan a szállásunk Orfüre augusztusba,de nehéz szűlés volt,ugyanis pont azon a hétvégén mikor bnőm esküvöje lesz motoros találkozo lesz ott a faluba és szinte minden szállás le van foglalva!!Igyhát sajna nem lesz a legolcsobb de azért valami!!26400 ft lesz négyünknek a 3 éjszaka reggelivel egy panzioba!Volt már valaki Orfűn???
Utána még 3 napot Pécsen tőltünk teljes ellátással ingyen,ugyanis oda valosi a mennyaszony,mármint most már odavalosi,egyébként Hidegkuti volt!! :cry: :lol:
Na jó lépek,majd jelentkezem!! :roll:
Vendég
 


Odex!!!
Privát ment!!!! :lol: :lol: :lol:
Szép hétvégét mindenkinek!!
Szentivánon a Kutczmag -réten két napos buli van!!Összefuthatnánk!!!!
Valaki?????
Vendég
 


Andi, bocsi de későn olvastam, pedig benne lettem volna, hogy összefussunk! :(

Tegnap pancsoltunk odakint a leányzóval, teszek fel képeket róla! :) Nagyon élvezte, szegény nagyon szenved ebben a rohadt melegben. És én is... :( Tetőtér, tele ablakokkal, gondolhatjátok kb. 28 fok , este is... :x :cry:

Én nem voltam még Orfűn, de biztos nagyon szép hely, és jól fogjátok magatokat érezni.
Na, most megyek, álmi vagyok már...

Először ülve pancsolta ki a víz nagy részét:
Kép

Aztán lábbal is dolgozott:
Kép

És az édes pihenés utána:
Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!
Mindenki élvezi a jóidőt??A forgalombol itélve igen!!Mi is azt tesszük,egésznap kinn vagyunk én is mint akinek nincs más dolga áztatom magam én is a medibe!De azért már síkerült a héten két hekységbe nagytakaritanom,de a többihez egyenlöre nincs kedvem!Márcsak a két gyerekszoba van meg fürdő-wc! :lol: :P Majd hétvégén!
Dobok be pár képet,hogy hogyan telnek napjaink!!
Szép napokat mindenkinek!!

Kép Ezt a medit már tegnap leengedtük mert nem használta Míron,mindig a nagyba akar menni!

Kép Igy,de már uszógumi nélkül is ugrál benne!!
Kép Csokoládé szinű Kíra,egésznap benn van a medibe!! :lol:

Kép Kölcsön gyerekekkel a legjobb!!
Kép

Kép

Kép Itt bujocskáznak és Míron a mászoka alá bujt mindig ami levolt takarva a medi takarofoliájával!Édesen várta mikor találják meg őt!! :lol: :lol:

A dátumot ne nézzétek mert akucsere után nem állitottam dátumot!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Andi, úgy látszik ketten maradtunk! :)
Nagyon jók a képek, igazi strand van nálatok! :) Szerintem simán szedhetnél belépőt is! :)
Én is szeretnék venni egy medencét amibe én is beleférek majd Aisával. Nekem is jót tenne néha, meg aztán úgy jobban lehetne pancsizni! :)

Képzeljétek, Aisának alul már érezni az első fogacskáját! :) Tegnap csak szúrt, de ma már látom is a kis recét! :lol: Olyan édes! Kicsit félek, hogy mi lesz így a szopizással, remélem nem fog nagyon fájni.... :roll:

Ma végre egész elviselhető az időjárás! :)
Andi, holnap mész melózni előszőr??

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Gyertek el június 27-én, kedden fél 10-re Szentendrére OKOSBABA-szemináriumra! Hihetetlen agykapacitást és barázdáltságot tudunk elérni ezzel a módszerrel a kisbabáinknál, mellyel felnőttkori sikereiket is megalapozzuk!!
Info: www.okosbaba.hu

Egy lelkes anyuka!
szani
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak Enéh mostanában nem alszik nappal. :? Persze ennek örömére engem szórakoztat. Jobbanmondva én kell hogy szorakoztassam őt(ami nem baj). Annyira édes! Egész nap "pofázik" meg vigyorog. Már átfordul hátról hasa, csak visszafordulni lusta(pedig azt is tudja). Ma is: beszélek Sanyával, mire oda nézek, már hason van, és kiabál! Mint itt, csak azóta már kihúzza maga alól a kezét! És ehhez még keresztbe is fordul!
Kép

Andi! Klassz a strandotok! Mi is várjuk hogy felmelegedjen a víz a medencébe. Elvileg már bele lehetne menni(kicsit hideg, de nem vészes), csak én nem merek. Féltem a tejcit, úgy meg nincs benne semmi élvezet hogy nem csobbanok, csak álldigálok benne.
Anya vett a bébiknek is kicsi medencét, holnap(ha olyan lesz az idő) ki is próbáljuk! Persze szigorúan csak árnyékban. Féltem az én kis drágám hófehér bőrét. A lányom tiszta apja, de a bőrét tőlem öröklöte. Szegény! Majd sok répát etetek vele, és akkor jó barna lesz!
:lol:
És végezetül még egy kép! Lehet hogy elfogult vagyok, de szerintem gyönyörű!!! :P

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Csak gyorsan mert Apa tözsdézik és kell neki a gép!Csak azt akartam elmesélni,hogy voltunk Míronnak korházba ugyanis voltam olyan ügyes csütörtökön,hogy nagytakaritás közbe nem figyeltem egy percre és Míron elorozta a gáztüzhely tisztito spayt,mire oda kaptam érte már folyt az állán és a hasán!Mivel nem volt biztos,hogy nem nyelt belöle ezért benn tartottak a Heim-pál gyerekkorházba egy éjszakát!Mikor megtudták melyík szer volt (St-Moritz hidegzsiroldo) egyböl körbeugrálták a gyereketés mondták hogy maradni kell!! :cry: :cry: :cry: Éjszaka figyelnem kellett nem csorog e a nyála vagy nem köhög e mert akkor beindul egy légcső bénulás!Hála ístennek nem volt semmi,de pokol volt éjszaka!Hát még másnap délelött!Megprobálták benntartani egy 10 négyzetméteres szobába az én vidéki pőrgős fíamat!Síkertelen probálkozás volt!Nem tudtam vele mit csínálni egyfolytába szaladgált,mindenre felmászott,tologatta a székeket!! :roll: :roll: :wink: Ugy váltunk el a dokibácsitol,hogy közölte ő ugyan nem szeretne velünk többet találkozni de ránéz a gyerekre és biztos benne,hogy még látjuk egymást ha nem is ezen az emeleten,de korházon belül biztos! :lol: :lol: Jo kis véleményt formált magárol ez az őrdög!! :lol: :lol:
Férjem erre azt mondta,hogy inkább ilyen legyen mint "csurogjon a nyála egy sarokba"és mindenkitöl és mindentöl féljen!
Hát ez igaz,csak én hogy fogom birni idegekkel azt nem tudom! :shock: :shock: :shock:
Szoval a lényeg,hogy megusztuk,nem ivott belöle,de a doki mondta,hogy már halált is okozott ez a szerés sok-sok nyelőcső bénulást!! :cry: :cry: :shock:
Tessék mindig résen lenni lányok!
Bár az orvos szerint ez elkerülhetetlen,hiába tartottuk mi is zárt szekrénybe elég volt egy perc az urnak!! :twisted: :twisted: :twisted:
Veletek mi van??
Tessék jelentkezni!! :evil: :evil:
Szép napokat!!
Vendég
 


Sziasztok!
Bocs, hogy ide bepofátlankodtam, ígérem többet nem teszem. (Azért is kukkantottan be ide, mert Óbuda szélén lakunk, nem messze Vörivártól, meg jártam oda két évet középsuliban, gondoltam találok ismerőst, és igen (Odex).)

Hajni azt szeretném kérdezni, hogy hol vettétek az a kis pancsoló medencét? Mi sehol nem találunk ilyen kicsit! :? Priviben megírnád, mert tényleg nem szeretnék betolakodni!

Többieknek gratulálok a gyerek/gyerekekhez, aranyos/ak! :P
nikcsi
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy ide bepofátlankodtam, ígérem többet nem teszem. (Azért is kukkantottan be ide, mert Óbuda szélén lakunk, nem messze Vörivártól, meg jártam oda két évet középsuliban, gondoltam találok ismerőst, és igen (Odex).)

Hajni azt szeretném kérdezni, hogy hol vettétek azt a kis pancsoló medencét? Mi sehol nem találunk ilyen kicsit! :? Priviben megírnád, mert tényleg nem szeretnék betolakodni!

Többieknek gratulálok a gyerek/gyerekekhez, aranyos/ak! :P
nikcsi
 
 


Bocs, kicsit le van lassulva a rendszer, én pedig nyomkodom itt a dolgokat, ezért kétszer küldtem el! :roll:
nikcsi
 
 


Hali!

Nikcsi, küldtem privit! :)
Ha gondolod, azért írhatsz ide is! :)

Andi, nem semmi ami történt veletek! :shock: Szerencse tényleg, hogy ennyivel megúsztátok, és nem lett nagyobb a baj. :)
Ezek szerint nem is voltál dolgozni?? Vagy nem is most mentél volna?

Mi voltunk ma Dorogon a Palán délután. Egész jó volt, Aisa nézelődött sokat, meg aludt meg evett! :) A vízbe persze nem tudtuk bevinni, mert az még hideg neki, de a kis medencéjébe mertünk neki egy kicsit, és bedugtuk a lábát, meg pancsolt a kezével! :)
Ott legalább elviselhető volt a meleg! :)
Apa itthon van két hétig szabin, úgyhogy most jobbak lesznek a napjaim! :)

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!!
ODEX!!!!
Privát ment!!!
Többieknek bocsí,de majd holnap irok,most már aludni megyek!! :oops: :idea:
Azért szép éjszakát mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok!
Hova tünt mindenki?,Na jo én is inkább élvezem a kertet mint itt üljek na de legalább néha benézhetnétek!
Dobok be pár képet!
Odex!!
Szurkolok vasárnapra,ha valami van hívj nyugodtan!És írj mi volt!!

Kép

Kép

Kép

Kép Kírátol leste de még nem síkerült termelni bele semmit!De ami késik nem mulik!
Vendég
 


Haho!!
Nyaraltok??Dobok pár képet a hétvégéröl hátha valaki jár erre!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kira bulija!!

Kép Közös lubickolás!!

Kép Vacsí!!

Kép Lufifujo verseny!!

Kép Állatkerti símogató!!

Kép :lol: :lol:

Kép Paraszgyerekek!! :lol: :lol: :lol:

Kép Állatkert meletti játszoház!Nagyon super!!

Kép :lol: :lol:

Kép :shock: :shock: :shock:

Bocsika ha sok voltam!!Jelentkezzetek!!
Szép napokat!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mi tegnap jöttünk haza Veszprémből!

Sokminden nem történt, majd írok bővebben, meg teszek fel képeket is.

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Hol vannak már azok a képek Sancsí???
Odex!!!
Fáradt vagy??? :lol: :lol: :lol: Milyen volt???Nézd nekem milyen segitségem van mostanába!!

Kép :shock: :shock: :lol: :lol:

Irjatok és képeket kérünk!!
Szép estét!!
Vendég
 


Andi!

Most nincs sok időm felrakni képeket, de itt van pár!

www.eneh.gportal.hu

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?